Serena se po rychlém vyřazení v Římě představí v Parmě

13. 5. 2021, 11:51
Aktuality 7
Bývalá světová jednička Serena Williamsová se po rychlém vyřazení v Římě představí příští týden na turnaj v Parmě. Devětatřicetiletá vítězka 23 grandslamů přijala od pořadatelů divokou kartu.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© AFP)

Williamsová se ve středu představila na kurtu po téměř čtvrt roce a v jubilejním 1000. zápase kariéry podlehla 6-7 5-7 Argentince Nadie Podoroské. S turnajem v Římě se rozloučila ve druhém kole.

V Parmě, kde se začne hrát v neděli, by podle agentury AP měla startovat také její starší sestra Venus. Čtyřicetiletá vítězka sedmi grandslamů rovněž přijala divokou kartu od pořadatelů.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
turista
Bere tu antuku vážně na rozdíl od Federera, který už na rozehranost rezignoval. Asi už se smířil s těmi 103 kousky jako s konečným číslem.
Reagovat
FulnekUltras
aspoň do stavu, jak je desítky let známe - a osoba prezidenta znamená v tomto střetu opravdu to nejmenší - v podstatě držím palce... smilesmilesmile

https://cnn.iprima.cz/generalove-v-dopise-zpochybnuji-zdravi-bidena-regulernost-voleb-a-varuji-pred-cenzurou-25207?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=564702&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=GS9j93nPyfl-202105131337&dop_id=11700647
Reagovat
Mayo
V Parmě se hraje fotbal.
Reagovat
FulnekUltras
a hrát se bude smilesmilesmile
Reagovat
Paseka
Takhle ho dopadá, když někdo neví kdy skončit !smile
Reagovat
Holahej
Nech to na ní, je to její život, ne tvůj..vyhrála hodně trofejí..,nemusí nikomu nic dokazovat, nedělá nic špatného, jen hraje na WTA tour, má tu možnost, svobodnou volbu..může a nemusí.., kdo to má?, pro fanouška je zajímavé pestré startovní pole.., sledovat běh času, který nelze zastavit, sám si to i víc uvědomuje..

Current Ranking WTA 8 / May 10 2021
Reagovat
paddy
jen ať hraje dál, Margaret se může bavit smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist