Štěpánek s Nestorem jsou ve finále Australian Open!

28. 1. 2016, 07:04
Aktuality 198
Radek Štěpánek postoupil popáté v kariéře do finále grandslamového turnaje ve čtyřhře mužů. Sedmatřicetiletý Čech s o šest let starším Kanaďanem Danielem Nestorem v dnešním semifinále Australian Open zdolali uruguaysko-španělskou dvojici Pablo Cuevas a Marcel Granollers a Štěpánek tak v Melbourne může navázat na své triumfy z Australian Open 2012 a US Open 2013.
Radek Štěpánek

Sedmatřicetiletý Radek Štěpánek a třiačtyřicetiletý Daniel Nestor spojili síly na začátku sezony a plánují zaútočit na Turnaj mistrů. A již na druhém společném turnaji a prvním grandslamu dávají svým ambicím dobrý základ.

Na Australian Open Štěpánek s Nestorem vyhráli všech pět zápasů a postoupili do finále. V boji o něj dnes udolali 7-6 6-4 šestnáctý nasazený pár Uruguayce
Pabla Cuevase se Španělem Marcelem Granollersem.

Radek Štěpánek a Daniel Nestor (© Facebook Radka Štěpánka)
Radek Štěpánek s Danielem Nestorem (© Facebook Radka Štěpánka)

Semifinálový zápas na kurtu číslo 3 začal kvůli dešti se zhruba tříhodinovým zpožděním a česko-kanadský pár hned ve třetím gamu ztratil servis. Hned si ho ale vzal zpět a od té doby už o podání nepřišel.

První set měl dramatické vyvrcholení. Štěpánek s Nestorem za stavu 6-5 nevyužili setbol a rozhodnutí přinesla v tie-breaku až 24. výměna. Veteránský tandem ve zkrácené hře odvrátil tři setboly, sám využil svou až celkově šestou příležitost a vyhrál 13-11. Druhý set rozhodli tenisté, kterým je v součtu 80 let, brejkem hned z prvního gamu. 

Štěpánek tak postoupil do svého 5. grandslamového finále a druhého v Melbourne. Dosud získal dvě grandslamové trofeje a obě s Indem Leanderem Paesem - na Australian Open 2012 a US Open 2013. 

Osminásobný grandslamový šampion Nestor si zahraje už 17. finále, nicméně první po téměř čtyřech letech. Na Australian Open má finálovou bilanci 1-3, když jediný triumf slavil v roce 2002 s Markem Knowlesem. Ve sbírce má také čtyři trofeje z mixu.

"Skvělý pocit, snad nám forma vydrží i do posledního zápasu," řekl Štěpánek serveru iDnes a Radiožurnálu a ke spolupráci s třiačtyřicetiletým Nestorem dodal: "Máme 80 let zkušeností, které nám pomohly, aby nám to začalo fungovat takhle rychle."

"Postup beru jako odměnu za všechno, co jsem v minulých dvou letech obětoval návratům po zraněních. Mám radost a věřím, že toho mám ještě dost před sebou," přál si karvinský tenista, kterého čeká páté deblové grandslamové finále. Kromě Melbourne dokázali s Paesem zvítězit také na US Open 2013.

Murray a Soares budou hrát o první titul
V sobotním finále se Štěpánek s Nestorem utkají s Jamiem Murraym a Brunem Soaresem. Sedmý nasazený britsko-brazilský pár startuje rovněž na prvním společném grandslamu, před ním však ovládli turnaj v Sydney a po dnešní hladké semifinálové výhře 6-3 6-1 nad fracouzským duem Adrian Mannarino a Lucas Pouille vyhráli už 9. zápas v řadě.

Murray i Soares budou v Melbourne usilovat o první grandslamový titul ve čtyřhře mužů. Devětadvacetiletý Skot Murray, bratr Andyho, je ve finále potřetí v kariéře a zároveň na třetím grandslamu v řadě. Loni v boji o svou nejcennější trofej neuspěl s Australanem Johnem Peersem ve Wimbledonu i na US Open. Třiatřicetiletý Brazilec Soares hrál finále dosud jen na US Open 2013, tehdy s Rakušanem Alexandrem Peyou prohráli se Štěpánkem a Paesem.

 

• AUSTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
čtvrteční výsledky (28. 01. 2016)
• Čtyřhra - semifinále •
Nestor/Štěpánek (Kan./ČR) - Cuevas/Granollers (16-Urug./Šp.) 7-6(11) 6-4
J. Murray/Soares (7-Brit./Braz.) - Mannarino/Pouille (Fr.) 6-3 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

198
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
martineq
Strašně to Radkovi přeju a tímto mu chci popřát GL do finále páč si myslím , že ho budou s Nestorem potřebovat. Ted příjde ten nejtvrdší oříšek....Jamie má neskutečnou fazonu a Bruno ten se na špici tak nějak drží pořád. Tak snad to cinkne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky mu to hrozně přeji. štve mě, že 4hra je úplně na okraji. Na semi ani nenajdeš záznam či highligts. Eurosport player má uplně pobleble udělané přehrávaní záznamů. V tom to má super tennistv.com, ale ty nevysílají žadné GS
Reagovat
EllNino
highlight je na webu ausopen.com v sekci highlights :) jsou tam i highlighty Háček :)
Reagovat
smazaný uživatel
no to vím, to jsme viděl, ale je krátké jak nic a navíc zabírané z blbého úhlu. Víděl jsem ráno u snídaně poslední 2 gamy na eurosportu playeru, kde mají kamery na všech kurtech
Reagovat
martineq
Kiske007 Poradím Vám :-) Založte si účet třeba u sázkové společnosti bet365 a oni tam mají streamy spousty zápasů. Vložíte tam nějakou menší částku kterou neprosázíte a pouze si ji tam necháte ležet a můžete se koukat až do aleluja. Neberte to prosím jako reklamu ale já to tak dělám také. :-)
Reagovat
martineq
A nebo pak ještě zbývá taky možnost přes web http://sportlemon.net/tennis ale tam je spousta otravných reklam. :-(
Reagovat
darek.vrana
Na to zase funguje adblock.
Reagovat
martineq
no adblock používám ale ty reklamy tam otravujou přímo v tom streamu ..vyskakujou tak různé okna atd :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik si Štěpánek už vydělal peněz ? popřípadně kolik by měl kdyby celé AO vyhral ? nemužu tě nikde dohledat díky
Reagovat
Cico93
Na také veci tu je Frick, počkaj až dojde.
Reagovat
Frick
za výhru v deblu je něco přes 200 000 USD brutto... Pro jednoho člena týmu.
Reagovat
Frick
Co myslíte, neměli by odehrát zkušebně nějaký turnaje, aby se lépe připravili na LOH?

Napadá mne IW nebo Miami. Hraje se to dva týdny ale na dva sety a TOP 32 má o kolo méně. Takže to není moc velký záhul a Tom by se tomu deblu bránit nemusel.

Na druhou stranu, aby se Radek nebude chít s Nestorem trhat partu, že?
Reagovat
kada.tom
předpokládám, že ti dva budou spolu na OH hrát, takže by měli určitě spolu nastoupit na nějakém turnaji a zkusit si souhru, byť se znají asi dostatečně (očekávám určitě debl Berdych/Štěpánek) v rámci DC, pokud Tomáš bude reprezentovat (nevím, jaký má program do sezóny)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek o tom mluvil, že pár několik menších turnajů zkusí spolu. Mám pocit, že jeden hráli na podzim, ted si dají DC ...

Nevíte na jakém povrchu se bude na LOH hrát?? Antuka??
Reagovat
Fandina
tvrdý
Reagovat
Roger_Federer
Uz se to tady resi 2 rok..tvrdy.
Reagovat
tommr
aspoň v tom deblu. Měl by se na něj ještě víc soustředit, protože debl je ted už jeho jediná šance na velký úspěchy ... :)
Na finále se už moc těším a doufám, že to bude někde k vidění. Šance Radka s Nestorem na titul vidím jako poměrně slušný ... :)
Reagovat
PetaM
Určitě má větší šanci, než H+H :D

Jinak teda nevím nevím, jestli se někdy odhodlá skončit singla ... Podle mě chce být jako Jarda Jágr. Ty jeho statusy na FB ... Odhodlanost hrát singla na nejvyšší úrovni ... Ale souhlasím, že v deblu má šanci na mnohem větší úspěchy. Bryani jsou na tom teď bledě a klidně by s Danielem mohli být světové jedničky ...
Reagovat
tommr
ani Háčka nejsou úplně bez šance. Chce to jen nepodělat se z Hingisový už předem ... :)
Co se týče Radka a Nestora tak jako budoucí světový jedničky je sice nevidím, ale letošní TM by určitě vybojovat mohli ... :)
Reagovat
EllNino
tak Radek ukázal v Austrálii, že ta stovka v singlu zase nevisí tak vysoko :) ...a pokud bude zdravej, tak je to furt takový pěkný zpestření těch bouchačů, takovej lehce nádech staré školy :) ...Debl mu jde furt výborně a toho může hrát ještě hodně dlouho :D a bude, on se tenisu jen tak nevzdá a v tom bych ho nepřirovnal k Jágrovi, ten je pořád jeden z našich nejlepších hokejistů ...ale spíš k Haškovi :D
Reagovat
darek.vrana
A on ho ten singl v deblu nějak omezuje či co? Myslíte, že kvůli singlu málo trénuje na debla nebo jak? Proč mu pořád všichni předhazujou, že by měl končit? Dokud má chuť a žebříček, tak ať hraje! Já naopak doufám, že bude hrát co nejdéle, protože mě jeho tenis baví a vždycky se na něj rád podívám, i když třeba na challengeru. Navíc myslím, že v jeho silách je klidně ještě vyhrát nějakou menší 250ku typu Bogota apod.
Reagovat
EllNino
rozhodně ..v Melbourne ukázal, že zvlád i více duelů zasebou, takže ať hraje, je to radost, když mu to jde :)
Reagovat
Romario
Teď je třeba aby se Novak pořádně připravil na Franch open. Na loňským FO vypadal neporazitelně a nakonec ho Stan udolal v životním zápase. Nechce se mi věřit že by se tohle opakovalo dva roky po sobě. Abych pravdu řekl nevidím někoho kdo by mohl Noleho zastavit. RF a antuka na 3 sety to je scifi, Andy tu antuku taky nemusí, Stan nevěřím že zopakuje co loni a Rafa se začíná stávat Noleho nejoblíbenějším soupeřem. Takže Nole do toho.
Reagovat
Romario
Už včera jsem tu psal, že po vyřazení Wávry nikdo nemá na to aby Noleho potrápil. jediný Stan může Noleho přetlačit a to ještě tak jednou z šesti zápasů. Nole je prostě fenomén a jsem rád že se můžu na jeho tenis koukat a fandit mu. Je to sympaťák a férovej chlap, který umí ocenit kvality soupeře. Přeji mu jen pevné zdraví a aby překonal všechny rekordy co jdou.
Reagovat
spaniel
Ty jsi taky pěkná korouhvicka. Takové fandy mu přeji ;)
Reagovat
babolat.cz
FO10
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
janek_da
VAMOS BA11
Reagovat
babolat.cz
jako tréning dobrý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec z toho byl pěkný zápas, který mě vtáhl a který jsem si užil. Po prvních dvou setech to vypadalo na rekordní Waterloo, ale Roger ukázal neskutečný charakter a bojovnost, ve třetím setu to z něho spadl, začal hrát výborně a některé výměny byly fakt kaviárové. Ve čtvrtém to bylo naprosto vyrovnané, ale stále stejná píseň. Roger své šance nevyužil, Djoker ne. Nicméně, výměna za stavu 15:30 v předposledním gemu je bezpochyby výměnou turnaje. Kolik takových skvělých výměn už tihle dva předvedli? No, nic, jediný, kdo může zachránit tenis je teď Sfinga. Nikdy jsem nevěřil, že to řeknu, ale budu ho dost tlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker ano. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, pořád stejný, pozdě začal bojovat Roger a Novak jeho dosavadní úroveň hry na turnaji dokáže převýšit o několik levelů, vždyť on by trefil i tu nejmenší skulinku, která by se naskytla, hraje bezchybný tenis a dokud se nezačne porážet sám, tak ho neporazí vážně nikdo :( Gratulace k 6. titulu z Austrálie ;)
Reagovat
janek_da
a když není skulinka, tak dá pásku
Reagovat
spaniel
Pozdě se Roger vzbudil. Pořád ta samá písnička.
Reagovat
steve79
Je to pravda. Je až neuvěřitelné, jak si jsou zápasy podobné. Stav je 2:1 na sety a pak má Roger malou šancí na podání a tu nevyužije Mám na mysli dnes stav 0:30 v prvním gemu při podaní Djokoviče a pak je průběh vyrovnaný a konci setu příjde Fedex o servis skončí to 3:1 na sety.
Reagovat
steve79
Stalo se to na Wimbledonu 2015, US Open 2016.
Reagovat
Cico93
AO 16
Reagovat
Marduch
Při top zápasech s Djokem bývá Roger ve 4. vyšťavenej. Bohužel. V tom je i výhoda Noleho obouručáku, rozloží únavu do obou rukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a ještě k tomu za stavu 0:30 DJoko třikrát trefil druhý servis. Tam to mělo přijít. Bylo vidět, že je Nole rozhozený.
Reagovat
Cico93
Jj tam to Roger trestuhodne povyhadzoval. Z toho mal vyťažiť viac.
Reagovat
Marduch
Jakoby Roger proti Nolemu nastupoval se stejným "mindsetem", jak nastupuju Berďa proti top4.
Reagovat
steve79
Škoda, že Roger prohospodařil dva sety, ale Djokovič hrál fakt úžasně. Třetí a čtvrtek set hrál parádně. Porážka Djokoviče by byla velkým překvapením.
Reagovat
mahycek
To zatínání pěstí a ten výraz v obličeji, myslím při hře, k divákům, to je něco hrozného. Proto si většinovou oblibu nikdy nezíská.
Reagovat
SubOptikT
A koho to zajímá ...
Reagovat
spaniel
Tak jeho fandové se věčně ptají, proč ho lidi nemají rádi. A tady máš jednu z odpovědí. Měl bys poděkovat.
Reagovat
SubOptikT
Tak jestli je to kvůli tomu, tak to je mi jich líto ... není to nic nenormálního, Federer se taky netváří bůhví jak a Nadal taky ...
Reagovat
spaniel
Těch důvodů je nejspíš víc, toto je jen jeden z nich. Mne se jen nelíbí jeho tenis a kultura, co jeho famílie vnesla do tenisu.
Reagovat
SubOptikT
Víceméně je mi to celkem putna. Pár fanoušků má a určitě nehraje ten tenis kvůli jejich množství.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou kulturu máš na mysli? Šak Djokerovci se dost uklidnili už, ne? :) To byly ty divoké začátky.
Reagovat
babolat.cz
je to Slovan, narozdíl od jiných se za to nestydí, obdivuji ho.
Reagovat
spaniel
Je to balkanec s ruským náboženstvím...
Reagovat
babolat.cz
rusové tohle náboženství rozhodně nevymysleli
Reagovat
spaniel
Je nepíšu o tom, kdo ho vymyslel. A je to fuk. Náboženství je blbost pro jedince s nižším výpočetním výkonem.
Reagovat
Marduch
Souhlas, je to bouřlivák, na jednu i na druhou stranu. Mě baví.
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš, mně jsou zase krajně nesympatický gesta Federera i s tím jeho celkovým arogantním tenisovým projevem:) Mno každopádně mám dvě kamarádky ve věku cca 45 let a ty jsou do Federera úplně zblázněný, nevím, co na něm viděj...
Reagovat
spaniel
Vždyť jo. Má na to právo, stejně jako on. Já jen psal že je dost lidí, kteří ho tak vnímají. Určitě víc než u RF, který má masovou podporu.
Reagovat
babolat.cz
mě se tím líbí, lepší než studený čumák jak lendl
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
Marduch
Další turnaj, další finále. Je to velký hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Djokovicovi, snad si Rukavnik vybere ty spravne pomucky. A coooo uz, i Andy muze privezt domu pekny darek do kolebky... ;-)
Reagovat
panzer.dragon
Na djoka bude muset jit s kompletni vyzbroji, gel, rukav, zuby
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a snad nezapomene na ortopedicke vlozky do tech vsech bot.. :-)
Reagovat
Fandina
i boty, tak hlavně, aby na některou pomůcku nezapomněl, to by bylo nepříjemné :-)))
Reagovat
babolat.cz
hihihihihihi
Reagovat
Fandina
hahahahaha
Reagovat
panzer.dragon
ta pitomá páska jak si Fedex naběhnul k síti :-(
Reagovat
sprchon
Tak snad Stan opět na FO. :D
Reagovat
babolat.cz
škoda, fandil jsem Fedexovi a těšil se na finále s Raoničem....a tam fandil Raonicovi
Reagovat
Romario
Skvělá práce Nole. Gratulace.
Reagovat
kada.tom
Paráda!! Finále je tam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně že nevyhraje ani Wawrinka, ten je druhej nejméně sympatickej hráč na okruhu, po Federerovi:)
Reagovat
kada.tom
moje řeč!!! :-)
přesně!!
Reagovat
Cico93
Pozerám, že si si vytvoril kamaráta. ;-)))
Reagovat
spaniel
Jo, můžou nefandit spolu.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Roger_Federer
Spis muzou spolu sledovat porazky Rogera..
Kadleca to rajcuje..kdyz chychytaji okamzik..jeste si uzijou..
Reagovat
smazaný uživatel
chci být i tvůj kamarád:)
Reagovat
babolat.cz
už se poprali??
Reagovat
HayashiM
Fedex mega serv - Novak sotva vrací - Fedex kraťas - Novak sotva dobíhá a prohazuje - Fedex sotva vrací - Novak smeč - Fedex vybírá winnerem přesně na lajnu.
Míček turnaje? :)
Reagovat
Malda
Yes a pojďme si to více nekomplikovat :-)
Reagovat
anajka
Robot nielen, že všetko dobehne a vráti, ešte má aj šťastie.
Reagovat
kada.tom
Olaláá!!!
Krásná páska :-)

Novaku, chraň tě ruka Páně nedopodávat!
Reagovat
smazaný uživatel
Volám 911, akorát asi pozdě, ale slušný napětí, dalo by se krájet
Reagovat
spaniel
Tvl, psychooo
Reagovat
panzer.dragon
djok je psycho, ty dva balony :-(
Reagovat
cejo
Dnes je Roger s tým jastrabím okom horší ako Andy Murray
Reagovat
panzer.dragon
zadarmo ten 4 set Roger nedostane
Reagovat
Meceon
když podrží servisem půjde to...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komu pomůže pauza a zatažená střecha? :)
Reagovat
Fandina
Rogere držím palce, dva sety před tebou, jako by nic nebylo na začátku. Go!
Reagovat
panzer.dragon
zavřeli střechu tak už to nebude intergalaktický :-)
Reagovat
TheRoyalBlue
Keby to tak Roger otočil, bolo by to epické :). Ale radšej nemám žiadne očakávania do 4. setu. Snáď bude hrať naďalej uvoľnene, podľa svojich inštinktov.
Reagovat
smazaný uživatel
presne, taky je ve mne mala dusicka, ale instinkt je to padne slovo. Jsem velmi rada za ten kontrast. Kdo nechce, videt nemusi, ale Roger u dna, a presto je tam ta snaha o zmenu a pestrost hry, Djokovic ve stejne pozici pouze ceka na chybu... :-)
Reagovat
sprchon
Po tomto setu věřím, že Djokovic JE k poražení. Ale udržet takovouto hru bude pro Rogera nesmírně těžký...
Come on! :)
Reagovat
dadaft
není, 3:1, jinak to nevidím.
Reagovat
sprchon
Roger se zvedl, ale Nole si to uhraje, to jo...
Reagovat
dadaft
jinak já chápu Rogere, že si věříš, jsi nejlepší hráč historie, blablabla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale dávat Novakovi dva sety fóra, není to už trochu přes čáru???
Reagovat
smazaný uživatel
Šílený paradox. Roger vyhrál nad Djokerem poprvé set na tomto povrchu na AO. Na třetí pokus v dnešním zápase.
Reagovat
dadaft
bojíš se to tam poslat po čáře Rogere?
Reagovat
pockerface
No jo no, Novak může hrát celý turnaj max.na 80% do doby než se střetne s Rogerem, to pak ze sebe dokáže vymáčknout neskutečný tenis, vypadá to, že už jen Roger je jeho pohon, ten jediný a pak možná Rafa ho dokáží přinutit předvádět svůj nej top tenis. Ostatní má jen jako tréninkové hráče. Ale Roger to ještě obrátí :-)
Reagovat
Meceon
on ze sebe nemusel vymáčknout moc první dva sety,když roger netrefil nic...ted at mačká...ted to bude jízda
Reagovat
pockerface
Já to nevidím, já vidím jen skore. Řídím se jen tím jak tu někteří opěvují Novakův výkon, podle toho jsem předpokládal, že Novak hrál neskutečně a nutil dělat Rogera chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, spíš ROger hrál první dva sety příšerně, ve třetím konečně začal Roger hrát líp a hned to šlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetzeeee!!!
Reagovat
Meceon
tak vida...on není nepřemožitelný...
Reagovat
sprchon
Come on! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mu dal ochutnat jeho medicínu, pojď do toho, Rogere! :))
Reagovat
Meceon
roger se chytil...snad mu ještě zatopí
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně, co takhle přidat víc dropshotů a promyšlených náběhů na síť, Rogi, hmm? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!! Pojď.
Reagovat
Romario
Nole jdi do něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový monstrózní chyby v podání Fedexe se jen tak nevidí, to fakt dokáže jen proti Djokovi, to je zesměšnění v přímým přenosu :(
Reagovat
pauloX
Ale určite lepšie ako okolo roku 2007 keď všetko bral federer to bolo nudnejsie
Reagovat
Ma3ek
Ja si myslim ze mal supera ktory mu dal zabrat a porazal ho ten komu sa dnes vacsina vysmieva
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic hold hraje ve slabé éře no...Není divu, že pořád vyhrává...
Reagovat
Ma3ek
Nemyslim si ze je teraz djokoviv lepsi ako bol vo finale 2012
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to vypínám. Federer je kašpar, gratulace Novakovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi jako ty jsou kašpaři. Škoda, že komunisti nevymlátili tvojí genetickou informaci.
Reagovat
babolat.cz
co se sakra děje. Teď jsem sedl k PC a nechápu....
Reagovat
Romario
Přišel si o absolutní tenisovou dokonalost co předvádí Novak. RF se snaží, ale prostě to nestačí.
Reagovat
mahycek
Myslim, že půjdu spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě sis nedal dobré kafé po ránu?
Reagovat
Malda
Jen se bojím, aby nenastalo Novakovo podcenění situace, známe především z minulých let.
Reagovat
smazaný uživatel
čas na obrat. ;)
Reagovat
Meceon
skoro bych řekl,že tím djokovic ztratí i ty poslední nestranné fanoušky...jaký to paradox:)))
Reagovat
Romario
A to jako proč by ztrácel fandy nechápu chová se férově hraje dokonalý tenis nic víc.
Reagovat
babolat.cz
to je kravina. takže když barca válcuje své soupeře, přichází o fanoušky???
Reagovat
smazaný uživatel
prehledli jste jedno slovicko.. :-)
Reagovat
Meceon
paradox:)))
Reagovat
VlS
Sojka určo myslela "nestranné"
Reagovat
babolat.cz
spíše myslel Djokovic
Reagovat
Pedronegro
tak to vypadá na slušnej vejprask ;)
Reagovat
Romario
Já si osobně myslím, že Ti co fandí RF můžou být spokojení s hrou svého oblíbence, hraje ten nejlepší tenis co umí, ale prostě proti němu stojí absolutní tenisová dokonalost jménem NOVAK DJOKOVIČ.
Reagovat
Malda
Zase prrr :-) Fandím sice Novakovi, ale Roger rozhodně nehraje nejlepší tenis.
Reagovat
Romario
Tak je to amatér když v klíčovém zápase nedokáže vydat ze sebe to nejlepší. Co na to říct.
Reagovat
Meceon
nevím na co koukáš ty...ale já vidím úplně něco jiného..jsi hloupý hoch:)))
Reagovat
smazaný uživatel
a ted SABR.. :-)))
Reagovat
janek_da
on chce, ale zatim z toho bylo jenom BR
Reagovat
rusedski
Scared
Awful
Bad
Roger
Reagovat
smazaný uživatel
faktzejo, zklamani.. :-(((
Reagovat
Ma3ek
Dobre vsetko berem ale to ako podava roger to co je?
Reagovat
Ma3ek
150 km?
Reagovat
Ma3ek
Rafa by bojoval aspon
Reagovat
panzer.dragon
ale to by musel začínat turnaj rovnou v semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
Ma3ek
Myslim ze este nikdy nevypustil ani ked vypadol v prvom kole a bol to jeden z najlepsich zapasov na turnaji
Reagovat
TheRoyalBlue
Mam rad Federera, narozdiel od Djokovica a fandim mu v tomto zapase. Ale popravde, nemusim vacsinu jeho fanusikov na tomto webe. Tak dufam aspon, ze ked nic ine, tento zapas im trosku zacvikne jazyk, ked nabuduce dostane Rafa nakladacku od Novaka.
Reagovat
Romario
Pro Rogera musí být frustrující dostávat takový kartáč od hráče, který mu s největší pravděpodobností vezme všechny rekordy a odsune ho z pozice nej hráče historie.
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi zapasy jiz nemaji smysl hrat. Vitez je jasny
Reagovat
smazaný uživatel
No to byl ještě před začátkem turnaje. Je to teď v tenisu nalajnované a je to nuda.
Reagovat
babolat.cz
prdlajs, Raonic něco vymyslí
Reagovat
VlS
Třeba kolo?
Reagovat
Ma3ek
Toto bude este horsia sezona ako minula a nishikorimu sa ospravedlnujem toto je zatial este o polovicu horsi zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ho Nole uplne splachne, ani bych se nedivil, kdyby Roger ukoncil karieru
Reagovat
Romario
Jak horší bude naopak lepší místo 3 GS získá Nole 4 GS to je přeci lepší ne.
Reagovat
Ma3ek
Toto bude este horsia sezona ako minula a nishikorimu sa ospravedlnujem toto je zatial este o polovicu horsi zapas
Reagovat
Malda
Novak je opravdu dost rozjetej. Nicméně zatím je vše otevřené. Avšak troufám si říci, že pokud to bude 2:0 na sety, tak je rozhodnuto.
Reagovat
panzer.dragon
otevřený mi to teda moc nepřijde :-(
Reagovat
Malda
Myslím, že zvrátit se to může kdykoliv. To bychom mohli tvrdit, že po prvním setu je vymalováno...
Reagovat
sprchon
Taky že je.
Reagovat
miledus
To by si musel srb zlomit asi nohu
Reagovat
janek_da
a málem dal Nole zase prohoz z nemožné pozice
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ho uplne smete, myslim, ze to s Rogerovim sebevedomim navzdy otrese proti novakovi. Roger hraje v panice a netrpelive. Asi plati co rikal Tomas, ze hraje na velke riziko. S tomem mu to padalo dnes ne
Reagovat
miguel23
Mně naopak přijde, že dnes žádné riziko nehraje, protože než se k něčemu dostane, tak zkazí jednoduchý úder nebo si s Novakem pinká, až mu tam on prdne winner
Reagovat
Ma3ek
Tohtorocne AO si asi nikdy nepustim highlity neni co pozerat
Reagovat
Romario
Pusť si dnešní první set Noleho a uvidíš nejlepší tenis historie.
Reagovat
Ma3ek
Boli tam pekne momenty vitazne udery kratasy 54 uderove vymeny? Napinave gamy?co tam bolo kolko mal novak vitaznych uderov a federer chyb?
Reagovat
tito
Teprve ten třetí set je koukatelný. V tom prvním i druhém hrál Roger tužku. Vždyť měl v prvních 4 gemech prvního setu asi 10 UE. A byly to opravdu laciné chyby. Žádný intergalaktický výkon od Novaka. Pouze propad od Rogera.
Reagovat
sprchon
Gratulace Angie a Radkovi s Nestorem, super. :)

Neskutečný, co zase Novak předvádí, tohle je bez šance...
Reagovat
Ma3ek
32 min 2:0 na sety...
Reagovat
Romario
To co Novak předvádí jsem snad ještě v životě neviděl je to prostě absolutní tenisová dokonalost. Smekám klobouk.
Reagovat
Romario
Tento průběh jsem předpokládal do tohoto zápasu si Nole jen vše zkoušel a testoval, každý ví že Noleho výkon stoupá s kvalitou soupeře. Navíc RF si na něj vůbec psychicky nevěří. Dle mně letos Nole dá ten grand slam a bude lepší než loni.
Reagovat
mahycek
Co se dá dělat ? zahodit první set. Nesmí to zůstat v hlavě.
Reagovat
mihate
Opakuje sa história turnajov. Začiatky turnajov Fedex fantastický, Novak otrasný. Príde spoločný zápas a je to presne opačne. Je to nuda, otrasný výkon, Roger sa úplne ako vždy zosypal.Rýchly koniec zápasu.
Reagovat
Ma3ek
22 min prvy set....
Reagovat
Romario
Jo skvělý Nole drť ho.
Reagovat
steve79
Djoko se rozehral ke skvelemu vykonu.
Reagovat
Ma3ek
Snad sa zlepsi RF
Reagovat
Ma3ek
To je horsie nez eafa v dauha prvy set
Reagovat
Ma3ek
To je horsie nez eafa v dauha prvy set
Reagovat
Romario
Nole drť ho.
Reagovat
steve79
Co to je s fedexem?
Reagovat
Ma3ek
Trenoval s nishikorim taktiku
Reagovat
mihate
asi ano
Reagovat
mihate
nič, len vždy tak hraje s Novakom.
Reagovat
peggy
Radku makejte at vyhrajete.Jinak se dnes rada podivam na predcasne finale,fandim Novakovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Normalne bych rekl Novaka, ale citim v kostech, ze ho dnes Rogerek prekvapi a porazi
Reagovat
smazaný uživatel
Divam se na Paese s Hingis. Paes uz neni co byval, kazi, pomaly pohyb...zatimasi nejslabsi
Reagovat
Fandina
teď tam měl fyzio, ai na tom opravdu není dobře
Reagovat
VlS
Asi je to zralý na konec. Nejde jen o pohyb, úderově je to špatné, čtení hry a předvídavost se vytratila, prostě na exhibice dobrý, jinak už je to zle.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, pokud je to hloupý dotaz, ale je možno ten zápas někde na internetu vidět? Teď, když už skončil?
Reagovat
babolat.cz
nádhera, tak ještě dnes Fedex!
Reagovat
Aussie
Bylo tu už něco takového při GS?
Nádhera!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hingis s Paesem rok chybi, no.. :-)
Reagovat
Fandina
tak za rok ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Super zpráva takhle po ránu :-) tak snad to Radkovi vyjde :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist