Štěpánek v Eastbourne končí na raketě Nišikoriho

16. 6. 2011, 22:17
Aktuality 7
ATP EASTBOURNE - Radek Štěpánek přípravu na WImbledon povedeným výkonem nezakončil. Český tenista na trávě v Eastbourne podlehl hladce ve dvou setech Japonci Nišikorimu a do semifinále nepostoupil.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek měl během přípravy na Wimbledon slušnou formu, dnešní zápas s Keiem Nišikorim se mu ale nepovedl. Den po skalpu Tsongy se českému tenistovi nedařilo na servisu a duel hraný za silného větru prohrál 2-6 3-6. Ještě drtivější porážku odvrátil v závěru za stavu 1-5 druhým úspěšným brejkem.

Dvaatřicetiletému rodáku z Karviné nepomohlo ani to, že japonský tenista hrál druhý zápas za den, protože nejprve musel dohrát část kvůli dešti odloženého středečního utkání druhého kola s Němcem Rainerem Schüttlerem, které nakonec nakonec vyhrál 6-4 4-6 6-2.

Dva zápasy ve čtvrtek zvládl i Nišikoriho příští Janko Tipsarevič. Srbskému tenistovi nejprve stačilo proměnit jediný z osmi brejkbolů proti Kukuškinovi, aby po výhře 6-3 7-6 nad Kazachem Kukuškinem zvládl i čtvrtfinále s Grigorem Dimitrovem.  S dvacetiletým Bulharem sice třikrát přišel o podání, sám soupeře zlomil ale hned pětkrát a počtvrté v sezoně postoupil do semifinále.

O druhé místo ve finále si zahrají Rus Igor Kunicyn a Andreas Seppi z Itálie.

- ATP 250 EASTBOURNE (Velká Británie, tráva, 462.675 eur) -
čtvrteční výsledky (16. 06. 2011)

Dvouhra - 2. kolo:
Tipsarevič (3-Srb.) - Kukuškin (Kaz.) 6:3, 7:6 (7:2), O. Rochus (Belg.) - Berlocq (Arg.) 3:6, 7:6 (7:5), 7:6 (7:3), Nišikori (Jap.) - Schüttler (Něm.) 6:4, 4:6, 6:2.

Čtvrtfinále:
Nišikori - Štěpánek (ČR) 6:2, 6:3, Tipsarevič - Dimitrov (Bulh.) 6:3, 7:6 (7:2), Kunicyn (Rus.) - Benneteau (Fr.) 6:3, 6:2, Seppi (It.) - O. Rochus 6:2, 6:7 (5:7), 6:3.

Semifinálové dvojice: Nišikori - Tipsarevič, Kunicyn - Seppi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas jsem videl, vyhral lepsi stejne jako den predtim v zapase s jednickou turnaje.
Reagovat
Jiri
Zapas jsem nevidel, tak nemohu soudit co bylo pricinou porazky, ale z vysledku jsem velice zklaman. Porazka v teto fazi neni takovym prekvapenim, ale takovy vyprask bych opravdu necekal. Radek jiz zrejme definitivne vyklizi pole a nejakym skvelym vysledkem na ATP jiz zrejme neprekvapi.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou veci mezi nebem a zemi. Cekala jsem v komentari odpoved, proc takova zmena, par hodin po sobe, kdyz podle jeho reci po zapase s Tsongou,je spokojeny,ale chce vice. O zraneni nebo jine indispozici nemluvil. Ze by jen ten vitr?To snad ne. Foukalo prece vsem stejne. Je to skoda. v zaveru kdyz mel 3breakbaly, tak se mi zdalo,ze prece jen nejake odhodlani v jeho pohybech zacina byt,ale bohuzel vyslo to naprazdno. Jak jsem mu minule dekovala, tak vcera to byla spise ztrata casu. No to je tenis.
Reagovat
VlS
Taky jsem na to koukal a přemýšlel jsem proč ta změna a napadlo mě, jestli to nemohlo být liduprázdnem v hledišti. Radek rád hraje pro diváky a možná potřebuje cítit interakci, která ho nabudí a tlačí k výkonu, když tam nejsou, tak ho to tak nežene (a jestli to nebylo tím, že v hledišti byla jen Nikol (mimo pár důchodců, kteří museli počkat až je vnoučata přijdou vyzvednout, protože jinak by už odešli, )
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo pár důchodců, kteří museli počkat až je vnoučata přijdou vyzvednout, protože jinak by už odešli.

Nemá chybu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
panenko skakává
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist