Serena s Venus získaly společný desátý grandslamový titul

14. 9. 2009, 21:49
Aktuality 1
Ženskou čtyřhru na US Open vyhrály sestry Serena a Venus Williamsovy a získali společný jubilejní desátý grandslamový titul. Ve finále porazily 6-2 6-2 nejvýše nasazený pár Cara Blacková a Liezel Huberová. Mladší Serena si tak částečně spravila chuť po kontroverzním vyřazení v semifinále dvouhry, kdy ukončila duel trestným fiftýnem za nesportovní chování.
Serena a Venus Williamsovy

Sestry Williamsovy jasnou výhrou nad světovými jedničkami prokázaly, že pokud se sejdou na jedné straně kurtu, téměř nemají konkurenci. Letos se s Venus přihlásily do pěti turnajů včetně čtyř grandslamových a prohrály jediný duel, ve 3. kole Roland Garros s párem Matteková-Sandsová/Petrovová.

V New Yorku se z deblového titulu radovaly sestry Williamsovy po deseti letech. Jejich soupeřky sice obhajovaly loňské prvenství, ale na vážnější odpor se v utkání nezmohly. Na příjmu si nevytvořily ani jednu příležitost k brejku.

Venus i Serena vypadly ve dvouhře s pozdější vítězkou Clijstersovou. Staší ze sester po celý turnaj trápilo zranění kolena, Serena se s dvouhrou loučila skandálním výstupem s lajnovou rozhodčí.

- US OPEN ŽENY (USA - New York, tv. povrch) -
pondělní výsledky (14. 09. 2009)

Čtyřhra - finále:
S. Williamsová/V. Williamsová (4-USA) - Blacková/Huberová (1-Zimb./USA) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist