Serena před zápasem hodně pila, pak 60. výhrou v Melbourne vyrovnala rekord

15. 1. 2014, 15:42
Aktuality 58
AUSTRALIAN OPEN - Další perný den mají za sebou tenisté na Australian Open. Důsledným pitným režimem a agresivní hrou se s těžkými podmínkami vypořádala Serena Williamsová, jež smetla Doloncovou a v Melbourne vyhrála už 60. zápas. Dál jdou i dvojnásobná finalistka Na Li nebo bývalá světová jednička Ana Ivanovičová.
Serena Williamsová (© Australian Open)

Serena Williamsová se ve svém druhém zápase na Australian Open soustředila na esa a vítězné údery, aby v horku rychle prošla do 3. kola. Světová jednička plán naplnila, Vesnu Doloncovou porazila 6-1 6-2 a šedesátou výhrou v Melbourne se v open éře vyrovnala australské rekordmance Margaret Courtové.

"Snažila jsem se dát co nejvíc es a vítězných úderů, abych v tom horku nemusela hrát moc výměn," řekla Williamsová. Jedním z deseti es odvrátila jediný brejkbol, kterému čelila, a dohromady nastřílela v hodinovém duelu 24 vítězných míčů.

Williamsová protáhla aktuální sérii o 24. vítězství v řadě a na Australian Open má nyní bilanci 60-8. S šedesáti vítěznými zápasy se tak vyrovnala Courtové, která ale sedm ze svých 11 titulů v Melbourne získala ještě před začátkem open éry v roce 1968.

Na čtyřicetistupňové vedro se dvaatřicetiletá Američanka připravila hlavně důsledným pitným režimem. Den před zápasem vůbec nevyšla ven a snažila se hodně pít. "Nejhorší jsou křeče, tomu jsem se chtěla vyhnout, proto jsem vypila litry vody," řekla Američanka. Dokonce se probudila i v noci, aby se napila. "Byla jsem paranoidní, abych nebyla dehydratovaná."



Na druhou stranu je Williamsová na teplé počasí při hře zvyklá. Jako mnoho tenistů trénuje v horku na Floridě. "Dlouhé roky a mnoho let taky jezdím do Melbourne, takže na to člověk už musí být připravený a musí to zvládnout," řekla Williamsová. Pětinásobná vítězka Australian Open se snažila bojovat proti horku i navozováním příjemných myšlenek. "Představovala jsem si, že na Havaji surfuji na vlně," smála se.

Ve třetím kole se Serena utká s Danielou Hantuchovou, která dnes na kurtu strávila třikrát více času. Se Slovenkou sice před osmi lety v Melbourne prohrála, v ostatních osmi zápasech ale ztratila dohromady už jen dva sety. Naposledy na US Open 2009 prohrála dokonce jen dvě hry.

"S Danielou jsme už dlouho nehrály, ale známe se. Je to bojovnice a nedá nic zadarmo. Musím být znovu připravená," dodala Serena před dalším utkáním.

Se šestnáctiletou soupeřkou Belindou Bencicovou si poradila čtvrtá nasazená Číňanka Na Li. V prvním setu nezkušené soupeřce nadělila kanára, ve druhém ale byla hra již vyrovnaná. Dvojnásobná finalistka Australian Open nakonec nad nejlepší juniorkou současnosti vyhrála 6-0 7-6.

"Hraje přesně jako Martina Hingisová," všimla si Na Li hry soupeřky, kterou od čtyř let trénuje Melanie Molitorová, matka právě bývalé světové jedničky Hingisové. "Moc mi její hra neseděla, využívala hodně síly k tomu, aby mě rozpohybovala a já toho po kurtu musela hodně naběhat," dodala Na Li, kterou ve třetím kole vyzve Lucie Šafářová.

Bencicová loni vyhrála dívčí Roland Garros i Wimbledon a mezi ženami si připsala i čtyři tituly z turnajů ITF. V Melbourne prošla kvalifikací a v prvním kole vyřadila o 27 let starší Japonku Kimiko Dateovou-Krummovou.

"Myslím, že už v kvalifikaci jsem ukázala, že dokážu porazit kvalitní soupeřky. Je skvělé, jaké zkušenosti jsem v 16 letech nasbírala, takže třeba už v příštím zápase ukážu, co jsem se tu naučila. Příště už nemusím být tak nervózní a nebudu promarňovat své šance," řekla Bencicová.



Bez porážky v nové sezoně zůstává i po svém sedmém utkání Ana Ivanovičová. Vítězka z Aucklandu dnes na Australian Open smetla 6-1 6-2 Němku Anniku Beckovou, která přitom v předchozím kole neztratila ani game s Chorvatkou Martičovou.

"Bylo znovu velké horko a tak jsem ráda, že jsem se na kurtu nemusela smažit zbytečně dlouho. Myslím, že soupeřka dnes nehrála svůj nejlepší tenis a hodně mi to usnadnila," komentovala finalistka z roku 2008 Ivanovičová.

Ve třetím kole se utká s domácí Samanthou Stosurovou, se kterou ve vzájemné bilanci prohrává 3-4. S Australankou prohrála i před osmi lety jejich první vzájemný souboj právě v Melbourne.

"Sam je velmi těžká soupeřka, hraje velmi silově. Musím hodně zvýšit úroveň své hry, abych ji měla šanci porazit," uvědomuje si šestadvacetiletá Ivanovičová. "Zápasy si tu užívám, už jsem tu pár skvělých zápasů odehrála a na Rod Laver Arenu mám skvělé vzpomínky, obzvlášť na rok 2008. Bude tu skvělá atsmoféra a doufám, že to bude dobrý zápas," dodala bývalá světová jednička.

Devětadvacetiletá Stosurová dnes smetla 6-2 6-0 Bulharku Cvetanu Pironkovovou, která našla přemožitelku po předchozích devíti výhrách v řadě. Minulý týden v Sydney totiž prošla z kvalifikace až ke svému prvnímu titulu, dnes jí ale došly síly a zvětšily se bolesti stehenního svalu, který si nechávala ošetřit.

Stosurová bude proti Ivanovičové usilovat o vyrovnání svého melbournského maxima, dosud byla jen dvakrát v osmifinále.

Největším překvapením dne je vypadnutí patnácté nasazené Němky Sabine Lisické. Finalistka loňského Wimbledonu, kterou v Melbourne připravovala Martina Hingisová, prohrála po setech 6-2 2-6 2-6 s Rumunkou Monikou Niculescuovou.

- AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(Austrálie - Melbourne, tv. povrch, 33.000.000 austr. dolarů)
středeční výsledky žen (15. 01. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
S. Williamsová (1-USA) - Doloncová (Srb.) 6:1, 6:2, Na Li (4-Čína) - Bencicová (Švýc.) 6:0, 7:6 (7:5), Kerberová (9-Něm.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:4, 6:2, Ivanovičová (14-Srb.) - Becková (Něm.) 6:1, 6:2, Niculescuová (Rum.) - Lisická (15-Něm.) 2:6, 6:2, 6:2, Stosurová (17-Austr.) - Pironkovová (Bulh.) 6:2, 6:0, Dellacquaová (Austr.) - Flipkensová (18-Belg.) 6:3, 6:0, Makarovová (22-Rus.) - Falconiová (USA) 6:2, 7:5, Pennettaová (28-It.) - Puigová (Portor.) 6:3, 6:4, Bouchardová (30-Kan.) - Razzanová (Fr.) 6:2, 7:6 (12:10), Riskeová (USA) - Wickmayerová (Belg.) 6:1, 6:1, Čeng Ťie (Čína) - Keysová (USA) 7:6 (7:5), 1:6, 7:5, Barthelová (Něm.) - Kumkhumová (Thaj.) 4:6, 6:3, 6:4, Davisová (USA) - Görgesová (Něm.) 7:5, 2:6, 6:4.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

58
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dneska hrály dvě moje favoritky. Aničku jsem viděl, Monču ne...

Ana - Beck: Obvykle začínám tím pozitivnějším, takže to měnit nebudu. :) Anička mě dneska svým výkonem hodně potěšila a bylo to určitě lepší než v 1. kole... Ana získala v 1. setu brejk na 2:0, který však nepotvrdila. Ovšem hned ve čtvrtém gemu se jí povedl další brejk a pak už první sadu celkem jasně ovládla... Ve 2. setu začala Ana rovněž výborně a hned v prvním gemu vybojovala brejk, když předvedla skvělý útok i výtečnou obranu. Celkově tomu zápasu dominovala a většinu 2. setu se jí dařilo úplně všechno. Chodil jí servis (dvě čisté hry na podání), dávala winnery, vycházely jí delší výměny a dařily se jí dokonce i loby. Už to vypadalo, že Ana nadělí Annice kanára, ale na tom konci se to přece jenom trošku zadrhlo. Za stavu 5:0 si Anička při svém podání vybrala svůj nejslabší gem v zápase a prohrála servis čistou hrou. Pak ještě Beck snížila při svém podání na 5:2 a následně měla jeden brejkbol i v osmém gemu. Ten ovšem Anička odvrátila a postupně si vypracovala dva mečboly, přičemž ten druhý proměnila. Takže s tím dotažením zápasu byl trochu problém, ale přesto to Anička ukončila včas. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/tEnXIpOA/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu jsem měl z Anniky docela velký respekt, protože v 1. kole dala Petře Martic (což není žádná začátečnice) dva kanáry. No, moc nechybělo a dneska mohla prohrát 1:6, 0:6, tedy skoro opačným výsledkem... Anička k tomu zápasu opravdu přistoupila skvěle a snad kromě toho závěru předvedla naprosto bezchybný výkon. Jak říkám, dařilo se jí úplně všechno. :)

Soupeřkou Any ve 3. kole bude Sam Stosur, která dneska vyhrála podobně jednoznačným způsobem, což asi málokdo očekával... Upřímně řečeno, moc jsem nečekal, že Ana bude hrát ve 3. kole proti Sam. Na základě výkonů v Sydney jsem spíš favorizoval Tsvetanu a vlastně i Klárce jsem věřil víc než Sam... Ana je v Melbourne hodně oblíbená, ale tentokrát bude publikum na straně soupeřky. Psal jsem před turnajem, že najít recept proti Sam v Austrálii není až takový problém. Obvykle se jí tam totiž nedaří a 3. kolo v Melbourne se u ní dá považovat za úspěch (její nejlepší výsledek na AO za poslední 3 roky). Sam však bude chtít určitě ještě dál, ale věřím Aně, že má teď dobrou formu. Hlavně to chce vyrovnat se s tím podáním Samanthy a jinak to snad půjde. Dnešním výkonem Anička přesvědčila, že na to má (i když fanoušci Sam si můžou říkat to samé). :)

Tady ještě přikládám pěknou fotogalerii Aničky z dnešního zápasu... Stojí to za to! :)
http://www.ausopen.com/en_AU/news/galleries/2014-01-15/201401151389784591192.html
Reagovat
smazaný uživatel
Monica - Flavia: No a teď bohužel ten horší výsledek. Věděl jsem, že Monča může v tomto zápase spíš překvapit. Bohužel se tak nestalo... Podle průběhu se Monča držela, protože v obou setech rozhodl jeden jediný brejk. Na druhou stranu, Monča si během celého zápasu nevypracovala žádný brejkbol a to se pak vyhrává těžce...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/zHBXcqno/#prubeh-zapasu;1

Monča se loni na AO neprobojovala z kvalifikace, takže letos se to 2. kolo dá hodnotit pozitivně. Přesto se upřímně přiznám, že od toho kvarteta Monča-Kiki-Donna-Katka jsem po losu čekal víc než jeden postup do 2. kola. Asi hlavně u Katky (ale pro tu byla úspěchem už jenom účast v hlavní soutěži) a taky od Donny. U Kiki jsem věděl, že má blbý los... Takže doufám, že v blízké době některá z těchto holek pořádně prorazí a udělá mi tím stejnou radost, jakou mi obvykle dělá to zdravé jádro Masha-Vika-Caro-Ana. :)

Aby toho nebylo málo, tak Monče se dneska nepoštěstilo ani ve čtyřhře. Se svou spoluhráčkou Sharon Fichman sice srdnatě vzdorovaly španělskému páru Muguruza/Parra-Santoja, ale nakonec prohrály 5:7 ve 3. setu. Je to škoda, protože jsem Monče přál, aby si po dvouhře trochu spravila náladu a když se podívám na kurzy, tak tohle vítězství by taky bylo docela překvapivé...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/xQJdOoac/#prubeh-zapasu;1

No a taky Donně Vekic se v deblu nedařilo, když spolu s Bojanou Jovanovski nestačily na pár Medina/Shvedova a prohrály 0:6, 1:6... Zrovna jsem si říkal: Donna a Bojana, taková pěkná dvojka a odehrajou spolu jenom 13 her. :(
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/8nNLMYNh/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
petrulinka
Viděli jste někdo, jak Serena s Vikou dělaly modelky na předváděcím molu? Teda musím říct, že Serena byla naprosto skvělá, chodila po molu, jako by dělala modelku odjakživa. Ovšem Vika (Monty promine), tak ta tam chodila jak koza, prostě katastrofa, ale je fakt, že na ni navlékli naprosto příšerné šaty.
Reagovat
smazaný uživatel
S těžkým srdcem, ale prominu... Jinak to už se tady probíralo někdy na přelomu roku. Já jsem to okomentoval tak, že obě dvě se asi mnohem lépe cítí ve sportovním. :)
http://revue.idnes.cz/viktoria-azarenkova-a-serena-williamsova-f18-/lidicky.aspx?c=A131228_085544_lidicky_ved
Reagovat
tommr
a přitom to jasně dokazuje, že její postup přes Petru nebyl ani tak dílem jejího dobrýho výkonu, ale spíš tragický hry Petry ...
Totéž se v podstatě dá říct i o Pironkový, která dostala výprask od v Austrálii jen průměrně hrající Stosurový ...
Petře zkrátka úvod sezóny totálně nevyšel a má ted o čem přemýšlet ... :)
Reagovat
slacker
Ale proc se v tom dokola motat po kazde porazce? vetsine je to uz davno jasny duvod vetsiny porazek a s taborem zarytych to nepohne ani o pid
Reagovat
smazaný uživatel
jestli myslíš queshe, tak už se tak zarytě snad nechová ne? A ostatní Kvitovci to snad řeší tak nějak normálně, ale je pravda, že já bych to už taky nerozebírala, já to vlastně už dlouho nerozebírám, protože mě to nebaví :) Stejně Petra většinou zahraje jinak, než čekám, takže u ní říkat "kdyby, jestli" apod. je docela zbytečné bych řekla :) Prostě fandím a zatím žiju :D
Reagovat
Fandina
Na Kumkhumovou jsem koukla ve třetím setu. Byla naprosto mimo, utahaná, bezkrevná, vůbec nehrála tak jako ve třetím proti Petře. Co se týká Sam, tak proti Klárce hrála výborně, zjevně jí zdejší letošní klima na AO svědčí. Jestli takhle hrála proti Pironi, nedivím se, že jí porazila.
Reagovat
LukasH
Očekával jsem, že Thajka hned v dalším kole vypadne. Takhle to totiž bejvá. Dovolím si říct ještě jeden názor. Petra podle mě udělala a dělá zásadní chybu v tom, že se sama hodně medializuje. Před sezónou bylo hodně článků o tom, jak jí jde příprava, jak je všechno na dobrý cestě, jak je unavená, zveřejňovala plán přípravy atd. S odstupem času je logický, že něco takovýho teď přišlo. Kdyby skoro nic neříkala, nekomentovala to, nebyl by ani takovej tlak. Divím se, že to její tým připustí, hlavně psycholog. Jestli jí Navrátilová před finále Wimbledonu radila, ať se moc neraduje (což třeba dělala Lisická minulej rok), přesně věděla, jak věci fungujou. Petra teď udělala pravej opak. Všechno si hrozně vychvalovala a bác. Najednou všichni včetně jejího týmu zůstali s otevřenou pusou. Přitom i já jako tenisovej amatér vím, že když mi jde skvěle rozehrávka, tak v zápase je to pak často úplně jinak a obráceně.
Reagovat
tommr
tyhle slabší hráčky hrajou proti favoritkám vždycky jen to co jim soupeřka dovolí. A Petra jí toho bohužel dovolila příliš moc ... :(
Reagovat
dadaft
úplně beze slova neprošlo - Darren Saligari to nazývá "Stachovského syndrom" - "no name" hráč/ka porazí někoho z první desítky a v příštím kole vypadne...

http://www.ausopen.com/en_AU/news/articles/2014-01-15/201401151389774052489.html
Reagovat
slacker
zlepsil se :-)
Reagovat
Fandina
S tím, jak píšeš o informacích tisku o Petře naprosto souhlasím. Fanoušci pak rozebírají nejen to co vidí na kurtu, ale i to, co řekla v méídiích. Je každého věcí, jak se připravuje na zápas, co dělá, jak trénuje. Pro výsledek na kurtu je to nepodstatné, protože ten se hodnotí a ne to, jak se na něj připravila. Mnohdy se stane, že sebelepší příprava se mine účinkem, protože nastala jiná situace, která nebyla předvídána.
Reagovat
slacker
to je ale drzoun "Stachovského syndrom" at jde do haje s nejakym Stachovklsym ktereho neznam, proc to nepojmenoval Syndrom Rosola ktere si vzal taky do huby? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A snaha se cení ne? :) takže tu žádný zarytý tábor moc nevidím. :)
Reagovat
Fandina
Kumkhum dnesky uhrála jeden set. Barthel hrála dobře, ale Kumhkum odešla fyzicky ve třetím, úplně se tam mátořila. S Petrou hrála úplně jinak. To nebylo soupeřkou, ale samotnou Kumhkum. Nebyla schopná ve třetím pořádně zaservírovat, natož vracet. Byla zmořená.
Reagovat
tommr
nemělo by to bejt správně "Rosol Syndrome"? Pokud se nepletu tak nejdřív Rosol senzačně porazil Nadala a teprve později Stakhovsky porazil Federera ... :)
Reagovat
dadaft
na druhou stranu - moc se nemluví o DellAcqua - když rubla Zvonarevku, dalo se to vysvětlovat nerozehraností Věry - ale když rubla i Flipkens, nebude marná...
(místní sázkaři ji věří i proti J.Zheng)
Reagovat
dadaft
D.S. je asi fanda Rogera, ne Rafy. ))
Reagovat
slacker
"o nebylo soupeřkou, ale samotnou Kumhkum. Nebyla schopná ve třetím pořádně zaservírovat, natož vracet. Byla zmořená."
Nahrad jmeno Kumhkum slovem Petrou a je vymalovano :-))
Reagovat
EllNino
Casey má teď šanci i na čtvrtfinále, pokud by porazila Zheng, tak pak zápas s Bouchard/Davis bude taky hratelnej :D
Reagovat
Fandina
Petra hrála zmořená už z Pironí. A s Khumkum také, ale ne tolik. A ne tolik, jako Khumkum dneska ve třetím.
Reagovat
Fandina
Oprava ... s Pironí sorry ... úsměv
Reagovat
PetaM
Neřeš Petru pořád :D Petra vypadla a 2 týdny o ní neuslyšíme, tak pšt :D A s tou Pironí to nemyslíš vážně. AO je úplně jiný turnaj než Sydney. V Sydney Pironě porazila Errani, Petru a Kerber. Takže zase tak špatně asi nehrála. Jedině, že by Errani kazila (ha ha) a Kerber taky (ha ha) :D A jestli je neúspěchem Semifinále, tak už nevím. Petra byla úplně bohyně, když si dala 5 (nebo kolik) Semifinále za sebou a teď tohle :D Já tu její prohru nehrotím :D Koneckonců, z toho, co vyhraje, nikdy nic nedostanu :( :D :D Austrálie je pro Petru tabu. Tam se vrátí až za rok, koukejme se radši dopředu :)
Reagovat
tommr
Dellacqua je trochu přehlížená hráčka, ale tenis rozhodně umí (dokládají to ostatně i její úspěchy v deblu) a v domácím prostředí je obzvláště nebezpečná. Nedivil bych se kdyby došla až do čtvrtfinále a v něm pořádně potrápila Serenu ... :)
Reagovat
LukasH
Zajímalo by mě, jestli bude Petra žádat o WC do Paříže jako loni. Pokud ne, tak bude necelej měsíc bez tenisu.
Reagovat
dadaft
Kumkhum postoupila do 2K i vloni (přes Arvidsson), tam ji ovšem smetla Hampton v životní formě (která se ale zranila v dalším zápase proti Azarence).
Reagovat
tommr
koukat se jen dopředu je trochu krátkozraký. Člověk se musí poučit i z chyb, který udělal, aby se v budoucnu pokud možno neopakovaly ... :)
Reagovat
Fandina
Doporučovala bych Petře zažádat si o WC do Paříže. Za to nic nedá. A teď čtvrnáct dní nic, jeden ostrý zápas.
Reagovat
slacker
Myslim ze do Parize se v cervnu dostane Petra i bez divoke karty :-))
Reagovat
tommr
možná, že by to bylo pro Petru nejlepší. Loni v Paříži taky hrála (i když jen s nevalným výsledkem) a pak se jí i díky tomu poměrně vydařil FC a turnaje v Doha a v Dubaji ... :)
Reagovat
Fandina
v červnu to určitě ale bylo by dobré i v lednu ... úsměv
http://www.opengdfsuez.com/index_en.html#/general-information/programme
Reagovat
LukasH
Snad jo. Aby aspoň něco někde hrála....
Reagovat
LukasH
Navíc tam letos hraje Máša. Tak to bych vůbec neváhal.
Reagovat
tommr
tak z toho já teda žádnou radost nemám. Doufám, že Sharapova dojde na AO až do finále a z Paříže se pak odhlásí, aby měla Petra při případný účasti aspon teoretickou šanci na titul ... :)
Reagovat
Roger_Federer
hracka 88 na svete muze byt tezko "beze jnena"..kdyz se podivas na jeji vysledky za posledni 3 roky najdes tam skoro jen Australske a Asijske turnaje..na kterych ma uspechy..Jak zpravne pises loni prosla z kvalifikace do 2 kola..Takze ji to asi zde a povrch vyhovuje..+ to ze Petrs hrala spatne.
Reagovat
Roger_Federer
ja jsem si nevsiml tech uvozovek tak sorac.
Reagovat
dadaft
proto jsem to dal do úvozovek - osobně to taky nemám rád - být No.1 je špica, ale to neznamená, že být světovou 88-čkou je nic.
Reagovat
dadaft
jo, v poho. ))
Reagovat
LukasH
Ale o to přece až tolik nejde. Spíš by si s ní Petra mohla konečně zahrát a mohlo by jí to zvýšit sebevědomí, pokud by odehrála kvalitní zápas, ať už by dopadl jakkoliv. Jako loni se Serenou v Doha. Navíc, my se fakt snad už nedočkáme toho, jak Petra hraje s Mášou nebo Vikou. je až neuvěřitelný, že se skoro 2 roky (s Vikou ještě víc) nestřetly.
Reagovat
PetaM
Tak já jsem to myslel hlavně ve spojitosti s námi, fanoušky :D Abychom pořád nerozmazávali to, že Petra prohrála :D My se s jejich neúspěchů učit nemusíme :D Ale chápu, co jsi tím myslel.

Pro WC do Paříže jsem i já. Měla by to zkusit. V hale by se nejvíce mělo projevit to, na čem pracovala. Není tam horko, nesvítí tam Slunce, nevane tam vítr a není tam antuka (teda v pařížské hale :D ), ideální podmínky pro předvedení zlepšené kondice. :)
Reagovat
pepin
Tak jsem si přečetl jak se Serena připravila na vedro a mám dojem, že by si spousta lidí a týmů měla vzít to co říkala k srdci.
Reagovat
Jan
I když bychom měli nechat Petru asi napokoji, Kvitisté to neradi slyší, jak se do ní pořád rýpe, myslím, že ani nebudu moc velký jasnovidec, když řeknu, že si Petřin tým poučení nevezme a že Petra pojede dál ve starých kolejích. Kdyby se to změnilo, budu rád také.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Já nerada slyším, když se do Petry rýpá. Nikdo nemá rád, když se do něho rýpá. Nerýpej ... úsměv
Reagovat
Jan
rýp, rýp :)
Reagovat
Fandina
a všichni moji deblisté, koukejte si vzít ze Sereny příklad, co dělat před zápasy na letošním AO proti vedru.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že zítra hraje Radek s Paesem proti Lukášovi, tak to se teda podívám, jak to Lukášovi půjde :)
Reagovat
tommr
dost by mě překvapilo kdyby Radek nastoupil do debla poté co musel skrečovat dobře rozehranej zápas v singlu ...
Reagovat
Fandina
Koukám, že Lukášové Dlouhý s Rosolem se domluvili a hrají spolu debla a koukám, že Dlouhán je naším druhým nejlepším deblistou za Radkem. Tak to je dobré, ale blbé je, že hrají proti Radkovi s Paesem. Pokud tedy Štěpec nastoupí. Ale v každém případě, budou proti sobě na kurtu dva deblisté dvou GS titulů, které získali oba s dalším, který byl jejich parťákem a je teď na kurtu ... úsměv
Tak ať vyhraje kdokoli, držím palce v dalším kole. Pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Dlouhán byl před dvěma lety dost nemocný. Tak je dobře, že je zpět a ať se daří!
Reagovat
Fandina
Já se také kouknu, jestli to bude na stremu na tenhle debl. Zajímalo by mě, jak budou hrát, ale všichni, Lukášové i R+L ... úsměv
Reagovat
Fandina
A samozřejmě také moc přeji úspěch zítra deblistkám. Hraje jich dost, kterým držím palce. A zítra hrají se svými partnerkami Klárka, Háčka, každá se svou, Andy se Šafi a LucHra s Míšou, taky hraje Karol Plíšková a Eva Hrdinová, nejvyšší hráčka na okruhu WTA. Tak všem moc držím palce a přeji postup. Pojďte holky!
Reagovat
tommr
dneska hrajou všechny naše zbývající deblistky s výjímkou Báry, kterou večer čeká zápas s Azarenkovou. Doufám, že si naše v deblu povedou líp než v singlu. Zvědavej jsem hlavně jak se na hře Andrey s Luckou Šafářovou v deblu projeví to, že Lucka Šafářová pokračuje i v singlu ... :)
Reagovat
Fandina
Já jsem vůbec zvědavá, jak budou Andy s Šafi hrát. A LucHra s Michaelou, těm moc přeji. Jinak jsem ráda, že dneska postoupila Květa s Katarinou a Renata Voráčová s Kanepi. A je výborné, že když dneska hraje Bára, bude hrát debla až zítra.
Reagovat
dadaft
njn, pravá number one, nepodceňující nic...
Reagovat
Fandina
a chytrá žena, tenistka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist