Slovenky Hantuchová a Cibulková nezaváhaly

14. 3. 2008, 22:26
Aktuality 2
Obě slovenské zástupkyně v Indian Wells dnes ve svých zápasech 2. kola nezaváhaly a postoupily dál. Daniela Hantuchová v roli obhájkyně titulu porazila domácí Angelu Haynesovou hladce 6-1 6-3. Osmnáctiletá Cibulková si poradila se Sofií Arvidssonovou ze Švédska rovněž bez ztráty setu.
Dominika Cibulková vyhrála nad Arvidssonovou a v Indian Wells postoupila do 3. kola

Daniela Hantuchová v Indian Wells obhajuje loňský překvapivý titul. V úvodním duelu ji dnes čekala spíše soupeřka na rozkoukání - domácí Angela Haynesová dostala od pořadatelů divokou kartu a už postup přes Italku Erraniovou pro ni byl úspěchem.

Třiadvacetiletá Američanka tmavé pleti, Angela Haynesová, osmé hráčce světa od úvodu utkání absolutně nestačila. Hantuchová spolehlivě servírovala, udělala minimum nevynucených chyb, a když využila každou pět z 9 možností k prolomení soupeřčina podání, zaslouženě vyhrála za 68 minut 6-1 6-2.

Teprve osmnáctiletá slovenská naděje, Dominika Cibulková, hraje Pacific Life Open poprvé. Díky dobrým výsledkům za poslední rok poskočila v žebříčku už do první padesátky a tak se v Indian Wells vešla mezi 32 nasazených hráček, tudíž také měla v 1. kole volný los. V druhém kole ji čekala Švédka Sofie Arvidssonová, která postoupila přes českou kvalifikantku Renatu Voráčovou. Na Slovenku si však nepřišla. Cibulková sice na kurtu strávila téměř dvě hodiny, když během utkání udělala 5 dvojchyb a čtyřikrát ztratila vlastní servis, ale sama dokázala využít 6 z 15 nabídnutých brejkbolů a postoupit tak do 3. kola.

Cibulková může v boji o osmifinále narazit na turnajovou dvojku Světlanu Kuzněcovovou z Ruska - tu souboj 2. kola proti krajance Makarovové teprve čeká.

ATP Indian Wells - výsledky 2. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Massu (Chi) - Tipsarevič (Srb) 6-4 3-6 7-6(4)
Hanescu (Rum) - Montanes (Špa) 1-6 6-4 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Hanley/Paes (8-Aus/Ind) - Ferrer/Nadal (Špa) 6-3 6-4

WTA Indian Wells - výsledky 3. dne:

Dvouhra - 2. kolo:
Hantuchová (5-SR) - Haynesová (W-USA) 6-1 6-2
A. Bondarenková (15-Ukr) - Piroňková (Bul) 6-3 7-6(2)
Safinaová (8-Rus) - Craybasová (USA) 7-6(3) 7-5
Pchengová (Čín) - Knappová (23-Itá) 6-1 6-3
A. Radwaňská (10-Pol) - Korycevovová 6-1 7-6(3)
Cibulková (28SR) - Arvidssonová (Švé) 7-5 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Dominiko,jen tak dál,až do finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist