Siniaková na Floridě svou premiéru zvládla a srovnala stav semifinále Fed Cupu s USA na 1-1

22. 4. 2017, 18:10
Aktuality 244
FED CUP - České tenistky v Saddlebrook Resortu na Floridě zahájily boj o postup do finále Fed Cupu. Debutantka Markéta Vondroušová sice ve svém premiérovém utkání proti Coco Vandewegheové nepřekvapila, týmová jednička Kateřina Siniaková ale ve druhém zápase přehrála Shelby Rogersovou a srovnala tak stav na 1-1.
Kateřina Siniaková (© fedcup.com)

V oslabené a omlazené sestavě bojují české tenistky v USA o šesté finále ve Fed Cupu za uplynulých sedm let. Na zelené antuce v Tampě hrají s domácími Američankami a v případě postupu si zahrají finále doma s lepším z duelu Švýcarek s Běloruskami.

Kapitán obhájkyň titulu Petr Pála nemá na Floridě ani jednu z hráček, které se v uplynulých šesti letech zasloužily o pět triumfů. Chybí zraněná Petra Kvitová a omluvily se Karolína Plíšková, Barbora Strýcová i Lucie Šafářová.

Do úvodní dvouhry v Tampě dnes nastoupila teprve sedmnáctiletá fedcupová debutantka Markéta Vondroušová, jež hrála s jedničkou domácího výběru Coco Vandewegheovou. Nervózní Vondroušová, jež před týdnem ve švýcarském Bielu vybojovala svůj první titul na okruhu WTA, v úvodním setu se zkušenější Američankou dlouho krok nedržela a po necelé půl hodině hry prohrála hladce 1-6. Češka v úvodním dějství hrála spíše pasivně, čímž se nedokázala proti agresivnější Vandewegheové prosadit. "Nenechá ji nadechnout," komentovala vývoj utkání Martina Navrátilová v přenosu stanice Tennis Channel. Vondroušová sice v první sadě udělala jen čtyři nevynucené chyby, naproti tomu trefila však pouze jeden vítězný míč.

Prohra v úvodní sadě však českou hráčku z míry nevyvedla. Ve druhém dějství hrála Vondroušová trpělivěji a trefovala míče blíže k základní čáře, čímž si vynucovala chyby soupeřky. I přesto, že chybující Američance dvakrát vzala podání, sama si však servis prohrála celkem třikrát, a šanci na zvrat utkání tak nevybojovala. Z bodu se nakonec radovala zkušenější Vandewegheová, jež zvítězila 6-1 6-4. "Coco udělala všechno dobře a Vondroušová neměla šanci," uvedla Navrátilová, vítězka Fed Cupu v československých i amerických barvách.

"Na začátku jsem byla hodně nervózní. Umím hrát líp, než jsem dnes ukázala," řekla po své fedcupové premiéře Vondroušová českým novinářům. "Druhý set už byl dobrý, ale ona měla lepší koncovku," dodala.

"Coco měla impozantní začátek, za který ji musíme pochválit. Nedala tam Markétě vůbec žádnou šanci a hrála naprostý top ve všech směrech. Ten začátek jí opravdu vyšel, ale pak tam nějaké šance určitě byly," komentovala utkání pro ČT Nicole Vaidišová. "Coco je zralá hráčka a její tenis je o level výš. Markéta měla nějaké šance ve druhém setu, kterých bylo škoda. Coco měla výpadek, klesla ji procenta prvního podání, ale Markéta byla nervózní a nedokázala ty šance využít."

"Byl to ale rozhodně důstojný výkon. Poprala se s tím dost dobře a nemůžeme jí nic vyčítat, protože to pro ni byla první takhle velká zkušenosti. Ve druhém setu ukázala, že má velký potenciál," řekla na adresu sedmnáctileté Vondroušové bývalá světová sedmička Vaidišová.

Do druhé dvouhry nastoupila za výběr Petra Pály Kateřina Siniaková, která sice již ve fedcupovém týmu byla, 'ostrý' zápas za nerozhodnutého stavu však ještě nehrála. Role týmové jedničky se ale aktuálně 38. hráčka světa zhostila parádně, když do utkání s domácí Shelby Rogersovou vlétla jako uragán.

Siniaková výborně podávala, hrála aktivně, dařilo se jí v obraně i v útoku a nedělala zbytečné chyby, čímž si během pár minut vypracovala solidní vedení 4-0. V páté hře pak Američanka poprvé získala při podání Siniakové game, brejk ale nepotvrdila a Siniaková podávala na zisk setu. Američanka se ale postupně rozehrála a ještě se vzepřela, když snížila na 3-5. Na druhý pokus už ale Češka nezaváhala a po odvrácení dalších tří brejkbolů získala první sadu po téměř 40 minutách hry poměrem 6-3.

Úvodní hry druhé sady byly vyrovnané, zlom přišel až v pátém gamu, kdy si Siniaková vyšlápla na podání Rogersové a následně brejk bez problémů i díky výbornému prvnímu podání potvrdila a náskok si už pohlídala. Američanka ukončila utkání po téměř hodině a půl hry dvojchybou, a Siniaková tak díky vítězství 6-3 6-3 srovnala stav semifinále Fed Cupu mezi Českou republikou a Spojenými státy na 1-1.

"Byla jsem trošku nervózní, ale strašně jsem se na ten zápas těšila," řekla po svém premiérovém vystoupení v rozhovoru na kurtu s Martinou Navrátilovou Kateřina Siniaková. "Jsem ráda, že jsem to zvládla a máme bod. Šla jsem za každým míčem, bojovala jsem celou dobu, dobře jsem se hýbala a věřila jsem si. Byl to dobrý zápas z obou stran a nebylo to snadné, ale jsem šťastná, že jsem srovnala na 1-1," dodala česká hráčka.

"Je super, že je stav po prvním dnu 1-1," konstatoval po druhém utkání kapitán českého výběru Petr Pála. "Jsem rád, že to Katka takhle zvládla. Zvládla to výborně v hlavě od začátku do konce a já jí musím moc pogratulovat, protože odehrála opravdu skvělý zápas."

"Markéta teď hrála v poslední době výborně, vyhrála svůj první turnaj WTA a i tady hrála při tréninku celý týden moc dobře, ale ten zápas jí moc nevyšel úplně ideálně. V prvním setu byla nervózní, ale nevzdala se a bojovala dál. Ve druhé sadě ale už ukázala, co v ní je. Měla několik šancí a je celkem škoda, že tam něco málo nedotáhla, ale je to pro ni obrovská zkušenost a já věřím, že ji to může posunout dál," řekl Pála k prvnímu zápasu Vondroušové.

"Co bude zítra, to je ve hvězdách. Jdu teprve z kurtu, a ještě jsem o tom nepřemýšlel, musíme se o tom pobavit. Pokusíme se najít to nejlepší řešení, abychom zítra získali dva body. S Katkou jsem moc spokojený. Vyhrála, získala bod, a navíc hrála opravdu dobrý tenis. Katka je asi jasná, ta by měla hrát znovu, protože dneska potvrdila, že je v dobré formě. Ostatní zápasy jsou teď nejasné, ale možností je více," dodal Pála směrem k zítřejším zápasům.

• FED CUP 2017 •
Světová skupina I, semifinále
sobotní výsledky (22. 04. 2017)
USA - Česko (Tampa, zelená antuka)
Vandewegheová - Vondroušová 1-6 4-6 ... 1-0
Rogersová - Siniaková 3-6 3-6 ... 1-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

244
Přidat komentář
smazaný uživatel
Angie dostala pěknou nakládačku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holky byly skvělé. I Markéta, první set byla nervózní a Coco ji dávala co proto, ale druhý set byl skvělý, škoda jen že to nezlomila. Souhlasím s Pálou, že dnes budou oba singly hrát obě dvě, Markéta podle mě udělá vše proto aby "napravila" včerejšek a Katka zas je nabuzená. Jen s tou čtyřhrou nesouhlasím, měla by hrát Katka a Kristýna..
Reagovat
EllNino
Pála ještě nenominoval
Reagovat
darek.vrana
Škoda, že se na ten tenis skoro nedá dívat kvůli těm dementním trumpetistům...
Reagovat
Frick
Já tě chápu Darku, že bys raději houslisty.
Reagovat
George_Renel
A které myslíš? Ty české nebo ty americké .-b.
Reagovat
VlS
Fšechny - aspoň já to tak mám
Reagovat
Fandina
Trumpetisti netroubí, když se hraje, a když někde pouští o pauzách hudbu, to ti nevadí?
Reagovat
sprchon
Hudba o pauzách se mi moc nelíbí. Ale fandění, když se nehraje, to mi přijde v pohodě.
Reagovat
Frick
Na fotbale se taky vulgárně nadává rozhodčim a protihráčum.
Reagovat
blixa
A maminka ti nevysvětlila, že dámě se nikdy neříká "ty zkurvená čubko" ?
Reagovat
Frick
To je blbý, unznávám :-(

Lafatovi, Liberskýmu, Patákovi nebo Areldeánovi bych to ale řekl klidně :-D
Reagovat
blixa
Ale jo, to ti schvaluji. Jen by mě docela zajímalo, co by z tebe zbylo :D :D
Reagovat
VlS
No, tak se nežinýruj a udělej to
Reagovat
Frick
Katka potěšila - jak už taky psal M25 - ty poslední zápasy nedávaly důvod k nějakému óbr optimismu, nakonec se ale Katka toho zhostila se ctí. Další z Češek, u níž výkon ve FC vzrůstá.

Toto bohužel nelze říct o Maky, které premiéra ve FC nevyšla. Asi tedy kombinace trémy a nezkušeností ze zápasů s takovýmito ranařkami. Byť pravda - s Týnou hrála a vyhrála.

S nominací fakt nevim. Jisté je, že česká dvojka bude nastupovat za nelehké situace, kdy a) bude odvaracet vyřazení b) bude moci zajistit postup s myšlenkou, že "deblový" pokus č.2 bude mnohem, mnohem těžší.

Nevím, obávám se, že Maky by ta "tíha okamžiku" mohla trochu položit. Denisa bohužel má zlou formu, takže zbývá Týna. Zítra bude prý polojasno, ten čedič by mohl být rychlý, tak kdyby se pokoušela hrát co nejvíc, jako na betonu...

Obě navrhované singlistky bych dal i do debla. Tam mne jiná alernativa nenapadá.
Reagovat
EllNino
"aby se pokusila co nejvíc hrát jako na betonu", tim chceš řííct jako co ? :) ...

A Týnu sice Markéta porazila, ale Týna není ani zdaleka taková ranařka jako CoCo ...krom servisu
Reagovat
FulnekUltras
Byl jsem dneska radši na Zelňáku a su úplně klidné... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=_T5SPF1W9LQ
Reagovat
rubens
palec hore..:-) co je na Zelnáku?
Reagovat
FulnekUltras
včera malá rodinná oslava... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5BrZqE4HSZ4
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
Chceme Nicol více v tv :-)) Kdyby komentovala s Klárou Koukalovou, tak by to byl nejlepší debl v tv :-)
Reagovat
lukassb
Taky me dnes potesila. Treba se bude do budoucna angazovat vic:-)
Reagovat
tommr
a dává nám docela slušnou šanci na postup. Pokud by se Katce podařilo zopakovat dnešní skvělej výkon i zítra tak by nad Vandeweghovou mohla vyhrát a ten třetí bod už bychom pak snad nějak uhaluzili ... :)
Markétě se dneska nedařilo a byla jen stínem hráčky, která minulý týden zářila v Bielu. Těžko říct čím to bylo. Nervozitou? Únavou z náročnýho programu? Nebo jí prostě jen zaskočila silová hra soupeřky? Zítra bych každopádně místo ní postavil do čtvrtýho zápasu bud Denisu nebo Kristýnu ...
V případným deblu bych určitě postavil Katku a k ní jednu z těch co nebudou hrát čtvrtýho singla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasné že Maky prostě nemůže hrát neustále jako v Bielu a dnes byla vidět nervozita i možná to zaskočení silovou hrou. Maky přeci jenom nemá s takovýma dělama herní zkušenosti, tohle se nenatrénuje to chce hrát a hrát a hrát, pak už to půjde.
Reagovat
janek_da
Maky byla spokojená se svou hrou. V mezihře ok. S podobnými ranařkami už hrála, akorát že Coco to přece jen víc lítalo do kurtu a hlavně na zadní lajnu.
Reagovat
EllNino
prostě Markét narazila na jinej kalibr a skloubilo se všechno, cos vyjmenoval dohromady, takové síle podle mě ještě nečelila, ani Sam neraje tak rychle
Reagovat
VlS
A navíc to tam Coco padalo, žádná tragedie. Postavil bych ji i proti Shelby, tam bude pro tvořivost daleko větší prostor.
Reagovat
Jan
Taky Myslím, že u Markéty se projevily všechny věci, co jsi psal. Navíc rány, co dávala Coco, na to není zvyklá, tak nevěděla, co s tím. Až si to osahá ve více zápasech s takovými hráčkami, bude to lepší. Chce to čas, ale ten tady teď nemáme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbrklost a nervozita taky..Třeba ty dvojchyby..Coco se nedařilo a Markéta hned spěchala na druhé podání a zkazila..
Reagovat
horska.kraslice
Podání Markétě dnes nešlo, škoda, jinak by ten druhý set asi dala. Ale to jsou kdyby.
Já patřím k těm, co postup neočekávají, takže zápasy sleduji v klídku :-)
Reagovat
Jan
No toto :)
Reagovat
blixa
Tak ty snad čekáš postup ? A nechceš toho trochu moc ? ;-)
Reagovat
Jan
Nečekám, ale víc snahy by neškodilo :)
Reagovat
Jan
Resp. nečekal jsem, ale po dnešku to nevypadá úplně beznadějně.
Reagovat
blixa
A snahy snad bylo málo ? Bože ....
Reagovat
Jan
Mám na mysli snahu horské kraslice :)
Reagovat
blixa
No ona se horská kraslice může snažit jak chce, ale s výsledkem to nijak nehne ;-)
Reagovat
Jan
Nehne, ale udělá to dobrý dojem :)
Reagovat
Jan
Nezbude, aby hráčka, kterou Pála postaví do 4. singlu, ať to bude kterákoliv, ze sebe udělala hrdinku jako Karolína ve finále s Ruskem :)
Reagovat
FulnekUltras
naopak - zítra jedině zase Katka a Maky (ta už má s us-dvojkou a ve svém druhém zápase po "křestu CoCo-ohněm" mnohem větší šanci) - Trndu a Drndu šetřit na debl, pokud k němu dojde
Reagovat
freeteepek
Já bych tam nechal Markétu. Zítra bude hrát o level výš. Hlavně bude mít jinou soupeřku. Hrála s Rogers na tomhle povrchu před rokem a i když nevyhrála, moc nechybělo. Protrpěla si dnes svou premiéru a zítra lze od ní očekávat určitě lepší výkon.
Je zde obava, že Kristýna nebo Denisa budou zítra stejně nervozní, jako dnes byla Markéta. Ty zkušenosti prostě nemají. Je to velké riziko. Proto bych na singla znovu postavil Markétu s Katkou.
Reagovat
sprchon
Katku jsem zase dlouho neviděl, takže tam opět vidím pokrok. Nicole už to nejdůležitější řekla (btw taky mě příjemně překvapila svým projevem). Od začátku super, zejtra by mohla Coco trochu víc rozhodit a klepnout. ;)

Nasazovat Tyndu (jak zmiňovala Nicole) se mi moc nezdá. To už spíš Drndu, ale je otázkou, jak na tom obě jsou. Třeba jim to prostě nesedí nebo nejsou úplně 100% fit, tak nastoupí zase Maky, která na dnešní Shelby určitě má. Další otázkou ale je, co udělají se sestavou Američanky. :D Nabízí se možnost využít Davis, pokud ta s tím nemá nějakej problém. A to by byla asi mnohem nepříjemnější varianta...
Reagovat
FulnekUltras
souhlas s Maky do singlu i na zítra - jen ať se hrdinkou stane dřív, než se jí to stačí vrazit do hlavy ;)
Reagovat
Jan
Ať se jí to vrazí kam chce, hlavně, když vyhraje :)
Reagovat
George_Renel
Pokud zítra za USA nastoupí Shelby Rogers, vůbec bych se neobával nasadit Markétu. Myslím, že by jí hra soupeřky hodně vyhovovala.
Reagovat
Jan
Cítím v kostech, že Američané nasadí Davisovou :)
Reagovat
EllNino
jo :) a my nasadíme Denisu
Reagovat
tommr
já si taky myslím, že na plac půjde Davisová, ale místo koho? Obě Američanky dneska hrály mizerně ...
Reagovat
EllNino
CoCo hrát bude určitě, byla by pěkně nasraná, kdyby ji neominovali i přes dnešní hladkou výhdu a suvereně nejlepší žebříček a sebevědomí, vyhrála poslední 4 singly, tam je její nasazení stoprocentní ...
Reagovat
Jan
Taky myslím, že Coco postaví určitě. Její servis dělal Markétě velké potíže. Tipnul bych, že pokud dojde na debla, tak Američané postaví Coco + BMS.
Reagovat
EllNino
mají spolu vyhraný Premier Mandatory, ty pujdou do debla určo :)
Reagovat
VlS
A co dělala Coco tak mizerně? Flákala to tam jak umí a na její poměry málo chyb.
Reagovat
tommr
ve druhým setu hrála bídně a kdyby neměla Markéta zrovna tak špatnej den tak by toho určitě využila ...
Pravdu má ale EllNino v tom, že americká kapitánka si jí nedovolí posadit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Katce není moc co vytknout. Na singlovou premiéru ve Fed Cupu velmi dobrý výkon, navíc ještě v pozici týmové jedničky... Jsem za to rád, protože na těch turnajích předtím nevypadala Katka úplně ve formě, ale dneska ukázala, co umí. Zítra bude mít Katka určitě těžší soupeřku, ale já ten zápas neuvidím. Pokud ale bude důvod, tak si to rád pustím ze záznamu... :)
Reagovat
EllNino
já myslím, že Katka CoCo praskne, na antuce má určitě největší šanci
Reagovat
EllNino
Nicole má výbornej projev a příjemnej hlas ... je hrozně fajn na poslech, překvapila mě ...

Katka velká gratulace, parádní výkon a skvělé zhostění se týmové jedničky a premiéry ve FedCupu :) Zítra by mohla dát i CoCo, má na to ...na antuce bude nebezpečnou soupeřkou na všech turnajích
Reagovat
VlS
Jj, i češtinu má skvělou. Moc příjemnej projev.
Reagovat
Pedronegro
jo, je z ní krásná a chytrá žena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra na 95% Katka vs Coco no a pak, možná risknout Tyndu. Maky si na Floridě odpracovala své, no a postavit Dendu to asi padá po těch letošních výsledcích. No uvidíme nic lehkého pro Péťu
Reagovat
Fandina
Nicol je fakt sympatická a výborně mluví. Jak vizuálně, tak obsahem.
Reagovat
Jan
Je sympatická, mně se moc líbí.
Reagovat
Fandina
je moc příjemná a přitom kultivovaná
Reagovat
VlS
pěkně, tak zítra Coco, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo :-)
Reagovat
Jan
Škoda prvního bodu, jestli by ho získala např. Kristýna, ale to jsou ta kdyby.
Reagovat
EllNino
nemyslím si, že by Kristýna vyhrála, to už spíš Denisa, Kristýna prostě na antuce neumí běhat, viděl jsem ty mátožné nohy v tréninku
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude to mít Pála vůbec jednoduché, Maky dneska nervozní, Týnda se nehne za ničim co je 15 cm od ní a Denda no ta letos hodně nevýrazná.
Reagovat
EllNino
ale právě Denisa by mohla být ten týmový žolík, věřím tomu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda bych tomu věřila, no uvidíme. Pála ví více než mi, ale asi by stálo za to risknout Dendu a doufat že předvede to nejlepší co umí. No a případý debl Katka/Týna? Možná Maky i když ta (naštěstí) debla letos nehrála
Reagovat
Jan
Ještě je otázka, jestli Američané nepostaví Davisovou.
Reagovat
EllNino
jojo bude to zajímavý ten 2. zápas
Reagovat
Fandina
bod je doma a zítra na začátku proti rozjeté Coco. Držím palce, pojď Kačenko a holky!!!
Reagovat
Fandina
A koukám, že je tam i dost českých fanoušků, napočítala jsem minimálně sedm vlajek na hrazení. A hlasitě povzbuzují.
Reagovat
Fandina
Marek Svačina se mi líbí s těmi rodačkami. A včera se mi líbil ve Všechnopárty, i ten dotaz na délku zápasů a jak si odskočit. :-)))
Reagovat
Jan
Rodačka z Hradce Králové je skoro jako rodačka z Loun :)
Reagovat
Fandina
:-)) tak, hraje dobře a ani nemusí být zloun :-))
Reagovat
Jan
Není zloun, je to na ní vidět :) Karolína zloun je :)
Reagovat
Fandina
Zloun je, ale jinak je určitě hodná :-)))
Reagovat
Jan
Kristýna mi přijde hodnější :) Jak jsem viděl ten rozhovor.
Reagovat
Fandina
Týna je usměvavější, má milejší výraz než Kája a trochu jemnější rysy. Ale třeba hodnější je Kája. Kdo ví :-)).
Reagovat
janek_da
rodacka zradce
Reagovat
Fandina
a ještě k tomu zradce kralove
Reagovat
Fandina
výborně, brejčík, tak dopodávej a je to. Pojď!!!
Reagovat
brixner
Za boj i snahu! Neboj se nic, vítězství příjdou, trošku sis to vočuchala a vošmakala, bez toho to nejde! Jednou budeš naše opora!!!
A Kačena? Má našlápnuto, mám tuhle bloncku radši a radši!
Reagovat
Fandina
Set je doma, tak ještě jeden Katko. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
První půlka 1. setu vynikající, pak už to bylo trochu slabší, ale závěr posledního gemu zase ve velkém stylu... Jedem Katko, ještě jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš vůbec Češkám nebo JEN Katce? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že se vůbec ptam co? :D
Reagovat
Lunej..
Katka ma pekne ty copy.
Reagovat
Fandina
Dneska má jeden ohon, culík :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověděla sis sama... :D
Reagovat
PetaM
5:1, Svačina: "Tohle by si Kateřina neměla nechat protéct mezi prsty." A skoro všechno v hajzlu :D :D Ještě, že prokletí Svačiny netrvá tak dlouho. :D
Reagovat
FulnekUltras
ještě že jsem se nedíval ;)))
Reagovat
George_Renel
dosti překvapivě vyřazuje ve Stuttgartu v 1. kole kvalifikace A. Beck.
Reagovat
FulnekUltras
naši "elitu" by z FC nakonec omluvilo jen to, kdyby ve Stuttgartu byly všechny aspoň v čf ne-li v sf ;)
Reagovat
tmora
mate nekdo link? Tady uvedenej neni funkcni. Diky
Reagovat
Fandina
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1051/MDS.pdf
Reagovat
A.R.R.
Na FB stránkách Porsche Tennis Grand Prix je záznam
Reagovat
PetaM
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/18077387_1438556222832717_4030900809607696268_o.jpg?oh=b6076d2ce592fe72199e59b6d7045ae2&oe=59777DE5
Reagovat
tmora
mate nekdo link? Tady uvedenej neni funkcni. Diky
Reagovat
Frick
Coco vzhledově ujde, ale ta Šelby... ta fakt ne ...sorry jako.
Reagovat
smazaný uživatel
Nick Frick, lejnoidní hulvát
Reagovat
Frick
nezačíná celkem macatět? Jako klidně at tam ty kila jsou, ale musí být v pevném skupenství, že jo...
Reagovat
Lunej..
Uvidime, jak jsi nam zmacatel ty. Ty ta kila navic v brisni oblasti rozhodne v pevnem skupenstvi nemas.
Reagovat
Frick
Já nejsem profesionální tenista.
Reagovat
Lunej..
Ty nejsi nic, tak prestan porad nekoho kritizovat ohledne vzhledu a divej se na sebe casteji do zrcadla.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/glatch/

Ale ještě smutnsjší, že tahle hráčka nám nedovolila finále ještě před "plným nástupem" zlaté generace.

Byť je tedy pravda, že případné finále by se asi velice podobalo tomu daviscupovému z téhož roku.
Reagovat
Chrenda
asi nenominoval Markétu bez doložené výkonnosti. Holky určitě hráli přípravné ostré sety a nejspíš jak Denisu, tak i Kristýnu Maki klepla. Dnes jí to prostě úplně nevyšlo, ale je podlé hned na ní házet špínu, jak to tady řada haterů dělá. Je mi z toho docela blivno. Ve druhém setu ukázala, že na ty holky z první 50-tky do roka a dne bude mít. Dobrá zkušenost to určitě byla a díky Petrovi, že jí tu šanci dal. Stejně myslím, že holky vyhrajou 3:1. Siniaková dnes vyhraje a zítra vyhrají obě naše holky. Debla bych moc dobře neviděl.
Reagovat
Jan
Jo, říkal jsem si, proč ji nominoval, že to bezdůvodně neudělal. Pro mě od počítače se jevilo zajímavé, že Markéta porazila v Bielu jak Kristýnu, tak Báru Strýcovou, což vypadalo slibně. Pála měl z kurtu mnohem víc informací, jak na tom holky jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidět Nicol v jejím věku ve studiu je fakt smutný..Jinak krásná holka :-)
Reagovat
Frick
Je. Smutná kariéra to byla.
Reagovat
dadaft
znám i mnohem smutnější
Reagovat
Frick
Jo, ale třeba by mohl letos na podzim žebříček WTA vypadat takto (kdyby se navíc neotevíralo revizorum)

1. Plíšková Ka.
2. Kvitová
3. Vaidišová
Reagovat
Frick
Docela vtipný, jak Nicole o ní mluví jako o nějakym "talentu od pánaboha". O Káje, co se prokosala vzhůru až ve 23, tj. o nějakých 6 let věku později než sama Nicole.
Reagovat
George_Renel
mě svým projevem mile překvapila.
Reagovat
Lunej..
Jj, hezky mluvi o holkach a celkove dela dojem pokorne vyspele hracky.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela ráda bych jí někdy viděla na postu komentátorky, má moc příjemný hlas který by se skvěle poslouchal
Reagovat
dadaft
1+
Reagovat
Frick
Na Maky tady koukáme jako na mladičký děvčátko a pravda je taková, že Nicole byla na RG 2006 hned o 3/4 roku mladší.
Reagovat
Serpens
A ta je důkaz, že věk při proražení do první stovky není rozhodující.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak pak Nicole dopadla hm
Reagovat
Jan
Je otázka, jestli by byl výsledek jiný, kdyby hrála Kristýna nebo Denisa. Pokud ne, tak je to jedno. Holky budou na zítra odpočaté. Denisa by možná zvedla náladu :)
Reagovat
Frick
S Denisou by to asi stálo za statou bačkoru, ale s Coco x Týna mohlo bejt zajímavý.
Reagovat
sprchon
Nevadí Maky, je to zkušenost. ;) Neměla moc prostor hrát svoji hru a moc se jí nedařilo držet taktiky zkusit Coco rozběhat. Ale jinak se asi nedá říct, že by dělala něco špatně. Byla tam nadějná pasáž ve 2. setu, kdy to vypadalo, že se to obrací, že to z ní spadlo. Ale už je hotovo, no.
Reagovat
Frick
No, v podání rezervy byly.
Reagovat
EllNino
tam jsou rezervy obecně, po tom zranění se není co divit
Reagovat
Torn
Vaidiška v TV tvrdí, že Coco hrála dobře v prvním setu. :D Nehrála dobře vůbec, měla jen z prdele kliku, protože nikdy nic pořádnýho nevyhrála (se stylem její hry) a na Markétě si honila jen ego. Vzhledem k výkonu Markéty je vážně pro Coco ostuda, co předvedla. Jen servis a return jí držel ve hře...vy výměnách byla Markéta lepší.
Reagovat
Fandina
Coco hrála dobře, byla namotivovaná a jela.
Reagovat
Lunej..
No, ty mas taky dost. Asi budes potomek Vseznalka a Neznalka.
Reagovat
Torn
Dost ani ne. :D Coco je prostě čůza. :D
Reagovat
dunphy
A to má spojitost s tím jak dneska hrála prosimtě jakou???
Reagovat
Lunej..
No jo, holt jsi odbornik, ja ne, tudiz nejsem ani hodna takove diskuze.:P
Reagovat
Torn
Já se tu nebudu dohadovat...:D Koukal jsem a projev, hra Coco se mi zkrátka nelíbila, nemá smysl se tu dohadovat. :)
Reagovat
A.R.R.
Coco je zlatíčko!!!!

Nerozumíš tomu!!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sympaticky hecovala publikum.
Nesázej, nebudeš trolit :-)
Reagovat
Frick
Docela by mne zajímalo, v čem Pálu tak nepřesvědčila Týna.

Snad to Maky nesrazí sebevědomí.

Ale těžko jí uvidíme zítra.
Reagovat
Fandina
Nicole to hezky komentuje. Je to sympaťanda.
Reagovat
misa
Zítra má narozeniny.
Reagovat
dadaft
tak úplně zadarmo to nebylo,
ovšem žebříčkový, věkový a silový rozdíl by prostě příliš velký.

v 17 má první fed cupový zápas za sebou a myslím, že jich ještě dost časem bude.
Reagovat
Frick
Před týdnem ten věkový a žebříčkový rozdíl vidět nebyl.
Reagovat
George_Renel
Utkání jednoznačně rozhodlo podání.
Reagovat
EllNino
zajímavé v zápase CoCo Vandeweghe
Reagovat
George_Renel
Jak se to vezme, nemyslel jsem jen podání Coco, ale hlavně nepodání a DB Markéty.
Reagovat
EllNino
tak Markéta má slabý servis, to je známá věc, a kdo ho neměl slabý v 17 letech a po 8 měíčí pauze zaviněné zraněním lokte
Reagovat
smazaný uživatel
Coco se raduje jako kdyby porazila hráčku Top 10 :-D Američani no :-)
Reagovat
Lunej..
A co je na tom tak divnyho, ze ma radost na domaci pude?
Reagovat
sprchon
Je to pinda. :D Odjakživa když ji vidím, tak bych ji nejraději dal párfacek. :D
Reagovat
Lunej..
Ok, ukecal jsi me:D
Reagovat
smazaný uživatel
Źe Amíci vše strašně přehrávají? :-) Vždyť to nějak těžký neměla a Markéta teprve ´začíná´:-)
Reagovat
Torn
Jen jí to přejme, ať má radost, že porazila hráčku, co byla ještě minulý týden 230. na světě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si povede líp než Markéta "jakoby" Vondroušová. Jestli ne, tak je nejspíš rozhodnuto...
Reagovat
Lunej..
Nekteri meli jasno uz pri nominaci.
Reagovat
dadaft
jj, potřebujeme nutně bod.
Reagovat
smazaný uživatel
Ustrašená hra plná chyb..Coco nehraje nic extra..Alespoń si Markéta osahá Fed Cup, ale na postup se asi nemyslí :-)
Reagovat
Dobry-den
Dneska to byl od Markéty ostudný výkon a dostala obrovský výprask, ačkoliv soupeřka byla více než hratelná.
Ale asi si tím holka potřebovala projít a příště už to bude lepší, takže bych z toho nedělal nějakou tragédii :-)
Reagovat
HayashiM
Špatný-troll.
Reagovat
Dobry-den
Jsi
Reagovat
EllNino
ostudný výkon jsi tu předvedl ty a někteří další ... ale rozhodně ne Markéta
Reagovat
Lunej..
Prvni veta nesmysl, Coco polevila ve 2. setu a Marketa se zlepsila.
Druha veta ok:)
Reagovat
PetaM
Coco ale neskutečně zdržuje ... Nejdříve půl hodiny čeká, než se uklidní diváci a pak, když si svojí vlastní chybou zničí raketu, jde si pro novou skoro vycházkovým krokem, jako by byla na břehu Vltavy a kochala se výhledem. Hrůza ...
Reagovat
dadaft
jsem kyselina a leptám a leptám,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
3:3 tak teď by to chtělo Markétko podání a pak zase return. Hezky tam povzbuzují Maki nebo Maky!!!
Reagovat
dadaft
s y
Reagovat
Fandina
:-)) dík
Reagovat
misa
Vandeweghe už hraje svůj antukový standard.
Reagovat
Lunej..
Coco se takhle vzteka bezne?:)
Reagovat
EllNino
ano :D ikdyž dneska hodně
Reagovat
Lunej..
Marketa se otrkala a drzi se dele ve vymene a Coco nerví:) jen ty Marketiny DF snad uz nebudou:)
Reagovat
A.R.R.
Já bych řekl, že je to taková normálka, ona je prostě rapl :-D
Reagovat
Lunej..
Ja ji nejak extra nesleduju, tak se podivuju:)
Reagovat
EllNino
http://holcomb-vedenanet.blogspot.cz

Možná odpověd na to, proč se tak nedařilo holkám v Bogotě, pletly se těžší rakety, Denisa nemohla, bolela ji ruka ...
Reagovat
Dobry-den
Markéta chce asi trumfnout výkon Denisy Allertové z Bogoty. A zatím se jí to celkem daří...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vůbec tohle můžeš srovnávat proboha??
Reagovat
A.R.R.
ale prosím tě, je to její premiéra ve FC. Je to velký talent, ale pořád hodně mladá a nezkušené holka.
Reagovat
Lunej..
Ale jeji BH cross je velmi dobry:)
Reagovat
A.R.R.
Markéta je celkově už hodně herně vyspělá a má i velkou herní inteligenci, ale ty výkyvy tam ještě budou, až nasbírá zkušenosti, tak přijde i konzistence.

Ale Coco už má nervy, takže to Maky ještě může otočit.
Reagovat
Lunej..
Presne, mne se taky herne libi. A jsem rada, ze mame porad z ceho vybirat, na rozdil od DC.:)
Reagovat
George_Renel
Ty už nechlastej....
Reagovat
Dobry-den
Nerozumíš tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tomu nerozumíš idi.te
Reagovat
George_Renel
Dobrý večer...
Reagovat
smazaný uživatel
Vooondrousovaaa
Reagovat
HayashiM
No sláva
Reagovat
Frick
Ale jako nevlastní, že jo?
Reagovat
EllNino
Colleen Kay Hutchins
Reagovat
A.R.R.
Proč by měla být nevlastní. Coco je hezká holka.
Reagovat
EllNino
Chlape, že si vubec troufáš hodnotit, co je hezký
Reagovat
Torn
No Koko Vandevička určitě ne. :D Vypadá jako potomek Jane a Godzilly. :D
Reagovat
EllNino
Jojo, jen do ní :)
Reagovat
Lunej..
Torn bude urcite potomek modelů:)
Reagovat
Torn
Vlastně skoro jo hele. :D Ale bez urážky, Coco vážně hezká holka, ať už postavou tak v obličeji.
Reagovat
Lunej..
Nechybi ti nejake sloveso? :)
Reagovat
Torn
To tě nechám doplnit...:D je/není. :D
Reagovat
Pedronegro
je to kočka, sice velká a těžší, ale rozhodně sexy kočka :)
Reagovat
Torn
To už je víc sexy Puigová se svým knírem :D.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jsme ji trochu přecenili no a já myslel že je to to super talent....
Reagovat
EllNino
ach tohle jsem přesně čekal :D :D ...
Reagovat
Dobry-den
Je to super talent. Bohužel dneska je super mimo. Ale Coco teď hraje taky blbě, tak třeba to ještě bude zajímavé :D
Reagovat
misa
:) Však jí je 17 a potřebuje nabrat zkušenosti i sílu.
Reagovat
EllNino
to tu nevysvětluj, to nemá cenu
Reagovat
Fandina
Teď by bylo potřeba, kdyby Coco přestala být suverenní a Markétka si zpátky vzala podání a potom se to může přelomit.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně dobrý gem od Markét konečně si to uhrála, teď to chce ještě přidat na returnu. Výhru nečekám ale každý gem dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve jeden vtípek z netu- Serena Williams čeká potomka! Kdo je maminka se zatím neví.. Nemá cenu se vymlouvat na to, že u nás hrají hráčky druhého, až třetího sledu..Za USA taky nehraje ta ´Top 3´..Je jasný, že CoCo by nejspíš nedělala takové ramena na Petru, nebo Karolínu, popřípadě i Lucku :-)
Reagovat
Serpens
Ale no tak, nehněvejte se na ňu. Vždyť to není tak dávno, co jsme jásali, že porazila sto padesátou hráčku na světě.
Reagovat
EllNino
přesně ...
Reagovat
Dobry-den
dneska by prohrála i s patnáctistou :/
Reagovat
smazaný uživatel
Patnáctistá by nedávala takový rány, patnáctistá by sotva trefila kurt....
Reagovat
HayashiM
...minulý týden? :D
Já se nehněvám, prostě křest ohněm no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl co to je za sběrače? Vždyť nejsou schopní pomalu ani chytit míč, vůbec neví co tam dělají. To je úroveň od amíků....
Reagovat
Dobry-den
kdo to je a co jste udělali s Markétou???
Reagovat
dadaft
ajaj
Reagovat
kozy
v tom týmu není kdo by pořádně zahrál... snad siniak dnes uhraje
Reagovat
dadaft
njn, samozřejmě Karolína s Luckou, to by byla jiná liga, ale třeba se mladice porvou........... ještě bych Markétu neodepisoval
Reagovat
tommr
neříká se mi to lehko, ale Markéta je bohužel úplně mimo ... :(
Reagovat
EllNino
a co má proti těm ranám dělat ?
Reagovat
smazaný uživatel
1. zápas a hned pá proti sobě takovou dřevorubkyni, zatím Markéta neměla žádnou příležitost, vše je o Coco
Reagovat
A.R.R.
Markéta je jakoby dost nervozní.
Reagovat
Lunej..
Ja se nedivim, je to jeji premiera a tak agresivni hracku asi jeste nepotkala. A Coco umi...:)
Reagovat
A.R.R.
Tak tak, prostě si to zkusí a já jsem teda nečekal, že by do toho vletěla jako minulý týden.

Coco je moje kobylka, já tu holku divokou moc rád :-)
Reagovat
Lunej..
Coco je dobra :)
Reagovat
A.R.R.
už chytá nervy :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák, až je mi ji líto... Ale myslím, že pro ni dost dobrá zkušenost!!! Nejen nervozita, ale taky myslím i únava...
Reagovat
PetaM
Když je unavená, proč nastupovala? Kristýna by aspoň dobře servírovala.
Reagovat
EllNino
a co z toho, když by se nehla z místa ?
Reagovat
PetaM
Nemuselo by to být 6:1 :D :D
Reagovat
Lunej..
Mozna by to bylo 6:0, muzeme tu tipovat do aleluja.:) Zase typicke ceske fandeni:)
Reagovat
PetaM
Vždyť tomu se ani fandit nedá :D Nebudu si namáhat adrenalinové žlázy, když je to na prd :D :D
Reagovat
EllNino
ne, nejsi vtipnej ;)
Reagovat
PetaM
Pravda nebývá k smíchu :D
Reagovat
Lunej..
Jdu si radeji fandit sama po svem, tady krom tebe neni zadny objektivni fanda:)
Reagovat
EllNino
už vidím mátožnou Týnu na týhle poloantuce :D
Reagovat
Lunej..
Chudak Marketa, ted vyhrala 1. turnaj na WTA, byla za hvezdu, ted ji to nejde proti ranarce Coco a uz je za hovezi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale asi moc na výběr neměla...
Reagovat
Serpens
Kdepak, ta nervozita je značná, snad to z ní spadne.
Reagovat
misa
Trochu silná káva pro Markétu.
Reagovat
dadaft
snad se sebere................ teď děsuplný volej.
Reagovat
HayashiM
Zatím je to čistě o Američance
Coco - 1 eso, 1df, 7 winnerů, 1FE, 8UE
Markéta - 1df, 6FE, 3UE
Reagovat
dadaft
njn, takové pumelice Maky ještě nezažila...
Reagovat
misa
Loni hrála se Sam.
Reagovat
vibbi
Markéta zatím děsná.
Reagovat
kozy
nepamatuju si kdy nebyla
Reagovat
kozy
coco win dneska
Reagovat
FulnekUltras
kozi kozi ? asi tak... ;)
Reagovat
kozy
coco win dneska
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist