Srichaphan míří do politiky

11. 4. 2011, 16:13
Aktuality 3
Bývalý thajský tenista Paradorn Srichaphan se vydal na politickou dráhu. Někdejší devátý hráč světového žebříčku oznámil, že bude kandidovat v červencových parlamentních volbách za novou stranu Chart Pattana Puea Pandin.
Profily hráčů
Paradorn Srichaphan

"Chci využít své vědomosti a schopnosti k řešení problémů a k tomu, abych pomohl sportu v naší zemi," uvedl dnes Srichaphan na tiskové konferenci, na kterého ho doprovázela i Miss Universe z roku 2005 Natalie Glebová, s níž se nedávno po třech letech rozvedl. "Když budu užitečný pro svou vlast, budu šťastný. Zaměřím se na sport," dodal jednatřicetiletý Thajec.

Srichaphan se ve své zemi proslavil poté, co jako první Asiat pronikl do nejlepší desítky světového žebříčku. Vítěz pěti turnajů ATP několik let nehrál, kariéru ukončil loni po nehodě na motocyklu, při níž si zlomil obě zápěstí.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
no fakt...má pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
To si nezasloužíš PARADORNE, žádný komentář, všichni na tebe SE.OU ! :)

Nikdy jsem tě neměl rád, kdysi musel Nalba otáčet na AO s tebou z 0:2, obrat se podařil, ale proč jsi mi ty nervy dělal HOLOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Thajská politika ? To je jedna kur.a vedle druhý, jen si vybrat kam a co strčíš, závidím ti !
Reagovat
Ananas
No co já vim tak Srichaphan proti Nalbovi na AO nikdy nehrál, tak nevim kde to bereš..:DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist