Španělský tým by měl převzít Costa

24. 11. 2008, 15:55
Aktuality 1
Triumfem v argentinském Mar del Plata vyvrcholila tříletá práce nehrajícího kapitána španělského daviscupového týmu Emilia Sáncheze. Podle španělského tisku by měl vést tenisty příští rok za obhajobou jiný bývalý hráč - Albert Costa.
Profily hráčů
Albert Costa

Sánchez, starší bratr někdejší světové jedničky Aratxy Sánchezové-Vicariové, skončil bezprostředně po nedělním vítězství 3:1 nad domácí favorizovanou Argentinou.

"V souboji se Srbskem v březnu 2009 už u týmu nebudu," prohlásil úspěšný daviscupový kapitán. "Před třemi lety jsem cosi začal a kruh se teď uzavřel. Doufám, že ať po mě přijde kdokoliv, pozná stejné magické momenty jako já."

Jeho pravděpodobný nástupce Costa ukončil kariéru před dvěma lety. V roce 2000 se podílel na prvním daviscupovém vítězství pro Španělsko, dva roky nato v Paříži dosáhl největšího úspěchu v kariéře triumfem na Roland Garros. Nyní třiatřicetiletý typický představitel španělské antukářské školy vyhrál celkem 12 turnajů.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist