Sledujte US Open živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

29. 8. 2016, 12:37
Aktuality 3
PR článek. Čtvrtý z tenisových Grand Slamů je tady! V New Yorku probíhá 136. ročník US Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport. Vsaďte si a užijte si špičkový tenis v přímých přenosech online!
Sledujte US Open na TV Tipsport

Napínavé bitvy o poslední Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a hned od začátku je na co se dívat! V největší komunitě sázkařů už se to hemží tipy na celkový triumf. Pěkně od podlahy to vzal tipér Wayfinder. Ten naložil rovné dva tisíce na vítězství Marina Čiliće a jde si pro 60 000 Kč! Ve své analýze pak vysvětluje, proč Chorvatovi na jeho nejoblíbenějším turnaji věří. Má fantastické podání, ale výbornou má i mezihru, takže i letos patří mezi jasné favority.

Potvrdí Karolína Plíšková famózní formu?

Po skvělém výkonu v Cincinnati, které česká jednička zakončila triumfem, se největší komunita sázkařů těší na její představení ve Flushing Meadows. Tipéři hrají její první grandslamový titul v kurzu 40:1. Nejlepší tenistka poslední dekády, Serena Williams, jde do boje o svůj sedmý titul z US Open v kurzu 2,25:1.

Vsaďte si a sledujte US Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Djokoviče, Murrayho nebo české hvězdy na US Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Sázkaři věří Káje. Tak doufám, že je nezklame. V Cinci hrála super. Kájo pojď!!!
Reagovat
horska.kraslice
Ale co jí věří? Že bude hrát jako obvykle na grandslamech nebo že tomu bude tentokrát jinak? :-)
Reagovat
Fandina
Věří jí, že uspěje a potvrdí formu z Cinci viz článek.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist