Serena Williamsová prozradila své těhotenství omylem

26. 4. 2017, 09:33
Aktuality 32
Těhotenství Sereny Williamsové mělo ještě nějakou dobu zůstat tajemstvím. Americká tenistka přiznala, že fotografii s popiskem "20 týdnů" zveřejnila omylem, a přestože ji ze sociálních sítí takřka okamžitě smazala, spekulace už nezastavila. Po několika hodinách proto raději oficiálně potvrdila, že opravdu čeká dítě a končí sezonu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Světová jednička Serena Williamsová na konferenci TED (Technology, Entertainment, Design) ve Vancouveru řekla, že snímek ve žlutých plavkách, na němž je zřetelně vidět rýsující se bříško, měla jen do soukromého archivu. Místo toho ho ale omylem dala na Snapchat.

"Mám takovou složku, kde aktualizuju svůj status a dávám fotky každý týden, abych viděla, jak daleko už jsem," řekla pětatřicetiletá hvězda, jež se v prosinci zasnoubila s internetovým magnátem Alexisem Ohanianem. "Ukládala jsem si je. Vážně mi to šlo, ale pak mi to jednou uklouzlo," dodala s úsměvem.

Že čeká dítě, zjistila dva dny před začátkem Australian Open, které nakonec vyhrála a získala rekordní 23. grandslamový titul.

"Nebylo to snadné. Slýcháte všechny ty řeči, jak někdo těhotenství prozvrací, je hodně vyčerpaný a vystresovaný. Musela jsem to všechno hodit za hlavu," řekla. "Těhotná nebo ne, nikdo o tom nevěděl a čekalo se, že získám titul," konstatovala.

Odhodlání vrátit se po mateřské pauze na kurty Williamsovou stále neopustilo. "Rozhodně plánuju návrat. Ještě jsem neskončila," řekla s tím, že velkou inspirací je pro ni její o rok starší sestra Venus.

"Dokud ona hraje, vím, že můžu taky," prohlásila. "Mateřství bude jen novou součástí mého života. Moje děťátko bude v hledišti a doufám, že mi bude fandit," dodala.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

32
Přidat komentář
freeteepek
A to chtěla dál lhát, že nemůže hrát, protože je zraněná??? A vždy těsně před začátkem turnaje oznámit, že je jí to moc líto...:-/
Reagovat
Frick
Taky nevidim smysl, v tom dilematu zda to říct ve 3., 4., 5. nebo kolikátym měsíci.
Reagovat
blixa
Kolikrát už si byl těhotnej ? :D
Reagovat
Frick
Ty to řikáš tónem zasloužilý matky :-D
Reagovat
blixa
Já tu neblábolím něco o smyslu či nesmyslu, kdy se podělit o zveřejnění těhotenství. Ty tu o tom zasvěceně slintáš, tak se ptám, jaký že máš zkušenosti.
Reagovat
slacker
ty proste blabolis v modrobolsevickem stylu den co den, stvuro co si hrajes na "hrdinu" 3. odpoje
Reagovat
Nola
prvy moment som bola presvedcena, ze otehotnela omylom ;-)
Reagovat
slacker
neposkrvnene poceti
Reagovat
Fandina
Problémy jsou, to je jasné, nevolnosti atd.. Ale také si pamatuji, že jsem celkem bez problémů dělala v té době zkoušky na vysoké škole, takže to má i nějaké plusy, co se týká období před narozením :-)).
Reagovat
Fandina
před narozením potomka, miminka, děťátka ... úsměv
Reagovat
brixner
Bábinko, to jsi na to hopla takhle brzy?
To asi poněkud zpomalilo postup žebříčkem, viď?
:-))
Reagovat
Fandina
Brzy ani ne :-), první dítě v 23 a druhé ve 30. A vdávala jsem se v 21. Tenkrát to bylo normálka. Holky se vdávaly od 18 let. Nic zvláštního pod sluncem :-)).
Reagovat
vibbi
Jasne no..omylem...a proto neco na fotce skryva ruzovym koleckem....
Nechápu tady to divadlo...
Reagovat
smazaný uživatel
aké bude jej dieťa

Som rasista, ako každý zvedavý? Alebo to je iba Nastase..
Reagovat
a.magerova
Né, že bych Sereně nevěřila... a celkem je mi to i jedno.... aaaale.... omylem v den 30. narozenin Šarapky prozradila své těhotenství a teď v den návratu Šarapky na kurt, zas svůj omyl objasňuje.... celkem náhoda veliká.... nebo snad pokus o tříštění pozornosti?
Reagovat
janek_da
's na to kápla. Je to souboj manažerských lóží.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že je jí Šarap ukradená.
Reagovat
smazaný uživatel
Bos primigenius f. taurus
Reagovat
a.magerova
Jsem v tom zprvu hledala moudro latinsky a ono nakonec i jo.... :-)))
Reagovat
Fandina
Myslíš tvůj příspěvek?
Reagovat
VlS
A tak, hlavně že omylem neotěhotněla.
Reagovat
Torresek
Nadpis na seznamu zní lépe :D :D Byla to nehoda! a člověk ani nemusí číst dál :D
Reagovat
brixner
Až já budu rodit, pozvu si Ilieho, aby mi vysvětlil, kde se stala chyba, já na starého barda dám!
Tahle mamba měla spíš říct - "Hele, dědo, pohlídáš mi fakana aspoň někdy?"
Ilie by si založil účet na eMimino, vyzvěděl podrobnosti a postupy, nakoupil gumové žluté kačenky s černýma zobákama, nechal si vystavit certifikát o tom,že nic z toho se nestrká do drtičky odpadů a nakonec by třeba i zjihnul! Ale to nejspíš všichni a to přece nejde! Moje sousedka má taky miminko, krásné, světlé a voňavé, ale když se posere, je z něj rázem dvoubarevný tvoreček, ale je to tak nějak, řekněme, po středoevropskogermánskonormálně, v cajku!
Mám to za čtyři, naštěstí směrem na východ!
Reagovat
VlS
Až ty budeš rodit, pozvi si celou tenisovou síň slávy. Na to se každej přijede kouknout rád, zapíše si to do " svěřuji ti můj deníčku" a dá si to na FB a Twiter a budeš normálka celebrita, Kardašianky budou pukat závistí a Kate s Wiliamem ti pošlou kytku.
Reagovat
brixner
VISi, ta stará halapartno, jsi vcelku rozumně uvažující člověk, takže Tvůj nápad je skvělý a píši do poznámek na své Nokii 6300:-)))
Huban od Kate by mě potěšil, ale spíš od té Winslet, víš, to je ta, co se málem utopila, ale nakonec neutopila, protože ač užuž očekávala, že se utopí, tak se prostě ne a ne utopit:-))
Ale i Sam bych to svěřil na pochování...
Jojo, máš pravdu, mateřství je nádherné a když je ještě skvěle načasované...I to nadčasové by asi bylo fajn;-)
Reagovat
VlS
No tak Titaniková Kate je pře jen už dáma v nejlepších letech, to já bych teda spíš tu kraˇlovskou, ale aby mi pak spojený království nevyhlásilo válku :-)
Reagovat
Frick
Byla by zajímavé, pokud by se to stalo třeba před 6 týdny a jak by fotka "14 weeks" zaujala veřejnost.
Reagovat
Frick
zda třeba Venus to při finále už věděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Že čeká dítě, zjistila dva dny před začátkem Australian Open, které nakonec vyhrála a získala rekordní 23. grandslamový titul.
Reagovat
Tornes
Však se ptá na Venus, ne na Serenu...
Reagovat
PetaM
"Těhotná nebo ne, nikdo o tom nevěděl a čekalo se, že získám titul," konstatovala.

Pokud nikdo je i Venus, tak Venus o tom nevěděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist