Serena po téměř 5 letech utrpěla 'kanára', ale postoupila

10. 5. 2013, 13:42
Aktuality 107
WTA MADRID - Serena Williamsová se v Madridu udržela ve hře o zopakování loňského titulu a obhájení postu světové jedničky, přestože dnes utrpěla prvního 'kanára' po více než čtyřech letech. Favorizovanou Američanku potrápila domácí Anabel Medianová.
Serena Williamsová

Potupit Serenu Williamsovou 'kanárem' se jen tak někomu nepovede. Počet takových hráček se dal až dodnes spočítat na prstech jedné ruky, neboť porazit Serenu v jednom setu bez ztráty gamu se během necelých 18 let podařilo jen pěti tenistkám: Francouzce Alexii Dechaumeové-Balleretové (v Indian Wells 1997, kdy bylo Sereně 15 let), Mary Joe Fernandezové (na French Open 1999), Belgičance Justine Heninové (v Miami 2007, kdy Serena finále nakonec otočila), Švýcarce Patty Schnyderové (v Curychu 2007, kdy Serena za stavu 0-6 a 0-3 vzdala) a naposledy sestře Venus (na Turnaji mistryň v Dauhá 2008).

V pořadí šestou tenistkou se dnes stala Anabel Medianová-Garriguesová, která na domácí antuce v Madridu dokonce sahala po vítězství. Po prvním prohraném setu favoritku sestřelila 'kanárem' a ve třetí sadě pak po zisku čtyř gamů v řadě vedla už 4-2. Náskok neudržela, přesto za stavu 5-4 bojovala třikrát o mečbol. Serena ale překvapení nepřipustila a nakonec navzdory 45 nevynuceným chybám, které kompenzovala 39 winnery, vyhrála 6-3 0-6 7-5. 

"Byl to opravdu boj. Ve druhém setu jsem toho moc neukázala a dodala jí (Medianové) sebedůvěru hrát lépe," komentovala Serena. "Před třetím setem jsem musela něco změnit, tak jsem si udělala strečink a 'vysoká kolena', abych se vrátila do potřebné intenzity."

Jednatřicetiletá Američanka tak po vydřené výhře neprohrála už 17 utkání v řadě a letošní bilanci vylepšila na 28-2. V Madridu obhajuje loňský titul, od kterého ji dělí ještě dvě soupeřky. Tou příští bude finalistka loňského Roland Garros Sara Erraniová, kterou porazila ve všech čtyřech vzájemných zápasech. Sedmá nasazená Italka dnes porazila 6-4 6-3 Rusku Jekatěrinu Makarovovou, která ve 3. kole vyřadila světovou trojku Azarenkovou.

Williamsová ve španělské metropoli hájí také post světové jedničky, na který si brousí zuby Maria Šarapovová. Šestadvacetiletá Ruska k návratu na 1. místo žebříčku potřebuje skončit lépe, než Američanka.

Šarapovová do semifinále postoupila bez ztráty setu, když dnes zvítězila 6-2 6-4 nad Estonkou Kaiou Kanepiovou a na antuce tak vyhrála už 20. zápas po sobě.

Další soupeřkou světové dvojky Šarapovové bude Ana Ivanovičová, která porazilůa smetla 6-3 6-1 šestou tenistku světa Němku Angelique Kerberovou a postoupila poprvé v sezoně do semifinále.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.033.254 eur)
páteční výsledky (10. 05. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (1-USA) - Medinaová (Šp.) 6-3 0-6 7-5
Šarapovová (2-Rus.) - Kanepiová (Est.) 6-2 6-4
Ivanovičová (16-Srb.) - Kerberová (6-Něm.) 6-3 6-1
Erraniová (7-It.) - Makarovová (Rus.) 6-4 6-3


Semifinálové dvojice: Williamsová - Erraniová, Šarapovová - Ivanovičová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

107
Přidat komentář
Bob
dokazují, že patří k nejlepším tenistkám současnosti. Navíc tohle bude zajímavý zápas, protože se bude bojovat o hodně. Věřím Sereně, že to zvládne a udrží si post světové jedničky. Letos musí obhájit hodně bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já naopak věřím Marii :D Serena na červené antuce nezískala titul už 12 let, tak doufám, že tu sérii neukončí tady.. Navíc bych na ty dva týdny ten trůn Marii i přál.. :-)
Reagovat
Bob
Já prostě fandím těm nejlepším :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Andrejka má set jen tak dál. A Bára si vede taky dobře proti Krunič. :)
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2013/709/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaaaa...Chci to!! Sabi vyhrej hlavně nad tou kvalifikantkou kterou vyfásneš..:D Protože druhé kolo Lisická x Kvitová (souboj mých dvou nejoblíbenějších tenistek) tady už dlouho nebyl!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak chudák Laura teda...konečně se chytla a vyfásne na první dvě kola Williamsky...
Reagovat
PetaM
Tak s Venus snad problém mít nebude .. :) Pokud vůbec nastoupí :) :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď nastupuje Andy proti Rodinovové:( kvalifikace ale i tak snad andrejka postoupí moc bych ji to přál. A nevíte s kym bude hrát debla? Když tam Lucka není?
Reagovat
PetaM
Možná zase s Huber :) Bůh ví, musíme si počkat na los :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy se bude losovat ŘÍM?? :)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PetaM
Je to táááááám!!! Čtvrtfinále Petra-Vika!!! :D Tak holky, snažit se! Chci vás po roce zase vidět!!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
je Petra v části v Azarenkou? :D nebo tomu nerozumíím? :DD
Reagovat
PetaM
Je tam je tam je tam :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
hm :D ještě aby se tam obě dostaly -_-
Reagovat
PetaM
Tak to je kurde povinnost :D Celý rok a půl se samy sobě vyhýbaly :D Tak teď ČF bude jejich :D Protože prostě musí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak uvidíme no. Vika už Petru dlouho neporazila :D
:D před dvěma lety (skoro přesně) v Madridu vyhrála Petra celkem jasně, ale od té doby se všechno změnilo :D
Reagovat
PetaM
Tak potom jí Petra porazila ještě 2x, akorát ve třech setech .. :) Uvidíme, jak to bude teď. Musí se obě dostat do ČF, budu tlačit obě dvě, protože to bude epický souboj :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jen aby to nebylo moc jasný :D
taky se těším :D
Reagovat
PetaM
Tak teď jsem trochu zmatený ... Může v druhém kole Petru potkat Lisická? ... Jestli jo, no tak to potěš ... :D
Reagovat
PetaM
No jo, teď z blízkého záběru je tam Lisicki :( :( Kurdeee
Reagovat
smazaný uživatel
:D ajajaj...
Reagovat
smazaný uživatel
a taky tam asi mám Sam...
Reagovat
smazaný uživatel
a Vika Ivanovic :D aspon podle wiki
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy se bude losovat ŘÍM?? :)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
kdy bude hrát Lucka Š. finále a bude na streamu?? :)
Reagovat
PetaM
Finále se hraje dnes ve 20:20. Ale stream zatím není ... Teda mi ho aspoň má stránky na streamy neukazuje ... :/
Reagovat
PetaM
http://sport.idnes.cz/hradecka-tenis-0pa-/tenis.aspx?c=A130509_221028_tenis_ma
Reagovat
PetaM
http://sport.idnes.cz/hradecka-tenis-0pa-/tenis.aspx?c=A130509_221028_tenis_ma
Reagovat
dadaft
no tak na dnešní semi nepřišlo ani těch 6 lidí.......

Stuttgart je proti Madridu naprosto skvělý turnaj.
Reagovat
Titan
Druhé semi by mělo být lepší. Madrid byl dobrý, dokud si Španělsko snilo svůj eurosen. A máte to prakticky všude na světě.
Třetí kolo bylo v Madridu za 65/48/32 éček, semifinále je 138/98/75. Nezaměstnanost ve Španělsku láme rekordy a tohle nejsou malé peníze.
Hokej nemá zcela trapnou účast jen díky lístkům zadarmo pro děcka z hokejových škol...
Reagovat
smazaný uživatel
Video, kde si Anabel v zápase se Serenou připravuje nové míčky :))
Je zarážející, že to očividně vůbec nikomu nevadilo.

http://www.youtube.com/watch?v=jpCy8C5iZQM&feature=youtube_gdata_player
Reagovat
dadaft
vadilo nevadilo - je to vůbec nějak ošetřeno pravidly?
ale ať tak anebo tak - tohle se fakt jen tak nevidí. ))
Reagovat
smazaný uživatel
no to by mě taky zajímalo. Mohla by tohle během zápasu zkusit třeba Vika. Ta už má tak dost špatnou pověst a určitě by upoutala větší pozornost :)) pak by se o tom mluvilo a s těmi pravidly by se pak něco udělalo, jestli to není ošetřené..

btw: losování Říma live zde:
http://www.youtube.com/watch?v=8dknKhV-Lis
Reagovat
dadaft
http://1.standaardcdn.be/Assets/Images_Upload/2011/01/24/Kim2.jpg.h513.jpg.767.jpg
Reagovat
Bob
Jak mě chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem slyšel v rádiu reklamu, že v časopise Bel Mondo je něco o Petře a jejím soukromém životě... Tak vám to musím oznámit, protože někteří z vás to určitě ocení. :)
http://www.belmondomag.cz/
Reagovat
PetaM
Asi nevíš, kolik stojí co? :D Rád bych si ten článek přečetl :) :)
Reagovat
gigin
79 českých kaček
Reagovat
smazaný uživatel
koupil to někdo? co se tam píše ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super výsledky! Podruhé v krátké době nás čeká krásný zápas Masha - Ana, ale zatímco ve Stuttgartu to bylo čtvrtfinále, v Madridu to bude semifinále. :)

Masha - Kaia: Masha má v posledních zápasech výborné začátky, což je hodně důležité. Třeba v Indian Wells to bylo přesně obráceně, protože tam měla horší 1. sety. Teď má naopak nástupy do zápasů skvělé a moc jí to pomáhá... První set byl v pohodě. Druhý už byl vyrovnanější, ale Masha získala rozhodující brejk v sedmém gemu a pak už to dotáhla... Masha hraje opravdu výborně a začíná jí to létat podobně jako loni na RG. :) Věřím, že by klidně mohla zopakovat loňské úspěchy na antuce... Kaia si taky zaslouží pochvalu, protože na tomto turnaji určitě překvapila. Ona je dobrá tenistka, ale bohužel ji brzdí zranění. V posledních letech na sobě hodně zamakala a moc jí to sluší. :)

Ana - Angelique: No vidíte to, a tommr by si na Anu nevsadil ani pětník. :) Zápas Any jsem střídal s hokejem. V prvním setu tam ještě byly nějaké chybičky, ale důležité bylo, že Ana získala brejk na 4:2 a díky tomu zase odskočila. Druhý set už byl výborný. Sice se nepovedlo dopodávat na kanára, ale myslím si, že to není až tak důležité. :) Mám z toho velkou radost, ale neřekl bych, že to je až takové překvapení. Včera jsem tady zmiňoval, že Ana před pár týdny porazila Angelique na stuttgartské antuce ve Fed Cupu... Anička hraje letos na antuce opravdu výborně. Za Fed Cup sice nejsou body, ale myslím si, že ji ty zápasy hodně nakoply. Letos má bilanci na antuce už 8/1 a jediná prohra byla s Mashou ve Stuttgartu 4:6 ve třetím... Moc se mi líbí Any hra. Je vidět, že si na antuce věří a prostě jí to přináší radost. Já jsem moc rád, když vidím Aničku šťastnou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem viděl ten los před začátkem turnaje, tak jsem si v duchu říkal, že by Ana mohla být klidně v semifinále. Proti Agnieszce jsem viděl na antuce docela slušné šance (nakonec k tomu zápasu ani nedošlo) a proti Angelique jsem si zase říkal, že by si Ana mohla vzpomenout na Fed Cup... Teď se Ana posune ze 16. na 13. místo, což je vynikající. Kdyby případně postoupila do finále, tak by byla už 11. Vůbec se nebojím říct, že na RG bude atakovat první desítku. :) Když Ana v Indian Wells ztratila nějaké body z loňska a klesla na 17. místo, tak jsem věřil, že ty body získá na jiném turnaji. Mám velkou radost, že se jí to povedlo. Při turnajích na tvrdém povrchu to bylo nejvýš osmifinále. Najednou přišla antuka, Ana udělala čtvrtfinále ve Stuttgartu a minimálně semifinále v Madridu. Prostě super! :)

Takže už se moc těším na krásné semifinále. Takový zápas je pro mě vždy velkým svátkem. :) No a co jsem viděl výsledek Sereny, tak si dneska trochu "střihla Petru". :D Ale pořád ji bude těžké porazit, pokud se dostane do finále...

Nakonec i ten hokej dopadl dobře. Jenom jsem po každém zápase o pár dní starší... :D

Naopak mě nepotěšil výsledek z Trnavy... Mrzí mě, že si Katka na své narozeniny nenadělila postup do semifinále. A zrovna prohrála se Strýcovou, kterou moc nemusím... No, nedá se nic dělat. Katka odehrála další velmi dobrý turnaj a porazila dvě hráčky, které jsou mnohem výš postavené. K narozeninám jí přeju zdraví, štěstí a ať se jí všechno daří. Věřím, že nám bude dělat radost i nadále. :)
Reagovat
tommr
s Ivanovicovou jsem se seknul, ale jsem za to rád ... :)
Reagovat
tommr
a vynahradila si tak aspon částečně neúspěch v singlu. Ve finále má poměrně velkou šanci na zisk titulu, protože soupeřky Black+Erakovic jsou určitě k poražení ... :)
Je taky zajímavý, že v dnešním semifinále hrála proti Mladenovicový se kterou nedávno slavila deblovej titul v Paříži ... :)
Reagovat
tommr
s Mladenovicovou získaly titul v Charlestonu a ne v Paříži ...
Reagovat
Bob
tys mě teď pobavil :D sám sobě sis odpověděl dost kritickým způsobem, jako kdybys odepisoval někomu jinému. Kritický tommr, to budeš pořád ty :D
Reagovat
VlS
Letos Lucka v deblu ukazuje lepší formu než Háčka
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, já to přál fešandám Kiki a Galině... :)
Reagovat
VlS
Co. je na kredencoidní Kiki s výrazem dozorkyně z koncentráku tak úžasnýho?
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, ty jsi ošklivý... Kiki je moc hezká holka a navíc má charisma. :)
http://www.tennisworldusa.org/Editor/Img/WTA-Tennis-img6986_668.jpg

Když vyhrála s Luckou debla, tak ti nevadila, co? :D Tak mě napadá: Nepleteš si náhodou Kristinu Mladenovic a Kiki Bertens? Kristině se právě taky říká Kiki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kredencoidní mě nenapadlo, i když s tím je možno souhlasit. Také nechápu, kde v ní tu krásu berou, mě se jeví zase jako váleček bez ženských vábivých tvarů. ale proti gustu žádný dišputát.
Reagovat
VlS
Ale já proti Kristině nic nemám, jen ji nepovažuju za krásku, je velká a hranatá, má strašně tvrdej germánskej výraz v obličeji, měla by se jmenovat Gertruda, to je všechno.
Reagovat
VlS
Kde který Kristýně, Krystýně, Christine, ...... bůh ví kolik variant Křesťanky existuje - se řík? Kikina
Reagovat
smazaný uživatel
No mě tak napadla ta záměna, protože na Kristinu mi ten tvůj popis ani trochu neseděl... Vůbec mi nepřipadá, že by měla v obličeji nějaký tvrdý výraz (a už vůbec ne germánský). Kristina je naopak moc hezká a mně se líbí její oči, vlasy a taky úsměv, který je s tou mezírkou mezi zuby nezaměnitelný. :) No a co se týče postavy, tak si myslím, že Kiki patří k nejkrásnějším holkám na okruhu.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po zkompletovaných čtvrtfinálových zápasech v Madridu (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka postoupila do semifinále a ještě může v Madridu získat další body):

1. Williams, S. (+5340 bodů) *
2. Sharapova (+5215 bodů) *
3. Azarenka (+3285 bodů)
4. Radwanska, A. (+1250 bodů)
5. Li (+530 bodů)
6. Errani (+415 bodů) *
7. Kerber (+305 bodů)
------------------------------
8. Kvitová 5225 bodů
------------------------------
9. Wozniacki (-1600 bodů)
10. Stosur (-1680 bodů)
11. Petrova (-2150 bodů)
12. Kirilenko (-2254 bodů)
13. Ivanovic (-2330 bodů) *
14. Bartoli (-2380 bodů)
15. Vinci (-2495 bodů)
...

Petra si navzdory nezdaru v Madridu udržela svojí pozici. Na šestou Erraniovou a sedmou Kerberovou sice opět trochu ztratila, ale na druhou stranu si mírně zvýšila odstup od hráček, který jsou v žebříčku těsně za ní ...

U ostatních hráček je zajímavá zejména další bodová ztráta Azarenkový a velmi těsnej odstup Sharapovový od Sereny - pokud udělá Sharapovová v Madridu lepší výsledek než Serena tak bude od pondělí nová světová jednička ...
Reagovat
PetaM
Sara před Petrou a Angelique, to je vrchol WTA :D A jestli uřvaná Mášena bude v pondělí světovou 1, no tak to potěš koště ... :D
Reagovat
tommr
mě se výkony top-hráček na okruhu v poslední době taky moc nezdají - skoro všechny se zdají být z formy. A upřímně řečeno Petra ted taky nehraje to co by člověk od osmý hráčky světa očekával ... :)
Reagovat
PetaM
Bohužel ne jen od osmé hráčky světa, ale taky od Petry ... Všichni ví, že její hra je na Top 5, ale prostě pořád nic :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlépe v současné době hraje Maria :)
Reagovat
Roger_Federer
Kvitove hra a hlavne hlava byla na top 3 v červenci a listopadu 2011,2012 male zablesky vzpominek..
zbytek tak Top 82...:)Je zazrak a zhoda neschopnosti soupeřek, že je ješte v top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
takže letošní únor byla jen náhoda? -_-
Reagovat
Roger_Federer
Zablesk formy..dobry los..to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vidět, jak je výkon hráček s většími výkyvy než u mužského tenisu, i když teď taky docela haluz :) Serenu nemusím, ale určitě jí beru jako lepší hráčku než Sirénu, která na ni prostě neumí, proto u mě je Serena č. 1, oceňuju, jak se po nemoci dokázala zvednout a vrátit se. Petra hraje pořád nahoru dolu, jen s tím rozdílem, že v r. 2011 to nebyly tak markantní skoky jako teď, vloni tituly posbírala + vítězství v FC, letos Dubaj.. ještě není konec, jsem zvědavá, jak dopadne na konci sezony.
Reagovat
dadaft
třeba v roce 2002 zněly jména hráček absolutní špičky takhle::
......................................
S. Williams, V. Williams, Capriati, Clijsters, Henin, Mauresmo, Seles, Hantuchová, Dokic, Hingis, Myskina, Davenport, .............
................ - je fakt, že v tomhle světle vypadá současná špička trochu bledě.
ale každé období má něco do sebe. ))
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... co by za to ostatní holky daly, kdyby měly za sebou to co Petra a byly osmé na světě. A ještě může hodně předvést. Tvůj problém, že jí tipuješ na jedničku a ona tam pořád není. Špatně si tipoval.
Reagovat
Roger_Federer
Ja napsal top 3..cti.
Reagovat
dadaft
taky bych chtěl mít křišťálovou kouli.
Reagovat
smazaný uživatel
paráda!!! Snad už to nezdramatizuješ:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice hezký, ale ten Nadal.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A je to! Gratulka:-)...i když zase nezvládla doservírovat:-(:-D
http://www.q3.cz/images/98Ana_Angie.png

No, tak se zas můžem těšit na zápas s Maruš. Bylo by fajn, kdyby Ana překvapila:-))
Reagovat
Fandina
Gratulka Aně ... super!!!
Reagovat
Fandina
Ana se už zase posunula o tři místa v žebříčku a měla by teď být 13.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info, to je super:-)))
Reagovat
dadaft
Fandina ...... no vypadá to, že má Ana namířeno do desítky, ze které letos pošupajdí pryč Samantha.
Reagovat
Fandina
Sonja ... není zač, Aně někdy fandím, líbí se mi její rány po čáře a také je mi příjemná ona sama, hlasem hlavně i vhledem, líbí se mi vysoké tmavo a dlouhovlásky.
Reagovat
tommr
tak to je opravdu velký překvapení. Ivanovicová si ale za tu snahu už nějakej úspěch zasloužila. Gratuluju ... :)
Reagovat
Fandina
Sonja ... z mého pohledu co se týče tenisových krásek tak na prvním místě je Ana a potom Makiri.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
hm, tak jsem to s Makarovovou netrefil. ((
zvolila poměrně nepraktickou taktiku a prohrála si vždy úvodní servis v setu....................
.............a už se potom celou dobu vezla.
taky jsem nepochopil, proč tak často hrála kraťasy, které se jí nedařily, a které Sára v pohodě dobíhala a trestala.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem sice neviděl, ale škoda, že Kaťa nevyhrála, proti Sereně by jsem jí docela věřil( i fandil) :-))

Píšeš, že zkoušela kraťasy, které se jí nedařily, škoda.. Podle zápasu Sára vs. Petra(FC) a Sára vs. Sorana( Madrid), které jsem viděl, jsou na Sáru právě ty kraťasy hodně účinné.. Proti Petře na většinu ani nereagovala, proti Soraně jestli doběhla tak tři?
Ranařky, které se nebojí zkracovat hru a jsou schopny nedělat tolik UE- to jsou podle mě hráčky, proti kterým bude Sára při většině příkladů bezzubá :D
Reagovat
dadaft
hrála tak nějak vlažně.
ale je fakt, že Sára na antuce prostě umí...
Reagovat
freeteepek
Už jsem tady psal, že Serena nemá psychiku až tak dokonalou. Dnes ve druhém setu ji soupeřka dostala pod tlak a ona se složila. Není na takové situace vůbec zvyklá:-) Jiná věc je, že o pauze mezi sety zkonsolidovala síly a nakonec po boji vyhrála. Holt je světová jednička a pokud jde o sebevědomí, má kde čerpat. Potřebuje na to jen trochu času...
Reagovat
Fandina
Podle mě je hlavně Serena super tenistka a když je potřeba přitlačí a vytahne lepší tenis a to teď zase předvedla. Serena je už teď tenisovou legendou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty o com tocis? Druhy set Serena viditelne vypustila a ked islo do tuheho si vzdy vedela dat rady...psychika sa ukazuje na konci, nie v strede zapasu. Serena ukazala, ze jej psychika je velmi dobra...ale myslim, ze ona to ma viac menej v riti a preto dokaze byt psychicky odolna. Ma uz svoj vek, skusenosti a vie, ze jeden prehraty zapas nic neznamena. Serena je najlepsia na svete a to nebude preto, ze jej psychika je labilna, takze tvoj postreh je zaujaty a nepresny
Reagovat
freeteepek
Serena chce vyhrávat a nechce dostávat kanáry. Serena je bojovnice a nic nevypouští. I jí se ale může přestat dařit...Nelíbí se mi názory, že nějaký profi tenista nebo tenistka zápas nebo jeho část vypustil. Když je někdo opravdový profesionál a bojovník k tomu, tak nikdy nic nevypouští! To je o mentalitě.
Reagovat
tommr
s Bárou Strýcovou. První set prohrála poměrně jednoznačně 2:6. Vzchopí se ještě nebo bude čtvrtfinále její konečná? :)
Reagovat
Bob
Já doufám, že se vzchopí. Bára když chce, tak je nebezpečná. Všechno se ale může ještě otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
V druhém setu prohrává už Katka prohrává 0:3..
Reagovat
dadaft
pojď BÁRO!
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to, že bára potrénovala :D
a už jí asi nemr.dá v hlavě :D
Reagovat
dadaft
mufik ......... vždy to byla výborná tenistka. třeba její loňský zápas se Serenou ve Wimbledonu, to byla skutečná paráda a vynikající mač...

trochu mě překvapuje, že všichni tak fandí Siniakové, dokonce i proti Báře, přestože ji ještě nikdo neviděl hrát...
i když vlastně ani ne.
Reagovat
Fandina
Nebylo to k vidění, ale dá se předpokládat, že bývalá nejlepší juniorka přehrála tu současnou a teď už by bylo dobré, kdyby to Bára vyhrála. Posune se někam ke 150 místu a pak by zase mohla výš. Kam už patřila. Katko příště a Báro už teď ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to ani tak nevadí, že postoupila Bára, mám Katku rád a fandím jí, ale Báru mám rád taky a přeju jí ať se dostane na místa, tak kam určitě patří(do TOP 50?) a neplácá se někde ve druhé stovce :-))
Reagovat
tommr
já si myslím, že to fandění Katce i proti našim ostatním hráčkám je celkem pochopitelný. Katka je velká naděje ze který by jednou mohla vyrůst hvězda jako je Petra nebo dokonce ještě lepší. Naproti tomu taková Bára se už nejspíš nikam neposune ... :)
Reagovat
dadaft
no k Petře má Katka ještě opravdu hooooooooooooooodně daleko.
ale chápu. ))
Reagovat
tommr
Bára na top-50 nemá, ta bude ještě ráda pokud se vůbec někdy vrátí do první stovky ...
Momentálně si Bára postupem do semifinále v Trnavě v žebříčku trochu polepšila a posune se někam okolo 170.místa. Pokud tam postoupí do finále bude někde okolo 160.místa a pokud by tam získala titul tak bude někde okolo 150.místa ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... nikdo neví, na co má Bára. To se uvidí. Dvakrát vyhrála juniorku na AO a porazila tam i Šarapovou. Byla vyhlášena juniorskou mistryní světa byla první na juniorském žebříčku a taky dvakrát vyhrála juniorskou čtyřhru ve Wimbledonu a French Open a co se týká nyní, tak byla v roce 2010 39 na žebříčku. Může se tam zase dostat.
Reagovat
Roger_Federer
Přišti rok, se Kvitova a Siniakova budou potkavat na 250tkach..Aby ses pak nedivil vysledkum..:)
Reagovat
tommr
ty juniorský úspěchy jsou sice hezký, ale mezi dospělejma na ně nikdy nedokázala navázat. A když se jí to nepodařilo doted tak velice pochybuju, že by se jí to povedlo zrovna ted v 27 létech. Spíš se dá čekat, že se jí bude postupně zhoršovat fyzička a s tím i výkony. A to ani nemluvím o tom jak si "pomohla" tou dopingovou aférou ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... nevíme, jak na tom teď je, když bude vyhrávat, tak dobře. Tak uvidíme ... úsměv
Reagovat
Bob
že tento portál píši samotní diskutéři :D
Reagovat
pepin
A komupak by jsi tu roli přisoudil?
Reagovat
Bob
Nevím, jak přesně to myslím, ale občas tu někdo napíše zajímavou informaci a ihned se objeví v článku :)
Reagovat
carolyn
Toho jsem si taky všimla, někdo sem dá odkaz a ihned je tu s tím článek. Prostě tak to tu chodí :-)
Reagovat
gigin
Ale to je jenom dobře, nebo ne? :)
Reagovat
Bob
No jasně, já to nemyslím zle :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist