Sestrám Plíškovým se daří, v Kuala Lumpur postoupily obě

28. 2. 2012, 12:04
Aktuality 66
Pro obě to byl třetí větší turnaj v této sezoně, obě se do něj musely probít v kvalifikaci a obě přešly v jeden den přes úvodní kolo. Dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy dnes postoupily v Kuala Lumpur a na konto si tak připsaly třetí výhry v hlavní soutěži turnaje WTA v dosavadní kariéře.
Karolína Plíšková

Devatenáctileté české naděje se v Kuala Lumpur dostaly do turnaje z kvalifikace a obě svou formu prodaly i v úvodním kole. Kristýna Plíšková v něm neměla žádný problém se zkušenou Francouzkou Irynou Bremondovou, kterou už porazila letos v Aucklandu. Dnes jí připravila šestou letošní porážku v řadě a po hladkém vítězství 6-0 6-2 si zahraje se třetí nasazenou Shuai Peng z Číny.

Královna juniorky ve Wimbledonu 2010 Kristýna Plíšková dokázala už loni dvakrát postoupit z prvního kola na turnaji WTA. Letos vyhrála turnaj ITF, celkově druhý vavřín v kariéře získala koncem ledna v Andrezieux-Boutheonu.

Podobně se daří i její sestře Karolíně, která v Kuala Lumpur postoupila nedlouho po ní. Ani Karolína Plíšková dnes neztratila set, Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu porazila za hodinu a 10 minut 6-3 6-2. Také druhá ze sester Plíškových pravděpodobně narazí v dalším kole na nasazenou favoritku - nasazenou jedničku a světovou pětku Agnieszku Radwaňskou. Čerstvá vítězka z Dubaje měla dnes nastoupit v prvním kole proti Akgul Amanmuradové z Uzbekistánu, kvůli dešti, který komplikoval celý dnešní program, byl ale zápas přeložen na středu.

Namále dnes v Kuala Lumpur měla turnajová dvojka Jelena Jankovičová. Bývalá nejlepší tenistka světa nastoupila proti osmnáctileté francouzské naději Caroline Garciové. Ta favoritku od začátku trápila aktivní hrou, díky které byla v prvním setu za stavu 5-3 blízko jeho zisku. V klíčový moment ale zaváhala a sadu ztratila v tie-breaku. Další dějství už ovšem patřilo jí, na brejk v páté hře už Jankovičová nedokázala zareagovat, a tak se muselo rozhodnout ve třetím setu. I v něm Francouzka udeřila jako první a znovu se ujala vedení 5-3. Jenže za stavu 5-4 při svém podání neproměnila první mečbol, stejně jako v jedenácté hře další dvě příležitosti, kdy mohla při svém servisu znovu zápas ukončit. Jankovičová odvrátila celkem tři mečboly své soupeřky a ve druhém tie-breaku si došla pro vítězství 7-6 4-6 a 7-6.

"Nevěděla jsem co očekávat, když jsem viděla, že s ní budu hrát. Dnes jsem se musela soustředit dost sama na sebe, protože bylo velmi vlhko a bylo to nepříjemné. Ale podařilo se mi zůstat psychicky silná, i když jsem málem zápas prohrála," řekla Jankovičová. "Nebylo to jednoduché, když jsem tu měla jen dva dny na trénink. Ale všechna čest soupeřce. Je mladá a neměla co stratit. Byla silná a dostala mě pod tlak," chválila Srbka osmnáctiletou Francouzku.

Po duelu s nejmladší hráčkou v soutěži se Jankovičová utká s tou nejstarší - 37letou Jill Craybasovou z USA. "Je to celkem velký rozdíl. Ale každý zápas je nový a já musím udělat vše pro výhru," uvedla bývalá světová jednička, jež má s Craybasovou bilanci 3-3. "Doufám, že budu hrát lépe než dnes."

 

Výsledky - Kuala Lumpur (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Karolína Plíšková (ČR) - Chang (Tchaj-wan) 6:3, 6:2, Kristýna Plíšková (ČR) - Bremondová (Fr.) 6:0, 6:2, Jankovičová (2-Srb.) - Garciová (Fr.) 7:6 (9:7), 4:6, 7:6 (7:2), Peng (3-Čína) - Meusburgerová (Rak.) 6:1, 4:6, 6:2, Gajdošová (4-Austr.) - Wörleová (Něm.) 1:6, 7:6 (7:2), 7:5, Moritaová (6-Jap.) - Luangnamová (Thaj.) 6:4, 6:0, Dellacquaová (Austr.) - Jovanovská (Srb.) 6:0, 6:2, Craybasová (USA) - Semaová (Jap.) 6:4, 1:6, 6:4, Hsieh Su-wej (Tchaj-wan) - Keothavongová (Brit.) 6:4, 7:5, Daniiliduová (Řec.) Mirzaová (Indie) 6:2, 1:6, 6:4.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

66
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim to je hodne takovy "odpocinkovy" tenis. Akgul - zvlastni to postava WTA, takovy zensky Karlovic - nejak zatim specialne neprekvapuje. Aga zahrala par opravdu peknych technickych micu, ale take po dlouhe dobe ji vidim kazit volej, lob, drop...

Na zacatku druheho setu si Aga zdrimla na svem servisu, a to se ji nevyplatilo...tak musela zase trosku zabrat...
Reagovat
tommr
koukám, že se v KL už zase nehraje kvůli dešti. A postihlo to bohužel i sestry, který právě rozehrály čtyřhru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak preruseno pro dest. To tady dlouho nebylo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne, aby tam neprselo porad, treba az do velikonoc:D Ikdyz nedavno jsem se tady koukl na tu exhibici Sereny na vode...:)
Mozna by to mohly holky take zkusit...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz se hrat nebude..kdo vi jak bude v Malajsii zitra.
Reagovat
tommr
déšt je největší nepřítel tenisu ...
Doufám, že tam maj nějakou halu na dohrání pro případ, že by ty deště nepřestávaly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno pro nektere hracky nebo hrace se dest muze stat i velkym pritelem viz. zapas Petra C. vs Aga - Wimbledon:)

Nevim jestli tam halu maji, ale dest v Malajsii nebude asi necim neobvyklym, preci je to jen oblast Monzumovych destu:)

Aby to opravdu neskoncilo volnou exhibici na vode:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase si pročítám komentáře,..bože,lidi pište,nenechte se otrávit,zda uděláte čárku tam,či jinde,..malé-velké písmeno,vždyť je to jedno.O tom tento portál opravdu není.Nevím,co ten člověk pořád řeší,ať jde do háje.Holky Plíškovi prošly kvalifikací,skvěle zvládly 1.kolo,teď mohou jen překvapit.Hodně štěstí Karolíno a Kristíno,držím palce k životnímu úspěchu.
Reagovat
tommr
snad se ještě podaří postoupit dál aspon Kristýně, která má přece jen o něco schůdnější soupeřku. Potřebovala by to momentálně o něco víc než Karolína ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nahore na strance si klikni pod uzivatelem na slovo vzkazy;)
Reagovat
VlS
Podle rozpisu bude zítra jen 5 singlů, 4 2. kolo, Aga 1. kolo. Plíščata mají na rozpisu zítra jen debla.
Reagovat
tommr
možná, že ten den odpočinku sestrám prospěje. Přece jen mají za sebou 4 zápasy ve 4 dnech a to dá zabrat každýmu ...
Reagovat
tommr
tak Karolina se dneska jména svý příští soupeřky nedočkala. Pokud se ale bude celý druhý kolo opravdu dohrávat už zítra tak by to pro ní mohla bejt docela velká výhoda. Spíš si ale myslím, že pršet bude i zítra a Karolína se na kurt vůbec nedostane a z výhody nebude nic ...
Reagovat
vendulkabendulka
To jsou furt ty obourucni bekhendy a kdyz pak zacne lejt, neni volna ruka na paraple
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
VlS
To je krámů, tak ať pinkají parapletem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nepletu, tak byl clanek k devcatum Pliskovym, takze holky hodne stesti, Jsou dobre rozjete z kvalifikace, kazda zkusenost se pocita. at se dari.
Reagovat
pepin
Tak jsem si právě přečetl, že po 10 dnech nemoci vzala včera Petra znovu raketu do ruky a pomalu začíná nabírat kondici a snižovat deficit. Na IW odlétají v neděli, Petra bude předsazená a tak by měla začít až v pátek nebo sobotu. Dle Kotyzy bez ohledu na výsledek zůstanou až do 19 a pak se přesunou do Miami. Letí s nimi i kondiční Ivanko. V IW obhajuje 2 a v Miami 3 kolo. Po Americe mají v plánu soustředění v Turecku, které by mělo Petře dát základ na rozhodující část sezony a to W. a olympiádu. Tak si přejme, aby jim to vyšlo a z toho srabíku se vyhrabali. /myšleno zdravotního.
Reagovat
tommr
po 10 dnech nemoci? Tak to teda musela bejt pořádná chřipka. Snad to na ní nezanechá moc velký následky ...
Jinak tě musím trochu poopravit s tím obhajováním 2. kola v IW. Petra tam loni sice vypadla ve 2. kole (v trochu neštastným zápase se Strýcovou), ale protože měla v prvním kole volno tak získala pouze 5 bodů jako kdyby vypadla už v prvním kole ...
Reagovat
VlS
Petra teď až do Madridu obhajuje jen 85 bodů (5 IW a 80 Mia)
Reagovat
pepin
Děkuji za upřesnění, já to zase až tak do detailu nesleduji, to jen jak to čerpám z tisku a různých článků. Ještě k té chřipce abych to uvedl přesně jak to napsali, týden měla horečky a brala antibiotika, ale předtím již měla problém s tou achilovkou.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, ted se dívám a po Miami ve Stuttgartu nestartovala a v Madridu obhajuje prvenství.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký fanda všech "našich" tenistů a tenistek z íděsu je zde :-)
Kolegáčku, taky patříš mezi méně chápavé internetové pisálky, které vůbec nenapadne si udělat nick s velkým počátečním písmenem? Jak takovým máme v odpovědích psát? I uprostřed věty mám psát tommr s malým t?
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, spletl sis fórum, tohle je portál o TENISE!
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Tom1, hmm......
Čím velkým jsi do tohoto fóra už přispěl? Někdo z čtenářů si snad vybaví tvůj text, který by o něčem byl?
Reagovat
smazaný uživatel
Broz > Tak, tomu tedy rikam privitani...spis jsem cekal 2 mesice zpet, ze si smlsnes s velkou chuti na mne za y-heute.
Ale ted mne tak napada, ze jsem mel asi pekne stesti, ze jsem si zalozil nick, kde pro jistotu mam ty velke pismena tri :D :D Jinak by si me asi roznesl v zubech :D

Vazneji: Sam dobre vis jak to tam vypada. Tommr je to nejlepsi, co te tam muze potkat. Jeste nick Janekda...Quesh...a jeste par vyjimek.

Tom1 > V tomto pripade tady opravdu nejde o velke ci male pismeno...
Reagovat
tommr
taky tě rád vidím. Jsi opravdu milej člověk ...
Reagovat
smazaný uživatel
Potkale, nikoli, na tebe jsem se už chystal :-)
Proč je v tvém nicku (poněkud legračním) chyba ve velkých počátečních písmenech u slov vlk a zima?
Podle konstrukce nicku by tě ostatní měli oslovovat potkale, rozhodně ne vlku.

U tommříka bude problém v tom, že se od plácalů na ýhojte nedokáže odpoutat. Pro pár kvalitních debatérů by se tak snažit nemusel. Prodírat se nesmysly od tamějších komiků nebo provokatérů taky moc zájem nemám.
Ve dnech, kdy prohrajou "naši", tam bývá opravdu úděsná žumpa. Zajímavý je, jak tam ti vlastenci žerou naše tenisty při DC a FC. Zřejmě mají dost pokřivený žebříček významu jednotlivých tenisových akcí. Na TP je nejvíc příspěvků k utkáním a turnajům, kde hrajou největší hvězdy ATP a WTA.
Reagovat
VlS
A proč by nemohl potkat pana Vlka ve vesnici Zima?
Reagovat
smazaný uživatel
dobře VISI!¨:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nick je tzv. "narazka" na indianske jmena:) Proc to delali, tim te nebudu zdrzovat...to si najdes nebo to vis.
Z toho vyplyva, ze vlk a zima nabiraji uplne jine hodnoty.

Spravne osloveni by tedy melo znit asi v tomto stylu > Na Tebe jsem se uz chystal Ty, jemuz rikaji Potkal Vlka v Zime a pod. :D

Tak uznas, ze to je prilis zdlouhave. Proto zkraceni jmena na Potkal nebo Potkalista nebo osloveni Potkale je spravne vyznamove + jazykove:) Za to Te chvalim, pochopil uz na y-heute:)

Z hlediska symbolickeho to muzes ale klidne zkratit i na Vlka. I to je spravne, jak u tech Indianu:)
Je zajimave, ze to nikdo nikdy nezkratil symbolicky na Zimu. Treba tak co Zimaci, nebo Zimo:) Jine alternativy mohou byt treba i Vlci Zima:D :D
---
y-heute
1/ Souhlasim s tim, ze to je otres hlavne behem GS, DC, FD - 500 prispevku uplne o nicem. Mimo tyto turnaje je to jine, ale i tak jsem se na to vykaslal, byl jsem z toho uz dost unaveny.

2/ tommra je na tom portalu skoda, a je mi jedno jake ma priority na tenisove akce, moje jsou jine - kazdy to ma ruzne. Urcite je mam take jine nez Ty.

1/ Wimbledon
2/ RG
3/ AO, USO
4/ Turnaje na trave a je mi jedno jakou maji bodovou hodnotu...
5/ TM
6/ Potom zalezi jaky si turnaj vyberu
7/ DC, FD - tolik nesleduji, beru s rezervou a odpocinkove

Kazdy to bude mit vzdy jinak ustavene...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za podrobné vysvětlení.
Mezi grandslamy rozdíl nedělám, mimoevropské se ale kvůli časovému posunu mnohem hůř sledujou, nejzajímavější utkání na USO obvykle běží až ke konci programu, pro nás tedy v nejhorší dobu v noci. Austrálie je sledovatelná nejhůř, ale zase se hraje na mém oblíbeném povrchu, ani moc rychlý, ani pomalý, barva příjemná pro oči.
Na antuce často bývají špatně vidět čáry nebo míč, což dobré divácké pohodě taky nepřidá.

Wimbledon má kromě nejlepšího času výhodu i v tom, že na satelitu jde přenos z víc kurtů současně, takže diváka nerozčiluje výběr něčeho, co vůbec vidět nechce. Ostatní turnaje ATP na trávě ani nekoukám, skoro pořád jen bum bum.
Velké turnaje s dobrou účastí mi určitě připadají atraktivnější než malé WTA International nebo ATP 250, tyhle mužské turnaje prakticky vůbec nesleduju.
Při DC a FC vždy vybírám podle jmen. Nezajímavé nekoukám (což je většina utkání). Za jaký stát hrajou, neřeším. Letos bude s ohledem na místo konání hodně dobrá i olympiáda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píšeš že Austrálie je sledovatelná nejhůř, tak s tim nesouhlasim... Já ještě chodím do školy, a AO jsem stíhal výborně... Vlastně když vstaneš v 01:00 a např. odcházíš z bytu v 07:00 tak vidíš pomalu celý program dne, teda kromě posledních dvou zápasu na centrál kurtu a když hodíš marod tak vidíš i ty dva :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obě můžou jít hodně daleko.Je velice nepravděpodobné,že by první dvě nasazené dohraly turnaj do konce...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Bojaně se to vůbec nepovedlo. Škoda, po Fed Cupu jí to bohužel nejde... Pak jsem přál Sanie, která taky prohrála. Dopoledne jsem její zápas na chvilku viděl, ve druhém setu hrála dobře... Sestrám Plíškovým to přeju, jsou mi sympatické obě. Karolína je hezčí jméno, ale o trochu radši mám Kristýnu (ani nevím proč). :D Uvidíme, třeba Kristýna postoupí do 3. kola. Shuai Peng se letos nějak nemůže chytit...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je videt, ze Jelena v nejakou chvili zabere, a pak se to snazi nejak vpohode uhrat a udrzet, ale Garcia ji nenecha odpocinout. Takze to dostala do TB:)
Jen je skoda, ze se holky tezko trefuji do kurtu:) Obcas by to mohly byt hezke winnery.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jelenu Carol G. bude jeste hodne trapit. Hned v uvodu 2. setu vzala Jelene servis, co vic efektne prekrasnym dropshotem:)
Reagovat
smazaný uživatel
Všímám si, že Caroline Garcia má stejné oblečení jako Petra nebo Julia. :)
Reagovat
VlS
Caroline Garcia je jedna z talentovaných holek. Loni na RG šeredně potrápila Mašu a nevyřadila ji jen proto, že se vyděsila, že by mohla vyhrát. Pak vyhrála juniorku. Toje jedna z potenciálních členek špičky v horizontu řekněme dvou let.
Jelena mě dneska nějak štve. Ta divadýlka, která tam předvádí jsou docela ošklivá, ale je fakt, že na Garcia zabírají. No je vidět, že se ještě potřebuje trochu otlouct.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, na ten zápas si pamatuju. Masha pak došla do semifinále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak preruseno pro dest.

VlS>Potencial opravdu holka ma. Pokud by trefovala kurt v prvnim sete lepe, ma to Jelena uz za sebou.

Monty>Nejen ze ma stejny oblecek, ale hraje dost podobne ultimatne:) Riskantni returny hned po podani atd... Co vic ukazala, ze si dokaze pomoci i jinymi udery, treba dropshotem.

Jele se hodne rozciluje, zatim ji to pomaha. Ale nevim jestli chce souperku tim rozhodit nebo se vyhecovat sama...nebo proste se jen rozciluje...Cert aby se v tom vyznal.:)
Reagovat
VlS
No, tipnul bych si záměrnou činnost profíka proti zelenáčovi - nesmyslná disku se s rozhodčí, bez HE nemá na hardu řešení, úpak se vrátí na příjem, pak si z příjmu zajde na lavičku se vysmrka a Carolina tam švihne DF. Učebnicovej příklad, jak soupeřku rozhodit, když nevím co hrát :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to smrkani me take dostalo. Ja si normalne uz myslel, ze se nejak urazila a odchazi uplne:D

Myslis, ze je mozne, ze ty slibene odmeny za start - tedy v plne hodnote - pro Agu a Jelenu plati pouze v pripade, pokud projdou aspon do 2.kola??? Nebo neco na ten zpusob...nebo spise jde o placenou reklamu - tzv. vecirek pro sponzory, kde si nejaky pan reditel muze potrast pravici s Jele a Agou?
Reagovat
VlS
Jo, tam jsem si taky myslel, že se urazila a jde pryč - ale zafungovalo to a tím mě fakt otrávila.

K těm odměnám - nevím. Nelíbí se mi to vůbec, nevím, proč (a je otázka jak a jestli) se v tom angažuje WTA. Myslím, že WTA by se měla snažit především o čistotu sportu. Na promo akce jsou přece exhibice, to nemají motat do turnajů. Podle mě to ohrožuje věrohodnost tenisu a zbytečně.
Reagovat
VlS
Jinak ještě ke Caroline, má docela dobrý údery (i když je tam ještě velká rezerva hlavně u FH by mohla přidat víc výbušnosti) slušnej první servis, druhej je trochu bída, ale to je u všech mladejch holek a chce to jen trochu času. Docela dobře se hýbe. Nejvíc jí podle mě chybí zkušenosti a někdy mi trochu připadá, že neví co by měla zahrát. Jsem zvědavej, co s ní udělá ta dešťová pauza, ale fandím jí, aby Jeleně znepříjemnila to dnešní divadýlko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dle vypovedi Wiktorowskeho, se v tom WTA angazovala. Proto ta otazka, jak to maji vyresene. Snad si to museli nejak pojistit. Ted jen zalezi, jestli vuci hre, [tedy ruzna kola] a promo akce, nebo jen samotne promo...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne je take dobra. Je videt, ze to nema postavene jen na sile uderu, je celkem i tech. zdatna, tohle ji muze v budoucnu hodne pomoci. Jinak zkousi hrat opravdu ultimatne jak Petra.
Ja doufam, ze po prestavce Jelenu da.
Jinak souhlas s nejakym tim angl. komentatorem, ktery rekne jedno slovo na hodinu...
Zebrickovy rozdil v tomto zapase opravdu neni videt:)
Reagovat
smazaný uživatel
No vypada to pro Caroline velmi dobre. 1 servis ma dobry, pokud si ho udrzi, Jele konci...
Reagovat
smazaný uživatel
No nervy mlade hracky zapracovaly. Jele utika hrobnikovi z lopaty...matchball nepromeneny. A je vse jinak:)
Reagovat
smazaný uživatel
Opet brejk:) Se Jele z toho sesype....Tak druhy pokus mladicke hracky zakoncit zapas a vyradit Jelenu hned v prvnim kole:)
Reagovat
VlS
Tak TB - možná to je pro tu holku lepší mít mořžnost zakončit na příjmu.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Neni nad to mit dalsi 2 matchbally a jeste to zdramatizovat. Jele opet unika...Mlade hracce opet zapracovaly nervy, a tak si holky daji opet TB:)
Reagovat
VlS
Mám takovej blbej pocit, že se trochu složila
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, uz je to i realita...ale zajimavy zapas. Opravdu hodne vyrovnany!
Reagovat
VlS
Tak to bohužel nebyl pocit - stejně jako loni s Mašou, tam se taky složila na konci. No nic, to je o těch zkušenostech, ale je fakt dobrá.
Dneska Jeleně to vítězství nepřeju.
Reagovat
tommr
tak už známe i soupeřku Kristýny ve druhým kole - Pengová zápas prvního kola nakonec zvládla i když měla s tou Rakušankou docela problémy. Zdá se, že pořád ještě není v optimální formě, což by mohla bejt pro Kristýnu určitá naděje. Zajímavý je, že Pengovou už letos dokázaly z našich holek porazit Hradecká (v Aucklandu) a Benešová (na AO). Snad to vyjde do třetice všeho dobrýho i Kristýně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud chce opravdu myslet na prvni stovku, ma v pristim kole prilezitost udelat jeden z prvnich kroku. Peng to opravdu nejde dobre, letos jeste 3. kolo nevidela:)
Reagovat
VlS
Čistě hypoteticky, kdyby spolu hrály finále a vyhrála Kristýna, tak by se obě mohly dostat do stovky (kolem 95)
Reagovat
tommr
myslíš Karolína a Kristýna ve finále podobně jako se jim to povedlo nedávno v Grenoblu? No teoreticky to samozřejmě možný je, ale tohle je přeci jen turnaj na mnohem vyšší úrovni a hlavně obě sestry narazí na ty nejtěžší možný soupeřky už ve druhým kole. Takže bych si to samozřejmě přál, ale moc tomu nevěřím ...
Reagovat
VlS
No proto píšu čistě hypoteticky, taky tomu nevěřím a myslím si, že zítra holky skončí (a doufám, že se spletu). Ale bylo by to hezký :-)
Reagovat
tommr
to by byla úplná bomba! Jednou se toho ale možná dočkáme a třeba i na nějakým větším turnaji ...
Reagovat
VlS
Já tedy nejsem z Plíščat nijak moc odvázanej. Skutečně velké talenty v jejich věku mají být tak o sto míst výš. Je jim 20. Považovat probojování se kvaldou do hlavního pavouka lehce druhořadýho turnaje - no, nevím jak je to velkej úspěch. Osobně si myslím, že s tak mizerným pohybem, jakej mají to moc nahoru nedotáhnou. Fyzická síla a schopnost dát pecku, to je u baby 185 cm a 75 kg snad samozřejmost. Takže já je za velký talenty nepovažuju. Budu rád, když se ukáže, že nemám pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
20, přesně tak. Psát o někom, kdo za 2-3 měsíce má 20. narozeniny, že je devatenáctiletý(á), je poněkud divné. Autoři článků by u podobně zmatečných informací mohli víc přemýšlet.

Poznámka ke Kristýně: Mockrát v TV asi ještě nebyla (na streamy nekoukám), wimbledonské finále 2010 jsem ale viděl. Už během utkání mi připadala otrávená, bez emocí, podobně jako dřív Vajdiška. Nakonec mě ovšem šokovala tím, jak se po posledním míči tvářila. Nulová radost, to jsem v životě neviděl. A tomuto mám fandit?
Reagovat
tommr
upřímně řečeno ani já v nich nevidím nějaký extra talenty. Mám je rád spíš pro jejich vzhled a hlavně protože to jsou dvojčata skoro k nerozeznání. Rád bych je obě viděl ve světový špičce už jen proto jak by se všem pletly ...
Reagovat
pepin
Tak sestry to zvládly, je to prima, jen tak dál. Zato koukám na Endyho jaké má problémy. 3 set 2 ku 3. Horko těžko.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist