Šlágr se nekoná. Serena se kvůli zranění odhlásila a do čtvrtfinále pustila Šarapovovou

4. 6. 2018, 15:28
Aktuality 139
FRENCH OPEN - Šlágr dne mezi Serenou Williamsovou a Marií Šarapovovou se nekoná. První jmenovaná se totiž z French Open před dnešním osmifinálovým soubojem s ruskou tenistkou kvůli zranění prsního svalu odhlásila. Šarapovová ve čtvrtfinále narazí na Garbiñe Muguruzaovou.
Profily hráčů

Williamsová, která hrála první grandslam od loňského triumfu na Australian Open, informaci oznámila na tiskové konferenci chvíli před startem utkání.  "Bohužel mám problémy se svalem. Teď nemůžu ani servírovat, takže by pro mě bylo těžké hrát. Bylo to obtížné rozhodnutí, protože Mariina hra mi sedí," uvedla Williamsová, jež proti Šarapovové vyhrála 19 z 21 soubojů.

Šestatřicetiletá Američanka problémy cítila už ve třetím kole proti Julii Görgesové. Potíže měla i včera v deblovém utkání po boku své starší sestry Venus. "Bolelo to a stále nevím, co to je. Zůstávám v Paříži a podstoupím další vyšetření. Zítra mě čeká magnetická rezonance. Poté uvidím, co bude dál. Zatím vám nemůžu říct, jestli se objevím ve Wimbledonu."

Majitelka 23 grandslamových vavřínů musela obětovat hodně, aby se mohla pařížského grandslamu zúčastnit. "Jsem ohromně zklamaná. Vzdala jsem se spousty věcí, času se svou dcerou, rodinou, všechen čas jsem věnovala tenisu. Je těžké být v takové situaci. Snažím se ale být pozitivní. Zbytek sezony snad proběhne bez komplikací," doufala bývalá světová jednička.

Šarapovová se chystala na kurt, když se dozvěděla o odstoupení své soupeřky. "Byl to šok. Byli jsme nachystaní. Na tenhle zápas jsme se dlouho připravovali," řekl agentuře AP kouč ruské hráčky Thomas Högstedt.

"Na zápas se Serenou jsem se těšila. Je mi líto, že se musela odhlásit. Přeju jí rychlé uzdravení a doufám, že se na tour brzy vrátí," okomentovala odhlášení své rivalky Šarapovová.

Jednatřicetiletá Ruska si zahraje první čtvrtfinále od Australian Open 2016, po němž si musela odpykat 15měsíční dopingový trest za pozitivní test na meldonium. Šampionka French Open z let 2012 a 2014 bude o semifinále bojovat proti předloňské vítězce Španělce Garbiñe Muguruzaové.

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

139
Přidat komentář
brixner
Osobně Serenu také rád nemám, prostě z nějakých důvodů, vlastně nemám rád skoro žádné takové ty "tmavší typy" a nikdy bych se neposral ani z těch "vašich" (nebo "jejich") "Vlčích očiček". Takže potud s Tebou souhlasím a držím basu!
Ale se Steffi moc nesouhlasím, tedy spíš vůbec! Steffi byla a je docela hezká žena, já vím, má klofák a nebyla moc společenská...Každopádně je to hezký slovanský typ ženy, tady o přebytku nebo snad umělém "pumpování" testosteronu nemůže být ani řeč! Navíc-podle mě-má po Dementěvové druhé nejkrásnější nohy v historii ženského tenisu! Všichni jsme jí znali jen z kurtů a muselo být hodně důvodů(těch dobrých), když na ní Andre tenkrát hopnul. Já myslím, že se Steffi vždycky všechno bylo a pořád je v naprostém pořádku! Steffi dokázala veliké věci a je to jen obyčejná ženská! Nebudeš mi věřit, ale já Steffi jednou potkal v Rotterdamu, už je to pár let, v nákupním středisku, stál jsem od ní asi tři metry, přiznám se-neodvážil jsem se jí oslovit...Hele, je to nádherná žena, tohle mi věřit můžeš!
Reagovat
George_Renel
Vcelku souhlasím, ale slovanský typ ženy to již jen tvarem obličeje není. Je to typická Němka.
Reagovat
brixner
No jo, výkladů může být mnoho a to asi ve všem. Za ryze typické bych označil třeba Číňany nebo Mongolce či Japonce. Myslím, že pokud bys postavil deset žen podobných Steffi vedle sebe, těžko bys určil, kdo kam typicky náleží. Steffi je "typická" Němka asi hlavně proto, že je Němka :-) Co třeba taková Aga - je to typická Polka? Chtěl jsem jen naznačit, že zrovna Steffi žádným přebytkem natrpěla.
Reagovat
Fandina
Slovanský typ nemuá dlouhé nohy, spíš kratší a silnější, Steffi je podle mě typický severský, nordický typ ženy.
Reagovat
FulnekUltras
Steffi jsem zblízka naživo neviděl, ale podle ostatních indicií víme, že André svou perverzi při výběru partnerek časem stupňoval. ;-))) Slovanský typ nevylučuju, frňák by seděl na genofond Jardy Holíka. ;-) Jinak samozřejmě bez diskuze, že Steffi i Martina měly na kurtu i mimo něj aspoň jistou úroveň chování, což teatrální černý sentinel zoufale postrádá.
Reagovat
slacker
tvoje chovani na i mimo diskuzi take zadnou urovenn nema
Reagovat
Fandina
Serena se chová jako každá jiná. Ale ty k tomu, abys druhého poplival, vždycky najdeš nějakou cestu. Je to ubohé.

Porovnej kdo je sentinel.

https://l450v.alamy.com/450v/d7pe6x/madrid-spain-may-12-serena-williams-of-the-usa-winner-and-maria-sharapova-d7pe6x.jpg

https://media.super.cz/images/gallery/0000000007990556/qkmeh6507kKgaEH-AaWA3g/50cdd8ee39953a8b53a70400-52343?size=539
Reagovat
Krisboy
Jsem zvědav, jestli za tenhle statečný, sportovní a hrdinský čin dostane zase nějakou cenu. Třeba Fair play roku, Comeback roku, Bojovnice roku, Hráčka roku atd...
Reagovat
Fandina
Když šampionka vyhraje GS a stane se matkou, tak je to na ocenění. To co píšeš tady ty, jsou kecy.
Reagovat
Krisboy
Ty se starej o Berďulku, Rožerýnka, Grišánka a Rišánka a neser se do mě, ty samice domácího tura. Je komické, že jeden z nejtrapnějších, nejužvaněnějších a nejhádavějších nicků káže o kecech.
Reagovat
Fandina
Protože já nma rozdíl od tebe nekecám. Ty ano. A nemusíš se tak rozčilovat, když ti to někdo řekne černé na bílém.
Reagovat
a.magerova
Cenu za přežití ... přece málem umřela a nejen při porodu (jako jediná žena v historii lidstva)...
Reagovat
Pedronegro
jo, první žena, které to dítě nepřinesl čáp nebo vrána :)
Reagovat
George_Renel
Přinesl jo čáp černý. ;-)
Reagovat
a.magerova
Bílá vrána... přece... ;-)
Reagovat
Pedronegro
tak jak je to vlastně správně? ;)
Reagovat
a.magerova
Správně je to tak, že... kdo není černá americká šampiónka, která málem umřela (nejen při porodu)... může leda tak mlčet... viz Djokovic... proto Roger, aby měl klid, raději řekl, že Serena je nejlepší tenista všech dob.... :-/

http://www.xy1.cz/xo8bg
Reagovat
George_Renel
Tak to asi tuto :-D
https://search.seznam.cz/?q=josef+z%C3%ADma+b%C3%ADl%C3%A1+vr%C3%A1na&oq=b%C3%ADl%C3%A1+vr%C3%A1na&sourceid=szn-HP&sgId=RVzjXAIixjIL6VQCxGI0xNwoknmazn-aTnLaYG-vTw%3D%3D&thru=sug&su=c&aq=5
Reagovat
George_Renel
Reagovat
Pedronegro
super hit, díky ;)
Reagovat
Ma3ek
Po včerajšom zápase som povedal že Serena to vyhrá že jediná ma hlavu vitazky že dokáže vyhrat dnes a zopakuje to aj zajtra že neodohrá dobrý turnaj každé 4 mesiace ako dnešne ktoré su dobré ale šampionky? ani nahodou škoda
Reagovat
FulnekUltras
žialbohu skor hlavu víťaza... sám som zvedavý, aký že teáter predvedie ešte posledný raz vo Wimbli
Reagovat
LukasH
Je zajimavy, jak se tu porad hejtuje Serena, rozebira se, co kdy rekla nebo nerekla, co ma na sobe, jak zastrasuje souperky, atd. Ale o jejim tenise nikde ani radka. Kazdej zapas se zlepsovala, servis ji zustal, jednoznacne nejlepsi na okruhu. Hracky ho vubec neumi cist. Ukazkovy smece, skala uderu podle situace. Dneska je svetovou jednickou hracka, ktera nema poradnej servis, neumi poradne zakoncit ani z nalityho mice, neumi smece...
Bohuzel tady uz to moc diskuzi o tenise nepripomina.
Reagovat
FulnekUltras
WTA snad ještě pořád pokrývá tenis ženský - a bylo by pěkné, kdyby to teď už v tomto duchu také opravdu pokračovalo.
Reagovat
LukasH
Tak si odmysli to, jak vypada a nech jen jeji hru, pripadne si dosad jinou hracku. Rychlost uderu? Rychlost podani? Dneska uz soumeritelna. Keys, Kontaveit, Georges...uplne stejne agresivni. Ze se ji hracky boji? To se boji Marie taky. Vika nejak ten lesk ztratila.
Proste nesmysly. Umi hrat tenis lip, nesklada se, neodejde ji podani.
A kdo se o to zajima, tak vi. Pri servisu ma nejlepsi kinetiku, to rekli i odbornici. Ma vicero variant servisu. Kdyz nejde jedna, ma v zasobe dalsi (jak treba to Petra potrebovala pri zapase s Kontaveit).
Reagovat
FulnekUltras
Navrátilová vypadala mnohem ženštěji - a přesto to je pořád skoro ze třetiny chlap. Také psychikou, což je velice podstatné. Tyto "jedničky" zůstanou historicky v rámci ženského tenisu jen silně relativním pojmem. Podobně i Steffi, kde však je (bylo) testosteronu přece jen o něco míň. Jak byl případně do těla dodáván, musí si každá hráčka už srovnat sama se svým svědomím. Díky aspoň neoblafnutelné přírodě, že éra SW teď už definitivně končí - jakkoliv se chorobné ambice této kreatury budou realitě vzpírat kam až to půjde.
Reagovat
Roger_Federer
https://www.theguardian.com/sport/2018/may/23/roger-federer-serena-williams-greatest-ever-tennis-player
Reagovat
FulnekUltras
Vedle kategorie mužů a genderového mixu označil Fulnecký občasník za historicky nejlepší tenistku-ženu Chris Evert.
Reagovat
Fandina
Každá žena černé pleti vypadá podobně jako Serena. Jen hlupák tohle nechápe.
Reagovat
a.magerova
To není pravda... i sestra Venus vypadá jinak... jak říká jejich otec:
Serena je pitbull a Venus gazela... :-)))
Reagovat
Fandina
Ale je to pravda. Vezmi si průměrnou černošku a bude vypadat podobně jako Serena. Samozřejmě, některé jsou štíhlejší ale jinak většina jich vypadá jako ona.
Reagovat
a.magerova
Pokud napíšeš:
"Každá žena černé pleti vypadá podobně jako Serena. Jen hlupák tohle nechápe."

Tak je to nesmysl A BASTA.
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
Fandina
TAk promiň, nevěděla jsem, že se tabdy bavím s nemluvňaty, pořád věřím, že jsou tu lidi inteligentní, samozřejmě, že se jedná o většinový pohled na lidi černé pleti. Chytrý pochopí.
Reagovat
Krisboy
Čertužel...nikdo tady není ani zdaleka tak chytrý jako ty, takže to s tím chápáním máme trošku horší. Promiň, měj na nás ohled, prosím.
Reagovat
Fandina
Nerozčiluj se tak. Každý nemůže být chytrý. A to já vím, že jsem na tom s chytrostí tak v průměru.
Reagovat
Fandina
I když, abych nebyla tak skromná, ve škole jsem byla vždycky byla mezi těmi nejchytřejšími a vysokou školu jsem taky udělala v termínu a pohodě. A dokonce mám na diplomu čtyřikrát jedna a jednou za dvě. A IQ je také mezi těmi lepšími.
Reagovat
Roger_Federer
Ja mel diplomku.3x3 2x4 a stejne jsem chytřejší nez ty :)
Reagovat
Fandina
Ty a chytřejší než já? To vůbec, neznám tě, ale ty musíš být hodně hloupý. Už jenom tím, že chceš poměřovat s 62 letou ženou, matkou babičkou. A navíc, ani na ten tvůj prvavopis nemám. A to dělám hodně chyb.
Reagovat
a.magerova
No... mám kamarády/spolužáky s červenými diplomy, příbuzné profesory na VŠ (jakože s titulem prof. jmenované prezidentem, nikoli učitele střední školy), mám ve svém okolí lékaře, soudce, tlumočníky, vědce... od NIKDO z nich jsem NIKDY neslyšela, že sežral všechnu moudrost světa... zato od lidí bez maturity jsem TO slyšela několikrát.... :-/

Prostě... čím chytřejší člověk, tím víc ví, že ví furt málo a nemá potřebu se chvástat svým IQ... tím míň na anonymním webu...
Reagovat
Fandina
Já ano, jáí mám potřebu to napsat, já se za svoje schopnosti a vědomosti nestydím. A když to někdo není schopen poznat sám, tak mu napíšu.
Reagovat
a.magerova
No právě... ty máš tu obrovskou smůlu, že z tebe ta inteligence tady vůbec nečiší, takže proto ta tvá urputná snaha... ovšem, z mého pohledu, marná...
Reagovat
Fandina
Kdybys byla inteligentní, tak bys pochopila, že důvodem proč to tu píšu nemusí být snaha vypada na veřejném webu dobře.
Reagovat
Roger_Federer
A co je duvodem, proc sem 8let pises, muzes me to napsat.
Reagovat
Fandina
Láska k tobě.
Reagovat
Pedronegro
neskutečné :)) až mi slzy vytryskly, a dlouhý smích je mimořádně zdravý :)
Reagovat
Fandina
A víš, čemu se směješ?? Tak buď rád.
Reagovat
LukasH
Hmm, jestli je to prognoza srovnatelna s tou, ze se Petra vrati ke Kotyzovi, protoze je jim to predurceno, tak jsem celkem v klidu :-)
Reagovat
turista
Psychika je důležitá. Serena má svaly jako chlap, ale cítí se jako ženská. Martina Navrátilová vypadá jako ženská, ale cítí se jako chlap.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis jak servis, smece jak smece...c'mon jak c'mon...
...ale jak pises ma celkem bohaty uderovy rejstrik. (vetsina hracek na tom okruhu to tak nejak spic placa, sice kazda na svuj zpusob, tak je to jako ruznorode, ale ta paleta uderu neni az tak siroka)
...ma skvely cit pro mic z FH, takze ty jeji delky uderu...maji opravdu skvelou presnost. (tedy, kdyz zrovna neni rozhozena) Jak to chce dat pod nohy souperce, tak to tam proste soupne.
Reagovat
LukasH
Je to tak. U hracek chybi pestrost a schopnost poradit si, kdyz nejde jedna varianta. Nikdy si Serena nevolala na kurt trenera.
Vsiml jsem si treba, jak se Petra naucila pod Vankem lepsi podani s kickem. Ovsem v zapase s Kontaveit, kde ho nejvic potrebovala, ho ani jednou nepouzila. Ja bejt hrackou, tak se ze zapasu Sereny inspiruju.
Reagovat
svetova.dvojka
Už se těším na návrat Federera a Murrayho ve Wimbledonu, doufám, že se letošní Wimbledon nebude tolik krýt s MS ve fotbale,abych ty nejdůležitější zápasy mohl vidět živě...
Jinak samozřejmě MS ve fotbale má přednost, je to největší sportovní událost planety, větší než OH ty zimní rozhodně...
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas, MS ve fotbale překonají jen LOH ... taky se už těším :-)
Reagovat
svetova.dvojka
možná ještě MS v Rugby
Reagovat
kada.tom
tak to ve zdejších končinách řada lidí vůbec nebere, za mě je rugby mnohem koukatelnější než fotbal - taky se těším na japonský šampionát, to bude lahůdka :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Jestli to vůbec bude někdo vysílat...
Reagovat
kada.tom
věřím, že ČT si to nenechá ujít, poslední dvě MS vysílala s obrovským diváckým úspěchem :-)
Reagovat
svetova.dvojka
jo ale jen pár zápasů...
Je možné vůbec získat práva na všechny zápasy Rugby World cup ?
Reagovat
svetova.dvojka
budeš dneska v noci sledovat finále Stanley Cupu, to je hokej jako víno...
Reagovat
kada.tom
díval bych se, ale vzhledem k faktu, že jsem 4x v řadě vstával ve 3:00 nebo ve 3:30, tak ne :-/
Reagovat
svetova.dvojka
já to mám ob den kdy je finále NHL a NBA.
spát chodím v 5 ráno než usnu a vzbudím se tak ve 2 odpoledne...
Reagovat
kada.tom
to jsem dneska končil v práci ve 14:15 :-D
Reagovat
FulnekUltras
čas je hlavně v kapitalismu občas brutálně relativní pojem - ale když jsou výsledky... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad opravuji mistni mudrce.
Ale ti dva machri nad Tebou by v kapitalismu zdechli hlady...nemeli by sanci...krom toho, jen tak na okraj, cas je relativni, a proto mame nejakou casovou jednotku, abychom se v nem tak nejak neztratili. Ikdyz pro nektere...je to uplne asi jedno...s tim kapitalismus nema nic spolecneho, krom toho tenhle pofiderni system umrel s Reaganem prizoreznou smrti, nemel sanci, uplne stejne jako komunismus zdechl s Gorbacovem...ty systemy nemely proste sanci s technologickou revoluci...
Takze Ti dva panaci na tom meli minimalni podil. Technologicka revoluce se nedala opravdu odlozit a zmenila dost svet vcetne s myslenim lidi...
Dneska existuje jediny system - egoisticky konformismus. Stado ovci, s pocitem, ze kazda si muze becet jak chce, coz by pro Vlky byla skvela prilezitost nejakou tu ovcu zahryznout, aby zahnat hlad...jenze to stado je hlidano skvelymi psy, kteri prave maj radost z toho, ze se ty ovce jeste dohaduji jestli komunismus nebo kapitalismus je lepsi... je fajn je udrzovat v te pekne iluzi svobody...a pekne z nich stahovat vlnu.

Nastesti se Vlci nemusi zivit jen ovcami, je to vznesene zvire:) Zajici jsou celkem slusne premnozeni a Vlk se pritom jeste pekne probehne...
Reagovat
FulnekUltras
Zase tak složitě bych to neviděl. Komunismus zdechnout nemohl, páč nikdy neexistoval - a jestli se technologicky sofistikovaný kapitalismus v současnosti maskuje sebelíp, třeba i do konformního egoistického neoprénu ;-))), stejně mu to bude prd platné. I ty ovce, zajíci a další zvířecí "lůza" mají nakonec svou důstojnost a přirozený vývoj.
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem si kvůli MS ve fotbale koupil novou televizi... o něco větší 49 palců.
Reagovat
blixa
Co na tom vidíte ? Liga mistrů je fotbalově úplně jinde. Národní týmy jsou všelijak divně poskládané, pořádně nesehrané, tam prostě není možné, že když chybí dobrý stoper, tak ho koupíme. ZOH by měly o několik parníků přednost.
Reagovat
kada.tom
Liga mistrů je o byznysu ... MS (samozřejmě taky o byznysu) hlavně o těch týmech a tím, že to je jen jednou za 4 roky tomu dává punc jedinečnosti :-) letošní sportovní událost číslo jedna
Reagovat
svetova.dvojka
je to tak fotbalová stránka z Ligy mistrů, pomalu již vyprchá...
finále před týdnem to byl poslední zápas LM v české televizi...
Je to čistý byznys, jak co se týká vedení soutěže , tak i vysílacích práv...
Reagovat
kada.tom
právě, a proto má MS ten punc výjimečnosti a fotbalovosti :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Liga mistrů je továrna na prachy..., to nemá s fotbalem nic společného.
Reagovat
blixa
Jasně, až na to, že předváděná hra je o dvě patra vejš než na nějakém MS :D
Reagovat
svetova.dvojka
Tak to je ale snad logické ne, když třeba Real Madrid,Barcelona,PSG,City atd atd..., si mohou koupit koho chtějí, je to umělé...
Na MS se bojuje také za národ, třeba Messi by všechny tituly z Ligy mistrů vyměnil za titul mistra světa..., protože to je po něho jakožto pro celou jeho zemí nejvíc.
Reagovat
blixa
Kecy. Zrovna Messimu se divím, že za Argentinu vůbec hraje. Messi je pro většinu Argentičanů "ten špatnej Argentinec", protože pochází z jihu. Je to něco jako kdyby celý Čechy nenáviděli Slezany a ti pro ně byli póvl. V Argentině je hodně rozdělená společnost. Pokud vím tak je to i hlavní důvod, proč Messi vlastně prchnul do Španělska, protože tam je bůh a do konce života bude. To se mu v Argentině nikdy nestane.
Reagovat
Pedronegro
řekl bych, že o Argentině píšeš nesmysly, rozdělení na jih a sever nebo ostatní jsem tam nepozoroval, fotbalisti jsou tam bozi, jen finančně to občas za Evropou zaostává, proto jich tolik hraje venku ...
Reagovat
Mayo
MS vo futbale má prednosť pred všetkým, to je vrchol neni o com.
Reagovat
Krisboy
Víc už jen Tour de France :)
Reagovat
Mayo
TdF je nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeš prohrát, když nenastoupíš k zápasu...
https://pbs.twimg.com/media/De2p2l0XUAAKhHv.jpg
Reagovat
kada.tom
pokud to Serena tehdy opravdu řekla, tak těch příležitostí, kdy mohla "s tou malou mrchou" prohrát, měla opravdu hodně - a vždy to dopadlo stejně - ta "malá mrcha" opravdu nikdy už nevyhrála ... :-)
Reagovat
blixa
Jenže teď Serena správně tuší, že ji ta "malá mrcha" seřeže jak psa.
Reagovat
kada.tom
Tím bych si tak jistej nebyl, ale tak to se nedozvíme. Uvidíme někdy později až na sebe narazí.
Reagovat
tommr
místo napínavých soubojů jsme 1 zápas vůbec neviděli, další dva skončily debaklem jedný hráčky a ten poslední ještě ani pořádně nezačal a Tsurenko už má MTO ... :(
Reagovat
Haitik
A skreč.. :-/ Tak to byl dneska den..
Reagovat
com
spis bych tipoval, ze teda skrecne Mugucuza :D
Reagovat
lars
a dostane Cukrenka penize za 2 odehrane hry v OF ?
Reagovat
EllNino
no postoupila tam, takže ano
Reagovat
FulnekUltras
tedy nakonec nepomohl ani ten jeho stahovací prciplášť. Doufám, že příroda si i v tomto případě poradí sama a na okruhu WTA budeme nadále sledovat už jenom normální ženy bez jakýchkoliv přídavných pomůcek a doplňků - ať už viditelných nebo WADou dlouhá léta ostentativně přehlížených.
Reagovat
Nola
Masha usetrila sily, hlavne tie psychicke...
Angie zase prekvapila, celkom jasny vysledok

ak postupi Garbine, budeme mat nadherne zapasy GS sampionok a jednej cakatelky
Reagovat
Dobry-den
To zjistila 10 minut před zápasem? Naštvala spoustu lidí.

Velice u mě klesla. Ale pod úroveň meldoniové lady v mých očých spadnout nemůže, to zas ne... ;-)
Reagovat
peek
Meldonium je nesmyslná bublina. Do roku 2016 to nikomu nevadilo, nijak to nezlepšuje sportovní výkon.
Reagovat
Dobry-den
P
Reagovat
Dobry-den
Pravidla porušila.

Jestli meldonium zlepšuje nebo nezlepšuje výkon, je proto zcela irelevantní.
Reagovat
FulnekUltras
Nějaká ta pravidla byla vždycky a všude - za Hitlera, Bushe juniora i ve WTA.
Reagovat
PetaM
Všechno, co je teď zakázáno, bylo jednou povoleno ...
Reagovat
slacker
no zjistila to v momente kdy se nevesla do "dresu" a uslysela krup
Reagovat
lars
budou vracet vstupny ?
Reagovat
smazaný uživatel
Stojíš v řadě?
Reagovat
avos
Tak Máša má už druhý kolo po sobě volnej los ...
Reagovat
Krisboy
Ve WTA fair play už dávno umřelo...
Reagovat
Hector21
v ATP ještě žije?
Reagovat
Krisboy
Doufám a věřím, že ano.
Reagovat
Mayo
Serena sa zľakla prehry so svojim fackovacim panákom? :D to by bola vostuda, takze dobre urobila
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě ! :))))
Reagovat
brixner
Tak určitě ! :))))
Reagovat
FulnekUltras
V šatně se tentokrát musely dít opravdu zajímavé věci... ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Hm :(
Reagovat
Kozoroh
Je možné, že by ten zápas byla schopná odehrát, kdyby čelila jiné soupeřce. Prohrát s Mashou klasický duel (a ještě na GS turnaji) by byla pro Serenu taková ťafka, že to nehodlala riskovat.
Reagovat
com
jojo, jak Sharapka psala v ty svy knizce, ze Serena rikala, ze uz s tou malou mrchou neprohraje, tak tomu asi chce dostat jakkoli :D
Reagovat
smazaný uživatel
ved prehrala,akurat nenastupila na zapas
Reagovat
PetaM
Neprohraješ, když se neúčastníš ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se to asi neda brat, takovy Nadal taky neprohral s Granollersem
Reagovat
tommr
omyl. Ve statistikách to nebude nikde uvedený a Serena tak bude mít H2H se Sharapovou i nadále 19:2 ...
Reagovat
vendulkabendulka
I toto je ale vítězstvím Institutu Václava Klause.
Reagovat
lars
Serina neprohrala, ale do CF postupuje Marfusa
Reagovat
slacker
prej se rano nebyla schopna narvat do toho sveho "neoprenu"
Reagovat
vendulkabendulka
Lubrikační gel FTW!
Reagovat
Torn
Na jejím místě mohla být Kája, kdyby to tak nepotento. Tsurenko i Muguruza by pro ní mohly být vhodné soupeřky, škoda.
Reagovat
FulnekUltras
Proti momentálně dost rozklepané Káje by Kong zřejmě bez problémů nastoupil - a využil veškerý svůj hypnoticko-zastrašovací potenciál, který na většinu laboratorních myšek odedávna platí.
Reagovat
kada.tom
Aj! To je škody! No, nedá se nic dělat. Snad se dá Serena dohromady do Wimbledonu :-)
Reagovat
LukasH
Ach jo. Celou dobu se tesim a ono tohle. Serena se zapas od zapasu zlepsovala. Maria to tedy ma hodne usnadneny. Nejdriv pres nehrajici Karolinu a ted bez boje. Ale na to se nikdo ptat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Haitik
Tak první výhra od 2004 pro Maruš, jupí! :DDD Samozřejmě to nemohu brát jako klasickou výhru, dělám si srandu.. :D :-)
Sereny je mi líto, snad se brzo udraví.. Co teď čtu, tak to zranění už jí trápilo poprvé v zápase s Julií, tak moc nechápu, proč hrála ještě včera debl..

Maria tedy poprvé od té stopky ve čtvrtfinále GS, spokojenost! :-))
Reagovat
tommr
to zranění asi nebude nic moc velkýho. Než by ale riskovala, že se Sharapkou prohraje tak se radši odhlásila ...
Reagovat
Kozoroh
Taky to tak vidím. Serena je furiantka.
Reagovat
tommr
jj než by Sharapce dopřála regulérní výhru tak se radši odhlásila ...
Reagovat
Krisboy
Furiantka? Svině to je.
Reagovat
Mayo
Podvodnícka ako Byk.
Reagovat
Krisboy
Srovnávat Býka s touhle megerou? Vím, že to byl od tebe pokus o vtip ale vůbec se nepovedl. Jde to s tebou z kopce, milý Mayko.
Reagovat
Mayo
Už veľmi dlho.
Reagovat
com
byla posrana az za usima no.. hlavne ze tady na to cekam
Reagovat
letityfanousek
jsem byl zvědavej a chtěl jsem se podívat, škoda.
Reagovat
EllNino
Much Ado About Nothing
Reagovat
Hector21
The Taming of the Shrew
Reagovat
tmora
Tak to je super deal .....
Reagovat
slacker
komu tim zkazila tikety? bych se bal o zivot nebo alepson o ruce
Reagovat
HayashiM
Pár lidí se zm*veným fantazy týmem se určitě najde :-)
Reagovat
a.magerova
Tak tady to mám vychytaný, ve Fantasy mám obě, ale Šarapku jako finalistku, takže já výjimečně neremcám.... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist