Štěpánek se na US Open neprobral, set neuhrál ani Veselý proti Wawrinkovi

25. 8. 2014, 20:47
Aktuality 161
US OPEN MUŽI - Radek Štěpánek skončil na US Open už počtvrté za posledních pět let hned po prvním vystoupení. Letos český tenista neuhrál ani set proti německému kvalifikantovi Matthiasi Bachingerovi a prohrál tak už páté utkání v řadě. Proti favoritovi neuspěl Jiří Veselý, který podlehl vítězi Australian Open Wawrinkovi.
Radek Štěpánek

Ještě v červnu měl Radek Štěpánek solidní formu. Na trávě v Queen's Clubu porazil Tomice, Andersona i Murrayho, ve Wimbledonu pak svedl bitvu s pozdějším šampionem Novakem Djokovičem. V červenci se ještě dostal do semifinále turnaje v Bogotě, ale právě v kolumbijské metropoli začal mít potíže s kolenem a od té doby nevyhrál jediný zápas.

Ve Washingtonu pětatřicetiletý rodák z Karviné prohrál s Jazírím, v Torontu s Monfilsem, v Cincinnati s Pospisilem a dnes na US Open se nechytil ani na 235. hráči světa Matthiasi Bachingerovi. Proti sedmadvacetiletému Němci, který ve Flushing Meadows prolétl kvalifikací, neuhrál ani set, nedostal se k jedinému brejkbolu a prohrál hladce 3-6 2-6 2-6.

"Tenhle zápas byl velký blbec, taky ho mohl zahrát jenom blbec jako já. Hrál jsem od začátku špatně, celý léto je v podstatě nepovedený," řekl pro iSport.cz Štěpánek, jenž přiznal, že mu ztracené nadějně rozehrané duely na předchozích turnajích nahlodaly sebevědomí.

"Neměl jsem se čeho chytit, abych mohl zabojovat. On hrál teda taky skoro bezchybně. Ale soupeř hraje vždycky to, co mu druhý dovolí," uvedl.

Štěpánek tak na US Open vypadl hned v prvním kole už potřetí v řadě a počtvrté za posledních pět sezon. Soustředit se může alespoň na čtyřhru, ve které s Indem Leanderem Paesem obhajují loňský titul a před dvěma lety byli ve finále.

Mizerná Štěpánkova forma není dobrou zprávou pro kapitána českého daviscupového týmu Jaroslava Navrátila. Už v týdnu po US Open totiž české tenisty čeká semifinále na antuce na Roland Garros proti domácí Francii. Špatná forma a drobné zdravotní potíže s kyčlemi navíc trápí i jedničku Tomáše Berdycha.

"V těchhle situacích jsem byl už mockrát, nic jiného než tvrdá práce z toho nevede. Jeden dva vyhrané zápasy a budu zase někde jinde," věří, že se před semifinále Davisova poháru ve Francii dostane zpět do pohody.

Bývalý 87. tenista světového žebříčku Bachinger si při svém šestém startu v hlavní soutěži grandslamového turnaje (28. včetně kvalifikací) připsal premiérové vítězství a může se těšit na souboj s předloňským vítězem US Open Andym Murraym. Ten dnes navzdory špatné fyzické kondici zdolal 3-1 na sety Nizozemce Haaseho.

Jiří Veselý si první výhru na US Open nepřipsal. Český tenista sice odehrál dva vyrovnané sety s vítězem letošního Australian Open Stanem Wawrinkou, jejich koncovky ale patřily zkušenému Švýcarpvi, který zvítězil 6-2 7-6 7-6.

Jednadvacetiletý Veselý nezačal proti favoritovi dobře, rychle prohrával 0-3 a první set snadno ztratil. "Byl jsem svázaný, nervózní a dělal chyby," citoval Veselého server iDnes.cz. Od druhého setu se hra vyrovnala, za stavu 5-4 dokonce Veselý podával na výhru, ale sadu ztratil ve zkrácené hře, v které měl jeden setbol.

I třetí set rozhodl tie-break a Veselý znovu na Wawrinku nestačil. "Byl jsem s ním schopný dotáhnout dva sety do tie-breaku, mít jeden setbol, brejknout ho zpátky ve třetím setu. To jsou pozitiva," řekl svěřenec Jaroslava Navrátila. Loni při své premiéře na US Open vypadl rovněž v 1. kole s domácím Kudlou.

Veselý je přihlášen ještě do čtyřhry, ve které v příštích dnech nastoupí s Yen-Hsun Luem.

Tomáše Berdycha a Lukáše Rosola čeká vstup do posledního grandslamu sezony až v úterý.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
pondělní výsledky českých tenistů (25. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Wawrinka (3-Švýc.) - Veselý (ČR) 6-2 7-6(6) 7-6(3)
Bachinger (Něm.) - Štěpánek (ČR) 6-3 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

161
Přidat komentář
Roger_Federer
Samozdrejme že cvicena opice tady je, chodi sem velmi často..Jejim cilem, stejne jako cilem opiček v cirkuse, nebo zoo je pobavit divaky..Ukazat se, předvect svou zabavnou stranku..což se myslim naši opičce za včerejši den a noc povedlo bez problemu..:)
Reagovat
PetaM
A ostatní opičky se přidali, jak dojemné ;)
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))
Reagovat
Fandina
Už jsi byl na psychiatrii? Tak až se vrátíš, tak napiš ještě jak stará je ta opička, kolik jí je let a z jakého cirkusu vlastně je. Takhle je to dost neseriozní, chlubit se s cvičenou opičkou, aniž víš, čí vlastně je.
Reagovat
Roger_Federer
nechapu, proč zrovna ty reaguješ..:)
Reagovat
Fandina
Dojdi si k psychiatrovi, on ti to vysvětlí.
Reagovat
Roger_Federer
novy kousek, ses naucila?
Reagovat
Fandina
Co myslíš konkrétně?
Reagovat
Roger_Federer
no prece z tim psychiatrem, opakuješ mi to už po 3 behem 15 hodin, bud ses naučila od sveho trenera novy kousek, nebo ti dochazi argumenty a nepravdy..Zajimalo by me kolik lidi ve tvem okoli,(kamaradi, klienti, znami), sem chodi a cte zdejši diskuze, protože to musi byt bonbonek, jit do nejakeho obchodni vztahu z nekym kdo reaguje tak jako ty.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, proč máš neustále potřebu o mně psát, vyptávat se mě na cokoli, poučovat mě, popisovat, jak jsem arogantní, vypisovat o mně ankety jak se hádám, popisuješ jak jsem nemožná a pořád dokola. Hodně tě to baví?
Reagovat
Roger_Federer
Ptaš se pořad dokola, už jsem ti v minulosti odpovedel mnohokrat.., odpovedela ti na tvoje otazky cela řada uzivatele.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty jsi vůbec nepochopil, proč se tě znovu ptám. Protože ty v tom psaní o mně pořád a pořád pokračuješ, donekonečna tu o mně píšeš, i teď, proč to děláš, proč si nepoučitelný a nestaráš se sám o sebe, proč píšeš o druhých. Jsi netaktní, uvědomuješ si to? Víš o tom, že se to nedělá, pořád o někom psát jak to děláš ty? Vždyť ty pořád do mě reješ, uvědomuješ si to vůbec?
Reagovat
slacker
Ryti je uzitecna cinnost. Kazdy zahradkar potvrdi.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
Fandina
Tvoje psaní o mně tady je nejen urážlivé právně, ale i nedůstojné. Jestli tomu nerozumíš, tak se není o čem bavit.
Reagovat
Roger_Federer
to by me zajimalo, co je to "urazlive pravne"
Reagovat
Fandina
Právně znamená žalovatelné.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, Fandino, to neni, ptal jsem se pravnika..Takže opet neřikaš pravdu.
Reagovat
Fandina
A na co ses ho ptal?
Reagovat
Fandina
Jinak za to, cos tu o mně psal, za dehonestaci jsi postižitelný ať se ti to líbí nebo ne.
Reagovat
Fandina
A neustále to prohlubuješ, výsměch, útočení, shazování a další.
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem o tobe nenapsal nic co by nebyla dle meho nazoru pravda, za cim bych si nestal, samozdrejme usuzuju z toho co tu predvadiš a jak se prezentuješ roky. .Jsem si vedom že ve zkutečnosti všecko co pišeš muže byt lež, a jsi 26 lety chlapec, zrzavy, pihaty , odkazany na svet počitaču a internetovych diskuzi, v realnem svete nespochopny se prosadit.. I tato možnost je zde k mani.:)
Reagovat
Fandina
Napsal si hodně urážek a zesměšnění a dehonestací. Jsi svéprávný. Nes důsledky.
Reagovat
Roger_Federer
nebud trapna, nemaš schopnosti, ani možnosti, ani žadny realny duvod z čikoliv u soudu uspet..:), pokud chceš tuto trapnou hru hrat dal, dej ti email, pošlu ti svoje zkutečne jmeno a adresu a kontakt na pravnika., dam ti možnost podat na me žalobu..A zkutecne to řešit u soudu.
Reagovat
Fandina
To jak tady píšeš o druhém je důvod, proč si postižitelný. Styl, smysl tvého psaní, je to urážlivé. Dehonestující, ponižující. To je důvod, proč si postižitelný.
Reagovat
spaniel
RF je postizitelny a opicka je postizena.
Reagovat
Fandina
a spaniel tomu nerozumí
Reagovat
Fandina
usměv
Reagovat
babolat.cz
já se ráno probudím, mrknu na TP a zase tříhodinové seance s Fandinou. Že vás to baví, vždyť ji stejně nevyléčíte. A určitě vám ani neplatí a akorát vás chce zažalovat, nebo už to udělala?
Reagovat
Fandina
Znáš to přísloví, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá?
Reagovat
babolat.cz
hmm, tak to je odpověď k věci.
Reagovat
slacker
Ja ji nechci lezit ja ji chci zlikvidovat
Reagovat
blixa
Bejt Fandinou tak už se bojím, protože v tom máte vy soudruzi bohatou praxi ! :D
Reagovat
slacker
Tebe sem ocekaval se soudruhama v dizkusi o televiznich pravech
Reagovat
blixa
Hehe, no jo, měl jsem jisté nutkání ale na druhé straně i zajímavější program, tak jsem to nechal ne příště ;-)
Reagovat
Roger_Federer
nemuzu se zbavit pocitu , že nam to tady slusne jde do kopru...:(, začalo Usopen, svatek tenisu a spousta slusnych a kvalitnich diskuteru, nazoru, reakci tu dnes vubec nebylo a neni.. Zato tady opet skace cvicena opice a dela tady cirkus jak pominuta..
Reagovat
Fandina
Doporučuji návštěvu psychiatra. Jiné řešení nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Se zahanbením musím konstatovat, že dvě, protože jsem se nechala k tomu cirkusu opět strhnout. Budu se muset naučit tyhle provokace ignorovat... Ale je to těžký.
Reagovat
Fandina
Nic proti tobě, ale ty máš pocit, že jsi opice z cirkusu a tady se nevedou diskuse o tenise?
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D AAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D
Reagovat
Fandina
Kdysi mně jedna kamarádka o tom, že nechtěla chodit milovat se s jedním klukem, že na něj nemá. Tenkrát jsem nevěděla o čem mluví. Teď to vím. Na některé lidi prostě nemám. A jiní nemají na mě. To je život.
Reagovat
Fandina
Oprava ... Kdysi mě jedna kamarádka řekla ... vypadlo mi slovo řekla, sorry
Reagovat
smazaný uživatel
To se mě netýká, protože já nejsem člověk, ale opice. Mám dlouhej ocas, ráda šplhám po stromech a houpám se ve větvích, moje nejoblíbenější jídlo jsou banány a když zrovna nemám cirkusové vystoupení, tak se tady kolegyni v kleci šťourám v zadku. Přesně tak to totiž RF myslel, když to psal.
Reagovat
Fandina
RF jsem doporučila návštěvu psychiatra, jiné řešení nevidím. Tebe jsem neřešila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve vlákně jsi reagovala na mě, tak se nemůžeš divit, že jsem to brala jako vzkaz pro mě.
Reagovat
Fandina
Tobě jsem nepsala o psychiatrovi o RF už nepochybuji.
Reagovat
smazaný uživatel
RF má dobrý postřehy. Sice mnohdy provokativní, ale pravdivý. Jde jen o to umět je uchopit.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, co je pravdy na tom, že tady opět skáče cvičená opice, máš dojem že je to pravda?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, skáčou tady dvě a to už dost dlouho.
Reagovat
Fandina
A kde skáčou ty opice? Kde je vidíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, přestaň trapčit. Přečti si s trochou sebekritiky tohle vlákno a pak hlavně to druhý vlákno na předchozím článku a uznej, že se tu hašteříme úplně zbytečně jako dvě blbky kvůli tomu, že jsem k tvému příspěvku napsala poznámku, která byla pochopena jinak, než jsem zamýšlela.
Reagovat
Fandina
Ale no tak, přece o tebe tu nejde. Vlákno začal blázen RF. Ty ses přidala, zrovna jako já. Jemu byl určen můj vzkaz. Ne tobě, s tebou jsem se bavila jindy, pod jiným článkem. Tady ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já fakt nejsem schopná odhadnout, jestli jsi vážně tak nechápavá nebo to jenom hraješ. Jak zas můžeš tvrdit tuhle nehoráznou lež? Ano, tys reagovala na RF, já reagovala na RF, ale na tuto moji reakci, která ti nebyla směřovaná, jsi reagovala, pak jsi se mě dokonce přímo obrátila s otázkou a teď mi tvrdíš, že ses se mnou vůbec nebavila? Hele, tady potřebuje návštěvu psychiatra někdo jiný. Tomu se říká schizofrenie.
Reagovat
Fandina
Co bude příště, minule lhářka, teď schiza, jsi psychiatr nebo učitelka?
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaa, úhybný manévr. Kdepak, Fandino, tohle ti nesežeru. Proč tvrdíš, že ses se mnou vůbec nebavila, když ses na mě ve vlákně několikrát obrátila. Proč to děláš? Proč lžeš? Proč tvrdíš něco, co je očividně nesmysl? Pak se divíš, že se tu k tobě všichni chovají, jak se chovají a nazývají tě lhářkou. Zde vidíš, že po právu. Zkus na to najít jednu jedinou logickou odpověď a nevyhýbej se tématu.
Jsem učitelka.
Reagovat
Fandina
Ale no tak, paní učitelko, přece nejsem tvoje žačka, abys mě určovala co mám a nemám dělat. To je totiž tvůj problém, že to takhle stavíš a nic jiného neumíš. Jsme si rovné, ty nejsi moje nadřízená a já se neřídím tím, co ty píšeš. A nemusím tě vůbec poslouchat. Tvůj problém, že to nechápeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, ty pořád chceš nějaké důkazy o tom, co se o tobě říká. Dokonce jsi vyhrožovala žalobou za pomluvy. Až se zase dostaneš do situace, kdy o tobě někdo prohlásí, že jsi lhářka, že nedokážeš diskutovat, že meleš naprostý blbosti a nedokážeš dát dohromady jeden kloudný argument, tak si vzpomeň na tuto naši debatu, v níž jsem ti dvakrát dala šanci se obhájit a z níž jsi dvakrát zbaběle vycouvala, protože jsi neměla jak.
Reagovat
Fandina
Napsala jsi tu spoustu věcí na mojí osobu, radila jsi mi, jak se mám chovat atd. Nic kladného to nebylo. Je to tvůj problém, že to děláš. A tvoje odpovědnost. Víc nemám k tomu co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je pravda. Jak to souvisí s otázkami proč lžeš a proč se vyhýbáš přímé konfrontaci?
Reagovat
Fandina
Pokud někdo, jako ty argumentuje se lhaním, tak něco není v pořádku. A na straně toho, kdo to říká. Proč píšeš že někdo lže? Máš důkaz? Není to náhodou nějaký manévr, který je pod tvojí úroveň? Proč to užíváš? Lhaní, to jsi na tom tak zle, že se chceš pohybovat v těhle dimenzích.
Reagovat
smazaný uživatel
Nelžu a ano, mám důkaz přímo v tomto vlákně. Dvě otázky položené mně:
1. Nic proti tobě, ale ty máš pocit, že jsi opice z cirkusu a tady se nevedou diskuse o tenise?
2. Zajímalo by mě, co je pravdy na tom, že tady opět skáče cvičená opice, máš dojem že je to pravda?

A pak tvoje tvrzení:
Ale no tak, přece o tebe tu nejde. Vlákno začal blázen RF. Ty ses přidala, zrovna jako já. Jemu byl určen můj vzkaz. Ne tobě, s tebou jsem se bavila jindy, pod jiným článkem. Tady ne.

Moje otázka a výzva k přímé konfrontaci:
Proč tvrdíš, že ses se mnou vůbec nebavila, když ses na mě ve vlákně několikrát obrátila? Proč to děláš? Proč lžeš? Proč tvrdíš něco, co je očividně nesmysl? ... Zkus na to najít jednu jedinou logickou odpověď a nevyhýbej se tématu.

Tvá odpověď v podobě zbabělého útěku, protože nemáš žádný argument, kterým bys mi vyvrátila, že mám pravdu:
Ale no tak, paní učitelko, přece nejsem tvoje žačka, abys mě určovala co mám a nemám dělat.
Reagovat
Fandina
Ještě jednou, ty jsi cvičená opice z cirkusu a máš dojem, že se tu nepíše o tenise? Stačí odpovědět ano nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Když pominu, že je to opět úhybný manévr, jak se vyhnout připuštění toho, že mám celou dobu pravdu, tak ano. Tak, jak to bylo od Rogera myšleno, tak ano.
Reagovat
Fandina
Jaká je tvoje odpověď na otázku, je tady někde cvičená opice z cirkusu a nepíše se tady o tenise? Ano nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát ti to nestačilo? Nedostaneš ze mě jinou odpověď než ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO ANO!
Reagovat
Fandina
Vidíš tu cvičenou opici a kde prosím?
Reagovat
Fandina
Jak ta opice vypadá a kde jí vidíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Je taková malá, má červenou prdelku a sedí tady vedle mě. A taky má dlouhej ocas. Jo, a pozdravuje tě! Říká, že by tě chtěla za kámošku.
Reagovat
Fandina
Vážně ti to říkala? A co k psychiatrovi, neposlala tě?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ne :)
Reagovat
Fandina
Ale vypadáš na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Cos čekala na tak stupidní otázku?
Reagovat
Fandina
Rozumnou odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Tus dostala, ale ta ti nestačila.
Reagovat
slacker
Potrebuje jen nakopat tlustou prdel a vylejt kyselinu do ksichtu, ne psychiatra
Reagovat
Fandina
Jsi takový indikátor, vždycky když se ozveš, tak vím, že zuříš a to není zdravé. Dej si pozor, aby tě nekleplo. Ve vlastním zájmu. Jsi průhledný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já bych se jí ráda postavila v přímé konfrontaci vystavěné na argumentaci a důkazech, ale to prostě nejde, protože ona na to nemá.
Reagovat
Fandina
čarodějka ... ty jen obviňuješ, nejsi schopná přijmout jiný názor, omlouvá tě povolání, jsi ve styku s dětmi a tam je potřeba vedení, řízení. A to aplikuješ i na mě. A nechápeš, že já ti o to nestojím.
Reagovat
smazaný uživatel
Obviňuju? Koho z čeho zase? Fandino, to ty tu neustále všechny obviňuješ, že o tobě šíří lži a nepravdy a že tě pomlouvají, že jsi lhářka. Několikrát jsem ti během našeho střetu dala možnost přesvědčit mě, že to není pravda. Stačilo odpovědět na jednu otázku. Jenže těžko se odpovídá na něco, na co odpověď není. Takže přišlo na řadu ono známé - nejlepší obrana je útok? Ne, tohle na mě nefunguje.
Reagovat
Fandina
Přečti si co jsi tady napsala a kolikrát si napsala, že lžu. Kdybys to nepsala, nebudu se o tom zmiňovat. A ptám se, proč máš zapotřebí psát o někom, že lže. Ty jsi o tom začala, že lžu a navíc to je evidentní ze všech tvých příspěvků, vždyť o tom píšeš. Proč to děláš, ty urážíš? Napsala jsem to snad někdy já tobě, že lžeš, nebo popíráš něco. Proč to děláš? Co je to za nemorální jednání toto?
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu, že lžeš, protože lžeš. Jak prosté.
Ano, napsala jsi mi, že lžu. Před chvílí.
Reagovat
Fandina
Kde jsem napsala, že lžeš? Dolož to.
Reagovat
smazaný uživatel
Dolož to! Dolož to! Dolož to! - To máš tak mizernou paměť? Přečti si svůj příspěvek z 04:32.
Reagovat
Fandina
Kde jsem napsala že lžeš. Nikde jsem to nenapsala. Ty to tam čteš? Není to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak v tvém zvláštním světě zřejmě "argumentovat se lhaním" a "Proč to užíváš? Lhaní, to jsi na tom tak zle, že se chceš pohybovat v těhle dimenzích." znamená něco jiného než lhát. Tak to potom jo, tak tos to potom nenapsala.
Reagovat
Fandina
Ty tam čteš, že jsem ti napsala, že jsi lhářka? To co jsem napsala je obecně platné na všechny. Neumíš číst?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někdo jako TY argumentuje se lhaním... Jojo, už tam vidím tu obecnou platnost.
Reagovat
Fandina
Proč to velké T. Opět důkaz toho, že jsem pro tebe lhářka. To už si napsala mockrát. Pořád stejná písnička. A skutek utek.
Reagovat
Fandina
Kde je důkaz pro tvé tvrzení? Útočit umí každý, ale potom, kde to doložit, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký tvrzení zase?
Reagovat
Fandina
Že lžu. To by mě zajímalo. Napiš, kdy jsem lhala a předlož důkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi člověk, ty nejsi ani opice, ty jsi automat, který po určitý době vyprodukovává stejné fráze. Ne, nebudu to sem psát potřetí. Platí to pořád stejně jako před hodinou.
Reagovat
Fandina
Automat nejsem a nemáš pravdu. A doufám, že umíš rozlišit rozdíl mezi nemít pravdu a lhát.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc teď ani nevím, jak jsme se zase dostali k tomu, že já tě obviňuju, že lžeš, když jsme řešily, že ty obviňuješ mě, že lžu. To jsme se do toho nějak zamotaly, ne? Tak se zase vymotáme.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je ten, že neumíš číst. Já nenapsala, že lžeš, na rozdíl o tebe, která si to napsala. Nechci tě poučovat, ale předpokládám, že chápeš ten rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
:O To je hodně zajímavá interpretace.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nechápu to. Můžeš mi, prosím, vysvětlit, jaký je rozdíl mezi pojmy lhát vs. argumentovat s lhaním vs. užívat lhaní?
Reagovat
Fandina
Je to jednoduché. Pokud někomu napíši, že lže, je to obvinění a je potřeba důkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a když někomu napíšu, že argumentuje s lhaním nebo užívá lhaní, tak to je v pořádku, na to důkaz není třeba, jestli tomu teda dobře rozumím.
Reagovat
Fandina
Pokud píšeš přímo o někom, že lže, tak osočuješ a to ty děláš. Navíc je to nemorální, protože se každý může mýlit a pomluva se těžko bere zpět. A druhý aspekt je, že každé tvrzení musí mít důkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale já jsem ti důkazy předložila. A o tom se teď nebavíme. Mě zajímá, jestli je podle tebe nařčení, že někdo argumentuje s lhaním nebo užívá lhaní něco jiného než nařčení, že lže.
Reagovat
Fandina
Právně jsi napsala rovnou, že lžu. Takže jsi postižitelná, protože nemáš důkaz. Ani morálně ani fakticky. Nikdy jsem tu nelhala, takže jsi namydlená.
Reagovat
smazaný uživatel
Důkazů jsi jenom v tomhle vlákně nasekala desítky, ale ještě jednou:
Jaký je rozdíl mezi mým nařčením, že lžeš, a tvým nařčením, že já argumentuju s lhaním a lhaní užívám. Protože jestli v tom jako není rozdíl (což si teda myslím), tak já bych chtěla ty důkazy.
Reagovat
Fandina
Je to pořád o jednom. Přímé napsání že někdo lže. To jsi udělala. Je to tvůj problém. Pokud nevíš, co píšeš, tak to nedělej. Napsala ji rovnou, že lžu. Teď je to na tobě, abys to obháijila. Mě to nezajímá. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, napsala jsem to, protože je to pravda, což jsem doložila tebou požadovaným důkazem. Taky jsem ti na všechny otázky, které jsi mi položila, odpověděla, zatímco ty sama prostě nedokážeš odpovědět na jedinou mnou položenou otázku. Pokud je tedy podle tebe výraz užívat lhaní v pořádku a důkazu u něj netřeba, pak se s radostí postarám o to, aby se ti zde přestalo tvrdit, že lžeš, a místo toho se začalo užívat, že používáš lhaní. Aspoň nám pak odpadne práce s důkazy, když jich není třeba.
Reagovat
Fandina
Je úplně jedno, co jsem já, ale ty jsi tu někoho osočila a za to si nes odpovědnost, důsledky svých činů. Právně nemáš důkazy o tom, že někdo lže. Morálně také ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře a ty jsi osočila mě, že užívám lhaní. Budeme se žalovat navzájem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já právní důkazy nepotřebuju. Mně stačí to, co je tady.
Reagovat
Fandina
Tak tady jsou právní důkazy o tom, že jsi napsala, že jsem lhářka nebo lžu a nebylo to jednou. Morální postih je také jasný. Já na rozdíl o tebe jsem nikdy takovou věc o tobě nenapsala, právně ani morálně. Já myslím, že není co řešit. Je to tvůj problém. Ty nes zodpovědnost. Já nikdy o tobě nenapsala, že lžeš, nebo jsi lhářka. Ty ano. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Už přes hodinu tu řešíme, že jsi napsala, že užívám lhaní a argumentuju s lhaním a já už se z tebe hodinu snažím vytáhnout, co to teda znamená, když ne to, že lžu. Můžeš mi to už konečně vysvětlit.
Reagovat
Fandina
Napsala jsi nejednou, že lžu. Je to tvoje vyjádření, tvůj postoj a je tvoje věc, proč si to psala. A tvoje odpovědnost. Právní i morální. Ty jsi nositel odpovědnosti za své činy. Důkaž je tvůj problém, ne můj.
Reagovat
smazaný uživatel
Kafemlejnek. Odpověď z tebe nedostanu, protože neexistuje žádná taková, která by se ti hodila. Označila jsi mě za lhářku a teď (pro změnu) lžeš, že to není pravda. To je bludný kruh. Zkus se zeptat sama sebe, proč jsi mi za celou dobu nebyl schopná odpovědět na jasně formulovanou otázku. Protože jsem měla pokaždé pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
* nebyla (promiň, překlep)
Reagovat
Fandina
Já jsem tě za lhářku neoznačila, byla jsi to ty a to nejen dnes. Ty jsi to byla, kdo to udělal a na to jsou důkazy. Nejen z dneška. Ty jsi to udělala první, já to nikdy nenapsala, na rozdíl od tebe.
Reagovat
Fandina
Přímo jsi to napsala. Já jsem nikdy nenapsala nic takového. Příměr není osočení, jak si to mylně vysvqětluješ a argumentuješ s tím. TY jsi to udqlala. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se. Tys mi napsala, že užívám lhaní, jelikož jsi mi přes několik výzev nebyla schopná vysvětlit, jaký je rozdíl mezi tímto tvrzením a tvrzením, že někdo lže, tak to vnímám podle sebe, tedy že to má totožný význam. Pak ovšem lžeš, že jsi mě nikdy neoznačila lhářkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako jinak jestli máš představu, že mě nějak sužuje svědomí, že jsem tě nazvala lhářkou, tak to tě zklamu. Vůbec ne. A zákon je na mě v tomto směru taky krátký. Nemám problém.
Reagovat
Fandina
O mně přece nejde, jde o to, že někdo někoho jako ty nařkl ze lži a to je problém, právní, morální.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože nejde? Tys mě nařkla z toho, že užívám lhaní, a své zodpovědnosti se zříkáš a tvrdíš, že to není pravda.
Reagovat
Fandina
Ne, ty jsi to napsala přímo, že jsem lhářka, tvoje doměnky, že asi, nebo to vyplývá nikdy neuspqějí. Ty jsi to napsala a nejednou. Ty jsi to udeělala. Ty jsi to napsala. Na to jsou důkazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty jsi to napsala úplně stejně, na to taky jsou důkazy. Sorry, ale užívat lhaní není žádný příměr, to není ani eufemismus.
Reagovat
a.magerova
čarodějko: já jsem zrovna dneska teda včera musela dokazovat, že jsem člověk, koukni :-)))
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=5140901566213

A zde důkaz, jak jsem dopadla..... uff jsem si ale oddychla :-)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1214090160569
Reagovat
smazaný uživatel
No, jen abys ve skutečnosti nebyla nějaký mimozemšťan, pro kterého jsou zdejší technologie předpotopní a podobná zkouška naprostou banalitou :D
Reagovat
a.magerova
Jo i to je varianta :-))
Přesto mě ten test člověčenství pobavil.
Reagovat
slacker
Spammer neni clovek?
Reagovat
a.magerova
Správná poznámka.
Spammer je i člověk, ale jeho činy ve virtuálu jsou nelidské....
Reagovat
babolat.cz
protože nehraje Rafa a Fedex také ještě nezačal.
Reagovat
a.magerova
Dík za fotku, aspoň vím, které tričko si Radek vybral :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Vidíš, to mě na první pohled ani nenapadlo.
Reagovat
a.magerova
No já jsem zrovna to tričko tady na fotce, jsem tipovala až na třetím místě, první jsem myslela, že si vybral to uprostřed:
http://www.tennisworlditalia.com/Radek-Stepanek-e-gli-outfit-stravaganti-per-lo-US-Open-articolo22739.html
Reagovat
Frick
dobře bojuje!
Reagovat
Larsson
Škoda toho druhýho setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Pospisil je vtip. :D Prohrát s Bollelim to je fakt umění. :))
Reagovat
tommr
Pospisilovi to jde akorát proti Berdychovi. Proti tomu hraje vždycky skoro bezchybně ...
Reagovat
PetaM
Díky Vašku, fakt díky ...! :)
Reagovat
smazaný uživatel
co tys to tam vyvedl...
Reagovat
smazaný uživatel
co ten kluk provedl? další mínusový body hned první den :((
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Ale aspoň si zbytečně nezapotil ty trika, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobre, Andy to nakonec dal. Tak snad si za ten den volna nejak spravi to natazeny trislo.
Reagovat
tommr
spíš mu to Haase daroval. Výkon Haaseho v závěru byl tak trapnej až to bylo podezřelý ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, celkove to Andyho zraneni ovlivnilo oba dva. Robina herne a Andyho pohybove...
Reagovat
tommr
kdybych Haaseho už neznal a nevěděl čeho všeho je "schopnej" tak bych ho podezíral, že si vsadil na výhru Murrayho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, za kurz 1.0 se vyplatí vypustit zápas. :D
Reagovat
tommr
nejsem sázkař, ale nebyly kurzy po třetím setu trochu odlišný?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by si vsadil uprostřed zápasu? To je podle mě kravina. Navíc, to se dělá spíš na menších turnajích, kde o nic nejde, určitě ne na GS.
Reagovat
Fandina
také nejsem sázkař, ale při sázení live, při zápasu se kurzy pořád mění.
Reagovat
smazaný uživatel
proti 235. hráči světa nemít za tři sety ani jeden breakball to je tristní!
Reagovat
VlS
No Radku, už ani Všetíček nepomáhá, měl bys ho pustit Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
NO co se dá dělat , je mi líto že zkončil ale taký je život ted mě zajímá jak to bude na Davis Cup jestli nastoupí Štěpánek který není poslední dobou ve své kůži ale daleko více toho udělal pro Davis Cup a nebo Rosol který není tak dlouho v týmu Davis Cupu ale ve své hře , je lépe postavený a hraje ted lépe zápasy.
Reagovat
darek.vrana
Ale Rosol už taky odehrál důležité zápasy, už by si zasloužil nastoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
a navíc se bude hrát na antuce.. což je taky + pro Rosola..
Reagovat
smazaný uživatel
určite by to nemelo byt o zasluhach
Reagovat
darek.vrana
Navíc Rosol se taky dokáže nejvíc hecnout v takovýchhle zápasech, nejlíp hraje doma a v repre. U Veselky bych se bál opaku, že ho to bude svazovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No ono by nebylo špatný dát Rosola do singlu s Berdychem a Berdych se Štěpánekm do čtyřhry přece Rosol je více zaměřený na ten singl jak Štěpánek .
Ale stejně si myslím že Radek poví či si na ten zápas věří a podle toho se rozhodne .
Reagovat
horska.kraslice
Jenže Štěpánek vždycky usiluje, aby hrál. Takže rozhodnutí bude na Navrátilovi.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že bude záležet na momentální situaci tam na místě. Když to Radkovi nepůjde, nebude zdráv nebo se nebude na to cítit, tak bude hrát Lukáš.
Reagovat
darek.vrana
Co udělá s těmi zbylými tričky?
Reagovat
PetaM
Ještě existuje debl :D
Reagovat
tommr
obávám se, že v deblu skončí stejně rychle ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To je zklamání...
Reagovat
smazaný uživatel
Musí zase rozbít nějaky vztah pak mu to jde vždy lepe :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist