Šokující vyjádření bývalé světové jedničky. Kdo nedodržuje karanténu, měl by být zastřelen

18. 5. 2020, 14:53
Aktuality 10
Marcelo Rios vždy patřil ke kontroverzním tenistům. Bývalá světová jednička teď však zašla ještě dál. Chilan totiž podporuje vyjádření filipínského prezidenta, který deklaroval, že lidé porušující karanténu mají být zastřeleni.
Profily hráčů
Marcelo Rios

Rios nikdy nevyhrál grandslam, přesto to dotáhl až na nejvyšší místo žebříčku a posbíral celkem 18 triumfů. Rodák z chilského Santiaga podle několika průzkůmu patří k nejméně oblíbeným tenistům historie. V dobách své aktivní kariéry se nebál peprných výrazů směrem k soupeřům, rozhodčím ani fanouškům. Potíže působil i mimo kurty a tenisové areály.

Čeští fanoušci určitě pamatují na finále Australian Open 1998, v němž Petr Korda právě Riose porazil. Po dlouhých 17 letech Rios žádal o prošetření, zda Korda neporušil dopingová pravidla.

Teď ale všemu nasadil korunu a zašel ještě dál. Bývalá světová jednička totiž podporuje následující vyjádření filipínského prezidenta: "Ozbrojené složky ode mě mají jasný rozkaz. Pokud budou lidé dělat problémy, nebudou dodržovat příkazy, budou vám odporovat nebo vyhrožovat a situaci zhoršovat, zastřelte je!"

Kdyby to náhodou obyvatelům Filipín nebylo jasné, má pro ně prezident dodatek: "Je vám to jasné? Rozumíte tomu? Než abyste působili potíže, budete zastřeleni, pošlu vás do hrobu."

Rios by tedy rozhodně neměl problém v době koronavirové krize, která ochromila celý svět, žít v ostrovním státě v jihovýchodní Asii. "Nevím, jak v této zemi funguje vláda, ale jsem si jistý, že zabití dvou lidí, kteří nerespektují karanténu by bylo výstrahou, nikdo další už by si to nedovolil," šokoval Chilan na Instagramu. "Je to samozřejmě jen můj názor. Když se vám situace vymkne z rukou, je nutné sáhnout po tvrdých řešeních," dodal.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
turista
Zastřelen? To je úplně vymletej mozek ten Rios.
Reagovat
Nola
ludom uz zacina z korony totalne prepinat, ak si dlhodobo zatvoreny hrozia psychicke problemy, clovek nerozlisuje co je spravne.... to by si ako lekar mal vediet, ci? samozrejme sa nejdem tohto blazna zastavat, ale nepripadas si momentalne ako v casoch totality?
Reagovat
turista
Ne. Je to něco úplně jiného. Člověk nosí roušku a dezinfekci při ruce dobrovolně, protože ví, že Covid může způsobit téměř tzv. voštinovitou plíci nebo nekrotizující zánět srdečního svalu, někdy bohužel i smrt a je lepší se tomu vyhnout. Navíc mám zodpovědnost za své dvě dospívající děti, kterým loni zemřela maminka takže marodit si skoro nemůžu dovolit. Epidemie ale u nás slábne a režim se rozvolňuje.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
RF46
To fakt rikate? Vsichni? To je super retardovany:)
-
Stat zakazoval a prikazoval, nevsiml sis?
Reagovat
FulnekUltras
v nouzovém stavu - a to tak, že právě díky tomu (plus někdejšímu očkování na TBC) jsme zatím všechno zvládli bez větších problémů
Reagovat
acc
Takze kdyz ti stat znemozni podnikat, tak proc bys nemel chtit nejakou statisfakci? Ja podnikatel nejsem ale fakt by me nastvalo, kdyby mi nekdo prikazal - nesmis se ted zivit.
Reagovat
gigin
Máš mět vatu vole.
Reagovat
Kozoroh
https://giphy.com/gifs/captain-facepalm-picard-XsUtdIeJ0MWMo
Reagovat
Krisboy
Jak byl tenisově šikovnej, tak byl, je a bude úplně blbej.
(a to nejen kvůli tomuhle vyjádření...)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist