Senzace ve Wimbledonu: Djokovič nestačil na Querreyho a končí už ve 3. kole!

2. 7. 2016, 18:04
Aktuality 294
Ve Wimbledonu se zrodilo obrovské překvapení. Postaral se o něj Američan Sam Querrey, jenž ve třetím kole vyřadil světovou jedničku a trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče.
Novak Djokovič (© Getty Images)

Novak Djokovič vyhrál pět z posledních šesti grandslamů a jako třetí v historii ovládl čtyři po sobě. Před měsícem zkompletoval srbský tenista na French Open sbírku všech grandslamových trofejí a i před startem Wimbledonu patřil mezi největší favority na zisk titulu.

Djokovič dosud získal na turnajích "velké čtyřky" 12 titulů a po letošních vítězstvích v Austrálii a na French Open měl nakročeno ke kalendářnímu Grand Slamu. Výkon Australana Roda Lavera z roku 1969 ale nakonec nevyrovná.

Úvodní dva zápasy sice zvládl trojnásobný šampion v All England Clubu bez ztráty setu a po vítězství ve druhém kole si připsal dokonce už třicáté vítězné utkání na grandslamech v řadě, čímž vytvořil nový rekord v open éře, ve třetím kole však vedoucí muž žebříčku ATP narazil na výborně hrajícího Američana Sama Querreyho, s nímž měl velké problémy.

Querrey a Djokovič rozehráli zápas třetího kola už v pátek, kdy Američan vyhrál první dva sety. Kvůli nepřízni počasí byl ale poté zápas přerušen a dohrával se až dnes. Favorizovaný Srb sice vlétl do dnešní dohrávky v lepší formě a snížil na 1-2, ve čtvrtém dějství ale nevyužíval své šance a ve zkrácené hře Američanovi, který si za celý zápas pomohl i 31 esy, podlehl 5-7, celkově pak prohrál 6-7 1-6 6-3 6-7.

Na grandslamu se Djokovič nedostal do osmifinále naposledy v roce 2009, v Paříži tehdy rovněž skončil v třetím kole.

"Je to pro mě něco neuvěřitelného, obzvlášť tady ve Wimbledonu, nejlepším turnaji na světě. Jsem hrozně moc šťastný. Hrál jsem dobře a zvládl jsem klíčové momenty zápasy, což bylo to nejdůležitější. Když jsem potřeboval, pomohl jsem si dobrým podáním. Udělal jsem sice pár chyb, ale i tak jsem to zvládl, za což jsem opravdu moc rád," konstatoval po utkání Američan.

"Byl jsem připravený na to, že začátek dnešní dohrávky bude hodně náročný. Novak přišel velmi silný a motivovaný. On je jedním z nejlepších hráčů historie, takže jsem věděl, že vedení 2-0 ještě vůbec nic neznamená. Jsem proto neskutečně rád, že se mi povedlo dotáhnout zápas do vítězného konce," dodal Querrey, jenž postupem do osmifinále vyrovnal své grandslamové maximum.

"Sam dneska hrál úžasně, hlavně servis měl brutální. Musím ho ocenit, přetlačil mě a zasloužil si vyhrát," řekl Djokovič. Na rozmary londýnského počasí se vymlouvat nechtěl. "Bylo to pro oba stejné a já měl šanci vyrovnat. Podával jsem ve čtvrtém setu na výhru, v tie-breaku jsem vedl. Ale soupeř hrál pořád velmi dobře a mně se naopak pár úderů nepovedlo. Samozřejmě je to zklamání, porážka na grandslamu je vždycky horší než na jiných turnajích. Teď prostě na chvíli vypnu, odpočinu si a místo tenisu budu myslet na něco jiného," dodal.

Bez větších problémů naopak postupuje ve Wimbledonu druhý nasazený Andy Murray, jenž si ve třetím kole poradil 6-3 7-5 6-2 s Australanem Johnem Millmanem.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
sobotní výsledky mužů (02. 07. 2016)
Dvouhra - 2. kolo:
A. Zverev (24-Něm.) - Južnyj (Rus.) 6:4, 3:6, 6:0, 4:6, 6:2
Dvouhra - 3. kolo:
Querrey (28-USA) - Djokovič (1-Srb.) 7-6(6), 6-1, 3-6, 7-6(5)
Murray (2-Brit.) - Millman (Austr.) 6:3, 7:5, 6:2
Johnson (USA) - Dimitrov (Bulh.) 6:7 (6:8), 7:6 (7:3), 6:4, 6:2
Nišikori (5-Jap.) - Kuzněcov (Rus.) 7:5, 6:3, 7:5
Mahut - Herbert (oba Fr.) 7:6 (7:5), 6:4, 3:6, 6:3
Čilič (9-Chorv.) - Lacko (SR) 6:3, 6:3, 6:4
Goffin (11-Belg.) - Istomin (Uzb.) 6:4, 6:3, 2:6, 6:1
Tomic (19-Austr.) - Bautista (14-Šp.) 6:2, 6:4, 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Štěpánek, Zimonjič (14-ČR/Srb.) - Johnson, Querrey (USA) 7:6 (7:4), 6:3
Rosol, Džazírí (ČR/Tun.) - Evans, Glasspool (Brit.) 6:4, 6:2

Komentáře

294
Přidat komentář
baggik
Snad si Miloš pro ten titul dojde.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš vyhraje Wimbledon až v roce 2018. Pak ještě ten rok vyhraje USO, přidá AO 2019 a znovu USO 2020. Kariéru skončí se 4 GS stejně jako Wawrinka a Murray.
Reagovat
Herbert_Hoover
Wawrinka už další GS nepřidá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak Djokovic po včerejším vyřazení ve Wimbledonu oznámil, že se nezúčastní blížícího se Davis Cupu a nedojde tak na jeho souboj s Andy Murraym!

Kdo ví, jestli vůbec bude hrát Andy, na antuku se mu moc nechce.
Reagovat
Grigor_Murray
To je velká škoda, konečně to mohla být DC bitva, jak má být. Jestli nenastoupí ani Andy, bude to atraktivní jako challenger :,(
Reagovat
ipko
akonáhle dal penaltu Kimmich už som vedel že to nejako vyhrajú.. on je alfa a omega, ak by nedal išli by domov a on ich fakt kopať nevie, hneď som si spomenul na jeho zakončenie vo finále Nemeckého pohára s Dortmundom.. ale myslím si že si zaslúžili vyhrať a to ako kopol Zaza alebo Pelé som v živote nevidel.. už by to mali dotiahnuť na majstra, predsa len 20 rokov je už dlhá doba a s Walesom by to bolo super finále..
Reagovat
Mayo
20 rokov bez ME dost trapas na nich, vlastne aj MS vyhrali po veľmi dlhej dobe a ten ch. j Zaza ( ani neviem kto to je) co tam traposil by si zaslúžil kopačku na solar
Reagovat
dappe
Nejtěžší to měl Boateng. Německo hlavně posledních 6 Mistrovství (MS a ME), vždy minimálně semifinále, letos snad vyhrají. Nejvíc mě štve, že ve finále bude jeden z dvojice Wales - Portugalsko, tohle semifinále fakt nedávám, a myslím, že třeba v takovém Chorvatsku to také "pár" lidem bude celkem vadit...
Reagovat
Herbert_Hoover
V Chorvatsku by mělo lidem hlavně vadit to, jak přistoupili jejich červenobílí Bohové k zápasu právě s Portugalci :)
Reagovat
dappe
Právě :) Tohle je bude žrát ještě hodně dlouho, taky ti hráči to po zápase vůbec neunesli, hrozný vyřazení. Neudělat maximum a takhle vypadnout, navíc s tím, jak se ta strana pavouka vyvíjí...
Reagovat
ipko
proste im ten zápas nevyšiel, ale že by do toho nedali všetko je blbosť.. malo to ísť do penált alebo predsa len boli lepší Chorváti.. ale futbalový osud rozhodol že Portugalcom na víťazstvo stačil jeden brejk do otvorenej obrany aj keď pár sekúnd pred tým mohol rozhodnúť Perisic..
Reagovat
Herbert_Hoover
Tým s obrovským měchem potenciálu hlavně směrem dopředu hrál zbaběle, paradoxně začali hrát to, na co mají až po inkasovaném gólu, ale to už bylo neskoro :)) Taktika měla být zcela jiná. Chorvatské komentáře po zápase byly výplodem idiocie. Hodně mě zklamali, osobně jsem měl s nimi velké plány, chtěl jsem je sledovat až do boje o medaile. :)
Reagovat
dappe
Úplně to přetaktizovali celé, kolem 110. minuty si začali uvědomovat, že penalty by nemusely dopadnout dobře, a na závěr k nim ani nedošlo.
Reagovat
FulnekUltras
teď jim to holt musí vynahradit Blanka na LOH...
Reagovat
woody
Od začátku Wimbledonu bylo poznat,ze neni vse ok, rychlost podani,velmi kratka priprava pred turnajem...No snad se z toho brzo dostane!
Reagovat
Krisboy
Musím se opakovat - No3e od porážky od J1rky už nikdy nebude to, co dříve...
Reagovat
Kozoroh
Jasně, proto taky po této porážce vyhrál RG :-D
Reagovat
panzer.dragon
Kdyt to sedi :)
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě, vyhrál RG protože kvalitně potrénoval a okoukal, jak se to na tý antuce vlastně hraje. Od J1rkovi lekce je No3e rozhodně lepší antukář.
Reagovat
Nola
suhlas :D Jirka je legenda, ale ma co dohanat, na legendy typu Rosol, Stachovski ci Queerey este nedorastol.....
Reagovat
Mayo
Hnusní nemci to dali. Ale Taliani si koledovali tie penalty ako kopali to bola katastrofa a samozrejme bl.b Darmian (Man United) ich na záver pochoval. Toho keď vidím v zostave United, tak mi je na plač.

Každopádne Nemecko sa konečne dočkalo a konečne dokázalo vyradiť TAliansko svoju nočnú moru na veľkom podujatí aj keď až po rozstrele. Taliani boli jediní, ktorí ich mohli odpálkovať lebo to na nich vedia. Nikto iný na nemcov nemá, Portugalsko je vtip, a dalej už ani netreba spomínať. Francúzsko je preceňované.
Reagovat
FulnekUltras
Radšej som to ani nepozeral. Aspoň keby teraz Island odpratal domáce multi... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím odjakziva Talianom, Spanielom + Argentíne, jedni sa stretnu spolu v osemfinále, vitaz vypadne na penalty a Argentína detto a Mäso ohlasil koniec repre kariéry. Nikdy som nefandil negalovanému Portugalsku, Francuzom a Nemcom a vsetci su v semifinále..To je aká kombinácia, ty vole :)...Este vyhra Federer Wimbledon a budem to mať na komplet :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do prdele...Aj s tými Nemcami...Chudák Gigi, ten chlap má pech...

A Taliani nevedia kopat do lopty, to vytiahnem troch chlapov z krčmy a kopnú to lepsie..
Reagovat
spaniel
Tak Nemci to urvali Mayo :)
Reagovat
Mayo
S tebou som sa tuším ešte v ničom nezhodol, čo sa týka športu :D Všetko opačne.
Reagovat
smazaný uživatel
https://vine.co/v/5z2qOUjJmdv
Reagovat
kada.tom
ještě je třeba se zbavit Federera, hele ... pak by ten úsměv mohl být i větší :-)
Reagovat
Nola
iste :D Andy by mal porazat Fedexa, nie sa spoliehat na jeho pripadne vyradenie, Fedex uz nie je najmladsi, naviac ho tento rok suzuju zdravotne problemy
Reagovat
panzer.dragon
Na snuru titulu na wimblasu to proste neni..
Reagovat
Krisboy
Sam! Sam! Saaaaaaaaaaam!
Reagovat
Krisboy
Takže žádný překvapení se nekonalo
Reagovat
peggy
Novaku,musis to zkousat i Rafa musel polknout prohru s Lukasem a oba jste v techto zapasech nebyli fit.Nejaky rok se to bude pripominat.
Reagovat
Krisboy
ať si to zkouší jak chce
Reagovat
Kozoroh
http://sport.idnes.cz/djokovic-po-porazce-ve-wimbledonu-drk-/tenis.aspx?c=A160702_215904_tenis_par

Snad se opět neozvalo zápěstí jak před dvěma lety v MC :-(
Reagovat
Krisboy
Chuduček No34567e, samozřejmě, že byl zraněnej, jinak by přece NEMOHL prohrát.
Reagovat
Kozoroh
Nevymlouval se na zranění, jen uvedl, že nebyl 100% fit, nespecifikoval zdravotní problém a přesto se do něj strefuješ. Že ti není hanba!
Reagovat
Krisboy
Já se nestrefuju do No3eho, ale do tebe. Ten odkaz jsem ani neotvíral.
Reagovat
a.magerova
Vedle z diskuze koment:
Novak Djokovič po porážce se Samem Querreym přiznal, že nebyl stoprocentně fit, ale o svých problémech nechtěl mluvit. ?Rozhodl jsem se, že vynechám utkání Davis Cupu proti Velké Británii. Prožívám velmi úspěšnou sezonu, ale také hodně vyčerpávající. Potřebuji odpočinek,? konstatoval Srb, kterého podle spekulací trápilo levé rameno.
Reagovat
a.magerova
Tvl, to už ani nemůžu zkopčit koment z vedlejší diskuze, aby mi to nehodilo otazníky místo uvozovek, to je fakt na palicu... :-/
Reagovat
dappe
Stejně jako po semifinále 2012 s Federerem: "Mám nějaké zdravotní problémy, ale nechci o tom mluvit" :D To jsou skvělá prohlášení, když o tom nechce mluvit, tak proč o tom mluví, že?
Reagovat
Krisboy
Zoufalá snaha získat trochu popularity. "Doufám, že jednou budu mít taky takovou podporu fanoušků, jako Roger". K smíchu.
Reagovat
Kozoroh
Protože se ho na to zeptají novináři. Nechce lhát ani podrobně uvést zdr. potíže proto, aby to to nevyznělo jako vymlouvání. Přesto však některým stačí připuštění zdr. problému na to, aby měli příslovečnou hůl na psa :-\
Reagovat
Nola
je ucenlivy proste :D
http://sportky.zoznam.sk/c/48702/federer-sa-po-prehre-vyhovaral-na-zranenia-chrbta-a-nohy
Reagovat
dappe
A on tam někde říká, že o tom nechce mluvit?
Reagovat
Kozoroh
Nepíšu, že kvůli tomu nespecifikovanému zdravotnímu problému prohrál. Ale mám o něj mírné obavy.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
dumal jsem dneska nad tím, jaké by to bylo vlézt si tam a třeba si zahrát pod stanem :-) nebo si tam jen tak lehnout do trávy.
Reagovat
a.magerova
No teď je tam na tuty volno, kolem dokola už nikdo.... jooo, ale pobavilo mě, že než ten stan postavili, tak to tam zkraje pozalívali..... a nezaprší a nezaprší... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ta přerušení Wimbledon dokážou znechutit. Pro mě nejlepší gs Us Open, ve skvělé období, skvělá atmosféra.
Reagovat
smazaný uživatel
+1,si moj clovek,tak isto najradsej US Open
Reagovat
panzer.dragon
Nerikej ze vstavas treba v 330 rano?
Reagovat
smazaný uživatel
nemusim pozerat night session kazdy den,naopak program zacina v 17:00,nieco sa vzdy najde
Reagovat
smazaný uživatel
běžně ne, ale rád si kvůli tenisu vstanu i v noci, mám noc rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ač je mnohými označován za nejpodřadnější GS, tak osobně mám nejradši AO.
Reagovat
kada.tom
tak tak, navíc New York tomu dodává takovou tu atmosféru pravých show, jsem letos moc zvědav na střechu, jak to bude vypadat :-)

a newyorské night session mám hodně rád, to je vždy atmosféra neskutečná :-)

jediný, co mi na USO vadí je to, že ve 3./5. setu hraje tie-break
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně dementní finále a to, že nedávaj plachty. Bleh.

AO je o světelné roky před jakýmkoliv ostatním GS.
Reagovat
kada.tom
po stránce organizační a technické (např. zastřešení kurtů) stoprocentně, jen pro nás Evropany je to krapet špatný s tím časem, noo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pánové, zase musíte uznat, že v té Austrálii tolik neprší. Takže to mají o dost jednodušší. V zásadě se bude hrát teprve počtvrté v neděli, takže se letos jedná o dost velkou vyjímku. Poasí nelze plánovat. Pro mě Centr kurt patří mezi nejlepší tenisové dvorece.
Reagovat
baggik
Nejlepší je AO.
Reagovat
Krisboy
Pro mě taky. Sluníčko je sluníčko :)
Reagovat
smazaný uživatel
je toto normalne?,dalsi preruseny zapas,ktory ma zacal bavit.zajtra 12:30 nastupi zase ten priy-ebany dazd,pardon za vulgarizmy,ale ako sa to povie po novom-som frustrovany
Reagovat
Kozoroh
Už se stmívá a zápasy byly přerušeny i na ostatních kurtech.
Reagovat
smazaný uživatel
to mi je jasne,frusrovany som z priebehu turnaja tak nejak celkovo(nie z vysledkov)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
MAFRA
Tak konečně jsme se dočkali jugoslávskej vzteklej a namyšlenej bastard konečně prohrál na začátku grandslamu!!!!!!!!!!!!!díky SAME!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je to spíš zklamání. Já mu ten zlatý slam přála. A ten tvůj slovník vypovídá mnohem víc o tobě než o Djokovi...
Reagovat
Kozoroh
Další takový, co byl pro něj poslední rok frustrující a potřebuje si na dnes na No1em schladit žáhu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
prerusenia narusaju regulernost,aj preto mam Wimbledon z GS najmenej rad
Reagovat
Nola
jo, dalsie hovado...kam si chodil s rodicmi na dovcu, do Jugosky? nechodil, bola to dovca pre vyvolenych, podcenujes narody, ktory boli v dobe totality daleko pred nami, si Slovan ako ti jugosi, blbce, tym jugosom sa mozes akurat hlboko poklonit, tvoja chladnicka, TV, PC funguje vdaka vynalezu jedneho jugosskeho Srba..... tvoju krajinu preslavil akurat jeden skvely sportovec Jarda Jagr....
Reagovat
smazaný uživatel
Dva. Ještě Zátopek.
Reagovat
smazaný uživatel
Aneb hovado křičí: Další hovado!
Reagovat
Nola
preco sa s tym hovadom stotoznujes? moja rekcia nebola smerovana k ceskemu narodu, ale iba k jednemu sracovi....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenže se mrkni na jeho a na svůj slovník. Fakt mě dostává, když někdo někomu vyčítá to, co sám dělá.
Reagovat
Marduch
Tak Nola určitě nikdy nevolí neuctivý slovník vůči rivalům Djoka..
Reagovat
darek.vrana
A Djokovic vděčí za něco Otto Wichterlemu;)
Reagovat
rod_laver
Nolo, klid, to ti za to nestoji..;)
Reagovat
Mayo
Berďa žeby do SF?
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlobila bych se :) Berďa by nějakou vzpruhu letos potřeboval. Když vidím, jak se někteří favorité letos trápí... Ale... co si budeme nalhávat, není to moc pravděpodobný.
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev, Veselý, Tomic - tak by dost možná mohla vypadat cesta do semifinále. Na jiné losy je to luxus - ale, ale, ale. Pořád hodně těžcí soupeři.
Reagovat
Chrenda
Berdych nikdy nevyužije příznivého losu ani toho, že mu odpadnou těžcí soupeři. Aspoň to tak vždycky bylo.
Reagovat
Mayo
No to by mu musel ešte odpadnúť Murray minimálne
Reagovat
Krisboy
Zdaleka nejen on. Tomášovi vždycky budu fandit, vždycky mu přát jenom to nejlepší, ale na GS prostě nemá. To je realita.
Reagovat
smazaný uživatel
Delpík 1:2, Tomášovi odpadávají všichni soupeři.
Reagovat
spaniel
Berdych konci uz se Zverevem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď takovej pesimista. S Beckerem hrál dobře. Prohrát samozřejmě může, ale neporazitelná překážka zatím Zverev není.
Reagovat
spaniel
Nejsem pesimista. Ja mu nefandim ;) Takze jsem optimista.
Reagovat
Marduch
Posledně měl hodně namále, navíc Zverev jde průběžně nahoru, na druhou stranu Berďa má fůru zkušeností tudíž je možný, že rozhodne momentální psychické rozpoložení...Zvereva ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dost možná.
Reagovat
Ma3ek
na centri sa nehra mali by nechat Delpa dohrat tam nech sa presunú to by bola velka vyhoda pre Juana Martina predsa len je to velký rozdiel uplne inač hráči vidia kurt a hlavne Delpotro neni zvyknutý hrať na takých malých na akom hrali a Poullie zasa nepozná čaro veľkých dvorcov a vobec nie wimbledonskeho centre courtu
Reagovat
Ma3ek
na centri sa nehra mali by nechat Delpa dohrat tam nech sa presunú to by bola velka vyhoda pre Juana Martina predsa len je to velký rozdiel uplne inač hráči vidia kurt a hlavne Delpotro neni zvyknutý hrať na takých malých na akom hrali a Poullie zasa nepozná čaro veľkých dvorcov a vobec nie wimbledonskeho centre courtu
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne padol! Az teraz zacina mat Wimbl.grady. Dufam,ze dnes sa zacal postupny zostup Djok. Pre tenis len dobre.
Reagovat
Mayo
ja už pred turnajom som zahlasoval za Murrayho, takže je to jedno :D akurát sa zmení finalista :D a nič sa nezačalo žiaden zostup omg
Reagovat
Kozoroh
To je až k smíchu tohle - No1e na GS prohraje po čtyřech majorových triumfech v řadě a tady se píše o sestupu výkonnosti. Hraničí to s neúctou vůčí velkému šampionovi.
Reagovat
Ondra979
TAdy musim poznamenat, ze osobne si taky nemyslim, ze sestup Novaka prave zacal, podle me ma nejmene jeste rok cas, ale na druhou stranu nikdy nevis, kdy to prijde - viz Federer AO 10, Nadal RG 14...
Reagovat
Chrenda
A nečekaným vít?zem letošního Wimbledonu se stává Jiří Veselý. To je šok.
Reagovat
Ma3ek
začinam veriť vo veseleho magiu
Reagovat
Ma3ek
Delpo pooooood
Reagovat
Ma3ek
Musí mať Pouille taký dobrý den dnes:(((((((
Reagovat
Mayo
čo robí ten DelPo ? šak vyhrával sakra a v druhom bolo 6-6
Reagovat
Ma3ek
Pouille hra fantasticky ja nechapem všetko mu tam pada to je smola že akurat proti Delpovi ma svoj den
Reagovat
smazaný uživatel
Není to jen den, Pouille je budoucí GS vítěz. Možná.
Reagovat
Ma3ek
Je dobrý ale jeho výkony su nestabilné nevyspitatelné v dalsom kole može prehrat za 1h 20 min s hocikým
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, ze pred styrmi rokmi, ked vypadol Rafa senzačne s Rosolom hrali v ten isty den Taliani s Nemcami na ME...

A dnes senzačná prehra Noleho a večer opat ME vo futbale v podaní Talianska s Nemeckom.

Teraz neviem, ci stret tychto futbalovych velmocí znamená Wimbledonský šok, alebo wimbledonský šok znamená vypadnutie Nemcov z turnaja.
Reagovat
Mayo
Forza Squadra!
Reagovat
a.magerova
Ale tak.... historie by se mohla opakovat se vším všudy... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady všichni těšíme že Roger má šanci.uz je stařec Murray má šanci vyhrát.a ostatní po vypadnutí djoka ! mají sakra velikou šanci zvítězit.berdych nisikori atd.se tu nepokakejte s z Rogera ať jde do víte kam jsou jiní on už má dostatek titulů furt jen Roger Novák můra se tady z nich nepokakejte!
Reagovat
Herbert_Hoover
to chce překladač :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je, ni wewe wote kuangalia mbele na kwamba Roger ina šanci.uz ni Murray umri ana nafasi ya kupumzika baada ya kuanguka vyhrát.a Djoko! Wana nafasi damn kubwa zvítězit.berdych nisikori atd.se nepokakejte na Roger na kama ni kujua wapi wengine yeye tayari ana majina kutosha wakati wote tu Roger Smith nondo hapa nepokakejte wao!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
steve79
Porážka Djokoviče je doslova šok. Pro tenis je jen dobře, že Novak prohrál. Po dlouhé době uvidíme jiného vítěze než Djokoviče. Největším favoritem ted je pro mě Murray a pak Roger.
Reagovat
Herbert_Hoover
pro mě Murray a pak Raonič :)
Reagovat
steve79
To je pravda. Miloš je taky hodně nebezpečný na trávě. Jinak je to letos s rychlostí kurtu, nevítě někdo?
Reagovat
Meceon
to je od těch nafoukaných britů velka degradace noleho nedat ho na cebtrkurt
Reagovat
a.magerova
Není, každý rok to tak je, aspoň jeden zápas mimo centrkurt....
Reagovat
Mayo
šibe ti? šak vždy sú hviezdy aj nejaký ten jeden zápas mimo centru omg...či je to Roger, RAfa, Andy alebo teraz srbský tenista
Reagovat
Kozoroh
Za sebe ti mohu říct, že nasazení No1eho mimo centrkurt mi vůbec nevadí. Pro ten jeden dva zápasy si zahraje jinde.
Reagovat
Mayo
Presne tak Kozorohu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať vezme na příští týden WC do Braunschweigu kvůli udržení zápasového rytmu, tam ho na centr určitě dají.
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
dappe
Velké překvapení, zvlášť když Querrey dnes nehrál vůbec dobře, vlastně ani nevím, jak to mohl uhrát. Djokovič nebyl ideálně připravený, on by se postupně v turnaji asi rozehrál, ale tentokrát se mu to nevyplatilo. I když Federer není v takové formě jako loni, tak se pomalu rozjíždí, a je to pro něho velká šance, ale pořád to bude dost těžké. Další hráč, který by toho měl využít, je Mahut. Konečně by si mohl na Wimbledonu připsat velký úspěch (třeba semifinále).
Reagovat
smazaný uživatel
Nole mohol konečne oslavovat velké double RG+W a dokonca mohol vyrovnat jedinečný rekord Rafu a vyhrat 3GS v jednom roku na rozličných povrchoch..To je pech.

Do konca roka uz zostáva len jeden GS a 17GS sa v 29 Djokovicovych rokoch javí podstatne nedostižnejšie.

O Federerovi tvrdím snad už od doby, kedy nebol otcom, ze na GS uz Rafu a Noleho nikdy neporazí a titul moze vyhrat jedine zhodou okolnosti, ak sa im vyhne. Dlho to vyzeralo tak, ze USO bola v tomto smere posledná unikatna šanca. Ale trpezlivost ruze prináša a na starého pána mozno opat príde rada..
Reagovat
Roger_Federer
I kdybych pristoupil na tvoje teorie.neverim, ze je v dostatecne forme.
Reagovat
panzer.dragon
Forma rapidne stoupne diky dnesku, tohle je sance co se nemusi opakovat Roger tam necha zada aby to dal
Reagovat
a.magerova
Máš nějak krátkou paměť asi.... nevzpomínáš na rok 2009 a FO, kdy Rafa vyletěl s Robinem a na druhý den Roger málem letěl za ním díky Tommy Haasovi... ještě dnes se mi zvedá tlak, když si na ten zápas vzpomenu....
Reagovat
a.magerova
A USO 2014.... taky Nole vylítl o nějakou tu hodinu dřív než Roger....
Reagovat
Kozoroh
Je to škoda, že tři majory na třech površích se No1emu nepovedly, ale podstatné je, že se mu povedlo v kariéře. Z dnešní prohry se No1e nezhroutí a do konce roku bude mít ještě dost motivace a příležitosti připsat si cenné tituly - OH, USO, TM. Min. jeden z těchto podniků vyhraje.
Reagovat
Roger_Federer
Tak jeho aura neporazitelnosti dostala dneska facana.Sance na cisty slam zlikvidovana.Sance nax dotahnuti 17granslemu, spadla o 30%.
Reagovat
smazaný uživatel
Z 15 % spadla na -15 %?
Reagovat
Ondra979
To se ukaze az na hardu, jestli spadla nebo ne, pokud ho nekdo sejme na USO(Oly je mi celkem jedno) tak by to nebylo vubec spatne
Reagovat
smazaný uživatel
Len jeden turnaj z OH, USO, TM?...

S tým by asi sám Djokovic nebol spokojný..
Reagovat
Marduch
Opravdu? Fakt si myslíš, že Djoker od sebe nebere nic jiného než vítězství v každém zápase, na každém turnaji? OH jsou sváteční podnik to ano, ale osobně bych viděl trumf na USO jako kardinálnější.. tři majory v roce ze čtyř, to by přece byla fantastická bilance..tak nekecej;) A na TM má již dostatečně nahráno;)
Reagovat
pockerface
Velká šance pro Rogera. Jestli se mu nepovede letos dojít pro 18.GS, tak už ta šance nemusí nikdy přijít. Pro Rogera a snad i pro Můru velký dárek od Novaka. Na druhou stranu Novak je jen člověk a možná už byl z toho všeho unavený, ono taky pořád jen poslouchat kdy už se zasekne, kdo ho porazí je asi taky otrava. Možná mu uškodilo i to, že neměl žádný zápas na trávě. No jedno je jisté, po dlouhé době zase bude vítěz GS někdo jiný než Novak.
Reagovat
a.magerova
Ani letos ji moc nevidím.... ale ráda se budu mýlit... prostě letos po těch zdravotních patáliích nic moc nečekám.... ale.... třeba.... přesto PŠŠŠT... :-)))
Reagovat
pockerface
V současnosti je to jedno, ale škoda, že se to loni nepodařilo Kevinovi. Roger byl v dobré formě, a věřím, že by ten 18.GS získal. Jak píšeš letos možná dojde do finále. Zatím měl jen lehké soupeře. Ale Andy tu šanci taky nebude chtít pustit. Takže je možný, že Rogerovi můžou dojít síly. Proto loni bych Rogerovi věřil víc. Ale naděje umírá poslední. Uvidíme příští neděli :-)
Reagovat
a.magerova
Kdyby vyhrál loni, tak bychom nenasytně chtěli, aby letos obhájil (známe se)... prostě nemůžeme mít všechno... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Vezmi si, že z posledních 10 odehraných grandslamových turnajů (AO 14 - FO 16) je ve hře už jen Marin.
Reagovat
Kozoroh
2006-07 rok čekání na titul
2007-09 dva roky čekání na titul
2009-12 tři roky čekání na titul
2012-16 čtyři roky čekání na titul????
Reagovat
a.magerova
No vidíš, ty nám budeš teď dobrý na různé "naše" statistiky a souvislosti a posloupnosti... a taaak... :-)))
Reagovat
Pe3k
Hlavně na ty, co Djokovic nikdy nepřekoná :p
Reagovat
Nola
jeho tiez nikto tak rychlo neprekona, Noleslam je tam a nic na tom nezmenia ani tvoje hejty....
Reagovat
Pe3k
Noleho mám celkem rád, hejtuju max. Kozoroha..
Reagovat
Nola
ty si riadny kokos :D , Noleho milujes, to ano... dovod je jediny, zabranil Rafovi dotiahnut Fedexove rekordy v poctu GS, tak sa tu nehraj na jeho fanusika, teraz milujes Muru, z rovnakeho dovodu....
Reagovat
Pe3k
jn to je moje nevýhoda, nakonec milujem všetky :D
Reagovat
Nola
dokonca si bol schopny fandit Rafovi :D, myslim, ze sme sa tu vsetci stretli v neskutocnej zlatej ere tenisu, casom z nas emocie vyprchaju, ale tato jedinecna generacia tenistov, vratane Murrayho nebude v dohladnej dobe prekonana
Reagovat
Pe3k
súhlas. Rafovi jsem již fandil vela krát.
Reagovat
Herbert_Hoover
2016-2021 pět let čekání na titul
2021-2027 šest let čekání na titul
Reagovat
misa
si doufám dojde pro titul!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes by měl Andy s Rogerem pozvat Sama na minimálně dvojitého panáka ..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
proč Andy s Rogerem, těm může být vypadnutí Novaka jedno :P
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tomas-berdych.net/photos/c-70%20kb%20tomas-ester_novak_rest_monte-carlo_10april2016.jpg
Reagovat
a.magerova
Ta móda neponožek v pánských botkách mi fakt nesedí... :-/
Reagovat
turista
Roger moc potřebuje nějaký titul. Když to nevyjde tady tak v Torontu nebo v Cincinnati by mohlo. Už se docela rozehrál. Tady to letos hraje do karet Andymu.
Reagovat
Mayo
No čo ty a Novak Djokovič, ktorého letos nikto neporazí :D
Reagovat
mahycek
Taková šance, jako měl Djoko na kelendářní GS už nepřijde. Proto Rogere uchop šanci, jasně celé jaro zraněnej, ale teď může být v klidu, má 3 kola za sebou, bez deště a na centru. Také kdo jiný by měl hrát na centru, než sedminásobný vítěz. Bude to cesta ještě dlouhá, ale šance je. když přeskočím a podívám se na dolní stranu pavouka, tak Andy je opravdu nebezpečnej. Ale to by bylo až finále. Rogere pojď za osmým Wimbledonem a osmnáctým GS. Pak bys byl nedotknutelným. Je to cesta dlouhá, ale myslím si , že on ví sám nejlíp co se mu nabízí, na rozdíl od nás.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy bude letos hodně silnej. Cítí šanci stejně jako Roger, navíc Lendl mu namíchá perfektní taktiku, pokud tedy budou hrát spolu finále
Reagovat
Ondra979
ale stejne gratulace Novakovi za tuto serii, nekalendarni GS se rozhodne pocita.
Bohuzel to prislo az letos a Roger nema zrovna nejlepsi formu, ale s Murraym by si to zaslouzil jednozancne nejvic, oba dva sve posledni 3 GS finale prohrali a vsechny s Novakem!!, takze jejich finale by aspon pro jednoho z nich skoncilo satisfakci, ale kdo vi, jak to dopadne, je tam jeste Milos, Gyros a podcenovat se nevyplaci nikoho. Ale jestli Roger udela finale tak uz to nesmi pusit!! je treba verit, go go Roger
Reagovat
a.magerova
Rod Laver - uhájený kalendářní GS
Roger Federer - uhájený rekord 17 GS
Rafael Nadal - uhájený počet 14 GS

A možná i:
Pete Sampras - je totiž na tom druhém stupínku s Rafou a dělat místo pro třetího zatím nemusí... :-))
Reagovat
Herbert_Hoover
No a řekl bych, že udělal radost i Samovi a jeho fans :))
Reagovat
a.magerova
Tak samo... v tomhletom musí být člověk kapku sobec a myslet především na sebe svoje fanoušky !!! :-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
právě že nemusí :) ale chce být :)
Reagovat
a.magerova
Rozdávat se pro ostatní a na sebe nemyslet - to je dříve či později cesta do pekel....
Reagovat
Kozoroh
U Lavera mám mírné pochybnosti, možná už ho po takřka půl století nebaví pořád odpovídat na otázky, kdo po něm může získat kalendářní GS.
Reagovat
a.magerova
Právěže u Roda jsem si 100% jistá, že mu odlehlo.... při vší úctě k němu, je to starý chlap (a nemyslím to zle), celý život slyšel, jak je nej z nej a teď by o TO měl přijít... ne ne ne nevěřím, prostě ješitnost a celoživotní zvyk dělaj svoje... znám chlapy.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu,a kto taky nie je,tak je minimalne polobukvica(nic proti nim,su to urcite z velkej vacsiny slusny ludia,platia dane atd.atd.)
Reagovat
turista
Novak Djokovič má dost času na to aby minimálně předběhl Nadala a Samprase a dohnal Federera.
Reagovat
Marduch
Myslím hlavne Andymu a Rogerovi se dnes bude dobre usínat :D
Reagovat
Kozoroh
Zas se to hovado GSKINGROGER objevilo. Po RG tu však po ném nebylo vidu ani slechu :-P
Reagovat
Nola
nechaj ho, nech si to uziva, jeho komenty nevidim, mam ho medzi ignorovanymi, zatial ako jedineho , vascie hovado tu snad nenajdes...
Reagovat
Marduch
Typictejsi případ nejspodnejsiho haterstvi aby pohledal. Tak ale i Rafa ma svého Pe3ka a Roger Kadu Toma ;)
Reagovat
Pe3k
Cipe!
Reagovat
Marduch
;-)
Reagovat
Pe3k
Já jsem temný rytíř tohoto portálu!
Reagovat
a.magerova
Já bych chtěla být Mata Hari tohoto portálu... :-))
Reagovat
Pe3k
Ty jsi pana marie tohoto porátlu!
Reagovat
a.magerova
Ne ne, když už, tak chci být Lilith - první žena Adamova... Eva byla až druhá žena Adamova... ;-)

Vypráví se, že spolu Adam a Lilith nedokázali žít v míru, neboť Lilith odmítla při souloži zaujmout polohu, při níž byla nucena ležet pod Adamem. Na jeho naléhání mu odpověděla: "Proč bych měla ležet pod tebou? I já jsem byla stvořena ze země a jsem ti rovna!"
Reagovat
Pe3k
Jo jasněé! Ty zas musíš být něco extra :D mě by stačil přizdisráč batman!
Reagovat
a.magerova
Člověk nemá mít malých cílů... :-P
Reagovat
Pe3k
Proto je můj idol Roger Federer!
Reagovat
Nola
nevybrala si si vhodny objekt, ta dama bola popravena ... podla viacerych zdrojov je jej podiel na spionazi precenovany, taktiez jej inteligencny kvocient bol na urovni bezstarostnej kurtizany a tanecnice, tym samozrejme v ziadnom pripade nejdem zhadzovat inteligenciu tanecnic
Reagovat
a.magerova
Tak ani ta Lilith, kterou uvádím výše, není ideální... takže tak nějak z obou a mohl by být život fajn... ;-)

Ale tímto si na reálný život nestěžuju, jen tak nezávazně sním... :-)))
Reagovat
Amputace
Já bych spíš řekl Rain man tohoto portálu.
Reagovat
svetova.dvojka
Querrey už porazil Djokoviče v Paříži nedávno, první set vyhrál Djokovič 6:0 ,ale pak to projel..., Djokovič teď může zase měsíc odpočívat, aby pak vypadl ve 2.kole v Riu :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Jsem v pulce dovolene a vsoku..Djoker venku.
Velka skoda pro Rogera, ze to prislo opet v jeho velmi slabe forme.
Reagovat
Tornes
Tak nakonec Nole prohrál zaslouženě. Viděl jsem to až dnes, ale co hrál tak bylo docela o ničem. Vyvrcholilo to v TB, kdy hráli strašně oba; jestli se nepletu, tak kromě dvou es byly všechny body nevynucené chyby jednoho nebo druhého.

Sam dokázal využít toho, že byl Djokovič dneska mimo. Skvělé první podání a velmi dobré druhé. Úderově dneska slabší, ale s tím jak se Nolev vyhazoval mu to nakonec stačilo.

Tímhle výsledkem se velmi otevírá horní půlka pavouka. Raonič, Federer, Čilič, Nishikori, možná i někdo další - uvidíme, kdo z nich toho dokáže využít. I Murray přišel o teoreticky nejtěžšího soupeře ve finále a v jakémkoli finále (snad s výjimkou proti Federerovi) bude výrazným favoritem. Zajímavý výsledek.
Reagovat
Mayo
škoda, chcel som vidieť či by v prípadnom finále Djokovič konečne zobral už aspoň ten 1 set Andymu na tráve :(
Reagovat
turista
Nevynucené chyby pramenily z nervozity obou hráčů.
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439088_974253502693312_1578919757798973304_n.jpg?oh=09789beb14ecfd6c620effffd44f0430&oe=5802C2D1

:))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si vzpomněl, asi před 2 nebo 3 lety se všude po diskuzích psalo, jak si teď Roger dává oraz a počká si, až Nadal s Djokovičem odpadnou a začne zase sbírat velké tituly. Po dnešku tomu začínám věřit :D
Reagovat
Mayo
Roger taktický génius :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Problém je, že by musel odpadnout i Murray a nejspíš asi i dalších tak pět tenistů :D
Reagovat
sprchon
Tak se bál případného střetu s J1rkou ve finále, že se sesypal už ve třetím kole. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a Jirka teď ztratí motivaci a odevzdá Sousovi :D)
Reagovat
sprchon
To je možný. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale prohrál zaslouženě, takhle mizerně nezahrál roky. Sam nepředvedl nic extra, ani to nepotřeboval. Nemyslím, že by na prohru měla vliv nulová příprava na trávě, naposledy hrál nějaký turnaj mimo Wimbledon v roce 2010, takže všechny 3 tituly získal taky "z voleje", maximálně hrál nějakou exhibici a tu hrál i letos.

Teď přeju titul Delpovi nebo Milošovi, ale jakékoli jiné finále než Federer - Murray by bylo velké překvapení.
Reagovat
Nola
nech si Lendl zlizne med, titul zrejme berie Andy, pritom si myslim, ze Andy by to zvladol aj bez neho uplne v pohodicke, Brexit bude slavit, ale nakrivo, Andy je Skot
Reagovat
Mayo
neviem či je to pavúkovo možné ale toto finále by sa mi tiež neskutočne páčilo
Reagovat
HECIS
není možné
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Mayo
škoda no
Reagovat
spaniel
Vůbec se o něm nemluví, ale co jsem zatím viděl, Cilic hraje v obrovské pohodě a nedivil bych se, kdyby přidal druhý GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak minimálně s Keiem ho favorizuju.
Reagovat
spaniel
Připomíná mi to US 2014. Servis neskutečný (teď měl 97% vyhraných 10 servisů v zápase), forehandy zabíjí, minimum chyb.
Reagovat
Mayo
97 % :O to sa aj dá? wow, to je neskutočné číslo
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ale v Queensu taky nic moc. Ale jak to tak vidím, tak on nebo Raonic na Rogera jedině, jinak se bojím. Andyho zastaví max Gyros, Berdychovi, DelPovi a další v té části pavouka nevěřím teda.
Reagovat
spaniel
Andy je teď největší favorit. Zase bude Lendl veleben :D
Reagovat
Marduch
Je nejspíš faktem, že tentokrát by měl Lendl na případným titulu výrazně menší zásluhu než během prvního angažmá, ale kdo ví, třeba je pro Andyho po těch několik prohraných GS finále Lendlovo nekompromisní mentorství a "dohled" z hlediště tím dosud chybějícícm dílkem do puzzle GS...
Reagovat
Kozoroh
Čilič hrál v pohodě proto, že stál proti outsiderům :D Nevím, jak moc dobrý je Baker na trávě, ale Stakhovskij je na trávě solidní a obral Čiliče o set. Spíš bych věřil Milošovi, neztratil doposud set a měl těžší soupeře než Čilič.
Reagovat
vrabejka
Tak Milmann Můru nepotrapi. Snad ho sundá Nick:)
Reagovat
Mayo
Murray vs Millman

pekná pinkačka, z bekhendu obaja pekne, Andymu skvele píše, ploché údery vidno, že je to jeho prirodzene silný úder a Millman tiež pekne sa drží a dosť toho vychytá aj z ťažších pozícií. Môže byť
Reagovat
rod_laver
Mimochodem, dnes je to přesně patnáct let od památného zápasu Federer vs. Sampras.
Reagovat
a.magerova
https://youtu.be/1w1pjcK7nFY?t=13m18s
Reagovat
rod_laver
To ještě Roger nepoklepal dlaní do rakety po zápase :))
Reagovat
a.magerova
No... ještě tolik neplatili, tak nebyl důvod... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A v příštím kole Mahut - Querrey 6:3 6:2 6:3 a bude to korunované úplně :D
Reagovat
babolat.cz
FFF zase perlí a vymýšlí podivuhodné rovnice, kde Querrey-Djokovič=Federer.
Zapomínají ale, že na Fedexe dnes stačí většina.
Reagovat
a.magerova
A tak né všichni.... ;-)

Ale je celkem fajn, že Nole nebude zas o 1 GS blíž sedmnáctce... :-)))
Reagovat
babolat.cz
zapomínají na Toma!
Reagovat
smazaný uživatel
z horní poloviny věřím nejvíc Raonicovi.
Reagovat
spaniel
Tu rovnici nechápu...aspoň v tvém podání. A většina? To jako třeba 60 hráčů z top 100? Nenech se vysmát.
Reagovat
babolat.cz
tak většina ze stovky asi ne,to snad ROger má laťku výše.Myslím většina z TOP dejme tomu 15?
Reagovat
spaniel
Pochybuji. Přece jen je to tráva a postupně se zlepšuje. Ale pár jich bude.
Reagovat
babolat.cz
uvidíme...
Reagovat
Tornes
Většina z top15?

Co znamená "stačí"? Že ho teoreticky, pokud jim všechno bude sedět, může porazit? To ano, pak na něj stačí většina top15.
Že ho pravidelně bude porážet? Pak z top15 má na trávě šanci pouze Murray, možná Raonič. Jiným opravdu nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petru spodním podáním.Další poznazek
Reagovat
Herbert_Hoover
Paráda, Samouši! Když se vyhodil hned při první výměně v TB a de facto neodehrál po odtažení plachet ani míček, viděl jsem to s ním bledě. No ale díky mnoha chybám Djokera to zvládl, tedy to spíše nezvládl Djoker, ale Sam si určitě zaslouží velkou pochvalu. Kvéry se tak stává servismanem, který navázal na Andersonovu práci o rok později. Co se nepovedlo velkému Kevčovi loni, to dokázal Legopanáček :)
Reagovat
Kozoroh
Když loni a předloni No1e prohrál finále RG, bral jsem triumf ve Wimbledonu jako kompenzaci. Je možné, že kdyby býval loni RG vyhrál, ve Wimbledonu by neuspěl.
Pokud si myslíte, že po dnešní porážce šílím, hluboce se pletete. Letošní sezóna s triumfy na RG a AO je krásná a budu na ní jako No1eho fanoušek vzpomínat, protože to je rok, kdy No1e zkompletoval kariérní Grand Slam.
Toto je první porážka na GS po čtyřech triumfech. Další triumfy v budoucnu přibudou, No1eho nezviklaly prohry ve finále RG a tato prohra jím vůbec neotřese.
No1e díky za všechnu radost, kterou jsi mi ty jako tenista dal!!!
Reagovat
a.magerova
No tak sláva.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Prý "Další triumfy v budoucnu přibudou" :D A neměl náhodou přibýt i titul s Wimbledonu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, každá série jednou konči a tato byla pro nás fanoušky Noleho moc pěkná :-)
Reagovat
spaniel
Jaký rekord teď překonal?
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Největší upset světové jedničky na GS. Aspoň něco má.
Reagovat
Kozoroh
Musel ti spadnout kámen ze srdce, že No1e nepřekoná Rogerovy šňůry 23 SF a 36 ČF :-P
Reagovat
spaniel
Na to jsem nemyslel, k tomu měl hodně daleko. Za jeho prohru jsem rád, případný kalendářní GS by tento rekord devalvoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ci bude mat 36QF alebo 34/36 je v podstate jedno...4GS v rade stále trčia..:)
Reagovat
Grigor_Murray
Neříkej mi, že tě neštve, že nezkompletuje kalendářní GS, nebo jak si říkal ty Super(Golden)Slam? :D
Reagovat
Grigor_Murray
PS: V té poslední větě to vypadá, jakoby ses s Djokovicem loučil, jakoby se chystal do důchodu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že tahle věštba mu vyjde líp než ta o kalendářním GS :D
Reagovat
Kozoroh
Vůbec ne, možná jsem se nechal trochu unést :-) Poslední rok byl mimořádný, Novak vyhrával těžké zápasy a získával triumfy, cítil jsem, že svému favoritovi mám vzdát hold po konci této velké série.
Reagovat
pockerface
Nole není stroj, možná už byl ze všeho utahaný a já si myslím, že i porážky mu pomůžou nebo můžou motivovat do dalších let. Kdyby vyhrával vše, tak je možný, že za 2 roky skončí. Když nebude mít konkurenci, tak ho to přestane bavit :-), takhle si odpočine a udělá radost někomu jinému.
Reagovat
turista
Novak Djokovič není stroj ale člověk. Byl unavený a Sam Querrey hrál výborně. V posledním setu už byli oba nervózní. Na světovou jedničku je stále ohromný tlak a na Novaka jednoduše padla únava. Hlavně že má titul z Rolland Garros, který mu chyběl. Wimbledon už má 3x takže se nic neděje. Odpočine si a pojede dál. Querrey letos může dojít daleko.
Reagovat
pockerface
Většinou je to tak, že ten kdo jeden den porazí favorita, tak v dalším zápase vyhučí.
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/13592625_974247239360605_3253137620317037693_n.jpg?oh=d444bb16626aab88abf095717c0993d2&oe=57F24415
Reagovat
smazaný uživatel
Nolexit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšiml jsem si, že je nový článek, jde to rychle :D

Potvrdilo se, že Djokovič, stejně jako Nadal, je na trávě jen průměrný. Pokud nějak proleze do 2. týdne, kdy se už nehraje na trávě, ale na hlíně, tak má šanci klidně vyhrát, ale stačí, když mu jednou nepřeje los a dostane do 1. týdne hráče s výborným servisem a hned se absolutně nechytá. Je dobře, že vypadl. Kdyby měl mít víc titulů než špičkový travaři jako Becker nebo McEnroe, byla by to ostuda a znesvěcení celého Wimbledonu. Doufám, že letos konečně zase vyhraje hráč, který umí hrát klasický travnatý tenis. Zůstal už ve hře jenom jeden :)

A ještě něco - Borg i Federer dokázali v 1 roce vyhrát nejtěžší možnou GS kombinaci RG - Wimbledon (Borg dokonce několikrát). Djokovič se k tomu nikdy ani nepřiblížil, i proto jsou oba historicky nad ním.

Doufám, že Roger to dotáhne k 18. titulu. Ale když ne, tak ať vyhraje Murray i USO a na konci roku nebo třeba až po AO definitivně sesadí Djokoviče. Ten tím přijde i o poslední šanci na překonání některého z Rogerových rekordů - v týdnech na 1. místě.

Takže glory hunteři, zpátky do kanálů, kam patříte :D :P
Reagovat
Mayo
gloryhunteri trošku dostali facku, ešte dnes gloryhunteri nemecka a bude to krásny víkend (:

Nemyslím si však, že by mal niekto Djokoviča zosadiť, proste vypadol je to normálna vec nedá sa vyhrávať všetko to je nereálne.

a ktej kombinácií RG - W ... El Matador to dokázal 2x tiež (:
Reagovat
turista
Námitka: Borg je pod Djokovičem. Novak má celkově o 1 titul víc než Borg. Navíc Borg nikdy nevyhrál Australian Open a US Open. Nole vyhrál už vše.
Reagovat
smazaný uživatel
I Nadal dokazal vyhrat, dle tveho nazoru, nejtezsi kombinaci RG + W v jednom roce, tak jaky prumer? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A dokonce dvakrat 08 a 10.
Reagovat
rod_laver
Bohužel jsem neviděl (od 4 do 5 jsem měl tenis, protože jsem si naivně myslel, že se bude hrát od 1), každopádně pro turnaj je to dobře. Noleho už bylo všude "hodně" a oddychne si. Nemyslím si ale, že tato porážka znamená Novakův ústup ze slávy, akorát nelze mít takovou formu po celou sezónu.
Reagovat
rod_laver
a ještě bych dodal, že si i přes 3 GS po celou dobu na TP stojím za tím, že tráva je Noleho nejhorší povrch i přesto, že porazil loni Rogera, který měl mnohem lepší formu než letos, a že RG vyhrál jenom jednou. Pochybuju, že by na RG v třetím kole vyletěl..
Reagovat
Empe
A já jsem si říkala, zkus do Fantasy pro změnu Rogera... :D
Jsem fanoušek otevřených turnajů, takže až na Fantasy tuhle prohru vítám. :)
Reagovat
HECIS
:DDDDDD
Reagovat
Mayo
teraz neviem komu priať titul, prial by som si finále Andy vs Roger a inak by som prial Andymu ale zase ak by dokázal Roger vyhrať 18. GS v 35 rokoch to by bola krása...fakt neviem v prípadnom finále :D nevadí tak či tak Wimby vyhrá v pohode tenista teda ak tam nebude Berďa :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Amputace
Každopádně pro tenis je to moc dobře. Wimbledon je po Djokovičově vypadnutí konečně zajímavý, najednou je tady několik hráčů, kteří se regulérně dají považovat za aspiranty na titul. A do budoucna by se mohlo stát to, že Djokovičovi trochu spadne sebevědomí a stejně jako po Nadalově překvapivé prohře s Rosolem, by se mohli objevit další "bezejmenní" hráči, kteří se Djokoviče nezaleknou a budou ho trápit.
Reagovat
Kozoroh
Po roce frustrace, kdy jsi neustále viděl No1eho s GS pohárem, musí být pro tebe a další dnešek balzám. Ale nenech se zmást, Djoker dosáhne dalších výher a Rafu jednou v počtu GS titulů předstihne!
Reagovat
Amputace
O to, jestli předstihne, nebo nepředstihne Rafu mi ani tak nejde. Já miluji tenis, miluji ten sport, rád ho hraji a rád se na něj dívám, ale při té Djokovičově naprosté dominanci se na něj prostě dívat nedalo. Byla to totální, absolutní nuda a velice bych se divil, pokud to bavilo někoho jiného, než Djokovičovy fanoušky. Takže stejně jako pro tebe byla balzámem Novakova bezprecedentní dominance, je pro mě - zcela přirozeně - nyní balzámem jeho nečekané vypadnutí.
Reagovat
Kozoroh
OK, v pořádku, ale tvrdit, že může nastat ústup a ukazovat to na příkladu Nadala je poněkud předčasné... Je to No1eho první prohra po čtyřech vyhraných majorech, teprve čtvrtá v sezóně. Na prohru z Wimbledonu může klidně zapomenout ziskem zlata v Riu.
Reagovat
turista
Ano, souhlasím. Navíc si myslím, že Novak bude mít na konci roku 2016 nejméně 70 titulů a předstihne Rafu.
Reagovat
Amputace
Já to netvrdím, já pouze předkládám variantu toho, co se může stát. To samé děláš ty, když po prohraném třetím kole s průměrně hrajícím Querreym už dáváš Novakovi kolem krku zlatou medaili z Ria..
Reagovat
Kozoroh
Ve světle triumfů na AO a RG je včerejší prohra jen krátkodobým výpadkem. Předloni po triumfu ve Wimbledonu taky přišel mírný výpadek, kdy se mu nedařilo na amerických hardech a pak měl skvělý podzím korunovaný hattrickem na TM.
Reagovat
Amputace
Jo, však uvidíme. Já bych s tvými argumenty stoprocentně souhlasil být Djokovičovi 25 let, ale jemu už táhne na třicítku. Jsem velmi zvědav, jak zareaguje na Olympiádě.
Reagovat
UnrealTom
To je dobře Go Roger!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Elegoši, jdi si pro 18 GS
Reagovat
smazaný uživatel
Snad i v dolní polovině přijde nějaký altruistický hošík a smete z pavučiny už poslední noční můru turnaje :-)
Reagovat
Mayo
Sam na hrad ! (: urobil mi veľkú radosť, konečne bude trošku kľud od gloryonanie,,,obaja hrali desne ale Sam to využil nakoniec...Djokovič si oddýchne a na olympiádu bude pripravený kvalitne,...opäť sa potvrdilo, že vyhrať všetky 4 GS nech si akokoľvek dobrý je asi fakt nereálne, je to len človek...

a teraz poprosím finále Andy vs Roger (:
Reagovat
smazaný uživatel
Andy-Miloš :-)) A opáčko z Queens.
Reagovat
Mayo
pre Andyho by bol Miloš lepšia voľba ako Roger veru ale zase hento finále by bolo atraktívnejšie pre mňa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu no, ale Andy to v posledních letech moc neumí na Rogera. Loni ho Roger vyfackal.
Reagovat
rod_laver
Roger má ale do loňské formy daleko..uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě odstranit z cesty Rogera a můžem slavit pomaličku. Každopádně největší šance za dlouhou dobu na GS pro Andyho. Bez Noleho by to mohlo jít.
Reagovat
a.magerova
Kšáááá !!!
Máme jiné plány.... :-P
Reagovat
Kozoroh
A co Gyrosek, tomasinho? ;-)
Reagovat
Nola
to je kokos, ostrasna hra, nedokaze udrzat servis, vyhadzuje sa a TB mal celkom fajn rozbehnuty, zrejme prislo uspokojenie po RG a dnes vyzeral, ze ho ten tenis absolutne nebavi, komu teraz fandit? Sam bol porazitelny, ale on sa povyhadzuje :D
vyhorenie? Nole neva, hardy ta cakaju
Reagovat
panzer.dragon
Hezky, pokud by andy bral titul tak by ztracel jen necelejch 800 bodu na djoka.. Ale titul jde k rogerovi :)
Reagovat
panzer.dragon
V racu
Reagovat
Kozoroh
Nevadí No1e!! Stejně jsi pro mě největší borec!!!!
Reagovat
Mayo
Kozorohu, komu teraz budeš fandiť na titul?
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Amputace
Tak. A teď by mohl Djokovič následovat Nadala v ústupu výkonnosti :)
Reagovat
Kozoroh
Tak na to si ještě počkáš, hochu :-P
Reagovat
Amputace
Jak to můžeš vědět? U Nadala po výhře na RG 2014, které předcházela božská sezóna 2013, také určitě nikdo neprorokoval, že to na dlouhou dobu bude jeho poslední GS..
Reagovat
Kozoroh
Evidentně význam dnešní No1eho prohry přeceňuješ.
Reagovat
Amputace
Možná přeceňuji, ale ten Nadalův kolaps s Rosolem mi to chtě nechtě velmi připomíná. Kdy naposledy vypadl Djokovič takhle brzy na GS? V roce 2009! Od roku 2010 hrál až na tři výjimky pokaždé minimálně semifinále. Nadalovi se až do toho zápasu s Rosolem také nic podobného nestalo - pravidelně docházel do finálových fází GS. A od té doby? Byl najednou daleko zranitelnější a ve Wimbledonu už se od té doby nechytil. Nemohu si pomoct, ale já tam tu analogii vidím. Vůbec nemůžeš tušit, co se teď děje Djokovičovi v hlavě. Může jím to otřást - a také nemusí.
Reagovat
Amputace
Respektive stalo se to do té doby Nadalovi - v 2009 se Soderlingem... Ale to byl ještě Nadal ve věku, kdy se z toho dokázal relativně snadno vyhrabat. Djokovičovi už taky není dvacet, aby si mohl dovolit vypadnout ve třetím kole Wimbledonu - těch možností už tolik mít taky nebude... Teď náhodou nevyhraje ani US Open a příští sezóna může být hodně zajímavá...
Reagovat
Kozoroh
A co přišlo po Nadalově kolapsu s Rosolem? Výborná sezóna 2013 s triumfy nad Djokem na RG a USO. Akorát na trávě už nikdy do ČF Wimbledonu nepostoupil.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. A může to klidně nastat. Je to pro něj velká psychická rána, srovnatelná s Nadalovou porážkou od Rosola. Jako kdyby třeba Viktorka Žižkov vyhrála na hřišti Realu Madrid. Stačí, aby Srb nevyhrál ani USO a možná už GS nevyhraje nikdy. Takže ani nedokáže sesadit Nadala z pozice víceGOATa a to tady pár lidí asi neunese :D
Reagovat
turista
To si nemyslím. Novak Djokovič je psychicky nejsilnější z celé Top 20 takže ho nějaká porážka nepoloží.
Reagovat
Amputace
To si všichni mysleli i o Nadalovi... A od té prohry s Rosolem to šlo s vyrovnaností jeho výkonů dolů..
Reagovat
smazaný uživatel
Djokomurárna? Že prý nebude? Ne? Jooooooooooooo! :-))))))))))))))
Reagovat
COMEON
senzácia
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist