Sázky na zápas Bloomfielda s Rochusem vyvolaly podezření

9. 7. 2010, 16:54
Aktuality 6
Zápas prvního kola právě probíhajícího turnaje v Newportu mezi Britem Richardem Bloomfieldem a Christophem Rochusem z Belgie se zařadil na listinu podezřelých. Na střetnutí bylo uzavřeno až dvacetinásobně více sázek, než je obvyklé.
Sázení na tenis

Sedmadvacetiletý Richard Bloomfield před turnajem vyhrál na okruhu ATP jediný zápas. I vinou častých zranění je aktuálně až na 552. místě světového žebříčku a v Newportu musel projít kvalifikací.

Christophe Rochus z posledních 21 startů na turnajích ATP jen jednou přešel přes úvodní kolo, přesto jako hráč druhé světové stovky byl podle sázkových kanceláří právem mírným favoritem.

Na britského outsidera se nejprve dalo vsadit i s kursem přes 2:1, ovšem vysoký objem sázek na Bloomfielda kurs stáhl až na 1.22.

Na jindy málo sledovaný souboj byly nakonec uzavřeny sázky v celkové hodnotě 1,5 milionu dolarů, což je až dvacetinásobek běžných sázek na utkání tohoto typu.

Bloomfield nakonec vyhrál 7-6 6-3.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Taky jsem si trochu přiživil, jinak hned druhý den to samý zápas Dabul - Soeda, kdy padaly kurzy na Soedu, ale prohrál celkem jednoznačně
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak evidentně někdo si přišel na pořádný balík, bohužel já to nebyl, hovada vyloučit z turnajů na doživotí.
Reagovat
weak
nikdo nevíte, co v tom bylo, ale už byste soudili... česká klasika... :-)
Reagovat
weak
"čeští soudci" ...
Reagovat
smazaný uživatel
neni se cemu divit,bily sport je pekna spina. prodanych zapasu je urcite plno .
Reagovat
misoSK
no myslim ze za tym netreba nic take hladat, Bloomfield je jednoznacne lepsi travar nez Christophe Rochus, ktory na trave prakticky nehrava
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist