Söderlinga skácely další zdravotní potíže, z US Open odstoupil

31. 8. 2011, 20:20
Aktuality 8
Švédský tenista Robin Söderling odstoupil kvůli nemoci z US Open. Šestého nasazeného hráče v utkání prvního kola s Irem Loukem Sorensenem nahradil Brazilec Rogerio Dutra da Silva.
Robin Söderling

Söderlinga podle agentury AP začaly v úterý trápit bolesti hlavy a břicha a po vyšetření mu lékaři doporučili nehrát. Sedmadvacetiletý Švéd, který v předchozích dvou letech postoupil na US Open do čtvrtfinále, kvůli zdravotním potížím nehrál od začátku srpna. 

Nejprve odstoupil po zranění zápěstí z turnaje v Montrealu. Z následujícího podniku v Cincinnati se zase odhlásil kvůli infekci krku, která podle hráčovy manažerky může i za Söderlingovy současné problémy.

Sedmadvacetiletý Švéd tak přišel o možnost navázat v New Yorku na loňský a předloňský postup do čtvrtfinále. Sedmadvacetiletý Švéd v této sezoně získal čtyři tituly.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
misoSK
smutne ze hrac ako dutra silva je v druhom kole, a Baghdatis napriek perfektnemu vykonu prehrava 0:2 s Isnerom :/
Reagovat
skott
no hlavne at proboha nejdou do 5 tie-breaku.
Reagovat
misoSK
5 setov je realnych, Marcos ma vo vymenach jasne navrch
Reagovat
skott
brejk Baggyho byl paradni prohozem ve streci, ale rad bych stihnul celej zapas nez zacne Sharapova na Ashe:)
Reagovat
smazaný uživatel
v 5 setu tiebrak být nemuže
Reagovat
smazaný uživatel
Na US OPEN je výnimka. Tiebreak v piatom sete byť môže !!!! Tento rok sa tak už dva zápas aj skončili (Garcia Lopez - Gimeno Traver ; Tursunov - Darcis)
Reagovat
smazaný uživatel
to nám hraje do karet.
Reagovat
skott
vas je vic?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist