Siniaková ve finále prohrála i podruhé. V Tokiu neudržela vedení proti McHaleové

18. 9. 2016, 08:39
Aktuality 139
WTA TOKIO - Kateřina Siniaková v Tokiu svůj premiérový titul na okruhu WTA a posun do Top 50 nevybojovala. Dvacetiletá Češka sice vedla nad Američankou Christinou McHaleovou 6-3 a 4-2, ale pak se začala trápit. Hodně kazila, měla zdravotní problémy, prohrála osm gamů v řadě a navzdory zdramatizování závěru utkání prohrála i své druhé finále během dvou měsíců.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková se v posledních měsících dostala do velmi dobré formy, díky které si dvakrát zahrála ve finále turnajů WTA. V červenci na antuce v Bastadu ani tento týden na tvrdém povrchu v Tokiu však premiérový titul nevybojovala.

Přitom dnes v japonské metropoli k němu měla skvěle našlápnuto. Proti sedmé nasazené Američance Christině McHaleové hrála agresivně a navzdory dvěma ztraceným servisům v první sadě vedla 6-3 a 3-2. Pak bylo utkání kvůli dešťové přeháňce na půl hodiny přerušeno a pauza českou tenistku vykolejila. 

Dvacetiletá Siniaková si sice po návratu na kurt ještě udržela podání, vedla 6-3, 4-2 a dva míčky ji dělily od dalšího brejku, jenže pak následovala černá série. Přišla o úderovou jistotu, bojovala s defenzivní hrou o čtyři roky starší soupeřky a zcela vypadla ze hry.

Po sedmi prohraných gamech po sobě si Siniaková, jež nastoupila s obvázaným levým lýtkem, vyžádala za stavu 0-3 v rozhodujícím setu medical timeout kvůli potížím s pravou kyčlí. Po krátkém ošetření na kurtu se slzami v očích odešla s fyzioterapeutkou do šaten.

Po návratu Siniaková ztratila počtvrté v řadě servis a prohrávala 0-4, a i když pak začala více riskovat a manko dvou brejků smazala, za stavu 4-5 přišla čistou hrou už posedmé o své podání a nakonec tak po 2 hodinách a 48 minutách boje prohrála 6-3 4-6 4-6.


"Prohrála jsem i své druhé finále, takže je to teď pro mě hodně těžké," řekla zklamaná svěřenkyně Daniela Filja, jež s bývalou 24. hráčkou světa McHaleovou prohrála druhý ze tří vzájemných duelů. Dnes uhrála rovných 100 fiftýnů, zatímco soupeřka jen o čtyři více.

Aktuálně pátá nejlepší česká tenistka Siniaková je 65. hráčkou světa, což je její maximum. Zítra ho vylepší skokem na 53. místo, finálovým neúspěchem přišla o premiérový posun do elitní padesátky.

Příští týden by se rodačka z Hradce Králové Siniaková měla představit na dalším turnaji WTA International v čínském Guangzhou, kde se v prvním kole střetne s Estonkou Anett Kontaveitovou.

Čtyřiadvacetiletá McHaleová tento týden v Tokiu zdolala všech pět soupeřek po třísetovém boji a ve svém druhém finále si došla pro premiérový titul na okruhu WTA. Ve světovém žebříčku se posune z 53. na 42. příčku.

• WTA INTERNATIONAL TOKIO •
Japonsko, tv. povrch, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (18. 09. 2016)
• Dvouhra - finále •
McHaleová (7-USA) - Siniaková (ČR) 3-6 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

139
Přidat komentář
Frick
Na US Open se dostala mezi tenisový dolarový milionářky. Slušnej výdělej na 20 letou holčinu.
Reagovat
VlS
1 000 000 oveček, 999 999 oveček, 999 998 oveček .... bude se ti líp spát?
Reagovat
Frick
Bude hrát i kvaldu o Wuhan a Peking....

Se zničí, ta holka...
Reagovat
EllNino
může klidně letět už s Kontaveit v prvním kole :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tady, Klára i Petra už na 90% hrát nebudou a Hráďa už tady také dlouho nebude. Sice to nebyly hráčky extra třídy ale hrály docela dlouho zejména Klára a mají na svém kontě spousty velkých skalpů a super výsledků. Byly to takové stálice bylo o nich hodně slyšet a všechny 3 jsou moc sympatické bohužel i díky zraněním jejich česká tenisové éra je u konce. Brzy přijde na řadu i Strýcová s Hlaváčkovou a Lucka Š. už možná také vyhlíží dalekohledem konec, Petra ta snad ještě trochu vydrží. A nástupkyně? Doufejme že Katka, Denča bude nejspíše druhá Cetkovská také pořád zraněná ale umí nejlepší porážet a pak Bouzková, Vondroušová.....
Reagovat
tommr
Lucka Hradecká může hrát aspoň toho debla ještě hodně dlouho. U ní se jedná jen o pokles formy nikoli o zdravotní problémy ...
Reagovat
PetaM
Lucka se vyjádřila, že by ráda hrála ještě rok či dva. Pak zřejmě konec. A ani ona není bez zdravotních problémů.
Reagovat
janek_da
dovolit si říct, že hráčka s H2H proti top10 10:9 nebyla hráčka extra třídy je celkem troufalé
Reagovat
VlS
A to někdo řekl? Jde spíš o současnost a ta je jiná.
Reagovat
PetaM
"Sice to nebyly hráčky extra třídy ..."

Slečna to napsala. Použila minulý čas, o přítomnosti se nikdo nebaví.
Reagovat
VlS
Ale tak o Kláře i Petře to pravda je. Otázka je, jak si definuješ extra třídu.
Reagovat
PetaM
O mně tady přece nejde. Reaguje se na Kvitovku a ta to napsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale popravdě byla to od nich velká bída celý turnaj, vyhrát titul byla vlastně povinnost. Háčka se budou muset hoodně zlepšit jestli chtějí v Singapuru udělat pořádný výsledek, zejména Lucka ta je poslední dobou tragická zejména na podání a bohužel je to znát a to hodně.
Reagovat
VlS
Lucka je tragická pislední rok, možná dyˇl a táhne je Andrea.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud bude Hráďa pořád dělat v průměru 1-2 DF na svůj podávací gem tak je úplně jedno jak bude Andrea hrát. Andrea také jako nic moc, ale Lucka táhne celý tým na dno no
Reagovat
PetaM
Andrea taky nic moc. Ten její tragický BH je čím dál tragičtější.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BHzornrBJv4/

Evidentně ráda posiluje :o)
Reagovat
Frick
Díval jsem se na Tipsport TV, ale někdy za stavu 4:2 a 30:30 ve druhym jsem pomalu koukal po nějakym streamu, abych včas si zajistil službu, co bude přenášet i případnou oslavu. Kdyby třeba zvýšila už na 5:2 a šla podávat na výhru..
Reagovat
tommr
povedlo se jim to po více než třech létech (naposledy společně slavily na USO 2013) ... :)
Dneska to ovšem byla bída a vyhrát se jim povedlo jen díky tomu, že soupeřky hrály ještě mnohem hůř. Špatně hrála zejména Lucka, která je v poslední době tragická na podání (dneska v prvním setu prohrála všechny tři svoje podání když v rozhodujících chvílích vždycky udělala dvojchybu) ... :(
Jinak dnešní výhra byla hodně důležitá i z toho důvodu, že se díky jí Háčka v podstatě kvalifikovaly na letošní TM. V Race se posunuly už na 4.místo a na první nepostupový 9.místo už mají náskok 1000 bodů. O TM by tak mohly přijít jen nějakou neuvěřitelnou shodou okolností ... :)
Reagovat
Frick
Takže do Singapuru pojedou čtyři holky? A pošlou Petře aspoň pohled?
Reagovat
tommr
pokud se nestane něco neočekávanýho tak asi jo a Karolína bude navíc hrát jak singlovej tak deblovej TM ...
Reagovat
PetaM
To je hezké, že se vždycky napíše o posledním míčku na podání Lucky, ale tak nějak se zapomnělo, jak se k tomu stavu došlo a Andrea jí teda u sítě moc nepomohla. Co mohla zabít, nahrála soupeřkám a ty to zabily samy. Lucka to u té sítě ošéfovala aspoň tak, že to zabila a Andrea zezadu nemusela moc hrát.

Každopádně v obou TB se hrál skvělý tenis.
Reagovat
tommr
Lucka měla co zabíjet, protože Andrea podávala solidně a nedělala DF. Andrea je naproti tomu při podání Lucky skoro pořád v situaci kdy musí čelit returnům z druhýho podání a ty se zabíjejí hůř. A po DF, kterých Lucka udělá v každým zápase (nejen dneska) mraky se už nedá zabíjet vůbec nic ...
Reagovat
VlS
Taky mi připadá, že se zde hodnotí jen hra na síti a přehlíží se, že to musí někdo zezadu přichystat
Reagovat
PetaM
Jistě.
Reagovat
PetaM
No ale každopádně doufám, že se brzo rozejdou, když jí to Lucka tak strašně kazí chudince :D
Reagovat
tommr
tak to je snad až to poslední řešení. Lepší je doufat, že se zase Lucka trochu vzpamatuje. Příští turnaj to může být klidně ona, která je potáhne ...
Reagovat
PetaM
Jo jo jo ... Viděl jsem, jak hrála Andrea a stačilo mi.

Tím každopádně neříkám, že Lucka hrála extra dobře. Ale na ranařku průměrně.
Reagovat
VlS
Peťo, mě je to fuk, fandím tak nějak oběma jako všem Češkám a ani jedna nepatří do mého úzkého okruhu oblíbených hráček. Kvůli fandění nevidíš, že se Lucka poslední rok, rok a půl , trápí. Dělovej servis je minulost, dnešní je jen průměrnej a ještě degradevanej nespolehlivostí, ve výměnách od BL nevydrží. Na debla to viditelně stačí, ale v singlu je už out. Andrea na tom není v singlu o nic líp, ale v tom deblu je většinou tou lepší a agresivnější. Bývalo to naopak. Sundej si brejle fandovství, blížíš se často k Montymu.
Reagovat
sprchon
Zatím největší titul pro ni... Jen tak dál. :)
Reagovat
Frick
V akci bude spousta našich holek.

Tokyo - Kája, Lucka, Petra, Bára
Soul - Kristýna, Tereza M.
Kanton - Katka, Denisa
Albuquerque 75k - Maruška (v kvaldě, vyhrála Q1), Bára Š. (pravděpodobně)
St. Malo 50k+H - Tereza S., Jesika

Jen ta Kája Muchová je nějak mimo. :-/ Skreč v Olomouci, pak tři porážky v prvních kolech, z toho poseldní byla ale už 24. srpna, navíc neni nikde psaná asi na ITF od 26.9., ani od 3.10. Takže jedině kvalda o Taškent. Jinak je zraněná.
Reagovat
tommr
taky mi ta druhá Karolína začínat dělat starosti. Na začátku léta se přitom zdála být v životní formě a předváděla skvělej tenis ... :(
Reagovat
EllNino
škoda, naše talentovaný mladice (Karolína, Makréta, Maruška, Denisa, ..) mají nějaký chatrný zdraví
Reagovat
tommr
jj holky jsou samý zranění nebo nemoc a i ty co hrajou jsou věčně celý ofačovaný - viz tenhle týden Bára Krejčíková, Tereza Martincová a Katka Siniaková ...
Reagovat
Frick
A Smitková s Kr. Plíškovou jsou zase chorý na hlavu. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně titul háčka a teď vyhrát Singapur
Reagovat
blixa
Tomu bych moc nevěřil. Když už tak Bucie.
Reagovat
PetaM
Joooooooooooooooooo, Háčka vyhrála!!!! V setech ten tenis byl nahoru - dolů, ale v obou TB Háčka předvedla neskutečné údery a zaslouženě je vyhrály. Tak KONEČNĚ společný titul :)
Reagovat
janek_da
zápas jsem neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea si tu síť asi nijak nezamilovala, pálí do ní co může
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že tak
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš holky tak hraje proboha
Reagovat
PetaM
Poooojď si Lucko dát na každý Deciding point DF :D :D
Reagovat
tommr
doby kdy bylo podání Lucky postrachem soupeřek jsou nenávratně pryč. Dneska to je její největší slabina ...
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo prosím stream na Háčka? děkuju :)
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-martincova-pegula-wta-quebec-tennis-4428.html
Reagovat
miledus
http://www.sportingvideo.org/20160911/vv57d50420cea424.16426725-1423290.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Háčka, jestli hodláte prohrát i v Quebecu tak nevím kde by jste už ten titul chtěly učorkovat
Reagovat
Frick
1) Kateřina Siniaková
(WTA 280 Tokyo F, 180 b.)

Tak předně je třeba ocenit to, že tam Katka jela. Trochu jsem se "bál" toho, že by po US Open dala přednost kratšímu odpočinku. Vyjma děsivého selhání v R16, kdy promrhala vedení 6:4 a *5:2, aby nakonec zachránila zápas až v TB třetí sady, byla Katka až do půlky finále vcelku suveréní. A pak to bohužel přišlo opět. Je to ohromná škoda. Jakože se přijde v závěru sady o brejk těsnym autem. Ano, je to nepříjemné, ale v ženském tenise je to naprosto běžná záležitost. V tuto chvíli musim mít myšlenky na to vzít ten servis soupeřce znova, případně jí dorazit v TB. A ne tam začít tak strašně vyvádět. V závěru třetí sady pak Katka selhala podruhé, kdy na první pohled zcela beznadějný stav 0:4 a 15:40* dotáhla na 4:5 bez brejku. Místo toho, aby tento malý.... VELKÝ zázrak využila a po kurtě létala, tak si servis a tím i celý zápas ztratí čistou hrou. :-( Je to škoda. Snad další šance ještě přijdou. Doufám, že Katka bude i příští sezonu hrát hlavně INT-y a nebude upřednostňovat místo toho nějaké našláplé Premiery.

ZNÁMKA: 2 (7/10)

2) Lucie Hradecká
(WTA 280 Quebec Q2, 12 b.)

Nezdolání kvalifikace v Quebecu je rozhodně dosti nedobrý výsledek. Je to již definitivní soumkrak Lucčiny singlové kariéry? Je třeba říct, že před dvěma lety na tom byla podobně zle a následující sezonu se dokázala zázračně vyšplhat až na 52. místo, leč roky ubíhají...

ZNÁMKA: 4 (3/10)

3) Bára Štefková
(WTA 280 Quebec Q2 + R16 jako LL, 30 b.)

Nejdříve prohra v posledním kvalifikačním kole s druhou Bárou, pak ovšem přišla šance si zahrát v MD jako LL. A i když los byl brutální, i když Bára ztrácela set+brejk, tak se nevzdala a zdánlivě ztracený zápas proti favoritce a obhájkyni titulu Beck seznzačně otočila! Druhé kolo už byla konečná, ale i tak - Bára určitě bude na Quebec dobře vzpomínat. Ve známkování Báře trochu přidávám vzhledem k tomu, že to byla první výhra na WTA okruhu a ještě proti takto silné soupeřce.

ZNÁMKA: 1- (8/10)
Reagovat
Frick
4) Tereza Smitková
(ITF 140 Biarritz R32, 1b.)

Bohužel, Tereza opět předvedla špatné vystoupení.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

5) Jesika Malečková
(ITF 50 Bobří Trhy QF, 9 b.)

ČF na 25k je málo, to ať se na mne Jess nezlobí. Takhle cesta alespoň do té druhé stovky nepůjde.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

6) Tereza Martincová
(WTA 280 Quebec Q W + SF, 128 b.)

Senzační výsledek. Po zdolání kvaldy Terka otočila v R32 zápas proti Báře K., byť byla set+brejk dole, aby pak přes další dvě favorizované soupeřky prošla senzačně až do SF. V něm bohužel potíže s nohou zabránily Terce předvést to nejlepší a na více, než prohru 1:2 na sety, to nestačilo. Samozřejmě to asi trochu zamrzí, že když už se takhle zadaří, tak nemůže být zdraví 100% (zvlášť když i ve finále by čekala zdolatelná hráčka), ale i tak to je pro Terku senzační úspěch!

ZNÁMKA: 1 (9/10)

7) Andrea Hlaváčková
(WTA 280 Quebec Q1, 1 b.)

Loni ještě OF po kanárovi Shlelby Rogers, letos již konec v prvním kole kvaldy. Singlové ambice Andrejky jsou asi u ledu.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

8) Bára Krejčíková
(WTA 280 Quebec Q W + R32, 18 b.)

Vítězná kvalda, v prvním kole ale Bára prohrála téměř vyhraný zápas proti Tereze M. Pro fanouška českých tenistek asi nakonec dobře, pro Báru ale pochopitelně špatně. 18 bodů na nějaký rychlý úprk z kalných vod mimo TOP 250 stačit nebude.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

9) Marie Bouzková
(WTA 280 Quebec Q1, 1 b.)

Bohužel, los Marii nepřál, když jí hned do prvního kola kvaldy přihrál bývalou 43. hráčku světa, která se z kvaldy dostala až do finále. na více, než na ne sice drtivou, ale hladkou prohru 4:6 3:6, to nestačilo.

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
Jabadu
Náčelníku, zkrať to. Je tu zima ...
:-)
Reagovat
Frick
Si kup přímotop :o)
Reagovat
blixa
Navrhuji sníst Fricka ;-)
Reagovat
Jabadu
"Náčelníku, já myslím, že by bylo vhodné tak nějak vyzdvihnout, zhodnotit, poděkovat a tak ..."
:-)
Reagovat
tommr
chybí mi tam hodnocení Gábiny Pantůčkový, která v Madarsku došla dál než Jesika Malečková a v současnosti se už v žebříčku dostala před Marii Bouzkovou a Markétu Vondroušovou ...
Reagovat
Frick
Taky o tom začínám přemýšlet.
Reagovat
EllNino
Katka musí hrát se špičkou, měla by minimálně střídat Inty a Premiery, jinak bude pořád kolem 50 místa a pokud chce výš, musí to prostě zkoušet :)
Reagovat
Frick
Tak se špičkou se utká v každym případě na GS a PM :o)

Ok, tak jak bych jí to načrtnul já, kdyby za mnou přišla :o)

Auckland
Hobart
Australian Open
Petrohrad
volno - nepovolá-li Pála
Dohá (P5)
volno
Kuala Lumpur
Indian Wells
Miami
Monterrey
Bogota
volno
Istanbul
Praha
Madrid
volno
Štrasburk
Rolland Garros
Nottingham
Mallorca
volno
Wimbledon
volno
Nanchang
volno
Toronto
Cinci
volno
US Open
Tokyo INT
Kanton
Taskent
Peking
volno
Moskva
Reagovat
Frick
No, 27 turnajů, to je asi příliš...
Reagovat
blixa
Naštěstí pro ní za tebou nechodí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám velikánsku radosť. Mladá Šrámková získala titul. Nie je to WTA, ale každý úspech sa cení.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka ven!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych vyhraje Petrohrad!
Reagovat
Jabadu
všechno ještě před sebou. Není to žádný zázračný talent, ale potvrzuje lendlovské heslo, že dřina je víc, než talent.
A co "naše Petra"?
Bez trenéra, samý úsměv, rozhovory, šperky, srandamače ve Znojmě ...
No a co? Má na to právo! Je nesmrtelná.
Koneckonců dva GS na pomalých hardech + antuka = tam je to vyřízený, tam je to celkem jasná situace.
Může se soustředit na "svůj" Wimbledon.
Žezlo předala, ať se Karolína a její fraucimor snaží.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Martincová v Québecu na finále nedosáhla

........Jednadvacetiletá Češka nestačila v semifinále na Američanku Lauren Davisovou, s níž prohrála 3-6 7-6 6-2. Davisová si o finále zahraje s Francouzkou Dodinovou. Ty ve finále narazí na duo Hlaváčková/Hradecká.
Reagovat
smazaný uživatel
opraveno, dekuji.. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Ne tak úplně, ten výsledek je špatně:).
Reagovat
smazaný uživatel
ajo, ona neprohrala.. :-)))
Reagovat
Krisboy
a taky nebude hrát "o" finále, ale "ve" finále
Reagovat
Frick
To, že obě holky nedokážou dojít do pozdní fáze turnaje v cajku... to není moc dobrý znamení...
Reagovat
VlS
Jestli to nebude tím, že hrají dvě, obě chtějí vyhrát a může jen jedna :-)
Reagovat
tommr
Frick to nejspíš myslel tak, že jak Tereza tak Katka ke konci turnajů vypadaly jako kdyby se vrátily z frontový linie ... :)
Reagovat
VlS
Ne, z toho ho fakt nepodezřívej
Reagovat
Frick
Myslel jsem to tak, jak psal tommr.
Reagovat
Frick
Tento týden to určitě u mne vyhrála Terka. Ona je taky asi trochu (nebo dost?) živel (jinak by ze svýho trupu neudělala malířský plátno), ale nevzteká se ubrečeně na všechny strany. Dnes bojovala skutečně dobře. Je mi jí líto. Kdyby byla cajk, tak by jí skutečně mohla porazit, když i s těma problémama jí dokázala sebrat set. A samozřejmě - i finále by bylo hratelný. Papírově dokonce hratelnější. Mohla se reálně stát hráčkou, co by vyhrála WTA titul dříve, než by se dostala do TOP 150 a ani titul by jí do TOP 100 nedostal!

Pochopitelně - situace Katky a Terky jsou diametrálně jiný. Katka je největší naděje našeho tenisu (co už se prosadila na WTA/GS - Maki s Maruš jsou stále s otazníkem) a dá se četkat, že si finále WTA turnaje nezahrála naposledy... zato Terka.. těžko říct už i třeba loni měla zajímavý výsledy (ČF ve Florianopolisu) a pak zase spadla dolu. Byť je fakt, že to bylo i komplikacemi s kolenem, nejen hernim útlumem, jak je tomu třeba u Báry Kr.
Reagovat
EllNino
Je to škoda, vedla a vypadalo to hodně dobře, svoje bohužel udělala přestávka a emoční výlevy, ztráta koncentrace, no znám to dobře :D ...Bohužel i druhé prohrané finále, ale tak nedá se nic dělat, musí se brát v potaz, že je Katka pořád strašně mladá a spousta holek v jejím věku takovéhle výsledky nemá, ve svém ročníku je jednička, bohužel jak to tak vypadá, ročník 97 je mimořádně silný :)
Tak uvidíme, v Guangzhou hraje v prvním kole s Anett Kontaveit, pokud teda je noha v pořádku, uvidíme :)
Reagovat
tommr
pokud jsou nohy v pořádku. Ke konci zápasu už měla zafačovaný obě dvě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Krunic 6:3 6:1 Hantuchová
Reagovat
smazaný uživatel
že jí to ještě baví
Reagovat
Krisboy
Já se jí nedivím. Mě to baví taky pořád, i když porážky přibývají :)
Reagovat
brixner
I kdyby hrála pravou rukou...
Reagovat
darek.vrana
Tak Katka taky hrála pravou.
Reagovat
tommr
je zajímavý, že s nepříjemnou hrou McHaleový nemá problémy jenom Katka, ale i všechny ostatní naše hráčky. Jasně to ukazuje jejich H2H:

Kvitová 1:1
Šafářová 0:2
Karolína Plíšková 0:1
Strýcová 0:1
Kristýna Plíšková 0:1
Siniaková 1:2
Reagovat
smazaný uživatel
jezis, tak uz tu nebohou Kacenku netepejte, potrestala se uz sama.. :-)))
Reagovat
VlS
Víš jak to je u vlků? Nesmíš přestát, dokud jedinec nepřejde do submisivního chování, jinak si bude myslet, že má pravdu a jeho dominantní projevy jsou oprávněné a správné. Vlci to mají vymakaný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak proto clovek cloveku vlkem.. :-)
Reagovat
VlS
Nějak tak. četl jsem kdysi knížku Rok na kanadské vsi. Byly to zážitky českého učitele, který rok učil v nějakém městečku Blue Prerie kdesi v Saskatchewanu nebo kde. Bylo to v 60 letech. Jako pomůcku tam měli řemen, kterým mlátili zlobivce do dlaně. Byl z toho lehce v šoku, páč v Praze učil na jazykovce a tam nikoho nesměl mlátit. Ředitel mu vysvětlil, že musí kluky mlátit, dokud jim nevyhrknou slzy, jinak budou za hrdiny a bude zle. Prostě je musí dostat z dominance do submisivity. A běda prej, kdyby to neudělal, protože ho jako novýho puberťáci pochopitelně testovali. Takže ať se Norové vzteknou, fungovalo to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste, ze to mame vymakane.
Ovsem, musime to vsechno oddrit a odbehat.:)
Reagovat
VlS
A občas je potreba i pořadně rafnout a zatřepat :-)
Reagovat
Frick
4:0 *40:15, stane se zázrak a Katka to dotáhne na *4:5 a místo toho, aby využila dozajista nedobrýho rozpoložení sokyně, tak to poslušně odevzdá čistou hrou.
Reagovat
tommr
a dneska to bylo zazděný opravdu trestuhodně. Za stavu 6:4 4:2 jí bohužel postihla mozková křeč, která trvala až do stavu 0:4 ve třetím setu a během který prohrála 8 her za sebou. Pak se sice trochu vzpamatovala a zápas ještě zdramatizovala, ale zkušená soupeřka jí to už nedovolila otočit. Pokud se Katka nenaučí ovládat tak nikdy nic pořádnýho nevyhraje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonca aj počas ceremoniálu akoby trucovala. Mala by sa tešiť aj z finále, veď aj to je úspech.
Reagovat
smazaný uživatel
Po takovým průběhu bych se z toho taky netěšil... Jinak jsem ale ceremoniál neviděl, protože ho na SuperTennisu nedali.
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tešiť sa nemusí, ale trochu sa premôcť by nezaškodilo. Tomu sa hovorí pokora. To je výsada špičkových športovcov a nielen ich. Pokým sa to nenaučí, sama seba zničí, teda psychicky.
pozerala som stream
Reagovat
fujtajblick
http://fromhot.com/

většinou dávají přenosy do konce
Reagovat
smazaný uživatel
Veď ja som tam ceremoniál sledovala. To monty nie. Neviem, možno si si pomýlil adresáta.
Reagovat
Frick
To mohla v Bastadu, kde to bylo její první, nešla do něj jako favortika a na Laura zkrátka neměla.

Tohle už byla zcela jiná situace a pokud není blbá, tak jí musí bejt jasný, že to strašně podělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda přeškoda. :( Pořád mi vrtá hlavou ten poslední míček v osmém gemu 2. setu. Jestli to byl aut nebo ne, to už se asi nedozvíme. Každopádně podle mě to byl zlomový moment zápasu... Pak ve 3. setu už to vypadalo beznadějně, ale Katka začala překonávat sama sebe. Bohužel, ten poslední krok neudělala...

Mrzí to hodně. Ve finále Bastadu proti Siegemund byla soupeřka lepší, ale tady si to tak úplně nemyslím. McHale ale tak nějak s odřenýma ušima prošla celým turnajem a nakonec to vyhrála... Pro Katku fakt velká škoda, ale když byla schopná dostat se během necelých dvou měsíců dvakrát do finále, tak doufám, že třetí pokus na sebe nenechá dlouho čekat a snad už bude úspěšný...

Abych to shrnul: Spal jsem jednu hodinu, abych viděl prohru hokejistů 0:6 a prohru Katky, když měla set a brejk. To jsem takhle po ránu pěkně nasranej...
Reagovat
Frick
A ještě ty Teplice.
Reagovat
Frick
Vést v 85. minutě na hřišti takýchto zoufalců a neodvézt si nakonec ani bod? Neskutečná ostuda. Dával bych pokuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už bylo včera. Ale nasranej jsem byl taky pořádně... :D

Na druhou stranu, tohle mi včera zlepšilo náladu.
http://www.livesport.cz/zapas/SxTXlq15/#prehled-zapasu
http://www.livesport.cz/zapas/ro1NnJ77/#prehled-zapasu

Ale co mi ji zlepší dneska, to teda nevím...
Reagovat
VlS
Katka MUSÍ zapracovat na psychice. Je živelná až moc. Tohle prohrála nezvládnutejma emocema. Možná by pomohlo zahodit ty červený gaťky a použít nějakou uklidňující barvu. Třeba to přijde časem. Dobrej turnaj, výrazně zlepšenej servis, tak ještě trochu popracovat na využití vášní pro výsledek a ne proti němu. A vypustit řvaní při hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že po tom sporném momentu ve 2. setu byla pak na konci druhého a na začátku třetího trochu mimo. Ale pořád se to dalo zvrátit v tom 3. setu. Škoda, že nesrovnala na 5:5.
Reagovat
VlS
Monty, jeden míček v jakýmkoliv gemu ji nesmí rozhodit. To je o sebekázni a schopnosti myslet na ten další a neřešit ten, co už je pryč. Ale na to musí získat tu sebekázeň. MUSÍ. Jinak se pbrzo zařadí do Vlkovi tabulky mrhaček talentu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to byl dost důležitej míček, kvůli kterýmu ztratila brejk... Asi se s tím měla vyrovnat líp, ale já se tomu prostě nedivím. Ono se to od kompu kecá, že ji to nesmí rozhodit, ale člověk to prostě v hlavě má. Navíc Katka pořád ještě sbírá zkušenosti s takovými zápasy. Tohle se stává i lepším hráčkám než je ona... Trapnej Vlkův žebříček je mi víš kde. :D
Reagovat
VlS
Ale tak nesouhlasíš s ním, já taky ne ( pictivě řečeno, ze zařazených bych o menší míře využití talentu mluvil o Petře, u ostatních ne ( tu Mašu asi ke změně stylu dovedl nějakej trenér, tak by to mělo padat na jeho hlavu - pokud vůbec) , ale je to jeho pohled, má to pidle svýho pohledu odůvodněný a nic trapnýho na tom není. Tak mu věcně oponuj a může z toho bejt tajímavá debata, bejt na sebe sprostí je k ničemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem mu oponoval včera...
Reagovat
VlS
No, já bych si teda oponování představoval s nějakejma argumentama, ne s uraženou pózou.
Reagovat
smazaný uživatel
Od: monty25 17.09.2016 22:05
Re: Vlk
Tak já nevím, ale pod slovem "mrhačka" si představím hráčku, která tenisu během své kariéry nedávala maximum. Masha je podle mě přesný opak. Jak mám třeba rád Annu K., tak u ní uznávám, že měla v kariéře jiné priority... Jestli toho Masha mohla vyhrát víc, to je otázka. Osobně si myslím, že po té operaci by nikdo nevsadil, že ještě někdy bude jedničkou a že dvakrát vyhraje RG. Tady jde prostě jenom o to, že se ti nelíbí... Kde máš třeba Vaidišovou?

Nevím, co bys ještě chtěl...
Reagovat
VlS
Rozvinout
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne me napsal, ze jsem vul. Coz jsem proste presel...tak jakoby nic, ze se nestalo...jak by to napsal nekomu jinemu, tak by ho pekne sjel...
Rozhodne si plete zvirata...nevim co mel z prirodopisu, ale nerozeznat vlka od vola...eh...ce se tam na tech skolach uci?;)

Krom toho stourat do vlka klackem se podle me nevyplaci, no do do vola uz vubec ne, takze i v tom ma stesti...;)

Ja ho chapu, ze se mu to nelibi.
Me se nelibi take hodne veci...

Krom toho sport je zabava (vsechny jine funkce podle me ztratil)
Zebricek jsem NEnavrhl, ze to tak je, kazdy to muze videt jinak.

Napsal jsem tam proc tu Masu tam mam...jsem taky estet proste. Asi nekomu tezko vysvetlovat, kdyz uvidi hracku s lehkou hrou s talentem podle me neskutecnym, kdy si jak lanka leta po kurtu, udery ciste...bez nejakych rvoucich technik. No a pak prejde do toho stylu, ktery vetsina zna...
Nevnimam mrhace jen z duvodu, ze se na to vykvakne...mrhacstvi je i to, ze Gulbis si vymyslel FH-letadlo...jako snazil se, jasne...no ale ulet...
Masa si vymyslela ultra-trask, ruplo ji rameno, nedivim se ze u toho rve jako vzperac, vzdyt to je sileny podle me...
Reagovat
blixa
To se nediv že si pletou vlka s volem, tady si pletou i koťátko se žirafou ..., prostě zoologické znalosti na TP jsou absolutně tragický ;-)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ono by se to pekne dalo rozves hloubeji...Ty dva RG tituly...tak si pamatuji jak reporteri byli nadseni, ze jako hraje NAJEDNOU neskutecny defens tenis, haitik plesal...JAK NAJEDNOU? Vzdyt to na zacatku kariery umela?
...nooo, tak bodejt by ho nehrala, kdyz to v sobe mela. Vzdyt ten ultra-trask nemohla proboha vydrzet. Krom toho ji vubec nepomohl.... ve Wimblasu 2011 ve finale proti Petre...To byl VYPRASK, a ne prohra.
Me to jako nevadilo;))) To byl jen vrchol odstoupeni od toho celokurtoveho pojeti...pristi rok se ji jen vratila prirozenost na antuce...
no, ale ja se ptam...neni to tak trosku pozde? To uz si oddelala tim rameno, a podporovala ten ultra styl meldoniem? Aby tu zatez vydrzela?
Trener ji muze vest...jiste...ale je snad svepravna...jako jasne jsou ruzne typy, ale Marie? Ktera jela neskutecny modeling, marketing, firmy, reklamy, bonbony, aby nevedela, co chce? ehhhh...

A ja bych mohl pokracovat..pokud se mu nelibi, a staci mu to...ok... vnimam tenis jako celek... jak jsem nebyl na TP, tak jsem vlastne ani nemel moc oblibene hrace...to spis davno...v dobe detstvi a nadeje;D)

Pro me mrhacka...se smutnym pribehem...miliony nejsou vsechno. Jde me o tenis...mohla byt opravdovou konkurenci pro Serenu...podle me na to mela fenomenalni dispozice.
Reagovat
Fanda67
Tak ti nevím, Katka má za vzor Marii, jestli taky není mrhacka když má za vzor mrhacku, ale jestli se promrhá k nějakym tem GS titulům tak se zlobit nebudeme, ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde me o tituly;) Vsak Maria ma 5 titulu...to ji nikdo nevezme.
jasne ze zlobit se nikdo nebude;)))

OVSEM MARIA POUZE JEDEN VYBOJOVALA TIM SVYM SILENYM ULTRA-STYLEM...

WIMBLEDON 2004 famozni..
USOPEN 2006 soumrak...v mezi obdobi plno marketingu, modelingu...zadny rozvoj v celodvorcovem pojeti... posledni jeji finale, kdy jeste produkovala stary styl, ovsen odklon byl pomalu videt, a tez mela plnou hlavu nesmyslu...dost na tom zapracoval uspech Wimblas...uz to vypadalo, ze skonci jak Kournikova...;) Ale ta nemela ani zdaleka takovy potencial...

Pak uz prisla ta jeji supa

AUSTRALIAN OPEN 2008 - uz vypilovany styl ultra-supa... jeste mela stesti, ze se ta Anicka v tom finale polozila, a ten FH obcas spatne i obihala a tak...jinak by byla bez titulu z AO.

RG 2012,14
Na antuce se prirozene dostavala do delsich vymen, prospelo...aby neee. Uz nemuze do mice busit jak smyslu zbavena, ovsem ten mix ultra-supy s tim defens pojetim tam prisel spis kvuli antuky... bylo to prirozene vynucene...

Takze suma sumarum, tim svym agresivnim stylem ziskala jeden titul...

Tak snad Katerina vybere spis to celodvorcove pojeti hry, s postupne natlakovou hrou atd. A nebude chtit do toho mlatit...krom toho nema na to dispozice, aby tam valela ultra zatacky...Maria ma ramena siroka jak stehovak...;) Proste ma idelani postavu na tenis...vsechno...ehhh, skoda hovorit...
Reagovat
VlS
Nevím, tak nakoukanou jí nemám, ale ta debata není nezajímavá. Samozřejmě je otázka, jakej vliv na tu změnu měl Šarapov, co trenéři a tak dál. Kupodivu, když hrála nejhezčí tenis, tak u toho nerodila děti( nebo aspoň potichu).
Mě to připadá, že z ní chtěli udělat kladivo na Serenu a holt se to nepovedlo. Jasně, holka jak mrakodrap, ramena od dálkový plavkyně ( pro modeling žádná výhra, tu kredenc ani v krajkách neschováš). Asi to lákalo, ale odvařila na tom sebe a Serena si ji pak už běžně dávala ke svačině. Nevyčítal bych to jí, spíš někomu v pozadí ( táta? ruskej svaz? ), kdo dal zadání trenérovi? Co vyváděli doktoři - naordinovali jí koktejl víc než 30 sraček, po čase si z toho nechala dvě včetně meldonia. Vzhledem k tomu, že proti veškeré logice nevyužívala doktory v místě tréninku (Florida)
ale Rusa v podstatě na dálku, evidentně včetně dodávky materiálu, tak možná klika, že průser byl jen s meldoniem. Je otázka, nakolik věděla, co vůbec všechno papá, tipnul bych si, že toho moc nevěděla.
Reagovat
Frick
Prostě je hrát neuměj. Je to tak. Letos bilance 3:6. Dvě hráčky prohrály hned dvoje finále. :-/

Na premiérovou výhru na WTA turnaji (bez 125k) už celkem čekáme dlouho - 3,5 roku již uplynulo od chvíle, co v Kuala-Lumpuru vyhrála Kája.

2013/03 - Ka. Plíšková, Kuala Lumpur
2011/09 - Bára Strýcová, Quebec
2009/01 - Petra Kvitová, Hobart
...až potom je díra - do premiérových titulů Benešové, Šafářové, Vaidišové a Koukalové v letech 2004-2005....

Od titulu Petry K. v Hobartu postupně promrhaly svoje šance na premiérový titul Cetkovská (1x), Hlaváčková (1x), Hradecká (5x - české finále v Praze nepočítám), Allertová (1x) a Siniaková (2x)
Reagovat
travar
Nedáš, dostaneš!
Reagovat
smazaný uživatel
Promarněná šance, Katka už není tak nezkušená už něco odehráno má. Katka se umí uklidnit a musí se smířit i s křivdou. Barča také nadává a hodně ale pořád se soustředí na hru, Katku rozhodí strašně málo
Reagovat
sprchon
Viděl jsem až od 0:4 ve třetím... Škoda, měla to dát už ve 2. setu.
Reagovat
Krisboy
Tak nic, no.
Reagovat
EllNino
To je hrozná škoda :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no
Reagovat
Krisboy
Tos toho moc neviděla, co? :))
Reagovat
George_Renel
Takhle prohrát zápas, kdy soupeřka sice ještě není na lopatkách, ale na kolenou již ano je také umění. Hotovo mělo být po 2. setu.
Stále platí, co jsem o Siniakové psal před rokem i dvěma. Dokud se nezklidní a emoce nezačne vydávat správným směrem, těžko bude vyhrávat hraniční zápasy. Zatím se neumí soustředit, tudíž jí ani zlepšený servis a bekhend nepomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se uklidní, jestli.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak, je to trotl.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc prosím o stream, nemůžu ho prostě nikde najít
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-mchale-golubic-wta-tokyo-tennis-4042.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
Frick
Ono se to dramatizovat bude a ne že ne :o)
Reagovat
smazaný uživatel
tak že by ještě....
Reagovat
smazaný uživatel
se nechova jako rozmazlene decko, ona jim je. Paradne rozehrany zapas, ale nemuze vsechno holt bezet jak na dratkach.. Je to misuge! McH me sice stve uz od nejakeho roku razdva, kdyz (uplne podobne, mimochodem) vymetla v IW z kurtu Petru, ale takhle to ma vypadat, drzet se a za kazdych okolnosti proste hrat. A nesilet. Tak to jeste ale Kacenko zkusime, co, ne? :-)
Reagovat
Krisboy
Klídek, už to otáčí :)
Reagovat
tommr
McHaleová je bohužel doslova postrach všech našich hráček. Žádná z nich se neumí s její nepříjemnou hrou vyrovnat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
vcera tu Janku taky dostala.. pritom zas neni zadny klasicky mentalni titan, je normalne vyklepana, chybuje, ale vzdycky v sobe najde vnitrni silu, ktera ji podrzi, je mi celkem protivna, jeji hra me neuchvacuje, ale tohle obdivuju.. :-)
Reagovat
Krisboy
Kdyby jenom čtyři gemy...už je to osm :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist