Siniaková smetla Mladenovicovou, zahraje si první čtvrtfinále

16. 10. 2014, 14:27
Aktuality 174
Osmnáctiletá Kateřina Siniaková si v Moskvě premiérově zahraje o semifinále na okruhu WTA. Česká tenistka v dnešním druhém kole Kremlin Cupu deklasovala Kristinu Mladenovicovou dvakrát 6-1 a pomstila tak Karolínu Plíškovou, kterou Francouzka včera vyřadila.
Kateřina Siniaková

Aktuálně 128. hráčka světa Kateřina Siniaková si v úterý připsala v Moskvě teprve druhou výhru na elitním okruhu v kariéře a dnes přidala třetí vítězství, na něž dosáhla za pouhých 58 minut. Kristina Mladenovicová musela už při svém prvním podání odvracet dva brejkboly české tenistky, která svou soupeřku jasně přehrávala. Od stavu 1-1 získala Siniaková sedm her v řadě a po zbytek utkání nechala o tři roky starší Francouzku uhrát už jen jeden game.

Vítězka pěti turnajů ITF Siniaková postoupila díky dnešní výhře poprvé do čtvrtfinále na turnaji WTA. Svou sérii pěti vítězství v řadě se pokusí prodloužit v utkání s Italkou Camilou Giorgiovou, poraženou finalistkou z Lince.

Siniaková, jež se v pondělí posune poprvé v kariéře do Top 100 a na Australian Open by tak měla mít zajištěnu účast v hlavní soutěži, se v Moskvě může soustředit už jen na dvouhru. V deblu totiž se Srbkou Alexandrou Kruničovou, s níž minulý měsíc získaly titul v Taškentu, nenavázaly na skalp nasazených jedniček. V dnešním čtvrtfinále podlehly 2-6 7-6 9-11 ukrajinské dvojii Kičenoková/Savčuková.

O šanci stát se druhou náhradnicí na Turnaji mistryň přišla Dominika Cibulková. Slovenské tenistce dnes stačilo potvrdit roli favoritky proti domácí Vitalii Djatčenkové, místo toho však potvrdila svou mizernou formu z posledních týdnů a letenku do Singapuru si nechala utéct mezi prsty.

Slovenská tenistka přitom vedla 6-4 a v úvodu druhé sady si vypracovala výhodu brejku, jenže za celý zápas přišla devětkrát o servis a nakonec prohrála 6-4 2-6 2-6. Cibulková tak zahodila slibně rozjetou sezonu, v jejímž začátku byla ve finále Australian Open, vyhrála turnaj v Acapulku, zahrála si semifinále na prestižním turnaji v Miami či finále v Kuala Lumpur a na Turnaj mistryň se nedostala ani jako náhradnice.

Druhou alternativou v Singapuru tak bude Jekatěrina Makarovová. Ruska, jež bude hrát čtyřhru, bude čekat na svou šanci i ve dvouhře.

Výsledky - Moskva - ženy (dotace 710.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Siniaková (ČR) - Mladenovicová (Fr.) 6:1, 6:1
Ďjačenková (Rus.) - Cibulková (1-SR) 4:6, 6:2, 6:2
Pavljučenkovová (6-Rus.) - Riskeová (USA) 6:2, 6:2
Pironkovová (Bulh.) - Kruničová (Srb.) 6:2, 6:3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
L. Kičenoková/Savčuková (Ukr.) - Kruničová/Siniaková (Srb./ČR) 6:2, 6:7 (4:7), 11:9
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

174
Přidat komentář
freeteepek
Tak jak jsem nevěřil Karolíně, že by přešla v Moskvě první kolo, doufal jsem, že by jí Katka mohla pomstít. Na prohru Karolíny jsem si vsadil, na výhru Katky jsem to nějak nestihl:-) A teď doufám, že celý turnaj vyhraje L. Š. :-))
P.S. Jak jsem tady Katku chválil po prvním kole, věděl jsem, že by to mohlo být dobré i v tom druhém. I proto, že Karolína nebyla proti Mladenovicové psychicky a fyzicky ready.
Reagovat
Fandina
Katka se prosazuje, to je dobře a že Kája vypadla mě trochu zamrzelo. A jinak souhlas Šafina by mohla vyhrát. Šafi, Katko, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
možte mi povedať kedy bude losovanie do skupin v Singapure? či zajtra alebo až v sobotu?

a dalšia otazka
od kedy sa bude hrať?
či od nedele alebo až pondelka?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem slíbil, že večer toho napíšu víc, ale k samotnému zápasu toho zase tolik nebude. :D Moc mě těší, že Katka hraje v Moskvě svůj dosud nejlepší turnaj na okruhu WTA. Ještě před nedávnem se jí moc nedařilo a trochu tady byla kritizovaná, ale v tomto týdnu dělá obrovský krok směrem nahoru. Možná její soupeřky v hlavní soutěži nepodaly optimální výkony, ale to vůbec nic nemění na tom, že pouhých šest ztracených gemů ve dvou zápasech je skvělý počin. Když připočítám ještě kvalifikaci, tak Katka vlastně v pěti zápasech ztratila jenom jeden set. To je skvělá zpráva, protože někdy se Katka na ty výhry hodně nadře. V Moskvě se jí ovšem daří její hra, která má rozhodně perspektivu. Myslím, že hard (ať už venku nebo v hale) bude pro Katku vždycky stěžejní povrch. Skvěle se na něm pohybuje, ale dneska taky ukázala, že není jenom "motorová myš" (jak ji tady překřtil VIS), ale umí i dobře zakončovat výměny... Musím říct, že mít na konci roku všechny favoritky v Top 100 byl takový můj sen, ale dlouho to nevypadalo, že se tam Katka stihne dostat. Teď už to vypadá opravdu nadějně, takže mám velkou radost. :) Už se těším na zítřejší čtvrtfinále proti Camile, které konečně uvidím doma (takže to bude daleko lepší zážitek než ve škole). :D Katka může jít do tohoto zápasu naprosto uvolněná a pokusit se o další překvapení. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče Kiki, tak její dnešní výkon byl asi na 10% jejích možností (a to možná ještě přidávám). Fakt mě mrzí, jak mizerně někdy dokáže zahrát. Takových zápasů už bohužel letos měla víc, a proto má taky zápasovou bilanci 24/30. Kiki rozhodně má talent, ale musí na spoustě věcí zapracovat. Oproti zápasu s Karolínou jí hlavně vůbec nefungoval servis (včera 10 es, dneska jedno) a dělala takové chyby, které byly skoro až nepochopitelné. Jakoby u ní chyběla koncentrace, nebo nevím... No, snad to pro příští sezonu Kiki zlepší. Abych nekončil moc kriticky, tak dávám dvě fotky z moskevské players party, kde je Kiki s Donnou a Galinou. Takže samé fešandy. :)
https://twitter.com/TeamMladenovic/status/521984303040061440
https://twitter.com/TeamMladenovic/status/521985153275805697
Reagovat
dadaft
jak se těšíš na začátek sezóny v jiném sportu, kde se vrací tvůj miláček
(tedy předpokládám, že příští týden v Soeldenu pojede)
http://sport.idnes.cz/vonnova-je-zpet-0il-/lyzovani.aspx?c=A141003_111936_lyzovani_fil
Reagovat
Cico93
To by bolo super, ale asi do bude až v Decembri.
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se moc, ale Lindsey se vrátí až v Lake Louise (jak je taky napsáno v článku). :)
Reagovat
VlS
Monty, asi se ti sekal stream. Katka toho dneska moc neukázala, když míč vrátila, tak se nevrátil. S Kiki by dneska vyhrál i náš kocour, byla absolutně příšerná a horší výkon jsem na WTA turnaji ještě neviděl.
28 získanejch míčů za 14 her mluví za sebe samo. Neviděl jsem statistiky, ale tipnul bych si, že z toho bylo 20 UE Katky, docela se dneska na její poměry vyhazovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Stream se mi sice sekal, ale nějaké winnery od Katky jsem přesto viděl. Dokázala zrychlovat výměny a dobře umisťovat míče... Jinak s tebou souhlasím, že Kiki dneska předvedla velice špatný výkon. Poslední dobou se mi ale zdá, že tady kritizuješ řadu holek za jejich hru. Možná jsi moc rozmlsaný těmi většími turnaji. :D No ale v Singapuru si snad spravíš chuť. :)
Reagovat
VlS
Kiki má na úplně jinej tenis a hrála ho. Nemůžu pochopit, co se s ní stalo.
Reagovat
Frick
http://i.static.ilvelino.it/blobs/variants/7/0/8/d/708d4fab-f522-4b9e-b77a-690b0477f7ff_large_p.jpg
Reagovat
tommr
tohle čeká zítra na Katku?
Reagovat
VlS
Jo, to je ono :-(
Reagovat
dadaft
hustý.
asi se Kamilka vydává po stopách Stosurové - ta taky dost boxuje.
Reagovat
vendulkabendulka
Denisa predbezne +37 mist, momentalne 108. pozice.
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B0FHE9zCYAAdoV3.jpg:large
Reagovat
gedzitka
ten úsměv je pořád stejnej :-)
Reagovat
dadaft
jo, naprosto nezaměnitelný. ))))))))
Reagovat
slacker
Halep nebo Wozniacky, ale kvuli Halep by ses neptal Montyho
Reagovat
smazaný uživatel
Karolínka :)
Reagovat
gigin
Ano, monty :) A ještě něco na dobrou noc...

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10702146_829971463699784_1132344704322128770_n.jpg?oh=206a46b11197928b624991968c15f238&oe=54C4458E
Reagovat
smazaný uživatel
Bojanka :)
Reagovat
ptpc
zažil niečo neskutočného... Pre takéto zápasy milujem tenis. Gratulejem Denise a ďakujem za športový zážitok...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to s ní je? Vždyť lepší dárek pro ní Ekaterina neměla...
Reagovat
mikimaus321
to byly nervy málem jsem se s toho p....l
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ne do kalhot!
Reagovat
slacker
Do trenek
Reagovat
vendulkabendulka
To byl zapas jak vino. Neskutecna bojovnice je Denisa a velmi vyspela hracka. Nerozumim kde se doted motala, tohle je hra na Top20.
Reagovat
PetaM
Na ITF ... A byla dlouho zraněná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kráso, to čo bolo? :D
Reagovat
majkl005
ta Denisa hraje neskutečně ty vogo
Reagovat
majkl005
já jenom čumím co ona dokáže vyhrát za výměny, to je prostě masakr
Reagovat
spaniel
Dnes se divam na druhy zapas Allertovy a zasnu. Hraje neskutecne dobre.
Reagovat
VlS
Jsme na tom stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
TO JE PARÁDA OD DENISKY. TAKOVÉ ÚŽASNÉ WINNERY TO JE HRA NA ÚROVNI TOP 20 OPRAVDU DENISKA HRAJE NEUVĚŘITELNĚ
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že Denisu Allertovou vidím hrát poprvý a jen čumím :D
Reagovat
PetaM
Tvl, co teď Denisa předvádí ... To je něco. Fakt parádičky :)
Reagovat
EllNino
Cibule, to je děs :/ ..:)
Reagovat
PetaM
Ta hodně nechce do Singapuru :D :D
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem se podivala na skore a musela jsem se smat :) To je fakt strasny co ona dokaze.
Reagovat
vendulkabendulka
5:1, ve tretim setu prisla o vsechna podani. Co by jako chtela delat v tom Singapuru?
Reagovat
tommr
zjevně jí stačí Sofia ... :)
Reagovat
dadaft
ještě ke Katce --- jsem tedy příjemně překvapen a gratuluji.
no, zítra se uvidí.
Reagovat
blixa
Druhej set je doma. A pak že nerostou ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten poslední gem to byli nervy ale naštěsí to Deniska ustála a snad se to podaří dotáhnout to do vítězného konce protožd potom by bylo české finále velmi blízko
Reagovat
dadaft
teď se hra dost rozpadla, hodně chyb na obou stranách.
už to prosím tě Deniso doklepni.
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/uLy3ZNu7ut/

Lucka bohužel není silná v pravopise. Jako omluvil bych to před odjezdem, ale že to píše pořád takto blbě, ačkoliv se musela na spoustě míst (vč. kurtu) setkat se správným tvarem, to fak nechápu :-O....
Reagovat
vendulkabendulka
#fullbelly :D
Reagovat
VlS
Takovejch nás je, například takoví, kteří neví , že pravopis je podle vzoru "hrad" a tudíž v pravopisu a ne v pravopise.
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
vendulkabendulka
"pravopis" je samozrejme podle vzoru "konipas"
Reagovat
VlS
Takže je správně v pravopisovi? Proč ne nakonec?
Reagovat
smazaný uživatel
nebo podle vzoru kompas? :)
Reagovat
Frick
No ale jestli je to nejlepší nápad se futrovat VKZ a zalejvat to Plzní :-D
Reagovat
slacker
Lepsi nez pirohy zalevane stakanem vodky
Reagovat
Frick
No jo. Ale co když si Světlana dá jen lehký salát s olivovym olejem....
Reagovat
blixa
Bude slabá jak čajíček :D
Reagovat
slacker
Pak se ale nestravuje jako ruska
Reagovat
blixa
To je vždycky vynikající nápad !!!
Reagovat
Frick
Ale před zápasem poslední naděje, co do zisku titulu?
Reagovat
blixa
Co by nezvládla česká děva, VKZ a Plzní odkojená ?!!
Reagovat
slacker
Z brna leda odkojena mistnim starobahnem
Reagovat
blixa
I Brňáci chlastají Plzeň. Alespoň někteří ;-)
Reagovat
slacker
Se jim radne prodrazi dovazet takovou dalsu. Prafotr Morava hodil sicnu pod Spilasem a dal razit krygl
Reagovat
Frick
Náhodou otec Šafář zalil Lucčin postup do SF předraženými londýnskými škopky v ceně (snad) 7 GBP za kus :-D

Snad mu to pak Lucka zatáhla :-D
Reagovat
slacker
protoze Pet flasku s bahnem mu na Heathrow vylili
Reagovat
Frick
Njn. Ale třeba v N.Y.C. jsou tolerantnější.
Reagovat
aligo
Poprvé vede :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Denisko hlavně udržet podání
Reagovat
aligo
Break!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co i tak je to pro Denisu skvělý turnaj a když prohraje tak za ČF na turnaji WTA se vůbec nemusí stydět ukázala že umí hrát vyrovnaný tenis s hráčkami TOP 50. Denisa je velký talent
Reagovat
aligo
Dělá velikou chybu v tom, že to dává Varvaře všechno na FH, ze ktrýho jí to tam padá náramně, přitom z BH už udělala dneska pár lacinych chybiček
Reagovat
dadaft
taky se divím, že to necpe Varvaře do bekhendu.
Reagovat
aligo
přitom z FH dneska kouzlí náramně :(
Reagovat
VlS
No hlavně úplně nechápu tu hru na absolutní riziko i tehdy, když to vůbec není potřeba.
Reagovat
aligo
to viděla u Péti :)
Reagovat
VlS
taky mě to napadlo, propásla tím párkrát break
Reagovat
sprchon
Dneska možná nervy... Ale třeba se ještě zvedne. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se budete dívat a kam se mám přesunout, aby tu neprasila WTA? :D
Reagovat
smazaný uživatel
cyniku :P Tam si běž sám, si tam vystačíš :D
Reagovat
vrabejka
Berdych nikoho nezajímá
Reagovat
aligo
jen jeho samotného... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zase nezajímají ta vaše moudra, jen vás samotné.
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
pockerface
já na Berdycha koukám :-).Škoda,že neproměnil ty brejkboly.
Reagovat
tommr
doufám, že se Denise povede proti Lepchenkový přinejmenším tak dobře jako Petře ... :)
Reagovat
EllNino
no tak to nemáš přehnaný prání :DD
Reagovat
tommr
uznávám, že to jsem asi trochu přehnal. Takže budu spokojenej když si proti ní povede aspoň jako Karolína Plíšková ... :)
Reagovat
tommr
Bára dneska hrála opravdu dobře a Larssonová může bejt ráda, že uhrála aspoň ty dvě hry ... :)
V semifinále proti Barthelový by Bára taky neměla mít problémy pokud jí náhodou nepřeskočí v hlavě ... :)
Reagovat
VlS
zápasy, kdy hraješ takhle miluju a kvůli nim ti fandím. Je v tom technika, myšlení, pohyb, změny rytmu, to bys mohla přednášet na vejšce.
Nemyslím, že by krásná Johanka hrála vyloženě špatně, ale dneska si s ní ten kurt opravdu vytřela. Paráda a Pálo, máš o čem přemejšlet.
Reagovat
Fandina
dneska gratulka. Občas jsem na ní koukla a byla to super jízda. Jen tak dál Katko držím palce a můj manžel také. Katko ... pojď pojď pojď
Reagovat
EllNino
Baru, to byla jízda, s trochou více štěstí to mohly bejt i 2 kanáry :D :D ...ale super výkon, fakt luxus, tak zejtra s Barthel to chce zase chytrost, dneska si Johannu těma změnama rytmu přiháněla k šílenství, moc pěknej propracovanej tenis, jen tak dál :) furt si myslím, že bys měla mít místo ve Fedcupovém týmu, zkušenost a trochu jinej styl by se mohly hodit, no ale to je na Pálovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však ve Španělsku je ukázala a potvrdila :)
Reagovat
tommr
Pála to náhodou udělal velice dobře: Báru tím, že jí nenominoval pořádně namotivoval a ona ted chce zřejmě dokázat, že do FC pořád ještě patří ... :)
Reagovat
Fandina
Bára super, gratulka a teď jsem zvědavá na Denisu. Baruš sueeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Baru.. A už to jen dopodávat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barča dneska opravdu skvěle, na závěr pěkná výměna. Jestliže Tomovi se říká Rebel, tak Barče by se mělo říkat Rebelka :D Gratulka moc pěkný výkon.
Reagovat
blixa
No tak vidíš. Jen jí nechala dva čestné gamy, aby to nebylo tak krutý ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsi taky odešel do pr... jak si psal ne? :D:D:D
Reagovat
blixa
No toto ?! To si říkáš jemná dívka ??!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tak neříkám já jsem a navíc to jsou tvoje slova, já to jen opsala. :)
Reagovat
blixa
Opsala, opsala, jenže já jsem myslel "do prkýnka dubovýho" , víš ! Jenže tam se neodchází, odchází se úplně někam jinam, to nevokecáš !!! :D
Reagovat
slacker
TO se k ni podle google vubec nehodi
Reagovat
blixa
Bára JE rebelka, tý se tak nemusí říkat ;-)
Reagovat
VlS
Kdo, když ne Bára
Reagovat
slacker
Mattek Sand?
Reagovat
blixa
Rebela dělá srdce a ne vzhled ! ;-)
Reagovat
Fandina
Oni jsou i rebelové v oblékání, ale jinak souhlas ... úsměv
Reagovat
slacker
Podle googlu?
Reagovat
Fandina
Ano i podle Googlu.
Reagovat
blixa
Co furt máš s tím googlem chlape ?
Reagovat
Fandina
prý tam neumí hledat ... úsměv
Reagovat
VlS
Bětuška je přirozeně taky rebelja
Reagovat
smazaný uživatel
Bětka je super, má jeden z nejkrásnějších úsměvů na kurtu i když ty její černé podkolenky mě děsily :D Barča duší Rebelka je a to jí sleduju teprve chvíli a četla jsem o ní leccos, ale každý se občas v životě choval blbě, nedá se k tomu pořád vracet a tahat špinavé prádlo. A navíc Barča dneska opět předvedla, proč mám raději neranařky, ale technické hráčky. :)
Reagovat
Fandina
OT ... LucHra s Bárou Křejčíkovou jsou v Lucembursku v semi deblu. Gratulkaaaaaaaa. A proti Medině se Soler držím palce holky. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
EllNino
Baruš to dneska suprově mixuje :) to se mi líbí !
Reagovat
aligo
teď stála proti gembolu, což bylo poprvé :) zvládla to s čistou hlavou a bez nervů si podržela soupeřčino podání :)
Reagovat
tommr
ted bude důležitý aby Bára nepustila soupeřku zpátky do zápasu ... :)
Reagovat
aligo
ty teď dost zabrala oproti prvnímu setu....
Reagovat
EllNino
první gem je na světě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tys tady taky chyběl, běž si s blixou na pivo, jen jste se vlezli, už to začíná... :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
"sem"
Reagovat
tommr
neboj, Larssonová je neškodná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zato ty jsi škodná :D:D:D
Reagovat
EllNino
no aspoň to není taková nuda, a je to zajímavější, ale Bára teď 2 lux prasata v řadě :DD
Reagovat
tommr
dneska hraje páska výjímečně s našima ... :)
Reagovat
blixa
Petra ty viktorky :D :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/s720x720/10469664_819059348158146_3984826076121466604_n.jpg?oh=2f2e6adbe8ffe1328a480ce30736ddd9&oe=54BF13BE&__gda__=1421355150_c799f3269704eea55c45fdf296fcbf3c
Reagovat
smazaný uživatel
Kšááá, neruš :D:D:D
Reagovat
blixa
Dyk je to nuda, dva kanáry s suchým tričku :D
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to zakřikneš, tak si mě nepřej, s českými hráčkami nikdy není nuda, protože nikdy nevíš, co se bude dít v dalších setech :P
Reagovat
blixa
Safra, to je fakt, radši nepřehánět ;-)
Reagovat
blixa
A dopr.....
Reagovat
tommr
no hlavně aby jí to vydrželo i po TM (mě osobně by stačilo i po základní skupině) ... :)
Reagovat
Frick
Si uhrála na podání celé tři fiftýny....
Reagovat
Cico93
O akej bude hrať zajtra?
Reagovat
Cico93
diky
Reagovat
EllNino
už to tam zpívá :D Báro ten kraťas na závěr :D ...super
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, Barča má ty dropshoty fakt vymazlený, hraje skvěle, i ta obrana.. wow
Reagovat
Chrenda
No to je mazec, drtí Larsson fakt drsně bez slitování!!! Fičák!!!
Reagovat
VlS
čaruj dál, to je paráda, co dneska předvádíš!
Reagovat
aligo
je jako v trasu :)
Reagovat
smazaný uživatel
hned začíná skvělými dropshoty. :)
Reagovat
EllNino
to je super !, snad nezačne kravnout, mohla by tam dojít hodně daleko :)
Reagovat
smazaný uživatel
A hned brejk, pěkně, hlavně vydržet a neházet kolem sebe názvy přirození a různého dobytka :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky máš ten super stream?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta kamera je hrozná, když nevidím returnující hráčku :D
Reagovat
EllNino
mám :D :D ale je to zajímavý, netypický :D
Reagovat
smazaný uživatel
hm, Barča je jak Nadal a stojí pomalu u podavačů a já vidím .....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, 4:0, zatím Barča u sítě hodně úspěšná. Barčo jeď :)
Reagovat
EllNino
Krása, 5:0 tyjo, přitáhnout k síti, prohodit, zatim jízda, nojono, Báře hala sedí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Báře dneska sedí všechno, takže nakonec opeřenec. Ještě druhý set takhle sebevědomě a můžeme jít. Je tam docela dost lidí..
Reagovat
EllNino
no to jo :D ...ale teď se ukáže, první problémy na podání :D
Reagovat
mikimaus321
na satelitu EUROSPORT taky nevydím hračku
Reagovat
mikimaus321
KATEŘINA hrála výborně pěkná práce možná i vítězství v turnaji
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si, že dnes Bára Johanu dá? Jakou má šanci na titul. Pokud přejde přes Monu, tak si myslím, že má tak na výhru 85% šanci
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se budu na Barču koukat, než začne hrát Tom. :)
Reagovat
tommr
Bára má na titul hodně velkou šanci, ale já doufám, že ho získá Denisa Allertová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow. Allertová i Siniaková začínájí zářit. Škoda jen, že to nebylo už o něco dřív. moc gratuluji. Dnes teda ještě Barča :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu mě těší jak naše tenistky začínají dominovat světovému tenisu. Kež by bylo více hráčů i u mužů
Reagovat
smazaný uživatel
Spočitál jsem průměry vyhraných zápasů za jednotlivé státy z hráček první stovky
Česko-39 vyhraných zápasů
Rusko-32 vyhraných zápasů
USA-32 vyhraných zápasů
Slovensko-24 vyhraných zápasů
Španělsko-34 vyhraných zápasů
Německo-34 vyhraných zápasů
Itálie-30 vyhraných zápasů
Čína-25 vyhraných zápasů
Rumunsko-37 vyhraných zápasů
Francie-32 vyhraných zápasů
Průměrně jsme ženská tenisová velmoc Česko má 39 vyhraných zápasů na jednu hráčku z počítaných zápasů je na tom nejhůře Slovensko pouze 24 vyhraných zápasů. Letošní sezona patří českým hráčkám a ta statistika se na 100% vylepší
Reagovat
vendulkabendulka
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_WTA_Tour#Titles_won_by_nation
Reagovat
blixa
To nemohla Kiki hrát tahle blbě včera ??!!!
Reagovat
slacker
Hrala, ale nesmi na druhe strane hrat styl spici panna
Reagovat
blixa
No sorry, ale tak blbě jako dneska teda určitě ne !
Reagovat
slacker
Kdyz staci jen jednou vratit micek, nepoznaze jestli by pri druhe/treti rane letel uz daleko do kopriv.
Reagovat
rosm
Smetla to je snad prehnany, Mladenovic to uplne vyhazela a vychybovala, to byl darecek, nemusela nic uhrat.
Reagovat
tommr
no je pravda, že Mladenovicová to dneska Katce hodně usnadnila, ale i tak Katka zaslouží uznání za to s jakým přehledem to zvládla ... :)
Reagovat
sosna
Krásná práce, jen tak dál. Škoda, že Kristýna Plíšková z té top 100 zrovna vypadla. Ještě jsem dnes zvědává na Denisku, ta se té stovce také pěkně přibližuje:-)
Reagovat
Chrenda
No ale Katka je teď průběžně 99, takže a není pravděpodobné, že by se na ní někdo v tomto týdnu dotáhl. Tedy vyměnili se ve stovce hráčky, ale celkový počet zůstal stejný!!! Což je super. Kristýna má podle mně psychický blok, prohrává zápas po zápase a nejde jí to se z toho otřepat. Ještě jí musí drtit úspěch Karolíny, to jí určitě moc nepřidá i když se dvojčata většinou podporují. Bohužel, třeba se ještě vzpamatuje, je mladá, všechno má před sebou!!
Reagovat
smazaný uživatel
On je problém, že je to starší sestra a už tak dlouhou kariéru jko mladší ségra mít nebude...
Reagovat
sprchon
Starší o dvě minuty... To přece není takový rozdíl. :) :D :D
Reagovat
Frick
Asi ne, no. Sprchon má pravdu.

(Bože, komu komu jsi dal rozum?!)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist