Shuai Peng ovládla Čínské národní hry

27. 10. 2009, 15:23
Aktuality 0
Číňanka Shuai Peng zazářila na všesportovních národních hrách své země. Přihlásila se do čtyř tenisových soutěží a po zisku zlata v soutěži ženských týmů, smíšené čtyřhře a čtyřhře zvítězila i ve dvouhře. Ve finále porazila Han Xin-Yun 6-2 6-1.
Profily hráčů
Shuai Peng

"Všechny čtyři zlaté medaile není jednoduché získat," řekla po svém finálovém vítězství Peng. "Tvrdě jsem dřela, abych je získala. Nečekala jsem, že vyhraju samé zlaté, jsem nadšená," radovala se tenistka. "Je to také odměny pro ty, kteří mě podporovali."

Letošní výhrou třiadvacetiletá hráčka smazala vzpomínky na předchozí hry. V roce 2005 prohrála ve finále dvouhry s Jie Zheng. Od té doby prý hlavně psychicky vyspěla.

"Jsem dospělejší a dokážu zachovat chladnou hlavu. Tak velká soutěž není jen zkouškou tenisových schopností, ale také psychiky. Kvůli ní často i šikovné hráčky nedokáží prorazit," dodala Shuai Peng.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist