Start Ivanovičové je v ohrožení

8. 8. 2008, 12:11
Aktuality 3
Olympijská soutěž v Pekingu možná začne bez momentálně nejlepší tenistky světa. Ana Ivanovičová stále nemůže naplno trénovat kvůli bolavému palci, píše na svých oficiálních stránkách.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

"Palec mě pořád bolí, nemůžu kvůli tomu trénovat. Podstupuju léčbu laserem, ale je frustrující, když se nemůžu připravit, jak bych chtěla," píše Ivanovičová.

"Doufáme, že je to jenom šlacha, ale to, že nereaguje na laserovou terapii napovídá, že by to mohla být zlomenina - i když to neodpovídá posledním výsledkům magnetické rezonance," dodává její agent.

Pokud se Ivanovičová včas uzdraví, bude její první soupeřkou Ukrajinka Maria Korytcevová, 53. hráčka světa. V případě postupu by se Ivanovičová mohla ve druhém kole utkat s Lucií Šafářovou.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Té v pr... Další kočka bude chybět a já debil před chvíli na ni vsadil že bude v semifinále a tohoto článku sem si všim až už sem to měl vsazeno. Tiket v čudu
Reagovat
dabelsobul
No, treba to tak vazny neni, ale podle poslednich zprav to dobre nevypada :( Na ten palec si stezuje uz delsi dobu, tezko se ji to behem par dnu vyrazne zlepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
jen se koukej uzdravit Aničko, byla by tě určitě škoda!!! ty kočko jedna!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist