Savič jako profesionální tenista skončil. Potvrdil to arbitrážní soud

6. 9. 2012, 12:53
Aktuality 1
Sportovní arbitrážní soud (CAS) v Lausanne potvrdil doživotní distanc pro srbského hráče Davida Saviče za pokus o ovlivnění zápasu. Potrestaný tenista uspěl jen částečně, po odvolání nebude muset platit pokutu 100.000 dolarů. Pocle CAS je trest zákazu činnosti dostatečný.
Profily hráčů
David Savič

Saviče loni potrestala takzvaná Složka tenisové integrity (TIU) za to, že se v roce 2010 pokusil domluvit s jiným hráčem na výsledku vzájemného zápasu. CAS dnes oznámil, že důkazy proti srbskému tenistovi byly dostatečné.

Savič byl v době trestu 659. hráčem žebříčku, jeho maximem byla 363. pozice. Před ním byl za obdobné porušení pravidel stejně potrestán loni v květnu Rakušan Daniel Köllerer.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je divny, preci kdyz tenista bude chtit podvadet, tak si vsadi na soupere a pak to odchodi. Neni treba se na nicem se souperem domlouvat. Leda ze by si souper vsadil na vlastni prohru, to by pak byla prekerni situace. To bych chapal :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist