Serena otočila zápas s Ivanovičovou, v semifinále může pomstít svou sestru Venus

2. 8. 2014, 08:28
Aktuality 132
WTA STANFORD - Serena Williamsová po pomalém začátku otočila zápas s Anou Ivanovičovou a ve Stanfordu neprohrála už 11. zápas v řadě. V semifinále mohla narazit na sestru Venus, ta ale naopak v třísetovém čtvrtfinále proti Němce Petkovicové neuspěla.
Serena Williamsová

Serena Williamsová hraje na prvním turnaji od Wimbledonu, kde vypadla ve 3. kole s Cornetovou a ze čtyřhry pak kvůli viróze po třech gamech neslavně odstoupila. Ve Stanfordu si na úvod poradila s Češkou Karolínou Plíškovou, ve čtvrtfinále však čelila ve formě hrající Aně Ivanovičové.

Srbská tenistka letos vyhrála 41 zápasů (nejvíce ze všech tenistek), na Australian Open si připsala svůj dosud jediný skalp zkušené Američanky, které sebrala set i na jaře na antuce v Římě.

Dobře Ivanovičová začala i celkově sedmé vzájemné střetnutí, když v prvním setu po svém podání ztratila jen pět míčků a sama se v každém ze čtyř gamů při servisu soupeřky dostala k jednomu brejkbolu. Dva z nich využila a ujala se vedení.

V druhé sadě však jednatřicetiletá Američanka žádnému brejkbolu nečelila a vypracovaný náskok z úvodu dějství si pohlídala. V rozhodujícím setu šestadvacetiletá Srbka otočila z 1-3 na 4-3 a pak ještě jednou smazal manko brejku, poslední dvě hry ale patřily Williamsové, která nakonec po dvou hodinách zvítězila 2-6 6-3 7-5.



Serena tak ve Stanfordu vyhrála už 11. zápas v řadě. V sezonách 2011 a 2012 turnaj vyhrála, loni v Kalifornii nestartovala.

O postup do čtvrtého letošního finále se Serena utká s Andreou Petkovicovou, kterou porazila ve všech třech vzájemných duelech. Letos v Brisbane i v Římě bez ztráty setu. Němka Petkovicová ve čtvrtfinále vyřadila Venus Williamsovou a zabránila prvnímu letošnímu souboji sester Williamsových.

Šestadvacetiletá Petkovicová se ve čtrvtfinále ujala vedení 6-1 a 2-0, čtyřiatřicetiletá Američanka ale zápas zdramatizovala. V druhé sadě dvakrát smazala manko brejku, získala šest ze sedmi gamů a vynutila si třetí set. I v něm německé soupeřce nedovolila dvakrát potvrdit brejk, potřetí zareagovat ale už šanci neměla a prohrála 1-6 6-3 5-7.

"Byl to divný zápas. Na začátku to bylo takové o ničem, ale ona pak najednou začala hrát opravdu dobře. Za stavu 5-5 ve třetím setu jsem odehrála jeden z mých nejlepších gamů, kdy jsem trfila čtyři skvělé forhendy. To mi dodalo sebedůvěru do další hry," komentovala Petkovicová.

"Ona (Petkovicová) dnes hrála opravdu dobře, naopak mě to nešlo tak, jako v předchozích dnech. Několikrát jsem se jí přiblížila, ale hrála prostě moc dobře. Poslední hry zvládla lépe," řekla sedminásobná grandslamová vítězka Venus, jež teprve podruhé při svém celkově devátém startu ve Stanfordu nepostoupila do finále. V letech 2000 a 2002 turnaj vyhrála.

I v druhém semifinále budou mít fanoušci domácí zástupkyni. Naturalizovaná Američanka Varvara Lepchenková ve svém prvním letošním čtvrtfinále deklasovala 6-1 6-0 krajanku Sachiu Vickeryovou a podruhé v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA (poprvé v kategorii WTA Premier).

"Je to dobrý pocit být poprvé v semifinále turnaje WTA Premier, protože jsem hodně dřela," řekla Lepchenková. "Dnes jsem čekala těžký boj, protože zápasy proti někomu ze Spojených států nejsou snadné a se Sachiou jsem už několikrát trénovala. Vyhrála jsem a jsem nadšená," dodala Lepchenková, jež v předchozím zápase vyřadila světovou pětku Radwaňskou.

O první finále se osmadvacetiletá rodačka z uzbeckého Taškentu utká s třetí nasazenou Němkou Angelique Kerberovou, nad kterou vede ve vzájemné bilanci 4-2. Poslední dva duely (letos a loni na French Open) však prohrála. Kerberová si ve čtvrtfinále poradila rovněž snadno ve dvou setech s dvacetiletou Španělkou Garbinou Muguruzaovou.

"Byl to ode mě velmi dobrý zápas. Hrála jsem agresivní tenis. Věděla jsem, že ona hraje velmi rychle, tak jsem se soustředila na každý bod. Se svou hrou jsem spokojená a jsem ráda, že jsem tu odehrála několik dobrých zápasů," řekla Kerberová, jež po svém podání ztratila jen devět fiftýnů v sedmi gamech.

- WTA PREMIER STANFORD -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 710.000 dolarů)
páteční výsledky (01. 08. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
S. Williamsová (1-USA) - Ivanovičová (5-Srb.) 2-6 6-3 7-5
Kerberová (3-Něm.) - Muguruzaová (Šp.) 6-2 6-1
Petkovicová (8-Něm.) - V. Williamsová (USA) 6-1 3-6 7-5
Lepchenková (USA) - Vickeryová (USA) 6-1 6-0
Semifinálové dvojice: S. Williamsová - Petkovicová, Kerberová - Lepchenková.
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kaniaová/Siniaková (Pol./ČR) - Hantuchová/Parraová (SR/Šp.) 7-6(3) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

132
Přidat komentář
VlS
Petko respekt, výsledek 7:5;6:0 je krutej, tak marná Petko nebyla.
Reagovat
blixa
Jo, ten kanár tam vypadá otřesně, přitom tak jasný to nebylo.
Reagovat
kada.tom
Už z výsledku je jasně vidět, že o zápase rozhodl 1. set, který Serena ubojovala v závěru. Nejprve nevyužila 3 setbally za stavu 6-5 40-0 při podání soupeřky, ale nevzdala se a dokázala ten set ukořistit. Druhý set už pak byl jen o jedné hráčce a to byla ... no vlastně obě - Serena získala větší jistotu a Andrea jí vydatně pomáhala chybama. Přesto - za stavu 2-0 pro Serenu nevyužila Petkovic svůj jediný breakball a to byl asi hřebíček do rakve. Serena pak už byla dominantní a soupeřce nedovolila vůbec nic.

Jsem moc rád, že Serena ukazuje těm, co jí po Wimbledonu odepisovali, že ještě nepatří do starýho železa. Je pořád neobyčejně silná a já doufám, že nám ještě ukáže velký věci. Jasný - věk nezastavíš. Ale ona na to ještě má, když se bude cítit dobře a bude zdravá - proč ne :-)

A tedy doufám, že ve Stanfordu vyhraje ještě ten jeden zápas - a to ten finálový :-))
Reagovat
VlS
1. set herě i výsledkověvyrovnaej až do koncovky, druhej herně celkem vyrovnaej, ale výsledkově s kanárem.
Serena zas jee. Moc pěknej tenis.
Reagovat
blixa
No jo, jede. Andrejce jsem docela věřil, ale je to marný, je to marný je to marný :(. Snad jedině Petra ve své wimbledonfinálové top formě by mohla obstát.
Reagovat
Frick
Nemohlo by jí od začátku svazovat to, že v Montrealu může zřejmě jen zklamat, resp., že šance na úspěch (a to je v tomto případě jen blbý ČF) je velice malá?

Aspoň, že Andrea se na ní tolik nedotáhne, pokud se nyní nestane zázrak...
Reagovat
smazaný uživatel
nemohlo.
Reagovat
tommr
pro Lucku by byl úspěch už postup do třetího kola a to v jejích silách určitě je ...
Reagovat
EllNino
proč by měla zklamat prosímtě ...je nasazená 15 a pro tu je uspěch 3. kolo ...podle papírových předpokladů, tak jaký zklamání zase :) ..
Reagovat
kada.tom
to chce udržet :-)
hezky odvrácený BB :-)
Reagovat
kada.tom
4-0
Reagovat
blixa
Chjo, tohle už Andrejka nedá, škoda, byla tak pěkně rozjetá, ale Serena se snad nedá porazit, pokud je zdravá ...
Reagovat
kada.tom
vidím to jinak no, já fandím Sereně :-)
Reagovat
blixa
To není žádné fandění, to je jen opájení se úspěchy :D Já vždycky fandil Venus, Serena mi přijde taková zvláštní, když jí rupnou nervy umí být pěkně zlá.
Reagovat
smazaný uživatel
opět ukazuje svoji formu, líbí se mi, že když vyhraje nebo prohraje, umí se se svojí soupeřkou příjemně rozloučit.:)
Reagovat
kada.tom
teď fantastická výměna, kterou ale Serena dokončila jen do sítě :-/
Reagovat
smazaný uživatel
možná je dobře že do Montrealu nejela přeci jenom Semifinále by si neměla nechat ujít. Sice je mladá a měla by dávat přednost singlu ale Montreal je velký turnaj a už jenom ta kvalifikace by byla dost těžká. a Hlavně kdyby kdyby si vybrala kvalifikaci v Montrealu tak by asi dost Kaniu sklamala. Katka může v deblu nazbírat hodně zkušeností a co víme třeba ve Stanfordu vybojuje titul. Většina hráček s TOP 10 se v mladším věku také docela dost věnovali deblu (Kvitová, Azarenka, Šaraka...) Azarenka byla dokonce ve finále AO A RG v deblu ale potom když se jí začalo dařit v singlu tak toho nechala stejně jako Petra která hrála na grandslamech i čtyřhru (2009-2011) ale potom už debla skoro nechala. Takže Katka by se také mohla trochu více věnovat i deblu a potom až se jí pořádně začne dařit v singlu tak se bude soustředit pouze na singla a nebo je tu druhá možnost že jí singl moc nepůjde a bude z ní deblistka
Reagovat
kada.tom
Ale že to chtělo práce, teda!
Jak Petkovic odvrátila ty 3 setbally za sebou ze stavu 0-40, už jsem se bál, že bude TB. Ale prostě Serena to ubojuje, když chce a zdraví dovolí. Je to paráda, snad 2. set Serena zvládne rychleji a postoupí do finále :-)
Reagovat
dadaft
se zatím drží dobře.
Reagovat
kada.tom
tipuju, že teď jí Serena vezme servis a tím i set
Reagovat
dadaft
hm,,,,,,,,,,,,,,,,, škoda.
když odvrátila tři brejkboly, tak jsem věřil v tajbrejk.
Reagovat
smazaný uživatel
a jéje to sem se bála. Bohužel Krystína to nezvládla je to škoda že se nechytá jako její sestra. No vypadáto že s Krystíny nebude skvělá singlistka která bude útočit na TOP 20 ale v deblu to Krystíně jde tak z ní bude alespon deblistka
Reagovat
Mayo
škoda, že nemám SS ... pozrel by som si serenu ...
Reagovat
kada.tom
tvl, co to má Petkovic na sobě? to je děs :-/
a Sereně to sluší :-)
Reagovat
PH94
Kristýnó Kristýno...
Reagovat
kada.tom
asi tak, ty její výkony jsou do nebe volající
Reagovat
tommr
je to trágédie. Kristýna jako obvykle dobře začala a vyhrála první set, ale pak úplně odešla ... :)
Reagovat
dadaft
gratuluji slovaksportu, že na jedničce dávají nějaký pitomý sexistický kvíz.........
Reagovat
tommr
Stanford běží na SlovakSportu2 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíte, uhraje Andrea aspoň jeden set? Má mega formu, Serena by pro ni mohla být další výzva.. na druhou stranu, lepší než letošní Anča asi nebude..
Reagovat
Mayo
to sú labilné ženy, takže ťažko povedať
Reagovat
smazaný uživatel
Její trenér Dan Filjo dneska napsal další zajímavý blog ze Stanfordu...
http://www.holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2014/08/katerina-siniakova-v-semifinale-ve.html

Co se týče kvalifikace Montrealu: Katka ještě požádá o přesun dvou zápasů na neděli, ale případná cesta ze Stanfordu by byla hodně náročná...
Reagovat
PH94
Achjo achjo :/
Reagovat
tommr
Katka už z kvalifikace pro Montreal oficiálně odstoupila ... :(
Reagovat
George_Renel
To je špatné rozhodnutí. Ona by měla dát jednoznačně přednost singlu.
Reagovat
tommr
taky si myslím. Na debla má ještě času dost pokud by se přesvědčila, že jí to v singlu opravdu nepůjde tak jak si představovala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky spolu trénovaly v Montrealu... :)
http://instagram.com/p/rM41mykH5y/
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou další fotky.. https://mobile.twitter.com/CoupeRogers/status/495583931245543425
https://mobile.twitter.com/Petra_Kvitova/status/495590131836153856

A Carl napsala na Twitter, že trénovala s LeBronem Jamesem a dala k tomu fotku s Petrou.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: Caro..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, nějak to popletla. :D Teď už to napsala správně... :)
Reagovat
EllNino
Karol ve 2. kole čeká Timea Bacsinszky :) tak snad si s ní poradí :)
Reagovat
Frick
3:6 0:6

Co k tomu říct, že? :-(
Reagovat
EllNino
rozhodně krutější výsledek než pruběh, šance měla ...
Reagovat
tommr
dalo se to čekat. Je ale třeba taky dodat, že s Knappovou by nejspíš měly problémy i ostatní naše hráčky ... :(
Já jsem spíš zvědavej jak to bude mít Andrea s deblem ...
Reagovat
EllNino
no, celkem dlouho už se taky neobjevila Lucka Hradecká, od Wimbledonu nehrála ...
Reagovat
jackiec
ta je už ve dvouhře marná, 178. v singlu, za chvíli se nevejde ani do kvaldy, mohla být aspoň hvězdou v deblu s hradeckou a vydělávat slušné prize money, na dvouhru absolutně nemá hru
Reagovat
PH94
Tak Terka Smitková neuvěřitelně :) Čekal jsem,že by to mohlo být vyrovnaný a třeba štastnej konec pro Terku,ale 6:3 6:1..klobouček dolu :) A Karolína taky skvěle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prej Terka dokonce uhrála jeden gem čistou hrou za pomocí 4 es za sebou. To je pěkné :-)
Reagovat
PH94
Takže Terka zase ve formě? :D Tak to se máme na co těšit..:D
Reagovat
tommr
já bych ještě moc nejásal. V příštím kole narazí Terka na Vesninovou a tam se teprve ukáže v jaký je formě ... :)
Reagovat
PH94
Uvidíme uvidíme :) Ale Vesnina se poněkud potýká i s Patrascu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Karolína i Terka neměli vůbec žádný problém a o Andree se nemá cenu bavit
Reagovat
rib
Jak to Katka udělá, aby stihla čtyřhru ve Stanfordu a zároveň kvaldu v Montrealu? Divné, ne???
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec Tereza rychlejší jak Karo. Super .-)
Reagovat
smazaný uživatel
to nemělo být na tebe.. ale k tomu příspěvku. Asi hrát kvalifikaci nebude.
Reagovat
rib
to jako že odstoupí z Monetrealu?
Reagovat
smazaný uživatel
no asi.. možná snad, že by zítra odehrála dva zápasy kvalifikace. Ale nevím jestli může. Fakt netuším :-)
Reagovat
EllNino
mohla Týna v Istanbulu, Katka by určitě mohla taky, nebude jedina, nepř. moje Jaruška hraje ještě semi ve Vancouveru a má hrát s Erakovic, která hraje semi ve Washingtonu, takže dneska určitě hrát nebudou, ani jedna :D ...
Reagovat
tommr
Gajdosová už oficiálně odstoupila a hraje místo ní Kalashnikova ...
Reagovat
EllNino
tak ranařka za ranařku :D ..tak snad nebude mít moc ostrý náboje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Terka překvapivě dobře. Myslel jsem, že bude mít s min víc problémů. Kája velice čistá práce a o Andrei nemluvím radši
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína a Terka super ale Andrea Hlaváčková má znovu problémy. Andrea by se měla radši věnovat jenom deblu protože singl ji absolutně nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Měla dost brejků, ale hovn* využila -_-
Reagovat
EllNino
Karol 6:14:0 ...zatim 35 minut super, Terka set a brejk :)
Reagovat
PH94
Tu raději vubec neřešit..:D
Reagovat
PH94
Ale koukám koukám a zápas Katky stále není zrušen :)
Reagovat
EllNino
třeba pokud dneska prohraje v deblu, tak bude moc hrát zejtra 1. kolo ..ale to bude podobný jako u Kristýny z Gasteinu do Istanbulu, daleko a 2 zápasy za den ...no nevím ..
Reagovat
tommr
hned na úvod se představí i 3 naše hráčky. Nasazená trojka Karolína Plíšková hraje proti Olze Savchukový (místo původně ohlášený Razzanový), nasazená dvacettrojka Tereza Smitková hraje proti Grace Min a nejtěžší soupeřku má nenasazená Andrea Hlaváčková, která hraje proti Karin Knapp ...
V průběhu dne by se ještě měla představit i nasazená dvacetdvojka Kristýna Plíšková proti Carol Zhao ...
Reagovat
smazaný uživatel
no Grace Min taky není úplný čajíček.
Reagovat
PH94
Tak Min je dobrá hlavně na antuce...zatím Terka vede 5-2,tak snad to zvládne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smity 7 es. To je slušné. První set v kapse :-)
Reagovat
EllNino
Karol začala suprově :)
Reagovat
PH94
6-1? Hraje fakt v poslední době skvěle :)
Reagovat
Mayo
Priatelia, kedy bude los Toronta ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/mds.pdf
Reagovat
Mayo
vďaka
Reagovat
PH94
Přátelé budou nějaký streamy na kvalifikaci v Montrealu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude letos i WTA v Torontu?
Reagovat
EllNino
to se střídá ..sudý roky Montreal, lichý roky Toronto, takže až za rok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rogers cup se hraje v Torontu a Montrealu. Jeden rok hrajou ženy v Montrealu, muži v Torontu a další rok se to prohodí. WTA v Torontu bude tedy zase příští rok. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V Torontu bude ATP, WTA je letos v Montrealu.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji všem ;)
Reagovat
VlS
No, právě proto bude ve 2015 WTA v Torontu, ne?
Reagovat
Mayo
Venus si robí srandu zo mňa :/
Reagovat
smazaný uživatel
i já jsem myslel, že postoupí
Reagovat
smazaný uživatel
zničila jedničku turnaje rozdílem třídy 62 60 a je ve finále.
Reagovat
EllNino
ta holka jede tyjo, myslíte, že to dá do konce roku do stovky ? :D
Reagovat
kohlik
určitě tak za měsíc :)
Reagovat
smazaný uživatel
A bodove to s ni ted vypada jak?
Reagovat
tommr
za postup do finále už má jistých 30 bodů. Pokud by ve finále vyhrála tak získá 50 bodů. V žebříčku se posune na pozici někam okolo 150.místa ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to asi ne :-)

To by musela na US Open fakt zazářit. Ale do konce roku se to stihnout dá. Na nějakých WTA Internationálech by měla být konkurenceschopná.
Reagovat
tommr
tip bych si, že Denisa bude v první stovce dřív než Katka Siniaková ...
Reagovat
EllNino
no Katka už má stovku nadohled, ta je myslím 119. ne ? :) ...ale kdyby se tam obě dostaly, bylo by to fajn :)
Reagovat
tommr
jenže Katka se nám nějak zasekla zatímco Denisa jede ...
Navíc má Denisa za poslední rok odehráno jen 12 turnajů zatímco Katka 24 tj. přesně dvakrát tolik ...
Reagovat
EllNino
Katka hrála dobře v Istanbulu, v Baku nevím, proč hrála, když byla oslabená a v Stanfordu těsně prohrála se Zhao, která tam udělala kolo proti Yanině ...a v deblu tu jsou v semi a dneska se mi herně moc líbila, já věřím, že bude hrát líp a líp, určitě na to má :)
Reagovat
tommr
ten postup v deblu jí ale paradoxně spíš uškodí, protože kvůli tomu příjde o kvaldu v Montrealu a tím i o body do žebříčku ...
Reagovat
EllNino
to jo ..ale skalpy Petko a Daniely v deblu jí určitě dodaj sebevědomí, navíc s Glushko by asi vyhrála, ale s Vandeweghe by asi šancí moc neměla :) třeba překvapí nasazený jedničky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misa
teoreticky čekají zajímavé zápasy: v 2. kole Flipkensová (s kterou loni 2x prohrála), pak Petko, která se vrací na výsluní, ve čf. zřejmě rozjetá Ana, v sf. možná po letech Vika. A protože je Petra nasazená jako č. 2 (velké kurty), je slušná šance, že to všechno uvidíme. Samozřejmě, pokud bude postupovat.

Los Lucky mě ale zklamal :-(
Reagovat
EllNino
tak Lucka zatím v tom 3. kole ani není, minule měla sakra dobrej los a jak to dopadlo :) ..já budu rád, když v 1. porazí Soranu, která se bude hodně bít :)
Reagovat
misa
Však píšu, že mě zklamal los Lucky. Tím myslím i 1. kolo.
Reagovat
EllNino
no 1. kolo ošidný, sice se letos nehraje v Torontu, ale Sorana bude chtít vyhrát, to je jasný :D ...kdyby prohrála, byl by to pro ní docela sešup ..:)
Reagovat
blixa
Los je pěkně na prd, Petko a Anička , to je si to nejhorší co mohla vyfasovat :(
Reagovat
Cico93
Kvitova je ta posledná, ktorá by sa mala sťažovať ;)))
Reagovat
blixa
No to si nemyslím. Já na jejím místě bych si teda stěžoval. Už jí tam chybí jen Serena :D
Reagovat
tommr
Petra nemá špatnej los. Na Serenu a Sharapovou může narazit až ve finále a všechny ostatní hráčky musí jako nasazená dvojka porazit ...
Navíc tentokrát nemůže narazit dřív než ve finále ani na Lucku což je taky plus - i když spíš pro naše fanoušky než pro Petru samotnou ... :)
Reagovat
EllNino
já se teda osobně nejvíc bojím Petko ve 3.kole :)...
Reagovat
tommr
já se nevíc bojím prvního zápasu. Dellacqua i Flipkens jsou nebezpečný hráčky, který budou Petru honit z rohu do rohu a pokud Petra ztratí nervy tak by se mohla vyházet ...
Reagovat
EllNino
pomatuji si, jak tu Petru před 2. lety měla na lopatě Ksenie, kterou dneska rozmázla Denča ...vedla tuším 6:4 6:5 a šla na servis a já si říkal, jestli tohle otočíš, tak vyhraješ celej turnaj, a ono fakt jo ...vyhrála 4:6 7:6 6:0 a došla si pro titul :) ..
Reagovat
tommr
jj Pervaková se po tom nedoservírování úplně složila - v TB neudělala ani bod a ve třetím dostala kanára ... :)
Petra pak postupně porazila Bartoliovou, Paszekovou, Wozniackou a ve finále v třísetový bitvě Li Na. Hezky se na to vzpomíná ... :)
Reagovat
EllNino
jojo Marion 6:1 6:1, ta z toho byla uplně hotová..no a mohlo bejt český finále, kdyby tehdy Lucka dotáhla tu Li Na..vedla tuším 5:1 ve třetím v semi a nakonec 5:7... :)
Reagovat
blixa
To je sice hezké, ale Petko a Anička jsou podle mě hned po Sereně nejlepší dvě hráčky na turnaji, momentálně obě lepší než Máša. Takže chytit je tahle brzo je pořádnej pech.
Reagovat
tommr
lepší než Sharapova určitě nejsou a Petra si proti nim víc věří než proti Sharapce ze který už má docela slušnej komplex ...
Petkovicová by navíc mohla bejt trochu unavená po turnaji ve Stanfordu - zvlášt kdyby se jí podařilo dojít až do finále ...
Reagovat
blixa
Spíš hodně přeceňuješ Mášu. A Petko bude naopak výtečně rozehraná, její únava je jen zbožné přání.
Reagovat
EllNino
Petko bude namotivovaná, ta unevená bohužel nebude :/ :D
Reagovat
blixa
Přesně !
Reagovat
Frick
Takže Lucka ve 3. kole zřejmě se Serenou. Chjo. To jí fakt to nasazení nebylo téměř k ničemu...
Reagovat
EllNino
bylo, taky jí mohla potkat už v 2. :D ...a navíc, Sorana obhajuje finále z loňska, ta se bude sakra držet, aby nepřišla o body :)
Reagovat
tommr
no hlavně aby se Lucka do toho třetího kola vůbec dostala a nedopadla podobně neslavně jako ve Washingtonu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se nebál tak Petko jako Giorgi. No a případné čtvrtfinále bude určo buď Jelena nebo Ana. Já bych radši Anu. Jelena na Petru docela umí
Reagovat
tommr
pochybuju, že by Giorgiová mohla porazit Petkovicovou. A pokud by se tak stalo tak by to bylo pro Petru jen dobře. S Giorgiovou by si Petra určitě poradila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nepředbíhejte pořád. Ještě Petra nevyhrála první zápas..
Reagovat
klarat
Prý nerady hrají proti sobě. Že by záměr?
Reagovat
smazaný uživatel
Ony svoje hry znají. Je těžké jednu druhou překvapit něčím novým. Jsou to špičkové tenistky a hrají všechno. V duelu Vee a Viky jsi mohl vidět, že několikrát Venus použila čop od základní k základní a to u Sereny vidíš jen v kritické obraně a jen za sít ;)
Nedivím se jim. Po kolikáté spolu už hrály? Mnohokrát. Ale bylo by to krásné je vidět obě v akci ;)
Reagovat
klarat
To určitě. Letos to bylo blízko už podruhé... Ale musí být vážně divné hrát proti někomu, koho fakt dobře znáte... Myslím i lidsky.
Reagovat
dadaft
nevěřil jsem tomu.
a stalo se.
a musím říct, že zaslouženě.
ručky jako hůlčičky jsou pryč, když jsem dneska Anu sledoval, viděl jsem hráčku slušně, nikoliv však přehnaně osvalenou, vytrénovanou, plnou energie.
to, co předváděla v prvním setu proti Sereně byla první liga, nejvyšší level ženského tenisu, za který by se žádná No.1 historie nemusela stydět - perfektní servis i return jako základ a k tomu navíc i prvotřídní, nekompromisní mezihra.
plus vynikající pohyb.
a zbytek zápasu i dosavadní sezóna mluví taky jazykem top ten.

takže - taková Ana se mi líbí.

vítej zpátky v elitě elity. ))
Reagovat
Pesek12
Nechci moc polemizovat, pustil jsem si záznam zápasu až teď a dost jsem přeskakoval, ale závěr zápasu byl docela tragický. Serena nejistá, jakoby zpomalená, těžce oddychující, bez pořádného servisu. Anna nic moc, tragické lehké chyby do sítě, hráčka z TOP10 by snad měla závěry zápasů zvládat lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
je už v semifinále čtyřhry to je super. Česko bude mít zřejmě další skvělou deblistku
Reagovat
George_Renel
Super by pro její vývoj bylo, kdyby měla nějaké lepší výsledky v singlu, kde nějak ustrnula. Debl je v jejím věku jen slabá náplast.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, zaspal jsem první set, který Anča akorát drtila... no nevadí, i tak pěkný zápas,jak píše dadaft, několik výměn bylo fakt unikátních :p Gratulace Sereně, před domácím publikem, po tom, co si zažila na Wimbledonu, jsem jí to i docela přál.. i když Anča je Anča (doufám, že to zranění není nic vážného!)
Reagovat
dadaft
tak první z velkých mačů letošní U.S. Open Series je za náma.
po většinu utkání razantní, přesný a velmi koukatelný tenis - včetně těch několika třešniček, které takové zápasy přinášejí - výměn, které diváky zvedly ze sedadel. ))
Reagovat
Cico93
ale to si ma nemohol zobudiť:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist