Souboj Češek v Bogotě vyhrála Cetkovská, postupuje i Zakopalová

16. 2. 2009, 22:24
Aktuality 1
WTA BOGOTA - Vítězkou českého souboje v úvodním kole turnaje v Bogotě se stala žebříčková favoritka Petra Cetkovská. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Prostějova dnes porazila v prvním vzájemném duelu o rok mladší Sandru Záhlavovou. Přes Italku Oprandiovou postoupila také Zakopalová.
Petra Cetkovská

Dvaaosmdesátá hráčka světa Petra Cetkovská letos ještě nevyhrála jediné ze tří utkání a měla problémy s kolenem. Porazit dokázala až v kolumbijské Bogotě krajanku Sandru Záhlavovou. V první sadě sice tahala za kratší konec, nakonec ji však strahla na svou stranu. Ve druhém setu už byla jasně lepší a po setech 7-5 6-2 postoupila do druhého kola.

S antukou v kolumbijské metropoli se rozloučila hned v prvním dnu Barbora Záhlavová-Strýcová, nad jejíž síly byla Rumunka Edina Gallovitsová. Česká tenistka jí podlehla 2-6 2-6.

Utkání dalčí české tenistky Kláry Zakopalové s Italkou Rominou Oprandiovou přerušil déšť ve chvíli, kdy měl o postupující rozhodnout tie-break třetí sady. Po pauze vyhrála více důležitých bodů Zakopalová a prokousala se do druhého kola..

- YWTA INTERNATIONAL BOGOTA (Kolumbie, antuka, 220.000) -
pondělní výsledky

Dvouhra - 1. kolo:
Cetkovská (ČR) - Záhlavová (ČR) 7-5 6-2
Gallovitsová (Rum.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-2 6-2
Zakopalová (ČR) - Oprandiová (It.) 3-6 7-6 7-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
musel to byt skvely zapas :DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist