Senzace! Nadalova nadvláda v Paříži padla. Poprvé prohrál!

31. 5. 2009, 17:53
Aktuality 169
FRENCH OPEN MUŽI - Diváci v Paříži se stali svědky velké senzace. Rafael Nadal na French Open prohrál! To jste dosud nikde číst nemohli, protože španělský tenista na francouzské antuce vyhrál od svého prvního vystoupení 31 zápasů v řadě. O vyřazení čtyřnásobného šampiona se postaral nečekaně Švéd Söderling.
Rafael Nadal

Čekal to asi málokdo, že Rafael Nadal nedokáže triumfovat i při své pété účasti na French Open. Natož to, že se nedočká ani druhého hracího týdne. Španělský tenista, jenž za tři dny oslaví 23. narozeniny, totiž na pařížské antuce vyhrál všech 31 zápasů, ke kterým nastoupil.

Narazil až dnes, v duelu číslo 32. A přemožitel byl nečekaný: Robin Söderling ze Švédska. Tenista, který hrál grandslamové osmifinále vůbec poprvé a v žebříčku mu aktuálně patří 25. místo.

Nadal v jedenatřiceti zápasech v Paříži ztratil jen sedm gamů a žádný duel nenechal dojít do páté sady. Se Söderlingem vyhrál obě střetnutí na antuce hladce, jen před dvěma lety ve Wimbledonu vyhrál až po bitvě 3-2.

Pětadvacátý nasazený Söderling se dnes o překvapení postaral už v prvním setu, který vyhrál 6-2. Stal se totiž prvním hráčem po dvou letech, který dokázal na Roland Garros uhrát s Nadalem alespoň sadu. Naposledy se to před ním povedlo ve finále v roce 2007 Rogeru Federerovi.

Španělský rodák z Mallorky sice druhé dějství vyhrál v tie-breaku, jenže na vynikajícího Seveřana zkrátka nestačil. Söderling chodil ukončovat výměny na síť, hrál agresivně a Nadal byl bezradný. Švédský tenista nakonec vyhrál 6-2 6-7 6-4 7-6.

"Když člověk hraje špatně, hůř než soupeř, nemůže moc pomýšlet na to, aby vyhrál. Je to moje chyba. Robin byl jednoznačně lepší a výhru si zasloužil," komentoval Nadal dnešní utkání. "Jako jsem klidný, když vyhrávám, tak musím být klidný, když prohraji. Po čtyřech letech jsem tady prohrál, ale sezona jde dál," bral vyřazení sportovně. "Hrát v Paříži je pro mě velmi speciální, vždy jsem jedu s cílem uspět. Letos to prostě nevyšlo," dodal hráč, který byl v této sezoně adeptem na zisk Grandslamu, jelikož vyhrál Australian Open.

"Teď odjedu domů a budu odpočívat," odpověděl španělský tenista na otázku, jak bude probíhat příprava na Wimbledon, kde bude také obhajovat lonské vítězství. "Musím teď o tom přemýšlet. Dejte mi tři dny a pak se mě na to zeptejte."

Nadalova rekordní série vyhraných zápasů se tak v Paříži zastavila na čísle 31. Překonal Chris Evertovou, i Bjorna Borga. Nepřekonal ale rekord v počtu titulů řadě. O ten se dělí právě s legendárním Švédem, oba triumfovali čtyřikrát během čtyř let.

Senzační konec světové jedničky otevírá cestu k úspěchu dalším tenistům. Druhý hráč světa Roger Federer může poprvé v kariéře vyhrát French Open a skompletovat tak grandslamovou sbírku.

"Říkal jsem si, že to je jenom další zápas," řekl po utkání Söderling. "Celou dobu jsem se snažil hrát jako při obyčejném tréninku. Až když jsem vedl 4-1 v tie-breaku, začal jsem věřit," dodal.

Söderling si ve čtvrtfinále zahraje s Nikolajem Davyděnkem. Dvojnásobný semifinalista Roland Garros dnes až překvapivě snadno přehrál Fernanda Verdaska, který tak letos poprvé nepostoupil alespoň do čtvrtfinále. Rus Španěla porazil už popáté v šestém vzájemném zápase.

Poprvé si čtvrtfinále na antukovém grandslamu zahraje třetí hráč světa Andy Murray. Britský tenista měl v Paříži už ve dvou zápasech problémy, dnes však v osmifinálovém střetnutí s Marinem Čiličem, jenž vyřadil české tenista Hernycha a Štěpánka, neztratil ani set.

Úvodní dvě dějství získal Murray až v samotné koncovce, třetí už byla jednoznačnější. Čilič si totiž zranil nohu, což ho v závěru zápasu limitovalo. V zápase udělal 40 nevynucených chyb, zatímco Murray jen 14.

Dvaadvacetiletý Brit si o semifinále zahraje s Fernandem Gonzalezem. Chilan v Paříži neztratil set ani ve svém čtvrtém vystoupení, když dnes Rumuna Haneska porazil snadno 6-2 6-4 6-2.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN (Francie, antuka) -
nedělní výsledky mužů (31. 05. 2009)

Dvouhra - 4. kolo:
Söderling (23-Švéd.) - Nadal (1-Šp.) 6-2 6-7(2) 6-4 7-6(2)
A. Murray (3-Brit.) - Čilič (13-Chorv.) 7-5 7-6(4) 6-1
Davyděnko (10-Rus.) - Verdasco (7-Šp.) 6-2 6-2 6-4
Gonzalez (12-Chile) - Hanescu (30-Rum.) 6-2 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

169
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to je teda fakt pecka, no! Důkaz, že nejen ženský tenis je obrovsky vyrovnaný. Teď to mají sázkaři opravdu dvakrát tak těžší, někdo si určitě vsadil 50 000 na výhru Nadala a takhle se mu to vymstilo. Proto si myslím, že vždy je lepší nesázet, teda já bych aspoň do toho rizika nikdy nešel.
Jinak doufám, že aspoň Dinára splní předpoklady, já ale tajně doufám v úspěch Márie.:-)
Reagovat
SubOptikT
2009:
AO: Nadal
FO: Tsonga
WI: Berdych
US: Hernych
Reagovat
a.magerova
Jo tak WI a US to nemá chybu ... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No...tak to je šok, když jsem se to ted dozvěděl.....Roger to ted musí dát, nikoho jiného si tam ted neumím představit.
Reagovat
smazaný uživatel
joo viď?! hezkyy - tomu říkám slovo chlapa!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
no ještě tomu rozumět:-D
Reagovat
smazaný uživatel
una cerveza porfavor
Reagovat
smazaný uživatel
english please
Reagovat
smazaný uživatel
hele hele, máša goes through. tak to bude match s cibulicí!!
Reagovat
smazaný uživatel
Práve sledujem rozhovor s Rafom, s ním tak lamcujú emócie že až... raz ani poriadne neodpovedá, potom sa smeje, nemo krúti hlavou, potom zo sebou hádže zo strany na stranu, neskôr akoby už plakal a nakoniec hľadí do blba...
Reagovat
smazaný uživatel
pošli link:-)
Reagovat
smazaný uživatel
už to skončilo, dávali to niekde na nete počas zápasu Sharapovej s Li..
Reagovat
smazaný uživatel
tak rozhovor s nadalem nemohl být dlouhý, to je fakt:-D
Reagovat
smazaný uživatel
určite dajú aspoň časť na ofic. stránku RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomínám, jak si loni Roger trpce stěžoval: Udělali ze mě monstrum! Totéž se teď stalo Nadalovi. Nebylo článku, nebylo rozhovoru, aby Rafu předem nepasovali na vítěze. Rafa si to "vychutnal" už v necelém prvním roce na postu světové jedničky. Na krále je vždy tlak větší. Roger to zažíval čtyři roky! Kéž by to Roger dotáhl do vítězného konce! Ale bude to těžké, velmi těžké!
Reagovat
a.magerova
Jo jo, máš pravdu, ve všem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna prohra neznamená že už není nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim. A dakujem za prispevok, si to absolutne vystihol.
Reagovat
a.magerova
Rafa je furt nejlepší...
Jedne prohra (i když důležitá) nic nemění :-))
Roger i Rafa už jsou zapsáni v tenisové síni slávy :-))
Reagovat
nagini6
Ano suhlasim, obaja aj Rafa aj Roger su uzasni hraci a neskutocni sportovci.Je mi luto, ze Rafa vypadol, trocha som chcel finale Rafa-Roger, ale Rafa sa z toho rychlo dostane a opat zacne predvadzat svoj skvely tenis. Som vsak vacsi fanusik Rogera a verim, ze Roger konecne zvladne vyhrat french a dokonci to o com urcite sniva. .....
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tuhle se mu zdálo že prohrál final s rafou a že tam pak zase brečel... aaaale to byl jen ein schlechte trraum.
Reagovat
a.magerova
Zvláštní je, že ač jsem fanda RF, vůbec neskáču radostí do stropu...
Rafa si mě získal... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy,přátelé kvalitního tenisu,začíná to vypadat na mnou avizované finále Nikolaj-Roger,a já bych Nikolaje viděl jako favorita,byť po dnešku musí být Roger jako politý živou vodou:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a foto ze zápasu Nadal - Soderling na http://www.tenisforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=23&p=1746#p1746
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa se dlouho šplhal na místo světové jedničky,no a já mám pocit,že je děsně zatavenej,hraje obzvláště na antuce děsně v defenzívě a j navíc jeho styl se až na maličkosti moc nemění.pokud mu chybí hrubá síla a není vytrvalostně v pohodě je zranitelnej.hraje nedobře vuž dva měsíce,to je fakt.Dnes hrál stejný hov...jako s federerem v Madridu.Jestli Federer vyhraje RG?No nevím...Jeho hra je už opět plná invence,jde mu servis,ale já si myslím,že Rafa byl pro něho letos .. přijatelnější volba než třeba Tsonga,i dyž Feererovi spíše seděj střelci než takoví ti vychcýnci jako mMurray nebo Davyděnko...
Reagovat
smazaný uživatel
koment ze stránky RG > goodbye pink nadal!!! go roger go :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jo tam si vy fanatici rozumíte velice dobře, mnohem líp než tady, že?
Reagovat
smazaný uživatel
nechtěl si náhodou mluvit k tématu?? elegána si strč do řiti, na to nikdo neni zvědavej na tvoje kecy...
Reagovat
smazaný uživatel
Drahý Barney,fanaticky a zejména značně jednoduše se zde projevuješ hlavně ty,v jen málokterém tvém komentu nenaleznu nadávku,a to se bavíme o tenisu-skutečně ubohé,chlapče
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavně že ten tvůj "hodnotný" koment z 18:33 je k tématu, ty pindo
Reagovat
smazaný uživatel
...reaguješ na špatné vlákno,v 18:33 jsem nic nekomentoval,nicméně ten tvůj zbytečný dovětek znovu naznačuje cosi o tebou prodělané lobotomii...
Reagovat
smazaný uživatel
O to mě ale vůbec nešlo, ale ty nedokážeš vypustit něco jinýho než Fedexe...
Reagovat
smazaný uživatel
měl bys vědět, že mi můžeš akorát tak hopnout do puntu a udělat výmyk, tak se toho prosím drž s vychladni .)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš,Barney,že to jde,já už nad tebou lámal hůl a ty se najednou snažíš být i vtipný,to je slušný progres!Tak se drž a nezapomeň si ještě dnes napsat úkoly!
Reagovat
smazaný uživatel
omyl, to neměl být vtip, to je realita
Reagovat
smazaný uživatel
Ten soderlingův rychlý od chod z kurtu jsem taky nepochopila. Nerada urážim,ale on mi vážně přijde jako arogantní blbeček,ani se nedivim že ho háči dvakrát nemusí.Prostě mu nezapomenu, jak vloni na síti dost krutě napálil rogera, i komentátor řekl že to nevypadalo jako omyl a nestačil se divit. ALE stejně jsem mu dneska prostě fandit musela, to byla fakt senzace.
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik bylo lidí, kteří si mysleli, že bude finále Rafa - Nole... Důkaz toho, že se může stát cokoli...
Reagovat
smazaný uživatel
podla mna to ma na svedomi to ruzove tricko, ja som hned hovorila, ze si ho nemal davat!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to bude iste ten dôvod :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, mozeme o tom tricku porecnit. Alessimu bolo hned podozrive.
Reagovat
a.magerova
Za to tričko i za to co kdy dokázal mu tleskám!!!
Roger musí zabrat !!!
Reagovat
smazaný uživatel
joo asi jo, soupeři k němu ztratily respekt... hrát proti holce... to se vlastně divím že rafa nevletěl už v druhym kole...
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě to napadlo to ,že si mysleli že hrájí proti holce:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Abudabi to samozřejmě jako vždy rozsekl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jestli to bude mít nějaký dopad na Rafovu hru.
Reagovat
smazaný uživatel
většina tu říká že Roger ted má cestu k vyrovnání počtu grandslamovych titulů a premieře k titulu na RG volnou.rad bych tomu jako jeho velky fanda věřil,ale mám obavu z jednoho hrače kterym je J.W.Tsonga.hraje fakt dobře a domácí publikum ho hodně podporuje.Doufám že Tsongu porazí Del Potro,protože na toho Roger umí vždycky zahrát.Uvidíme.Hodně štěstí Fedexi.
Reagovat
a.magerova
Taky jsem opatrná v těch soudech, jinak štěstí přeje připraveným, doufám, že RF připraven je !!!
Reagovat
smazaný uživatel
prosím Vás jenom né Tsonga
Reagovat
smazaný uživatel
Mag tak,tak. Tvrdim a opakujem, neporcujme medveda, ktory beha po lese !
Reagovat
a.magerova
:-))))
Ty klincuješ :-))
Reagovat
no1
davydenko nebo tsonga vitez FO kdyz vypadl nadal :(
Reagovat
smazaný uživatel
no ale enem aby nevyhral Murray - tak to by som asi neprežila :D
Reagovat
smazaný uživatel
to pořád říkám,že se začnu dívat na šachy:-D nechceš taky:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:) ale ja, ako sa poznám, budem mať nervy u každého športu, takže to je asi jedno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc se už teď bojim Tsongy, protože ten má doma formu jak blázen, diváci ho dokáží nehorázně nahecovat a pak dokáže divy... Tak Delpo musí zabrat, a to ne že bych mu momentálně nevěřila...
Reagovat
smazaný uživatel
už se zkouším dívat na nějaké zápasy na youtube a zatím žádný stress:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No keď poznáš výsledok, tak sa ti ani nedivím :P
Reagovat
smazaný uživatel
spíš když neznám ,ty hrače:-) to tam valí ty figurky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ja vždy dúfam že sa to otočí, ajkeď viem výsledok :D neviem prečo :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D no to spíš ,když se dívám po 5 na ten samý film:-Dtak doufám,že skončí jinak a nic:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No ja filmy ani tak nie, ja skôr reálne veci :) napríklad aj hokej, to je o nervy vždy :D
Reagovat
smazaný uživatel
hokej ani nemluv na ten sem se přestal dívat bo už není na co a myslím,že vy ste na tom podobně
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že slovo podobne by bolo viac ako vyhovujúce... skutočnosť je ešte horšia..
Reagovat
smazaný uživatel
:-D neboj my vás doženem:-D znáš ten vtip?- co udělají čeští hokejisté potom co vyhrajou mistrovství světa?.........vypnou playstation:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:) No ja som niekedy rada škododaradostná, ale k tomuto ešte dosť ďaleko :) a aby sme sa nebavili o hokeji, tak už to nechajme tak...
Reagovat
smazaný uživatel
2008
AO Djokovic
FO Nadal
WI Nadal
US Federer

2009
AO Nadal
FE Federer
WI Federer
US Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Noo tak takto to určite nebude... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ten rok 2008 trefil:-D
Reagovat
smazaný uživatel
no hej, trefil, asi je nejaká veštica... :) ale tento rok to dúfam také slávne nebude..
Reagovat
sks1892
2009
AO Nadal
FE Federer
WI Federer
US Federer
Reagovat
a.magerova
To US mi tam nějak nesedí jinak dobrý :-))
Reagovat
a.magerova
Teď už je to OK :-))
Reagovat
smazaný uživatel
2009
Nadal
Tsonga(monfils)
djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal
Tsonga
djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
kruci ma tam byt AO Rafa,RG Tsonga,W novak,UO Novak
Reagovat
smazaný uživatel
:)) taktak :P
Reagovat
majjkaa
Dufam ze o nadalovi budu zase fanusici tvrdit ze bol unaveny a podobne hluposti, ako ked nedavno prehral s Fedem v Madride :))
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak.nenavazaj sa do rafovich fandov....rafa prehral...je to senzacia ale co?je to len dokaz ze nic netrva vecne. neznizoval by som sa k podobnym veciam ako barneyovci ci brozovci, co len cakaju kedy fede zavaha a vysmievaju sa jeho fandom atd....nic nie je vecne....podobne ako fedeho dominancia pominula, skoncila aj rafova neuveritelna snura na RG.....ale na tom sa nic nemeni ze stale bude rafael nadal....meno ktore ostane navzdy zapisane nielen na RG...ale v tenise ako takom.
Reagovat
smazaný uživatel
tvůj příspěvek by měl jít taky do síně slávy:-)
Reagovat
majjkaa
sak ano presne tak ako vravis, suhlasim, ale ked fede vyhral Madrid tak mali k tomu nadalovi fanusici znacne vyhrady vraj nezasuzene, vraj to len vdaka tomu ze nadal nebol fit a keci. TReba stale uznat vitaza a hotovo!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to len sport. Jeden turnaj, nic take sa nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
presne nikto nehovorte že ma Roger 14 Grand Slam lebo to ešte zariekneme :D a vypadne s Haasom a to sa nemože stat!
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak...ale strasne mu to prajem a vacsiu sancu uz fakt mat nebude. ako hovorim, len aby to nedopadlo nasledovne: vcera novak, dnes rafa a zajtra roger, slak by ma trafil. aby rogera nezlomilo to, ze musi, co sa podla mna stalo rafovi, ze musi obhajit!
Reagovat
a.magerova
Nestraš katastrofálním scénářem !!!
Ještě dlouhá cesta do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
no vyhral to soderling, vdaka skvelej fakt skvelej hre. a rafa nepredviedol najlepsi tenis.....no a z tejto kombinacie vzniklo co vzniklo:).....soderlingovi som to prial za predvedeny vykon...chladna hlava nervy jak pravy severan:)blahozelam...teraz budu vsetci hovorit aku ma fedex sancu, a je to pravda, jediny kto ho tu zastavil po minule roky je out....lenze neviem neviem...sam som zvedavy ci toto fedexa nakopne ci ho ten tlak ocakavani a ta pozornost upriamena na neho este viac po tomto vypadnuti rafu nezlomi....ale drzim mu...bolo by to neuveritelne....podla mna by si to aj zasluzil predsalen 3 krat vo finale...ale za zasluhy sa RG nedava...takze musi borec riadne zabrat pokial chce titul co este nema...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vsichni, tady nepisete ani jednou o del potrovi, jen pockejte, jsem presvedcenej ze vyhraje cely turnaj!
Reagovat
smazaný uživatel
to je recht...del potrovi to ide na RG tento rok....
Reagovat
smazaný uživatel
to už spíš ten davyděnko:-D
Reagovat
smazaný uživatel
kreténi jděte do prdele se všema heryma potrama, verdascama a tsongama!!! ROGER JEDINE ROGER musííííí!!!! HOVADA !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se do me taky nenavazej, nulo!!! Ani me neznas, tak zavri hubu a neber si me do ni, prasaku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš jenom kreténský howadu--------čuráku!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe se nekdo ptal na nazor, imbecile? Kupi si knizku a cti si, debile!!! Palec dolu nad hovadama jako jses TY
Reagovat
smazaný uživatel
Dííííííííííííííííkkkkk,ale já neumim číst jebe tě tvůj brácha ješrě do prdele????!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc vás prosim,hlavně předčasně neřikejte že roger má 14ý grandslam.Fat moc prosim, nezakřikněte to, nic není jistého, však vidíte jak letos favoriti odpadaj,...
Reagovat
smazaný uživatel
kua pajuna, ja to taky nechci zakřiknout, ale nebud tak posraná. ROGER musíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jooj tak toto som nečakala :) Ale je fajn, že dostane šancu konečne niekto iný. Ajkeď... :(( no proste musí to zvládnuť Fernandito... má veľkú šancu, myslím si, že na to má, pokiaľ sa nezblázni :)) Takže keď nie jeden Španiel, tak druhý - ale musí to výjsť!
Reagovat
smazaný uživatel
nicy nicy, i ty? jakej fernandito, co blázníš? fakt nechápu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a proč by nee?? Čo je na tom zlé?
Reagovat
smazaný uživatel
no jako že si nějak zapoměla na Rogera, ale chápu tě.
Reagovat
smazaný uživatel
Počkaj, akože kontrolná otázka... čítal si už niekedy odomňa, že Go Roger Go! alebo podobne?? zamysli sa poriadne....
Reagovat
smazaný uživatel
asi nečítal, já nevím. NO tak né no, tak si fandi jiným, je to tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ok, všetci nemusia mať taký názor ako ty. Ale neviem, prečo vždy meníš názory. Keď tu niesom, tak píšeš o Novakovi barjaké blbosti, že by mohol vypadnúť atď (teraz len tak zhruba hej) ale keď prídem ja, tak začneš zrazu fandiť somnou, nechápem ťa!
Reagovat
smazaný uživatel
cooo? ja o novakovi nic nepíšu - novak samozřejmě má taky svoje chyby ale spíš patří k mým oblíbencům... jestli sem někdy fandil jeho soupeři tak je to možné protože vždy chci aby to byla pěkná podívaná. Ale ted si nevzpomínám - určitě když hrál s rafou semifin v madridu tak sem to přál novakovi, ale bohužel to nedokázal. Ale to už je ted pasé.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá sa mi, že si neičo také písal, neviem presne kde. Ale ok, ve´d to je jedno..
Reagovat
smazaný uživatel
Goooo Fede!__větší šanci si snad v životě neměl_jen ji využít
Reagovat
a.magerova
Souhlas, to musí dáááát.
Reagovat
smazaný uživatel
musíč fede, musíš!!jestli nééé, tak to asi nerozchodím!!!
Reagovat
majjkaa
Fede a podme si pre 14 grandslamovy titul!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a pre 2000 bodov!!
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes si treba vymrskat nad obrazkem Michaela, ale primitiv ses Ty, magore, spolecne s Barneym!!! :-)) Robin je buh a Fedex bude letosnim kralem antuky, resp. French Open, to je nadhera!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
prosííím nepředbíhejte, abysme pak taky nebili zklamaní...... Jinak _Rogere pojd!!! Gooooooooooo!
Reagovat
smazaný uživatel
zdenku, seš trochu sprosták, ale jinak s tebou souhlasím, roger si to už konečně zaslouží!! jen doufám, že se ostatní k němu nebudou chovat jako všichni tady na tomhle webu jako že ted to máš jasný a takhle. ještě ho čeká dlouhá cesta a tyhle komentáře jsou úplný hovna co tu všichni píšou. Ale doufá že to Roger zvládne!!!
Reagovat
smazaný uživatel
alessi: souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, kolik bylo nejvíc komentářů k nějakému článku? Je dost možné, že tenhle vytvoří rekord.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim 248, pred finale rafa-roger v madride
Reagovat
smazaný uživatel
Co si budem povídat.Rafa si to prohrál sám!1. set byl letos snad ten nejhorší co odehrál a to rozhodlo švéd se dostal na koně a ač Rafa bojoval tak už to nestačilo.Jinak perfektní výkon od švéda.Nevíc mě sere to že vypadne s hráčem kterej zahraje jeden zápas a v dalšim kole poletí.Kdyby prohrál s Rogerem nebo Novak tak to není tak k nasrání,ale co život jde dál.Rafo příští rok je to TVOJE a ikdyby ne tak seš pro mě stejně pořád ten nejlepší!!!Mějte se
Reagovat
smazaný uživatel
secaa, jo presne, jako vcera ten nemec, ale o to vic bych ted prala vitezstvi jednomu z nich :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!Bude zajímavý sledovat tak to s Nadalem zamává.Není umění vyhrávat ale přijmout prohru a vyrovnat se s tím.Rafa to zvládne on je šampión.VAMOS RAFA!
Reagovat
smazaný uživatel
maru, tyby si přála výhru soderlingovi nebo kohlimu? ty bys potřebovala teda pořádně na zadek!! Jediný kdo si už konečně zaslouží titul z RG je ROGER!!! sakra lidi už to konečně pochopte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
alessi, ty to moc prozivas :-) za to, ze tyhle dva prehrali jasny favority si zaslouzi jit dal, i kdyz nepredpokladam, ze to tak bude, pristi kolo budou nejspis venku, jen to proste nepreju rogerovi,tot vse.
Reagovat
skott
S Nadalem to asi nijak nezamava, takova porazka z nej muze jen shodit tu tihu ocekavani, kdy nemuze nic ziskat, ale jen ztratit.Pristi rok, muze byt v Parizi uvolnenejsi.Ani Nadal zkratka neni stroj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si to zaslouží tak vyhraje.Řekni mi za co si ho zaslouží.Nežije se z minulosti ale přítomnosti.Tak uvidíme už to pochop!
Reagovat
smazaný uživatel
To co si napisal, je dobry postreh. To aj mna zaujima, ako sa s tym vyrovna. Je lahke sa usmievat, ked vsetko ide, ale prijat taku prehru, to nie je jednoduche. Naviac Myslim na Feda, ked prehral Wimbledon 08, nestastne. Vlhko, prerusovanie zapasu, nekonecny zapas. Ale mrzi ma, ze Nadal prehral tak zavcasu. Je mozne, ze to vyhra niekto nahodne, aj takych vitazov pozna historia. Tak dufam, ze sa Nadal otrasie a ide sa dalej. Len aby bol zdravy. Tenis potrebuje take napatie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ale ale ty takovej Rafův zarputilec a teď mu tu přeješ zdraví?Na co si to hraješ?Mě se líbí jedna věc.Jsem rád že narozdíl od tebe dokážu přiznat že Rafa dostal na prdel prohrál zaslouženě a dnes hrál ho*no,ale ty nemůžeš překousnout to že Rafa zaslouženě loni vyhrál W.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak někdy to skončit muselo:-( gratulace Soderlingovo překvapil asi všechny ne?:-)Takže tedka má Federer mnohem volnější cestu:-)
Reagovat
skott
Takze Fedex dnes vlastne vyrovnal Samprasuv rekord v poctu GS:-)
Gratuluju Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
:) pěkně řečeno :)
Reagovat
smazaný uživatel
skotte, tak zase bych tak nepredbihala, furt si myslim, ze tam zustali lepsi antukari, nez roger :-)
Reagovat
skott
tak nejakeho jmenuj...vetsi sanci nez letos Roger uz asi mit nebude, nikdo jiny krome Nadala ho v poslednich letech na FO neporazil.
Reagovat
smazaný uživatel
jenomze skotte, jestli sis nevsimnul, tak roger nema letos zavratnou formu(nic proti nemu), takze teoreticky to muze byt vlastne kdokoli v dalsim kole a nebo ve finale nekdo z trojky verdasco, davydenko, murray.
Reagovat
smazaný uživatel
lepší antukáři než roger - to je dobrý vtip. Ale jinak souhlas, skott na to jde trochu zhurta, ale já to Rogerovi přeju - snad to letos doklepe... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
alessi, tak kolik bylo letos turnaj na antuce a kam, krom madridu, dosel roger? :-)
Reagovat
skott
presne, vsak je tam smajlik...
Reagovat
carolyn
skotte: snad si mu to ted nezakřiknul, podívej co se tam letos děje...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger makaj, ak nevyhras tento rok, lahsie to uz mat nebudes, je to sanca, aka tu este nebola, len aby si po novakovi a rafovi zajtra nevypadol aj ty, tak makaj! GO ROGER!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ja nwm či som plakala od smutku že vypadol Nadal alebo od štastia že Federer ma šancu vyhrat RG..neuveritelne! to som nečakala, myslim že väčšiu šancu ešte Roger nikdy v živote nemal. Budem sa za neho modliť každý večer :D musí to zvládnut
Reagovat
majjkaa
No Nadal musi byt zdrveny nezavidim mu to, nakoniec tiez je len clovek a poziciu absolutneho vitaza vzdy nie je mozne udrzat. Stane sa no. Ale pred vitazom sa uplne sklanam...uzasne!!! Bravo!
Reagovat
smazaný uživatel
no akorát jsem nepochopil jak ten vítěž nejak rychle utekl z kurtu... ???
Reagovat
majjkaa
To som ani ja nechapala divne asi mu trebalo rychlo va WC alebo neviem co :))
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečný co ten švédskej nýmand měl za luck day....
Reagovat
smazaný uživatel
spíš Nadal Bad day! Jinak škoda myslela jsem že bude finále Nadal x Federer!!
Reagovat
smazaný uživatel
mazec, ale soderling hral vyborne a rafa jen prumerne, asi jako djoko vcera. Skoda, preskoda, takhle ma roger cestu k titulu o dost jednodussi, ale myslim, ze ho nekdo zastavi.
Snad se da rafa i nole do poradku, asi uz pro oba byla ta antukova sezona dlouha :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooooooo!!!! Konecne prohral ten namysleny vopicak :-))) ja jsem tak stastny! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ty ses primitiv. Lituju te
Reagovat
smazaný uživatel
škoda vůbec komentovat tyhle nuly
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal není namyšlený vopičák,ale pač sem fanda Rogera,musím s tebou sdílet radost:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovi nefandím, ale tohle si nemyslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak:)
Reagovat
smazaný uživatel
já mám velkou radost že nadal prohrál:-), ale Soderling dneska předved výborný výkon
Reagovat
smazaný uživatel
zdenek: Tohle je fakt trapne... uz to tady zaznelo, kez by si fanousci Nadala a Federera vzali priklad z tech dvou (co se chovani k sobe tyce).. Ja mimochodem fandim Rogerovi, ale Rafa me uz tolikrat presvedcil o svych charakterovych i tenisovych kvalitach, ze bych takové ho*** z pusy jako ty (zdenek) nevypustil.
Reagovat
a.magerova
Souhlas, mírová jednání :-))
Rogerovi úspěch, Rafovi respekt :-))
Reagovat
smazaný uživatel
neeeeeeeeeeeeeeeeeee Rafa je stejne nej !!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale co nej??? největší moula
Reagovat
smazaný uživatel
Bud zticha a sopuej hnatama kdyz se dospely bavi !
Reagovat
smazaný uživatel
největšího moulu máš v kalhotech
Reagovat
smazaný uživatel
a co byste na tohle vystoupení rafy řekli, nemyslim to ve zlym, ale řekl bych že se trochu přecenil a trochu na to dojel...
Reagovat
smazaný uživatel
_NEUVĚŘITELNÉ_
Reagovat
smazaný uživatel
No to je fakt šok nedřív Djokovič a pak Nadal, tak podle mě vyhraje French open úplně někdo jiný než naše velká 4:) protože Federer vyletí taky a Murray taky, podle velkou šanci má Tsonga:)
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by Fernando !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
i ten možná ale pochybuji, GO Tsonga:)
Reagovat
smazaný uživatel
tsonga? jak mu někdo může přát vítězství?? nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
newim podle me je to dobry tenista a doufam ze vyhraje:) ale mezi me oblibence nepatri:) zapoměl jsem totiž na Andyho (Roddicka) ten má celkem slušnou formu a mohl by alespoň juknout do finále a možná i vyhrát:)
Reagovat
smazaný uživatel
rodick si mysli nemůže přejít přes rogera, ale to je jedno, myslím si že pan "dokonalý" by si ten titul už taky zasloužil, narozdíl od dalších vřelých adeptů
Reagovat
smazaný uživatel
soderling od tud nejak rychle utíkal, to jsem moc nepochopil...
Reagovat
smazaný uživatel
alessi, myslim, ze byl v soku :-D preci jenom poprve ve 4. kole a hned skolit nadala, to se mu uz asi nikdy nestane
Reagovat
smazaný uživatel
jj, vypadalo to tak, byl z toho mimo, uz jak šel na to poslední podání nadala tak bylo vidět že má najednou obrovský jakoby strach, ale dal to. škoda pro něj, že si to nevychutnal a utekl tak rychle. Ale přece jenom to je furt jenom třetí kolo...
Reagovat
smazaný uživatel
Soderling je arogantní blbeček, nechci nikoho urážet, ale on je tim známý. pamatuju si lonský rok, když napálil dost krutě u sítě rogera a omylem to rozhodně nebylo, i komentátor se nestačil divit. Tim u mě skončil, i když je fakt že dneska jsem mu prostě fandit musela:DD
Reagovat
pepi
:(((((((((((((((((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist