Serena Williamsová je dvojnásobnou maminkou, má dceru Adiru River

22. 8. 2023, 21:48
Aktuality 3
Bývalá světová jednička Serena Williamsová se stala dvojnásobnou matkou. Vítězka 23 grandslamových titulů přivedla na svět druhou dceru, která dostala jméno Adira River Ohanianová. Šťastnou novinkou se 41letá Američanka pochlubila na sociálních sítích společně s manželem, spoluzakladatelem sociální sítě Reddit Alexisem Ohanianem.
Profily hráčů
S. Williamsová s rodinou

"Vítej, můj nádherný andílku," napsala Williamsová k videu na TikToku, na němž společně s manželem a jejich prvorozenou čtyřletou dcerou Olympií objímají nový přírůstek do rodiny. Ohanian sdílel novinku a fotografie na sociální síti X, dříve twitteru.

Své druhé těhotenství jednačtyřicetiletá Williamsová veřejně potvrdila v květnu na módním galavečeru Met Gala v New Yorku. Poslední tenisový zápas odehrála loni na US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Blondie
smilesmile radost! Ať jsou šťastní :-)
Reagovat
bobisek7373
Žádné komentáře? Tak já teda gratulujusmile
Reagovat
r176
no já se přiznám že jsem se docela lekl té osoby v růžovém smile smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist