Siniaková ve vysněném zápase porazila Šarapovovou! Ve finále vyzve Halepovou

5. 1. 2018, 08:38
Aktuality 165
WTA SHENZHEN - Kateřina Siniaková si dnes v čínském Shenzhenu splnila dětský sen. Poprvé si zahrála se svým idolem Marií Šarapovovou a navíc získala její skalp. Bývalou světovou jedničku a vítězku pěti grandslamů zdolala 6-2 3-6 6-3 a postoupila do finále. V něm se česká obhájkyně titulu utká se současnou světovou jedničkou Rumunkou Simonou Halepovou, kterou už před rokem porazila.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková si čínský Shenzhen oblíbila jako svůj již tradiční první turnaj sezony a postupně si ho musela zamilovat. Loni v nejlidnatější zemi světa poprvé porazila dvě hráčky Top 10 (Halepovou a Kontaovou) a došla si pro první titul z turnaje WTA, dnes si na stejném kurtu zahrála poprvé proti svému tenisovému vzoru z dětství Marii Šarapovové a navíc získala i její skalp.

Jednadvacetiletá rodačka z Hradce Králové bojovala s držitelkou pěti grandslamových titulů téměř dvě hodiny a předváděla agresivnější tenis. Po výborně zvládnutém úvodním setu sice o druhý po svém jediném prohraném servisu v utkání přišla, ve třetí sadě ale znovu zabojovala. O devět let starší Šarapovové dokázala opět sebrat podání a v koncovce udržela nervy na uzdě.

Statistiky zápasu
Šarapovová - Siniaková
1 esa 10
5 dvojchyby 5
59 %
1. podání 'in' 61 %
74 %
úsp. 1. podání 75 %
55 %
úsp. 2. podání 58 %
17 winnery 27
18 nevyn. chyby 24
1/6 brejkboly 3/8
čas: 1:55

Po třetím nevyužitém mečbolu sice česká naděje praštila raketou o zem, čtvrtý mečbol už však Šarapovová nezlikvidovala. Siniaková v poslední dlouhé výměně uspěla navzdory tomu, že podklouzla a upadla na zem. Dokázala však vstát a skvělou obranou zkušenější favoritku donutila k 18. nevynucené chybě.

Siniaková Rusku předčila téměř ve všech statistikách zápasu. Na esa vyhrála 10-1 a zahrála víc vítězných úderů, než nevynucených chyb (+3). A trefit více winnerů než Šarapovová se moc soupeřkám nepovede.

Siniaková v Shenzhenu, kde startuje čtvrtý rok po sobě, vyhrála už devět zápasů v řadě a svou bilanci vylepšila na 12-2. Dnes zaznamenala premiérovou výhru nad bývalou světovou jedničkou a zítra zaútočí na první skalp nejlepší hráčky světa současnosti.


Ve finále Siniaková, která hráčku Top 10 porazila zatím třikrát (čtyřku Halepovou, šestku Wozniackou a desítku Kontaovou), vyzve Rumunku Simonu Halepovou. S tou odehrála jediný zápas loni právě v Shenzhenu a vyhrála po boji 7-5 ve třetím setu. Pro šampionku z roku 2015 Halepovou to byla jediná porážka na kurtech v Shenzhenu, na kterých má bilanci 10-1.

Siniakovou dnes v Číně čeká ještě i semifinále ve čtyřhře, ve které hraje s krajankou Barborou Krejčíkovou. Češky jsou nejvýše nasazeným párem.

• WTA INTERNATIONAL SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 750.000 dolarů
páteční výsledky (05. 01. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Siniaková (6-ČR) - Šarapovová (Rus.) 6-2 3-6 6-3
Halepová (1-Rum.) - Beguová (Rum.) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

165
Přidat komentář
peggy
Myslim,ze Meria prekona to co bylo a porazku Siniakove vrati.
Reagovat
Jabadu
Roky se nedají zastavit. A Maria má údajně 191 cm. Při takové výšce je to skoro o zdraví.
Když rupne v zádech skřítkovi, jako jsem já (170 cm), tak se to dá řešit.
Ale u lidí nad 190 cm se to prý řešit moc nedá.
Jsou příliš těžcí.
Reagovat
tommr
nepřeháněj. Podle ofiko údajů má Sharapova "jen" 188 cm ... :)
Reagovat
Fandina
Ona prý to tají a snad opravdu víc, než těch 188 cm. Ale v podstatě to je jedno dva centimetry sem nebo tam. :-))

A jinak já si myslím, že když někomu něco rupne, tak je to jedno, jestli je malý, velký. A obecně si myslím, že vyšší člověk je na tom s nesení svého těla líp než ten menší, protože má větší plochu na nesení.
Reagovat
George_Renel
S tímto pohledem na fyziku a fyzično bych se do podobných teorií moc nepouštěl, poněvadž je tam příliš mnoho popírajících proměnných. .-)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, jen je rozdíl, když 70 kg člověk 190 nebo 160 cm. U jednoho máš pocit, že je to nudle a u druhého tlouštík.
Reagovat
Fandina
když 70 kg člověk měří 190 nebo 160 cm
Reagovat
George_Renel
To je sice hezké, ale těch proměnných je tam daleko více a prostě se to nedá takhle generalizovat. Ale nechci diskusi zanášet geny, vazy, plochou chodidel a mnohým dalším. Konec.
Reagovat
Fandina
Já nejsem fyzik, říkám svůj názor.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli jsi viděl Márii, tak ona je vysokánská a vůbec nevypadá, že by na její velké výšce bylo hodně toho k nesení :-)). To asi menší člověk toho víc nese na svých menších kostech, co se týká plochy.
Reagovat
Fandina
A jinak kdo má SuperTennis na satelitu, tak momentálně zápas Katky s Marfušou opakují a také ho opakují na O2 TV Tenis s českým komentářem tuším pana Baumruka :-)).
Reagovat
Pedronegro
tak velká gratulace patří Katce, že si splnila sen porazit svůj, doufejme že jen dětský, idol a také velký respekt, že zvládla zaujatost rozhodčích a projevy publika, tlačící jak o život tu dlouhodobě dopující podvodnici, skvělé vystoupení a věřím, že i finále může dát ...
a pro montyho - nemusíš se unavovat s výroky CAS atd., jen si zase připomeň tu tiskovku :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co s tiskovkou? Ve zprávě CAS bylo potvrzeno všechno, co tam Masha řekla.
Reagovat
Pedronegro
zřejmě ti selhává paměť, pusť si tu tiskovku znovu, potvrdit vše, co tam na sebe ta smažka řekla, je přesně to co píšu, ty zřejmě tvrdíš, že zpráva CAS uznala všechny ty nesmyslné důvody té strašně nutné meldoniové léčby, které by ji jinak pasovaly na sportu neschopného invalidu a tudíž je vše OK, nenech se vysmát, jde jen o prachy, což došlo každému, kdo má více jak "dos dedos de frente", což je španělské rčení o výšce čela větší jak dva prsty, když méně měli neandrtálci, jak jsi na tom asi ty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Strč si svoje fake news do prdele, díky.
Reagovat
Pedronegro
není celkem zač :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
mi přirůstá k srdci každým zápasem víc a víc, i když prohraje. prostě jedna z mých největších favoritek. Marii taky fandím, ale Katka je v současnosti mojí nejoblíbenější českou hráčkou. ona do toho prostě dává srdce, ta reakce na konci byla skvělá :)
Reagovat
Torn
Chudák to oplakala, patrně ani Maruš netušila, co to pro ní znamenalo (hádám). :)
Reagovat
Fandina
Já Marii nefandím vůbec, ale jinak souhlas. Katka hraje srdcem a to se mi moc líbí.
Reagovat
FulnekUltras
upřímné ruské geny vždycky lepší než předstírané anglosaské hogo fogo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejenom, že si Katka zahrála proti svému vzoru, ona ho i porazila. Masha má hodně co zlepšovat... Chtěl jsem si to pustit v práci od 2. setu, ale nemohl jsem najít stream (na Tipsportu nemám prachy) a teď koukám, že to bylo živě na youtube. Tak se aspoň můžu podívat na záznam...

Fandil jsem Mashe, ale Katka byla podle všech komentářů lepší, tak jí to přeju. Nepřeju to ale těm, co fandili víc než Katce proti Mashe. Respekt Haitikovi, že to tady během zápasu snášel... Jinak už od toho zápasu proti Riske nebyly výkony Mashy ideální. Na jednu stranu je to začátek sezony, ale zároveň jsem čekal, že přes zimu si to trochu sedne. Chce to hodně zapracovat na všem, protože těch problémů je tam víc (proměňování brejkbolů, bekhend, return, někdy servis)... Před turnajem jsem Mashe věřil na finále, na což při vypadnutí Ostapenko měla ideální pozici. Ale zase mě moc nepálí, že Masha nevyhraje Shenzhen. Sice každý titul je dobrý, ale žebříčkem bude v první půlce roku stoupat tak jako tak. Já si prostě přeju, aby do konce kariéry ještě vyhrála aspoň jeden grandslam (nebo olympiádu, ale Tokio je ještě daleko). Při minulém (podle mě mnohem těžším) návratu jí to trvalo tři roky, tak já věřím, že to ještě dá. Čím dřív, tím líp.
Reagovat
misa
Myslím, že 8,93 Euro měsíčně za tenis bys obětovat mohl :) Navíc tam záznamy zápasů pár dní vydrží ke zpětnému zhlédnutí.
Reagovat
misa
http://www.wtatv.com/
Reagovat
smazaný uživatel
A data mi zaplatí kdo? :D
Reagovat
misa
Úplatky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na Tipsportu jsou taky všechny zápasy a stačí vsadit 30 Kč za měsíc. Akorát už si od Novýho roku říkám, že si tam pošlu prachy a ještě jsem se nerozhoupal (zatím taky nevidím nic, na co bych si chtěl vsadit :D). Ale problém je, že konkrétně tenisový zápasy strašně žerou data. To třeba hokej je celkem v pohodě, protože ten sice taky trvá zhruba dvě a čtvrt hodiny, ale během přestávek to můžu vypnout. V tomhle má tenis nevýhodu, tam se furt něco děje a přestávky jsou krátký... :D
Reagovat
a.magerova
30 Kč měsíčně sázka u Tipsportu s TV v ceně a nějaký dobrý tarif... pokud na TO nemáš ve svém věku a se svým vzděláním, tak okamžitě změň zaměstnavatele... ;-)
Reagovat
a.magerova
Jakože nemyslím to zle, můj kamarád (letos bude mít 30) dělal u firmy za 28 tisíc čistého, slibovali, že prý mu budou postupně přidávat, když se tak po osobních urgencích nestalo, našel si práci jinde s nástupním čistým platem 48 tisíc... je to jen o odvaze změnit zaběhnuté... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já ale nechci paušál...
Reagovat
tommr
postoupila spolu s Bárou Krejčíkovou i do finále debla a zítra si tak zahraje proti Halepový o dva tituly ... :)
Mojí radost trochu kalí jen to, že Katka nastoupila do debla s ovázaným pravým stehnem. Snad to ale byla jenom prevence a není to nic vážnýho, aby jí to nějak omezovalo. Proti Halepový má šanci jen pokud bude stoprocentně fit ...
Reagovat
Fandina
To je super. A byl ten debl na O2 nebo jen na streamu?
Reagovat
tommr
já to sledoval na streamu ...
Reagovat
EllNino
bylo to i na O2 tv :)
Reagovat
Fandina
Děláš také něco jiného, než sleduješ tenis? Ale jinak díky, zkusim to najít zpětně.
Reagovat
Torn
Ona při zápase s Mashou několikrát zakopla, tak třeba možná nějaké drobnost, takže bych to viděl spíš na prevenci. Kanepi byla s Kájou taky ovázána jako mumie a na jejím herním projevu to vidět nešlo. :)
Reagovat
EllNino
tak Kaia má chronické problémy s patami, tak to musí mít zpevněné a taky rameno a stehenní sval měla ovázaný ... je to prostě kus ženský :D
Reagovat
Torn
Takže, aby kus ženský držel pohromadě? :D
Reagovat
George_Renel
Karolína si ve své pozici takovou ztrátu koncentrace prostě nemůže dovolit. Připravila se tím o titul, protože při vší úctě, zítra vyhrát bude v pohodě. Dnes to bylo předčasné finále.
Reagovat
Fandina
Škoda. Mám dojem, že Kája moc neriskovala a to se s takovouhle hráčkou, která téměř nechybuje nevyplácí.
Reagovat
Pavlis
Příští týden budu žhavit tohle https://streamwoop.tv/live akorát jsem tam nyní trefil radost Eliny po posledním míčku.
Reagovat
EllNino
No comment tvl .........
Reagovat
aligo
:DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
aligo
to bylo schválně aby to skóre bylo úhledné :DDD
Reagovat
Torn
Když už nic jiného, tak to vypadá alespon líp než 7:5 a 6:2
Reagovat
Fandina
Výměny se Svitolinou se moc nevyplácí, ta dovede všechno vybrat a moc nechybuje. Ale pořád doufám, že Kája ještě otočí.

4:5, tak brejk a pak uvidíme. Kájo pojď!!!
Reagovat
Dobry-den
To je skvělé. Porážky meldonistky dycky potěší, od Češky dvojnásob. Katce to moc přeju. Mám obrovskou radost, kterou nepřebije dokonce ani kolaps Karolíny ;-)
Reagovat
Bloody13
Absolutní humáč ze strany Karolíny. Hlava úplně jinde, vyhrát očividně taky nechtěla... snad od ní takovej zápas zas dlouho neuvidim.
Reagovat
FulnekUltras
pořád nevím, čemu se divíte - rozvracečka fc by mohla mít na víc, ale karma je neúprosná
Reagovat
EllNino
Takticky absolutně nezvládnutý zápas, no nic, gratulace Elině
Reagovat
lvicek
Myslim, ze to neni jen o taktice, ale ze to vubec Karoline dneska nejde - nekolikrat zazdila udery u site nebo i od zakladni cary, ktere teda fakt nemusela (nehlede na taktiku). A nevypada, ze by s tim umela neco udelat. Uplne v "poklidu" presla od faze, kdy vedla 4:0 do tohodle stavu, zajimavy. Pusobi uplne jalove.
Reagovat
Kytka
No tak na Karolíně bude mít Krupa ještě hodně práce. A to jak hrát na tyhle běhavé typy jako Svitolina, Halep a spol. Pohyb se Karolíně zlepšil, ale nestačí. Razanci moc nemá. Přišla jsem k TV, když vedla 4:1 a set v čudu, druhý taky nevypadá. Ach jo. Tak jsem byla namlsaná, Kateřina Siniaková skvěle a Kája předvádí tohle.
Reagovat
FulnekUltras
nominace do fc je zcela jasná - komarofobka raus
Reagovat
Torn
Přestože nejsem fanda FC, přál bych si, aby tam Karolína hrála a český tým postoupil jen díky ní, protože to by tě nejvíc sralo. :D
Reagovat
FulnekUltras
i kdyby se to čirou náhodou stalo, má druhý opravný termín v dubnu
Reagovat
tommr
další prohranej servis ze 40:15 a je vymalováno ... :(
Reagovat
George_Renel
Karolína vyloženě podcenila = odflákla dva nahrané údery, soupeřku nechala zvednout hlavu a má slušně zaděláno na celkovou prohru.
Reagovat
Fandina
Ježiš, Kája hraje 4:1, tak odejdu vytřít chodbu a vrátím se a set je v čudu. Tak snad to ještě Kája otočí.
Reagovat
EllNino
Katastrofa ...
Reagovat
EllNino
S tímhle výkonem nemusí do toho Melbourne ani jezdit :)
Reagovat
tommr
ostudnej výkon. Z taktickýho hlediska Karolína úplně propadla ... :(
Reagovat
tommr
co to tam vyvádí za psí kusy? :(
Reagovat
aligo
úplně po tom vedení 4:0 zbrzdila...
Reagovat
babolat.cz
to je u toho psycha normální
Reagovat
EllNino
myslela si, že má set v kapse a začala šíleně čochtat
Reagovat
blixa
Čochtat znamená co ? Nějak to souvisí s vodníkem Čochtanem ?
Reagovat
EllNino
pinkat :D
Reagovat
d@ve
No snad se zavčasu probudí..
Reagovat
d@ve
I když Elině to tam zase pěkně padalo.
Naštěstí se Karolína na sevisu vzchopila.. :)
Reagovat
tommr
ted už je ale Svitolina rozjetá a bude to s ní mít hodně těžký ... :(
Reagovat
blixa
Elina se dost často rozjíždí pomalu, ten průběh se dal čekat ...
Reagovat
EllNino
vždycky to, co ti dovolí soupeř ... a Kája jí rozjet se umožnila
Reagovat
tommr
Karolína jí ale s tím rozjezdem opravdu hodně pomohla ... :(
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, ale kouknu na to snad ze záznamu. Na O2 mám dojem, že změnili dobu nahrávájí ze dvou na jeden měsíc, nicméně nahrávání snad funguje pořád.

A také mě zajímá, jak to bylo s řevem. :-)) Jestli se Katka přiblížila nebo vyrovnala nebo dokonce víc řvala než Marfuša nebo vůbec.
Reagovat
George_Renel
Katka začala zvukovat až úplně ke konci, jinak žádné zvuky nevydávala.
Reagovat
Fandina
Tak to je super. Díky za odpověď. :-)
Reagovat
brixner
De to i bez zobání! Zobou jen podvodnice a slepice a ty nemaj na kurtech co dělat! Kam by ten tenis dospěl, žáno! Slepice, když se nazobe, tak si taky jde lehnout a raději se schová, slepice sou někdy fakt chytrý!
Kačena - super! Ta jednou velké výsledky udělá!
Reagovat
peggy
Mario,makej.Musis ze sve mysli vymazat to co bylo a zakousnout se zpet.Ja jsem ta Sarapovova jako drive.Dokazali to jine a nyni se jeste predvadeji.
Reagovat
janek_da
Tak už teď tady mám kandidata na koment roku. Děkuji pani peggy. Takhle zakousnout se umite jenom vy.
Reagovat
Krisboy
Takhle zakousnout se neumí ani inspektor Trachta. Ale peggy nepřestává překvapovat, to je pravda. Stále dokáže posouvat hranici hlouposti a nenávisti dál a dál...
Reagovat
lvicek
Zapas Karoliny v Brisbane zdrzuji Edmund s Dimitrovem?
Reagovat
EllNino
vždyť je to super zápas ... myslel jsem, že po tom pádu Kyle skrečuje, vypadalo to bledě, ale teď je zase na kurtu
Reagovat
lvicek
No, ja na to nekoukam, tak nemuzu soudit :). Jen jsem se divila, ze to porad posouvaji. Tak ted uz je snad hotovo a Kaja brzy nastoupi, stejne se to asi bude kryt s biatlonem ;).
Reagovat
tommr
jj čeká se až se uvolní centr. Snad už to nebude dlouho trvat ... :)
Reagovat
tommr
Katku dneska čeká ještě semifinále debla a pokud se nestane něco mimořádnýho tak si zítra zahraje s Halepovou o titul jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
aligo
tak by bylo super kdyby oba zápasy vyhrál :DD
Reagovat
tommr
mě by stačil i jeden titul hlavně kdyby to byl ten singlovej ... :)
Reagovat
Pavol
Pekné naozaj zaslúžená výhra aj keď Mária už nie je čo bývala.
Reagovat
FulnekUltras
leckterá jiná česká labilka by to dnes nedala
Reagovat
EllNino
Letos mnohem lepší výkony na kurtu, Dashu si namazala na chleba a celkově vypadá šťastneji než loni celou sezonu :) To je dobře
Reagovat
sprchon
Jojo, taky z ní mám radost, snad jí to takhle nějakou dobu vydrží. :)
Reagovat
Krisboy
Skvěle Káťo! Radost převeliká!
Reagovat
EllNino
Nikdo tu nezmínil fantastické výkony Saši Sasnovich v Brisbane, kdy se z kvaldy dostala přes např. Kontaveit, Cornet nebo dneska Sevastovu až do finále, ve kterém se utká s Kájou nebo Elinou, její táta letěl z Minsku až do Brisbane, nespal 2 dny, jen aby ji viděl, je to hrozně sympatická holka, v rozhovorech vtipná a skromná :) Přál bych jí nějaký velký úspěch, ale v Brisbane už by to stačilo protentokrát :D
Reagovat
sprchon
Bylo to v expreskách. :D Fandil jsem teda dneska ve spaní Nastě, Sašu jsem ještě letos hrát neviděl... Jsem zvědavej na finále.
Reagovat
hippos
tyhle nuly soudnyho cloveka nezajimaji
Reagovat
EllNino
jsem rád, že nejsem soudný člověk :)
Reagovat
blixa
... řekla nula ...
Reagovat
janek_da
Kdo?
Reagovat
George_Renel
Teď již bez emocí jeden postřeh.
Taky se vám zdá, že oproti loňsku Katka shodil minimálně 3 kila?
Reagovat
EllNino
no řekl bych, že spíš 5 :D
Reagovat
George_Renel
Taky jsem dnes málem zavařil rotoped :-)
Reagovat
blixa
Nevím kolik, ale něco jo. Naštěstí se to negativně neodrazilo v úderech, což se někdy stává.
Reagovat
Fandina
Kouzlo nechtěného při psaní na TP, to se mi líbí, tyhle překlepy. Mně se to stává často, ale myslím, že Katka nic neshodil, natož kila. :-))

Jinak ano, souhlasím, že vypadá štíhleji. :-))
Reagovat
Haitik
Katce gratulace! Musím uznat, že dnes vyhrála lepší hráčka, zasloužila si vyhrát.. :-)) Ten její servis byl dneska neskutečný! Katce Shenzhen sedí.. :-)
Maria ve třetím setu opět nic moc, ale strašně se mi líbil ten konec, ty dva poslední gemy.. Ta její bojovnost, to je něco neskutečného, ty MP odvracela neskutečně, i ta její drzost dát takové druhé podání za stavu 2:5 a 40:40! Ty poslední dva gemy to byl fakt dobrý tenis!
Ale Maria bude muset hodně zamakat na sobě ještě, jestli se chce opravdu vrátit do špičky.. Pohyb úplně nulový.. Snad něco uhraje v Melbourne.. :-) Ale SF na začátek sezony dobrý..
Reagovat
lvicek
Videla jsem az posledni game tretiho setu, ale naprosta parada :). A ze vyhrala ten matchpoint, kde podklouzla az k zemi, tak to byl majstrstyk! Asi na "tech par kapkach", co reklamovala Marusa, neco bylo! Kazdopadne jsem ji to moc prala a hrala paradne, tak at se ji tahle forma drzi!
Reagovat
EllNino
Skvělý výkon :) Hlavně servis :O 10 es, dost bodů z 1. podání, ten servis volej několikrát, to byla prostě lahůdka ...Maria na mečboly hrála neskutečný balony, už to vypadalo, že i ten 4. mečbol odvrátí, ale Katka zamakala, ikdyž tam drobně škobrtla :)

Paráda, nečekal jsem, že se dostane znovu do finále, ale má to tam hodně ráda, to je vidět :) Kdyby takhle hrála všude, byla by v 1. desítce, ale to jsme říkali loni po tomhle turnaji taky a jak potom hrála bídně, tak snad se tentokrát vyvaruje těch dlouhých šňůr špatných turnajů, je vidět, že má ráda velké zápasy a nepo*ere se z nich předem :)

Se Simonou nevím no, loni ji tam sice porazila, ale to byla Simoa ve srabu, ale Katka má zase letos o dost lepší servis než měla loni, tedy aspoň v posledních 2 zápasech servírovala opravdu výborně, tak uvidíme ... bude to jinej zápas, ale neříkám že nemá šanci :)

Marie přeji šťastný přelet do Melbourne, jsem zvědav letos na los víc než kdykoli dřív :D
Reagovat
Torn
Ale i Simonu musí někdo někdy porazit. :D Otázkou je, zda to bude už teď. Výhodou je, že Halepka do toho toli netříská, takže katka by mohla mít realitvně čas na to pinkání s ní. A určitě má motivaci. :D
Reagovat
EllNino
Jenže Katka v posledních zápasech celkem tvrdě útočí, dneska přestřílela Marii na esa i na winnery :)
Reagovat
tommr
Katka byla dneska překvapivě aktivnější hráčkou. Na esa vyhrála 10:1, na winnery 27:17 ... :)
Reagovat
Haitik
A to si Maria to eso připsala až v jejím posledním servírovacím gemu! Opravdu neskutečné, jak Katka dneska servírovala.. :-)
Reagovat
sprchon
Dobře ona! Servis jsem nechápal, fakt super, 10 es. :D Jinak celej zápas se snažila útočit a na všechny MP hrála ustrašeně, nechtěla udělat chybu a bylo to o tom, jestli zkazí Masha. Nakonec to tak dopadlo, no. :)
Reagovat
tommr
ale ten poslední mečbol ubránila skvěle ... :)
Reagovat
sprchon
To je právě to, na co narážím. Ubránila MP, to zní, jako kdyby čelila MP. Ale ona se ho měla snažit proměnit. :D Ne že by to vadilo, byl to od ní skvělej zápas. Jen že u těch MP nechala Mashu, aby převzala iniciativu a jen bránila, čekala na chybu.
Reagovat
tommr
Sharapka ale na ty mečboly hrála fantasticky a Katce nic jinýho než obrana nezbývalo ... :)
Reagovat
sprchon
Měla tam šance útočit, ale to je fuk. Hlavně že to zvládla. ;)
Reagovat
EllNino
ono to není nic jednoduchýho :)
Reagovat
sprchon
Jasný. :)
Reagovat
fujtajblick
nádhera, Katka se nepodělala úplně (jen trošičku)
Reagovat
Andrew89
je brutalni....skvele!! naprosta parada! gratulace!!
Reagovat
George_Renel
Naprosto zasloužená výhra dnes lepší tenistky. A pro dnešek by mohla překvapení stačit. .-)
Katka si asi vzpomněla na knihu rodáka ze stejného kraje a vyhrála. Proti všem! :-DDD
Reagovat
bIbec
Katka pěkně :-) Snad dokáže hrát na vyšší úrovni během celého roku :-)
Reagovat
tommr
nečekaný, ale plně zasloužený vítězství ... :)
Reagovat
blixa
Dobře Káťo ! Teď ještě Simonu ! :D (sorry babi ;-) )
Reagovat
vendulkabendulka
A furt ji všichni říkají "Karolina" :D
Reagovat
sprchon
Taky mi to tak znělo, ale snad říkali "Katerina".
Reagovat
vendulkabendulka
Podle me "Karolina" a tv komentator jakbysmet, porad :)
Ale ono jim to asi zni stejne. Kdyby si tam nechavala psat "Kate" nebo "Katka", zvykli by si.
Reagovat
lvicek
Ted naposledy jsem ho slysela trochu lip a myslim, ze se jako snazi vyslovit Katerina a dopada to tak, jak to dopada...
Reagovat
lvicek
Teda mluvila jsem o tom moderatorovi, co s ni delal interview na kurtu po zapase.
Reagovat
Fandina
Je to tak, Katce často a na hodně turnajích říkají Karolina. :-))
Reagovat
EllNino
Jooooooooooo !!! To je borka :D
Reagovat
d@ve
Hmm.. To jo.. Stihla si ještě při odehraném MB poposednout. :D
Reagovat
kada.tom
Tak super, že vyhrála Kateřina, musím se přiznat, že jsem očekával, že se ze svého idolu po*ere už v šatnách, ale příjemně překvapila :-) ... navíc předčasný konec Meldoniovové na turnaji je taky víc než příjemný :-)
Reagovat
George_Renel
vůči omilostněné dopingové hříšnici je opravdu nechutná. Zářez v 1. setu, časy na podání snad delší ne ž Rafa, nesmyslné zkoumání povrchu za daného stavu, prostě nechutné.
Už by to vážně chtělo na kurt elektronické čárové a časomíru.
Jinak Katka hraje maximum možného a Rusku drží především servis. (Až na pár dvojchyb)
Reagovat
vendulkabendulka
Kačenko, trhej!
Reagovat
Serpens
Si říkám, od koho si Kačena půjčila dnes ten servis... ještě by to cgtělo na returnu něco podobného.
Reagovat
EllNino
to jo, takhle servírovat jsem ji snad ještě neviděl ... :)
Reagovat
tommr
snad jí to vydrží ještě na jednu hru ... :)
Reagovat
sprchon
Přečetla si můj komentář a snaží se dokázat, že nemám pravdu. :)
Reagovat
Torn
Myslíš, že to stihla během sezení na lavičce?:D
Reagovat
sprchon
Psal jsem to už včera. :D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
lars
od Cermaka :)
Reagovat
Torn
Ti diváci jsou až nechutní, co tam předvádí...hotovej xindl... :D
Reagovat
lvicek
No ten posledni uder Katka umistila fakt nestastne Marusi na raketu... Pojd se trosku zklidnit, Katko, a sup na ni, pri tom svem prvnim gamu jsi zbytecne trojcila.
Reagovat
tommr
jj škoda tý první hry - když stáhla 0:40 tak už to měla dotáhnout. Pak už byla na servisu poměrně suverénní ...
Reagovat
lars
Katka si mela v tom svym prohranym serGamu vzit jestraba pred BP
Reagovat
molda
No u Mashy ro vypadá, že rozhodčí jdou jenom na ruku těm místním fanatickým obdivovatelům Maruny :-) Je to taková soutěž, jestli vydá hysteričtější řev Šarapka při úderu nebo její fanoušci při jakémkoli jejím bodu, včetně toho kdy zkazí Katka.
Doufám, že si teď Katka slabší chvilku co nejdřív vybere, a dorazí jí :-)
Reagovat
Haitik
Tak první set v háji..Ten Mashy servis je dneska úplně šílenej.. Maruš, zabeer sakra!!
Reagovat
mikimaus321
fuj
Reagovat
Haitik
Super! Masha už líp servíruje, hned se hraje líp! Tak ještě jeden.. :-)
Reagovat
blixa
Reagovat
smazaný uživatel
Tak první set v suchu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý už horší...
Reagovat
lvicek
Ale víceméně to bylo jen vinou toho jednoho ztracenýho gamu, kdy to tam že začátku ostřelovala na všechny strany a pak už se jí to nepodařilo zachránit. Škoda. Držím palce do třetího!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by třetí matchball konečně vyšel?...
Jo! Je to tam.
Reagovat
tommr
ale byl to až čtvrtej ... :)
Reagovat
lvicek
Na zacatku tohodle gamu se fakt vztekala a uz to vypadalo, ze to projede, ale snad uz trochu vychladla a zatim hraje paradne, tak hlavne nepolevit!
Reagovat
mikimaus321
Káčo poraz tu svini nadopovanou
Reagovat
EllNino
Tvl si dělá srandu ne ?... já myslím, že ten míček byl dobrej ale ne ? :) ještě do kurtu ...
Reagovat
Andrew89
ten micek byl dobrej. Rozhodci je totalne trapna...a Maria to ferove nepriznala
Reagovat
lvicek
Tak misto toho, aby se Katka rozklepala, ze hraje s Marusou, tak se z toho podelala rozhodci... Tak hlavne, aby se ted Katka uklidnila, protoze na ni uplne v pohode ma, tak at se na rozhodci vybodne.
Reagovat
EllNino
ta rozhodčí je mi hodně sympatická no, uf :D
Reagovat
Andrew89
ted se zas uklidnila...je o randal lepsi nez Maria...hlavne vydrz Katko!
Reagovat
lvicek
Katka super zacatek! Tak jen tak dal, pojd, ty to das!! :)
Reagovat
mikimaus321
Reagovat
Haitik
Tak jedem Maruš!! :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist