Siniaková je po bitvě s Giorgiovou už v semifinále. V Moskvě pokračuje i Šafářová

17. 10. 2014, 15:52
Aktuality 370
WTA MOSKVA - Stejně jako v Lucemburku si i v Moskvě zahrají o finále dvě české tenistky. Už podruhé tento týden vylepšila své maximum na okruhu WTA teprve osmnáctiletá Kateřina Siniaková, která dnes po tříhodinové bitvě udolala Italku Giorgiovou. O své první letošní finále si zahraje také Lucie Šafářová, jež dnes porazila domácí Světlanu Kuzněcovovou a mezi nejlepší čtyřku postoupila bez ztráty setu.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková po plodných juniorských letech už získala několik titulů mezi ženami z turnajů ITF a v posledních týdnech se začíná postupně čím dál více prosazovat i na okruhu WTA. V červenci si v Istanbulu připsala premiérovou výhru v hlavní soutěži, v září se Srbkou Kruničovou vyhrála čtyřhru v Taškentu a tento týden září na podniku WTA Premier v Moskvě.

Osmnáctiletá rodačka z Hradce Králové vyhrála včetně kvalifikace už šest zápasů v řadě, když v hlavní soutěži vyřadila už tři favoritky. Nejprve smetla domácí Vesninovou i Francouzku Mladenovicovou a dnes uspěla také ve fyzicky a psychicky náročné tříhodinové bitvě s Italkou Camilou Giorgiovou.

V rodné zemi svého otce se Siniaková opírá o podporu publika, která jí především dnes výrazně pomohla k vítězství. V divokém souboji plném zvratů a celkem čtrnácti ztracených servisů zvítězila až po 3 hodinách a 4 minutách 7-6 4-6 7-5.

Siniaková v první sadě prohrávala 4-5 a čelila setbolu, v dlouhém gamu ale nakonec o čtyři roky starší Italce poprvé sebrala servi, když proměnila svůj až celkově osmý brejkbol. Giorgiové pak sice znovu nabídla náskok brejku, ale i podruhé ztrátu smazala a v tie-breaku si zajistila vedení. Naopak v druhém setu přišla dvakrát o náskok brejku česká hráčka, která neudržela vedení 3-1 a rozhodnout muselo třetí dějství.

V něm pokračoval tuhý boj. Když Siniaková ztratila 7 z 8 posledních gamů a prohrávala 0-2, vypadla zlomeně. Ovšem i nevzdory svým nezkušenostem dál bojovala, otočila na 4-3 a měla servis. Italka se do zápasu ještě vrátila, ale v závěru české tenistce pomohla svými chybami. Rozhodující brejk Siniaková získala v jedenáctém gamu, kdy Giorgiová trefila smečí jen síť, a v následném gamu proměnila třetí mečbol poté, co forhend Italky skončil v autu.



Devětatřicátá hráčka světa Giorgiová tak prohrála podruhé během pěti dnů s českou tenistkou. V neděli ve finále v Linci podlehla Karolíně Plíškové, navzdory tomu, že měla mečbol. Siniakové dnes pomohla 14 dvojchybami.

Siniaková, jež se v pondělí posune poprvé do Top 100 a na lednovém Australian Open má jistý start v hlavní soutěži, si ve světovém žebříčku polepší už na 86. místo. Další výhra by jí pomohla dokonce na 70. příčku a triumf by ji posunul už do Top 60.

O finále se Siniaková utká s domácí nasazenou šestkou Anastasií Pavljučenkovovou, která zdolala ve třech setech krajanku Vitalii Diatčenkovou.

Proti Světlaně Kuzněcovové nastoupila Lucie Šafářová poosmé v kariéře a poprvé od své porážky v osmifinále French Open. Tu dnes česká tenistka dokázala Rusce oplatit a srovnala bilanci s dvojnásobnou grandslamovou šampionkou na 4:4.

Bývalá světová dvojka Kuzněcovová dnes začala lépe a Šafářové sebrala hned první podání. Od stavu 1-4 už se ale začala prosazovat brněnská rodačka, která ziskem pěti her v řadě vývoj setu dokonale obrátila.

Ve druhé sadě viděli diváci v Moskvě vyrovnaný souboj, v jehož koncovce prokázala lepší nervy česká tenistka. Šafářová nejprve za stavu 4-5 odvrátila při svém podání dva setboly a vzápětí sebrala domácí hráčce její servis. Turnajová čtyřka si hned v dalším gamu vypracovala tři mečboly a díky zkaženému prohozu své soupeřky se mohla radovat z vítězství.



"Když jsme šly na kurt, vzpomněla jsem si, že mě tady porazila ve Fed Cupu. Ale strašně jsem to chtěla změnit a myslím, že jsme odehrály dobrý zápas," připomněla Šafářová dvousetovou porážku s Kuzněcovovou z finále Fed Cupu v roce 2011, které nicméně Češky vyhrály 3-2. "Cítím se tu dobře, ráda hraju v hale. První dva zápasy se mi tady vydařily a už se těším na zítřek," dodala česká tenistka.

Šafářová, jež se letos probojovala do semifinále jen ve Wimbledonu, si o své první finále po ročním čekání zahraje s Irinou-Camelií Beguovou. Rumunka dnes otočila utkání s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou, kterou porazila 1-6 6-3 a 6-2.

S Beguovou se Šafářová utká poprvé. "Trochu jsem se dívala na její (čtvrtfinálový) zápas s Cvetanou (Pironkovovou) a jsem si jistá, že mi kouč o ní něco řekne. Ale bude to semifinále, nebude to jednoduché," řekla favorizovaná Češka před duelem s 61. hráčkou světa.

Šafářová, kterou za tři týdny čeká finále Fed Cupu proti Němkám. má na kontě celkem pět titulů, ale všechny získala na menších akcích WTA International. Na poslední trofej čekala více než pět let, než se jí dočkala loni v Québeku. Do finále turnaje Premier se dostala dosud jen třikrát: v letech 2007 a 2010 v hale v Paříži a předloni na antuce v Charlestonu.

Výsledky - Moskva - ženy (dotace 710.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Šafářová (4-ČR) - Kuzněcovová (5-Rus.) 6-4 7-5
Siniaková (ČR) - Giorgiová (It.) 7-6(3) 4-6 7-5
Pavljučenkovová (6-Rus.) - Diatčenková (Rus.) 6-1 3-6 6-3
Beguová (Rum.) - Pironkovová (Bulh.) 1-6 6-3 6-2

Semifinálové dvojice: Pavljučenkovová - Siniaková, Šafářová - Beguová.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

370
Přidat komentář
Jabadu
Dobře. Lucka nemá hity jako Petra, ale Petra hned druhým úderem hraje roh. Lucka prostředek. Proboha, proč? Na co čeká? Úderově patří do Top 10.
Reagovat
pockerface
tak snad překvapí Katka a Pavlučenkovou porazí a dostane se do finále.Byla by to bomba.Kvalifikantka ve finále a ještě větší bomba by byla kdyby celý turnaj vyhrála.Ale tam ještě nejsme musí se jít krůček po krůčku.Tak snad má Katka dneska svůj den.
Reagovat
Davor1
Nasťa keď bude hrať svoju hru tak musí vyhrať v kľude 2-0, nemyslím si, že to Siniakovej daruje ako včera Giorgi...
Reagovat
VlS
Lucka nepotěšila, to byl zápas, kterej měla vyhrát. A štve mě Rob, jaktože tady není?
Reagovat
tommr
přitom zrovna dneska by ho hodně potřebovala, protože si zcela evidentně se hrou Beguový vůbec nevěděla rady ... :(
Reagovat
tommr
a opět promarněnej BP při podání soupeřky což tentokrát znamená definitivní konec nadějí. To je obrovský zklamání a velká kanka na jinak dobrý sezóně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
...Andulko Šafářová, mozeček nemáš doma :-(
Reagovat
misa
Lucky mě hodně zklamala.
Reagovat
EllNino
Nojo, hlava, to je to, co Lucku nepouští do top 10 bohužel ...
Reagovat
kohlik
Tohle snad není možný a taky to je velký zklamání :(
Reagovat
Jabadu
Hlava, hlava, hlava ...
Reagovat
Michaelus
Bože Lucko :(
Reagovat
pockerface
Lucie,Lucie, strašně by mně zajímalo na jakém turnaji by chtěla vyhrát.Když nedokáže projít do finále přes hráčky hůře postavený v žebříčku než je sama.Lucka snad není vyhrávací typ.Ona prostě nedokáže udělat ten poslední krok.Trošku takový Tomáš v sukni.
Reagovat
EllNino
bohužel zatim nesahá ve výsledcích Tomášovi ani po kolena ...
Reagovat
pockerface
no já nemyslel výsledky,ale nedokáží ani jeden udělat ten poslední rozhodující krok a obzvlášť na turnajích kde mají cestu téměř umetenou do finále.Jako by se opravdu vždy oba podělali,že jsou najednou nejvýše nasazení hráči a měli by vyhrát celý turnaj.
Reagovat
tommr
přesně tak. Lucka a Tomáš prostě nikdy nedokážou něco velkýho vyhrát, protože se v rozhodujících chvílích vždycky s odpuštěním podělají ... :(
Reagovat
Cico93
:(((
Reagovat
misa
Kráva si zkouší nadhozy?
Reagovat
Jabadu
Škoda, no. Ale proti nabuzeným ranařkám to má Lucka těžké. Petra by je umravnila přísnou hrou. Begu téměř nekazí a cítí šanci.
Reagovat
pockerface
tak to je v čudu.Přesně jak to pořekadlo:nedáš-dostaneš.Lucka bohužel nevyužila nabídnuté brejkboly na začátku setu a ty nadějný stavy 0:30 při podání Begu a možná jí to bude stát celý zápas.
Reagovat
Michaelus
nedáš, dostaneš :(
Reagovat
Cico93
Davaj Lucie!
Reagovat
EllNino
Strašný
Reagovat
tommr
a je zle. Lucka si o to ale koledovala už od začátku třetího setu nevyužíváním šancí ... :(
Reagovat
pockerface
no tak teď musí Lucka zabrat a nepustit to.
Reagovat
misa
Imbecilní síť.
Reagovat
pockerface
někdo tu psal,že Lucka ve 3.setu Begu umlátí fyzicky.No zatím to nevypadá,spíš mi připadá,že Lucka trošku vadne.
Reagovat
EllNino
Ty prasata od Iriny jsou příšerný ...
Reagovat
PetaM
Souhlas .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
bez durazu, bez napadu - kdykoliv se kouknu.. :-( Ve druhem setu jakoby uz trochu zrychlila ruku, ubyly ty homeruny a Begu pridala naopak trochu chyb, ale nemam ze zapasu prijemny pocit a nelibi se mi pranic. Lucy je slusne spolehliva jen na servisu, jinak opravdu bida. Ovsem ani vstup do tretiho prave svym servisem si nedokazala pohlidat, mohlo to mit davno jine klima!
Reagovat
smazaný uživatel
a sotva ji alespon neco pochvalim, projede si i ten servis!........ :-( Lucy, sakra, pojd!
Reagovat
pockerface
ty vedení Lucky 0:30 při podání Begu jí můžou fakt mrzet.Je to strašná škoda,že to nedokáže využít.Jestli to nakonec Begu urve,tak tohle bude Lucku asi ještě dlouho strašit,nevyužité šance.Ale stále Lucce věřím,že v příštím gamu při podání Begu už to musí vyjít!!
Reagovat
EllNino
Lucka je na backhandu dneska špatná, snad na ty nevyužitý vedení nedojede, chápu, že se z těch megatopspinů nedá moc zabíjet, ale aspoň to nesázej 2 metry ven :/
Reagovat
tommr
Lucka podruhý za sebou promarnila při podání soupeřky nadějný vedení 30:0 - tentokrát pomohlo Beguový i pořádný prase ... :(
Reagovat
tommr
Lucka ve třetím setu pořád jen dotahuje i když se šlo při podání Begu zase přes shodu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Begu je mi tak nesympatická svým chováním, vidím ji poprvé a mám toho dost...
Reagovat
George_Renel
Napsalas to i z mě.
Reagovat
tommr
ty Rumunky jsou skoro všechny takový divný ...
Reagovat
tommr
Lucka byla blízko brejku, ale oba BP trestuhodně zahodila i když je soupeřka hrála přes druhej servis. Tohle by mohlo Lucku ještě hodně mrzet ... :(
Reagovat
misa
Lucky na 2. podání soupeřky je katastrofální.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, vůbec nenachází na něj účinnej recept... Jsou to takový vysoký míče na tělo...
Reagovat
tommr
Lucka si to ale vynahradila při svým podání a set ukončila čistou hrou ... :)
Ve druhým setu se Lucka zlepšila a přidala na aktivitě. Ještě ale není rozhodnuto, protože Begu je velice nebezpečná - má dělový podání a překvapivě dobrou obranu se kterou má Lucka velký problémy ...
Reagovat
pockerface
výborný 2.set.Tak doufám,že Lucka pojede jako drak i v tom 3.setu a finále jí nemine.Vypadá to,že se Lucie zklidnila a už ví co na Begu hrát.
Reagovat
Frick
Tak fajn, ale ve třetim setu se nikdo na to, že to bylo ve druhym jasný, ptát nebude.
Reagovat
misa
Ještě jeden set v podobném duchu a budu spokojený.
Reagovat
aligo
Takovýhle jsem si to představoval, ale od začátku :D
Reagovat
tommr
Lucka mohla ukončit set při podání soupeřky, ale oba setboly zahodila ...
Reagovat
tommr
Lucka získala druhej brejk a po velkým boji ho potvrdila. Druhej set už by měl bejt jasnej ... :)
Reagovat
pockerface
tak snad to Lucka otočí.Kdy jindy vyhrát turnaj než teď.Snad jí to vyjde a Katce snat taky vyjde SF a holky si to rozdají ve finále a tam vyhraje ta zkušenější.Katka ještě vyhraje titulů!! Ještě tam holky nejsou,ale já jim věřím :-)
Reagovat
misa
udržet nastoupený trend!
Reagovat
blixa
Jestli Lucka udrží druhý set, věřím že ji ve třetím umlátí na fyzičku ;-)
Reagovat
tommr
začátek druhýho setu Lucce vyšel. Doufám, že už se definitivně probrala z toho nepochopitelnýho útlumu ve kterým jí zastih první set ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ukřičená nosatá vyhrála tiebreik....Do prčic, proč já radši nezalezla někam...
Reagovat
tommr
TB byl v podání Lucky úplná katastrofa. Rozhodující bylo když za stavu 3:4 nedokázala zakončit nalitej míč na síti a Begu jí přelobovala. Return do stropu při třetím setbolu soupeřky to pak symbolicky dorazil ... :(
Reagovat
VlS
Lucko, zapni turbo
Reagovat
EllNino
No tak ten Lucky poslední míč, Begu vyklepaná jako osika a ona si vubec neví rady s tím jejím mega topspinem, hraje na to taky topspin a je z toho todle ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ou... Ale to natahování při servisu od Begu, to se mi vážně nelíbí...
Reagovat
kohlik
Lucka ještě chrápe
Reagovat
Jabadu
Lucka a přechod na síť. Game over!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty voe....Lucka tlačila jak kráva a přijde tohle...
Reagovat
Grape
Zajímavé. Celou dobu si podání drží, přijde TB a podání je nevýhodou :D
Reagovat
Jabadu
Candrbál skončil a Lucka to mastí se 150. hráčkou. Bože, za co!!
Reagovat
EllNino
61. ne ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucino!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, mám otázku, kdyby náhodou Šáfářová vyhrála titul, nekvalifikovala by se náhodou do Sofie??
Reagovat
Grape
Bohužel ne, Moskva je turnaj kategorie Premier, a na TŠ se kvalifikují vítězky turnajů kategorie International.
Reagovat
PetaM
Ne. Nevyhrála turnaj INTERNATIONAL. Moskva je PREMIER.
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
tommr
Lucka si konečně vypracovala BP při podání soupeřky, ale bohužel ho nedokázala využít. Ted bude muset podávat, aby si vybojovala aspoň TB ... :(
Reagovat
Grape
A TB je tu. Tak uvidíme...Já Lucce věřím. :-)
Reagovat
tommr
Lucka si zatím s podáním Beguový absolutně neví rady ... :(
Reagovat
tommr
Lucka zatím nehraje nic moc. Podání si zatím drží, ale jen s velkejma potížema a na returnu je úplně neškodná ... :(
Reagovat
Frick
Ale vostatní se dívaj radši na ten candrbál.... :-(
Reagovat
Grape
Koukám, že Begu je zatím na servisu daleko suverénější...No ale to byla třeba Tomljanovič taky, důležité bude, jak Lucka zvládne závěr setu. :)
Reagovat
slacker
Teda Serena outfit rulez. Nemam tyhle recicky moc rad le nemohl jsme si pomoci a musim okomentovat :-)
Reagovat
pockerface
tak všem holkám to moc sluší.Petra moc hezký outfit.U Márii jsem čekal,že bude sexy odhalená a ona je velice sexy zahalená.Zvláštní šaty,ale taky jí moc sluší.No a Anna to je kočka.
Reagovat
Frick
přidávej pod kotlem, ty woe
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš to je řečí kolem toho...:D Ty rozhovory s hráčkama bych ani nedělal, stejně všechny řeknou to stejný.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte už stream zaplý nebo furt obrázek?
Reagovat
PetaM
Stále obrázek :) Ono to chvíli trvá a skoro nikdy to nezačíná přesně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Furt obrázek. Nechápu, proč nikdy nic nezačne včas. :D
Reagovat
Jabadu
Losování nebo Lucka? Stream na Lucku už jede, ale máte někde losování TM?
Reagovat
Cico93
Reagovat
slacker
Neni to cenzurovane pro Evropu? Maj tam jenom Singapursky a Americky cas
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Aga.. může vyhrát velký turnaj, ale TM ne, protože porazit aspon 4 hráčky s top8 nedoáže :/
Reagovat
Jabadu
Důležité bude, aby Petra dostala do skupiny Agu. Protože tam je to vyřízený, tam je to celkem jasná situace ... :-)
Reagovat
Cico93
Každý chce Agu:) do skupiny
Reagovat
PetaM
No nevím ... :D Simona možná ne :D
Reagovat
PetaM
I když jako, když je Aga na vlně, dokáže porazit všechny (kromě Sereny) :D Ale Bůh ví, kdy na tu vlnu naskočí :D
Reagovat
Kozoroh
Já ne, já chci Evženku :-) )
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/pcb.819921561405258/819921511405263/?type=1&theater
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/pcb.819921561405258/819921491405265/?type=1&theater
Reagovat
matesdc
....moc jí to sluší!! :)
Reagovat
matesdc
to je smích od srdce :-DD
Reagovat
Cico93
Radwanska sa ma najmenej čo smiať:)
Reagovat
PetaM
Ale no tak, proč? :) Užívá si života. Já mít tolik peněz, co ona, tak se směju i po nevydařené půlce sezóny :D
Reagovat
Cico93
:) ja srandujem.
Reagovat
PetaM
Však já taky, neberu to nijak vážně. :D Je ráno, sobota, na co být vážný :D :D
Reagovat
Cico93
a foto druhej 4 nemáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš Mashu:
https://m.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/photos/a.250000751688276.60469.247405601947791/825499284138417/?type=1&source=46&refid=17
Reagovat
Cico93
luxus
Reagovat
PetaM
Zatím nikde nic :D
Reagovat
matesdc
hm....falešná kočička :-D
Reagovat
Cico93
kto PetaM?
Reagovat
matesdc
šarapka
Reagovat
sprchon
Prostě moje nejoblíbenější hráčky. :)
A jak jim to spolu sluší... :)
Reagovat
blixa
Holky co spolu mluví :D
Reagovat
kada.tom
přesně tak, ještě by se tam hodila Serena k nim, ale ledovka Sharapka, namyšlená barbína Bouchard a stranící se Simona ... ty se holt nekamaráděj
Reagovat
PetaM
Ale jooo :) Simča se baví s Petrou a Caro :)
Reagovat
Michaelus
jj podle mě jsou tyhle čtyři takové kamarádské, kdežto Simona Maria a Eugenie jsou spíše takové nekamarádské suverénky, asi se na to necítí :D
Reagovat
freeteepek
Holkám to moc sluší. Hlavně Petře. I když z té fotky není vidět celá postava zdá se, že Petra vypadá lépe než posledně i předposledně. Na ní se klasický upnutý šaty nehoděj. To je jasný:-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://instagram.com/p/uSVotVwX20/

https://pbs.twimg.com/media/B0Ny7WUCUAAR6IL.jpg

Zvláštní výběr oblečení, čekala jsem šaty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď kterou...:D
Reagovat
PetaM
http://instagram.com/p/uSVotVwX20/

Já nevím lidi, ale mě to přijde, že jí to dělá strašně tlustou a prsa nejméně č. 5 :D :D Jinak šaty jsou to hezké ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A:Williams,Kvitová,Bouchard,Wozniacki
B:Sharapova,Halep,Radwanska,Ivanovic

Přání pro skupinu s Petrou:
Sharapova,Kvitová,Radwanska,Ivanovic
Reagovat
PetaM
A: Serena, Petra, Aga, Caro
B: Mášena, Simona, Genie, Ana
Reagovat
smazaný uživatel
To samý. :D
Reagovat
kada.tom
A) Serena, Petra, Aga, Ivanovic
B) Sharapova, Halep, Bouchard, Caroline
Reagovat
smazaný uživatel
fandím Petře, čili z jejího pohledu..
je jedno, jestli tam bude Serena nebo Maria. Obě jsou lepší tenistky, čili ani jednu stejnak neporazí, je i jedno jestli dostane Radwanskou nebo Bouchard, obě by měla porazit.
Možná bych si přál spíš Wozniacki, která mi přijde o malinko hratelnější než Ana. Ale jak Caro tak Ana podle mě můžou Petru "překvapit" a porazit.

Takže je mi to vlastně celkem fuk, koho tam bude mít a jak se to rozlosuje..
Reagovat
smazaný uživatel
A) Serena, Petra, Aga, Ana
B) Marfuša, Simona, Evžena, Caro
Reagovat
sprchon
Stejně Petra rozseká všechny, které jí přijdou pod ruku. :D A za chvíli už uvidíme, které to budou předně...
Reagovat
Cico93
Masha 5......Petra 5,5 koho podáme ? Serena za 2,2 sa neoplatí! A vzhľadom k všetkým okolnostiam si myslím, že to nik iný nemá šancu vyhrať. Genie sorry možno sa mýlim;)
Reagovat
VlS
flastr od WTA za jeho vyjádření v TV k Sereně a Vee.
25.000 USD a na rok distanc od všech volených funkcí a nesmí dělat ředitele Kremlin Cup. Nějak snad zpochybnil, jestli jsou ženské. Asi se nepodíval do svojí zahrádky, zrovna Marie a Světlana si s nimi myslím nemají co vyčítat :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Je to vůl.. Dal bych mu i větší tu pokutu!
Reagovat
slacker
Aha WTA se asi nedivala na Lid vs Larry Flint.
Proc se tresta za verejne projeveny nazor?
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že Petra bude ve skupině se Serenou, Evženkou a Karolínou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si přeju, aby byla ve skupině se Serenou, Agou a Caro. :)
Reagovat
PetaM
Souhlas :D A věřím, že vzhledem k tomu, že Agu do skupiny dostala už 3x za poslední 3 roky, tak letos to nebude jiné :D
Reagovat
Frick
Denisa je další fake bloncka. Cjho.
Reagovat
FulnekUltras
celkový dojem ale ok... ;-)
Reagovat
Frick
Ale už je to hloupý. A korunu tomu nasadí špinavá blondýnka Lucka, co si dá vlasy na tmavo :o)
Reagovat
FulnekUltras
ale pořád lepší, než někteří herečtí seladoni za zenitem... ;-)
Reagovat
VlS
Fricku, co zas řešíš, ženský si prostě barví vlasy, jak se jim líbí a kdy je napadne. Mimochodem, Lucka není přírodně špinavá bloncka, je hnědovláska.
Reagovat
Frick
Tak nakonec 75% úspěšnost, což dozajista není vůbec špatné.

Lucka na úplně poslední pokus zachránila sezónu ve smyslu postupů do závěrečných kol a SF ve Wimbledonu tedy nebude jedináčkem. Pokud nepřijde zítra výbuch, bude z toho trofej, při nejhorším "pouze" pro finalistku

Katka dosáhla nevídaného úspěchu v podobě postupu do SF Premier turnaje, když její maximum na turnajích WTA bylo jen 2. kolo na International turnaji. SF si dosud zahrála nejlépe na turnaji ITF 50.000. Je tedy jasné, že Katčinu sezónu bude možné hodnotit pozitivně. To ještě před Moskvou tak jasné nebylo. Sec jenom se třeba na začátku sezóny čekalo, že třeba na AO 2015 již nebude potřebovat kvalifkaci, které by se bez výsledku z Moskvy asi nakonec nevyhla. Viď, Monty25?

Je to celkem pikantní, že jak Lucka, tak Katka se dostaly letos poprvé (a určitě i naposledy) do SF Premier turnaje. I tato skutečnost, jsem přesvědčen, dobře ilustruje Lucčinu letošní neuvěřitelnou smůlu na los. Katka, která dosud nebyla v TOP 100, se dostala hned do SF, přičemž jí stačilo porazit nejlépe 39. hráčku a Lucka dostala 2x v 1. kole Premier turnaje jednu ze 4 letošních GS vítězek.

No, zdaleka nejvíce pravděpodobné je finále Lucka - Nasťa. Toho bych se celkem bál, protože Lucka je ke kámoškám poslední dobou štědrá. Ale raději nepředbíhat.

-------------------------------------------------------------------
Reagovat
Frick
Denisu tedy již dnes skolila únava a problém s bříchem, naštěstí slepák to není :o) (Třeba ho má beztak už dávno venku :o) ), tedy dnešní zápas asi nemá smysl hodnotit, stejně jako třeba zápas Karolíny v Moskvě. Má smysl hodnotit celý turnaj, který byl pro Denisu snový. Ve skalpy Sabine a Lepčenkový asi nikdo nemohl před turnajem ani doufat. Do konce sezóny by se asi skutečně měla pokusit ještě uhrát pár bodů, aby nepotřebovala na AO 2015 kvalifikaci, navíc by jí to mohlo i otevřít šanci na (přímou) účast v přípravných WTA turnajích (i když koukám, že letos na blbý Šenzen bylo třeba 94. místo). Každopádně, jak je tedy asi již známo, Denisa si až do půlky března může užívat veget v podobě nulových obhajob. Pokud by do této doby uhrála třeba dalších 300 bodů, bude v TOP 70. Ještě možná zajímavější je ale to, že až do začátku června obhajuje jen 121 bodů. Pokud se Denisa udrží v progresu může se zanedlouho podívat do TOP 50...

Bára jakoby se naštvala na Pálu a jede jak fretka. :o) Skutečně otázka, jak by třeba nominace vypadala nyní. I s přihlédnutím k ne 100% zdravotnímu stavu Karolíny. Finále tedy bude již 4. česko-německým soubojem na turnaji. Snadné to nebude, ale podle kurzů bude Barča lehká favoritka. Tak snad to dá. Stejně jako pro Lucku, tak i pro Báru by bylo vítězství na WTA turnaji krásný zlatý hřeb sezóny. Navíc je tu lehká pikanterie - Bára by se vrátila opět na pozici české trojky před Karolínu.
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že Bára to zítra od 16.00 dotáhne, i když o osm let mladší Němka má momentálně taky výbornou formu a před dvěma lety v jediném dosavadním vzájemném zápase právě v Lucemburku dokázala po prvním prohraném setu zápas otočit a zvítězit.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že turnaj v Moskvě úplně mění náhled na celou sezonu v podání Katky. :) Zároveň to ale u podobně postavených hráček není nic divného. Kde by třeba byla Donna bez titulu v Kuala Lumpuru, nebo (abych dal za příklad Češku) Tereza Smitková bez osmifinále Wimbledonu? Kiki Mladenovic těch lepších turnajů taky moc neměla... Takže je celkem normální, že když se hráčce nějaký turnaj hodně povede (čím větší turnaj, tím líp), tak vystoupá žebříčkem vzhůru. To je právě teď případ Katky. :)
Reagovat
lars
asi ted by se mel hrat zapas Chang-Lendl.
Nevite nekdo, kde ukazuji skore nebo stream ? Dik.
Reagovat
Frick
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10660313_782606288466352_4708522026025324725_n.jpg?oh=cc47090c4d7c14f4ee1c62547dbd87f9&oe=54F26A3F

Poznal jsem Maki, Kiki, Andrejky.... Kdo jsou ty další dvě?
Reagovat
Frick
Kurňa, to je číca :o)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10177324_782425891817725_648852847730126302_n.jpg?oh=217d7802e23c77d04ab015c5a5b043af&oe=54F292B2&__gda__=1421160745_c0fea515317b111de164aefae1443071
Reagovat
hluuusa
I ja jsem nadseny. Cely rok jsem cekal na to, kdy se konecne chytne a az ted to vyslo. Navic se to zda byt sympaticka holka. Tyhle body ji vydrzi cely pristi rok, bude tedy mnohem vic v klidu a jak uz tady rikal monty, nebude muset hrat kvalifikaci na grandslamech.
A ten ksichtik pri Davyyydenkooovi byl rotomily a od srdce :-)
Reagovat
lars
Katka by mela hrat vic turnaju v Rusku :))
Zitra by mohla porazit dalsi rusku. Uz vyradila 2
Nekdo tu min. tyden psal , ze ma spatny podani.
Reagovat
fretek
To podání může mít lepší, když zpevní zápěstí na začátku pohybu (raketu má přitom položenu na levé ruce)
Reagovat
smazaný uživatel
Barbora a Lucka chcu po životnej sezóne aj titul :)
a vôbec by som sa nehneval keby si obe titul domov odviezli :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož se Fed Cup blíží a co nevidět už máme finále, tak se zeptám.. Kdo jede a jaký jste sektor? Popřípadě, jaké máte zkušenosti, na sezení v zadu u střechy? :D
Reagovat
Cico93
Sektor obyvačka;)
Reagovat
FulnekUltras
Tak. Nežli s dalekohledem pod střechou arény, to radši na vlastní oči před bednou... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jde vidět ale krásně vzadu :-) Navíc, naživo tu atmosféru zažiješ daleko víc než doma na gauči;)
Reagovat
PetaM
Já osobně z gauče tenis nesleduji, protože z toho gauče vidím ho*no :D :D Takže sedím u své televize na židli a čumím :D :D
Reagovat
blixa
A co přesunout gauč k televizi nebo televizi ke gauči ? ;-)
Reagovat
PetaM
Ani jedno nejde :D :D Ale mě to nevadí :D Nerad se dívám s někým :D :D Já radši fandím sám :D Ostatní do toho strašně kecají a mě to štve :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, to je mi novina teda :P
Reagovat
PetaM
Ne, tak samozřejmě s tebou v ČEZ aréně to bylo supéééééér!!!! :) Ale doma mi do toho moc kecají :D Mamka o tenise neví skoro nic, a taťka vede ty svoje hloupé řeči :D :D A s nikým "zasvěceným" nefandím, protože nikoho takového ve městě neznám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To znám. :D S mojí mámou se nedá koukat na žádný sport, vždycky má u toho blbý otázky. Třeba když bylo finále DC, tak se mě ptala, proč nemají Tomáš s Radkem stejný triko nebo se ptá furt na pravidla atd. :D S tátou je to v pohodě, ten si dělá se všeho srandu, takže se u toho pořád tlemíme. Ale nejradši se koukám na sport, když doma nikdo není. To si pak můžu u toho zařvat atd. :D
Reagovat
PetaM
Jo, já taky nejradši v soukromí. Nerad před někým vypadám jako blbec, když to moc prožívám a oni ne :D :D
Reagovat
tmora
Nemate nekdo prebytecne 2 vstupenky. Uz je nemuzu nikde sehnart....
Reagovat
smazaný uživatel
na ticketportal mas jeste pernamentky.
Reagovat
Cico93
permanentky ;)
Reagovat
FulnekUltras
I když jsem zápas neviděl, skalp Giorgi - navíc při tak vyrovnané koncovce - má hodnotu víc než velkou. Samozřejmě zítřejší semifinále už může být o něčem jiném; Nastěnka bude mít doma obrovskou motivaci, ale i tak očekávám zase tuhou bitvu. To Šafi by měla mít proti Begu úlohu přece jen podstatně snazší, zvlášť když dnes se Světlou potvrdila svou letošní vysokou kvalitu.
Velký boj se dá čekat i ve finále v Lucemburku mezi Bárou a Annikou. Němka se zdá být podle předchozích utkání ve vynikajicí formě, Barča ovšem taky. Čili máme se rozhodně na co těšit. Snad to nezakřiknu, když si troufnu tipnout, že přes víkend přibudou českým tenistkám další dva turnajové tituly WTA.
Reagovat
ptpc
Zakríkol si to...
Reagovat
FulnekUltras
jj ;-((
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Katce.. Je to velký talent, super, jak jsem jí viděl hrát, na 18 let-paráda :-)
Reagovat
r176
Reagovat
kada.tom
Nasťa to zvládla, mám radost :-)
Pro mě tedy jasná finálová představa: Šafářová - Pavlyuchenkova, s tím že v takovémto finále bych fandil oběma, ale o trochu více Lucce :-)
Reagovat
tommr
to by bylo velice zajímavý finále hlavně s ohledem na to, že holky spolu hrajou pravidelně debla ...
Já bych ale přesto preferoval ryze český finále ... :)
Reagovat
kada.tom
českýmu finále se taky nebráním, ale raději bych duel Lucky s Nasťou, no :-) ... hlavně, aby Lucka v tom finále byla, vypadnout s Begu by byla docela ostuda po dnešní výhře nad Světlanou :-)
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že Lucka to psychicky zvládne a nebude se vidět předčasně ve finále.
Reagovat
FulnekUltras
bohužel nezvládla...
Reagovat
smazaný uživatel
Musel jsem se trochu uklidnit, ale pořád ještě moc nenacházím slova. :D Fakt neskutečné, Katka mi udělala obrovskou radost! Vydala ze sebe úplně všechno a tenhle zápas byl suverénně nejlepší zážitek, který mi jako fanouškovi zatím připravila. :) Říkal jsem si, že by byla škoda, kdyby to v takovém zápase nevyšlo. Katka nakonec dokázala svou obrovskou bojovností předčít zkušenosti, kterých má Camila samozřejmě víc. Zápas to byl hodně náročný, všechny tři sety vyrovnané. Navíc ještě ten hluk z centrkurtu, který byl pro obě holky dost nepříjemný. Nejvíc to asi postihlo Katku ve 2. setu za stavu 4:3 a 30-30, když ten hlasatel vyvolával "Nikolaaaaaj Davyděnkoooo" těsně před tím, než Katka chtěla podávat. Tak se Katka zastavila a udělala takový ksichtík, jakože "hm, to je teda hustý". :D Ale fakt nepříjemné... Třetí set už byl hodně "na krev", celý zápas trval víc než tři hodiny. Přelévalo se to z jedné strany na druhou (jednou měla brejk Camila, podruhé Katka) a to vyvrcholení bylo skutečně infarktové. :D Už při prvním i druhém mečbolu jsem si myslel, že to jde Camile do autu a ono ne. Do třetice to teda naštěstí vyšlo a Katka se mohla zaslouženě radovat. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/jutNAKjc/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Katku to je velké vítězství hned z několika důvodů - první semifinále na okruhu WTA, vítězství nad dosud nejvýše postavenou hráčkou (a první vítězství proti hráčce Top 50), posun v žebříčku na průběžné 86. místo (mimořádně důležité hlavně s ohledem na Australian Open)... Prostě v Moskvě to je Katky životní turnaj. To bylo jasné už před tímto zápasem a dneska tomu Katka ještě dala razítko. Její krasojízda pokračuje a možná to bude taky tím, že Katka je v Moskvě skoro jako doma. :) Co jsem dneska poslouchal, tak ji tam několik lidí celkem hlasitě povzbuzovalo, což Katce možná taky pomohlo.

Jinak souhlasím s tím, že Camila sice udělala hodně chyb, ale taky byla mimořádně nebezpečnou soupeřkou. Snažila se dostávat Katku pod tlak a když se trefila, tak musela Katka hodně bojovat, aby se udržela ve výměně. Katka to mnohokrát dokázala ustát, což bylo v tomto zápase asi rozhodující. Katka dneska opět předvedla kromě bojovnosti i velmi dobrou hru a navíc má v Moskvě taky solidní servis, který předtím býval její slabinou. Proto se dostala tak daleko a zítra bude mít možnost zahrát si své první semifinále. :) Jinak jsem naštěstí byl doma sám, protože takový řev po rozhodujícím mečbolu by naši asi nepřežili. Kdybyste mě slyšeli, tak byste ještě rádi vzpomínali na Marušku. :D
Reagovat
Cico93
Gratulujem Ti aj Katke samozrejme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :)
Reagovat
FulnekUltras
Zítra mezi Katkou a Nastěnkou to může být zase famózní bitva, okořeněná ještě účastí domácí hráčky. Ani tenhle duel není pro Katku předem prohraný, hlavně pokud se jí povede chytnout začátek a soupeřku trochu rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
recenzie na nezaplatenie :D
:)
Reagovat
PetaM
"Musel jsem se trochu uklidnit, ale pořád ještě moc nenacházím slova."

Jo, to jde vidět ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ale na Twitter jsem dal zprávu už v 19:15 (což ty ale nevidíš)... :D
Reagovat
PetaM
(aby ses z toho nepo....) :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a Markét mi dala favorite, héč héč! :D
Reagovat
PetaM
Jaká Markét? A co je favorite? :D :D Je to to, co si myslím, nebo úplně něco jiného? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká asi. :D Favorite = označit tweet jako oblíbený. :)
Reagovat
PetaM
PetraFans? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. :D
Reagovat
PetaM
Csssssssss, trapné :D Si jí taky řeknu o Twitter :D
Reagovat
mrafe
A Monty Katce to na fotkách TP slučí, co jsi ještě nezmínil, nebo se ti na nich nelíbí? Jinak gratulace Katce i tobě.
Reagovat
mrafe
oprava sluší
Reagovat
smazaný uživatel
Katce to sluší pořád. :) A co se týče TP, tak si myslím, že jí tady vybírají dobré fotky (když to srovnám s ostatníma holkama). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Petra Kvitová hned ted oznámila konec kariéry myslíte si že by šla do tenisové síně slávy?
a) ano
b) spíše ano
c) spíše ne
d) ne
e) co je to tenisová sín slávy
f) kdo je Petra Kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
c)
Reagovat
Michaelus
b
Na to nechci pomyslet, to je noční můra! :D
Reagovat
PetaM
b)
Reagovat
smazaný uživatel
g) ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že a)
Reagovat
Cico93
G, hlúpa anketa ;)
Reagovat
FulnekUltras
nejdřív za b), ale hned potom by proti zastáncům neurčitého "spíše"-řešení začaly hlavně ve východní části státu mohutné pouliční demonstrace...
Reagovat
Jan
e) f) Nevím, co tu píšeš takové věci o něčem, co nikdo nezná :)
Reagovat
gedzitka
No jsem celkem zvědavá, jestli se dámy objeví v hlasování o vycházející hvězdu měsíce :-)
Reagovat
PetaM
To těžko, ve vycházející hvězdě měsíce bude nominovaná Serena, Máša a Simona ...
Reagovat
gedzitka
:D
Reagovat
VlS
Zapomínáš na Evženku, ta to má předplacený na příštích 7 let:-)
Reagovat
PetaM
A no tak jich vyjde více no :D Ať vyjde třeba celá Top 10 WTA ... Aspoň bude větší záře. Vždyť všechny tam jsou úplně nové ... :D
Reagovat
FulnekUltras
pokud si udrží stávající sweety-xichtík, tak klidně ještě déle... ;-)
Reagovat
zpilat
no a že by se v semifinále wta premiere potkaly dvě kvalifikantky z druhé stovky? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si říkal, kdy Katka konečně něco zahraje, a tohle může být veliké povzbuzení pro další sezonu, a slušná porce bodů, které jí usnadní cestu do hlavních soutěží. Tak ještě jeden zápas, a bude to 7 vyhraných zápasů v řadě, jak na grandslamu :)
Reagovat
zpilat
tak v kategorii skokanka týdne zatím vede katka siniaková s posunem o +42 míst, druhá je denisa allertová +37 míst a třetí djačenko +36 míst, ale ta se v případě dnešní výhry může dostat do čela :-)
Reagovat
tommr
polepší si i Lucka Šafářová a Bára Strýcová i když jen o pár míst, protože čím výš jsi v žebříčku tím hůř se leze nahoru ... :)
Reagovat
zpilat
tak to je jasné, z 16.místa už se rekordy v posunu vpřed na žebříčku špatně dělají :-)
Reagovat
tommr
ale o to cennější je pak posun o každý místo ... :)
Reagovat
VlS
Ještě musí vyhrát zítra a půjde na 13. Kdyby vyhrála turnaj, tak by šla na 12. pořadí 8 bodů za Domču na 11místě.
Reagovat
zpilat
no ale jenom v race, na žebříku bude nejlíp 15.
Reagovat
PetaM
Jo, protože Jankovic a Errani ještě mají započtené body z minulého TM. Hned příští týden (po odečtení bodů z TP) spadnou hned za Lucku (teda pokud ta vyhraje Moskvu) :D
Reagovat
PetaM
*z TM ... Samozřejmě.
Reagovat
tommr
body z lonskýho TM a TŠ se budou odečítat už tento týden a v pondělí oba žebříčky splynou v jeden ...
Reagovat
VlS
Nene, v pondělí se race sjednotí s normálním žebřem a odečtou se body za loňský TM a turnaj mistryň.
Reagovat
tommr
ty už tam ale zřejmě vůbec nepočítáš Li Na?
Reagovat
PetaM
Asi se koukal na Race žebříček, odkud je Na Li už vyškrtnutá ... :)
Reagovat
VlS
Li Na nepočítám, příští rok tam už nebude
Reagovat
Chrenda
No to je dneska zase pohádka, kromě Denisy, která tu únavu už nevydejchala, to holky hrajou ve velkým stylu. To aby Pála ještě popřemýšlel, jestli nezměnit nominaci a nevzít nakonec na finále FC Báru, jestli to tedy vůbec ještě jde měnit. Ta ale teď jede, dneska zase super výkon, myslím, že má našlápnuto to tam vyhrát a to samé by se mohlo přihodit i Lucce, čímž by se asi kvalifikovala do Sofie ne?
Reagovat
PetaM
Lucka nesplnila podmínku vyhrát turnaj kategorie INTERNATIONAL. Moskva je PREMIER. :) :)
Reagovat
Chrenda
Aha,to mi nedošlo. Tak nic, i tak by bylo super, kdyby měla další titul nebo Siniaková první! To je fuk!!
Reagovat
Jabadu
Typickej českej fousek! Sparta jede! .. Promiň. Hele, můžu ji vidět? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé zítra je celý den na co koukat. Už v 11:00 je Draw Ceremony v Singapuru JE TO STREAMOVANÉ. Potom dvě SF v Moskě (Lucka i Katka) a ještě dvě finále z Lucembursku (Bára a Bára s Luckou) Takže je na co koukat
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, to bude zase zabitej víkend :-)
Reagovat
zpilat
:-D
Reagovat
zpilat
pokud dneska vyhraje, tak bude zítra hrát i berdych :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no to máme co dělat :D
Reagovat
zpilat
tak ve všech čtyřech semifinále na obou turnajích wta máme zástupkyni!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co se týče top 100, počet Češek se nakonec nezměnil.
8 ve stovce
10 ve stodesítce
Reagovat
tommr
pokud Denisa a Kristýna tento týden neukončí sezónu tak mají obě šanci dostat se ještě do konce roku taky do první stovky. To platí zejména o Denise, která má zatím odehráno jen 14 turnajů a účast na jakýmkoli dalším turnaji jí proto automaticky vynese další body do žebříčku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, Denisa by měla pošetřit to bříško..

Každopádně je přihlášená na padesátku ve Francii, jež začíná 27.října
Reagovat
smazaný uživatel
jo a Kristýna by tam měla hrát taky..
Reagovat
tommr
Denisa ted bude muset řešit velký dilema. Na jednu stranu by asi bylo rozumnější dát si oraz a vyléčit všechny bolístky, ale na druhou stranu je tu zase velice lákavá možnost zajistit si přímej postup do hlavní soutěže AO ...
Reagovat
VlS
Za 10 dní se dá do kupy
Reagovat
mikimaus321
KATEŘINA JE ĎÁBEL
Reagovat
FulnekUltras
JOOO !!!
Reagovat
VlS
výborně. Bařčo, přestanu ti říkat pouliční rváč a začnu ti říkat Kouzelnice. Já mám sice nejraději bum bác tenis, ale tvoje technika lahodí oku.
Reagovat
FulnekUltras
když se kraťásek skoro zavrtá i do hardu, je to baladický pocit...
Reagovat
dadaft
vy jste se ale poeticky rozjeli. ))

ale přidávám se, Bára na turnaji hraje famózní tenis.
Reagovat
dadaft
viděl jsem třetí set a Siniaková je skvělá v obraně ale nebojí se si to i rozehrát.
úplně jiný typ hráčky než Smitková a Allertová.
porážka Giorgi a semifinále Moskvy - tomu říkám bomba.

!!! český ženský tenis jede !!!
Reagovat
Davor1
idete fakt skvele, na WTA momentálne niet silnejšej krajiny ;)
Siniakova sa mi páči, je herne úplne iná ako prevažná väčšina vašich hráčok, hrá dosť podobne ako moje favoritky z WTA (Simona, Aga, Angie)...
Reagovat
tommr
mě ten její styl sice moc nesedí, protože mám radši útočný hráčky, ale aspoň nejsou všechny naše hráčky na jedno brdo ... :)
Reagovat
Davor1
strelkýň máte viac ako dosť, takže celkom príjemná zmena ;)
Reagovat
VlS
jsme na tom podobně, taky miluju přestřelky u OK corral, ale je fakt, že Katka by mohla být 1. česká motorová myš. Proč ne.
Reagovat
dadaft
je to třeba ještě potvrdit v FC.
Reagovat
kada.tom
juchů, Bára je ve finále :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Po trech letech velmi blizko ke druhemu WTA titulu.
Reagovat
freeteepek
Neviděl jsem druhý set. Ten první a třetí byl ovšem fantastickej. Hlavně ten třetí, kdy se hrálo ke třem hodinám a Katka trefovala servisy jako z partesu, dobíhala neskutečný míče. Nenechtě se zmást tím, že Giorgiová zkazila hodně laciných balonů. Ona hraje styl Petrá Kvitová a dokáže na soupeřku vytvořit veliký tlak. Katka spoustu těch extremně tvrdých úderů vrátila ještě do kurtu a nakonec i několikrát přinutila Giorgiovou udělat "lehkou" chybu. Katka předvedla po fyzické stránce heroický výkon. Je jí teprve 18 hraje předvádí fantastický tenis!
Reagovat
FulnekUltras
Zítra s Nastěnkou už si ji ujít nenechám. Rusové by kolem té bitvy mohli navíc ještě vytvořit slušný kotel...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka se posune na 86.místo žebříček WTA a je jasné že na AO nebude muset hrát kvalifikaci takže super Katko a to ještě nemusí být konečná. Kdyby Katka postoupila do SF tak by šla na 70.místo kdyby vyhrála tak by byla 59. a ani na turnaje WTA int. a WTA pr. by nemuse hrát kvalifikaci
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem to sla psat. Pavs bude asi nad jeji sily, ale proc to nezkusit. Jeste jeden krucek a zaver roku bude naprosto uzasny.
Reagovat
freeteepek
Další kolo už Katka nedá. Po dnešku bude příšerně utahaná. Vždyť ona má za sebou tříkolovou kvalifikaci!
Reagovat
smazaný uživatel
no Pavla nehraje žádný zázrak a klidně se může stát že i zápas Dia.. vs Pavl bude dlouhý takže i Pavla se může dost unavit. Uvidíme ale bylo by super kdyby do finále vyšlo protože poskoči o cca 60 míst by bylo úžasné
Reagovat
vendulkabendulka
+42 mist! wow
Reagovat
PetaM
Asi jsi myslel, kdyby postoupila do F ... V SF už je ... :D
Reagovat
zpilat
v semifinále už je :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Nemam z toho vubec radost. Chudak holka. Smradlavi Rusaci a jejich ozraly agent na nasem Hrade.
Reagovat
slacker
Sama ses smradlava
Reagovat
PetaM
A koho bys tam chtěl? Rakouského knížete? :D To je prašť jako uhoď ...
Reagovat
Michaelus
Svaty Kníže oproti Miloušovi co sotva chodí :DDD
Reagovat
PetaM
To říkáš, protože tam nesedí on :D :D Kdyby tam byl on, psal bys třeba obráceně. :D Ale tak .. Co jsme si zvolili, to máme. (ne, že by snad bylo něco nějak extra super na výběr :D :D )
Reagovat
Michaelus
Tak já jsem za Karlem stál, dokonce jsme ve škole přemlouvali učitele :D
Reagovat
PetaM
Jo ták :D :D
Reagovat
VlS
dnes zaslouží velkou pochvalu, Monty, dneska nešetři klávesnici. I když Kamila byla daleko od své nejlepší hry, zadarmo to nedala a Katka to prostě ubojovala. Kritický komenty si nechám od cesty, výsledek je přebíjí. Veliká gratulace. Koukám na druhý semi a Pavlju by nemusela být k neporažení, o Diatčenko ani bemluvě.
Reagovat
Davor1
Siniakovej gratulácia, aj keď na tom jej víťazstve má väčší podiel Giorgi, ktorej by som vážne odporúčal vyhľadať odbornú pomoc. Zajtra sa ale obávam, že dopadne podobne ako dnes Allertová, Pavlyučenkova ju rozoberie na molekuly...
Reagovat
freeteepek
Nedivil bych, kdyby Katka po tom vyčerpávajícím heroickém dnešním výkonu zítra s Pavljučenkovou prohrála.
Reagovat
Davor1
Dnes toho na ňu bolo veľa, fyzicky musí byť na dne...Nasťa má veľkú kvalitu, ani zďaleka zatiaľ nenapĺňa potenciál, ale je fakt dobrá a Katka s takými hráčkami ešte hrať nevie...Nasťa hrá tiež útočne, ale má zďaleka kvalitnejšie koncové údery ako Giorgi a myslím si, že to v pohode zvládne...
Reagovat
Oin
Nasťa, zmije jedna jedovatá!
Reagovat
FulnekUltras
Naštěstí hrají na kurtu ženský, a to dává Katce solidní šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER KATKA TO DORAZILA. Dnešek super pro ČR Lucka smetla Kuzněcko. Katko je už v SEMIFINÁLE a Bára Z-S vypadá že je také ve finále navíc pár Hradecká/Krejčíková jsou ve finále deblu v Lucemburku. Škoda denisky ale na druhou stranu včera odehrála svůj nejtěžší zápas kariéry a SF na prvním turnaji WTA je krása
Reagovat
smazaný uživatel
napsala kompletně vyčerpávající knihu o vyhozených tutovkách. No, gratulka Kačce, naší stylizované Sírýně.
Hezkej víkend přeju.
Reagovat
gedzitka
Katce gratuluju, ale jsem zvědavá na zítra, vypadala, že toho má plný brejle (ne že bych se divila:-) )
Reagovat
tommr
když Katka prohraje zítra tak se nic neděje. Už sám postup do semifinále Premier turnaje je pro ní životní úspěch. Místo v první stovce už má taky zajištěný ... :)
Reagovat
PetaM
Gratulace Káťo!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a zajtra Lucka :)
SF
Siniakova vs. Nasta
by som rad videl :)
Reagovat
LukasH
Giorgi je fakt střelec. Ve stylu "buď a nebo" je Petra oproti ní naprostá amatérka.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, všem, co Petře nadávaj za to jak hraje bych doporučil zkouknout Kamilu. To je pecka.
Reagovat
smazaný uživatel
a ani sa jej nečudujem :D
a dufam, že si ich ešte na dlho neobľubí :D
Reagovat
Fandina
Katka to dala!
Reagovat
Fandina
Ten závěr byl od Katky naprosto super a dopodávala to. Nádhera. Já a můj manžel máme hroznou radost, že to Katka nakonec vyhrála. Gratulace veliká Katko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostá bomba !!!
Reagovat
kada.tom
Tak nakonec to Siniaková zvládla hodně dobře. Uznávám, že jsem ji po 2. setu odepisoval, zvládla to ale hodně dobře. Gratulace :-)
Reagovat
mrafe
Katka vyhrála super
Reagovat
aligo
Katka krásně vybojovaný :)
Reagovat
smazaný uživatel
KATKA TO DALA :) :) :)
Reagovat
slacker
Je to doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Katko no tak už jí doraž
Reagovat
slacker
Prvni mecboly dorazily
Reagovat
smazaný uživatel
Luxemburg v telke
Moskva na nete :) :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Půjde servírovat na vítězství! No, asi bych byl klidnější, kdyby Katka vedla 6:5 a byla na returnu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Katka jde podávat na vítěztví ale popravdě mám s toho velký strach
Reagovat
smazaný uživatel
POJD!
Reagovat
slacker
break. Doufejme ze je posledni
Reagovat
Fandina
Katka neuvěřitelně bojuje. 5:5 ve třetím. Katko pojď!
Reagovat
Davor1
Musím ale uznať, že Siniakova má skvelú defenzívu a výborný return, dosť mi pripomína Angie...
Reagovat
smazaný uživatel
To není špatné přirovnání. Angie se mi herně líbí a je fakt, že Katka je taky taková dříčka. :)
Reagovat
EllNino
Bára 6:3 výborně ! :D
Reagovat
vrabejka
Ještě nekončíme :D
Reagovat
vrabejka
Už jenom 6 míčků!
Reagovat
vrabejka
5 míčků!
Reagovat
Davor1
a jej total hit or miss style...
dnes je to teda jeden obrovský miss...viac UE v jednom zápase si vážne nepamätám...
Reagovat
slacker
break
Reagovat
slacker
a za se re-break :_(
Reagovat
vrabejka
ještě že se dívám jenom na livesport :D
Reagovat
vendulkabendulka
Ja na to uz nemuzu koukat, nervy mam jenom jedny. Proc ty holky proste nejdou a nereknou ze takhle se hrat neda? Toto prece neni skolni prebor ruskych parchantu ale turnaj WTA Premier, kurna!
Reagovat
blixa
Spíš rozhodčí by to měla zastavit ale to si asi netroufne.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale čemu by tím pomohla? Akorát by holky musely čekat a byly by nervózní. Já se spíš divím tomu, že na centru se během hracího dne pořádá nějaká party a už nějakou dobu se tam nehraje tenis...
Reagovat
blixa
No jo, ohleduplnost není rusům úplně vlastní.
Reagovat
smazaný uživatel
No, pořadatelům turnaje v Moskvě asi určitě ne.
Reagovat
VlS
A tak zas, v rámci AO ohňostroj na Australia day a big beat z vedlejších kurtů na USO, zad taková výjimka to není.
Reagovat
slacker
A nestacilo by jen nekde zavrit poradne dvere?
Reagovat
slacker
Aspon vite proc nejvice heken je z postRuska :-))
Reagovat
Davor1
Neuveriteľná fraška v tej Moskve, totálni amatéri tí rusi...
Reagovat
Cico93
Ale majú plyn:)
Reagovat
vendulkabendulka
Dovolim si tvrdit, ze Katku to stalo vyhrany set a je tak vykolejena ze klidne i zapas. Brecela.
Reagovat
Davor1
malo to negatívny vplyv na obe...
ten zápas je prakticky len o Camile, keď sa prestane vyhadzovať, tak Katka ju nemá ako poraziť, prakticky nedokáže zakončiť výmenu a získať bod vlastnou iniciatívou...na túto úroveň ešte proste nemá...
Reagovat
spaniel
Kamila je hodne agresivni, ale tak casto jak ona, nikdo finalni uder nekazi. To je neco neskutecne. Da 3-4 paradni udery a posledni, nejjednodussi zazdi.
To prostredi je ale fakt silene, diskoteka, kolotoce a do toho vyrvavani.
Reagovat
Davor1
skúšam niekde nájsť štatistiku, koľko UE už dnes spravila, to musí byť neuveriteľne číslo...
Mal by ju začať trénovať nejaký profesionál, s tým jej podivným otcom ďaleko nezájde...ona má údery fantastické, len ich nevie používať, často páli z pozícií, kedy je už pri náprahu jasné, že to pôjde von, vôbec nevie tú hru spomaliť, zmeniť rytmus, všetko chce "zabiť" a práve to ju často zabíja... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hrůza, ale zase bych z toho nedělal nějakou ruskou specialitu. Tuším, že v Cincinnati (nebo na nějakém jiném americkém turnaji) je taky "kolotočářská" atmosféra...
Reagovat
Davor1
v hale je to ale ešte horšie, keď ti uprostred výmeny začne búšiť spoza tej papierovej steny neuveriteľný rámus, tak je to na porazenie...
Reagovat
VlS
Nevím, jestli byla zdravotně omezená, nějak mi to nepřipadalo, ale Aniku nezvládla. I tak dobrej turnaj pro Denisu.
Reagovat
smazaný uživatel
nějaký problém tam asi byl. Zřejmě břicho..
Reagovat
smazaný uživatel
teda nějak moc sem to nesledoval.. každopádně u ní byla fyzioterapeutka a šahala jí na spodní část břicha.. aspoň toho sem si všiml. Možná natažený sval?
Reagovat
Fandina
Komentátor na Euerosportu teď říkal, že šlo o zranění břicha.
Reagovat
Fandina
oprava Eurosportu ... úsměv
Reagovat
vendulkabendulka
Takovy dotaz. Oni tam nemaji jestraba v podelany Moskve?
Reagovat
VlS
Neuvěřitelný kreténství
Reagovat
PetaM
Mají.
Reagovat
vendulkabendulka
Pak by me zajimalo proc ho Kaca na konci 9 gemu a nespocetnekrat predtim nepouzila. Mozna tam maji ruskeho medveda misto jestraba a rikali si ze to nikdo nepozna.
Reagovat
smazaný uživatel
A nemají ho jenom na centru?
Reagovat
vendulkabendulka
Jj, to je mozne. A jelikoz na centru jezdil Davydenko na jednokolce poslepu, tudiz jestraba potreboval.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, proto tam ten hlasatel tak vášnivě vyvolával jeho jméno... :D
Reagovat
vendulkabendulka
Samozrejme. Rusti muzici maji sve narodni klauny radi. Stejne tak cvicene medvedy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda netrpím žádnou rusofobií, ale podmínky na turnaji v Moskvě se mi taky vůbec nelíbí. Než tohle, tak to ať radši dělají ženský a mužský turnaj v jiném termínu...
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že mají rozdělenou větší halu, teď se hraje za závěsem na centr kurtu. Ale to je v Linci také a hraje se tam jen WTA. Sedíš na jedničce a slyšíš co se děje na centru. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
V Rusku je možný všechno, znova se to potvrzuje. Kamčo otoč :-( !
Reagovat
slacker
Na Tenisportalu je mozny vsechno plest i Kamcku s Katcou
Reagovat
Neor
neskutečný podmínky v tý Moskvě..
Reagovat
vendulkabendulka
Mimochodem, ty podminky tam jsou az nechutny. Burani, stejne jako cele Rusko. Muzika na plny pecky? Halo? Podle me to asi ve trech momentech hodne holky ovlivnilo, hlavne Giorgi z toho je uplne paf.
Reagovat
vendulkabendulka
No a ted uz je to vyslovena komedie. Ocekavam prichod cvicenych medvedu na motorkach.
Reagovat
vendulkabendulka
Byt WTA, naparim jim takovou pokutu, ze to jeste Putinovy vousaty deti budou zplacet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle teda fakt nevychytali. Katka na to dobře zareagovala, když měla podávat za stavu 4:3, 30-30 a hlasatel vedle tam hulákal asi "Nikolaaaaaaj Davyděnkooooo". :D
Reagovat
Jabadu
Tak už je mi jasný, proč starej Giorgi vypadá jak mentál. To má z dcery.
Reagovat
slacker
re-break
Reagovat
SubOptikT
Denisa už nemůže ...
Reagovat
vendulkabendulka
Kouakm na Katku, co se to tam v Luxemburgu proboha deje? Kanar prave zazpival nevesele pisne.
Reagovat
SubOptikT
Koukám na obojí. Denisa je vyšťavená.
Reagovat
slacker
Je to nekdo kdo na ni kouka treti den poprve?
Reagovat
spaniel
:) jednu znam
Reagovat
ptpc
Aj ja...
Reagovat
mrafe
to máte štěstí,že to zůstalo nepovšimnuto
Reagovat
freeteepek
První set z pohledu K.S. neuvěřitelná záležitost!
Reagovat
Fandina
tak tak, otočila neuvěřitelně
Reagovat
Davor1
veď Giorgi pohnojí všetko čo sa dá, dnes má ten svoj super deň kedy stačí len jej prehadzovať cez sieť, ona sa už postará o zvyšok...
Reagovat
vendulkabendulka
Katka ma prvni set v TB. Mela vic stesti nez rozumu, nehraje spatne, ale mohlo by to byt lepsi. Kazdopadne klicove momenty Giorgi podelala jak mohla, takze vsechno v cajku ;)
Reagovat
blixa
To bohužel Camila docela dělává. V tomto případě díkybohu :D
Reagovat
vendulkabendulka
Ted se ale Kacena rozjela paradne, 3:1 a ma vyrazne navrch. Snad to doklepne, pekne rozehrane.
Reagovat
Fandina
Gratulka. Super výkon a výhra ve dvou setech. Jen tak dál. Držím palce. Šafi pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecka s Krejčikovou maju titul na dosah
Barbora a Denisa su v SF
Lucka je v SF a dufam, že sa k nej prida aj Katka Siniakova

naj by bolo vidieť 2 české finale :):):):) v nedelu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a zase bychom si mohli stěžovat, jaká je to smůla, že na sebe narazily znovu dvě Češky :)
Reagovat
vrabejka
v teto fazi turnaje to urcite nikomu vadit nebude :)
Reagovat
slacker
No ten kdo fandi vsemu neceskemu to vadit urcite bude :-)
Reagovat
Cico93
Reagovat
misa
Jasně, víc než Mařka.
Reagovat
Cico93
viac jak Petra:)
Reagovat
blixa
Tak nepřehánět zase, nepřehánět ! ;-)
Reagovat
Cico93
Tu nepreháňam, ale vôbec.
Reagovat
misa
Co máš s Petrou? Já jsem zmínil Mariu :-)
Reagovat
Cico93
Čo máš s Máriou? Já jsem zmínil Luciu:)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Davor1
Zajtra Begu, to je viac ako hrateľná súperka, takže finále by malo byť vo vrecku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Cenná výhra nad rovnocennou soupeřkou. Jen tak dál. Zasloužíš si titul :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist