Spousta chyb, ale skvělý servis. Kvitová vyrovnala své maximum

31. 8. 2012, 20:56
Aktuality 92
US OPEN - Petra Kvitová v zámoří pokračuje na vítězné vlně. Na US Open dnes postupem do 4. kola vyrovnala své místní maximum, když si ve dvou setech poradila s Francouzkou Parmentierovou. V zápase sice udělala hodně nevynucených chyb, díky výbornému servisu se však do problémů nedostala. Poprvé do osmifinále naopak nepostoupila Lucie Šafářová.
Petra Kvitová

Nejlepší česká tenistka Petra Kvitová na US Open vyrovnala své maximum z roku 2009, když postoupila do osmifinále. V dnešním třetím kole pátá nasazená porazila dvakrát 6-4 Francouzku Pauline Parmentierovou

Kvitová měla zápas s francouzskou tenistkou plně pod kontrolou. V prvním setu se dostala do vedení 4-2 a náskok brejku bez problémů udržela. Snažila se být ve výměnách trpělivá a čekala na chyby Parmentierové, která si dokázala pomáhat jen servisem. 

Při vlastním podání loňská wimbledonská šampionka nepřipustila v průběhu celého zápasu ani jeden brejkbol, takže jí jediný brejk stačil k úspěchu i v druhé sadě. Mečbol proměnila po 78 minutách přímým bodem z podání. 

Trpělivou hrou sice Kvitová snížila počet vítězných úderů na pouhých 14 a navíc udělala 26 nevynucených chyb, klíčem k úspěchu ale byla herní taktika a především servis. Ani jednou o něj nemusela bojovat přes shodu a v 10 gamech po něm ztratila jen 11 fiftýnů. 

"Ona (Parmentierová) střídá mimořádné údery se slabými. Byla jsem ráda, že jsem se netrápila déle," přiznala. "Jinak to byl jednoznačný zápas, teď to asi bude vyrovnanější," řekla Kvitová v rozhovoru pro Radiožurnál.

O první newyorské čtvrtfinále se česká jednička utká s další Francouzkou Bartoliovou, kterou smetla před třemi týdny cestou za titulem z Montrealu. "Hraje ploché údery z obou stran. Vím, co od ní čekat. A co by na ni mohlo platit," přiznala Kvitová. "Nepolevit do konce, nedat jí šanci, být zakousnutá ještě víc," plánuje. 

O své první osmifinále na US Open dnes usilovala Lucie Šafářová, proti neoblíbené Rusce Nadě Petrovové ale neuspěla. Pětadvacetiletá Češka padla po setech 4-6 5-7 a prohrála již pátý ze šesti vzájemných soubojů.

Šafářová v dnešním zápase doplatila na chyby při důležitých míčích. Česká tenistka nezachytila úvod zápasu a prohrávala 0-3, ale manko brejku dokázala smazat a vyrovnala na 4-4. V desátém gamu však znovu ztratila servis, když nevynucenou chybou pomohla Petrovové proměnit druhý setbol. 

Ve druhé sadě šla Šafářová podávat za stavu 4-3, ale brejk nepotvrdila a koncovku znovu nezvládla. Ve dvanáctém gamu prohrávala už 0-40 a a při odvracení třetího mečbolu soupeřce darovala postup dvojchybou.

Petrovová se tak v osmifinále utká s krajankou Marií Šarapovovou, která převálcovala i svou třetí soupeřku. Dnes smetla dvakrát 6-1 americkou přemožitelku Lucie Hradecké Mallory Burdetteovou.

I své druhé utkání na turnaji zvládly české deblistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Německé duo Barthelová/Maleková dnes zdolaly 7-6 6-3 a postoupily do 3. kola.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
páteční výsledky českých tenistek (31. 08. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (5-ČR) - Parmentierová (Fr.) 6-4 6-4
Petrovová (19-Rus.) - Šafářová (15-ČR) 6-4 7-5 

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (3-ČR) - Barthelová/Maleková (Něm.) 7-6(1) 6-3
Görgesová, Peschkeová (11-Něm./ČR) - Voráčová, Zakopalová (ČR) 6-3 6-4
Chuang Chia-jung, Čang Šuaj (Tchaj-wan/Čína) -  Birnerová/Oprandiová (ČR/Švýc.) 7-5 7-5 
Kerberová/Paszeková (Něm./Rak.) - Benešová/Záhlavová-Strýcová (10-ČR) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

92
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak jsem si myslel, že dneska najdu nějaký vhodnější článek k mým komentářům, ale bohužel... Holt to napíšu sem. :)

Masha - Burdette: Zatím jsem s výsledky Mashy opravdu spokojený. :) Skóre obou setů sice bylo stejné, ale pro Mashu byl určitě lepší ten první set. V něm podala prakticky bezchybný výkon. Ve druhém setu byly horší některé gemy na podání. Naštěstí využila Burdette jenom jeden ze sedmi brejkbolů. Masha si tam vybrala nějaké slabší chvilky na servisu, ale zase se jí výborně dařilo na příjmu, když Burdette ani jednou ve druhém setu nevyužila své podání. Jinak musím ocenit, že údery Mashy mají vynikající délku a všechno to padá k čáře. Masha hraje opravdu s velkou chutí. Jen tak dál! :)

Vika - Zheng: Asi bych mohl použít tu první větu, co jsem napsal k zápasu Mashy. :) Zápas Viky jsem neviděl, ale ten výsledek mě opravdu nadchnul. Zatím mi ty první kola trochu připomínají, jak hrály Masha a Vika letos na AO. Na US Open je ale jisté, že se nemůžou potkat ve finále...

Dneska přemýšlím, že bych na zápas Any mohl poprvé během US Open ponocovat. Snad to tedy začne opravdu od jedné...
Reagovat
smazaný uživatel
nechcu tě zklamat, ale komentátor se včera divil, že Roddick začínal už v 1:15, prý je zvykem, že to začíná o půl nebo někdy klidně i o třičtvrtě na dvě :) Tak nevím, uvidíš
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si to trochu proletel, diskusi o zvyhodnovani:) Nejak jsem to nepochopil. Hlavne teda Petra preci v sobotu nehraje ani nahodou...kde jste to vzali takove info?
Co vic, pokud by se zacly zohlednovat takove veci, ze nektera ma nahrono tolik a tolik, nebo ma astma, tak to by take mohlo skoncit u toho, ze se bude zohlednovat jestli nekdo nekomu umrel, kolik ma roku, jestli ma natazeny sval, nebo ma problem se sluncem, nebo ma alergii na antuku, tak bude mit fiftyny k dobru a pak se muze turnaj hrat i rok:) s takovymi ohledy:) to proste nejde, je to nesmysl... tommr to musis prece chapat:)

Jinak teda nevim jestli je Petra Serene uplne nej konkurentkou, spis bych rekl, ze Marie je teda dost slusne naslapnuta, ViKi taky jede. nezapominal bych o nenapadne Sam...takze jak ti organizatori maj odhadnout, ktera z nich se nakonec v tom finale se Serenou potka:)?! A jestli by nekomu meli hazet ty pomyslne klacky, tak asi Mase a ViKi, ktere jedou jak pily a komentatori je dost favorizuji... A to jestli do toho finale vubec Serena samozrejme dojde...neb ji ceka jeji velmi oblibena Jekaterina:D))), takze aby ji opet nevybouchala jak letos v Australii...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosímtě, ty to jenom nechceš vidět!
Oni přece znevhodňují i Marušku s Vikou. Dávají jim lehké soupeřky, aby byly ukolébáné a pak se lekly, až na ně vlítne nějaká lepší.:D

Obě dvě se zdají být nažhavené jako blázen. Včera jsem o tom v noci přemýšlel, když jsem koukal na Viktorku a říkal jsem si, že je možná naštvalo, jak dostali kapku napráskáno na OH a mají o motivaci na posmstu více. Ale Číňanka mě teda trochu zklamala, zdálo se mi, že je snad ještě menší než obvykle, že sotva vidí přes síť. Měl jsem jí ve své virtuální lize.:-(

To Serena si myslím, že dnes nevypadne. Když s někým vypadne, tak si příště dává pozor. Jenom snad Petrova ji porazila dvakrát za sebou, co si pamatuji, ale třeba i někdo jiný, nenosím to tolik v hlavě. Ale Makarova je nepříjemná levačka a pak s největší pravděpodobností Makiri, ta jí umí také prohánět. A navíc byla tuhle pěkně nekoncentrovaná a duchem jinde. Navíc hraje dost brzo, to jí vždycky štve, takže to s ní není vůbec tak žhavé.
Reagovat
tommr
ale no tak, pánové, jak jste přišli na to, že si myslím, že Petra bude muset hrát už v sobotu? Nic takovýho jsem nikdy neřek ... :)
Jediný na co jsem si stěžoval je to, že Petra musí hrát pořád jen okolo poledne, ale ani to nepovažuju za nějakej zásadní problém. Slabší soupeřky by Petra měla zvládat za všech okolností a na ty nejsilnější asi nebude stačit tak jako tak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Část příspěvku, která se týkala hracího rozvrhu USO, byla směřována ke spisovatelům nad tebou a druhá část o konspiraci, byla určena pro tebe.:))
To, že víš, že se na GS hraje obden, považuji za samozřejmé. I když by jsi na to mohl z těch chvilkových obav o Petru pozapomenout:)

Mimochodem včera, když jsem v noci koukal na Roddicka, tak jsem si uvědomil, jak minulý rok hodně pršelo a teď zatím nic. Tak doufám, že to tak zůstane a vše se odehraje normálně.:)
Reagovat
tommr
jak bych moh zapomenout na to, že se hraje obden, když do toho od samýho začátku vkládám naděje na to, že se Petra v průběhu USO aspon částečně zotaví z toho neskutečnýho zápřahu, kterej měla před USO ... :)
Co se týče deště tak to radši nepřivolávej. Mě úplně stačilo to co se dělo už první den a doufám, že tím byl pro letošek deštovej příděl USO vyčerpanej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť právě vím, že to máš v merku, jak to funguje.
To neplatilo pro tebe, dával jsem odkazy pepinovi, aby se mohl podívat, jak se bude hrát.:)
Byl bych také jenom rád, kdyby to tento rok proběho bez deště. On stačí někdy ten vítr. Jak to dnes vidíš s Andreou a Makiri? Ještě jsem jí tady hrát neviděl, není v nějaké nebývalé formě?
Reagovat
tommr
s Andreou to dneska moc optimisticky nevidím. V jednom rozhovoru si ted stěžovala na to, že není zvyklá hrát tolik zápasů a že má nějaký zranění. Navíc tady hraje i debla a mix takže toho má opravdu hodně. Cokoli jinýho než hladká výhra Kirilenkový by mě proto docela překvapilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je blbý s tím zraněním. Snad to není vážné, bala by škoda, kdyby to orozilo debla.:)
Reagovat
dadaft
tak Vika ukřičela a ubila Jie. tož gratuluju. vzpomínat není na co...
Reagovat
freeteepek
jsem to prospal. Normálně koukám na tenis. Hraje tam nějakej Rodick. A pak za chvíli už zas někdo jinej, jenomže mezitím hrála i Vika. To je hrůza tyhle noční šichty:-)
Reagovat
Sonja
Nevíte někdo,jak dlouho trval zápas Noleho? Nebyla jsem tu. Díky:-)
A jinak supr kluci- Nole, Janko!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Na Noleho byl příšerně dlouhý....99 minut.:-))

Tady jsou statistiky, bylo to v suchém triku.:
http://www.usopen.org/en_US/scores/stats/day11/1232ms.html
Reagovat
Sonja
Velmi děkuji, Oskare:-)))
A viděls ten zápas? Že bys mi jako trošku popsal, jak to vypadalo O:-):-D
Jsem hrozná, vím!
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.:) To gigin po mně chtěl včera nacházet úplné pohádky o jednom tenistovi.:)

Nejsi hrozná, ale já to jen přepínal, takže nemohu sloužit. Ale co jsem viděl, hrál dobře. Žádné trápení nebo nejistota. Podle statistik nenabídl ani jeden brejkbol. Teď s ním byl krátký rozhovor, nevím, jestli jsi to slyšela. Říkal, že to bylo o něco těžší než v prvním kole, že hráli delší výměny.
Reagovat
Sonja
Tak jo...i tak děkuju, statistiky vidím, vypadaj slibně, takže dobrý:-)))
A zítra kouknu na záznam, určitě ho chvíli budou dávat:-P:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě dobrý, uvidíme se ve finále.:-))
Reagovat
Sonja
Uvidíme, jestli se tam uvidíme...a jestli se tam uvidíme, bude mi potěšením, když se mnou zas jednou budeš fandit:-D:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale vtipálek!:))
Když se tam náhodou uvidíme, v což věřím, budeme každý sedět v jiné lóži a jenom si zamáváme, víš?:-D

Tak dobrou noc.:)
Reagovat
a.magerova
No no Oskar je náš !!! :-)))
Reagovat
Sonja
Oskar- Ne, zařveš na mě "Will you marry me?":-D...Dobrou noc...a v tom finále víš co...nezklam mě!!:-)))
a.magerova- klíííd, já si ho jen občas zapůjčím, zneužiju a vrátím:-D
Reagovat
a.magerova
A co já z toho jako budu mít?! Nabídneš mi za něj na tu dobu adekvátní náhradu ?! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vy baby jedny....:-D

Sonjo, to asi nepůjde, vedle mě bude sedět a. magerova a ta je přísná. To bych zařval jenom jednou a také naposledy. Následky by byly nedozírné.....
Máme totiž přísnou morálku a stanovy, vyloučili by mě. A ty by jsi si mě pak nevzala a já bych byl v tom fandění celý opuštěný.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No toto, už o mě handluje a ani jsem ještě nic neudělal a nic nekřičel, to jsou fakt poměry......,člověk dneska nemá žádné jistoty.:-))

Sakra, ten Andy jede, dělá mi radost. Možná se zmáčkne k životnímu turnaji, když ví, že to je naposledy. Hraje skvěle a užívá si to.:))
Reagovat
Sonja
a.magerova- No to vůbec, co se týče mejch, jsem ukrutně lakomá:-))))...
Ale Oskar očividně stejně nemá zájem...škoda ho:-(:-D
Reagovat
a.magerova
Oskar by do toho neměl co mluvit, zítra doplním stanovy o další paragraf :-)))
Ale tak když nechceš tak nechceš, zeptám se třeba Emy :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně napálil při mečbolu Darcise do klíční kosti. Ruku si podali...
Reagovat
Fandina
vzorní chlapci ...
Reagovat
Fandina
Nemyslela jsem si, že Lucie určitě vyhraje, jen těžko porážet hráčku která od začátku tlačí jako to dělala Petrovka dneska. Lucka nebyla úplně marná, ale pořád Naďa byla o krok vpředu. Přehrála jí nebylo to o hlavě. Podle mě.
Reagovat
Fandina
omluva ... patřilo to níže ve vláknu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych rekl ze to bylo o hlave. Vdyt to bylo vyrovnane a rozhodovaly vdycky koncovky setu ktere Lucka nezvladla :(
To ze ale byla Nada utocnejsi ale nepopiram.
Reagovat
Fandina
Tak trochu ty koncovky byly smolné, v pravý okamžik selhala herně, což ve vyrovnaných zápasech je cchyba. Nemyslím si, že se bála, že to nedá, na to je dostatečně dlouho na okruhu, herně to nevyšlo, špatný úder, úvaha o něm. Herně byla slabší v koncovkách, ale chtěla.
Reagovat
pepin
21.50 Já jsem měl také dojem, že to Petra vzala jako záležitost, která je předem rozhodnuta, místy mně připadala taková laxní, jakoby bez zájmu, však já to dohraju. Také jsem zvědav, kdy se dostane na pořad až večer a ne pořád v pravé poledne, nebo hned po. Je také fakt, že těch holek je moc a spousta zápasů je naprosto nezajímavých a v podstatě dopředu rozhodnutý. Možná by nebylo od věci to trochu změnit a přeorganizovat.
Reagovat
Fandina
Petra dneska jakoby mimochodem a postupně hrála a vyhrála, takže super a uvidíme jak se připraví na Marion a jak budou obě hrát. Marion jsem tu hrát neviděla, tak vůbec nevím, ale těžko soudit. Také si myslím, že už by bylo pro Peťulu super hrát večer tak s Marion snad už to vyjde.
Reagovat
Fandina
Petře k postupu do čtvrtého kola a jen tak dál. Dnes to bylo s přehledem tak přeji příště také tak a držím palce!
Reagovat
pepin
Nevyjde, koukal jsem ted a je psaná na 17 hod.zítra.
Reagovat
Fandina
Na 17:00 jsou zatím všichni, to je orientačně ne, pak to rozhodí, alespoň to tak bývá, podle toho až se všechno dohraje a budou konkrétní dvojice tak pak udělaní rozdělení na kurty a dopoledne bychom to už měli vědět podle jejich ofika.
Reagovat
tommr
mě příjde, že to pořadatelé dělají Petře naschvál - možná, že to je součást jejich taktiky jak rozhodit jednu z největších konkurentek domácí hvězdy ...
Tomáš Berdych hrál včera poslední čtvrtej zápas na C11 a zítra hraje poslední čtvrtej zápas na LAS - ten zřejmě nikomu nevadí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vidis taky ve vsem spiknuti, rekl bych ze je to nahoda :O
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši, vždyť Petra ani zítra nebude hrát. Hrála dnes a bude hrát v neděli, pokud je mi známo.
Předběžný rozvrh zde:
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule12.html

A domácí hvězda hraje od 13:00, což není také žádný med, takže proč ty konspirace, tommr?:)
Reagovat
Fandina
Ty úvahy o sobotě 17 hodin jsou zřejmě kvůli tomu že někde jako TP je v předběžném rozpise

http://www.tenisportal.cz/live/#inscore_ifheight_xdc_3440
Reagovat
tommr
protože Petra na rozdíl od tý domácí hvězdy odehrála v období 8.8-31.8 celkem 16 zápasů v průběhu 24 dní, má astma a když musí hrát v tom největším horku tak na kurtu sotva leze. Takže by si snad od pořadatelů za jinejch okolností zasloužila aspon minimální ohledy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odkaz nesleduji, nevím, proč je to tam psáno. Zítra se budou dohrávat zápasy třetího kola.

Zde je ještě rozpis turnaje:
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/eventschedule.html?promo=subnav
Reagovat
Fandina
Bylo by to logické, že Petra bude až v neděli, na sobotu už ofiko už celkem zaplněné a na programu má být osmifinále neděle pondělí, tak v neděli. Asi si to zjednodušují různé portály, když je známo služení hned to šoupou na další den od 17 hodin všechny. Je to třeba i tady
http://www.livesport.cz/tenis/#
Reagovat
smazaný uživatel
No promiň, ale to je snad věcí každého hráče, kolik odehraje zápasů a na co se cítí. Když si naplánovala hrát pět týdnů v celku, tak s tím musela počítat.
A nevím, proč se rozčiluješ, když bude hrát až v neděli a ani se neví v kolik hodin.
Tvůj příspěvek je tendenční a konspirační, oni asi nemají nic jiného na práci než sledovat soupeřky domácí hvězdy a snažit se je znevýhodnit.
Naopak Petra bude zvýhodněná tím, že začala hrát v pondělí a bude hrát čtvrtfinále v úterý a pak bude mít před semifinále dva dny volna. Ale možná udělají nějaký zvláštní program, aby Petru znevýhodnili....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, asi si to ty portály takhle zjednoduší, když už vědí ty dvojice a pak k tomu napíší datumy. Vždyť chlapi ještě nedohráli také třetí kolo, tak nebudou už holky hrát osmifinále. Na GS bývají ty zápasy obden, když neprší nebo něco...
Reagovat
tommr
já se ale vůbec nerozčiluju - dneska jsem naopak moc spokojenej protože Petra vyhrála ... :)
Reagoval jsem jen na pepinův příspěvek kde píše "Také jsem zvědav, kdy se (Petra) dostane na pořad až večer a ne pořád v pravé poledne, nebo hned po ... " a s tím se nedá než souhlasit - pokud to pořadatelé nedělají vyloženě schválně tak jsou vůči Petře přinejmenším bezohledný ...
Co se týče toho programu - Petra si ho sice stanovila dobrovolně, ale asi nečekala, že to bude až tolik zápasů. A pořadatelé by jí měli vyjít vstříc už z toho důvodu, že tam hrála i pro ně když se na to ty ostatní hvězdy vykašlaly. Aby se pak nedivili až jim tam příště Petra taky nepojede ...
S tím, že Petra bude mít později určitou výhodu máš naopak pravdu zase ty. Otázka ale je jestli se tak daleko Petra vůbec dostane a jestli předtím nezkolabuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já vím na co a na koho jsi reagoval. Ale Petra si ten nabitý program asi kvůli něčemu vybrala. Možná kvůli tomu, že potřebovala hodně ostrých zápasů a chtěla si to vyzkoušet. Nemohla vědět, že dojde všude daleko, ale kdyby jí to zatěžovalo, mohla se odhlásit bez jakékoliv penalizace z New Havenu. Sama říkala, že jí to vyhovovalo. A že se na to ostatní vykašlaly? To je zase jejich věc, ony došly a odehrály více zápasů na OH než Petra.
Mně naopak přijdou bezohlední pořadatelé Wimbledonu, kde strkají hráče po všech možných zapadlých kurtech, když prší, hrají se klidně dva zápasy denně apod.....
Takže to jsou jen subjektivní pocity. Vím, že máš o Petru starost, ale s tím, že jí účelově znevýhodňují, nemohu souhlasit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a když se to Petře nebude líbit, jak to měla nabité a nebude tam příští rok chtít jet, tak nepojede. Ono se to nezblázní, přijedou zase jiné hvězdy.
A co jsem dnes četl komenty, tak hrála jen tak lehce, aby postoupila, žádnou zbytečnou divočinu, aby se neunavila, takže se určitě šetří.
Bartoli je v pohodě, určitě jí porazí.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak take Petra byla na kurte jen neco pres hodinu, takovy lehci trening si myslim :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je dobře, že se tam moc nezdržela. Koukal jsem do statistik, že jí v každém setu jednou brejkla a v klidu si to asi zajistila.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby to nebyla už ta únava... mně se Petra včera nějak nezdála, přecijen s jedním breakem to neni uplně 100 % pod kontrolou...
Když jsem pak chvíli koukal na Sharapovovou, byl to jinej level :/
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuální hit na Twitteru: Maria Šarapova se vyjádřila, že její vztah se Sašou je "over", a to již do jara. Jen prý čekala, zdali se ji na to nějaký novinář zeptá, což se stalo až dnes.
Reagovat
Fandina
Na jaře mluvila o svatbě a Saša se zalekl, jak to tak bývá, třeba ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ze by vlastni zkusenosti? :P
Reagovat
pepin
Ahoj, jestli se nezalekl, že moc heká a dělá rámus.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska mam nejakou kecavou promin, nechtel rejpat Fandino :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pravda, tady jsem našel článek...
http://www.usatoday.com/sports/tennis/story/2012-08-31/us-open-maria-sharapova/57487364/1

No vidíš to, gigine. Tak je Masha zase volná. :) Ale ne, se Sašou jim to slušelo a je to trochu škoda. Na druhou stranu chápu, že to pro ně asi muselo být těžké, když se moc často neviděli. A taky chápu, že to Masha nechtěla říkat... Tak aspoň z toho budou mít radost někteří její obdivovatelé. :) Já si hlavně přeju, aby Masha byla šťastná, ať už s někým bude nebo ne. Pořád je mladá a věřím, že nás ještě hodně dlouho bude bavit svým tenisem a oslňovat krásou. Na vdavky a podobné věci má dost času. :)

Její dnešní zápas okomentuju zítra. Teď se mi chce spát... Přeju hodně štěstí Vice! :)
Reagovat
Fandina
Wheelbow :-))) tak ono se to tak říká, že holky touží po vdavkách mnohem víc a kluci to nějak neřeší, tak mě to tak napadlo, jestli to tak u nich také nebylo. Ale je fakt, že od jara s ním nebyla k vidění na rozdíl od loňského roku, kde jí sem tam na turnajích doprovázel. A Mária je třeba na lovu .-))) je volná a proto se jí třeba lépe bojuje a vyhrává v tenise :-))) zdá se mi, že je teď víc usměvavá a bezstarostná. Nebo to může být zase žertík Márie, jako s ne/ostříhanými vlasy ... úsměv
Reagovat
Fandina
tak tos mě rozesmál ... to je možné, že se zalekl hekání a rámusu ... to mě nenapadlo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jen skoda ze Maria neni muj typ :( Moc vysoka a jeji pohled se me zda trosku zly az arogatni..Kazdopadne dobre vedet, Monty bude urcite jasat :)
Reagovat
Fandina
Wheelbow :-))) je dobré vědět o svobodné nezadané ... úsměv

Také je možné, že Márii jde o mediální pozu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Who is Robson? :o Zapas jsem nevidel, ale mrzi me to hodne, predchozi oba zapasy cinanky jsem videl a hrala svuj pekny agesivni tenis. Veril jsem aspon v to 1/2 :(
Petru jsem videl druhy set a hrala to co potrebovala, uvidime dal a,le moc ji to preju :)
Lucku s Nadou jsem videl cely zapas a Nadu mam rad. Sice neee dneska ale celkove, trosku retro a ja rad vzpominam. Nada se posledni dobou nezda asi chytla posledni dech, ale dneska Lucce ve vypjatych chvilkach selhala hlava(ruka)
Nevadi Lucy, priste to vyjde.)
Reagovat
mac.hall
Úvodní titulek článku je velmi příznačný pro hru Petry v letošním roce. Její hra je objektivně provázena spoustou chyb a není vidět žádná změna k lepšímu. Obávám se , že s takovýmto tenisem skončí již v příštím kole. I když , s formou Bartoli to letos vypadá také všelijak a navíc ji Petra nedávno spláchla v Montrealu. To ale pravděpodobně zavzpomínala na své lepší tenisové okamžiky. Nedovedu si představit , že by ve formě , kterou zatím na US předvádí mohla uspět.Nechám se překvapit a budu doufat , že se Petra pochlapí.
Reagovat
vendulkabendulka
S tim pochlapenim jsi me vydesil, radeji prosim ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neroznesla takhle náhodou Petra Hopsandu onehdá v Torontu? ;-)
Reagovat
tommr
v Torontu letos hráli muži, Petra s Marion spolu hrály v Montrealu ...
Reagovat
Fandina
tommr ... my jsme to pochopili ... úsměv
Reagovat
VlS
H+H jdou dál. Gratulka holky, jen tak dál.
Reagovat
VlS
ale dík za odvážnej tenis až do konce, tz se opravdu jen tak nelekneš.
Reagovat
patriks
Lucka Šafářová ukončila svoje působení v singlu na US Open dvojchybou. To se vidí opravdu málokdy.
Reagovat
EllNino
Jo Lucie ....tahle holka bude asi navždy tou tenistkou s udery na top 10 a hlavou na top 500 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Věcná. I Azarenka patří do Top 500 ;-)
Reagovat
Fandina
Petrovka byla jak válec ... tlačila víc no ...
Reagovat
EllNino
Máš recht ....trochu blbě řečeno ....s hlavou , která někdy stačí na hráčky top 10 a někdy nestačí na hráčky top 500 ;) ...
Reagovat
Fandina
EllNino, janekda třeba tak nějak, ale jestli to nebude také tím, že hrála jen s 22 na žebři a obě podobně ... samo dvojchyba na konci je k vzteku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl. Ale k postupu Lucky jsem byl mírně skeptický od začátku. Pamatujete na Paříž 2007? Tam ani v té největší formě Lucka neporaila Naďu. Ona to prostě na Lucku umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na ten zápas si pamatuju. Lucie předtím vyřadila Světlanu a Justine, ale v tom finále se jí, tuším, na začátku druhého setu ozvalo nějaké zranění - rameno nebo břišní sval, už nevím. Dost ji to limitovalo při servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Off topic - dokážete někdo pochopit kurzy sázkovek, např. Tipsportu, na zápas LiNa - Robson? Laura měla 6,10!!! Já neříkám, že bych na to vsadil barák, ale to bylo tak max. 1,4 na LiNa, 2,5 Laura. A strašně jí to přeju! ;-)
Reagovat
freeteepek
Sázkovky vycházej hlavně z postavení na žebříčku a ze statistik vzájemných utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
sázkovky dávají takový kurz, aby v obou případech vyhrály. Na začátku nastaví nějaký kurz, zhruba jak říká freeteepek. Potom mění kurz podle poptávky.
Reagovat
VlS
Tak Peťo, v dalším kole čeká Králíček Duracell, vydrží hopsat daleko dýl, než byste čekali :-)
Reagovat
Fandina
nestraš snad nevydrží ..... ne ne ne :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je špičkovej vtip,dávám palec nahoru
Reagovat
Fandina
jasňačka VlS je supeeeeeeeeer
Reagovat
freeteepek
Servis je základ. Petra hrála to, co potřebovala. Soupeřka jí nedonutila k tomu, aby musela přepnou na vyšší level. Sem tam nějaká ta chyba, v čem je problém? Přece se nebudu nějak moc snažit v takovým vedru:-)
Reagovat
dadaft
zato Lucinka teď těsně projela první set. škoda přeškoda.
pojď Lucinko.
Reagovat
Fandina
tak nějak. A podobně mohla mít brejk v první hře druhého, škoda.
Lucko pojď pojď pojď
Reagovat
dadaft
brejk !!!
Reagovat
Fandina
Lucka brejk ve druhém na 4:3 a poplácává se po boku nožičce tak teď potvrdit a pujde to Luckoooooooo držím palce pojď
Reagovat
Pe3k
Gratulacion Petrulíno :) Keep wining...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist