Siniaková neudržela vedení proti Görgesové. V Melbourne končí v prvním kole

16. 1. 2017, 03:20
Aktuality 123
AUSTRALIAN OPEN - Kateřina Siniaková našla v letošní sezoně svou první přemožitelku. Česká tenistka nenavázala na titul ze Shenzhenu a v Melbourne se loučí už v prvním kole, v němž podlehla 6-3 3-6 4-6 Julii Görgesové, přestože vedla už 6-3 2-0. Němku čeká ve druhém kole bývalá světová jednička Jelena Jankovičová.
Kateřina Siniaková

Lepší start do letošní sezony si nemohla Kateřina Siniaková přát. Dvacetiletá Češka totiž letos ještě neprohrála, když získala svůj premiérový titul na turnaji v Shenzhenu, kde mimochodem porazila dvě hráčky Top 10 Simonu Halepovou a Johannu Kontaovou.

I její dnešní soupeřka Julia Görgesová má za sebou úspěšný vstup do letošního roku. V Aucklandu se probojovala do semifinále, po cestě vyřadila Anastasii Pavljučenkovovou a rozjetou Caroline Wozniackou.

S úvodním grandslamovým podnikem Australian Open má rozhodně více zkušeností osmadvacetiletá Němka, která si v Melbourne už třikrát zahrála osmifinále. Naopak pro Siniakovou je letošní ročník teprve její čtvrtou účastí. Maxima dosáhla před dvěma lety, kdy prošla do druhého kola.

Statistiky zápasu
Siniaková - Görgesová
60% 1. servis do kurtu 56%
3 esa 7
7 dvojchyby 8
14 vítězné míče 25
21 nevynucené chyby 35
2/5 brejkboly 3/8
4/8 hra na síti 15/25
čas 2:02

Formu ze Shenzhenu si Siniaková přivezla i do Melbourne. Hned ve třetím gamu sice musela likvidovat dva brejkboly soupeřky, v tu chvíli ale česká tenistka ukázala, že si momentálně věří a obě šance Görgesové smázla dvěma winnery z bekhendu.

V klíčové osmé hře vyrobila Němka tři dvojchyby, čímž Siniakové hodně pomohla k zisku jediného brejku prvního setu. Možnost úvodní dějství dopodávat do konce měla Siniaková pod kontrolou, i když k zakončení potřebovala tři setboly.

I druhou sadu měla česká tenistka skvěle rozehranou. Vedla 2-0 a měla další brejkbol, jehož využitím by pravděpodobně definitivně zlomila odpor soupeřky. Jenže právě nevyužitý brejkbol nahlodal psychiku Siniakové a v dalším průběhu setu uhrála jediný game.

Ani v rozhodujícím dějství se už Siniaková, zejména na returnu, do rytmu nedostala. Němka držela podání bez jakýchkoli komplikací a díky brejku z úvodní hry si dokráčela pro vítězství.

"Škoda, měla jsem brejkbol na 3-1, ale bohužel to nevyšlo. Dostala se díky tomu do hry a hrála pak lépe než já. Určitě umím hrát líp, ale bojovala jsem až do konce," řekla Siniaková českým médiím v Melbourne.

Görgesová tak minimálně zopakuje loňské 2. kolo. Naopak Siniaková své maximum nevylepší. Němka ve druhém kole vyzve Jelenu Jankovičovou, s níž má negativní vzájemnou bilanci.

Z českých tenistek se dnes představila ještě Kristýna Plíšková, jež navzdory zdravotním potížím udolala Švýcarku Viktoriji Golubicovou.

Až v úterý do Australian Open vstoupí zbylé kvarteto Češek: jedna z favoritek Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Denisa Allertová.

• AUSTRALIAN OPEN 2017 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 13.694.800 dolarů
pondělní výsledky českých tenistek (16. 01. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kr. Plíšková (ČR) - Golubicová (Švýc.) 6-3 2-6 6-4
Görgesová (Něm.) - Siniaková (ČR) 3-6 6-3 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

123
Přidat komentář
Frick
http://sport.idnes.cz/tenistka-siniakova-si-zahrala-na-turnaji-v-miami-fu3-/tenis.aspx?c=A130320_204645_tenis_ma
Reagovat
PetaM
Angi loni vyhrála v prvním kole z MB a teď je na nejlepší cestě prohrát v prvním kole z MB :D Byla by to celkem ironie ... :D
Reagovat
Hector21
upřímně, Angie se nějak klepou kolena...

tohle bude mít fakt těžké, jestli ten výkon aspoň o 50% nezvedne
Reagovat
Serpens
Kroťte ten pesimismus a vzpomeňte si, jak na svůj první WTA titul navázala Karolína Plíšková
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/pliskova/?annual=2013

Prala se v 2. kole Miami s Wozniackou.
Reagovat
smazaný uživatel
to je "realismus" - porovnej servisy.. :-)
Reagovat
Serpens
Plíšková měla toho času také své značné nedostatky, jako třeba pohyb, a zlepšila to
Reagovat
smazaný uživatel
jenze Kacenka ho uz ma super, presto je to stale "malo".. ;-)
Reagovat
Serpens
No, čas ukáže... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jiste, nelamala bych hul ani nad tim servem, myslim, ze toto, co ted hraje, je startovaci (horni) faze a pak prida smycku, jen se zbavuje stare masle, treba.. :-) Jinak tu mel uzasny postreh Vlcek, ze technicky nedokonale az vyslovene spatne servisy maji vetsinou na svedomi tatikove treneri, k tomu bych mela take co rict.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim tim technicky spatne "zalozeno", ale mozna to myslel jinak, jsem roztekana jak ten Bublik.. doservirovano vsak.. :-))
Reagovat
FulnekUltras
zkušenost vlastní nebo svěřenkyně? ;)
Reagovat
VlS
Prostě trenér enthusiasta - dělá věci, jak nejlíp umí. Ze začátku na profíka nejsou prachy, později to třeba už blokuje vlastní osobnost ( koukejte, co jsme bez vás dokázali, tak co mě budete povídat) . Těžké situace, těžké rozhodování a souzení. Bez taťky by nebyl špatnej servis, ale bez taťky by třeba nebyl žádnej a o jednu princeznu - vymetačku barů by bylo třeba víc.
Ale něco s tím servisem, hlavně druhým, potřeba udělat je.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, jak jste došli k tomu, že za špatný servis Katky může zrovna její táta. Jak už tady bylo řečeno, v tom trenérském týmu jsou podle mě celkem srozumitelně rozdělené kompetence mezi čtyři lidi. Táta se stará o kondiční přípravu, zařizuje organizační věci a působí jako psychická podpora, proto často chodí za Katkou na kurt. Filjo vede Katku po tenisové stránce, trénuje ji na Spartě a spolu s jejím tátou jezdí na turnaje. Volejník ji tenisově připravuje v Hradci, Suková dělá mentorku a konzultantku. Jenom podle vás je to asi nějak jinak... :D
Reagovat
blixa
Současnej stav je irelevantní, o správném založení úderů se rozhoduje v dětství. A tehdy ji, pokud vím trénoval pouze pan otec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem vyhrabal článek z roku 2010...
"Co by jiné holky v jejím věku daly za to, kdyby uměly tenis jako čtrnáctiletá světlovláska z Hradce Králové? Začínala s ním na chatě, kde táta s dědou postavili kurt. Pak se o její výchovu starali trenéři v TK Tenis-centrum. Vystřídalo se jich hned několik, naposledy Vladimír Volejník."
http://sport.idnes.cz/tenisova-bojovnice-s-ruskou-krvi-touzi-po-wimbledonu-pfz-/tenis.aspx?c=A100817_093348_tenis_rou

Aspoň já tomu rozumím tak, že poprvé ji dali raketu do ruky táta s dědou, ale už relativně brzy měla tenisové trenéry v Hradci... To je jedna věc. Ta druhá je, že z těch zdejších komentářů mi připadá, jako by přes tátu prostě nejel vlak, což si myslím, že vůbec není pravda.
Reagovat
VlS
Monty, prober se, v 2010 jí bylo "UŽ" 14. Není to zas tak dávná doba, kdy 14, 15 letý slečny výřily úspěšně vodu ba GS. Jak říká Ivan Lendl, jestli někdo nemá ve 12, 13 letech v pořádku údery, tak je to více méně ztracený. Řeč je o době, kdy Katce bylo tak 8-10.
Reagovat
smazaný uživatel
Umíš číst? Zkopíroval jsem právě tu část, kde se píše o jejích začátcích. Datum vydání článku nehraje roli, akorát jsem to uvedl jako zajímavost, že si na ten článek skoro po 7 letech ještě pamatuju (taky to byl asi první článek, co jsem o Katce četl). :D
Reagovat
VlS
Tak teda tomu profi trenérovi z dob ranného mládí vynadej. Ale dávej bacha, aby si tě nezablokoval na Twiteru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak asi, když ho neznám... :D
Reagovat
Basa
Koukám, že jsem rozvířil krásně diskuzi a to je dobře. Každopádně to krásně ukazuje, že v ženském tenise jste schopni hrát na TOP úrovni i s velkými technickými nedostatky, což u mužů je v podstatě nereálné:)
Reagovat
Hector21
a ještě si dostrkám dál Světlanku a mám pro dnešek splněno...

fuška je to ;)
Reagovat
Hector21
kam se hrabe Herodes... to byl tah na jednu bránu ;)
Reagovat
EllNino
CoCo a Nasťa mi udělaly velkou radost, navíc stejný výsledek a výhra ve stejný okamžik ... CoCo měla zdravotní problémy a po zápase propukla v pláč a složila se na zem, hodně emotivní ... snad bude v pořádku
Reagovat
Hector21
za prvé se říká Nastěnka a za druhé mě taky ;)
Reagovat
EllNino
klid, momentálně je Nasťa moje nejoblíbenější hráčka, taže jí říkám pokaždé jinak :)
Reagovat
Hector21
;)
Reagovat
Hector21
Nasti, co to je? už jsi měla být dávno na hotelu
Reagovat
EllNino
No výkon nic moc, ale asi byla hodně vyčerpaná z toho vedla, o to víc těší výhra, teď hlavně zregenerovat ... tenisově to je pořád plácaná, nemůžu si pomoct, jak hrála dobře s Johankou v Shenzhenu, tak s Larsson a Golubic už zase pinkala ... nevím, jestli tenhle výkon bude na Begu stačit ... ale hlavně, že ubojovala 3. set, to ona potřebuje, těch těsných zápasů už ztratila moc
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec to byl muj vysneny ding-dong efect, ikdyz trochu nechteny;)
Potom uz chodila vic pit, i behem servu, tak snad si da v dalsim zapase vic bacha...
Reagovat
EllNino
jj :) doporučuju přepnout na Aniku a Ash, parádní výměny :)
Reagovat
smazaný uživatel
diky za doporuceni, zkusim jeste neco skouknout:) Ale uz se pomalu musim sbirat do rachoty;) Takze to bude takova rychlovka...
Reagovat
smazaný uživatel
Asly pekne, libilo by se mi, kdyby dosla az k Venusi.. :-)
Reagovat
vrabejka
Kristýna nakonec brejkovanou zvládla líp :)
Výborně. Aspoň 3.kolo snad dá ať je blíž top 50.
Reagovat
George_Renel
Už jsem to nečekal, ale bylo to těžce a bolestně ubojované. Snad bude platit "Co tě nezabije, to tě posílí".
Reagovat
EllNino
Ufff ... naštěstí se sesyppala, ale koukat se na to nedalo, ble ... :)
Reagovat
janek_da
dívej se na Barty-Beck to je supr tenis, Barty to začíná řezat hodně
Reagovat
EllNino
já koukám jak Coco drtí Bobinu :D
Reagovat
janek_da
Anice ted ale totalně odešlo podání 120 na prvmí aut
Reagovat
historik
uf, hezký to teda rozhodně nebylo, ale hlavně, že to je doma
Reagovat
vendulkabendulka
Kristýna jí mohla rovnou jít potřást rukou. Počítám, že si právě prohrála zápas, to je fakt neuvěřitelý šlendrián.
Reagovat
janek_da
brejk. Golubič hodně emotivní
Reagovat
EllNino
ale takhle laxní hrou se to nevyhraje
Reagovat
historik
no to týna teda odevzdala
Reagovat
EllNino
to byl pěknej humus !!!
Reagovat
janek_da
to teda
Reagovat
EllNino
Kristýno vážně ? ... sekaná, mizerný dropšot a dvojchyba ?
Reagovat
Fandina
Od Týny je to boj, ale začínám věřit. A klepu na dřevo, abych to nezakřikla.
Reagovat
vendulkabendulka
Nechápu co to hraje. Ty čopy, s tím chce nad někým vyhrát?
Reagovat
historik
Je otázka, jestli ještě může ne ne. Ale souhlas: ona proti golubič - to je sebevražedná taktika
Reagovat
Fandina
Vyhrála.
Reagovat
janek_da
Barty hodně zoufalá a navíc Anika hraje perfektně.
Reagovat
janek_da
už se začíná rozehrávat, ale občas pořád dost minely
Reagovat
historik
tyhlety nedůrazné dlouhé výměny s Týnou, která se sotva hýbe a je jí asi navíc zle...to je konec
Reagovat
janek_da
adopr, Kiki MTO
Reagovat
janek_da
asi je hotová z vedra, měření tlaku
Reagovat
EllNino
jj ... bylo divny, že se to najednou tak zlomilo
Reagovat
janek_da
je blbé, že se tam motá i empajr
Reagovat
janek_da
hm, ani žádná příprava na úder. to bude konec
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, ze ji to mene vychazi na saku...to by ji mohlo podrzet...ja jeste verim:) ikdyz ta jeji "modlidba na zdi narku" pred tim nez sla na serv, nevesti nic dobreho:)
Reagovat
EllNino
Zápas Kristýny se začíná nenápadně podobat zápasu Katky ...
Reagovat
EllNino
jděte do háje fakt holky -_-
Reagovat
EllNino
umění našich holek ... posadit soupeřku na koně při jasném vedení
Reagovat
EllNino
jsem znechucen ... 6:3 *2:0 ... a 3 ztracené servisy v řadě
Reagovat
EllNino
-_- -_- -_- ... navíc stejná situace jako v Hobartu Týna ... opět nezvládá vedení 1:0 na sety + brejk ve druhém ... obložený kanár
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je umeni nejen ceskych holek;)
Ovsem, co tam vyvadi Krista, to je sila...snad to bude ding-dong efekt, a Krista ten zapas zvladne.
Reagovat
Fandina
Týna 2:0 ve druhém setu a teď Golubic dotahuje na 2:2, tak snad nechce napodobit Katku.
Reagovat
Basa
Každopádně s tímhle podáním se Katka nikam nepohne, to je prostě technická bída...
Reagovat
EllNino
asi tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Errani měla daleko horší servis a byla v Top 10...
Reagovat
EllNino
to sice jo, ale prostě Katka by to měla nějak ustálit, pořád to mění ..
Reagovat
smazaný uživatel
To už je druhá věc. Já jenom reagoval na názor toho pána z O2, že se nikam nepohne... :D
Reagovat
Basa
Byla, ano...ale jak dlouho - přece tenistu rozvíjíš kvůli nějakému cíli a dlouhodobě. Dávat za vzor Errani je k ničemu, je anomálií. Taky se v tý desítce moc neohřála. Servis je základ tenisu a vzhledem k té ženské agresivitě, která bude ještě výraznější se nedá bez podání uspět - myslím dlouhodobě. A sama Katka si dává ty nejvyšší cíle.
Reagovat
EllNino
správně, Katka musí s tím servisem něco udělat, dneska jí Julie atakovala i to první podání, o druhém nemluvě ... Katka si to vynahradí skvělým pohybem a returnem (což nebyl moc případ dnšního zápasu, ale Juliiny servisy se moc returnovat nedaly) ... ale s těmi nejlepšími ten servis bude chybět ... snad se to zlepší
Reagovat
Basa
Bude to tezky, ale da se to...nekde si najdete, jak podavala treba Ostapenko jako juniorka a jak ted. Az bude konzistentni, bude mit super servis. Proste ta biomechanika na podani Katky je bidna a musi na tom zapracovat. Pripad i Denci Allertovy, ale v tomhle veku je to dost obtizny...:-(
Reagovat
EllNino
Jojo u Denisy je to takový zvláštní, ale zdá se mi lepší než u Katky ... a dělá s ním i víc bodů
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z toho "nikam se nepohne" mi vyplývá, že se do Top 10 nemůže dostat nikdy... Jinak souhlasím, že servis je základ a těžko bude hrát Katka (a nejenom ona) třeba s Plíškovou, která si tím podáním dokáže ohromně pomoct. Ale zase není nějaká podmínka mít úplně top servis, aby byla hráčka v Top 10, pokud to dokáže nahradit jinými přednostmi. Těch případů hráček s horším servisem bylo ve špičce víc (třeba Dementieva, jejímuž podání se kdysi říkalo "padající list"), Errani byla samozřejmě extrém. :D
Reagovat
Basa
Nevěřím, že s tímhle servisem může být nartvalo v TOP 10, to říkám na 100%. Také píšu, že doba se mění a co stačilo dřív, už stačit nebude. Zajdi někdy na nějakej vrcholnej turnaj juniorek a uvidíš tu palbu. Vše s maximem razance, přímky, obrovská tvrdost a to podání ji prostě budou urážet.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsi u těch juniorek, tak jsem loni viděl finále Wimbledonu, které Potapova vyhrála skoro bez winnerů...
Reagovat
Basa
Nevidel jsem, koukam tady v CR, ted je ITFka 1ka do 18ti ve Vestci treba. Ok - nechame to, v poledne musim na kurtu nekoho ucit podani????S Katkou si to ale pamatuj????
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dobře. Já mám paměť dobrou, ne jako Fandina. :D
Reagovat
Fandina
Víš houby jakou mám paměť. Nevytahuj se.
Reagovat
Fandina
Když se takhle vyjadřuješ o druhých, ten pán a podobně, tak se nediv, že si tě někdo blokuje na twiteru.
Reagovat
smazaný uživatel
Je Libor Basík pán? Je. A je z O2? Je. Tak co se ti nelíbí? :D
Reagovat
Fandina
Je to Basa už leta tady na TP. Sám to víš nejlíp.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to vím, ale nejlíp to víš ty, protože ho tady furt chválíš. :D Já momentálně nemám možnost ho slyšet, protože jak známo, O2 TV bojkotuju. :D
Reagovat
EllNino
tvůj problém, moc doobrá věc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Během AO moc ne, když dává jenom české zástupce, kteří už mi jsou po dnešku šumafuk... :D
Reagovat
EllNino
další tvůj prblém ... a dneska máš rejpavou, takže se měj :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se divíš, když jsem nespal? Já vím, další můj problém... :D
Reagovat
Fandina
Jo jo, chválím ho, protože si to zaslouží. Kdyby si to nezasloužil, nechválila bych ho. A to že bojkotuješ O2, to je tvoje věc a nevím, že by to bylo obecně známo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty toho celkově moc nevíš... :D
Reagovat
Fandina
To máš pravdu, o tobě ne ani to není důležité.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne problem hracek, ktere jsou vedeny striktne rodici (hlavne otcove)...urcite zajimavy vklad do stylu hry, ale u toho servu je fakt, ze uz nejsme ani v dobe, kdy se prosazovala Wozniacka nebo Radwanska (ta zmenila serv az prichodem Tomka) - porad je to jeji slabina...ale rozdil je to nebetycny.
Podle mne s Dmitrijem se ji bude servis rozvijet tezce...k tem predstavam, ktere mas...:)
Reagovat
Basa
Jj, diky ze mame stejny nazor:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pred asi 3-4 lety jsem cetl clanek na tema WTA a koucing...charismaticky otec versus treneri...dokonce i ti tzv. oficialni treneri, kdy rodice stoji spis v pozadi, se casto potykali s problemy, ...jejich vliv na hru hracky a jeji vyvoj byl proste maly. Nevim jak je to konkretne v pripade Kateriny, do toho zakulisi se obcas tezko vidi...(ale serv take povazuji u ni spis za slabinu)
...pokud by ten clanek zajimal, zkusim zagooglovat, mozna bude na netu, myslim, ze byl v polstine, ale slo snad o nejaky preklad ze zahranicniho clanku, uz si to nevybavuji presne;)...
Reagovat
Fandina
Katka má pořád víc trenérů. Její táta není tím hlavním, možná mentálně, ale jinak má tenisové trenéry, kteří s ní většinou pořád jezdí, je to Daniel Filjo a Vladimír Volejník.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady s tebou souhlasím. Jenom upřesním, že s Katkou jezdí Filjo a Volejník ji připravuje v Hradci, jestli se nepletu...
Reagovat
Fandina
Jj, Filjo s ní jezdí hodně, skoro pořád a nevím, kde to bylo, ale vloni s ní Volejník taky někde byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, asi na jednom turnaji.
Reagovat
EllNino
Jeca ve 2. kole, udolala protivnou Siegemung 6:1 1:6 6:4 ... a zahraje si s Julčou :) ... Julie před lety prohlásila, že Jelena je její vzor a oblíbenná tenistka, miluje její BH, tak se přesvědčíme, doufám,že to bude na nějakém větším kurtu :)
Reagovat
Dobry-den
Tenhle grenclem skončil pro Češky hodně rychle. Katka měla vynikající los a byla jediná, kdo měl šanci dostat se daleko. Bára je tommrem předurčena k neúspěchu, Karolína nepřekoná svůj grenclemový mindrák (US Open je jen výjimkou, která se už nebude opakovat), no a ostatní hráčky - Andula Šafářojc a spol. na to prostě výkonnostně nemají :-(
Reagovat
EllNino
Achjo :/ ... Do stavu 6:3 2:0 A:40* to vypadalo velmi dobře, sice to bylo vyrovnané a o pár míčích, ale Katka ty bigpointy vyhrávala pravidelně a měla zápas pod kontrolou ... ale pak přišlo pár těsných gemů a nevyužité šance a najednou e to začalo pomalinku otáčet .... od stavu 6:3 3:3 do stavu 6:3 3:6 0:1* si Katka vybrala uraženou chvilku a už se za celý zápas nedostala k brejkbolu, Julie začala být lepší hráčkou na kurtu a mazcky si to dopodávala, bohužel se opět potvrdilo, že když se dostane do zóny, tak si vodí jakoukoli hráčku :/ ... Byl to krutý los, navíc se tu Julče dost daří a má to tu ráda ... ale je to škoda, protože los byl hratelný i dál než do 2. kola :/ Hrozně to mrzí
Reagovat
VlS
jasně lepší. Pro Katku asi nevýhoda chybejíciho on court coatchingu, protože chvílema zmatkovala. Kdo kurňa tý Julči řekl, že se nemusí zničit sama?
Reagovat
Frick
Asi momentum bylo to, kdy Julča ve druhym snížila na 2:1 a Kaťuša se tam trochu vztekala. Jsem si říkal, že není důvod, že "jen" nevede o dva brejky...
Reagovat
dadaft
vzpomínám si, jak Julia vyřadila Agu v prvním kole Wimbledonu.
k tomu je ona dobrá.
dnes zas.
ale pochybuji, že přeleze další kolo...
Reagovat
EllNino
Byla to ve Wimbledonu, ale byla to Olympiáda :)
Reagovat
Fandina
Škoda, a tak to vypadalo dobře, ještě do 2:0 a brejkbolu na 3:0. Škoda. A držím tedy palce v deblu nebo i v mixu?
Reagovat
Frick
Ztratit zápas proti (byť mírný) outsiderce z vedení set + brejk + brejkbol na doublebreak je hodně špatný.

Bohužel Julča přestala chybovat, následně se ukázala zrádnost servisu v prvním gemu po prohranym setu.

No a pak už to jelo. Katka byla na Julčinejch servisech bez šance.

Bude mít šanci si to opravit za 14 dní na Taiwanu. Snad jí nenapadne se odhlásit, ale myslím, že to nehrozí.
Reagovat
Frick
I kdyby došly s Lucií dál v deblu, tak pořád by tam nebyl žádný velký zápasový zápřah - za 2., 3. a 4. jen jeden singl a (max.) šest deblů.

A je to "při cestě"...
Reagovat
Frick
Myslím 2., 3., a 4. týden sezony 2017...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak už se v Melbourne může soustředit na debla s Hradeckou. Nic horšího se stát nemohlo...

BTW: Už mě ta giginova nádhera pěkně štve. Jako by nestačilo, že Caro proti ní ztratila dobře rozehraný zápas v Aucklandu...
Reagovat
VlS
Mohlo přijí tsunami, kobylky a tisíce jinejch horších věcí. Tak prohrála, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti to není jasný, tak se hodně nemusím s trenérem Hradecké... :D
Reagovat
Fandina
To je ale tvůj problém. Já naopak ho beru jako top odborníka především co se týká software.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si ho na Twitteru nezablokoval, takže nevím, kdo s kým má větší problém... :D
Reagovat
Fandina
Asi se mu nelíbilo, co říkáš. Tak já se také nebavím s lidma, s kterýma nemusím a nelíbí se mi. Takže tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš ukázal, že neumí přijmout kritiku...
Reagovat
Fandina
Ty si kritizoval jeho práci?
Reagovat
EllNino
tak to si podejte ruce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zablokoval jsem si tě na Twitteru, když jsme se někdy neshodli? Ne, tak nemel. :D
Reagovat
VlS
Takže si přeješ, aby v deblíku hned buchly, aby to nebylo to nejhorší, nebo jak to mám rozkódovat? To teda dík, za takovýho fandu :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takovýho jsem nenapsal... Já si přeju, ať se Katka dostane v singlu tak vysoko, aby už na debla neměla čas. AO se teda bohužel vyvíjí přesně opačným směrem... Tenis je prostě individuální sport a nějaký debly mě neberou. Jako občasné zpestření proč ne, ale opravdu bych nechtěl, aby toho Katka odehrála víc v deblu než v singlu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist