Siniaková je poprvé ve 3. kole grandslamu, postupují také Strýcová a Šafářová. Allertová a Plíšková končí

30. 6. 2016, 14:07
Aktuality 740
Kateřina Siniaková překvapila ve Wimbledonu vítězstvím nad Francouzkou Caroline Garciaovou a poprvé v kariéře postoupila do 3. kola grandslamového turnaje. V Londýně postupují také Lucie Šafářová a Barbora Strýcová. S turnajem se naopak ve druhém kole rozloučily Karolína Plíšková a Denisa Allertová.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková překvapila v All England Clubu vítězstvím 4-6 6-4 6-1 nad Francouzkou Caroline Garciaovou a poprvé v kariéře tak postoupila do 3. kola grandslamového turnaje. Třicátá nasazená Garciaová přijela do Londýna ověnčena titulem z Palmy de Mallorca a před utkáním se Sinakovou vyhrála šest zápasů za sebou.

Dnešní utkání druhého kola mezi Češkou a Francouzkou se lámalo v závěru druhé sady, kdy česká 114. hráčka žebříčku dokázala za stavu 5-4 vzít soupeřce podání a zároveň set. Siniaková si přenesla pohodu i do třetího setu, v němž se dostala rychle do vedení 5-0. Garciaová sice poté odvrátila "kanára", dvacetiletá Češka ale následně při vlastním servisu bodem přímo z podání proměnila druhý mečbol. Ve třetím kole se Siniaková utká buď s třetí nasazenou Agnieszkou Radwaňskou, nebo s Chorvatkou Anou Konjuhovou.

"Je skvělý pocit, že jsem prošla druhé kolo a patří to mezi mé nejlepší výhry. Jsem spokojená i s hrou a nadšená, že jsem to otočila," radovala se Siniaková a přikývla, že výhra je sladká jako slavné wimbledonské jahody se smetanou. "Dá se to tak říct. Je to úžasné a doufám, že to ještě není konec cesty."

Postupem do 3. kola Wimbledonu by se měla Siniaková vrátit do světové stovky. "Nevím, kolikátá budu, ale trošku mě to posune. Mám ale ještě velký kus před sebou, protože bych chtěla být na té nejvyšší příčce," zdůraznila poslední slova. Nejvýše se zatím dostala na 65. místo žebříčku dvouhry loni v létě. "Mám dobrý tým, dávám tomu všechno a teď jsem na dobré cestě. Je to jenom lepší a lepší."

Ve 3. kole se Siniaková utká s třetí nasazenou Agnieszkou Radwaňskou, jež dnes odvrátila tři mečboly proti Chorvatce Aně Konjuhové, která v závěru šlápla na míček, zvrtla si kotník a zápas dohrávala v slzách ze zatejpovanou nohou.

Siniaková si na finalistku Wimbledonu z roku 2012 a loňskou semifinalistku věří. "Je nepříjemná, protože nezkazí a nedá míč zadarmo, ale tady na trávě to může pomoct mně, můžu být aktivnější. Je to taky hratelné," řekla.

Lucie Šafářová na rozdíl od prvního kola v druhém zápase ve Wimbledonu drama nepřipustila a Američanku Samanthu Crawfordovou porazila bez větších komplikací 6-3 6-4 za hodinu a čtvrt.

Šafářová v úvodním duelu v Londýně odvrátila proti své deblové partnerce Bethanii Mattekové-Sandsové tři mečboly, dnes ale měla zápas pod kontrolou. Ani jednou neztratila podání, sama soupeřce z druhé stovky žebříčku vzala servis v každém setu jednou a třetí rok po sobě přešla v All England Clubu přes druhé kolo.

"Jsem ráda, že se to povedlo bez stresu, co jsem měla v prvním kole," řekla devětadvacetiletá Šafářová. Cítila jsem se fakt dobře od začátku do konce a měla to pod kontrolou."

Cestou mezi novináře zjistila Šafářovou soupeřku pro 3. kolo. "Je tu překvápko," komentovala fakt, že bude hrát o osmifinále se Slovenkou Janou Čepelovou. Hráčka z kvalifikace, až 124. na světa, totiž senzačně vyřadila loňskou wimbledonskou finalistku, letošní vítězku Roland Garros a druhou hráčku světa Garbiňe Muguruzaovou ze Španělska.

Zápas Čepelové s Muguruzaovou chvilku sledovala v televizi. "Jana hrála moc dobře, dobře se bránila a Muguruzaová dělala hodně chyb," všimla si Šafářová. S mladou Slovenkou má bilanci 1-1, ale naposledy spolu hrály před třemi lety.

Zatímco někteří hráči dnes v All England Clubu postoupili už do třetího kola, Barbora Strýcová dnes kvůli dešti teprve dohrála svůj úvodní duel. Na zápas nejdříve marně čekala v úterý; včera stihly tenistky odehrát jen pět gamů a za stavu 2-3 byl duel přerušen.

V dohrávce se česká tenistka postupně rozjížděla. První sadu ztratila v desáté hře, v níž přišla čistou hrou o servis. Do druhého setu vstoupila brejkem; o ten sice vzápětí přišla, ale na další už 95. hráčka světa Anett Kontaveitová neodpověděla.

I rozhodující set začala Strýcová ziskem podání estonské tenistky. Brejk svěřenkyně kouče Tomáše Krupy udržela do konce utkání a zápas ukončila při třetím mečbolu.

"Protahování mě dost znervózňovalo a jsem ráda, že jsem to zvládla, i  když to byly šílené nervy. Sama jsem si to komplikovala. Nebyla jsem ve  své kůži, ale vyhrát takový zápas se zvlášť počítá," konstatovala po utkání Strýcová.

"Je to můj nejoblíbenější turnaj a záleží mi na něm nejvíc. Strašně moc jsem chtěla a strašně mi to nešlo. Byla jsem zaťatá, ani jsem nemohla pořádně dýchat," popsala. "Uvolnila jsem se až ve třetím setu."

Třicetiletá hráčka, která loni vypadla ve Wimbledonu v prvním kole a předloni zde hrála čtvrtfinále, se nyní utká s Jevgenijí Rodinovovou. Rusku v jediném vzájemném utkání loni porazila. "Je to ruský stroj. Budu muset hodně tvořit, chodit na síť a hrát pestře," plánovala Strýcová, jež se letos pomalu posouvá vzhůru žebříčkem WTA, kde už je na dohled světové dvacítky, kterou loni v březnu uzavírala.

"Vnímám to, protože to slýchám. Hodně lidí mi to píše a připomíná. Jenže v tenise se všechno může zlomit za jedinou vteřinu. Jsem vděčná trenérovi. Je důležité mít pokoru, ale první polovina sezony bya dobrá," přitakala rodačka z Plzně.

Plíšková grandslamové prokletí nezlomila
Karolína Plíšková
prohrála ve Wimbledonu s Japonkou Misaki Doiovou a stejně jako v předchozích třech letech pro ni travnatý grandslam skončil už ve 2. kole. Čtyřiadvacetiletá česká turnajová patnáctka nezvládla odvetu za týden starý duel v Eastbourne, ve kterém o rok starší soupeřku porazila hladce ve dvou setech.

V prvním setu obě hráčky ztratily jednou podání. "Škoda, že jsem si brejk nepodržela, mohlo to vypadat jinak," řekla Plíšková. Doiová pak měla hned tři šance na ukončení setu za stavu 6-5, ale česká tenistka setboly odvrátila. Tie-break byl za stavu 3-3 na několik minut přerušen a čekalo se, zda přestane mrholit. "Úplně se to tam nehodilo, ale s tím se tady musí počítat," řekla Plíšková.

Vedení Japonku povzbudilo a hned v první hře znovu vzala Plíškové servis. Šampionka z Nottinghamu a finalistka z Eastbourne už se do zápasu nedokázala vrátit, v deváté hře pak při vlastním podání uhrála jediný míč a turnaj ve dvouhře pro ni skončil.

"Tím, že jsme spolu hrály v Eastbourne, tak jí to asi pomohlo víc. Tam jsem dávala tři esa do gamu, ale tady mi chodila hodně na servis ven z kurtu napřed. Já jsem tam hrála líp a ona hrála tady hodně dobře," posteskla si Plíšková po zápase. "Moje hra nebyla špatná ani dobrá, prostě něco mezi, což bohužel někdy nestačí," doplnila.

Plíšková tak v All England Clubu nenavázala na dosavadní solidní výkony na trávě v této sezoně. Před cestou do Londýna triumfovala v Nottinghamu a hrála finále v Eastbourne. "Asi bych to neměnila za to, že bych tady hrála líp. Udělala jsem hodně bodů, měla jsem super tři týdny před grandslamem a že se to nepovedlo tady, to se nedá nic dělat. Mohla jsem tady prohrát v 1. kole, i kdybych ty turnaje nehrála," uvažovala Češka.

Postup by pro Plíškovou znamenal vyrovnání maxima na grandslamech; ve třetím kole byla letos a vloni v Melbourne a předloni na US Open. Doiová hrála na turnajích velké čtyřky třetí kolo dosud jen jednou, už v roce 2011 právě ve Wimbledonu. "Tlak je samozřejmě znát. Doufám, že se to brzy zlomí. Je to vždy o pár bodech a já věřím, že se to otočí," dodala. Ve Wimbledonu ji ještě čeká čtyřhra a pak má v plánu týdenní dovolenou.

Denisa Allertová nedotáhla ve Wimbledonu slibně rozehraný zápas s favoritkou Carlou Suárezovou ze Španělska a stejně jako loni vypadla na londýnské trávě už ve druhém kole. Třiadvacetiletá Češka s dvanáctou nasazenou prohrála 6-3 2-6 1-6.

Allertová loni Suárezovou nečekaně vyřadila v prvním kole US Open a na svůj výkon z New Yorku dnes navázala v prvním setu. Hráčce, jež je v žebříčku o 70 míst výš, vzala v šestém gamu podání a výhodu už nepustila. V dalších dvou sadách však česká tenistka uhrála s favoritkou jen tři hry a za půldruhé hodiny se s letošním Wimbledonem rozloučila.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
čtvrteční výsledky žen (30. 06. 2016)
Dvouhra - 1. kolo:
Strýcová (24-ČR) - Kontaveitová (Est.) 4:6, 6:4, 6:4
Dvouhra - 2. kolo:
Doiová (Jap.) - Karolína Plíšková (15-ČR) 7:6 (7:5), 6:3
Suárezová (12-Šp.) - Allertová (ČR) 3:6, 6:2, 6:1
Siniaková (ČR) - Garciaová (30-Fr.) 4:6, 6:4, 6:1
Šafářová (28-ČR) - Crawfordová (USA) 6:3, 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

740
Přidat komentář
Frick
Taky jste měli ten pocit, že nyní v tom Wimbledonu to šílený prokletí už konečně prolomí?

Neuvěřitelný, že tenistka, co má komplexy jednak z výhry lepšího turnaje, jedna z 2. tejdne na GS, mohla bejt chvilku i na 7. místě WTA...

S něčim takovym tam ta Kája si fakt nezaslouží být.
Reagovat
Krisboy
Souhlasím. Říkal jsem si to už dávno.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dotaz, zda někdo má přehled, jaké možnosti mají hráči na trénování, když ve Wimbledonu prší?
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/VenusWilliams/?fref=ts

Venus trénuje v hale na tvrdém, takže asi tam :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, díky. Přeci jenom, v prvním týdnu se tam pohybuje okolo 300 hráčů, takž to zase tak jednoduché při tom dešti nebude.
Reagovat
Krisboy
A nebo netrénujou a hrajou v players lounge prší.
Reagovat
Haitik
Lotyšsko na OH bude v mixu reprezentovat pár Gulbis/Ostapenko.... Tak přece jenom tenis na olympiádě sledovat budu, protože tohle chci vidět!! :D :D
Reagovat
Haitik
Tak Jsem ten tweet asi špatně pochopil.. Tak nic.. :-(

https://twitter.com/OlympicsTennis/status/748610849158336512
Reagovat
fretek
V Toruni se dohrává Chwalinska - Pantůčková. Čtrnáctiletá Polka zahrála m.j. spoustu přesných kraťasů i BLS (between-the-legs shot).
Reagovat
tommr
za stavu 6:6 ve třetím setu kvůli tmě a bude se zřejmě dohrávat zítra. Háčka měly na začátku třetího setu brejk, kterej ale neudržely a nepodařilo se jim proměnit ani mečbol při podání soupeřek za stavu 5:4 ... :(
Reagovat
kada.tom
No jo, tak Háčka budou dohrávat zítra.
Reagovat
PetaM
To neva, na začátku zápasů jsou většinou svěžejší :D
Reagovat
tommr
tragédie je, že jako první bude v dohrávce servírovat Lucka takže hned na úvod dostanou Čínanky darem brejk ... :(
Reagovat
Fandina
To by bylo špatné, kdyby byly hned brejknuté. A neměla by teď servírovat Andrejka?

http://www.livesport.cz/zapas/8noJisqH/#prubeh-zapasu;3
Reagovat
kada.tom
nemáš pravdu, servírovat bude Andrea :-)
Reagovat
tommr
já myslel, že se dohrávka bude brát jako začátek každýho setu a to při podání Háček chodí vždycky jako první Lucka. Pokud by se to ale bralo jako pokračování rozehranýho setu a šla první Andrea tak to bude samozřejmě pro Háčka lepší, protože u Andrey je mnohem větší pravděpodobnost, že si podání udrží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dohrávka je dohrávka. Začíná tam, kde se před tím přestalo. Podle mě vcelku logické.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BHPmroaAg9R/

Za upřímné zhodnocení této fotky jsem dostal ban na IG.

Je to normální?
Reagovat
milik254
Cos tam psal? :D
Reagovat
Frick
Sociální pracovnice.
Reagovat
FulnekUltras
nechal sis to aspoň zjistit? ;)))
Reagovat
Frick
Co?
Reagovat
FulnekUltras
v DaKHGT si to Vlasta nechala zjistit... ;)
Reagovat
Frick
JE x VYPADÁ JAKO

To je myslím rozdíl.
Reagovat
FulnekUltras
jak vidíš, cenzuře je to jedno... ;)
Reagovat
Krisboy
Každopádně vypadá fakt příšerně. Na kurtu ok, ale takhle....fuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt ban? Tak to jsem rád, že jsem s tím souhlasil jen tady.
Reagovat
Frick
No ale vždyt tam fakt vypadá příšerně. Účes jak z doby Nahoty na prodej, naušnice jak 14-letá cigoška, a neopomene přiblble vyšpulit rty. Tak prostě fakt vypadá jak z Dubí, to se na mne nezlobte. :-D
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BGcPFxrOjMz/

Nebo tady. To je od slušnýho vkusu na míle vzdálený.
Reagovat
smazaný uživatel
Je v pubertě, tak co se divíš? :-)
Reagovat
Frick
V pubertě si hrála s černym ptákem.
Reagovat
FulnekUltras
ta silnice tam neměla být, no... ;)
Reagovat
Frick
Hlavně ta úprava xichtu a vlasů měla bejt zcela jiná.

Jak řikám - Domča vypadá nejlíp, když je na kurtě s těma vlasama sepnutejma dozadu. Jednoduché a praktické.
Reagovat
Stan_Borowitz
photoshooting with @petkaficka,styled by @andrejkusalik and hair-makeup by @patriksusivesely ???????? #busydays #LaFemme

Andrej Kusalík má na tom asi lví podíl, ona v tom bude celkem nevinně.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak! Umelecký fotograf a stylista sú špičkoví odborníci. Títo tu amatéri tomu rozumejú viac, čo už
Reagovat
smazaný uživatel
Když se to letos v zimě podařilo kolegovi 3 x za sebou, tak jsem si statisticky spočítal, že to uvidím znovu až za 15 - 20 let. Lucka porušila matematické zákony.
Reagovat
kada.tom
ještě jednu hru budou hrát Háčka ... buď vyhrají nebo budou pokračovat zítra za stavu 6-6 ..
Reagovat
smazaný uživatel
takže aspoň jistota, že dneska už neprohrají.
Reagovat
smazaný uživatel
To se budou zítra zhruba 4 x déle rozcvičovat než hrát.
Reagovat
tommr
právě promarnily příležitost rychle ukončit zápas. Za stavu 4:2 40:15 postihla Lucku při servisu mozková křeč, která vyústila ve tři dvojchyby za sebou a místo 5:2 je to 4:3 ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přišly o brejk. Jinak ve druhém setu je zařízla jedna z lajnových, je asijského původu, ne-li přímo Číňanka, a opakovaně nehlásí auty soupeřek. Plus Lucka hraje mimořádně mizerně.
Reagovat
tommr
je na servisu opravdu tragická ... :(
Reagovat
darek.vrana
Bomba Jiří! Že vyhraje 3 tiebreaky, to asi nečekal opravdu nikdo.
Reagovat
Jabadu
Jednou to přijít muselo.
Tvl ... celý život posiluji, tak snad poznám, kdo na to má, ne?
:-)
Jirka je majitelem výjimečné postavy a neobvyklé síly.
Což mu ovšem v éře lehkých raket nazaručuje vůbec nic.
Ale když mu zapíše 1. servis - jááááj ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Court No.2:
Kyrgios - Brown
Kvitova - Makarova
Kuznetsov - Nishikori
Halep - Bertens

Čím je Serena-McHale zajímavější, že Petru nemůžou dát na centr?...
Reagovat
Herbert_Hoover
ve všem víceméně :D
Reagovat
tommr
zápas u kterýho je na 99,99% předem známá vítězka je pro tebe zajímavější než drama s otevřeným koncem?
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Proto to taky rozhodili tak, jak to rozhodili. :-)
Reagovat
tommr
tuhle poznámku jsem moc nepochopil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš smysl pro humor, no. :-)

Myslel jsem to tak, že drama očekávám v zápase Sereny, zatímco Petra hladce vyhraje. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
cítím vyřazení Simony, u Petry děj se vůle travní... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Líbilo by se mně, kdyby Simona skončila. Kiki, do toho!
Reagovat
kada.tom
je to světová jednička
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si kolem sebe nevydobyla tu auru šampionky, respektive hráčky té užší špičky. Nastavuji štít iqeho útoku.
Reagovat
Fandina
Vědí, že tam bude hrát finále, tak teď dávají příležitost jiným :-)
Reagovat
FulnekUltras
Dokud budou USA ve hře, budou mít v GB přednost - od čf už ale doufejme nebude komu ji dávat... ;)
Reagovat
Kytka
Skvělý. Konečně má skalp hráče top 10. I když je tam Thiem krátce.
Reagovat
Kytka
Další skalp, na toho na 1. místě jsem zapomněla.
Reagovat
Krisboy
Na toho brzo zapomenou všichni. Nová doba začala. Dominic, J1rka, Saša a ještěněkdonevímteďkdo utvoří novou, tentokrát skutečnou Big4. Ne Big3 + Květák, jak si britští novináři vždycky přáli.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič se nepočítá?? :)
Reagovat
Kytka
Však jsem se opravila, viz výše.
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem :( no ale ten J1rka, bacha na něj, na cestě do finále si podá Berdycha, Wawrinku a Murrayho a Djokoviče jako dezert na závěr :P
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule12.html

Petra "až" na Nr. 2, Tomáš na Nr. 3
Reagovat
FulnekUltras
centr a 1 samozřejmě vyhrazen SW a VW
Reagovat
kada.tom
tak ve Wimbledonu toho vyhrály spoustu, publikum je má rádo ... co naděláš :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak VW a black and white taky můžu... ;)
Reagovat
tommr
pro nás je podstatnější, že oba zápasy budou na NovaSportu ... :)
Reagovat
kada.tom
přesně tak :-)
Reagovat
Kytka
Jasně
Reagovat
Frick
Vidíš chlape, jak je to lehký - na servisu bombardovat no a v tom TB ten jeden, dva mini BB už nějak vezměč :o)
Reagovat
FulnekUltras
dneska jsi hrál za top-10 a mentálně se vznášel vysoko nad anglickými jestřáby i rakouskými orly... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nová doba! Jirka vyučuje v tiebrejcích ... :D
Reagovat
kada.tom
Pánejo :-)
Jirka dneska střílel jak u Verdunu, Dom nebyl o moc horší, ale dneska to Jirkovi vyloženě sedlo, ty 3 TB zvládl opravdu hodně dobře, ve všech byl lepší vcelku jasně. Po zásluze postupuje do 3. kola :-)

U sítě si chalpci promluvili, úsměv i od Doma, co taky už, tak prohrál. Si dá dovolenku a pak šup na letní antuku :-)

A doufám, že Jirka naváže na tenhle hodně cenný skalp :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Servisman Veselý to protáhl přes tiebreaky, podal velmi jistý výkon, Thiemovi v koncovkách chybělo srdíčko.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D
Reagovat
Frick
František Straka likes this.
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že zapracoval Thiemův mentální blok.
Reagovat
Herbert_Hoover
Thiem by měl trénovat returny second servu :) to, co předvedl v tom TB bylo až na jednu výměnu hororové :) a tolik mu Veselý nabídl šancí :)
Reagovat
darek.vrana
On má ale Jiří famózní 2. servis.
Reagovat
SubOptikT
Mighty George! Výhra Thiema byla bizarním snem bookmakerů ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, snílkové se vracejí na pevnou zem.

Ale na druhou stranu, kdo by to byl řekl, že Jirka bude motivován až 8. hráčem na žebříčku.
Reagovat
SubOptikT
Dneska se mu prostě chtělo. Pořadí v žebříčku je irelevantní ;)
Reagovat
George_Renel
Moc pěkně Thiema zdeptal. Jestli udělá ještě to jedno kolo, tak to bude pro něj velký úspěch.
Reagovat
Stan_Borowitz
To by akorát zopakoval svoje maximum. Letos míříme daleko výš!
Reagovat
SubOptikT
Se ví. Sousa už to balí.
Reagovat
darek.vrana
To by překonal, ve 4. kole ještě nebyl.
Reagovat
sprchon
Tak souboj novýho Rogera a novýho Rafy vyhrál Jiřík. :)))
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
Krisboy
Nemám slov. J1rka Vá1ec Vese1ka. No3e může definitivně zapomenout na kalandářní GS.
Reagovat
Stan_Borowitz
to the trird round!
Reagovat
FulnekUltras
big man, big serve... ;)
Reagovat
Jabadu
Já jsem to věděl. Já to tušil!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to ti klidně najdu, jak jsi to tušil, to byl ještě první set :D

"Konec setu (4:5) a Jirka tradičně. 30:30, druhé podání Dominica - ne že by do toho flákl!
Normální Jirkův nahozený papírák.
Už ztrácím víru."
Reagovat
Jabadu
Tommrových 10%. Normal.
Ale já, smáli jste se mi, jsem vždy tvrdil, že ON na to má!
Hvězdy a fyzické parametry nelžou.
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem se nesmál...
Reagovat
Fandina
Já se také nesmála. Naopak. Já věřím, že půjde nahoru.
Reagovat
Fandina
Veselkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
... a je to taM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Andrejka má hezké Adidas oblečení a sluší jí to.
Reagovat
Krisboy
Ku.wa J1rko dva baloooony!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Jirka podává!
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý chladnokrevně potvrzuje roli favorita.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-)
Reagovat
Fandina
Na mač s Berďou se už těším a je mi fuk, který z nich si odnese letošní titul z Wimbledonu.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Thiem strašidelnej v tom TB, nechápu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
na 2:1 v TB třetího setu Jirka vs. Dominic
Reagovat
Fandina
2:0 v TB ještě 5 x Jirko pojď
Reagovat
Fandina
4:1 po dvou super podání
Reagovat
smazaný uživatel
Na US to byl parádní tenis.
Víc přeju Dominice. Pome!
Reagovat
Jabadu
Máš figuru a sílu, jakou nikdy v historii žádný tenista neměl a nevládl. Tak to sakra využij!
Reagovat
vrabejka
problem je že to je v dnešní éře tenisu spíš nevýhoda.
Reagovat
Jabadu
Zatím to jde.
:-)
Reagovat
kada.tom
Do třetice TB ... to jsem zvědav :-)
Reagovat
vrabejka
Queen Genieeee anoooo!!!
3.set ovládla a tohle ji nakopne. Proti Cibulkove bude favoritkou, ta je bez servisu.
Už jen 5 zápasů k návratu na světový trůn!!!!!
Reagovat
kada.tom
možná to nevíš, ale:
1) na světovém trůně (Nr. 1) nikdy nebyla
2) na světovém trůně (vyhraný Wimbledon) taky nikdy nebyla

... takže popravdě nevím, o jakém trůnu vlastně hovoříš :-)
Reagovat
PetaM
O trůnu z velkých řečí a hoven.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
vrabejka
byla po Wimbledonu v top 7 a předpovídali ji že je nastupkyni Sereny takže tam skoro byla.
Reagovat
Krisboy
V aroganci, pohrdání soupeřkami, namyšlenosti a blbejch kecech je forever Nr.One, o tom žádná.
Reagovat
George_Renel
Jj, kecama byla jedničkou už dávno :-b
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika bez servisu??? :-D
Reagovat
Fandina
Veselka 6:5 teď by to chtělo brejk. Jirko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
krása Genie - má dost těžký los, ale zatím paráda :)
Reagovat
Fandina
Háčka na Nova Sport 2. Pojďte holky!!!
Reagovat
Fandina
A na Nova Sport 1 Veselka Thiem a pěkně komentuje Basa.
Reagovat
Fandina
Jo jo, sleduji to jak píšeš na televizi mám Háčka na Nova Sport 1 a na notebooku Nova Sport 1 Veselka Thiem.
Reagovat
Fandina
Háčka Nova Sport 2
Reagovat
Fandina
Genie super. Pěkně.
Reagovat
sprchon
Twl to je kontrast. :D Johanka zklamaná jako nikdy, skoro brečela a Genie naopak září štěstím a rozdává úsměvy...
Reagovat
kada.tom
tak jasně, je domácí a jako nasazená č. 11 asi nechtěla končit ve 2. kole :-)
Reagovat
themimone
Genie :)
Reagovat
kada.tom
R32: Bouchard X Cibulková

tažký, no :-D
ale fandit budu Bouchard :-)
Reagovat
historik
tak Jiro teď, už to neprotahuj
Reagovat
Jabadu
Vždycky jsem ho hájil a mnozí nevěřili.
Jeho parametry neměl ani Sampras.
Reagovat
kada.tom
a Aga už určitě slaví gól na ME :-) pěkně Robert
Reagovat
Jabadu
Fakt? Hezkýýýý ... kucí nevopálený!
To mám radost!
:-)
Reagovat
Jabadu
Musím na J1rku zakřičet (ač nerad):
"Ale valijou, ty ...!!!"
:-)
Reagovat
Frick
Proti tomu byl i zápas NaLi - Lucka ve R32 AO na 2014 slabym odvarem.

Kolik stačilo mm navíc? Možná 3? 5?... aby šel ten míč na druhou půlku?

Samozřejmě, že mi šlo prioritně o lehčí los pro Katku, ale pochopitelně ta Anu je fakt chudák. Měla využít druhý šance, druhýho servírování do zápasu.

Ta uvidíme, třeba půjde na Agu něco vymyslet. Už Bára v Paříži ukázala, že se s ní dá hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Recept na Agu: returnovat hluboko do kurtu a pak rychle k síti...
Reagovat
FulnekUltras
Zatím nejdramatičtější zápas letošního WTA Wimblu bohužel skončil nejhorším možným způsobem. Žabka na poslední chvíli vyklouzla užovce z tlamy, ale radost z toho teď určitě nemá. Celkově si přesto troufnu říci, že ani zdravá Ana by koncovku nezvládla - podlamující se psychika ji zradila už za stavu 5:3 a 5:4.
Reagovat
A.R.R.
Ana byla po dva sety lepší, ale koncovku nezvládla opakovaně a pak to uklouznutí :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím. V klíčovém momentu měla Aga kliku jak od blázince.
Reagovat
Lunej..
Ty už začneš otravovat s rozhodčími i jinde, než u Petry? Panebože..
Reagovat
smazaný uživatel
To už ani nemůžu mít svůj názor?
Reagovat
Lunej..
Ty nemáš názory, ty jsi posedlý, to je velký rozdíl. Kdybys psal normální věci, ok, ale stokrát nic umori i vola..
Reagovat
Fandina
Ale má pravdu. Každou chvíli se objeví nějaká chyba rozhodčích. Takže neříká nic, co není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem posedlej, mám názor. A na zmínce o tom, že Aga podle mě měla kliku, není nic závadného.
Reagovat
Lunej..
Kdybys tady že sebe nedělal Kašpárka s lajnovymi, tak ani nepipnu. Ale ty evidentně nemáš jiné téma, než jak je hračka, které nefandis, zvyhodnovana rozhodčími. To se máme na co těšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to nesmysl, co píšeš. Proti lajnovejm se ozvu akorát když hraje Petra. A teď kvůli Aze, protože mi štve, jak Ana dopadla. Jináč je mi to jedno.
Reagovat
A.R.R.
Ago, dneska to byla z prdele klika, štěstí že se Ana složila při doservírování zápasu. No konec byl smutný, klobouk dolu před Anou, že to dohrála, to zranění vypadá ošklivě, tak snad to bude brzo o.k.
Reagovat
smazaný uživatel
Životní zápas a končí takhle. To si Ana nezaslouží :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas jsem nekoukal, ale viděl jsem video, jak uklouzla po tom míčku. To je mi moc líto... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší na tom je, že chybělo málo (proměnit jeden z MB) a mohla v sobotu hrát s Katkou a třeba se dostat i do druhýho týdne. Zatímco teď bude muset léčit další zranění. Jakoby jich neměla málo... :(((
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu může být ještě ráda, že to není nic horšího.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je fakt haluzářka. Nejdřív jí rozhodčí odpustí jasnej aut na MB soupeřky a pak se ta soupeřka ještě blbě zraní.
Reagovat
Jabadu
Podle mě Dominic ztrácí spoustu energie těmi "regulovčíkářskými" nápřahy. Jeho věc.
Jirka se začíná prosazovat obvyklými zbraněmi obrů - servis a druhý úder.
Tak to ma byt - bo tak je to spravne!
:-)
Reagovat
Fandina
To by bylo super, kdyby to bylo jak píšeš. Jirka má potenciál a dneska se pomalu a jistě sune k vítězství. Pěkné.
Reagovat
kada.tom
Vyhrála, ale teda ten konec si Konjuh nezasloužila. Ale jak tu bylo řečeno, říká se, že hloupost bolí. Dneska to platí tuplovaně.

Aga má v příštím kole Siniakovou, snad si na ní dá větší pozor.
Reagovat
Jabadu
Je to ...
Reagovat
misa
postupuje.
Reagovat
smazaný uživatel
jen díky chybě rozhodčích, viz níže :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je zakeřná hráčka
Reagovat
smazaný uživatel
tohle musí být nějaký karmický pech pro Konjuh
Reagovat
Michaelus
Aga je svině :D
Reagovat
smazaný uživatel
a co má jako dělat?
Reagovat
Michaelus
prohrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je to slovo! :D
Reagovat
darek.vrana
Do kolika hodin se asi může hrát, nevíte?
Reagovat
kada.tom
cca do 22:00 našeho času
Reagovat
darek.vrana
Díky
Reagovat
Fandina
Genie 2:0 ve třetím, Háčka vyhraný set, dramo Ana Aga a Veselka super hra. Na co se mám proboha koukat.
Reagovat
sprchon
Ajajaj, teď jsem přišel... To nebylo hezký, uklouznutí po míčku. :/
Reagovat
Frick
Ta už bude spěchat na TV na fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
má to akorát
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka by se mohl konečně chytit pokud porazí thiema a začal by si snad i trochu víc věřit moc by to potřeboval je to cech a moc mu to přeji.snad to dotáhne
Reagovat
PetaM
OMG! Ta noha je každou sekundou větší a větší!!! Co s tím jako chce hrát? Však to ani do boty nenarve ...
Reagovat
misa
Tak jsem si jednou hnul s kotníkem v Jeseníkách a jen s vypjetím sil pak dobelhal na bus :)
Reagovat
Michaelus
Mě se to stalo na trampolině prostě jsem skočil a dopadnul na bok jedné nohy...a ta bolest je neuvěřitelná
Reagovat
PetaM
Taky mám za sebou spoustu vyvrtnutí kotníku ... Vím, jak strašně to bolí :D Na druhou stranu - nikdy jsem si ho nevyvrtnul při tenise :D :D Vždy jen při volejbalu :D Je ale fakt, že na tenis si obě nohy bandážuju, protože kotník je fakt svinstvo :D
Reagovat
Fandina
Any je mi líto. Škoda těch nevyužitých MB.
Reagovat
smazaný uživatel
Při mb chyběl milimetr (?), páska byla proti.
Teď se přizabije o míček...
Jestli tohle Aga uhaluzí, tak třeba půjde "australskou" cestou Angelique :-)
Debut-slam!!!
Reagovat
misa
S takovým tenisem nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
A Turnaj mistryň vyhrála v piškvorkách?
Má šanci asi jako Marion, Sabine nebo Genie.
Reagovat
Hector21
twl tak to teda ale kurwa drát...

zápas jako břeh, super výkon a takováhle pitomá náhoda...
Reagovat
Lunej..
člověk na chvíli zmizí a to se dějou věci, Mugu v háji, Veselý trápí Thiema..
Reagovat
smazaný uživatel
Chudinka :'((((((
Reagovat
bIbec
to nevzdá ani náhodou. Je potřeba se z toho nepotentovat Veselko.
Reagovat
Jabadu
Podívej, Dominicu, když někdo porazí v regulérním zápase Djokoviče, tak bys mu měl jít (zatím) stranou. Kleknout si do kouta a čekat, až tě zavolají. (pardon)
:-)
(Trochu jsem si zapřeháněl)
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že Thiem to má v hlavě. Ten zápas je jenom o J1rkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, Thiem mohl jen doufat, že Jirka zahraje podprůměr, ale má smůlu, Jirka jede na celých 40%.
Reagovat
kada.tom
Háčka maj set :-)
Reagovat
historik
teď to byl strašnej záběr, jak uklouzla po tom míčku:-(
Reagovat
Michaelus
A Aga tam nad ní stojí jak *****
Reagovat
PetaM
Noooooo .... Říká se, že hloupost bolí. Tohle bude bolet dlouho. A nejen fyzicky.
Reagovat
kada.tom
přesně, od stavu 5-3 pro Konjuh se ukazuje, že některý tenistky (i tenisté) zkrátka nemyslí - mezi ty Aga nepatří a i díky tomu dokáže ty zápasy kolikrát vyhrávat
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi id iot :D
Reagovat
kada.tom
Konjuh se rozsekala ... to nevypadá vůbec hezky
Reagovat
smazaný uživatel
uklouzla na míčku :-(((
Reagovat
Hector21
to je pech
Reagovat
smazaný uživatel
Ana si nezaslouží prohrát, to by bylo moc krutý... :((((
Reagovat
smazaný uživatel
jestli tohle ještě Aga kondičně zvládne, tak půjdu běhat i za tmy
Reagovat
mahycek
Veselka skvěle, snad to dohraje . Aga je před vyřazením.
Reagovat
PetaM
Ne, Aga je těsně před výhrou.
Reagovat
vrabejka
Genie si bohužel v setu 2 vybrala par slabších chvil a Konta toho využila.
Uvidíme co v setu 3.
Reagovat
Jabadu
"Ty woe, Milane, já jsem z toho úplně v pr.eli ... ... jestli mi rozumíš."
:D:D:D
Jóóóó!
Reagovat
SubOptikT
Thiemovo sebevědomí J1rka precizní hrou naprosto rozleptal. Teď už jen, ať se zakousne a nepustí!
Reagovat
Dobry-den
Ana :-(
Dom :-(
Reagovat
darek.vrana
1. set od Jirky trochu haluz, ale ten 2. to už byl parádní nebojácný tenis. Neskutečné, na to jak je psychicky slabý, tak už vyhrál docela dost těsných koncovek poslední dobou.
Reagovat
Fandina
Veselka má druhý TB, tak ještě jeden set Ji1ko. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Jirka :-OO
Jako tráva není Domův povrch, ale teda očekával jsem, že proti Jirkovi předvede lepší výkon - na druhou stranu je pravda, že Jirka hraje fakt pěkně :-)
Reagovat
mkubis17
Darian King bude na olympiádě :-D a Dutra Silva se tam taky podívá
Reagovat
smazaný uživatel
při setbolu takticky jen nabíjel Thiemovi, aby se ten napopáté nakonec vyhodil! :-) Jirka je mistr strategií. A vedení 2:0, povinnost zatím splněna.
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc oba hrají fakt dobře, moc hezký zápas.
Reagovat
historik
omg Jirka 2:0!!
Reagovat
Jabadu
Jo, joóóóó ...
J1rka to nesložil!!!
:D
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že tam J1rku dnes dotlačíme!
Reagovat
Krisboy
J11111rkaaaaaaa Vese11111kaaaa!!!!!
Reagovat
Serpens
Ten Basík tam spí či co? Ale Jirka výborně
Reagovat
Michaelus
No nic tak Ana to chce přenechat Katce Siniakový, to chápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se spíš obávám, že jestli dneska postoupí Aga, tak už si dá příště větší pozor...
Reagovat
Michaelus
S tím bohužel souhlasím
Reagovat
historik
jj přesně. Pro katku by bylo možná nejlepší, kdyby se tahaly co nejdýl.
Reagovat
kada.tom
Agaa !!
A teď to chce dokonat velkolepou otočku!
Zkus jí znovu vzít podání!
Reagovat
Jabadu
No a Jirka to skládá.
Kurw .... ááááááááááá!
Reagovat
kada.tom
Agaaa !!
Pokračujeme. A teď to chce ten servis vážně udržet!
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho máš takovou radost? Že se hraje jenom proto, že Aze neodpískali aut na MB?
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem si říkal, čím odůvodníš případnou výhru :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Podvody nemám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
tak zazvoň na svého ošetřovatele, ať ti uvaří uklidňující čaj.
Reagovat
kada.tom
ale ale :-D už budeš trojčit i u Agy? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Smiř se s tím, že jestli Aga vyhraje, tak jenom kvůli chybě rozhodčích.
Reagovat
kada.tom
s tím bych se smířil velmi lehce, neb o žádné chybě rozhodčích nevím - a pokud si nebyla Konjuh jistá, měla si vzít jestřába (jestli ho neměla, tak je blbá, že si je vycamrala)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že nevíš. Byla ve prospěch Agy.
Reagovat
Jabadu
Konjuh škrtám - hotovo, vyřízeno.
Aga je jinde.
Reagovat
Krisboy
Ano, je na druhé straně kurtu.
Reagovat
SubOptikT
Trochu se toho tiebreaku bojím. Snad se Jiří zbaví pocitu, že to jde dost lehce ...
Reagovat
Michaelus
Ano sakra dobij ji už
Reagovat
Krisboy
Tak J1rko, tiebreaky umíš, tak pojď!!!!
Reagovat
Jabadu
Jirka kritické míče nezvládá. Setrvalý stav.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a další tb, tentokrát určitě pro Thiema.
Reagovat
Jabadu
... že by překvapení? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nebo nikdy. Dej tam 4 esa a nazdar...
Reagovat
Michaelus
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Jirka vypustil závěr, ten prohoz byl intergalaktický a bp výměna taky stála za to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten prohoz kandiduje na výměnu dne.
Reagovat
Hector21
tak ITF to jste fakt podělali...

komedianti
Reagovat
smazaný uživatel
Ses probudil? :D
Reagovat
Hector21
ne, to je vyloženě zlej sen, takže čekám, až se vzbudím...

tfuuuuuuj :)
Reagovat
kada.tom
Ago ... :-(((
Reagovat
Michaelus
Konjuh sakra
Reagovat
smazaný uživatel
To je v háji :///
Reagovat
milik254
Neníí :D
Reagovat
misa
Asi si ve školním roce 2015/16 hodně zlobila :)
Reagovat
kada.tom
Aga !!!!
Bojuj, udrž servis!
Reagovat
PetaM
Bože, ty jsi hloupá ...
Reagovat
dadaft
tak to byla palba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Géňa druhý set nevzdá.
Reagovat
Michaelus
Aga má štěstí
Reagovat
smazaný uživatel
to bude story,jestli to Aga ještě vyhraje
Reagovat
Hector21
mazeeeecccc :))))
Reagovat
Michaelus
Tak tohle byla klika neskutečná
Reagovat
milik254
Antitenistka má štěstí
Reagovat
smazaný uživatel
klikařka
Reagovat
milik254
ještě ke všemu
Reagovat
darek.vrana
Havrilla out, super
Reagovat
kada.tom
Aga odvrátila matchball!!
Zkus ještě zabojovat a vzít jí podání!
Reagovat
Hector21
už nebojuj a stihneš ještě večerní let do Varšavy....
Reagovat
misa
byly už 3
Reagovat
smazaný uživatel
Havrilla out, no tohle :/ :D
Reagovat
milik254
Hm už jsem Agu viděl venku, stejně jako ten míč
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka se nějak vrhnul do útočení. Trošku se bojím, aby ho teď nezařízli rozhodčí.
Reagovat
SubOptikT
Tom má prostě smůlu. Když už všichni hrajou tužku, Jiřího sinusoida je zrovna na vrcholu.
Reagovat
Jabadu
Něco se děje.
Přepínám na Agu.
:-)
Reagovat
Fandina
Na co se dřív dívat, Ji1ka, Háčka, Aga Ana, Genie Konta a ještě můj oblíbenec Ríša
Reagovat
vrabejka
Od stavu 2-2 dominantní výkon Genie.
Jistější na servisu, minimum chyb, skvělý backhand.
Snad nepřijdou žádné komplikace.
Reagovat
zpilat
Omlouvám se, ale i když nemám Genie rád, tak už tak dlouho hraje úplné houno, že jí snad letos ve wimbledonu přeju, aby něco vyhrála! :-D
Reagovat
Hector21
já si myslím, že jí fandí i pořadatelé...
tedy hlavně, aby na trávě neuklouzla, páč je jinak zažaluje
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že thiem dnešní zápas prohraje 1.berdovi odpadne nejtěžší soupeř 2.veseleho by splachnul 3.thiem už letos toho vyhrál až až!! nemusí vyhrávat pořád rakusak po.....
Reagovat
Fandina
JJ letošní výherci Wimbledonu budou Češi, Berďa nebo Veselka.
Reagovat
Jabadu
Troufnu si tvrdit, že Tomáš už na Jirku nemá. Podání mu nevezme a při jeho děsivé bilanci 1. servisu to Jirka vždy nějak "ušmoulí".
:-)
Reagovat
Fandina
Berďa může JIrku umlátit. Přece jenom umí zahrát rychleji, než on.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak vo tom řeč není, jestli prohraje - to každý vzdělaný člověk tuší a chápe. Spíš mě zaráží ten zápas Veselý-Berdych, to bude mít Tomáš těžké.
Reagovat
Fandina
Háčkované Holky 3:0 tak jen tak dál!!!

A Hráďa vrátila noční košilku, se kterou hrála v kvaldě a má sukynku a top.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jedna z těch soupeřek (ta dlouhovlasá) to vyřešila páskem a vypadá to fakt dobře :)
Reagovat
dadaft
Evža zatím dobře, i když ji Johana vyžene do rohu, vůbec to neznamená zpomalení výměny, dobrá razance,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a když se hraje rychle, Konta kazí....
Reagovat
smazaný uživatel
Ana má víc vítězných míču z dropshotů než Aga...
Reagovat
darek.vrana
Ve 2. setu už se tolik nebojí, je vidět, že si věří víc. Na tohle už se koukat dá. Otázka je, jestli to výsledkově nebude naopak horší. Ono totiž proti těm paúderům se leckdy hraje mnohem hůř, to ví každý, kdo hraje tenis.
Reagovat
kada.tom
Ago, sakra ... zaber, přece se nenecháš ve Wimbledonu porazit od Konjuh ...
Reagovat
Jabadu
A proč ne?
:-)
Reagovat
kada.tom
protože Aga má na trávě na víc než 2. kolo
Reagovat
Hector21
to jsem si myslel dnes o Karo takyyyyyy
Reagovat
kada.tom
ale Aga nemá z GS blok :-)
Reagovat
Hector21
ale může s Karo soutěžit, kdo bude mít dříve zabaleno
Reagovat
smazaný uživatel
konečně juniorská vládkyně(ani Siniaková se na ní v juniorech nechytala) vystrkuje růžky.Už bylo na čase
Reagovat
smazaný uživatel
už by měla zabrat, jinak to ve Fantasy budu mít až moc jednoduchý.
Reagovat
Jabadu
Když do toho J1rka jde, není možné mu čelit. To přece musí vědět i on!
Sílu má, jak gorila, ale se raději brání.
To prostě nepochopím!
:-)
Reagovat
SubOptikT
Prostě se mu zatím nechce. To je všechno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
větší psi také bývají méně agresivnější, tak už to v přírodě chodí.
Reagovat
Jabadu
Je fakt, že stříbrohřbetý gorilí samec má v paži, jak sviňa.
Jazz, pohoda, pórek ...
:-)
Reagovat
kada.tom
Jdou dále. Řím odčiněn :-)
Reagovat
kada.tom
a Bryani taktéž přežili 1. kolo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga už hází ksichtíky :DD
Reagovat
Fandina
Čím víc, tím lépe, přeji Aně.
Reagovat
Hector21
copak je Anežce? klouže to? těžké balóny? erupce na slunci?

v čempa je zase problémek...
Reagovat
misa
je to antitenistka, co bys chtěla...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Fandina
Havrila na NS 1 mě teď rozesmál. Prý u obrazovek je miliony odborníků, které vidí, jak má Jirka hrát, asi čte TP.
Reagovat
Jabadu
To asik čte mě.
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
vrabejka
Anička ted krásně bije mrs. Antitennis snad to doklepne.
Reagovat
Stan_Borowitz
zatím skvěle. Navíc je gentleman, když mu Thiem dvěma dvojchybami daroval break, obratem mu ho taky dvěma dvojchybami vrátil. Něco jako když při vhazování ve fotbale hodíte míč soupeři za to, že ho předtím zakopl, aby se mohla přerušit hra.
Reagovat
smazaný uživatel
tak hlavně, že našel motivaci vyhrát první set.
Reagovat
historik
urval první set, ale spíš to bylo tím, že ho držel první servis a thiem udělal několik zbytečných chyb. Nemůžu si pomoct, ale pořád je to od Veselky zbytečné pinkání, mohl by hrát daleko útočněji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka podle očekávání. První eso šlo z rukávu, Thiem se svýma postupkama může Jirkovi tak maximálně nosit tašky.
Reagovat
SubOptikT
Thiem odchod na kejdu. Jeho výhra je bizarní představa.
Reagovat
Jabadu
J1rka překvapil. To byl majstrštyk!
:-)
Reagovat
Jabadu
Nóóóó ... konečně do toho flákl.
"Jáááá ti jednu flááááknu! ... bum, bum, čááá ... bum, bum ..."
(We Will Rock You)
:-)
Reagovat
SubOptikT
Thiem si dnes vyláme zuby na precizním Jiřím!
Reagovat
kada.tom
Hmm, Jirka bere trochu překvapivě set proti Domovi. Dome, zaber :-)
Reagovat
Fandina
Veselka byl lepší v TB než Thiem. Super, ještě dva sety. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
v Juniorech Thiema přehrával,takže sebedůvěru má
Reagovat
Fandina
JJ Jirka byl juniorskou jedničkou, ale obávám se, že Dom od těch dob zesílil a také hraje útočněji než Jirka. Ten na můj vkus moc neútočí. Nicméně, teď v TB zabodoval minimálně dvěma super winery, tak doufám, že v tom bude pokračovat.
Reagovat
kada.tom
Elena "ajáá" potěšila výhrou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka, ten kdyby se naučil tweenery, byl by neporazitelný.
Reagovat
Dobry-den
Na to Veselého pinkání se nedá dívat :-(
Reagovat
Dobry-den
:-(((
Reagovat
historik
ty Jirkovy náběhy k síti jsou kolikrát tak naivní, nepřipravený
Reagovat
smazaný uživatel
ale zase dobře prohazuje.
Reagovat
tommr
s jeho rozpětím paží má ale docela slušnou šanci uspět tam i když si nabíhá blbě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, stačí přestat kravnout, občas se trefit do kurtu a ono to jde. :D
Reagovat
vrabejka
Že by i Aga vypadla? :)
Reagovat
misa
ztratila druhý set.
Reagovat
tommr
nevíte někdo jestli budou ještě dneska hrát Háčka a kde? :)
Reagovat
kada.tom
kurt č. 8 hned po skončení dámské čtyřhry (což bude za chvíli)
Reagovat
PetaM
BUdou hrát na kurtu 8.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, na kurtu 8.
Reagovat
tommr
jj už to taky vidím. Snad to stihnou ještě dneska dohrát ... :)
Reagovat
Jabadu
No a Thiem si z něho dělá pr.el!
:-)
Reagovat
Jabadu
... nebýt toho podání, jaksik.
Sorry, J1rko.
:-)
Reagovat
Fandina
Thiem útočí sice chybuje ale jde do toho. Jirka čeká, bohužel.
Reagovat
Jabadu
Konec setu (4:5) a Jirka tradičně. 30:30, druhé podání Dominica - ne že by do toho flákl!
Normální Jirkův nahozený papírák.
Už ztrácím víru.
Reagovat
historik
jj ten return to bylo strašný. Ale tohle je u něj často, spousta jeho úderů nemá dobrou délku
Reagovat
Frick
Lucino, to bychom mohli dát, no ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ale, všichni zkušení borci už očekávají finálovou účast Sabine Lisické.
Reagovat
misa
Nejtěžší je Lisicki, ale třeba jí rupne v hlavě :)
Reagovat
Fandina
Jiřino, prosím, zaútoč také, podání zatím dobré, ale na tom returnu to chce přitlačit.
Reagovat
Nola
Lacko. Dominika a Janka neuveritelna jazda, Lukas vyradil Iva? Dominika Gavrilovu, ktora dokaze vyradit hracky TOP10 a niektore pravidelne, Janka minulorocnu finalistku a vitazsku RG, snad budu pokracovat v solidnych vykonoch nadalej, cobolaci...pavuka nepoznam
Dominiku tu poniektori podcenovali v dueli s Kajou, zabudli si pozriet jej výsledky na GS
Reagovat
FulnekUltras
ako pravidelne ??? ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
super, dnes slovenský deň :) Najviac prekvapila Janka. Videla som len 1.set a Garbi nič moc a Janka bola odvážna. Zdá sa, že to tak vyzeralo aj v druhom. Ivo musel hrať pod psa, keď ho Lacko dal. Lackovi prajem, už dávno o ňom nebola reč. Je ako aprílové počasie.
Reagovat
Jabadu
Veselý 4:3, zatím se drží.
To podání konečně odpovídá fyzickým parametrům.
Antukové údery sice hrůza, ale ... uvidíme.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak to říkal Einstein, když ti v životě chybí hlína, tak si tu hlínu přivez, voni to nebudou čekat. A helemese, je z toho 5:4!
Reagovat
kada.tom
oooo, Serena z Venus prohrávaly tuším už 2-5, ale nakonec otočily na 7-5 :-)
jen tak dál, chce to odvetu za Řím, kde se Slovinkama vypadly
Reagovat
Fandina
Super, Veselka Thiem na Nova Sport 1. Ji1ko pojď!!!
Reagovat
vrabejka
Dasha od vedení 3-1 totálně odpadla :(
Snad ji Genie ve 3.kole pomstí.
Reagovat
kada.tom
Bouchard ještě ve 3. kole není :-)
Reagovat
vrabejka
počkej 2 hodiny
Reagovat
kada.tom
Andy dneska naprosto fenomenální :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pome!
Darju naprosto ubombovala :-)
Reagovat
Fandina
Super!!!
Reagovat
kada.tom
Rojer/Tecau jakožto obhájci trofeje padli v 1. kole!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě prvního gemu hrůza. Styl síť, síť, out na Agu platit nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
ten kontrast chytrosti mezi Agou a některými hráčkami je někdy tak ohromně velký :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na jejím tenise tak strašně chytrého?
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, to neoceníš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono ani není moc co oceňovat. :-)
Reagovat
Fandina
Má cit pro hru, hlavně kraťasy, hraje chytře.
Reagovat
kada.tom
to mu nemá cenu vysvětlovat, bude argumentovat tím, že je to antitenistka, haluzářka, atd. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá vítězný úder, kombinovat taky moc neumí..
Reagovat
smazaný uživatel
není to žádná bum bum hráčka ani tupá vracečka, takže se na vrcholné pozice musela dostat díky něčemu jinému -
Reagovat
smazaný uživatel
Je to vynikající technička. Asi málokdo umí ze zdánlivě ztracené pozice vytěžit bod tak jako ona. Ale nazývat tohle chytrým tenisem..
Reagovat
Fandina
To jsem si ale nevymyslela já, to se tak běžně říká těmhle hráčkám, které hrají tímhle stylem.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle já tak ale nenazývám :D je vedro, nemám chuť si s tebou hrát na diskuzi.
Reagovat
Pedronegro
a co to tedy je? haluz? antitenis? :)
Reagovat
FulnekUltras
že to teď na tolik hráček platí... ;)
Reagovat
PetaM
Někdo umí dávat rány, někdo umí běhat. Nemůžeme umět všechno, nejsme roboti :D
Reagovat
kada.tom
Aga zatím v klídku, sice si na úvod ztratila podání, ale to ničemu nevadí :-)
Reagovat
kada.tom
Už ve 2. kole končí vítězka Roland Garros a opět se uházalo, že krom Sereny není žádná tenistka schopna vyhrávat na GS pravidelně nebo po svém triumfu na to navázat na následujícím turnaji. V Paříži skončila Kerber v 1. kole, teď Muguruza-Blanco o kolo dál.

No, Sereně ubyla v boji o světový trůn jedna z konkurentek. Po vyhraném 1. kole ubyla Halep, teď byla odstavena Muguruza-Blanco. Zbývají tedy Aga a Kerber. S Agou se může Serena potkat v SF, s Kerber ve F. Snad tohoto Serena využije a dojde si v Londýně pro triumf :-)
Reagovat
kada.tom
A další dobrá zpráva je to, že Lucka nebude muset čelit Muguruze-Blanco ve 3. kole. Čepelová snad nezopakuje dnešní výkon a Lucka ji porazí :-)
Reagovat
Jabadu
Obdivuji tvůj postřeh, Mlho.
Vždyť už zde o tom dobrou půlhodinu hovoříme!
:-)
Reagovat
kada.tom
však já to taky psal už před půlhodinou :-D
jen jsem měl potřebu to dodat k tomu svému širšímu příspěvku ;-)
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
FulnekUltras
dej pokoj s Kongem...vyhrál už dost... ;)
Reagovat
Pedronegro
jak ubyla Simona?
Reagovat
kada.tom
Halep i v případě výhry ve Wimbledonu nemůže Serenu v rankingu předstihnout :-)
Reagovat
Pedronegro
jo tak, ale to je snad jedno, hlavně SW někdo porazí, a je jich tam ještě dost schopných :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravděpodobně tak, že by Serena musela rupnout v prvním kole, aby měla Simona šanci ji předstihnout. Což se nestalo.
Reagovat
Fandina
než odpovím, tak už je to zbytečné ... úsměv
Reagovat
Fandina
nemůže Serenu přeskočit, tím že Serena vyhrála první kolo?
Reagovat
Frick
Já myslím, že je to skvělý los. Myslím si, že Janka ten dnešek nezopakuje. Loni dala Halepici a pak hladká prohra s Niculescu.

Samozřejmě, bude muset Lucka ustát pozici favoritky, Janka tam půjde s čistou hlavou a vědomím, že i nadále nemá co ztratit.

Trochu mi připomíná Janka Denisu - tj. hráčka, co je schopna porážet ty nejlepší soupeřky, ale horší stabilita výkonů jí brání jít výše.

BTW: Poslední přemožitelkou Janky byla Karolína. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřil jsem jí, i když tak snadný postup (Garbi pomohla dost) jsem nečekal.
V derby budu fandit Lucce, ale Janku by případné vítězství posunulo do Top 100. Do konce sezony toho moc neobhajuje, tak do Top 100 se dostane i bez pomoci Lucky :-)
V osmifinále bych rád viděl Sabine.
Reagovat
FulnekUltras
Teď ještě Cibulka...
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ...
Bude z toho Mezinárodní mistrovství ČR a SR konané toho roku ve Wimbledonu.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Se Slováky bych se už nespojoval.
Reagovat
FulnekUltras
v čs. FC týmu by teď asi byla slušná mela o post druhé singlistky... ;)
Reagovat
Frick
Tyto nedominující GS vítězky prostě nejbližší turnaje pro triumfu nedávají.
Reagovat
Dobry-den
Ano. Všechny tak nějak Kvytovatí...
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v současném tenise..
Reagovat
pockerface
A zase se ukazuje jaká je Serena šampionka, jako jediná dokáže po triumfu vyhrát další GS. Petra, Kerber, Garbině po vítězstvích na GS hned na dalším turnaji nebo GS vybouchly hned na začátku turnaje.
Reagovat
misa
doufám ustojí roli favoritky a na zápas se dobře připraví. Potřebuje body, tak věřím, že pro postup udělá všechno, co bude v jejích silách.
Reagovat
tommr
jj takováhle šance se musí využít ... :)
Jen mám trochu obavy aby Lucku s Čepelkou nešoupli na nějakej zastrčenej kurt bez streamu. Pro nás je sice česko-slovenský derby vysoce atraktivní, ale pořadatelé určitě budou preferovat jiný zápasy ...
Reagovat
misa
Snad ne...
Reagovat
pockerface
Obrovská šance pro Lucku Šafářovou. Čepelová hrála dobře, Garbině mizerně, a věřím, že Lucka Janu porazí.
Reagovat
vrabejka
šKODA NO TAK NOVÁ NO. 1 NEBUDE.
Dnes už mi vypadla Mugu a Kája, Dasha to taky nezvládá zachránit to může jen Genie.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš za to, jak jsi včera machroval... :D
Reagovat
kada.tom
ale může být - Aga a Kerber jsou stále ve hře
Reagovat
bIbec
jj. A obě mají solidní šanci ten turnaj vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsou v pavouku i daleko větší favoritky, než zrovna tyhle dvě.
Reagovat
bIbec
tak Serena určitě.
Reagovat
kada.tom
EXITUS!!!
Paráda!
Sereně se dneska bude dobře spát, největší rivalka o post světové jedničky je venku z turnaje.
Reagovat
Jabadu
Myslím, že Serena má No.1 v paži. Ale určitě si v SF nepřeje např. rozjetou Petru.
Těžko by snesla, že je někdo, kdo má stylovější forehand.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
kwa Slováka nepustíš, černoch ti nevadí...kam ten svět spěje... ;)
Reagovat
Andrew89
Jooooooooo
Reagovat
Michaelus
Tak největší ryba venku. Myslel jsem, že ji zastaví až Sabine, katyně vítězek FO
Reagovat
Fandina
super. Hrála dobře, jako tenkrát se Serenou. Gratulka, pěkně. Joooooooooooooooo!!!

Ráno jsem si to myslela, že by mohla vyhrát. Mám radost.
Reagovat
George_Renel
má ještě měkké drápky a mléčné zoubky. .-)
Reagovat
Pedronegro
koukám, že koťátko dostává na prdelku sakra, čepelka válí :), jen co to má v lóži za skvadru, ještě že nechali zlaté řetězy doma, ale kšiltovka RF mi teda přijde dost směšná u trenéra nebo co to je za vola ....
Reagovat
smazaný uživatel
Na co si ti trenéři hrajou, Mugu by potřebovala vyhecovat, tam chodí jak kdyby ji to nezajímalo.
Reagovat
kada.tom
hlavně, že byl Sumyk na zápase Lucky
Reagovat
misa
Už dostala varování rozhodčí za koučink, tak pozor...
Reagovat
smazaný uživatel
ok, ale být jejím trenérem, snažil bych se vyjádřit nějaké emoce, probudit ji, to se snad za koučink nepovažuje. Otázka je, jestli tam nebyl ještě nějaký neznámý problém.
Reagovat
Fandina
Sumyk snad žádné emoce nemá. Ale jinak si také myslím, že povzbuzování z publika by nemělo vadit.
Reagovat
vrabejka
Prohrát set z vedení 3-1 40-30 to umí fakt jenom Dasha :(
Reagovat
Jabadu
Něco není v pořádku. Garbině je úplně mimo.
Reagovat
Pedronegro
taky mi přijde....
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty kocovinové tlaky... ;)
Reagovat
misa
Děsivé chyby od Garbine...
Reagovat
smazaný uživatel
Horší jak Petra když má její dny.
Reagovat
misa
Mugu ani dnes při úderéch nevříská :)
Reagovat
kada.tom
Tak ... šup, dokonat to na returnu!
Reagovat
kada.tom
tak na servise!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ani hlavně nedostat kanára, nemuset vzdát a všechno ostatní bude bonus. ;) Idemo!
Reagovat
smazaný uživatel
Janka si vzpomněla na Wimbl. před pár lety,kdy tu smázla tehdy světovou Schiaveone ve stejný den,co Rosol porazil Nadala. Pamatuji si to,protože to byla má dosud nejlepší chycená komb.sázka s kurzem 83:1 (škoda ,že jen za 15,-kč)
Reagovat
Frick
Jeden kameraman je tam na "jeptišku" jako kdysi fotografové s aparátem na deskovej film. :-D

Obvykle se při natáčení na slunci dává na hledák takový plastový stínítko.

https://pixabay.com/static/uploads/photo/2015/05/20/14/19/camera-775487_960_720.jpg
Reagovat
zpilat
no jo, tehdy asi ti fotografové taky na slunci špatně viděli na displej :-D
Reagovat
Michaelus
Čepelice už v minulosti dokázala porazit velkou hráčku ve wimblasu (Halep) a když se jí to sejde, tak umí porážet ty nejlepší. Ale to ji bohužel vydrží jen na jeden zápas
Reagovat
zpilat
na tomto turnaji by to bylo bohudík :-D
Reagovat
misa
Snad jo :)
Reagovat
tommr
proč bohužel? V příštím kole jí čeká Lucka ... :)
Reagovat
Michaelus
Vůbec jsem si neuvědomil, že na vítězku čeká Lucka :D Tak to mi vadit nebude když se má predikce splní :D
Reagovat
Jabadu
Nekoukám na televizi. Ten Havrilla ještě mluví nebo už jenom sípe?
Reagovat
Fandina
Mluví, ale nemluví moc do výměn, v tom je dobrý.
Reagovat
bIbec
první výraznější překvapení Wimbledonu je na spadnutí.
Neporazila Čepelová minulý rok Halep?
Reagovat
kada.tom
porazila
Reagovat
misa
Lucie doufám nepovažuje Slovenky za nějaké velké kamarádky, kterým by musela pustit zápas :)
Reagovat
kada.tom
Nepolevit!
Reagovat
misa
Fandíš Slovákům??
Reagovat
kada.tom
ne, fandím proti Muguruze-Blanco, která výrazně ohrožuje postavení Sereny na žebříčku :-)
Reagovat
kada.tom
a taky kvůli Lucce, pro kterou by byla Čepelová určitě lepší soupeřkou
Reagovat
Jabadu
No to snad ...
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mugurůza chytla ¨Kvitopsychozu. :/
Reagovat
Herbert_Hoover
Muguruza - unforced error machine :)
Reagovat
zpilat
máš vsazený, nebo proč takové trauma? :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
naopak si to užívám, protože ji moc nemusím, ale docela jsem si přál, aby už nějaká GS vítězka mimo Sereny potvrdila, že to nebyla náhoda :)
Reagovat
zpilat
já fandím čepelce hlavně z důvodu, že dva zápasy po sobě tak hrát nemůže a Lucka už čeká :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
spíš to bude o tom, aby Lucie nenapodobila výkon Muguruzy, ale myslím si, že to je docela těžké a stát by se to nemělo :)
Reagovat
zpilat
no její výkon je zatím opravdu velice vyrovnaný (na dně :-D)
Reagovat
Fandina
1:0 na sety 1:0 na game, jen tak dál Janko pome!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
To je strašný, ostuda Megahrůza :) ve šlépějích Kerberose :)
Reagovat
misa
Kromě Sereny je asi pro ostatní hrářky nemožné zvládnout komninaci Paříž + Wimbledon. Obrovské fyzické i psychické vypětí.
Reagovat
Herbert_Hoover
kdyby jen Paříž + Wimbledon :) nezvládají ani dalších trilion kombinací :D
Reagovat
misa
Tři týdny mezi gs. je masakr a bývaly jen dva.
Reagovat
Jabadu
Brejk hned na úvod 2. setu.
No tvl!
:D:D:D
Reagovat
Herbert_Hoover
dnes by Garbine porazila i Vondroušová :)
Reagovat
misa
Mugu si do Londýna moc dobrou formu nepřivezla.
Reagovat
vrabejka
Mad výborně čekal jsem že t os Filipkens bude boj ale dala to.
Mugu se rozjela pomalu ale už to otáčí.
Dasha jede jak pila jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně vyměřený míček na setbol :-)
Pome!
Reagovat
Jabadu
Tsss ... tak to je šok!
Ale, nic netrvá věčně. Ovšem, kdyby Janka zkusila hrát baseball - kdo ví?
:-)
Reagovat
kada.tom
6-3 ... eh?!
Snad se Čepelová nepos...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála fakt dobře a zaslouženě vyhrála. Jediný, co mě na tom přenosu na Nově opět neskutečně rozčílilo, byla změna komentátora na toho Slováka. Doprčic, proč Slovák komentuje na české televizi zápas, kde ještě ke všemu hraje Češka???!!! To je tak něco strašnýho a nepříjemnýho, že jsem radši vypla Novu a zapla stream.
Reagovat
Fandina
Mugu z 1:5 na 3:5 dvěma pohodovými game. Tak jsem zvědavá, jak to teď Janka zahraje na podání. Janko pome.
Reagovat
Jabadu
No, už je na ní vidět, že se hóóóódně lekla.
Snad ten první set dá, ale hlavu na to mít nemůže.
Reagovat
kada.tom
Čepelová si dělá srandu? :-O
No, každopádně vytrvat v tomto výkonu, to by byla fantazie, kdyby dokázala Muguruzu-Blanco vyřadit :-)
Reagovat
historik
zatím hraje velkou magahrůzu. Byla by pro Lucku lepší Čepelová?
Reagovat
Frick
Muguhrůza :-D
Reagovat
misa
? Lucka je schopná vypadnout s každou.
Reagovat
tommr
Lucka v současný formě by dobře hrající Cepelovou nejspíš nezvládla. U Muguruzy je aspoň určitá šance, že by se mohla vyházet ... :)
Reagovat
misa
Takový výkon nemusí příště zopakovat.
Reagovat
tommr
na současnou Lucku by stačil i o dost horší výkon ... :)
Reagovat
misa
Myslíš? Dnes to zase taková hrůza od Lucky nebyla.
Reagovat
tommr
to bylo i soupeřkou. Proti BMS hrála Lucka strašně ... :)
Reagovat
Fandina
Mugu se může vyházet, ale taky s přehledem vyhrát. Janka bude pro Šafi lepší sousto. Janko pome.
Reagovat
Fandina
Jinak doufá, že se Šafi na Janku, jestli vyhraje dobře připraví a soustavnou prací ji postupně zdolá.
Reagovat
Jabadu
1:5!
No chápete to?!
:D:D:D
Reagovat
Frick
Snad už by se do TOP 100 mohla vrátit na trvalo. Sice brzy 30 bodů z Bastadu, ale může si je nahradit 20 body z Arabie a pak až do konce září nic...
Reagovat
tommr
chtělo by to pojistku v podobě výhry nad Agou ... :)
Reagovat
Frick
Jeden postup ze tří asi neni nečekaný, žel postoupila nejen ta, od které se to asi čekalo nejméně ale i ta, co má do třetí rundy zdaleka nejtěžší los...
Reagovat
Jabadu
Nechval dne před Čepelovou.
:-)
Reagovat
Frick
O Lucce a jejich případných vyhlídkách řeč nebyla...
Reagovat
Fandina
Janko, porazila si Serenu, tak proč ne Garby. Pome!!!
Reagovat
Jabadu
Tak teď bych si rád poslechl slovenský komentář. To může být celkem maso.
:-)
Reagovat
Fandina
Vela tých nevynutených chyb Jana Čepelova moc nezpravila, ale teď áno.
pauza asi půl minuty
Nádhera, přesně vymetený roh dvorce. Zaťal po ruternové stránce je na tom Janka dobre, vie si poradit s podaním Muguruzovej. Po druhom servise nezískala Garbiň Muguruzova ani jediný fiftýn, toto je druhá dvojchyba. Nepodarilo se dvakrát dostanete darček, v podobe DF, neberte to. Rukavice je hodená pro Janku Cepelovů, teraz ji jen zdvihnut v podobe dablbrejku.
Nádhera pet jedna vede Janka Čepelova.
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
historik
je další nasazenou, která končí. A přitom v rozhodujícím vedla už 3:1
Reagovat
Jabadu
Čepelová = to nemyslíte vážně, že ne?!
:D:D:D
Reagovat
Jabadu
3:1 a Čepelová začíná dvojchybou. Takže už je to vlastně 3:3. :-)
Reagovat
misa
30-15!
Reagovat
Jabadu
No totok!
Reagovat
Herbert_Hoover
Garbine Megahrůza :D syndrom GS vítězky opět na scéně :)
Reagovat
Andrew89
Vyrad ji prosiiim:)
Reagovat
smazaný uživatel
doporučuji přepnout na krásné drama Svedová-Svitolina , ale Janka taky válí
Reagovat
PetaM
Jana zatím pěkně :)
Reagovat
Frick
se ještě třetí kolo nebude hrát vůbec?!
Reagovat
kada.tom
těch zápasů 2. kola, co nejsou odehrány zase není tolik, takže i 3. kola určitě zítra budou :-)
Reagovat
Jabadu
Že budou dvě naše ve třetím kole je silně nad plán.
To nejhorší ale přijde zítra.
Pokud bomberka bude "f klidu" a chytne lauf hned na začátku, mohlo by to být dobré.
Makarova umí občas něco zkazit, ale obavy budou velké.
Navíc Petře vypadla Bencic.
Reagovat
freeteepek
Přišlo mi, že ta Japonka dala dnes Karolíně lekci, jak se hraje forehand na trávě. Karolína byla úplně bezzubá a když jí odešel servis, tak to s ní šlo skopce. K. má úžasnej cit pro míč a nikdy neztrácí hlavu. Předvedla některé pěkné výměny s přechodem na síť a efektním zakončením, ale od základní čáry jí o hlavu menší Japonka přehrávala. Právě hlavně z forehandu byla Misaki nebezpečná a Kája jí k tomu dávala spoustu příležitostí, protože většina jejích úderů byla málo agresivních a tak jen nahrávala Japonce, která to pak zabíjela.
Reagovat
misa
"K. má úžasnej cit pro míč a nikdy neztrácí hlavu."

Tím myslíš Karolínu?
Reagovat
misa
dnes nedovolila soupeřce jediný brejkbol. Bohužel do třetího kola dostane asi po Sereně nejtěžší soupeřku, kterou mohla :-( Aby měla nějakou šanci, musel by Lucii jít mnohem lépe return, se kterým má už delší dobu problémy.
Reagovat
Frick
Bál bych se více Petry a Agy.
Reagovat
misa
Petru nemohla do 3. kola dostat.
Reagovat
bIbec
tak Aga je zrovna z těch top hráček pro Lucii jedna z nejhratelnějších. I když v současné formě by ji asi neporazila. Ale Petra je snad ještě blbější, to asi jo.
Reagovat
Frick
No já mám Agu zafixovanou jako tu, co s Češkama neprohrává.

Od sezony 2014 jí porazila jen Petra a to ve svém královstvní v NH....
Reagovat
bIbec
pokud se nepletu, tak Lucka má proti Radwanské slušnou bilanci.
Reagovat
misa
5-1, ale poslední zápas v roce 2011.
Reagovat
Frick
Irelavantní. A beztak zápas Aga - Lucka hned tak nebude.

I když... od soboty za tejden je za chvíli... :-D
Reagovat
FulnekUltras
jinak mohla být s nevlastní ségrou Mad ;) ještě polízanice...
Reagovat
Frick
Taková ta "typická pohládaná výhra favoritky", kterou jsem si i představoval v zápase s BMS.

Nicméně určitě by bylo kontraproduktivní mít růžové brýle a je tedy třeba říct, že Lucka rozhodně měla servis vzít soupeřce vícekrát.
Reagovat
Frick
*pohlídaná
Reagovat
misa
return je pořád takový nijaký...
Reagovat
kada.tom
Lucka vcelku snadno ve 3. kole. Ve 3. kole bude buďto federální derby nebo si zahraje Lucka s Muguruzou-Blanco. Ale tak stát se může ledacos :-)
Reagovat
Frick
Buď bude hrát s A) nebo B),,, :o)
Reagovat
Dobry-den
Potěšila pohodovou výhrou, méně potom předvedeným výkonem. S takovouhle s ní Muguruzaová pěkně zamete.
Snad postoupí Čepelová. ;-)
Reagovat
Fandina
OT ... v Pardubicích se hrají futures a Kolář hraaje s Mertlem ve 4F.
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-CZE-04A-2016
http://www.rieteropen.cz/rieter-open-pardubice.html
Reagovat
pockerface
Karolína, to je na GS neštěstí. Ta holka má z GS blok, to mi po dnešku nikdo nevymluví. Měla by si před každým GS asi najmout psychologa nebo já nevím. Na to by se měl její tým zaměřit, prostě jí z té hlavy vymazat, že je to GS. Nebo jí vždy uškodí ty turnaje před Wimbledonem, přijde mi, že jí spíš vyšťaví než nakopnou.
Reagovat
Jabadu
Ta žirafka s Luckou nehraje tenis, ale baseball. Ale dost často se trefí.
Reagovat
misa
Snad už za chvíli dohraje.
Reagovat
Fandina
Grigor porazil Simona, tak super a mám radost. Pěkně.
Reagovat
pockerface
Jo, už by se mohl konečně chytit. Letos mu to dost nejde. Tak snad to nebyl ojedinělý výkon a pořádně to na Wimblu rozjede.
Reagovat
kada.tom
taky jsem z toho nadšený, snad to Grigorovi zase začne jít :-)
Reagovat
Fandina
Gratulka Katce, poslední dobou se mi líbí jak hraje a dneska byla od koncovky druhého setu lepší než Caroline. Caroline je také moje oblíbenkyně, myslela jsem si, že vyhraje, ale Katka byla lepší. Gratulka.
Reagovat
bIbec
včera lehce Michaličku, dneska to vypadá na snadnou práci proti Mertlovi. Jen tak dál.
Reagovat
kada.tom
Bencic skreč ... hmm, včera vypadala OK
Reagovat
FulnekUltras
o to větší škoda Cvetky...
Reagovat
historik
katka paráda, sice těsně, ale vrátí se do stovky
Reagovat
George_Renel
Siniaková moc mile překvapila. Snad zcela přetrhla sérii vyřazení našich tenistů a podaří se jí navázat i v dalším kola na výkon za 2. a 3. setu.
Reagovat
Dobry-den
Gratulka ;-)
Reagovat
kada.tom
Kateřina překvapila, a to příjemně :-)
Ve 3. kole bude hrát asi s Agou (doufám v to) - docela šance na velký kurt :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zažívám dlouho nepoznaný pocit! Mám radost z tenisu! :)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit znám moc dobře, užívej :)
Reagovat
PetaM
Jupííí :D Katežina Siniakovová to zvládla!!! :D Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že už jsem to měl připravený... :D
https://www.youtube.com/watch?v=EVZ4wrAq3BU
Reagovat
misa
má brejk, snad si podrží podání až do konce, soupeřku zatím nepustila k brejkbolu. Na jejím zápase je Sumyk :)
Reagovat
PetaM
Jo jo, Sumíček už se bojí! :D
Reagovat
Fandina
Katka teď hraje super. Caroline je od konce druhého setu úplně mimo.
Reagovat
Frick
Si pust NovaSport. Tam budeš mít pocit, že žiješ stále v ČSFR.
Reagovat
FulnekUltras
o ČSFR nestojím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"Katežina si verí, Katežina je silná ve výměnách..."
"Katežina valec podává..."
:DDD
Reagovat
Lunej..
No neumí ř no, tak si vypni zvuk.. :)
Reagovat
kada.tom
když neumí ř, tak nemá co komentovat na ČESKÉ televizi :-)
Reagovat
PetaM
Počkej, Nova není ČESKÁ televize. Nova je KOMERČNÍ televize. ČESKÁ televize je pouze Česká televize :D
Reagovat
kada.tom
tak ještě jinak - pokud neumí ř, tak nemá co komentovat na českém televizním kanále :-) zkrátka je to český televizní kanál, Slovák ať si komentuje východně od našich hranic :-)
Reagovat
PetaM
Nevysílá Nova i na Slovensko?
Reagovat
themimone
asi tak, české je tak možná sídlo a většina zaměstnanců, ale kanál se profiluje jako česko-slovenský....
Reagovat
Fandina
Nova Sport má vysílání pro obě země.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby aspoň neměl takový kecy... :D
Reagovat
pockerface
Když nebudu umět vyslovit ř, tak nevím proč neříkal Katka místo Katežina.
Reagovat
smazaný uživatel
To já právě taky. Jako párkrát řekl Katka, ale spíš Katežina... :D
Reagovat
Fandina
Kateřina je její oficiální jméno.
Reagovat
Frick
Já myslim, že tedy zrovna Denče to ve 2. - 3. moc nešlo.

Samozřejmě ty DF byly alarmující, ale i mimo nich to už nebylo ono.

Snad bude nějaký rozhovor.
Reagovat
bIbec
ve druhém to nebylo úplně hrozné. V třetím už běhala strašně pomalu + nejenom že netrefovala 1. servis, ale byl i dost pomalý.
Buď jí něco bolelo, nebo už byla fyzicky úplně vyčerpaná.

S tou fyzičkou to bude u Denisy problém. Něco je tam špatně.
Reagovat
bIbec
takže ano. Denisa Karličce hodně dovolila.
Reagovat
Frick
Njn, kdyby stupidně nedarovala jeden svuj celek servis, tak to taky mohlo vypadat jinak. Třeba TB....
Reagovat
misa
Měla velký tréninkový výpadek kvůli nemocem.
Reagovat
Jabadu
Takhle Down jsem Garciu ještě neviděl. Jen to nějak využít.
:-)
Reagovat
historik
katka vypadá slibně
Reagovat
Jabadu
No totok?!
Nechcete mi někdo namluvit, že by Katka mohla vyhrát, že ne?
:-)
Reagovat
Lunej..
Těžko, když je sloužící...
Reagovat
Jabadu
No, to jsem přehnal, já vím.
:-)
Reagovat
kada.tom
Siniaková hraje fakt pěkně, Garcia neunáší, zbytečně se rozčiluje a ztrácí koncentraci i kontrolu nad zápasem ... no, snad to Kateřina nepohnojí :-)
Reagovat
kada.tom
tvl ... 4-0, dva brejky ... to už se musí dotáhnout :-)
Reagovat
Lunej..
Sice to nikoho nezajímá, ale ve Fantazy se zase chvíli dělím o 1. místo. Tak zase chvilička radosti.. :)
Reagovat
kada.tom
a to ti to ještě vylepší Marin (snad) :-D
Reagovat
Lunej..
No jo, on vlastně ještě nedohrál.. :)
Reagovat
Lunej..
Ještě Varvara by mohla udělat senzaci :)
Reagovat
kada.tom
už (do/vy)hrál :-)))
Reagovat
FulnekUltras
nemusí pořád pršet... ;)
Reagovat
Lunej..
mně kapání nestačí...
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
George_Renel
Snad Plíšková nerozjela sérii porážek a již Siniaková ji přeruší. jinak by to mohlo taky pokračovat až na kurt č.10.
Reagovat
misa
hraje zatím dobře, snad nezačne ve 2. setu vymýšlet nějaké blbosti. Jen ty brejkboly ... zase má úspěšnost jen 17%!
Reagovat
Fandina
Šafinka má set. A poslední game čistou hrou. Super a ještě jeden set!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, za co? Zrovna když mě ten tenis konečně baví, tak to začne komentovat ten cocot slovenskej...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, ať aspoň neříká "Katežina"... :D
Reagovat
kada.tom
No, tak je hezké, že Kateřina má set, ale teda Havrillovi klidně mohl ujet autobus nebo tramvaj na Barrandov ... strašný :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tady se s tebou shodnu... :D
Reagovat
kada.tom
hmm, Caro, Vika, Havrilla ... a to bude asi tak všechno :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Barcelona ve fotbale. :D
Reagovat
kada.tom
a jo, Barca :-)
Reagovat
Jabadu
Oóóó ... Katko, pardon, pardóóópn!
:-)
Reagovat
historik
katka má set!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Denisy, je opět v TOP formě,ale CSN dnes předvedla světový výkon a vyrovnané gamy dokázala ukončovat
Reagovat
smazaný uživatel
věřím,že teď už pojede,jako loni v Kantonu
Reagovat
Frick
To přeci nebyly černý fusekle....

No, je fakt, že se ke konci mače fakt už špatně hýbala. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Chachacháááá!!! :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/748522583985917952
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
To zas jednou pravidla dostala na prdel.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a taky troubové tvýho typu...
Reagovat
PetaM
On neuznává žádná pravidla, takže od něj to nečekej ...
Reagovat
George_Renel
Kdybych parafrázoval jednoho diskutujícího, tak by byl svět vzhůru nohama. Sáblíková je olympijskou medailistkou a nic a Caroline dostane výjimku. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda tu záležitost kolem Sáblíkové moc nesleduju, ale něco jsem četl, že jí to podělal český svaz...
Reagovat
George_Renel
Jasně, prost se nekvalifikovala a Rosol jo a jeho nenávistníci se mohou zjančit. Kvalifikační klíč je na federacích a jak to rozhodnou tak to je. Rozhodly pro Wozniackou, tak tam je. Rozhodly pro Caro, tak tam jeden. Basta.
Reagovat
kada.tom
tak to je parádní zpráva, jsem rád, že byrokracie nevyhrála a že bylo Caro umožněno na OH jet :-)
Reagovat
FulnekUltras
teď tam ještě na poslední chvíli přirazí ;) Mašu a je vymalováno... ;)
Reagovat
George_Renel
Leda na paralympiádu .-).
Reagovat
kada.tom
tu ne, ta snad bude spravedlivě pykat ..
Reagovat
Jam
Konečně dobrá zpráva pro tvůj tým :D
Jinak já jsem taky rád že Caro tam jede, je to příjemná holka a bude krásnou vlajkonoškou
Reagovat
Dobry-den
Z estetického hlediska skvělé. :-)
Z hlediska sportovního je to tragédie. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale nesplnila kritéria, nemá tam co dělat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tys tam chtěla Anu Konjuh, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To taky, ale nemění to můj názor. Navíc Ana je asi druhá pod čarou...
Reagovat
smazaný uživatel
A ta by tam jako měla co dělat? Hráčka druhé stovky?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pozor, už je v live rankingu ve stovce! :D No co by tam dělala, sbírala zkušenosti. Navíc Ana FC hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Na olympiádu se ale nejezdí sbírat zkušenosti, tam mají jezdit ty nejlepší. Aspoň podle mě teda.
Reagovat
janek_da
hele kura monty, Ana jela kvůli olympiádě i na jakýsi pofiderní turnaj v Chorvatsku, tam se zranila. Přesto to vypadalo, že postoupí a teď tohle. To se můžou s dovolením na to všechny vysrat a ať je tam nominujou reklamní agentury.

Ostatně olympiádu už dávno beru jako něco marketingového a pro mě nezajímavého.
Reagovat
Jabadu
Lucka zatím dobrý, ale ta žirafka s americkým sebevědomím může ještě kousat, pokud se začne trefovat.
Denisa - úderově lepší, než Carla - bohužel "hlava.cz" - neřešitelný problém.
Katka - velká bojovnice, bohužel na to nemá herně a úderově.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, proč by na to Katka neměla? Hraje 4:6, 4:4 s hráčkou, která letos na trávě ještě neprohrála. Klidně to může jít do 3. setu...
Reagovat
smazaný uživatel
No vida! Ono to pude a né že né! :D
Reagovat
Dobry-den
Siňiaková taky super. Tak snad aspoň ta Lucy to zvládne.
Reagovat
sprchon
Nevypadá dobře, snad zase není zraněná. :(
Reagovat
historik
jj těch zranění, nemocí má už jak někteří za celou kariéru
Reagovat
historik
jak denisa odešla, přitom Navarro je dneska určitě k poražení
Reagovat
bIbec
Přijde mi, že Denisu něco bolí..
Reagovat
Fandina
woytho Katka s Caroline hrají na osmičce
Reagovat
kada.tom
to je naprosto skvělý, jak holky vůbec nejsou zvyklý na Mohammeda :-D
hlavně teda Garcia teď neunáší ... :-)
Reagovat
kada.tom
a zas :-)
Mohammed si to užívá :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jenom jestli ty jeho hlášení autů jsou správné...
Reagovat
kada.tom
tak na tomhle kurtu to nejde ověřit, no ... ale co tak vím z ATP, v naprosté většině jsou jeho rozhodnutí správná :-)
Reagovat
Fandina
Slyšela jsem od některých komentátorů, že už to není co bývalo. Že i chybuje.
Reagovat
George_Renel
Je to exhibouš, co musí vždy ´vyčnívat na kurtu nejvíce. Nemusím ho.
Reagovat
kada.tom
Z té Sakkari něco bude. Přiznávám, že jsem viděl pouze poslední dvě hry 2. setu a 3. set, ale Venus tedy nic nedarovala. Byla to solidní střílečka, Venus nakonec prodala svoje zkušenosti a jde do 3. kola :-)

Ale teda kurt č. 18 byl obsypán, hodně zajímavý zápas. Venus přežila těžký zápas.
Reagovat
janek_da
jak jsem říkal, za dva roky jí už budeš fandit
Reagovat
bIbec
hmm, teď už je přeci jenom těch chyb moc. Asi to neklapne..
Reagovat
bIbec
pffff, těžký gem.
Reagovat
bIbec
každopádně Karlička teď hraje fakt moc pěkně.
Reagovat
dadaft
osmička je těžký kurt, rachot jak v tramvaji...
Reagovat
historik
vždyť španělka nic pořádnýho nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Au! :(
Reagovat
kada.tom
dost nepříjemný, držela se za koleno, snad bude OK
Reagovat
bIbec
ježiš, ti fanoušci Karličky sou otravní. A komentátoři taky tlačej Karličku vostošest.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrála Kristýna tak to připadalo
Reagovat
Fandina
Venus Sakkiri hrají 1:1 na sety, ve třetím vede s brejkem, ale je to boj.
Reagovat
kada.tom
to teda ... Sakkiri hraje opravdu dobře, to je třeba uznat, Venus to má hodně těžký
Reagovat
kada.tom
/Sakkari
Reagovat
Dobry-den
Proč se Denisa rozpadla? prooooč???
Reagovat
kada.tom
Drž a nepouštěj!
Reagovat
molda
Nejsmutnější na tom je, že Karlička je i ve druhém setu nadále tragická a Denisa místo aby jí dorazila, tak není schopná ani z druhého servisu Karly přehodit síť nebo se při lehké výměně od základní čáry vejít do kurtu ...
Reagovat
historik
a na svém servisu těch dvojchyb...ale to je dlouhodobý problém
Reagovat
dadaft
Garcia zatím na servisu ostrá jako žiletka.
Reagovat
kada.tom
Mohammed řídí Garciu se Siniakovou, hmm :-)
Pro něj určitě ožívení řídit ženský zápas, i na těch GS ho vídám hlavně u mužských zápasů.
Reagovat
bIbec
hmm, 4 DFs v jednom gemu ..
Reagovat
Frick
Jako pomůže, když je třeba, to jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to brát nějak tragicky? Já myslím, že Karolína je jedna z nejspolehlivějších hráček na okruhu. Na Int. obvykle udělá úspěch (příští rok jich zase bude moci hrát víc, tak třeba bude i víc titulů), na "obyč." Premierech celkem pravidelně postupuje do finále, kde se stává jistotou pro sázkaře. A na GS je úplně jedno, jakou soupeřku má, končí to vždy stejně. Takže myslím, že jen prostě splnila očekávání.

Asi by měla hrát Stanford, těch 305 bodů by se jí hodilo.
Reagovat
Frick
No, její INT zápis je od podzimu 2014 skutečně lichotivý - F-W-W-W-SF-SF-W
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se jí nezastavej když vyhrála titul tak tím tuplem mohla ukázat víc ve Wimbledonu Nemyslíš?
Reagovat
Lunej..
Nejsem inkvizitor jako ty, naštěstí.
Reagovat
kada.tom
Venus, zaber!!
Reagovat
Lunej..
neva, minule jsi byla vynášená, že jsi vyhrála titul, ted jsi zase k ničemu, nic si z toho nedělej. :)
Reagovat
misa
Však jo, peníze si vydělá jinde (jak řekla letos v Melbourne).
Reagovat
Frick
Na prestižní a uznávané IPTL :-P
Reagovat
Lunej..
Co by za to dala některá jiná naše hráčka, kdyby měla letos titul..
Reagovat
misa
Nevím, třeba nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda je to hnus
Reagovat
tommr
Karolína opět "nezklamala" a ani tentokrát nedokázala GS prokletí zlomit. Los přitom měla velmi dobrej ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Misaki už byla proti srsti jiným kapacitám. Já jsem po návratu z bazénu plně spokojen s Barčou - to je bojovnice k pohledání... ;)
Reagovat
d@ve
jj Barča jede.. :)
Reagovat
Dobry-den
Karolina bohužel svůj stín znovu nepřekročila. Bez Vaňka to prostě nedává...
Reagovat
d@ve
Tak si ten zápas chudák nějak protrpěla. Mně to připadá, jako když na ty GS jezdí už nedobrovolně. Jako by ani neměla chuť hrát a nakonec vždy řekla: "Já jsem vám to říkala".. :(
Reagovat
misa
Tak by asi měla mít jiného trenéra, který ji na gs. připraví.
Reagovat
d@ve
No a nebo tak..
Reagovat
d@ve
Jen jestli jí spíš nerozptyluje ten její novej "sporťák". ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta pliskova zase vytvářela.tak dvě travnaté finále a s nějakou japonkou projede 0:2 nechápu a na grandslemu ta její hlava taky rapluje trošku víc než by měla
Reagovat
tommr
přitom s tou Japonkou má H2H 4:1 a v Eastbourne jí celkem bez problémů porazila ve dvou setech ... :(
Reagovat
FulnekUltras
no teraz je tu GS a súťaživosť mnohých prekvapujúco narastá... ;)
Reagovat
tommr
a u některých bohužel naopak klesá ... :(
Reagovat
George_Renel
jak dobytče na porážku... Na řetězu a žádný odpor.
Kdy překročí svůj GS stín?
Reagovat
kada.tom
Karol, Karol ... Misaki sice není bůhvíjak lehká soupeřka, ale na trávě jí měla umlátit, ale holt je to GS a na těch prostě Karol neunáší tu tíhu nebo co ... strašný, zase výpadek takhle brzo :-((
Reagovat
Frick
Jdi do p.rdele!
Reagovat
Lunej..
Tys tam měl být dávno...
Reagovat
FulnekUltras
ty pudeš...pudeš !!!!! ;)))
Reagovat
misa
Tradiční výkon Karolíny P. na grandslamech...
Reagovat
milik254
Kristepane :D Ještě že jsem ji do Fantasy fakt nedal :D
Reagovat
Fandina
Bože Kájo, co to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudou dávat Katku?
Reagovat
kada.tom
budou, hned jak skončí 2. set mezi Grigorem a Simonem
Reagovat
smazaný uživatel
Ok.
Reagovat
Jabadu
Allertová už se také skládá ... holt geny národa podkoních a služek. Nedá se nic dělat.
Reagovat
Serpens
Prd, problémy s doservírováním a vůbec problémy ve vypjatých momentech má 80% WTA, ty jeden podkoní
Reagovat
Lunej..
To je zase koment, fakt..
Reagovat
FulnekUltras
;))) je to tak - ale občasná vzpoura stojí za to...Jurášek Tě cítí na sto honů... ;)
Reagovat
bIbec
Bylo by hezké, kdyby to Denisa zvládla na returnu. Doservírovávání setů není zrovna její silná stránka.
Reagovat
Andrew89
zvládla to:)
Reagovat
bIbec
tak set doservírovala. Dobře! :-)
Reagovat
Andrew89
paráda..jen tak dál!
Reagovat
rosm
Podani tragicke, pohyb tragicky, hra o uplne o nicem a Doi ji uplne jasne prehrava, ani se nemusi branit.
Reagovat
Fandina
Kájo, teď brejk. Nevyměňuj, nerotuj ty míčky pěkně to tam mrskni po čáře, když bude na druhé. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
acho jo nic, tak teď hezky podání a pak ten brejk
Reagovat
mayday
Sorry, ale ranarka s podáním musí s trpaslikama na pažitu zamrtat... To je děs a hrůza.
Reagovat
Andrew89
nedokáže pravděpodobně využít příznivého losu a jako již tradičně pojede do.....domu :) hrozný, hrozný
Reagovat
kada.tom
Karol prostě na GS není schopna ničeho ... fakt tomuhle nerozumím :-(
Jako i postup Misaki mě bude těšit, ale prostě očekával jsem, že Karolína půjde dál ..
Reagovat
mayday
To jako už ani není možný s tou Karolínou tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
Co je v budoucnu pravděpodobnější? Svatba Jiřího Kvěše s Petrou Kvitovou, nebo postup Karolíny Plíškové do 2. týdne GS? Jako bookmaker bych to asi vypsal 50 na 50.
Reagovat
misa
Ještě nevypadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už dávám tomu sňatku větší šanci. Petra by změnila jen 2 písmena v příjmení, v podstatě by ani nemusela měnit podpis.
Reagovat
FulnekUltras
Po třetím titulu (nejpozději 2017) už se může stát cokoliv... ;)
Reagovat
freeteepek
S Karolínou to zase vypadá špatně. Hraje obranu místo útoku. Doi ale útočí...
Reagovat
tommr
Karolína nezačala dobře. V Eastbourne přitom Doiovou jasně přejela. Bud se u Karolíny zase projevuje její komplex z GS nebo se Doiová z poslední prohry náležitě poučila ... :(
Reagovat
misa
a hned přišla o podání
Reagovat
Fandina
Ježiš Kájo, to snad ne.
Reagovat
rosm
Set prohucela Pliskova, necekane ale...
Reagovat
Fandina
Kája Doi 6:6 3:3 Kájinko, zaesuj hezky prosím a je to.
Reagovat
tmora
DOI ma nohy dlouhý jako poník a Plíšková ji nedokáže rozstřílet na kusy ...
Reagovat
misa
Karolína má nohy jako žirafa, ale hýbe se jako lenochod :)
Reagovat
Lunej..
Tak ono je celkem logické, že některé vysoké hráčky mají horší pohyb.. :)
Reagovat
misa
Petře se vyčítá kde co, včetně špatného pohybu, ale oproti Karolíně působí jako nabitá energií.
Reagovat
Lunej..
Petra pohyb hodně zlepšila. Já nevím, proč se pořád hráčky srovnávají, když má zkrátka každá jiné dispozice.
Reagovat
babolat.cz
obzvláště v basketu je to zřetelné!
Reagovat
Lunej..
Bavíme se o tenise, když už chceš zase rýpat.
Reagovat
babolat.cz
Tak ono je celkem logické, že některé vysoké hráčky mají horší pohyb.. :)
Reagovat
Lunej..
Hele, na tebe peču. Myslela jsem, že když do sebe občas zašijeme, že je to OK. Ale ty tvoje blbé komenty, že jsem Fandina a píšu žblepty svědčí o opaku. Takže se měj, nebudu na tebe opravdu už reagovat, je to ztráta času.
Reagovat
babolat.cz
díky fandino, žasnu jak se stačíte přelogovávat...ale co důchodci maj času dost
Reagovat
Fandina
nepiš v množném čísle, tak potvrzuješ, že se nejedná o jednu osobu, která se přelogovává
Reagovat
smazaný uživatel
trapný
Reagovat
George_Renel
Na podinteligenta nemá cenu reagovat. Škoda klávesnice...
Reagovat
babolat.cz
taks e tu konečně sešla celá familie Fandina, Lunej a George. Trio Jamaha
Reagovat
George_Renel
Těší mě, že ses ztotožnil. :-)))
Teď už zase můžeš monologovat.
Reagovat
babolat.cz
přihlásil sis aspoň rychlejší internet, když vám zvedli důchody o 100Kč?
Reagovat
George_Renel
Zase mimo mísu.
Doporučuji na mě nereagovat, protože na mě nemáš.
Vzhledem k tvé podinteligenci tě utřu kdykoliv budu chtít.
Dnes už nechci a tudíž s tebou končím.
Reagovat
Fandina
všude je to zřetelné, protože malá hráčka udělá tři čtyři kroky na dva až tři velké, takže vždycky bude vypadat že se víc pohybuje
Reagovat
PetaM
Žirafa má 4 nohy, Kája jen 2, takže má pohyb o dost horší, než žirafa, protože je vůči ní v nevýhodě. A lenochod se pohybuje pomaleji, než Kája.

Ani jedna věc ve tvém komentáři tudíž není pravda :D
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
mikimaus321
lenochod SID z Doby ledové?
Reagovat
PetaM
Ne, lenochod ze Zootropolis. :D
Reagovat
Fandina
Výborně Baaruško, jen tak dál!!!
Reagovat
Serpens
Nesledujte zápas Plíškové, nestojí to za rozčilování...
Reagovat
rosm
Nestoji fakt ze ne
Reagovat
rosm
Pliskova to je zase super vykon, slices z forehandu, Doi v pohode ustava.
Reagovat
misa
Nakonec ji ale umlátí servisem.
Reagovat
rosm
Mozna japonka ji umlati, ma mnohem ucinejsi servis, Pliskove uz servis cte.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist