Štěpánek skončil ve čtvrtfinále na Kohlschreiberovi, Federer překonal Lendla

10. 6. 2016, 18:27
Aktuality 255
ATP STUTTGART - Radek Štěpánek skončil na travnatém turnaji ve Stuttgartu ve čtvrtfinále, když proti domácímu Philippu Kohlschreiberovi neproměnil ani jeden z pěti brejkbolů. Svou 1072. výhru v kariéře zaznamenal Roger Federer, který se tak osamostatnil na druhém místě historických tabulek před Ivanem Lendlem.
Radek Štěpánek

Cesta tenisty Radka Štěpánka na travnatém turnaji ve Stuttgartu skončila ve čtvrtfinále. Český daviscupový reprezentant prohrál s domácí nasazenou sedmičkou Philippem Kohlschreiberem 4:6 a 5:7.

Štěpánek v první přípravě na Wimbledon ztroskotal až v pátém utkání, protože ve Stuttgartu absolvoval kvalifikaci. Den po překvapivém triumfu nad turnajovou dvojkou Marinem Čiličem z Chorvatska doplatil v duelu třicátníků na ztráty podání v závěru setů.

Zaváhání sedmatřicetiletého Štěpánka přišlo za stavu 4:4 v první a 5:5 ve druhé sadě a o pět let mladší soupeř pak vždy set při vlastním servisu ukončil. S Kohlschreiberem, 26. hráčem světa, prohrál Štěpánek (129.) teprve podruhé v osmém vzájemném utkání.

Další vyrovnanou bitvu zvládl ve Stuttgartu Švýcar Roger Federer a v historickém pořadí podle počtu výher na turnajích ATP se na druhém místě odpoutal od Ivana Lendla. Své 1072. vítězství vybojoval proti domácímu Florianu Mayerovi a po výsledku 7:6 a 7:6 postoupil do semifinále. Více vítězných utkání má jen Američan Jimmy Connors, který vyhrál v kariéře 1256 zápasů.

Nejvýše nasazený Federer ve čtvrtek udolal až po třech setech osmnáctiletého Američana Taylora Fritze. Také ve čtvrtfinále mu hrozila ztráta sady, ale ve druhém dějství za stavu 5:6 při svém podání odvrátil tři setboly soupeře, až 226. hráče světového žebříčku. Poté ale švýcarský favorit vyhrál deset z následujících jedenácti výměn a zápas ukončil.

V semifinále se Federer utká s třetím nasazeným Rakušanem Dominicem Thiemem.

• ATP 250 STUTTGART •
Německo, tráva, 675.645 dolarů
páteční výsledky (10. 06. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kohlschreiber (7-Něm.) - Štěpánek (ČR) 6:4, 7:5.
Federer (1-Švýc.) - Mayer (Něm.) 7:6 (7:2), 7:6 (7:1)
Thiem (3-Rak.) - Južnyj (Rus.) 3:6, 6:4, 7:5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

255
Přidat komentář
Mayo
Andy by mal ovládnuť v pohode Queens.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Davor1
Mňa teda Roger strašne sklamal. Chápem, že dlho nehral, ale už nie je na antuke, kde si môže kľudne dovoliť s Thiemom prehrať. Ak by ho Thiem herne prehrával, tak nič nepoviem, ale ten chlapec stále nie je stavaný na trávu a myslím, že s top travármi ešte dlho bude ťahať za kratší koniec. Federer zase prehral v hlave, proste nie je normálne, aby po dotiahnutí setu z 0-5 do TB tam nedokázal premeniť 2 MB. Ten tretí set už bol z jeho strany podobná tragédia ako s Tsongom v MC. Som zvedavý, ako bude vyzerať jeho ranking na konci sezóny...
Reagovat
Kozoroh
V race je nyní 13. s 1230 body, ale ztrátu na TOP 8 může dohnat, pokud vyhraje v Halle a dosáhne slušného výsledku ve Wimbledonu.
Reagovat
spaniel
Taky mě zklamal. Dom se na trávě lepší, dochází na to jak hrát, ale stále by na něj neměl mít. To využívání BP je už delší dobu tragické, snad nejhorší na tour a je to jedině hlavou. Snad se dá dohromady.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to od finále US Open, to byl zlom. Asi to byla velká rána pro psychiku, na rozdíl od WB měl na to vyhrát, ale proměnil asi jeden nebo dva ze zhruba pěti set breakballů.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně Roger je machr. Během 1 turnaje vyrovnal Lendla v počtu odehraných zápasů, v počtu výher i v počtu proher. Tohle se nedá naučit, s tím se člověk musí narodit.
Reagovat
a.magerova
No musela jsem si to raději ověřit a teda joooo....
Reagovat
Kozoroh
Fedex se vrátil po měsíci pauzy, vyhrál dva zápasy a podlehl po boji současné světové sedmičce, která se neustále dere vpřed. Až na ty mečboly v TB to berte fedexovci pozitivně, v Halle už se podle mě Roger dočká 89. titulu ATP.
Dom se po sedmi antukových a jednom hardovém finále probojoval i do svého prvního finále na trávě. V žebříčku race si upevní prozatimní 5. příčku, pokud vyhraje, bude dokonce čtvrtý za No1em, Můrou a Býkem.
Reagovat
a.magerova
Takže před Rogerem.... no tak teprve teď jsem se nasr.... :-/
Reagovat
blixa
Výsosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem ;-)
Reagovat
a.magerova
Takovéhle rošády mě fakt otráví... :-/

https://www.youtube.com/watch?v=8zYy9lXwumQ&feature=youtu.be&t=56s
Reagovat
Kozoroh
Roger je v race 13., před ním jsou jména jako Kyrgios, Goffin nebo Bautista. Na Stana, který je nyní 7., ztrácí 1095 bodů.
Reagovat
a.magerova
Pokud se Roger nedostane na TM, tak budou k dostání levně lístky...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáci překupníci, snad jim to Roger neudělá, musí přece myslet na jejich rodiny.
Reagovat
a.magerova
Londýn TO tak nenechá... maj skoro půl roku na uzákonění nějaké šlechtické nebo šlechetné kličky v podobě divoké karty za zásluhy či co nebo nevím nebo tak nějak...
Reagovat
Krisboy
Revoluce v tenisu - divoká karta na Turnaj Mistrů :)))))
Reagovat
Kozoroh
Pozor - divoká karta na TM opravdu existuje. Dostává ji vítěz GS, který je mezi 9. až 20. místem žebříčku. Je to jen v ATP.
Reagovat
a.magerova
To víme, ale zatím to na tento druh divošky nevypadá, tak hledáme jinou cestičku... ;-)
Reagovat
Krisboy
Za vítězství na GS je 2000 bodů, to stačí na místo kolem 15. místa. Takže vítěz GS nemůže horší než 20. rozhodně být. Nehledě na to, že odehrát za sezonu jenom jedinej turnaj, grandlamovej a ještě ho vyhrát je prakticky nemožné.
Reagovat
Herbert_Hoover
to se skloňovalo ve všech pádech v souvislosti s Pennetkou loni tuším, nakonec se tam probojovala sportovně :)
Reagovat
Kozoroh
Nemyslím si, budou tam stále No1e, Rafa, Můra; o TM potažmo o vstupenky zájem dramaticky neklesne.
Reagovat
a.magerova
Loni na Kei vs Tom prodávali lístky za libru, aby dozaplnili jakž takž halu... tebou jmenovaní jsou sice suproví, ale bude tam citelná mezera i citelný pokles zájmu.... a né že ne !!!
Reagovat
Krisboy
Navíc, jestli tam bude Rafa není vůbec jisté
Reagovat
a.magerova
OK, budeme to řešit až nadejde čas.... ;-)
Reagovat
Lunej..
teda docela chybují, škoda, že Juan nevzal jestřába..
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Andy má hustej los v Queensu.

1. kolo Mahut
2. kolo Péro
Čtvrtfinále Simon
Semifinále Gasquet

Taková francouzská cestička. Ještě, že Andy s Francouzi takovou bilanci.
Reagovat
smazaný uživatel
A na OH zřejmě ve čtyřhře s Jamiem a v deblu nejspíš s Konta.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mahut a Gaské těžké, i když Mahut bude "uspokojen" po obhajobě Bosche a možná i unaven...Ríša se snad předvede na trávě :)
Reagovat
Kozoroh
Murray-Mahut - Andy bude mít problémy, ale postoupí.
Dimitrov-Tipsarevič - Grigor je v háji, ale 1. kolo proti Tipsovi by měl zvládnout. Janko nemá stále úroveň hry, aby se mohl poměřovat s TOP 50
Čilič-López - Tráva je po oba oblíbený povrch, mírně favorizuji Marina.
Kyrgios-Raonič - Tento zápas mohl být v Queens finále. Pravděpodobněji postoupí Miloš.
Del Potro-Isner - Očekávám, že Juan nevyzraje na Johnův servis.
Wawrinka-Verdasko - Fernando může Stana zaskočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, mohlo být finále, ale zas až tak mi to nevadí, není to Wimbledon, do té doby na tom třeba bude líp :) Ani mi nepřijde, že by hrál zas tak špatně, to je to, že jsme u něj zvyklí na jiný standard a po zranění asi těžko bude hrát perfektně. Jsem ráda, že jsem ho vůbec viděla a stejně tak ráda vidím, že je Dominic na vzestupu, jen tak dál :)
Reagovat
Mayo
Kedyy ide DelPo vs Kohli? Asi si to pozriem tak jedným okom.
Reagovat
a.magerova
Už idú...
Reagovat
a.magerova
Jakože už i hrajú.... ;-)
Reagovat
Mayo
Ďakujem magerko (:
Reagovat
a.magerova
Rádo se stalo... ;-)
Reagovat
Pe3k
Zápas se mi líbil. Škoda, že to Roger nakonec projel...Přijel se tam rozehrát na důležité turnaje a úkol si splnil, teď už Roger čekáme ty tituly :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Aby se Fedex na důležité tituly nerozehrával až do konce sezony :))) přeju mu, ale když vidím tvé zvratky, tak se ta přejícnost docela minimalizuje
Reagovat
Mayo
Kľud ľudia, je to jeho prvý turnaj po dlhej pauze a zranení a navyše už má za 1 mesiac aj niečo 35 rokov...čo už
Reagovat
pockerface
Tento turnaj beru jako trénink pro Rogera. Původně ve Stutgartu vůbec neměl hrát. V Halle věřím vyhraje a pak hurá do Wimbledonu. Pořád lepší prohrát s Thiemem teď než ve Wimbledonu. Roger mate tělem, aby ho nepasovali do role favorita pro Wimbledon a tam všem vytře zrak a půjde si pro ten 18 GS :-)
Reagovat
a.magerova
Tak jestli mate, tak to teda moc dobře, i já se nachytala... :-P
Reagovat
pockerface
Já taky :-), ale co? Jsem hlavně rád, že snad záda drží, i když po 1.zápase si trochu stěžoval na rameno. Hlavně, aby byl fit po zbytek sezonu a mohl to pořádně rozbalit. Možná bychom chtěli po něm moc, po měsíci pauzy hned titul. Tak teď můžu v klidu fandit Delpotrovi, ale Philipa mám také rád, takže titul přeji jednomu z nich.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, a mě je teď už celkem jedno, který z těch zbylých tří to vyhraje, přeju to všem, i když nejvíc by mě potěšilo, kdyby vyhrál Delpo :)
Reagovat
a.magerova
Mně taky z těch třech se špatně vybírá, ale asi Filip bude můj vyvolený na titul... :-))
Reagovat
steve79
Roger celkove na turnaji nic moc. Hlavne jeho return a backhand nejsou v porovnani s top hraci konkurenceschopny.
Reagovat
turista
Federer je celkově nerozehraný stejně jako Del Potro. Do Federerova bekhendu bych se nenavážel. Pomohl mu mnohokrát k těm 88 titulům a k 1072 vítězstvím na okruhu. Navíc se dostal do učebnic tenisu. Kdybys uměl bekhend tak jako Federer tak jsi korunovým miliardářem.
Reagovat
Lina
Roger zklamaný, Tommy zklamaný, já též. Škoda těch nevyužitých MB. Snad to v Halle dopadne líp?Dominikovi gratulace.
Reagovat
ipko
čo už, no :(
Reagovat
Mayo
Roger prehral, jdu blejt. Tak ostal mi na turnaji posledný sympoš z Argentíny, vamos !
Reagovat
Roger_Federer
Moc spatna hra..nevestici nic dobreho pro tuto sezonu.
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, buď rád, že ho ještě vidíš hrát, pořád ještě patří mezi top tenisty, ale bohužel nastupuje věk, zranění atd.. Hořekovat můžeš, až ti ukončí kariéru.
Reagovat
Roger_Federer
Karieru me za 20 let ukoncilo 50 oblibenych hracu..
Nehorekuji, jsem stimto smiren.
Reagovat
Lunej..
Jen jsem tě chtěla trochu utěšit, asi se nepovedlo. Z mých oblíbenců není ani jeden slavný jako Roger, tak si ho užívej co se dá. :)
Reagovat
kada.tom
Naopak to věští to, že by snad mohl být brzy od starouše klid ... ať se jde věnovat dětem a nezaclání na okruhu
Reagovat
Lunej..
Ty jsi prostě pako, abys nezmizel dřív ty..
Reagovat
Herbert_Hoover
starouše :D to mě pobavilo, ale jinak jsem pro aby se dostal Fedex do formy, ať je to zajímavější :)
Reagovat
kada.tom
krásná otočka proti arogantovi !!!
ještě krok a bude další titul
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/271771/zadna-litost-pro-hvezdu-federer-se-oprel-do-dopujici-sarapovove.html
Reagovat
Krisboy
Co je na tom odvážného? Mě to přijde spíš jako normální než odvážné.
Reagovat
a.magerova
No tady se furt řeší, že Roger taky určitě něco bere, ale že je tak 5 až 10 let s vývojem před kontrolami... tak teď vidíme, že buď nic nebere, nebo je vpředu o víc než 20 let.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je určitě víc než 20 let napřed. Švýcarské laboratoře jsou nejlepší. Tím zvýšením limitu na 15-20 let chce pokrýt Rafu s Novakem, protože jejich laboratoře jsou napřed jen o cca těch 15 let. Arogant se zkrátka snaží takhle dostat k dalším titulům.
Reagovat
a.magerova
Chytrý chlapec.... :-)))
Reagovat
spaniel
Roger se asi naštval, že Dom se stal hráčem s nejhorším využitím BP a rozhodl se vzít si ten flek zpátky. Katastrofa.
Reagovat
a.magerova
Aby nebyl Roger - s nejhorším využitím MB... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná bitva, ale už jde do tuhýho, Rogi :/
Reagovat
ipko
je to tam :/
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
No.... a další ztráta... :-/
Reagovat
ipko
Roger, aby ťa tie nevyužité šance nemrzeli :/
Reagovat
Davor1
Roger je strašne slabý, aby sa na tráve takto trápil s Fritzom či Thiemom, to už nie je dobré. Vyzerá ako pred troma rokmi, ale teraz už nebude mať toľko času na opätovný návrat do formy, dosť sa o neho začínam báť...
Reagovat
dappe
Hraje špatně, ale srovnávat to s rokem 2013, zatím není potřeba. Na základě tří zápasů, kdy se navíc vrací po dlouhé době a jde o první turnaj na trávě, tak z toho se nedá moc vyvozovat.
Reagovat
ipko
ono to dosť skresluje.. v Stuttgarte to dosť rýchlo lieta, minimum času na úder.. Fritz aj Thiem majú dobré podania a slušný sú aj v medzihre.. Dominic zahral dnes aj pár neskutočných volejov.. myslím si že na servise hraje Roger stále dobre, dokáže si ním pomôcť.. celkom si nevie nájsť cestu na returne, ale myslím si že to sa zlepší.. určite by som to zatiaľ neporovnával so sezónou 2013 a prehry s hráčmi ako Brands, Mayer, Stakhovsky..
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ještě není čas na paniku. Je to první turnaj po delší pauze a Thiem je rozjetý z French Open. Navíc se mi zdá, že na té trávě nehraje vůbec marně. Dobrý servis, halfvoleje i voleje. Díval jsem se na statistiku a sice to zatím v kariéře na trávě nebyla u něj sláva, ale loni už tam byly první vlaštovky. Pět setů s Nandem na Wimbledonu, 6:7, 5:7 s Nišim v Halle, to nejsou vůbec marné výsledky. A letos je Dominic zas o stupeň výš, tak třeba bude na trávě zase daleko konkurenceschopnější.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, Roger se podle svých slov teprv dostává do rytmu po delší době, něco ho stále ještě trápí, úplně ok to nebude, navíc Thiema pochválil, že už v Římě poznal, že stojí proti jednomu z nejlepších hráčů budoucích let, což dokazuje jeho vstup do TOP10, je to talent a dle mého nejlepší z té mladší generace, u něho je vidět progres :) a k Rogerovi, občas mu něco ulítne, ale nemyslím si, že hraje špatně, když si vzpomenu, jak jsem s ním trpěla před 3 lety a z každé jeho chyby mě bolely oči, to se nedá srovnávat, krásně se na to kouká ;)
Reagovat
Kozoroh
Je to jeho první účast po měsíci pauzy, během níž určitě netrénoval, nýbrž se léčil. Není rozehraný, aby s větším přehledem porazil Thiema. Dom se navíc na trávě zlepšil oproti minulosti, ve Wimbledonu od něj očekávám víc než 2. kolo z loňska.
Reagovat
dadaft
může mi někdo vysvětlit, proč do té přestávky nedá Eurosport Plíškovou s Barty, když na to mají práva???

mimochodem Roger s Dominikem - chutný tenis.

a hlavně Del Potro, to je fantazie, že je zase zpátky. )))))))))))))))
asi jediný hráč současnosti, který by v plné formě mohl porážet Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
asi jediný hráč současnosti, který by v plné formě mohl porážet Djokoviče = Wawrinka
Reagovat
Krisboy
a J1rka
Reagovat
Herbert_Hoover
a Dr. Ivo
Reagovat
dadaft
Wawrinka je psychouš, porazit, ne porážet.
Del Po by měl mít na to Djokoviče rozstřílet.

ostatně zápas Djokovič - Del Po v semifinále Wimbledonu tuším dva roky zpátky pořád považuju za zatím nejlepší zápas tohoto desetiletí.
Reagovat
Kozoroh
Djoker-Del Potro H2H 11:3

Juan sice Novaka párkrát porazil, ale o porážení nemůže být řeč.
Del Potra čeká ještě dlouhá cesta, aby se vrátil na své původní pozice. A i kdyby byl tím tenistou z před tří let, tak je neprozřetelné o něm vyhlašovat, že by porážel dnešního suverénního vládce tenisu, vždyť to ani na svém dosavadním vrcholu nedokázal.
Reagovat
dadaft
no jo no :))
mám Del Potra nejraději ze všech, asi jsem nekritický...
Reagovat
Ma3ek
Delpotro od zranenie hra backhand velmi limitovany myslim ze by absolutne nemal sancu musel by byt aspon pol roka zdravy a hrat ako pred zranenim v sucasnom stave by neuhral v 5 zapasoch ani set s djokerom
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguju na to "v plné formě". Wawrinka má svou top výkonnost asi nejvýš ze všech hráčů, problém je, že je schopný to předvést maximálně jednou za rok, proto by Djokoviće neporážel pravidelně. Ale má proti němu největší šanci ve velkých finále (i když třeba ve Wimbledonu bych věřil nejvíc asi Andymu kvůli jejich travnaté bilanci).
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěl Rogera začít chválit, že vyhrát set z 0-5 umí jen praví šampioni (protože se mi to taky jednou povedlo). Ale chápu, že chce nabrat co nejvíc herní praxe, tak to schválně pustil do třetího jako s Fritzem.
Reagovat
ipko
prerušené.. aspoň si Roger pozrie prvý zápas proti Albánsku, teda ak dovtedy nenastúpia :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Albánců proti Albáncům :)
Reagovat
ipko
Xhaka proti Xhakovi :)
Reagovat
vrabejka
Uff Dome :)
Reagovat
Mayo
skoda Rogi ale tretí set da (:
Reagovat
smazaný uživatel
snad :/
Reagovat
smazaný uživatel
Takt ohle by mě nasralo...hrabat se s tou otočkou tak dlouho a pak to prohrát v TB :D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo poněkud nešťastné no :/ ještě horší je ale ten déšť, zrovna v nejlepším to musí utnout, kdo ví, jak dlouho to potrvá, asi už konec neuvidím :(
Reagovat
Krisboy
Neuvěřitelnej set! Paráda Domi, paráda Roger!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou neskutečné věci v tiebreaku :O
Reagovat
Lunej..
Viď? A jdeme do finále... :)
Reagovat
Lina
Už se těším na finále Roger vs Delpo. :)
Reagovat
Lunej..
No, já ti nevím, Kohli je dobrý a abychom se nedivili...
Reagovat
Herbert_Hoover
Delpo by ho znásilnil ve dvou :) spíš se bojím, že tam bude Kohli
Reagovat
Lina
Ale kdepak. Když tak by ho Roger nechal, vyhrát ve třech setech z radosti, že se Delpo vrátil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Goatko? Snad na to doprčic nekoukáš :D
Reagovat
smazaný uživatel
a kruci :D
Reagovat
Mayo
Thiema uznavam kvôli jedinej veci - jednoručný backand
Reagovat
vrabejka
Ta Vekic je letos děsivě špatná :(
Reagovat
ipko
Dominic má na míle ďaleko od budúcej hviezdy..
Reagovat
Lunej..
Miluju prognosticky na TP.
Reagovat
Lunej..
Prognostiky
Reagovat
ipko
takto stratiť vedenie 5:0, je aj pre hráča ako Thiem neprípustné.. ale v tie-breaku zahral výborne..
Reagovat
Mayo
Thiem je overrated.
Reagovat
Lunej..
Teď Domča ovšem skvěle zahrál, ty jeho halfvoleje, to je něco. Teď to chce Féďu brejknout a jedeme od začátku. :)
Reagovat
Lunej..
Tak nic no, snaha byla :)
Reagovat
Mayo
Slabučký Thiem ani 5-1 mu nestačí
Reagovat
ipko
5-0
Reagovat
Mayo
Dokonca
Reagovat
smazaný uživatel
je to pánes...tohle málokdo ztratí :))
Reagovat
Mayo
Max labilne ženy
Reagovat
Lunej..
No hlavně, že vy muži nejste vůbec labilní a máte pořád o čem mluvit.
Reagovat
Mayo
Nic som sa ta nepýtal babco.
Reagovat
smazaný uživatel
:D no táááák.......
Reagovat
Lunej..
Já zapomněla, že na tebe vlastně nesmím reagovat, sorry.
Reagovat
Mayo
Roger uz ponizuje (:
Reagovat
Lunej..
No jo, ty bys každého jen vyfackal, násilníku.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen mu dal čuchnout.....velký obrat bude :)
Reagovat
Lunej..
Domca to snad doserviruje proboha. Jinak mu budu říkat Kvitak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Dominik :D
Reagovat
Lunej..
To si plně zaslouží. Bože zase nic.
Reagovat
Krisboy
No ať už si na novou přezdívku zvyká :)
Reagovat
Mayo
To co robí Roger pre boha
Reagovat
smazaný uživatel
nechce vycházející hvězdu přejet za necelou hodinku a trošku to zamotává ;)
Reagovat
ipko
Roger strašne odovzdaný :(
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/CkhKqYFVAAAPOKs.jpg
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lunej..
Nějak to flakas.. samé prdelky s blixou a Feda ti blbne..:)
Reagovat
a.magerova
Přesně, blixa za TO MŮŽE né Roger !!! :-/
Reagovat
blixa
Tssssssssssss :-P
Reagovat
Krisboy
masakr - to je přesné slovo :)
Reagovat
Lina
Vypadá to jako, by si to Roger s výhrou rozmyslel a přenechal ji Dominikovi. Je to docela hrůza, co provádí.
Reagovat
Lunej..
To je přece taktika, Roger si to chce užít a hrát 3. set. Buď ráda, že si Fedu užijes:)
Reagovat
Lina
Na druhou stranu si ho radši užiji, až do posledního kola ve Wimbledonu.
Reagovat
Krisboy
Tak pojď Domi, pojď, chci tříseťák!!
Reagovat
Krisboy
...ale kanára mu zrovna dávat nemusíš, tak jsem to nemyslel :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
you cannot be serious :D to mu snad Roger nedovolí, to by si Domča dovolil moc :P
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Krisboy
Ze čtyř semifinalistů ve Stuttgartu hrajou tři jednoruční backhand. Zajímavé, to se nestává často. Krása.
Reagovat
Lunej..
Mohli by dávat záběr na Haaseho častěji. A Domca by.se měl uklidnit a pěkně Fedu potrápit.
Reagovat
a.magerova
Taky jsem se kochala a info, že se chce vrátit mě potěšilo... :-))
Reagovat
Lunej..
Nevíš kdy?
Reagovat
a.magerova
Nevím... ale i příslib potěší... :-))
Reagovat
Lina
Taky bych raději, aby Roger vyhrál v pořádném zápase. Snad to Dominik ve 2. setu víc, rozbalí. A taky souhlas, že by, mohl, být Tommy častěji v záběru Roger. :) Takový zápas Roger vs Tommy by nebyl špatný. :D
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/CkdDGM4WEAEbErP.jpg
Reagovat
Lina
Těžko odolat. ;)
Reagovat
Lunej..
No tak nečekaně splněno ve 2. setu
Reagovat
Lina
Jenže tak jsem to nemyslela. Chtěla jsem hezký zápas. Zatím je to bohužel víceméně zápas o chybách.
Reagovat
Lunej..
Mně to nevadí, aspoň je vidět, že je Roger taky jen člověk:)
Reagovat
Tuttovka
Teď začne pořádná palba ve Stuttgartu :D. Federer vs Thiem :)
Reagovat
a.magerova
Tak doufejme v dobrý zápas s výborným koncem.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Fedex ve dvou :)
Reagovat
Krisboy
Pro mě tenhle zápas bude mít dobrej konec, ať vyhraje kdokoliv. Teda pokud nebude nějaká skreč, to fakt ne-e. První game slibnej :)
Reagovat
vrabejka
Gratulace Adamovi k postupu do top 100 :)
Reagovat
Mayo
Roger vyfacka Thiema a ukáže mu ako sa hra na tráve a DelPik to bude mat tažké ale budem silno fandiť ...
Reagovat
a.magerova
Heeeej, ticho nebo TO zakřikneš.... :-P
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Krisboy
Jinak obě semifinále jsou teda dost atraktivní. Roger x Domi a DelPo x Kohli slibují skvělej tenis. Tip: Roger a DelPo si zítra dají po hooooooodně dlouhé době spolu finále.
Reagovat
Krisboy
Radku. Ale Kohli je těžkej soupeř a docela sympaťák, jindy mu celkem i fandím, takže to tolik nevadí :) Kdybys prohrál s tou nulou Čiličem, vadilo by mi to víc :)
Reagovat
Lunej..
Čilič je pořád větší nula než ty... :)
Reagovat
Lunej..
menší nula, sorry :D
Reagovat
a.magerova
Tak jak... ;-)
Reagovat
Lunej..
Tak si vyber nebo dej 50 na 50 :)
Reagovat
a.magerova
Když nad tím tak přemýšlím, tak bych raději byla NULA, kterou uznává minimálně milión lidí, než být tady na TP třeba stovka... Čilič je určitě téhož názoru, zatím jsem nezaznamenala jeho nesouhlas s mými myšlenkami... i když... má u mě furt vroubek velikej už skoro dva roky.... ;-)
Reagovat
Lunej..
Já mu fandím, i když nepatří mezi oblíbené hráče vzhledem k jeho aféře s dopingem, ale odpusť a bude ti odpuštěno. A copak ti provedl? Tedy jestli to není nějaká tajná info... :)
Reagovat
a.magerova
No, měl zůstat ta NULA.... :-/

http://www.tenisportal.cz/vzajemne/federer/cilic/
Reagovat
Lunej..
No napadlo mě, že to bude souviset s tvým miláčkem. Nejsi nenasytná? Roger už neví, co s tím železem má dělat :)
Reagovat
a.magerova
Tak člověk nemá mít malých cílů... :-)))

Navíc, máme TO kam dát...

http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/221828/nejvetsi-luxus-federer-ma-vilu-za-230-milionu-s-vyhledem-na-jezero-i-alpy.html
Reagovat
Lunej..
Zlatokopko:D
Reagovat
a.magerova
Tak ale... né všechny ty poháry jsou zlaté, některé jsou i stříbrné, takže to označení není zcela na místě a korektní... :-P
Reagovat
Lunej..
Tak dobře, všehokopko :D
Reagovat
a.magerova
Milovnice barevných kovů jednoho až dvou Švýcarů... :-P
Reagovat
blixa
Ještě že na TP jseš jednička ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Ty zas budeš po mně chtít alibi na víkend, že mi tak lichotíš... :-P
Reagovat
blixa
Chápavé děvče .... :D
Reagovat
a.magerova
Furt Ti žena toleruje víc milenky než rybolov?!
Nemáš TO jednoduché.... ;-)
Reagovat
Lunej..
Myslím, že blixova žena je šťastná, když není doma a je jí jedno, co nebo kde loví, stejně ví, že málokdy předčí výsledek jeho očekávání :D
Reagovat
blixa
No úplně šťastná není. Nemá jí kdo uvařit dobrý kafe ... :D ;-)
Reagovat
blixa
No znáš to. Manželce řeknu že jsem u milenky, milence že jsem u manželky a hups do knihovny ... ;-) :D
Reagovat
Lunej..
Na knihovnici :D
Reagovat
blixa
Ale no tak ... :D Není mi 20 ;-)
Reagovat
a.magerova
A když bylo?
Reagovat
blixa
Raději předstírám že si to už nepamatuju :D :D
Reagovat
a.magerova
Jj rybář a knihomol... :-P

Jsem se kdysi ptala rybáře, že když u té vody tak sedí nečinně hodiny, tak určitě tam přečte hodně knih... a on se na mě tak pohoršeně podíval.... prý chytání ryb je stejné jako řízení auta, člověk se musí věnovat JENOM TOMU !!!
Reagovat
blixa
To má samozřejmě pravdu. Na ryby se nechodí číst. Ale já už dááávno nerybařím. Nestíhal bych jiné věci ;-)
Reagovat
Lunej..
Jako třeba otravovat na TP že?:)
Reagovat
blixa
Na TP otravuju jen mezi prací ;-) To to vedu sakra ...
Reagovat
Lunej..
To se moc nepredres tedy.:)
Reagovat
blixa
No právě že předřu. obvykle tak 10h denně včetně víkendů, někdy i 14-16. Měl bych s tím něco dělat, kurňa ...
Reagovat
a.magerova
http://citatem.cz/wp-content/uploads/2016/03/prace-neni.jpg
Reagovat
blixa
Bejvávalo. Teď nějak mrcha nepostojí ...
Reagovat
a.magerova
Ani se raději neptám, co máš na mysli.... :-P
Reagovat
steve79
Roger zatim na turnaji prumer. Jeho forhand a backhand obcas ulitne. To jak zahral v tie breaku bylo uzasne.
Reagovat
Mayo
1072 vyher na okruhu? Anblivlbl p?nes (: ešte Rogimu prajem veľa dalších
Reagovat
Mayo
á
Reagovat
a.magerova
Jak á ?!!!
Napiš TO SLOVO znovu... :-))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
brixner
.
Reagovat
panzer.dragon
dobrej
Reagovat
a.magerova
Dobrý den.... třeba i dobrý večer, ale pokud má den 24 hodin, tak pozdrav "dobrý den" je namístě furt... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
"Dobré ráno a kdybychom se neviděli dobrý den, dobrý večer i dobrou noc!"

Tak a teď malý kvíz - odkud pochází tento citát?
Reagovat
a.magerova
USA 1998
Reagovat
a.magerova
Ale jinak: neznám - napravím.... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Určitě doporučuju. Jim Carrey v jedné z (mála) jeho dobrých rolí. Reality show (blízké) budoucnosti.
Reagovat
bIbec
myslíš Truman Show? Jo, to je dobrý film. Asi jeho nejlepší role.
Reagovat
bIbec
i když Muž na měsíci se mi líbili taky. Ale už sem to strašně dlouho neviděl.. to samé Věčný svit neposkvrněné mysli.. ale tady už mám trošku pochybnosti, jestli by se mi to ještě líbilo.. možná ne. Nevím.
Reagovat
peggy
Radku,nebud smutny,hral doma a to je plus.Hlavne neodesel jsi s kanary.Drz se,jsou dalsi turnaje!
Reagovat
panzer.dragon
mazec ten delpo, to je normálně mašina co se vrátila a postupně všechny rostřílí
Reagovat
panzer.dragon
on je už 166 v atp a 96 v racu! delpo is back
Reagovat
blixa
Jen se modlím, aby zápěstí vydržela !
Reagovat
Krisboy
Esli vydrží zápěstí, jde do semi ve Wimblu!
Reagovat
a.magerova
Tvl... teď přijdu ke kompu a Simon vyletěl i s kanárem... :-/
Reagovat
panzer.dragon
jj, trochu mě mrzí že sem admin nedal ani expresku, omlouvá ho jen to že je asi naloženej v lihu a nevidí na písmenka..

koukal sem, to i trochu ve druhym smrdělo pro delpa, ale třetí byla jízda
Reagovat
a.magerova
A důvod lihového naložení admina?
Reagovat
panzer.dragon
páteček, nic hlubokýho no :-)
Reagovat
blixa
Já už jsem se lekl že se začetl do příspěvků :D
Reagovat
a.magerova
http://www.csfd.cz/film/3220-patek-neni-svatek/prehled/
Reagovat
panzer.dragon
díky za tip, určitě zkouknu, zbožňuju filmy z pražskejch sídlišť (asi protože sem v tom vyrost a žiju :-) ) a tohle sem neviděl
Reagovat
blixa
Pech, ale hrál s Delpem, to se nedá svítit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem nepochopil fanoušky Del.P.., který je sice sympaťák,ale kromě servisu a FH neumí nic!
Reagovat
Dobry-den
No a co? I slabší hráči mohou mít fanoušky snad...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu,předsedo!
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby měl pevnější zápěstí, mohl dnes světovému tenisu dominovat on, nebo se alespoň střídat o tituly s Novakem.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vidíš, a přesto vyhrál grandslam a dokázal mnohokrát porazit a potrápit velkou čtyřku, to je k nasrání, co, Vildo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, totální břídil
Reagovat
Herbert_Hoover
taky bych chtěl být takovým břídilem, který šlapal na paty čtyřem velkým tenisovým pojmům, z toho třem šampionům :) Vilda to má asi popletené v hlavičce
Reagovat
Lunej..
Já mám Juana ráda jako osobu, je to nepchopitelné? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak sorry, snad jsem napsal, že je sympoš,ale to věčné obíhání BH ?
Reagovat
Lunej..
dělá to víc hráčů, možná si není jistý po těch operacích, těžko říct. A to je nějaké měřítko proč mu nefandit?
Reagovat
smazaný uživatel
No protože mám radši komplexní hráče!
Reagovat
Herbert_Hoover
třeba Berdycha viď? :)
Reagovat
panzer.dragon
koho třeba?
Reagovat
Lunej..
však si měj rád koho chceš. Jen nechápu, proč tě trápí, že někdo fandí Juanovi....
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
Mně se tedy nelíbí.
Reagovat
FulnekUltras
njn, na Berďulku nemá... ;)
Reagovat
Fandina
Berďulku jsem včera viděla na Spartě při tréninku s Čermákem a opravdu, ale opravdu se mi oba líbili mnohem víc než Delpo. Toho jsem viděla letos v Madridu.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak sorry, snad jsem napsal, že je sympoš,ale to věčné obíhání BH ?
Reagovat
Stan_Borowitz
Obíhá proto, že si z něj umí vytvořit tlak, kterému nikdo nedokáže vzdorovat. Teď obíhá víc než dřív, podle mne šetří to zápěstí, proto i tolik slajzuje.

Třeba Andy Murray je samozřejmě komplexnější hráč, ale určitě by řadu svých dovedností rád vyměnil za delPotrův forhend...
Reagovat
Marduch
Ale pak by toho zas moc nenahrál, páč by měl furt zraněný zápěstí ;) Kdyby ryby..
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč to adresuješ mně? To je spíš nepochopitelné :)
Reagovat
_mp_
Koníček zklamal
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Herbert_Hoover
Docela super tiebreaky, Flo :))) no, Fedex se zase nadřel, snad bude ve Wimbledonu konkurenceschopnější a nevyletí moc brzy, na druhou stranu by bylo symbolické, kdyby si na něj vyšlápl někdo z kvartetu "Darcis, Brown, Rosol, Kyrgios" :) Ale ne, chci, aby nebyl Wimblas jen o Djokerovi a Fedex ve formě je toho příslibem, tak koukej makat, elegáne :))))
Jinak Kohli zase potvrdil, že na domácích turnajích vládne pevnou rukou, pokořuje gravitaci a lítá v jiné tenisové galaxii, bohužel, Koníkovi jsem to fakt přál :)
Reagovat
tommr
jj Kohlshreiber je doma úplně jinej hráč než na ostatních turnajích venku. Hrát se v Německu GS tak by určitě nějakej urval ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kohli je oproti Radkovi úderově lepší o tom snad není sporu
Reagovat
PetaM
Porazil ho teprve podruhé z dosavadních devíti zápasů ... I to mohlo o něčem svědčit :)
Reagovat
a.magerova
Teda jako celkem normální číslo, ale pokud za ním člověk vidí ten příběh, tak PARÁDA !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist