Šarapovová zřejmě nestihne travnatou přípravu na Wimbledon

10. 6. 2017, 14:51
Aktuality 11
Ruska Maria Šarapovová má stále zdravotní problémy a s největší pravděpodobností nebude startovat na turnaji v Birminghamu. Pětinásobná grandslamová vítězka, jež se letos vrací na okruh WTA po patnáctiměsíčním trestu za doping, od pořadatelů travnatého podniku dostala divokou kartu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Třicetiletá Ruska, jež si premiéru po vypršení trestu odbyla v dubnu ve Stuttgartu, nehrála od 16. května, kdy v Římě skrečovala zápas druhého kola kvůli zranění stehenního svalu. Divokou kartu pro start na French Open kvůli dopingovému škraloupu nedostala.

Pořadatelé birminghamského podniku, kde zahájí na divokou kartu travnatou část sezony i Petra Kvitová, nyní očekávají, že Šarapovová v nejbližších dnech své odstoupení oficiálně potvrdí. Turnaj v Birminghamu je na programu od 17. června.

O týden později by se Šarapovová měla zapojit do kvalifikace Wimbledonu. Ke startu přímo v hlavní soutěži třetího grandslamového podniku sezony nemá slavná Ruska potřebné postavení v žebříčku, o divokou kartu ale nežádala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Haitik
Tak Maruš se z Birminghamu a i z Wimbledonu odhlásila.. :-((((
Ta noha ještě pořád není 100%..
Její další turnaj by měl být tedy Stanford.. Tak snad už tam to bude v cajku.. Tak se uzdrav pořádně Maruš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale když není fit, tak je to takhle lepší. Přiznám se, že na trávě bych jí nevěřil tolik jako na antuce a bylo by tam riziko dalšího zranění... Každopádně mě mrzí, že Masha letos z původně plánovaných tří GS absolvuje jenom (nebo snad aspoň) jeden. :(
Reagovat
Haitik
Už včera jsem tuto zprávu čekal, tak teď už jen čekat na potvrzení no.. Hodně bych se i divil, kdyby stihla Wimbledon.. Nejspíš teď nemůže ani pořádně běhat..
Tak na betonech v USA..
Reagovat
tommr
mě by víc zajímalo jak to bude s Markétou? Bude hrát kvalifikaci v Birminghamu nebo začne travnatou sezónu taky až ve Wimbledonu? Nevíte někdo o jejím programu něco bližšího? :)
Reagovat
bIbec
má hrát kvalifikaci Birmingemu, kam je přihlášená. Jestli ji bude opravdu hrát, je ve hvězdách.
Reagovat
horska.kraslice
Snad ano. Musí si přece před Wimbledonem zahrát alespoň nějaký soutěžní zápas na trávě.
Reagovat
bIbec
Máša má všechny trumfy v rukách. Připraví se v kvalifikaci.
Reagovat
bIbec
a pak tam zamete se všema. Jediný, kdo by jí mohl zastavit je V. Williams a Wandewghe. Možná ještě Larcher de Brito.
Reagovat
kada.tom
spíš tou kvalifikací ani neprojde ..
Reagovat
horska.kraslice
Anebo do kvalifikace vůbec nenastoupí. Kvalifikace pro ni asi není to, po čem by prahla. Tak se aspoň může o(vy)mluvit pro zranění.
Reagovat
VlS
Buď v klidu, žádná kvalda na USO, bude WC, to si doma IMG ohlídá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist