Skvělý návrat: Berdych se Štěpánkem vyřadili světové jedničky!

4. 8. 2010, 06:30
Aktuality 14
ATP WASHINGTON - Čeští tenisté Tomáš Berdych a Radek Štěpánek se postarali o překvapení na turnaji ve Washingtonu. Česká daviscupová dvojice dnes vyřadila ve čtyřhře v prvním kole světové jedničky a nejvýše nasazené Nestora se Zimonjičem.
Radek Štěpánek a Tomáš Berxdych

Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem nastoupili po svém boku poprvé od března, kdy v Davis Cupu porazili Belgičany a postoupili do čtvrtfinále. Ve Washingtonu zahájil proti světovým jedničkám, Daniela Nestora z Kanady a Srba Nenada Zimonjiče však po setech 6-4 4-6 10-8 za hodinu a půl vyřadili.

Berdych figuruje v deblovém žebříčku na 241. místě a Štěpánek, před osmi lety třináctý deblista světa, je nyní o místo lepší.

Pro českou dvojici může být výhra psychickou vzpruhou pro zářijové semifinále Davisova poháru. Češi bude hrát v Bělheradu se Srbskem a Zimonjič bude určitě hrát za domácí čtyřhru. Na české straně se dá zase očekávat právě složení páru Berdych/Štěpánek.

Oba tenisté se na okruh vracejí po zranění. Zatímco Berdych nehrál od finále Wimbledonu kvůli problémy s břišními svaly, Štěpánek byl mimo hru kvůli sérii zranění a nemocí prakticky pět měsíců. Světovou osmičku Berdycha čeká duel s Tursunovem, Štěpánek se utká s Chiudinellim.

- ATP 500 WASHINGTON (USA, tv. povrch, 1.165.500) -
úterní výsledky (03. 08. 2010)

Čtyřhra - 1. kolo:
Berdych/Štěpánek (ČR) - Nestor/Zimonjič (1-Kan./Srb.) 6-4 4-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
zatím štěpánek dostavá sodu 6:1. To bude ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra Mappede proč tady každého opravuješ kvůli takovým pitomostem??? Já myslel, že jsem na tenisové diskuzi a ne v hodině češtiny...Jestli si chceš hrát na intelektuála, tak zavítej na jiné webové stránky!!
Já si rád přečtu jakýkoliv názor, který se vztahuje k tenisu. A ne ty tvoje blbosti..
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak obrovská gratulace našim klukům..Pevně věřím, že se jim bude dařit i ve dvouhře!!
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Mappede seš totální idiot
Reagovat
smazaný uživatel
Divala jsem se na vysledek az nad ranem a byla jsem mile prekvapena, Snad je mezi klukama vse o.k. i po svatbe Rady, kdyz Tom udajne nebyl pozvan. Snad to nebyl jen takovy ojedinely vykrik, ale i to je prijemne. Uvidime, jak singl. jiz dnes v noci se mohou ukazat. Snad to pujde, Radovi preji at ho jiz nic netrapi a muze se soustredit jen na hru. Kluci super a do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže je příslovečná spřežka, važený/á pane/paní!!! Chtěl bych ještě dodat, že jste měl/a říct poslední větu takto: Washinghton je díra, ve které nemají ani kamery. Tato věta je větou vedlejší přívlastkovou, a tudíž píšeme před vztažným zájmenem který čárku.
Reagovat
Mercury
a komu to cpeš? připadáš si po této zbytečné intelektuální onanii chytřejší?
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte někdo na jakém programu můžu sledovat berdych-tursunov
Reagovat
smazaný uživatel
Právě ře nikde. Washington je takový díra že tam nemají ani kamery.
Reagovat
smazaný uživatel
Od zítřka dává Sport1
Reagovat
smazaný uživatel
Po neurčitém zájmenu někdo jsi měl napsat čárku, protože se jedná o větu vedlejší předmětnou. Pak bych chtěl ještě dodat, že místo toho, abys napsal ''berdych-tursunov'', jsi měl napsat zápas Berdycha s Tursunovem. U těchto podstatných jmen jsi měl napsat velké počáteční písmeno, poněvadž se jedná o vlastní jména pojmenovávající názvy/jména osob.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole ..ty jsi chudák :-D musím se ti smát ..většího deb*la jsem neviděl :D klidně ti napíšu že jsi Pý*a s velkým P a tvrdým ý :D
Reagovat
smazaný uživatel
zápas jsem neviděl, ale když porazili takové duo, tak asi nehráli špatně. Štěpec s Berďou spolu hrají 4hry na okruhu jen zřídka. Tady ji zřejmě zařadili jako tréning před DC. Jen ať jim to šlape!!! Jinak Berďa by mohl zazářit v singlu. Věříme!!!A Štěpec se snad chytí po pauze. Jen tak dál borci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist