Srichaphan se vrací po zranění zápěstí

26. 9. 2009, 15:01
Aktuality 4
Více než dva roky nehrál Thajec Paradorn Srichaphan na žádném z profesionálních turnajů. Bojoval totiž se zraněním zápěstí, které mu nedovolilo hrát. Svůj návrat, byť zatím jen v deblu, uskuteční na domácím klání v Bangkoku.
Paradorn Srichaphan

Třicetiletý Paradorn Srichaphan začal mít zdravotní problémy koncem roku 2006. V následující sezoně ještě odehrál pár zápasů, od března se však na žádném turnaji neobjevil, aby v pak v listopadu podstoupil operaci pravého zápěstí.

Problémy bývalé světové devítky přetrvávaly a z několika ohlášených comebacků nakonec sešlo. Nyní by měl být návrat jistý: příští týden je přihlášen do soutěže deblistů na domácím turnaji ATP v Bangkoku, kde se představí po boku krajana Danaie Udomchokeho.

Srichaphan během své kariéry vyhrál pět turnajů ATP, naposledy triumfoval před pěti lety na trávě v Nottinghamu. Na grandslamech hrál třikrát v osmifinále, kterých dosáhl v letech 2003 a 2004 ve Wimbledonu, na US Open a v Melbourne.

Ve čtyřhře se nikdy nedostal ani do finále. V Bangkoku budou soupeři Srichaphana s Udomchokem mj. vítězové French Open a US Open Dlouhý s Paesem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
weak
1.kolo debla:

SRICHAPHAN/UDOMCHOKE vs. KOHLMANN/PEYA

DLOUHYÚ3KOCH - BUTORAC/R.RAM
Reagovat
weak
http://www.atpworldtour.com/posting/2009/1720/mdd.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem před nějakou dobou slyšel, že chce závodit na motorkách..kaskadér :-D. Velká asijská stár, zase bude zdravit diváky tím thai-pozdravem :-). Talent, atletickej, rychlej, dynamit v úderech, už horší spolehlivost nebo taktika, hodně se jednu dobu říkalo, že mu chybí skutečně kvalitní trenér. Když měl den, potrápil kohokoli, když den neměl, potrápil sám sebe :-). Trošku podobnej typ jako Gonza nebo Blake. Jistota vysokýho čísla jak v kolonce winnerů tak ue. Právě jeho forhend je podobnej Blakeovi, spíš flat..jednoruč bekhend někdy super, někdy na hov.. Naposled jsem viděl jeho mač s Fedexem v Basileji 2006 tuším. Velmi pěkná podívaná.
Reagovat
smazaný uživatel
jj na ten zapas v basileji si pamatam vyhral som dost vela penazi paradon tam hral vyborne a stavil som ze vyhra set chytil som okolo 13 kurz:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist