Siniaková i Hradecká končí v Taipei ve druhém kole

2. 2. 2017, 08:31
Aktuality 200
WTA TAIPEI - Kateřina Siniaková končí na turnaji WTA v Taipei ve druhém kole. Česká tenistka nedokázala navázat na lednovou výhru nad Shuai Peng ze Shenzhenu a tentokrát s Číňankou hladce prohrála 1-6 3-6. Na čtvrtfinále nedosáhla ani Lucie Hradecká. Úspěšná kvalifikantka sice značně potrápila nejvýše nasazenou Jelinu Svitolinovou, nakonec však padla 4-6 5-7.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková zahájila letošní sezonu premiérovým titulem v Shenzhenu. Od té doby se však dvacetileté české tenistce vůbec nedaří. Na Australian Open nedokázala v prvním kole udržet vedení proti Julii Görgesové a na turnaji WTA v Taipei se od začátku necítila dobře.

První kolo sice ještě i přes nevolnost zvládla. Vydřená výhra ale zřejmě sebrala Siniakové i zbytky sil a v dnešním utkání proti Shuai Peng, kterou porazila právě v Shenzhenu, působila unaveně, odevzdaně a neměla sebemenší šanci.

Ačkoli Češka začala rychlým brejkem, dalších šest gamů za 25 minut prohrála. Shuai Peng hrála na rozdíl od Siniakové výborně, příliš nechybovala a mnohem lépe se pohybovala.

Ve druhé sadě dokázala 40. hráčka světa s Číňankou držet krok do stavu 2-2. Od té doby však začala na kurtu opět dominovat Shuai Peng a zaslouženě postoupila do čtvrtfinále.

Číňanka letos poprvé vyhrála dva zápasy v řadě. Na okruhu WTA Tour se jí to naposledy povedlo v polovině října v Tianjinu, kde si došla pro svůj premiérový titul.

Ve čtvrtfinále ji čeká neoblíbená soupeřka Samantha Stosurová, s níž všech šest předchozích utkání prohrála. Australanka se ve druhém kole hodně nadřela v zápase s kvalifikantkou Dalilou Jakupovičovou.

Neuspěla ani Hradecká
Lucie Hradecká na turnaji WTA v Taipei pořádně potrápila nejvýše nasazenou Jelinu Svitolinovou. Ukrajince však nakonec podlehla a na čtvrtfinále nedosáhla. Největší favoritku na titul čeká ve čtvrtfinále další kvalifikantka Ons Jabeurová.

Ukrajinka zatím potvrzuje výbornou formu, která ji provázela v závěru loňské sezony. Svitolinová letos na všech turnajích minimálně dvě první utkání zvládla. Naopak Hradecká si po výhře nad Katerynou Kozlovovou po třech měsících zahrála druhé kolo turnaje WTA.

A i dnes potvrdila nárůst formy. Se Svitolinovou, jež je v žebříčku WTA třináctá, dokázala bojovat až do stavu 3-4, kdy si poprvé prohrála servis. Vzápětí se sice 170. hráčce světa povedl rebrejk, nicméně rodačka z Prahy následně zahodila vedení 40-0 na podání a úvodní dějství ztratila.

Největším kamenem úrazu byla brejkbolová úspěšnost české tenistky, která dokázala ze dvanácti nabídnutých šancí využít jedinou.

Za stavu 4-5 ve druhé sadě musela Hradecká likvidovat čtyři mečboly. Nakonec se jí to podařilo a v zápase se ještě pár minut udržela. Na pátý mečbol však odpověď nenašla. Svitolinová si dobře připravila vítězný forhend a po hodině a tři čtvrtě zvítězila.

Co se žebříčkového postavení týče, nasazená jednička má vcelku umetenou cestičku až do finále. V dalším kole totiž vyzve kvalifikantku Ons Jabeurovou a v případě úspěchu změří síly s Mandy Minellaovou, nebo Lin Zhu.

Ze tří českých zástupkyň uspěla v boji o čtvrtfinále pouze Lucie Šafářová. Bývalá světová pětka postoupila mezi nejlepších osm již včera po výhře nad Anastasijí Sevastovovou.

České tenistky si po dnešním prohrách v singlu spravily chuť alespoň ve čtyřhře. Ve čtvrtfinále porazily ve dvou setech dvojici Chin-Wei Chan/Nicole Melicharová. V semifinále je čeká pár Nao Hibinová/Kai-Lin Zhang.

• WTA INTERNATIONAL TAIPEI •
Tchaj-wan, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
čtvrteční výsledky (2. 2. 2017)
Dvouhra - 2. kolo
Shuai Peng (Čína) - Siniaková (5-ČR) 6-1 6-3
Svitolinová (1-Ukr.) - Hradecká (ČR) 6-4 7-5
Stosurová (2-Austr.) - Jakupovičová (Slovin.) 3-6 7-5 6-3
Lin Zhu (Čína) - Naraová (Jap.) 4-6 6-1 6-2
Čtyřhra - čtvrtfinále
Hradecká/Siniaková (2-ČR) - Chin-Wei Chan/Melicharová (Tchaj-wan/USA) 7-5 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

200
Přidat komentář
tommr
Lucka zatím předvádí docela solidní výkon ... :)
Reagovat
Frick
Hm, tak nic. Ale SF je pro Marušku dobré.
Reagovat
Haitik
Tak Maruška jde na věc! :-))
Reagovat
Haitik
Tak Maruška se s turnajem loučí v SF.. :-(( Dneska hrála hůř než včera.. Asia si ale postoupit zasloužila, byla téměř celý zápas lepší!
Pro Marušku ale stejnak výborný turnaj..
Reagovat
tommr
Marie si vylámala zuby na úporný obraně Muhammadový. Člověk aspoň zpětně ocení jak si s ní dokázala poradit Karolína v Brisbane ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.instagram.com/p/BPxn4GJgVWc/?taken-by=timea.official
:-)
Reagovat
tommr
dneska vyhrála 10. zápas v řadě po jejím návratu po zranění a na ITF turnaji v Grenoblu postoupila už do čtvrtfinále ... :)
A protože hratelná je i její soupeřka ve čtvrtfinále (Lemoine) nemuselo by zůstat jen u toho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se budou letos zdravotní trable Markétě vyhýbat a uvidíme ji třeba v kvaldě na US Open, nebo na nějakém turnaji WTA (bez WC) chce to už se od těch ITF trochu odrazit
Reagovat
horska.kraslice
Vrací se po zranění, tak radši nejprve opatrně, ať se hned nestrhá.
Reagovat
George_Renel
to dnes pojala jako hru kočky s myší. Dát v každém setu soupeřce fóra a pak ji drtit až do konce. :-)
Reagovat
tommr
nevím jestli to byl úmysl, ale proti silnější soupeřce by se jí takový pomalý rozjezdy nemusely vyplatit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Maky, 6:2 6:3 relativně snadná práce.
Reagovat
Frick
https://www.usta.com/Pro-Tennis/Pro-Circuit/2017_pro_circuit_womens_live_streaming/

Stream v kvalitě SD DVB-T vysílání
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, dva sety skoro jako přes kopírák. Stejné skóre a prakticky stejný průběh. Donna v obou případech za stavu 2:2 neproměnila brejkbol a pak už to bylo špatný. Potom teda ještě za stavu 2:4 ve 2. setu měla taky brejkbol, ale ani tuhle poslední šanci na návrat do zápasu bohužel nevyužila... Myslím, že ve winnerech ani takový rozdíl nebyl, ale chyb udělala Donna o dost víc než Cibule a taky byl asi velký rozdíl v procentu 1. servisu (aspoň co jsem viděl po 1. setu). Nakonec to Donna bohužel zakončila dvojchybou...

Každopádně to 2. kolo je třeba brát všema deseti, protože Donna původně neměla hrát ani v tom prvním... Navíc jsem se aspoň dozvěděl, jak se jmenuje její nový trenér - Dario Novak. Donna má prostě podmínku, že její trenér musí mít křestní jméno začínající na D (pátý řádek odspoda)... :D
http://donnavekic.com/donna/biography/
Reagovat
VlS
Domi jasně přehrála Donu 2x 6:2
Reagovat
EllNino
a AKS porazila Falconi ve dvou !
Reagovat
VlS
To jsem přehlíd, jdu na panáka
Reagovat
kada.tom
tak poběhlici Vekic je na podobné úrovni jak Cibule, takže je dobře, že jedna je venku :-D
Reagovat
Nola
:D tie pobehlice by o teba ani bicykel neopreli, Donna si uziva s 3 nasobnym GS sampionom a Dominika, ta je uz davno za vodou
Reagovat
kada.tom
o to ale vůbec nejde, přece :-)
to, že je Vekic poběhlice je fakt :-)
Reagovat
Nola
dovod? partnerov strieda aj Petra Kvitova...
Reagovat
kada.tom
chrápala s Kokkim, zatímco chodila s Wawrinkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://i.imgflip.com/1iuabk.jpg
Reagovat
VlS
No, a tys u toho byl? Nevím, že by Nick tu svou stupidní hlášku nějak datoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Kadlec akorát hejtuje, hlavně já nemám radost. Nejenom z výsledku, ale taky z toho, že ses pořád nenaučil psát její jméno... :D
Reagovat
misa
Teď už máš aspoň klid v tom, že nikdo nebude psát Anna místo Ana :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si taky říkal. Bohužel, někteří se její jméno nenaučili psát do konce kariéry... :D
Reagovat
VlS
Asi ani nenaučím, to víš, jen velmi občas se mihne 1., 2. kolem turnaje, není důvod se jí nějak víc věnovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je jí teprve dvacet...
Reagovat
Frick
Mladá soudružka Siniaková zklamala naši důvěru. Měli bychom si rozmyslet, zda jí příště někam pustíme. Možná by jí neuškodilo provádění úklidových prací v kancelářích ČSTV.
Reagovat
smazaný uživatel
Kateřina Siniaková - cíle pro rok 2017
- TOP 30
- Titul z WTA turnaje
- OF na GS
........................................
Příště napiš neporazitelnost ve chvíli, kdy si Frick dupne, a KS to splní, od(p)borníčku!
Reagovat
VlS
+100
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas byl celkem koukatelny. Urcite mne potesil postup KiKi a vyhra nad Vee, ktera obcas nevedela co stoji za to, aby dobehnout nebo ne. Pokud byla v modu chce se mi, hned byla vymena zajimavejsi.
Nektere uhly z FH KiKi byly moc pekne, zajimave bylo, ze ty vice povedene se Vee snazila i odehrat...ty mene povedene jaksi nechytala...jakoby si rekla, hraj ty udery KiKi lepe, aby mi stalo za to je vubec odehrat.;) Sice KiKi predvedla par dropovych situaci, zmenu rytmu ve vymene, ale casto byly nepovedene...a diky Vee ji to proste prochazelo. Jinak KiKi hrala primocare, protoze ji to Vee povolila.
...ale to, co mne znepokojuje je stav stylu hry Kikiny, celkem mne zacina drtit to, ze opusti sve oblibene Tecko, a vraci se zpet na BL, a k saku se ji uz moc nechce dobrovolne. Tahle herni tendence ma uz sve misto delsi dobu. Zacina me to celkem strasit;) Potom i vysledkove tape...

Ale nebudu ted reptat, ted se muzu radovat s postupu;) Ono vcera to herne vypadalo mnohem, mnohem hur.
...v dalsim kole Bobina, to bude uplne jine kafe...tak doufam, ze KiKina hlavne zitra vytahne to nejlepsi, co v sobe ma...
...jinak takove SF KiKi x Natalie by se me moc libilo;)
Reagovat
Fandina
A Kiki hezky rusky poděkovala.
Reagovat
smazaný uživatel
To si snad Venus dělá srandu??O víkendu hraje finále AO a teď vyletí jak kdyby držela raketu poprvé v životě...si vyloženě dojela jen pro startovný..taková ubohost!!!
Reagovat
misa
Mladenovičová přišla ke snadným bodům.
Reagovat
blixa
Boha, je jí 36 a má za sebou 7 zápasů na AO. Není se co divit.
Reagovat
EllNino
bacha ... jezdit tam nemusela
Reagovat
blixa
Tak pokud je přihlášená a nechce předstírat zranění, tak by asi měla, ne ? Třeba jen neodhadla jak na tom bude.
Reagovat
EllNino
no to neodhadla...
Reagovat
Torn
Jinak pro zajímavost. Hráďa hrala za svou karieéru 6 nebo 7 finále turnaju WTA, pokud jsem dobře počítal (většinou na antuce) a ani jednou ho nevyhrála (což se všeobecně ví), zajímavé ovšem je, že ta finále ve většině případů dost projede a kromě finále v Praze a pak snad v Madridu (nebo to byl Řím?) vždycky ve dnou setech, často u docela potupně. Chudák holka.
Reagovat
smazaný uživatel
v Madridu ale finále nehrála to bylo SF kde prohrála ze Serenou
Reagovat
Fandina
Madrid ani Řím to nebyl, tam finále nehrála.
Reagovat
Fandina
Bylo to v Barceloně, tam a v Praze hrála tři sety. Ale zase vyhrála 19 ITFek, to zrovna není moc málo.
Reagovat
Torn
Tak to byla Barcelona...no to je v zásadě jedno, což už to bylo za turnaj. Tak 19 ITF sice málo není, ale to je dle mého trochu zbytečná informace, když ona sama chce vyhrát WTA :D. Jako pěkný to rozhodně je, ale očividně chce vyšší úspěch
Reagovat
Fandina
Ty znáš někoho, kdo by nechtěl něco vyhrát? Ale někdo nevyhraje WTA za celou kariéru. Ona byla v sedmi finále, někdo v žádném.
Reagovat
Fandina
Barča byla také v sedmi finále, ale ta jedno z nich proměnila.
Reagovat
Fandina
Podle chůze to není ta Venus, co vítězila na AO, ale uvidíme, třeba ještě otočí. I kdy Kiki to tam dneska padá.
Reagovat
dadaft
Mladenovič je zatím jako řeznice.
Venus jenom kouká, jak to kolem ní sviští,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Venus hlavně zůstaa asi v Austrálii bych řekl ... moc nechápu smysl tohohle výletu
Reagovat
Hector21
ABBA o tom zpívá...money, money, money...
Reagovat
Haitik
Teď jsem někde četl, že jak už je starší, tak chce navštěvovat a prozkoumávat místa, kde ještě nikdy nehrála, což je případ Petrohradu jestli se nemýlím.. :D Takže myslím, že smysl toho výletu fakt byl jet výlet, podívat se po světě.. :DD
Reagovat
kada.tom
tak tomu bych i rozumněl, tenisově je to dneska šílenost, ale tak podívá se po Petrohradu, navštíví Ermitáž nebo nějakou jinačí památku a bude to :-)
Reagovat
Lunej..
Tak ji to, hosi, prejte:)
Reagovat
Hector21
já jí to přeji....ty prachy i Ermitáž ;)
Reagovat
Lunej..
Vsak jo. Tenis je drina a ona se drzi dlouho.:) A Kikina hrala dobre.
Reagovat
Hector21
ale myslím si, že si to od novinářů slízne...a nejen od nich

neviděl jsem ani balon, takže nevím, co se dělo
Reagovat
Lunej..
Ja videla jen konec 2. setu. No tak si zase nekdo rad kopne, nekdo to k zivotu potrebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by mohla přijet i do Prahy :)
Reagovat
Hector21
tak to asi budeš muset rozbít prasátko...
Reagovat
blixa
Spíš pořádný prase ;-)
Reagovat
dadaft
na zápas japonky s čínankou v Taipei nepřišel NIKDO.
Reagovat
EllNino
jojo obří monumenty s prázdnými tribunami, to je paneču kumšt ...
Reagovat
misa
Nepřeháněj, asi 5 lidí jsem tam teď viděl :)
Reagovat
dadaft
Vesninová sice nebyla tak přesvědčivá jako proti Makarovové, ale od druhého setu Cornetovou přehrávala, to ji nejde upřít.
snaží se mít obraz hry pod kontrolou, hraje aktivně.
nicméně Cibulka, její pravděpodobná příští soupeřka, je ještě o level výš, bych řekl.
Reagovat
tommr
postupujou dál aspoň v deblu. Dnešní výkon ale nebyl nic moc. Katka je celkově nějaká rozhozená a Lucka už má zase zafačovanou nohu ...
Reagovat
Fandina
Hlavně, že vyhrály a doufám, že ta noha nic není. Katka je tady nějaká zvadlá. Debl jsem neviděla, ale oba singly a zdála se mi nějaká unavená.
Reagovat
Hector21
no teda Sammy, to bylo drama...ale super, že jde dál

S Shuai to může být zajímavý zápas :)
Reagovat
VlS
Ale to bude muset Sam zatraceně zabrat, dneska to byla bída.
Reagovat
Lunej..
Na Samičku se musí pomalu a v klidu, proto bych jí nemohla nikdy spílat a ono se to vyplatí. Je vidět, že opravdu mentálně to není do dříve, ale holka nám stárne, nicméně pořád věřím, že ještě něco dokáže vyhrát. :)
Reagovat
Hector21
tak v boxu by určitě ještě něco vyhrála...
Reagovat
blixa
Samička boxuje ??? :-o
Reagovat
Fandina
on myslel box, ve smyslu oddělení pro diváky na kurtu
Reagovat
blixa
No já nevím. Co se osvalení týče, tak my mohla být třeba v MMA dobrá, otázka je jakou má techniku ;-) :D
Reagovat
Fandina
myslela jsem to jako vtip ... samozřejmě, že každého napadne, když vidí svaly box nebo kulturistiku, tak tam si myslím, že by to nestačilo, už jen tak od pohledu. Co se týká boxu, tak ti věřím, že je to i o technice.
Reagovat
VlS
box pro diváky určitě nemyslel
Reagovat
Fandina
to je škoda
Reagovat
Lunej..
u tebe by byla technika jasná, bum prásk, blixa out. :)
Reagovat
blixa
Tak zlá by samička nebyla ;-)
Reagovat
Lunej..
Nezapomen, ze ji mam na starosti:)
Reagovat
blixa
Že by převzala tvůj způsob přátelského vedení rozhovoru ? :D
Reagovat
r176
Lucka moc dobře s výběrem partnerky do debla neudělala.Koukám na čtyřhru a Katka je totálně mimo.
Reagovat
tommr
Katka je momentálně mimo i v singlu. Až se zase dá do kupy tak příjdou lepší výsledky i v deblu. Předpoklady pro debla má ...
Reagovat
blixa
Markéta Davidová dnes v longu třetí, nejlepší běžecký čas ale tři chyby na střelnici. Pro Markétu dobrý výsledek na to že jde o vyloženě střelecký závod. Simona Maříková byla pátá díky jediné chybě při střelbě.
Reagovat
VlS
Pěkné
Reagovat
Hector21
twl tohle neee, co to bylo?
Reagovat
Hector21
uff
Reagovat
Hector21
to je fakt šmudla....zase to zadrbala
Reagovat
Torn
Lucka Hradecká vůbec dobře nehrála. Jako třískat do toho stylem jako Petra Kvitová bez totálního uvažování, nemá absolutně smysl a v jejím věku by už snad mohla poznat, kdy je žádoucí riskovat, kdy naopak hrát trochu obezřetně. To není ani tak o tom, zda je nebo není ranařka, protože i ranařka nemůže hrát celý zápas 100% vabank. Jestli chce Lucka pozici v TOP 100, tak musí hrát tak, že ví, kam ten míč letí. Navíc její silná stránka určitě není přetahování se od základní čáry. Fakt mě tímhle naštvala, protože měla příležitosti postoupit dál a dostat se i docela daleko, protože už jí nečekala žádná nasazená hráčka, minimálně do finále. Podobných příležitostí už moc nebude, jestli chce ještě někdy vyhrát WTA titul, jak se vdušovala.
Reagovat
Fandina
Na některé hráčky její styl stačí, na jiné ne. Konec konců, každý zápas se mění s tím, proti komu hraješ. A Svitolina tu výhru neměla zdarma.
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že jí bude v květnu 32 a ještě žádnej singlovej WTA titul nemá, tak to by teda měla něco změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Trenéra.
Reagovat
VlS
Já si myslím, že to už nepomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, měla ho změnit už dávno. :D
Reagovat
Fandina
A co podle tebe pomůže?
Reagovat
VlS
nic
Reagovat
PetaM
To říkáš jen proto, že má vlastní názor, se kterým se ty rozcházíš.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky proto, že Hradecká pod ním stagnuje... :D
Reagovat
EllNino
Lucka už je trochu za zenitem, a loňskou sezonu podřídily s Andreou úspěchu na OH v deblu a účasti na TM, takže moc turnajů v singlu neodehrála, letos se chce zase vrátit do stovky, zatím se jí to poměrně daří, ale tebe to stejně nezajímá, ty vidíš jen Fencla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si mě nezablokoval na Twitteru, tak ho vůbec neřeším. :D Ale to je holt tak, že někdo umí rozdat a už neumí přijmout. Třeba do takovýho Jarocha ze Sportu jsem kolikrát šil daleko víc, ale ať je jakej chce, tak si mě nezablokoval. Fenclovi jsem na jeho výplod o Mashe a Head napsal, ať se radši stará, aby Hradecká něco hrála v singlu a už jsem měl blok. :D Nebo další takový případ je Brabec (taky psával glosy do Sportu). Ten rejpe do všech a do všeho, ale když někdo rejpne do něj, to neunáší. Během SP v hokeji napsal o Pastrňákovi, že jestli to je náš největší talent v NHL, tak českou repre nečeká dobrá budoucnost. Začala nová sezona, Pastrňákovi se v Bostonu začalo dařit a když Brabcovi ten jeho tweet pár lidí (včetně mě :D) připomnělo, tak si každýho z nich zablokoval. :D
Reagovat
Fandina
Od toho ta blokace přece je, aby si člověk koho nechce zablokoval. Co ti na tom připadá tak divné.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, ale blokace by měla sloužit, když mě někdo uráží, spamuje a tak. Ne že neunesu něčí reakci, tak si ho hned zablokuju. To akorát ukazuje, jaký jsou např. Fencl a Brabec narcisové...
Reagovat
EllNino
třeba jen nechtěl, aby mu nějakej gaučák radil, co má dělat :D ...myslím, že má trochu víc zkušeností, než máš ty, a rozhodně je víc v obraze než si myslíš, že jsi ty :) ...

A to, že si někoho zablokuješ, neznamená, že neeuneseš reakci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
On mě snad Fencl zná, aby věděl, jestli jsem nebo nejsem gaučák? :D Si říkám, že když jsem začínal chodit na TP, tak jsem vám tady měl nakecat, že aspoň rekreačně hraju tenis. Hned by můj názor měl větší váhu. :D Jinak já Fencla vůbec nesledoval a než napsal tamto, tak mi byl úplně volnej (ten jeho tweet jsem objevil tak, že ho idnes dal do nějakýho článku) a nikdy předtím jsem na něj nereagoval. Kdybych ho otravoval nějak často, tak neřeknu (já mám taky zablokovaný vrabejku a Kvěše, protože vím z diskusí, že jsou to dementi a nechci, aby mě sledovali :D) , ale takhle? Prostě Fencl neunáší, to je celý. :D
Reagovat
blixa
Každej něco neunáší, mě sis na TP taky jednu dobu zablokoval a to jsem roztomilost sama ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono taky po stopadesátým baťůžku už jsi mě pěkně sral, ale teď už tě nějak neřeším (nejen proto, že je Vika na mateřské :D). Celkově na sobě pozoruju, že kolikrát už nereaguju na to, na co bych dřív reagoval. Tolik ještě k EllNinovi, že reaguju na každou blbost... :D
Reagovat
FulnekUltras
Ten pokrok je tady krásně vidět... ;)))
Reagovat
blixa
No jsem prostě vizionář a už jsem svým bystrozrakem viděl budoucí baťůžek. A vidíš, stalo se ;-) :D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
VlS
Ježíš a co z toho děláš vědu? No tak se s tebou nechce bavit, no. Tvoje reakce byla neadekvátní a urážlivá. Stejně jako on nevěřím, že to bylo nevědomé, ale nemám teda twiter, takže si tě tam nezablokuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi říct, co na mojí reakci bylo urážlivého? :D
Reagovat
VlS
A to nevidíš sám? Reaguje na něco, a ty mu píšeš, že se má starat o něco jinýho. A proč by tě měl poslechnout a číst?
Reagovat
smazaný uživatel
To něco jinýho je ale jeho práce... :D
Reagovat
Fandina
Ale to je přece stejné. Proč mu má někdo radit, co má dělat?
Reagovat
VlS
A proč se mu do ní navážíš formou trestu za to, že křivě pohleděl na tvojí modlu? Kdybys reagoval věcně k tématu, tak by se s tebou o tom třeba bavil. Řekni mi důvod, proč by si tě tam něl nechat?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechat kde? Já ho neměl nikde ve sledovaných, akorát jsem si jednou v životě dovolil reagovat na jeho tweet... Jinak nevím, jak bych na tohle měl reagovat věcně. Kdybych mu napsal, že kvůli tomu v Head určitě neusnou, tak si mě dost možná zablokuje taky. :D
Reagovat
EllNino
třeba to, že každý má právo na svůj názor, a nemusí se nikterak zlehčovat, zvlášť, když to je názor profesionálního trenéra a ne nějakýho gauča :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tohle nemusí být profesionální trenér, aby napsal, že raketu Head už nikdy nevezme do ruky. To může napsat i ten nejhorší tenista s pivním mozolem... :D
Reagovat
misa
Musíš se smířit s tím, že existují i lidé, kteří Marfušenku neradi. Tvůj tweet Fenclovi byl pochopitelně urážlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak urazil se, to je fakt. :D
Reagovat
Fandina
Tak je to každého věc, proč a kdy si někoho zablokuje. Já přesně pravidla na twiteru neznám, ale je to podle mě logické. Narcis? Na toho nevypadá.
Reagovat
Fandina
A i kdyby byl narcis, tak co? Kdo není ... úsměv
Reagovat
EllNino
Když ti vadí každá blbost, kterou kdo napíše, tak se nediv ... nesmíš to všechno brát tak vážně
Reagovat
smazaný uživatel
Každá blbost ne, ale tohle mi vadilo. Tobě taky vadí každej druhej Frickův komentář jenom proto, že ho napsal Frick... :D
Reagovat
EllNino
Nojo, dotkl se tvého kuřího oka :D Kdyby jsi byl jasně přesvědčenej, že Máša dopovala nevědomě, tak bys to nechal, takhle jsi akorát ukázal, že si nejsi uplně jistej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tenista, lingvista a ještě umí číst myšlenky. S tím bys měl jít do televize... :D
Reagovat
EllNino
Jojo ironie by ti šla :) tak čau
Reagovat
VlS
Já si myslím, že ve 32 je pozdě na předělávání přístupu ke hře, na změnu základní strategie a tak. Rok 2011 a Madrid na modrý antuce, kde vyřadila Petru a potrápila Serenu, jela na vlně, sázela esa a winery - no, to už bylo. Možná sostředit se na debly by bylo lepší. Když se podíváš, že letos vydělala 17 tisíc, tak to musí těžce dotovat z úspor.
Reagovat
EllNino
byl to rok 2012
Reagovat
VlS
Jo, tak 12, taky 5 let. K tomu návratu - mezi 200 a 150 je rozdíl cca 100 bodů, mezi 150 a 100 je už cca 300 bodů. Lehký to nebude, na to 1., 2. kola intů nestačí.
Reagovat
Fandina
Předloni byla s Kájou ve finále ve Stromovce, tak se nediv, že se snaží na to navázat. A samozřejmě, předělávat není co. Pokud může hrát, tak hraje. Na tom není nic špatného.
Reagovat
Fandina
předělávat není co, ve smyslu, že těžko něco předělá, když tahle hraje odjakživa ... na vysvětlení pro méně chápavé
Reagovat
PetaM
Lucka celý život potřebuje pouze psychického kouče. Když je v pohodě a nabuzená, hraje neskutečný tenis. Když je naopak dole, tak to lítá všude možně. Ale už je na nějakého nového kouče stará ... Už jede jen na výpary :)
Reagovat
Hector21
a šup Sammy, c'mon...
Reagovat
Lunej..
Dalila to tam pekne pali, snad Sam udrzi nervy, no zase brejk.
Reagovat
Lunej..
Jsem presne vedela, ze ten brejk Sam zlomi. Tak hlavu vzhuru a hrajeme..
Reagovat
Hector21
to jako co to je? bylo to 3:3 a jsem se chvíli nedíval a už je to 3:6??

ježkovy voči Sammy, zaber
Reagovat
Hector21
luxusní kraťas, mňam
Reagovat
Fandina
A Klárka Koukalová znovu komentuje na O2 TV Tenis teď zápas Vinci Petkovic.
Reagovat
EllNino
nemusíš nám hlásit všechno, co sami vidíme
Reagovat
Fandina
nejsem vševěd, abych věděla, co všechno vidíš. A nevykej si, nejsi tu jediný. Kvůli tobě to nepíši.
Reagovat
EllNino
kdyžtak je to mykání ..
Reagovat
Fandina
mykání nic není
Reagovat
EllNino
https://cestina20.cz/slovnik/mykat/
Reagovat
Fandina
tak nemluv majestátně, nejsi tu od toho
Reagovat
Torn
Mne vždycky udivuje, jak někdo něco nezná a hned to neexistuje. Fandino, kdyby takhle fungoval svět, patrně nikdy nevynalezneme ani kolo. :) A mykání není zase tak stará a aristokratická forma oslovování. Věřím, že i ty sama si to v životě použila. :)
Reagovat
Fandina
A co je na tom zvláštního, že když něco nevím, tak to pro mě neexistuje. To slovo jsem slyšela prvně a jestli jsem ho někdy použila, možná, ale nevím, že se tak jmenuje.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že kdybych věděla, že to slovo existuje, tak ho nebudu opravovat. Tak blbá nejsem.
Reagovat
blixa
No počkej, ty snad neříkáš "My, Fandina I., z boží vůle vládkyně TP" ??? ;-) :D
Reagovat
Fandina
myslíš v hlouposti, vládkyně TP? no jo no, neříkám, ale asi začnu ... úsměv
Reagovat
kada.tom
neznáš mykání? :-D LOL ... to je na návrat na ZŠ, hele ..
Reagovat
Fandina
možná, že se tam potřebuju vrátit, už je to moc dávno, co jsem tam byla
Reagovat
Lunej..
Vime ano? Hlavne klid a neplest si kurt s golfovym hristem. A jsem rada, ze to komentuje Basa.:)
Reagovat
Fandina
Na O2 TV Tenis dávají další šotík, video od Andrejky Hlaváčkové, teď ze zákulisí AO, jídelna, trénink atd..
Reagovat
Frick
Katka se po titulu ze Shenzenu hledá (a nenachází).

Lucie určitě mohla z toho zápasu vytěžit více, ale chyb bylo moc. Možná trochu jako zápas Drndy s Cibulou na AO. Nicméně 48 bodů je dobrých.
Reagovat
Fandina
Bohužel, Lucka Hrála dobře, ale na Svitolinu nemá. Ta je ne nadarmo třináctou hráčkou světa. Tak snad se teď holky s Katkou alespoň chytnou v deblu. Minule prý hrály dobře, tak držím palce!!
Reagovat
tommr
Lucka dneska nehrála špatně, ale svoje šance zbrkle zahazovala a v závěrech obou setů jí Svitolina přechytračila ... :(
Reagovat
EllNino
no Svitolina ji moc nepřechytračila, spíš Lucka se vyházela
Reagovat
VlS
Lucka dneska nehrála špatně, Elina zaostala za svým standardem, ale stačilo to.
Reagovat
historik
tentokrát už štěstíčko (Svitolina) jako v předchozím gemu nepomohlo. Z tohohle zápasu mohla vytěžit víc, ale zase si to zkazila sama. Svou typickou zbrklostí, dvojchybama, nesmyslnou hrou na riziko, úspěšnost 1. servisu by měla být taky vyšší
Reagovat
EllNino
Lucka už není hráčkou první stovky, pokud sis nevšiml, tak nevím, co ti přijde tak divného na tom, že hraje tak, jak hraje ...
Reagovat
tommr
no před sezónou na tu první stovku vyhlásila útok, ale pokud při hře nebude taky občas myslet tak se tam zpátky nedostane ... :(
Reagovat
historik
jj proto, že takto hraje, tak není hráčkou první stovky. Mě jen štve to, že svitolina se dneska dala určitě porazit a vzhledem k pavouku to pro lucku byla skvělá příležitost polepšit si na žebříčku. O Fenclovi nemám vysoké mínění, ale copak to nevidí, že taková neustálá vabank hra je kontraproduktivní?
Reagovat
VlS
Buď to nevidí, nebo ví, že může povídat co chce a je to jedno
Reagovat
VlS
dochází trochu šťáva
Reagovat
PetaM
Tvl já nechápu, jak ty MB odvrací, resp. jak je odvrací Svitolina :D :D
Reagovat
PetaM
Lucka vypadá, že je zklamaná, že Svitolina neproměnila MB :D :D :D
Reagovat
tommr
asi už to chtěla mít za sebou ... :)
Reagovat
Fandina
Svitolina ve druhém setu přitvrdila, dává prudší rány a jde i do kolen. Trenér jí to asi poradil, že se nemá nechat zaskočit, protože Hráďa hraje opravdu dobře a útočně. Ještě by to chtělo trochu štěstíčka na BB.
Reagovat
VlS
štěstíčko tam je, spíš by to tu a tam chtělo vzít rozum do hrsti
Reagovat
Fandina
moc ho tam není, když z toho množství BB žádné nezaúřadovalo, někdy to bylo hodně těsné
Reagovat
EllNino
kdyby nervala všechno z první, mohla v klidu jeden nebo dva využít ...
Reagovat
smazaný uživatel
já bych se na rozum vykašlal, jen bych hrál
Reagovat
VlS
Ale to ona dělá a Elina má 2 MP
Reagovat
Fandina
a kdyby nehrála, tak by Svitolina žádný neměla?
Reagovat
VlS
Kdyby se nevykašlala na rozum, tak by vyhrála, Elina dneska hraje na svý poměry špatně
Reagovat
Fandina
takže má čekat, co Svitolina?
Reagovat
VlS
Ne, ale to je marná řeč s tebou
Reagovat
Fandina
neodpověděl si mi, co má dělat, jak to má vyhrát, jestli má čekat, až ji Svitolina přehraje, nebo jestli má hrát jak nejlíp umi
Reagovat
EllNino
nepochopilas ... jako vždy
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu
Reagovat
smazaný uživatel
jen hrát stejně, když jí teče do bot a když vede 40:0
Reagovat
Fandina
Obávám se, že právě tohle dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
to by neprohrávala tolik BP, na kterých hraje opatrněji, na rozdíl od Velkých hráček
Reagovat
Fandina
Já ani nevím, jestli prohrává tolik BB proti ostatním, nějak si to nevybavuji, která je na tom a jak.
Reagovat
historik
lucie kolik těch BB ještě jako chceš? A co za nadějnýho stavu trochu použít mozek a nehrát takový vabank?
Reagovat
smazaný uživatel
to není poprvé , určitě na WTA vévodí v nevyužitých BP. Ale 3 krát pohrát ze 40:0, to už mě zvedá ze židle
Reagovat
PetaM
A to jí sleduješ poprvé?
Reagovat
historik
jj není to zdaleka jenom tenhle zápas, ale u ní spíš setrvalý stav. Dobře je to ranařka, ale prostě mám pocit, že u hry takřka vůbec nepřemýšlí a řídí se jenom podle pravidla "čím tvrdší rána, tím lepší"
Reagovat
EllNino
ano, ale takhle hraje řadu let, mohl sis už zvyknout :D
Reagovat
PetaM
Nemohl, protože jí nesleduje :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem si taky říkal, že jí nezapnu, ale zase jsem "zapomněl"
Reagovat
EllNino
já jí zapnul, zapínám ji vždycky :)
Reagovat
PetaM
Lucka se buď miluje za hru, jakou hraje. Nebo nenávidí za hru, jakou hraje :D :D A je to celkem dobrá příprava na zápasy Petry :D :D
Reagovat
VlS
Zkus jí zapnout líp :-)
Reagovat
VlS
To máš těžký, dělá to tak 20 let, Fencl jí o pauze ujistí, že to dělá dobře ....
Reagovat
Fandina
řekl, že si má jít blíž k míči a jinak hraje dobře
Reagovat
PetaM
Kromě BB se hraje super tenis :D :D
Reagovat
Fandina
Viděla jsem druhý set a Katka na Peng neměla. Ta hrála super a Katce ani nedala šanci. Peng podobně v předešlém zápase hrála proti Zheng, tu taky takhle podobně přejela. Na druhou stranu, Katka se mi zdála příliš odevzdaná. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě ani nemusí mrzet, že jsem to neviděl... Holt jí Peng vrátila ten Shenzhen. Ale celkově si myslím, že Katce tenhle turnaj vůbec nesedl a necítila se tam dobře. Příště radši do Petrohradu. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist