Siniaková v Shenzhenu smetla Dijasovou a je ve čtvrtfinále

6. 1. 2016, 07:35
Aktuality 159
WTA SHENZHEN - První českou čtvrtfinalistkou v sezoně 2016 je Kateřina Siniaková. Devatenáctiletá tenistka z Hradce Králové se do něj dostala bez ztráty setu v čínském Shenzhenu, kde dnes smetla nasazenou Kazašku Zarinu Dijasovou. O vyrovnání svého maxima na okruhu WTA se utká s Němkou Friedsamovou.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková v Shenzhenu zůstala po vyřazení Terezy Smitkové a odstoupení nemocné Petry Kvitové poslední českou zástupkyní v soutěži WTA International dotované částkou 500.000 dolarů a barvy své země úspěšně hájí dál. Na výhru nad Rumunkou Mituovou navázala dalším dvousetovým vítězstvím, když dnes v utkání 2. kola smetla 6-0 6-4 sedmou nasazenou Kazašku Zarinu Dijasovou.

V prvním dějství Siniaková ztratila pouze deset fiftýnů a počtvrté na okruhu WTA soupeřku vyprovodila kanárem. V úvodu druhé sady sice nedokázala dvakrát potvrdit brejk, ale ani dva ztracené servisy jí cestu za vítězstvím výrazně nezkomplikovaly. O tři roky starší Kazašce, jež je 52. hráčkou světa, tak oplatila porážku z předloňského Australian Open.

O postup do svého třetího semifinále na okruhu WTA, které si zahrála loni v Praze a předloni v Moskvě, si devatenáctiletá Češka zahraje s o dva roky starší Annou-Lenou Friedsamovou. Němku, jež je v žebříčku jen o sedm příček výše postavenou hráčkou, zdolala ve třech setech loni na podzim v Limoges a v roce 2014 i na antuce v Trnavě.

Už dnes Siniaková usilovala o semifinále ve čtyřhře, s Ruskou Věrou Duševinovou ale podlehly rumunské dvojici Mituová/Tigová. Po neproměnění osmi mečbolů, z toho pěti v řadě, prohrály 3-6 6-3 17-19.

Roli největší favoritky v Shenzhenu zatím bez potíží potvrzuje světová pětka Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka, jež o víkendu vyhrála exhibici v thajském Hua Hin, porazila 6-1 7-5 domácí Shuai Zhang, s níž si poradila ve dvou setech i ve třetím vzájemném souboji. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazená Polka utká s další Číňankou Qiang Wang.

Poprvé od loňského Australian Open, tedy bezmála po dlouhých 12 měsících, se do čtvrtfinále prodrala šestá nasazená Eugenie Bouchardová, jež porazila 6-4 6-2 Američanku Nicolu Gibbsovou. O první semifinále od září 2014 si zahraje s Maďarkou Timeou Babosovou. 

Finalistka Wimbledonu 2014 Bouchardová loni odehrála sedmnáct turnajů, ale jen na dvou vyhrála víc jak jeden zápas - na Australian Open a na US Open. Vrcholem zpackané sezony bylo vystoupení j
ednadvacetileté Kanaďanky právě ve Flushing Meadows, kde v šatně po večerním utkání smíšené čtyřhry uklouzla, způsobila si otřes mozku a ze soutěží musela odstoupit. Od té doby se během čtyř měsíců objevila jen v Pekingu, ale stále ji limitovaly následky úrazu a svůj úvodní zápas v čínské metropoli nedohrála.

• WTA INTERNATIONAL SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 500.000 dolarů
středeční výsledky (06. 01. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Siniaková (ČR) - Dijasová (7-Kaz.) 6-0 6-4
A. Radwaňská (1-Pol.) - Shuai Zhang (Čína) 6-1 7-5
Friedsamová (Něm.) - Beguová (3-Rum.) 7-5 3-2 skreč B.
Babosová (Maď.) - Niculescuová (4-Rum.) 6-1 6-4
Bouchardová (6-Kan.) - Gibbsová (USA) 6-4 6-2
Riskeová (USA) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 3-6 7-5 6-1

Qiang Wang (Čína) - Kingová (USA) 7-6(3) 6-3

Kontaveitová (Est.) - Saisai Zheng (Čína) 6-1 6-2
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Mituová/Tigová (Rum.) - Duševinová/Siniaková (3-Rus./ČR) 6-3 3-6 19-17
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

159
Přidat komentář
aligo
Jaký je prosím vás přesný datum konání turnaje v Praze? Nemůžu to najít.
Předem děkuji :PP
Reagovat
sprchon
Poslední tejden v dubnu. ;)
Reagovat
aligo
Takže 25.4 - 1.5?
Reagovat
Frick
začátek kvald v sobotu 23.4., finále v sobotu 30.4.

Ne zrovna ideální termín pro střední Evropu.
Reagovat
blixa
No vidíš a ty bys tam hnal Petru, surovče ! ;-)
Reagovat
Frick
Měl by Šavrda koupit lincenci od Rakušáků.
Reagovat
VlS
Kterou? Bad, nebo Linec? Nebo obě?
Reagovat
Frick
Bad.
Reagovat
Frick
Zkrátka návrat k tradičnímu letnímu termínu.
Reagovat
Frick
Reagovat
Fandina
Proč, týden předtím Stuttgard a týden potom Madrid.
Reagovat
VlS
není Stuttgart v hale?
Reagovat
Frick
Je. Prostě je to brzo. Nikdo nezaručí, že nebude zataženo/deštivo a 8-12°C....
Reagovat
Fandina
Počasí ti nikdy nikdo nezaručí. Letos když se hrálo na Spartě, tak bylo lepší počasí, než když se hrálo na Štvanici. To bylo tak neuvěřitelné vedro, že se i tenistům muselo hrát zle.
Reagovat
Fandina
Co se týká přesunu tenistek z jednoho turnaje na druhý a na třetí, termín je ideální.
Reagovat
Frick
Jen telegraficky - Kristýna v prvním kole nezaváhala. Tak ještě 4x...
Reagovat
tommr
druhý kolo už pro ní bude podstatně náročnější. Pokud se ale chce ještě někdy dostat do první stovky tak tenhle turnaj musí vyhrát ...
Reagovat
misa
4. srpna 2015 odstartoval projekt Olympijský rok, ve kterém 9 sportovců, kteří by mohli získat medaili, vystupuje v devíti dokumentech o jejich přípravách na OH. Uveřejní to před OH. Audio zhruba od času 15:00:

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/jan-pokorny-odstartoval-akci-nejsem-plytvak-nechceme-radit-jak-varit-levne-ze-zbytku-rika--1570981

A proč to píšu? Je mezi nimi i Lucie Šafářová :-) Doufám, že se olympiády zúčastní, aby natočené rozhovory nepřišly nazmar. Lucko, uzdrav se!
Reagovat
aligo
Nejlépe hned!!!!!!
Reagovat
misa
Aby to nevyznělo blbě: Doufám, že se Lucka zúčastní olympiády ne kvůli nějakému povídání, ale kvůli tomu, že ji samotnou by určitě hrozně mrzelo, kdyby nemohla. Její poslední možné OH...
Reagovat
aligo
Možná její poslední OH...!!
Reagovat
aligo
Možná její poslední OH...!!
Reagovat
misa
Ty jsi tak velký Lucčin fanoušek, že jsi to musel poslat dvakrát? Jesli jo, tak tě musím dát mezi zvýrazněné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč poslední možné? V roce 2020 by jí bylo 33 let, to ještě může hrát.
Reagovat
misa
Tak dlouho hrát nebude. K pochopení mi stačil titulek "Rodina je víc než grandslam" z jednoho loňského rozhovoru, ve kterém Lucka říkala, že jí rodina a kamarádi chybí čím dál víc. Taky bude určitě chtít mít děti. A v neposlední řadě její herní styl je fyzicky velmi náročný, potřebuje být ve skvělé fyzické formě, aby mohla vítězit, absolvovat náročné tréninky...
Budu šťastný, když bude hrát ve 29 letech :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, co bude a nebude. Vyjádření do novin jsou jedna věc, ale myslím, že jen málokdo z nás tady je schopen plně pochopit, jak neuvěřitelně psychicky náročné.je pro aktivního sportovce říct "končím" a přestat dělat to, co dělali celý život a vlastně kromě toho nic jiného ani neznají. Četl jsem kdysi zajímavý rozhovor se Sukovou, bohužel už asi ztracený v nenávratnu, která přesně tohle popisovala. A jako psycholožka a bývalá tenistka věděla moc dobře, o čem mluví. A taky si vybavuju, jak říkala, že ne každý sportovec to psychicky ustojí.
Reagovat
Frick
http://ona.idnes.cz/helena-sukova-nasla-smysl-druheho-zivota-pomaham-dusim-rika-plk-/spolecnost.aspx?c=A091124_113328_ona_ony_jup
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle není on, ten byl v nějaké papírové tiskovině (a MF Dnes to nebyla), ale mluví v něm hodně podobně. Ale dík.
Reagovat
misa
Konec je těžký. Ale pro Lucku nebo Petru tenis rozhodně není tím jediným v životě. Lucka vlastně v tom zmiňovaném rozhovoru už dost jasně vyjevila své plány v "dalším" životě.
Reagovat
smazaný uživatel
To ani neříkám. Ale on je rozdíl říkat, že v "budoucnu chci dělat to a to", a definitivně se rozhodnout, že to "v budoucnu" nastalo právě teď. A mám ten dojem, že zrovna Petra se vyjadřovala v tom smyslu, že sama ještě neví, co bude dělat po skončení kariéry.
Reagovat
Frick
Já myslim, že by to Tokyo mohlo být takové "poslední hurá" pro celou tu silnou dvojletku 87-88 - Šafářová, Šarapova, Makarova, Ivanovič, CSN, Petkovič, Kerber, Görges, Errani...
Reagovat
EllNino
Lucka do Tokya nevydrží, s tim se smiř ...na to je jeí tenis příliš fyzicky náročný a zdraví příliš chatrné ...
Reagovat
Frick
Tak může třeba redukovat program, dávat, více do deblu...

Byla by třeba 50.
Reagovat
EllNino
necháme to na ní, to teď nemá cenu řešit ...:)
Reagovat
Frick
Vem si Petru C. Ta je na tom se zdravim ještě mnohem hůř. A o konci kariéry nemluví...
Reagovat
EllNino
Petra ale nikdy nebyla v top 10 a je na tohle zvyklá, ta je tak trochu mimo žebříček, bůhví, jak zase bude hrát, bude úspěch, když dohraje první zápas sezony, do Austrálie odletí po 4 letech, to samo o sobě je úspěch :D ...
Reagovat
Frick
Lucka taky nebyla zvyklá být v té úplné špičce, ale kolem 20. - 50. místa...
Reagovat
VlS
Zas řešíš nesmysly. Holky se rozhodnou podle sebe, kdy chtěj končit. Justin skončila poprvé ve 26, vrátila se od 28 do 29. Kim skončila poprvé ve 24, vrátila se ve 26 a definitivně skončila ve 29. Kim se přitom ještě vrátila špičku, vyhrála i pár GS.
Fran bude hrát dokud ji neutlučou klackem a bude chodit ze třetí stovky kvaldama ( o Kimiko nemluvě)
Každá to má jinak, podle sebe. Dopředu ti odpovím na tvou otázku " a proč by nemohla?". mohla by, ale už se jí třeba nebude chtít. Copak je to nějaká sranda furt dřít jak hovado, pak přijde drobný zranění, nebo nějaká nemoc a všechno je v háji.
Taky chtěj mít rodiny a děti a konečně poprvý v životě normálně žít. Od dětskejch let neznají prakticky nic , než dřinu.
Minulej týden byl v MF nějakej článek, kde bylo napsané, že po 31 letech se začíná ženským poněrně dramaticky snižovat šance na normální otěhotnění, těhotenství a pirod a v 38 už je z toho 40%. A to je u ženskejch nezničenejch vrcholovým sportem.
Reagovat
dadaft
"Fran bude hrát dokud ji neutlučou klackem..."
:-)))))
Reagovat
VlS
Tak raketou, no :-)))
Reagovat
Frick
Uvidíme....

ale je fakt, že zrovna dnes není trend končit nějak brzy....

Nyní je v TOP 100 14 hráček (bez Flavie), který je 30 (nebo se tak stane ta 4 dny :o)) a která nějak konkrétně mluví o konci? Tušim, že jen Vinci, která avizovala poslední sezónu. Pokud skončí někdy v říjnu, tak jí bude 33,5...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že to, do kdy je ženská schopna normálně otěhotnět a odnosit dítě, je dost individuální. Některé ani ve dvaceti, některé v klidu po čtyřicítce.

Btw. vrcholové sportovkyně sice mají tělo zhuntované fyzicky, ale zato ho nemají obvykle zhuntované kouřením nebo přemírou nezdravého jídla.
Reagovat
VlS
Všechno je individuální a statistiky jsou jen zprůměrovaná čísla - coz statisticky je doložene, že matky po 40 mají 8x častěji postižené děti. Příroda nás nějak udělala a změny trvají stovky let, ne jednu generaci, ve které se změnil pohled na některé věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, nakolik je ta statistika relevantní, když vezmeme v potaz fakt, že matek po 40 bude daleko míň než matek dejme tomu mezi 20 - 30 lety. Ale to je debata nad rámec tenisového portálu.

Pointou je, že je podle mého kravina si myslet, že když si Lucka nestihne udělat dítě do 31, že už to pak nepůjde.

Navíc je tu ještě dosud nezmíněná možnost umělého oplodnění.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/QgvOc2AfIQw?t=39s
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké, ale patrně reaguješ na špatného člověka, já tady tohle téma nevytáhl.
Reagovat
Frick
Nicméně si tu začal rozpitvávat, jak snadno může otěhotnět po 30-35 letech věku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky, to VlS tady plánuje Lucce rodičovství na základě článku v novinách.
Reagovat
VlS
Neplánuju nikomu nic, naopak, je to na každý, jak se sama rozhodne. Vy tady plánujete Olympiády do důchodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda rozhodně ne. Jediný, co jsem tady napsal, bylo, že pro Lucku nemusí být letošní olympiáda nutně poslední, protože tu další by případně hrála v 33 letech, což když se podíváš na to, kolik třicátnic je dneska na okruhu a především jak jsou kvalitní, není nijak nesmyslná představa.
Reagovat
misa
a co budeš dělat, kdyby skončila za pár měsíců?
Reagovat
EllNino
přesně, tahle možnost klidně může nastat ...
Reagovat
misa
Nechci nikomu nutit své názory, ale myslím si, že pokud by se Lucka neuzdravila ani do Ria, tak je konec. Ještě ale zbývá hodně času, musím se dát na modlení :)
Reagovat
Frick
Už dejte pokoj. Berme to tak, že doplatila na ten uspěchanej návrat kvůli TM....
Reagovat
Frick
https://youtu.be/SAdNS_vlBhA?t=25m16s
Reagovat
misa
jj, stačí si pustit její zápasy z Paříže proti Šarapové nebo Garbine, jak fyzicky náročný tenis ji dovedl k postupům. Lucku čeká hodně dlouhá a těžká cesta, aby se znova dostala do formy. Nejdřív k tomu ale musí dostat příležitost.
Reagovat
Frick
Ale tak zase ty zápasy byly pod 2 hodiny a v pohodě vedle toho zvládala i debla....
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Posledních několik let se jí zdravotní problémy vyhýbaly a ta současná infekce je spíš smůla než něco, co by mělo souvislost s jejím herním stylem.
Reagovat
EllNino
tahle infekce ji už skoro pul roku neumožnila normálně trénovat a než se Lucka vrátí do optimální formy, může bejt třeba květen ...
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vážnost té infekce nijak nezpochybňuju. Jenom jsem napsal, že předtím byla poměrně dlouho zdravotně celkem v pohodě, takže si nemyslím, že pokud se jí z toho teď podaří vyhrabat, že by jí ten tenis, co hraje, nějak zvlášť fyzicky likvidoval, resp. likvidoval víc, než by se u vrcholového sportovce, dalo čekat.
Reagovat
misa
Jenže jí může sportovně zlikvidovat ta nemoc. Naposledy říkala, že nemůže dělat vůbec nic.
Reagovat
tommr
takže zatím ještě ani nezahájila trénink? :(
Reagovat
Frick
Není informace, že by tak učinila.
Reagovat
misa
Pro tebe, když jsi asi neměl čas sledovat články před Vánoci:
Lucka má problémy s tím, že se jí vrátila bakteriální infekce, která tentokrát zasáhla její klouby. V běžném životě prý nemá problémy, ale když vzala raketu do ruky, měla velké bolesti, nemohla dělat žádnou sportovní aktivitu. Říkala, že po Vánocích dobere další antibiotika a pak snad zahájí přípravu a třeba ještě stihne Australian open. Od té doby ovšem mlčí, tento týden odhlásila Sydney.
Reagovat
tommr
to že se jí vrátila infekce a bolí jí klouby jsem zaregistroval, ale myslel jsem, že může aspoň dělat na kondičce. Pokud ale vůbec netrenuje tak je to mnohem horší než jsem předpokládal a AO můžeme rovnou odpískat, protože Lucka nemá šanci dostat se včas do konkurenceschopný formy. I kdyby tam třeba jela tak by nejspíš dopadla jako loni v Linci proti Mituový ... :(
Reagovat
misa
Určitě je si toho vědomá.
Reagovat
EllNino
vždyť AO je už odpískaný na 80 % tak
Reagovat
Frick
Uvidíme no. Pokud odhláška, tak předpokládám, že by měla přijít ještě před losem kvaldy, aby se to včas posunulo (kvalifikační no. 1 do MD a do kvaldy náhradnice)..

Jinak si ovšem myslím, že pokud je to "na hraně", tak to prubnout a do Austrálie vyrazit co nejdříve. Třeba by jí teplé počasí mohlo pomoci...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vůbec není schopna tréninku, nemá přesun do Austrálie valný smysl.
Reagovat
VlS
Tak s bolavejma kloubama se na kodičce asi dělá blbě, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to riziko tady bohužel existuje. :-(
Reagovat
misa
Osobně budu raději přemýšlet nad lednem a únorem 2016 :)
Reagovat
blixa
Takhle sestava do švestek (Tokia) nevydrží. Tak možná 1-2 z nich.
Reagovat
Frick
No uvidíme.
Reagovat
EllNino
POslední zápas na centru, kolem pul 10 dopoledne ...Katka bude hrát na centru poprvé, Anna podruhé, takže bude mít určitou výhodu v tom, že už ví, jak to tam vypadá :) ...Každopádně mírně favorizuju Katku, hraje uvolněně, servis ztratila za 4 sety jen 2x, což je na ní skvělé číslo, navíc v 1. setu dneska šupala servis jako po másle :) ...a vyzkoušela si i tu možnost, že servis nepůjde, taky to zvládla a hodně dobře :) Snad to vyjde!
Reagovat
misa
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/256679/novi-sponzori-cechu-berdych-sel-financne-dolu-pliskova-vydelala.html
Reagovat
blixa
200 tis. doláčů ? Takový drobný ? Že je neposlala do ...... a nebo do ...... ;-)
Reagovat
misa
Někde začít musí :) Karolína je mladá, nadějná a zajímavá.
Reagovat
Frick
Hlavně že kvůli tomu se musí fiktivně stěhovat.
Reagovat
blixa
Zmlkni blbe ! ;-)
Reagovat
misa
Jen aby ses taky nestěhoval, být v jejich situaci :)
Reagovat
blixa
No právě. Mladá, nadějná , zajímavá. To ji Fila dostala hodně levně.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že vzhledem k dosavadním výsledkům nejde o špatnou cenu.
Reagovat
misa
Češky jsou laciné :)
Reagovat
Frick
Lucka Hr., Terka S. = špatný, Kvítko blijé (a nebo to jde druhou stranou), Barča taky žádná sláva. Zatim nejvíce potešila Terka Omalovánka a hlavně Katka S., která se zase vrátí to TOP 100 a má dobrou šanci si to ještě upevnit postupem do SF.

Ale tak nezoufat - do Austrálie se řítí tříčlený tým posil. :o) Od dvou z nich si celkem slibuju.
Reagovat
aligo
A to jsou které? Klára a? :D
Reagovat
EllNino
Denda a Petra Cetkovská
Reagovat
misa
Jaké posily máš konkrétně namysli?
Reagovat
Frick
Jak psal ElNino...
Reagovat
tommr
a já zase doufám, že letos už konečně v Austrálii uspěje Kristýna Plíšková ... :)
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=zEPuig-CgWg

Sestřih zápasu AO 2006, kde Iveta porazila Mary Pierce :) Taková ochutnávka před grandslamem :D
Reagovat
aligo
Sexy Ivetka :))
Reagovat
EllNino
tehdy jí bylo stejně jako je teď Karolíně :)
Reagovat
horska.kraslice
Taky se mně líbilo, že Mary to vzala velmi sportovně, Ivetce skoro srdečně pogratulovala.
Reagovat
aligo
Škoda že teď hračky nemají poodhalene břicho jako mívaly dříve.. :// třeba taková Lucka nebo Kája, Anča nebo Maruška... Mmmmmm to by bylo :D
Reagovat
Frick
No, hlavně ty sukně mi přijde, že byly proklatě nízko. Jestli i ty tílka byly trochu kratší, to nevim. :o)
Reagovat
aligo
Ale bylo to neuvěřitelně sexy :P
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/sloanestephensalisonrknqpg.jpg

Zkombinovat tu nízkou sukni s tímto svrškem a tenis se stane obscéním. :-D
Reagovat
aligo
Jak ji svítí jen ty zuby? :D
Reagovat
aligo
Ale Ivetka je sexy pořád :))
Reagovat
Frick
10 let zpátky a vypadá to neuvěřitelně archaicky. 4:3, VHS záznam :-D
Reagovat
aligo
Ono stačí záznamy z roku 2010..
Reagovat
EllNino
má to něco do sebe :D
Reagovat
Frick
Reagovat
PetaM
Dejte všechny trofeje z letošních turnají Aze Radwanské a ukončete sezónu! Děkuji.
Reagovat
A.R.R.
rozumný návrh, připojuji se :-D
Reagovat
EllNino
neboj, po výhře v Shenzhenu se Aga odhlásí ze Sydney :)
Reagovat
A.R.R.
Za přežití prvního týdne sezony si zaslouží spešl odměnu :-D
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
kada.tom
To bych bral :-)
Reagovat
aligo
Po odstoupení Garbine nezbývá než doufat že v Brisbane vyhraje samanta crosford :Dd
Reagovat
EllNino
Já bych to prál Nastěnce nebo Petko :)
Reagovat
Haitik
Vinci!!! :-))
Reagovat
EllNino
to ani ne :)
Reagovat
blixa
Jen se přiznej, že ty chceš Nastěnku za ženu ?!! ;-)

Andrejce bych to přál, ale nejvíc věřím Bobině ;-)
Reagovat
EllNino
Nasstěnka ale těch finále má poslední dobou docela dost, tak spíš to Andera, tý bych to přál zato, že neukončila kariéru a hraj dál :)
Reagovat
aligo
Nechci Petko.. Její hra i zvuk je mi absolutně nesimpaticka...
Reagovat
EllNino
já ji mám rád, je to pohodářka :) mimo kurt
Reagovat
tommr
at vyhraje kdokoli s výjimkou Kerberový nebo CSN - výhra těhle dvou by totiž znamenala problémy pro naše holky ... :)
Reagovat
blixa
Angelika je ovšem nejpravděpodobnější vítězkou. Pokud to celé nevyhraje Bobina.
Reagovat
tommr
pro mě je ted favoritkou číslo jedna Azarenka a cokoli jinýho než finále Azarenka vs. Kerber by pro mě bylo velkým překvapením ...
Reagovat
blixa
Nevidím to tak, Vika selže jako vždy ;-)
Reagovat
Fandina
Já bych jí tak nepodceňovala, přece jenom, byla to světová jednička a byly doby, kdy vyhrávala všechno. Klidně bude zase vyhrávat, jako tenkrát.
Reagovat
tommr
uvidíme. Pokud ale nezíská titul tak to pro ní bude velkej neúspěch, protože tentokrát se nebude moct vymlouvat na špatnej los ...
Reagovat
Jam
Jestli takhle bude sezóna pokračovat tak na jejím konci bude jedničkou Plíšková

Kristýna
Reagovat
aligo
Kéž by :D
Reagovat
sprchon
Hmm, tak další hráčka TOP 10, co není v pořádku. :(
Reagovat
blixa
Jestli to takhle bude pokračovat, tak letos se v TOP10 vystřídá celá první padesátka ...
Reagovat
rusedski
AO vyhraje ta, která "přežije" :)
Reagovat
EllNino
tak to bych docela věřil Káje :D ta je taková nezdolná
Reagovat
blixa
No jo, ale jak ji sakra namotivovat ?
Reagovat
blixa
Nová reality show "Kdo přežije AO" :D
Reagovat
kada.tom
WTA = lazaret ... polovina TOP 10 zraněná nebo jinak limitovaná ... to tedy ta sezona začíná
Reagovat
Holahej
Heather vyhraj, ať je napínavý mix o rozhodující bod, hezký běhavý tenis, měla si setboly, mraky breakbolů a nic z toho...
Reagovat
EllNino
Mugu taky skrečla, tak to máme kompletní :D
Reagovat
Haitik
To se TOP 4 předvedla.. :D První týden nové sezony a holky buď vůbec nenastoupily a nebo skrečovaly..
Serena - koleno
Simona - achilovka
Garbine - noha
Maria - předloktí
No, hezký..
Reagovat
EllNino
Petra - blinkání :D
Reagovat
blixa
Lucka - zánět všude
Kája - nebaví ji tenis

to je teda peklo ...
Reagovat
sprchon
Takže zbývá Angie a Aga. :D Snad aspoň ty mi vydržej. :)
Reagovat
blixa
No, to dej na modlení .. pro jistotu ;-)
Reagovat
kada.tom
zajímavý, Lepchenko hodně kouše a nakonec ukousla i první set, bude mít Muguruza-Blanco ještě co dělat, aby postoupila
Reagovat
Fandina
OT ... na HC šla Gavrilova s doprovodem na WC a kamery zabíraly chodbu, nějaká dámská ochranka, pořadatelka tam na té chodbě cvičila taneční kroky a kamera to celou dobu zabírala. To mě pobavilo.

Jinak je to celkem vzrůšo, Gavrilova s Watson mají každá set a obě se moc snaží vyhrát zápas.
Reagovat
dadaft
mnó, Garbine mi nepříjde v oslnivé formě, Varvara je zatím lepší.........
Reagovat
dadaft
A Varvara bere první set.

Garbine brzdí hlavně velmi nevynucené chyby.
Reagovat
VlS
Garbine trochu jako Petra, metrový nepochopitelný chyby. Ale Varvara hraje dobře.
Reagovat
tommr
Muguruza zatím hraje pod psa a vypadá otráveně. Navíc má nějaký potíže s nohou. Zdá se, že Azarenka letos dostane titul v Brisbane zadarmo ...
Reagovat
EllNino
to je lazaret, Serena, Máša, Simona, Petra, Lucka, Garbine ...
Reagovat
tommr
k tomu ještě připočti Venus, která taky nevypadá zrovna nejlíp a Pennettaovou, která skončila a dojdem k tomu, že z první desítky jsou momentálně "provozuschopný" jen dvě hráčky ... :)
Reagovat
EllNino
Ovšem v deblu :D ...http://www.livescore.in/cz/zapas/4vhTyzwJ/?iframe_external=119358-11#prubeh-zapasu;3
Reagovat
EllNino
vedení 9:4 a celkem 8 mečbolů :D ...
Reagovat
tommr
aspoň se bude moct plně koncentrovat na singl ve kterým má docela hratelnej los ... :)
Reagovat
EllNino
tak tak :) mohla by zítra vyhrát :)
Reagovat
sprchon
Katka super, Angie super. Caro vypadá taky dobře a Žabka Pinkalka to snad taky dá. :)
Jen Barča out, ale jak jsem četl, Julča po zásluze... Ale Belinda docela zklamala i když jsem to neviděl.
Reagovat
EllNino
Belinda nebyla k vidění naštěstí :)
Reagovat
sprchon
A McHale otáčí? :D V posledních výměnách Caro docela drtí.
Reagovat
EllNino
začala hrát ale lehce pozde :D
Reagovat
sprchon
No :D A zakřikl jsem to.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, super a ještě jednou super! Kačenka přes zimu určitě zamakala. :) Před turnajem jsem si říkal, že by to semifinále mohlo vyjít a teď je od toho jeden zápas. Snad to takhle bude pokračovat a půjde žebříčkem výš... Vážně jsem uvažoval, že bych na Katku dneska vsadil, ale nakonec jsem zvolil USK jako větší jistotu, tak snad holky taky vyhrajou. Měl jsem se včera vyvarovat těch blbostí a mohl jsem dát oboje. :D Koukám, že proti Friedsam má Katka H2H 2:0, tak to už asi bude nižší kurz než se Zarinou...
Reagovat
smazaný uživatel
Docela překvapuje, nečekal jsem, že zarinu až takhle smete, ale měl jsem ji na tiketu :) spolu s Hibino a Goerges ale celý mně to zničila Sabine :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist