Štěpánek s Fishem ve washingtonském finále neuspěli

4. 8. 2013, 21:00
Aktuality 2
ATP WASHINGTON - Radek Štěpánek na deblový titul na turnaji ve Washingtonu nedosáhl. Vítězné tažení zkušeného českého reprezentanta a jeho amerického partnera Mardyho Fishe ukončila v dnešním finále francouzsko-srbská dvojice Julien Benneteau a Nenad Zimonjič, jež vyhrála 7-6 7-5.
Profily hráčů
Mardy Fish a Radek Štěpánek

Čtyřiatřicetiletý Štěpánek usiloval o sedmnáctý deblový titul v kariéře a první v sezoně. Předchozí tři vybojoval s Indem Leanderem Paesem v minulém roce, ten poslední v říjnu na turnaji Masters v Šanghaji. Ve Washingtonu český daviscupoví vítěz také získal v roce 2011 svůj dosud poslední triumf ve dvouhře.

- ATP 500 WASHINGTON -
(Spojené státy, tv. povrch, 1.295.790 dolarů)
nedělní výsledky (04. 08. 2013)

Čtyřhra - finále:
Benneteau/Zimonjič (Fr./Srb.) - Fish/Štěpánek (USA/ČR) 7-6(5) 7-5

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
horska.kraslice
Škoda, přála jsem Mardymu. Ale i finále je dobré po zdravotních potížích, které měl. Tak Mardy, hodně dalších úspěchů a hlavně zdraví!
Reagovat
kohlik
Tak Radek změnil značku strojení?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist