Senzace na US Open! 18letý Alcaraz v pětisetovém maratonu vyřadil světovou trojku Tsitsipase!

4. 9. 2021, 01:01
Aktuality 65
US OPEN - Carlos Alcaraz na US Open v čtyřhodinovém maratonu zdolal 6-3 4-6 7-6(2) 0-6 7-6(5) jednoho z největších favoritů Stefanose Tsitsipase, připsal si svůj premiérový skalp hráčů Top 10 a poprvé postoupil do osmifinále grandslamových turnajů. V něm bude 18letý Španěl, nejmladší osmifinalista grandslamů od roku 1992 a na US Open po 32 letech, favoritem proti kvalifikantovi Peterovi Gojowczykovi. Ze hry je po pětisetové bitvě také pátý nasazený Rus Andrej Rubljov, kterého vyřadil domácí Frances Tiafoe.
Carlos Alcaraz (© AFP)

Carlos Alcaraz letos pokořil hned několik milníků. V dubnu si na domácí antuce v Marbelle zahrál premiérové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu, na antuce v Umagu slavil první titul a na poslední generálce ve Winston-Salemu došel až do semifinále.

Svůj obrovský talent teprve 18letý Španěl prodává i při svém debutu na US Open, kde jasně dokazuje, že patří k největším mladým talentům. V úvodním kole bez ztráty setu porazil letos v životní formě hrajícího Camerona Norrieho, poté ve čtyřech sadách Arthura Rinderknecha a v dnešním naprosto parádní pětisetovém dramatu si vyšlápl na světovou trojku a jednoho z největších favoritů Stefanose Tsitsipase.

Alcaraz hrál celý zápas odvážně, klíčové momenty zvládal jako zkušený matador a překvapil už získaným úvodním dějstvím. Řecký favorit se ale poté zvedl a začal vývoj utkání otáčet. Alcaraz ve třetí sadě prohrával už 2-5 o dva brejky, a Tsitsipas měl dokonce k dispozici tři setboly na podání, přesto španělský mladík dokázal set urvat na svou stranu.

Zlomit se nenechal ani "kanárem", v rozhodujícím dějství jediný brejkbol v celém setu odvrátil a v závěrečném tie-breaku se dostal ke třem mečbolům. Při tom prvním byl donucen chybovat a druhý neproměnil, když umístil lob jen pár centimetrů za základní čáru. Na třetí pokus už to ale vyšlo, Alcaraz dalším z mnoha forhendových winnerů po čtyřech hodinách a sedmi minutách napínavý zápas ukončil.

"Vůbec nevím, co se na kurtu dělo. Nemůžu uvěřit, že jsem porazil Tsitsipase v tak epickém utkání. Je to paráda," řekl Alcaraz, který se stal nejmladším grandslamovým osmifinalistou od French Open 1992 (Andrej Medveděv) a nejmladším osmifinalistou US Open od roku 1989 (Michael Chang).

Zároveň je nejmladším přemožitelem hráčů Top 3 na grandslamech po 32 letech, kdy Chang na French Open 1989 porazil tehdejší světovou jedničku Ivana Lendla a ve finále Stefana Edberga. Konkrétně na US Open je v této statistice nejmladší v historii žebříčku ATP, který byl zaveden v roce 1973.

Alcaraz bude ve svém premiérovém osmifinále na grandslamových turnajích favoritem. V neděli se totiž o místo mezi nejlepší osmičkou utká s kvalifikantem Peterem Gojowczykem z Německa.

Dvaatřicetiletý Gojowczyk ve svém premiérovém třetím kole na grandslamech v souboji kvalifikantů porazil 3-6 6-3 6-1 6-4 Henriho Laaksonena a znovu vylepšil své maximum na akcích velké čtyřky.

Tsitsipas už poněkolikáté v posledních měsících potvrdil, že je od prohraného finále French Open, v němž vedl 2-0 na sety proti Novakovi Djokovičovi, zranitelný. Od konce června má na kontě překvapivé porážky s Francesem Tiafoem, Filipem Krajinovičem, Ugem Humbertem a Reillym Opelkou.

"(Alcaraz) hrál od začátku neuvěřitelně rychle. Neviděl jsem nikoho, kdo uděluje míči takovou rychlost a chvilku jsem si na to zvykal," řekl Tsitsipas. "V závěru už jsem měl pocit, že to jde mým směrem. Čtvrtý set byl skvělý, ale on předvedl dokonalý pátý. Je to hořké," dodal Řek.

Zároveň potvrdil, že US Open je jeho nejhorším grandslamem. V New Yorku ještě nikdy nehrál ve druhém týdnu, letos si odbyl svůj čtvrtý start v hlavní soutěži. Problémy měl už v předchozích kolech, s Andym Murraym musel do rozhodující páté sady, set ztratil i s Adrianem Mannarinem.

Už před startem závěrečného grandslamu byl kritizován za dlouhé pauzy na toaletu. Tu si neodpustil ani dnes, i když trvala jen necelé čtyři minuty.

O vyřazení hráče Top 10 se postaral také domácí Frances Tiafoe. 23letý Američan dvě hodiny po půlnoci udolal 4-6 6-3 7-6 4-6 6-1 světovou sedmičku Rusa Andreje Rubljova a potřetí v kariéře postoupil do osmifinále grandslamu.

O druhé čtvrtfinále a první v New Yorku si Tiafoe zahraje s o dva roky mladším Félixem Augerem-Aliassimem (h2h 0-0). Kanadský mladík v další pětisetové bitvě udolal 6-4 6-4 4-6 3-6 6-3 Španěla Roberta Bautistu.

Daniil Medveděv na letošním US Open naopak nadále suverénně naplňuje roli jednoho z největších favoritů. Předloňský finalista a loňský semifinalista stále neztratil set, dnes si poradil 6-0 6-4 6-3 s Pablem Andújarem. O čtvrtfinále se utká s Danielem Evansem.

Evans podruhé v kariéře otočil stav 0-2 na sety a poprvé si zahraje osmifinále US Open. Britský tenista zdolal 4-6 3-6 6-3 6-4 7-6(1) Alexeje Popyrina a proti světové dvojce bude usilovat o první grandslamové čtvrtfinále.

Alex Molčan má za sebou navzdory dnešní porážce fantastický debut v hlavních soutěžích grandslamů. Třiadvacetiletý slovenský kvalifikant vypadl až ve třetím kole, v němž nestačil 4-6 3-6 3-6 na Diega Schwartzmana. Světová čtrnáctka si o vyrovnání svého newyorského maxima zahraje s Boticem van de Zandschulpem.

Nizozemec kvůli svému žebříčkovému postavení objíždí zejména challengery. Na US Open se však při svém debutu probil tříkolovou kvalifikací a další tři výhry přidal v hlavní soutěži. Až 117. hráč světa navázal na skalp Caspera Ruuda, poradil si 3-6 6-0 6-2 6-2 s antukářem Facundem Bagnisem a znovu vylepšil své grandslamové maximum.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57.500.000 dolarů
páteční výsledky (3. 9. 2021)
• Dvouhra - 3. kolo •
Medveděv (2-Rus.) - Andújar (Šp.) 6-0 6-4 6-3
Alcaraz (Šp.) - Tsitsipas (3-Řec.) 6-3 4-6 7-6(2) 0-6 7-6(5)
Tiafoe (USA) - Rubljov (5-Rus.) 4-6 6-3 7-6(6) 4-6 6-1
Schwartzman (11-Arg.) - Molčan (SR) 6-4 6-3 6-3
Auger-Aliassime (12-Kan.) - Bautista (18-Šp.) 6-3 6-4 4-6 3-6 6-3
Evans (24-Brit.) - Popyrin (Austr.) 4-6 3-6 6-3 6-4 7-6(1)
Gojowczyk (Něm.) - Laaksonen (Švýc.) 3-6 6-3 6-1 6-4
van de Zandschulp (Niz.) - Bagnis (Arg.) 3-6 6-0 6-2 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

65
Přidat komentář
expert69
Nemůžu si pomoct, ale jednoručák mi přijde v dnešní době hodně useless. A zvláště pak proti levákům. Kde byl v tomto zápase největší rozdíl? Právě v bekhandu. Přemýšlím nad tím a domnívám se, že jednoručák v dnešní době je spíše přítěží než pomoci. Neznám TOP nebo kvalitního hráče ,který by svým jednoručákem přehrával dvojručák stejně kvalitního soupeře. A ta defenzíva v podání většiny hráčů je naprosto tristní.
Reagovat
Pe3k
Máš čtyři jednoručáky v top 10 (ne nadlouho smile)
A GOAT hraje taky jednoruč.
Reagovat
smazaný uživatel
To je velmi genericke vyjadrenie.

Wawrinka dokázal jednoručákom prestrielat najlepsi BH na okruhu Djokovica, a to opakovane.

Je tam tolko premenných a každá dvojica píše proti sebe iný tenisový pribeh, ze sa to rozhodne nedá zovšeobecňovať. Včera Stefanos prehral, lebo hral v kŕči, chýbala tomu dravost, agresivita, drive a rozhodne nehral svoj najlepsi tenis.
Reagovat
Kozoroh
Viděl jsem celý zápas Cicipáska s Alcatrazem a byl to parádní utkání, Carlos útočnou aktivitou předčil Stefa, hlavně v úvodu ho zasypával rychlými údery, na které Cicipásek nenacházel odpověď. Poté, po stavu 4:0 v prvním setu, se sice Cicipásek přizpůsobil Alcatrarově hře a po jistou část zápasu měl navrch, ale v těch vypjatých koncovkách třetího a pátého setu selhal, resp. Carlos zabodoval a urval výhru pro sebe.

Prohra Cicipáska a Rubleva (po prohře Stefa jsem očekával, že Rublev má namířeno do SF) znamená, že proti Medvědovi v SF bude hrát jeden z čtveřice FAA/Alcatraz/Tiafoe/Gojowczyk. Medvěd má holt štěstí na los, Novak bude mít pravděpodobně těžší SF.
Reagovat
EllNino
Ještě víckrát ve dvou odstavcích napiš slovo "Cicipásek", pravidlo o opakování slov tě asi ve škole neučili smile
Reagovat
Pe3k
Furt lepší než Serbinátor...
Kozo is just a kid.
Reagovat
Kozoroh
Připadá mi, že mám v tvé bedně pronájem zdarma. smilesmilesmile S tvou posedlostí mou osobou bys měl něco dělat.
Reagovat
Pe3k
lol

To jsi tedy hodně mimo. Jen reaguju na to co jsi napsal. Jaká posedlost tvou osobou? Vždyť tě osobně vůbec neznám...Tady jde o Djokovice a spol. Pokud jsem byl někým posedlý tak Federerem. Ty jsi jen nick nicka na tenisportálu, tak se vzpamatuj.
Reagovat
Kozoroh
Zničehonic si na mě začal útočit, že používám přezdívku Serbinátor. Řešíš můj věk. Podobně vysazený jako na mně si už jen na Forehanda. Já a FH máme pronájem zdarma v tvojí hlavě, protože si tě s diskuzních sporech mažeme na chleba a to tě nesmírně sere. smilesmile
Reagovat
Pe3k
o5 jsi úplně mimo. Jo no napsal jsem, že je serbinátor trapná přezdívka a že jsi děcko...ukaž mi kde si mě mažeš na chleba ty nebo forehand (se kterým se ani nebavím a on se mi tady každý den snaží marně vnutit)...
Reagovat
Pe3k
Nejvíce mimo jsi ovšem v tom, že by ,mě cokoliv z toho co napíšeš ty nebo trollhand sralo...To co píše trolhand ani nečtu, ten tragéd píše dookola ty stejné nesmysly už 10 let a je všem pro smích..
Na tebe reaguju, protože ty si zde jako hlavní fan Novaka, ale to neznamená, že jsme v nějakém sporu nebo, že bydlíš v mé hlavě, jen každý fandíme někomu jinému...
Očividně je nad tvé chápání si uvědomit, že každý není děcko jako ty co prožívá cizí úspěch...
Reagovat
smazaný uživatel
Si tak strasne nad vecou, ze ti to nedalo a musel si napisat este jeden siahlodlhy prispevok, pod svoj vlastný.

Pe3k, ty si strašný šašo, taká smutná postavička, do ktorej si tu každy utiera špinavé ruky cestou z hajzla :)

A ze prezyvky hodnotí clovek, ktory neustále prichádza s nezmyslami typu "tragédpas" a este si nedajbože mysli, ze to je vtipne, alebo mysliac si, ze ma na podobne bonmoty talent. Neskutočné. Nikdy sa ziadny z tvojich terminov neujal a teba ani nenapadlo, ze tym tragédom si ty sám.

Teba kamosko, mozu dlhodobo tolerovať fakt len chúďatá ryby. Keby tie vedeli rozpravat.
Reagovat
Pe3k
Novak končí v semifinále smile
Reagovat
Kozoroh
Když myslíš... Saša má bilanci 0-10 proti tenistům TOP 10 na grandslamech. Doufám, že tento fakt tě nerozhodil v úmyslu si na něj vsadit proti Novakovi. smilesmilesmile
Reagovat
Pe3k
No já jsem to tady sice psal v minulosti x krát, ale já nevsázím...proto když píšu, že vsadím barák nebo pověst to očividně myslím ze srandy.
Rublev na gs taky nic neuhrál a byl mezi favority a vidíš jak brzy vypadl. Já ted prostě jen věřím Zverevovi, že porazí Djokovice, to je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho nestastnika z Ostravy rozhodne neber vážne. Djokovic vyhrá 3:0 a Baník zostane zas za oslíka.
Reagovat
brixner
Ses posral?? Dapá, Srb to musí celé vyhrát, ač ho nemám rád, prostě MUSÍ VYHRÁT USO!!!
smile
Reagovat
Ondra979
musi? tak urcite to zname..uvidime, ja verim ze Sasa je v takove forme, ze ho tady muze porazit jestli se k nemu probojuje, coz asi vsichni predpokladaji, ale stat se muze jeste leccos. ale zatim vypada velmi dobre, jen at to vydrzi!!
Reagovat
turista
Jak to dopadne a kdo v SF konci to zatím nikdo neví.
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní tenis na ten věk. Pokud ale bude chtít velký věci dokázat, bude třeba zlepšit podání, to je velká slabina, stejně, jako byla na začátku kariéry u Nadala.
Reagovat
soloo
tak v 3 tom sete za stavu 2:3 som cashoutoval tiket Alcaraz vyzeral podlomene a Tsitsipas jasne na koni škoda bolo by 800 eur
Reagovat
Newcombe
Podcenil ho a zaslouženě prohrál, to se stává. Víc mne zklamal Rublev
Reagovat
Denis92
Uzasny vykon mladeho Alcaraza, najma v 5.sete. Skvely forehand, este lepsi backhand a paradne dropshoty. Aj psychicky to ustal ako skuseny borec. K tomu uzasna atmosfera, naozaj pekny tenisovy zazitok.
Reagovat
Pe3k
Mě se nejvíce líbilo jak to ustál a jak byl pozitivní.
Reagovat
paddy
Moc bych se neupínal na Zvereva, jak je teď v módě. Každá série jednou končí. Medvědev má větší šanci vyhrát titul smile
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme ze Medvedev ma vacsiu sancu, hoci stále malú.

Zverevovi veria len joudové z Ostravy.
Reagovat
Pe3k
Ale jen proto, že v semifinále nenarazí na Djokovice.
Reagovat
paddy
Situace vypadá takto:
SF
Djo-Zve
Med-bye

Zve - kombo Djo/Med nedá, resp. ani samostatně
Med - má buď titul nebo má šanci porazit Djo
Djo - dva těžké soupeře zvládne
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev tam ma Shapovalova s ktorym kludne moze zahučat, Zverev je prehypovaný.

Medvedevovi lahka cesta do finále bude vyhovovať.
Reagovat
Pe3k
Čili platí to, co jsem psal.
Navíc já netvrdím, že Zverev vyhraje, jen že porazí Djokovice (pokud na ten mač dojde). Na to klidně vsadím svou špatnou pověst smile
Reagovat
Kozoroh
Hele lidi, to fakt neumíte odložit fanouškovskou zášť stranou a přát No1emu dosažení kalendářního GS? To je milník, který jsme v mužském tenise neviděli přes 50 let a možná ho dalších 50 let neuvidíme. Medvěd svůj první GS titul může vyhrát kdykoliv jindy, ale toto je vzácná příležitost být svědky historického super-okamžiku. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Zeptrej se sám sebe, odhodil bys?
Reagovat
Kozoroh
Tak např. Federerovi v nejlepších letech bych to klidně přál. Jako lidi, nyní si to nepřiznáte, ale Novakův kalendářní GS (pokud se podaří) posílí už tak famózní vyjímečnost Big 3. Bylo by stylové, kdyby někdo z trojice Fedalovič (v tomto případě Djoker) ukončil čekání na kalendářní GS, které trvá od dob grandiózního Lavera. Odložme své žabomyší spory na jindy a pojďme SPOLU fandit No1emu, abychom zažili neuvěřitelný super-okamžik tenisové historie!!!! smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, ze si ty pojedol nejaké éčka?
Reagovat
Pe3k
Djokovicuv problém není Medvěděv, ale Zverev.¨Každý chce vidět historickou událost a stejně tak každý chce ať Djokowitch prohraje smile
Reagovat
Ondra979
souhlas. Zverev je pro nej v soucasnosti nejvetsi prekazka, snad to potvrdi!
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale malo by to byt dosiahnuté so všetkou gráciou a nie "po federerovsku" na béčkových Grandslamoch.
Reagovat
Kozoroh
Tenisová historie nebude řešit, koho Novak porazil na cestě za kalendářním GS.
Reagovat
brixner
Přesně tak, souhlas! I já odhazuju antipatie k Srbovi a nepřeju si nic jiného, než jeho titul na USO!!!

Mám rád Medvěda, Shapa, i ten Rublev hraje parádně, ale jejich čas příjde a všichni něco pořádného vyhrají, vo to strah nemam!

Za můj život "padl" zatím jediný Grand Slam, hrozně jsem tehdy Steffi obdivoval, jak to v NY zvládla, ona byla mentálně silná přesně tak, jako je nyní Srb! Vrtá mi hlavou teorie, že pokud Srb letos USO nevyhraje, zlomí ho to...Nemyslím k ukončení kariéry, ale prostě ho to zlomí, Srb to jednoduše vyhrát MUSÍ!

Asi se budu trošku rouhat, ale pokud by hrál finále s Rogerem, bylo by to poprvé, kdy bych mu fandil, to ať odpustí i teta Mageroicsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit pri stave 20:20, po tych rokoch Djokovicovi len pre Grand Slam.

To si velky fanusik teda :)
Reagovat
brixner
No, já se celé roky hlásím k tomu, že Srbovo fanůšik nejsem!

Ale pro jednou udělám vyjímku, iba pre tento USO! Ja premýšlam pokrokovo a marxisticky, vieš moj?
smile

smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pisal si o pripadnom zapase s Federerom, ze by si ho zapredal :)

Tak takto rozmyslat teda nechcem, pozdravujem :)
Reagovat
turista
I kdyby Djokovič v NY letos nevyhrál což se může stát tak ho to nezlomí. Porážky k tenisu patří a těch zmaru má za sebou dost. Např.OH v Tokiu. Je Srb a ti se jen tak nevzdávají.
Reagovat
paddy
Z čeho mě obviňuješ? smile
Hlavní favorit je jasný, já jen psal, že Med má větší šanci než Zve
Reagovat
turista
Vykašli se na ně. Djokovič holt dohnal v GS jejich favority tak to neunaseji.
Reagovat
paddy
a zůstal navždy uvězněn ve 3k letošního USO smile

Tsi většinou prohrával s Nadalem a teď prohrál i s jeho nástupcem. Je vidět, že letošní RG zanechalo mentální stopy. Prohra s Djokovičem z vedení 2:0 na sety a od té doby se dostavil pokles formy. U Musettiho dokonce kolaps (během čtvrt roku vyhrál jediný zápas).

Potvrzuje se, že zerogen tvoří jen výplňovou mediální vatu při odcházení Big3 generace. Tsi měl problém porazit invalidu, a pak prohrál s juniorem. A Rublev dostál tradici, že "na GS si ho můžeme rovnou škrtnout".

Nemohu si pomoci, ale těsně před nadhozem mi Tsi připomíná pozici, jako kdyby seděl na hajzlu. Je to symbolické a jeho kariéra asi míří i tím směrem. Hlavně ať si se sebou nezapomene vzít mobil. smile

Po včerejším dnu plném překvapení nezbývá, než pořádně spláchnout smile

#WC_hajzl

https://www.youtube.com/watch?v=vcOqV65R4UI
Reagovat
EllNino
Hodně popadaly favoriti, takže jeden ze čtvreřice Tiafoe/Auger/Alcaraz/Gojowczyk se dostane do semifinále :))

Naproti tomu ženy až na pár výjimek (Naomi) jsou až nezvykle konzistentní ... snad to dneska nepokaží naše věže smile
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu ma prekvapuje, ze tohto semifinalistu nechyti Djokovic. Vesmir sa posledny GS uplne zblaznil.
Reagovat
Pe3k
FAA nebo Alkatraz v semifinále. smile
Reagovat
RF46
Konecne si muze usednout na toaletu a poradne si posedet.smile
Reagovat
Pe3k
Takže Rublev a Tsitsipas venku...
No mě potěšil Felix, čekal jsem prohru s Bautistou, ale FAA to vyhrál v 5 setech smile
Vypadnutí Osaky taky potěšilo.
Reagovat
turista
Osaka se prostě mainstreamu znelíbila. Dříve jí baštili a teď jí nenávidí.
Reagovat
tommr
Pe3k je mainstream? smile
Reagovat
steve79
Bojim se, aby Tsipsipas neskoncil jako Thiem. Mladi hraci maji vykonostni vykyvy.
Reagovat
Pe3k
Bojíš se, že někdy vyhraje gs? Být fanda Stefanose bojím se spíše o opak.
Reagovat
.vorlik.
Americke vezeni ze spanelska vyradilo reckeho filozofa... Inu i takove pribehy pise letosni us open
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Stefano má prostě rád klasiky a proto podle nich vystavěl svůj zápas:

úvod - (ten jsem nevidělsmile) 0:1 na sety a 0:3 na gemy
zápletka - otočka z 0:3 na 5:3 resp. 6:4
krize - prohra v tiebreaku 2:7
zdánlivé rozuzlení - vítězný kanár 6:0!
tragický závěr - tiebreak 5:7

Ale podívejme se na Španělovu genialitu:
zvládl psychicky náročný úvod na největším tenisovém stadionu
pak zlomil Stefanovo vedení a zdánlivě jasně se vyvíjející set ve svůj prospěch: z 2:5 na 7:6 (2)
A teď přichází majstrštych hodný génia - vypustí 4.set a vnutí Stefanovi falešnou víru, že vše směřuje ke správnému konci a soupeři (který si vzal i MTO a spolykal prášky) docházejí síly.
Jenže co se nestane - Španěl si drží poměrně bez problémů své servisy a zápas jde opět do tiebreaku. Jeho údery ale mezitím dosahují největší razance za celý zápas a např. jeho obouruč BH vystřeluje winnery rychlostí 90mph, o projektilech z FH nemluvě. Stefanos nestíhá.
Dalším geniálním prvkem jeho hry byly dropshoty - dokonale načasované, provedené a přitom jimi neplýtval. Ocenit je nutné i jeho pohyb, který mu i přes zdravotní komplikaci v 5.setu dopomohl k, a nebojím se to říci, historickému úspěchu u něhož nemusí na letošním USO skončit.
smile
Reagovat
Blondie
:D :D :D
Reagovat
Pe3k
Tragédpas. Vyhrál turnaj mistrů a prej, cítím že jsem blízko zisku gs. Grand slam my ass Stefanos smile

Mladý španěl s pletí Pavla Poulíčka potěšil tenisové fandy. Víc se bude slavit jen když prohraje Djokovic smile
Reagovat
brixner
Jojo, Pája Poulíčkoic...smile
Reagovat
turista
Slavit porážku Djokoviče? To je ubohé.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
W/UE 61/48 proti Stefanovi - jednoduše famózní představení a pátý set jak z jiné planety.
Ještě takhle rozstřílet Jokera a byl bych nanejvýš spokojenýsmile
Výjimečně jsem si dal tenhle zápas na velkou obrazovku, takže zážitek se vším všudy.
A Ondrovi gratulka za bleskovou zprávusmile Snad tě match taky nadchl jako mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedla som zabudol ocenit španielovy dovtip, kreativitu a tenisový um. Kraťasy hral parádne, vzdy vtedy keď ich potreboval, Stefanos bol naopak velmi stereotypný a miestami si ho mladý dost vodil. Na kurte evidentne rozmyslal len jeden.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je to, Stefano není nejhloupější hráč, ale Alcatraz ho dneska v důvtipu jednoznačně převyšoval.smile
To, že Stefano hraje stereotypně je bohužel známá věc a hodně ho to sráží. Proto možná i ty smsky od papíka.
A ještě jeden palec dolesmile pro Stefana, jak nezvládl gratulaci na saku, po takovém thrilleru. Je to zkrátka tatánek.smile
Reagovat
Marduch
Co nezvládl na saku Smidko?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist