Štěpánek v Kuala Lumpur přes Ferrera nepostoupil

1. 10. 2015, 18:39
Aktuality 57
ATP KUALA LUMPUR - Radek Štěpánek v Kuala Lumpur do čtvrtfinále nepostoupil. V utkání druhého kola se mu nepodařilo zaskočit nejvýše nasazeného Španěla Davida Ferrera, kterému podlehl ve dvou setech.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek v Kuala Lumpur odstartoval výhrou nad Japoncem Sugitou, v dnešním druhém kole ale neuspěl proti světové osmičce Davidu Ferrerovi. S nejvýše nasazeným Španělem prohrál 5-7 3-6, když v prvním setu nedokázal potvrdit brejk na 4-3. ''

Šestatřicetiletý rodák z Karviné hrál s o tři roky mladším Ferrerem poprvé od finále Davisova poháru v roce 2012 v Praze, v němž jeho soupeř v úvodní dvouhře zvítězil ve třech setech, ale nakonec se z trofeje radoval český tým. Český tenista nestačil na Španěla v pátém utkání po sobě, celkově s ním má bilanci tři vítězství a osm porážek.

Letošním maximem Štěpánka, který po zdravotních problémech figuruje v žebříčku ATP až na 278. místě, zůstává červencové čtvrtfinále v Bogotě. Do konce sezony by se měl představit ještě minimálně ve Vídni, kde se bude hrát v týdnu od 19. října.

V Kuala Lumpur český daviscupový reprezentant pokračuje ještě ve čtyřhře, ve které bude v pátek s krajanem Františkem Čermákem usilovat o postup do semifinále.

• ATP 250 KUALA LUMPUR •
Malajsie, tv. povrch, 937.835 dolarů
čtvrteční výsledky (01. 10. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Ferrer (1-Šp.) - Štěpánek (ČR) 7-5 6-3
F. López (2-Šp.) - M. Zverev (Něm.) 6-3 7-6(4)
Dimitrov (4-Bulh.) - Sousa (Portug.) 2-6 6-3 6-4
Pospisil (8-Kan.) - Baghdatis (Kypr) 7-6(2) 3-6 6-3
Kukuškin (Kaz.) - Albot (Mold.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

57
Přidat komentář
Fandina
Grigor prohrál první set s Beckerem. Doufám, že se ještě chytne a zápas otočí. Gríšo go!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je taky pěknej chuj, sem viděl tu jeho děvku včera v Praze se objímat s jiným
Reagovat
darek.vrana
Tys nás viděl?
Reagovat
smazaný uživatel
tak s tebou taky? :O
Reagovat
Kytka
Nevím, jestli jsou tu takové příspěvky nejvhodnější. Kdo ví, co jsi viděl.
Reagovat
Lina
A evidentně jsi špatný z toho, žes to nebyl Ty.
Reagovat
Kytka
Nevím proč to tak udělali. Teď tam Čilič jede. No Číňani zase něco podělali. Poslední zápas Berdycha zase usekli ke konci prvního setu a dávali tam Plíškovou se Svitolinou, a to na dvou streamech. nakonec to spravili, ale až na začátku 2. setu. Neschopové.
Reagovat
Kytka
Tak jsem na jednom streamu v poklidu koukala a poslední tři balony mně ustřihli. Potvory. Tak jsem neviděla srovnání Berdycha na 4O:40, balón Tomáše na výhodu a proměněný mečbol. To mně nakrklo. A ta Nova Sport koupí turnaj v Kuala Lumpur na poslední tři dny. Kde byl předpoklad, že Štěpánek už se do závěrečných kol nedohrabe.
Reagovat
Lina
Taky mě to našvalo, jako kdyby to stream nechtěl vidět do konce. :)
Reagovat
tommr
mě se tohle stává poměrně často. Docela bych se klonil k tomu, že ty výpadky v nejnapínavějších momentech v závěrech zápasů jsou dělaný úmyslně. Jen nevím kým ... :(
Reagovat
Kytka
Taky mně to tak přijde. A nevím, proč měl Tom zase čepici. Kluk jako lusk, bez ní mu to sluší víc. A ještě se pod ní víc potí. Doufám, že se k ní zase nevrátí. Slunko tam nebylo ani náhodou.
Reagovat
tommr
třeba je pověrčivej a k tý čepici se vrátil, protože mu to bez ní v poslední době moc nešlo ... :)
Reagovat
Kytka
Nebyl by sám, kdo je pověrčivý. Zářným příkladem je Rafa Nadal v tomhle směru. Ale hlavně, že jde dál. Snad se zase chytí. Proto jsem mu dneska víc fandila než Jirkovi. Taky je větší šance v dalších zápasech. Až Jirka uloví prvního hráče světové desítky, nemusí to nutně být Tom.
Reagovat
tommr
jj taky jsem radši, že jde dál Tomáš, protože ten ted potřebuje získat nějaký body, aby si s předstihem zajistil účast na TM. A Jirka by v případě výhry nad Tomášem určitě vypad v příštím kole s Robredem ... :)
Reagovat
Kytka
Tom se mi dneska líbil, zahrál mazácky. prostě ukořistil ty důležité body. S kraťasy na něj Jirka nevyzrál. Jenom jednou a asi 6x ne. Jako by po tom celkem vysokém kraťasu nepočítal s dalším a případně ještě dalším úderem od Toma. Jindy s nimi mívá úspěch. Ale pravda, proti slabším hráčům.
Reagovat
darek.vrana
Já jsem přál Jirkovi. Pro něj by to byl větší úspěch a cennější body. Přece jen Tomáše už zajímají spíš ty větší turnaje, gs a tisícovky a tyhle body jsou pro něj v podstatě směšné.
Reagovat
Kytka
To by byl, ale ať si příště přehraje jiného hráče první desítky. O to to bude cennější.
Reagovat
tommr
Tomáš ted není v situaci kdy by si moh dovolit ohrnovat nos nad bodama z malejch turnajů. Dá se čekat, že Nishikori, Nadal a Ferrer budou v závěru sezóny mocně finišovat a o účasti na TM může rozhodovat pár bodů ...
Velkou motivací pro Tomáše je i letos zatím chybějící titul, kterej asi jinde než na malým turnaji nezíská ...
Reagovat
darek.vrana
Že by nepostoupil na tm opravdu strach nemám. Spíš ten titul by to chtělo. Ale stejně, jestli vyhraje nějaký Šenčen, nic moc pro něj neznamená a ani mě to moc nebere. Kdyby ho vyhrál Jirka, byla by to velká věc. Ale teď už je to jedno.
Reagovat
tommr
je trochu paradoxní, že Jirka už letos titul získal a Tomáš na něj stále marně čeká ... :)
Reagovat
Kytka
Ano, nemusí být nutně až osmý. A titul by byl taky dobrý. Kde vzali letos tituly Ferrer s Nadalem? A Nadal ještě na hůře obsazených než je tenhle.Jen na 250. Tak proč měl nad takovými turnaji ohrnovat nos. Většinou menší turnaje nehraje, protože je hodně vytížený. Ale teď už žádný GS není, nač se šetřit.Jen myslím 2 tisícovky, Šanghaj a Paříž.Pokud se nepletu.
Reagovat
tommr
jj z velkejch turnajů zbývají už jen Masters v Šanghaji a v Paříži a samozřejmě TM ...
Reagovat
Kytka
Tak to vypadá, že do SF postoupí čtyři nejvýše nasazení. Garcia-Lopez postoupil bez boje a Čilič urval první set v TB a teď už vede 2:0. Lehké to nebude.
Reagovat
tommr
bude to těžký, ale kdyby se Tomášovi podařilo získat titul tak aspoň nikdo nebude moc říkat, že měl lehkej los ... :)
Reagovat
Kytka
Kolikrát měl Tomáš lehký los, do finále jak vymeteno a podělal to na nějakém slabším hráči. Tak snad ho tohle víc vybudí.
Reagovat
darek.vrana
Mně se často streamy seknou třeba v tiebreaku. Tak si to vysvětluju tím, že to hodně lidí zapne a je to pak přetížené. Ale to asi nebude tenhle případ.
Reagovat
tommr
náhlý přetížení je opravdu jedním z možných vysvětlení proč k těm výpadkům dochází v nejnapínavějších okamžicích. Je možný, že spousta lidí sleduje zápas jen na na pozadí přes skóre a stream si zapnou až ve chvíli kdy se zápas rozhoduje ...
Reagovat
darek.vrana
Každopádně se těším na dobu, až budou všechny zápasy v tv a člověk si jen zapne co bude chtít. Teď se mi líbí o2 sport, který začal hodně vysílat tenis a i na 2 kanálech naráz a dává přednost českým hráčům.
Reagovat
Kytka
Když já mám pocit, že tam dávají především přednost fotbalu. Jaký tenis tam dávají třeba teď?
Reagovat
darek.vrana
Dávají Šenčen i Taškent. Viděl jsem Rosola, Veselého s Zhangem, Berdycha, všechno. Wuchan je na digisportu, kuala lumpur na nova sportu, takže s o2 tv mám pokryté teď všechno.
Reagovat
Kytka
My máme kabelovku UPC. Zavedené O2 je tu taky možné. Taky jsem o tom uvažovala. Hlavně vloni, když byly problémy s Nova Sport. Máš to přes kabel nebo satelit? Mám oavy, aby časem O2 nevyžrala všechen tenis tak jako Ligu mistrů.
Reagovat
darek.vrana
Je to přes kabel. Zdá se, že chtějí dost expandovat no. Ale já jsem s tím spokojený, hlavně používám další funkce jako 30 hodin zpětné shlédnutí, takž nejsem vázaný na tv program a dívám se na co chci a kdy chci, a taky jednoduché nahrávání, je to docela dobrý.
Reagovat
Kytka
My máme jen hodinu zpětně. Nahrávání je taky bez problémů,
Reagovat
tommr
a jaký jsou čísla kanálů o2 sport? :)
Reagovat
darek.vrana
Je to jen na o2 tv, čísla nevím, mám to seřazené podle sebe. Mají 8 kanálů když je potřeba, třeba liga mistrů jede na každém kanálu jiný zápas a vypadá to, že teď budou víc dávat i tenis.
Reagovat
George_Renel
Tuším, že po jejich nastavení ten základní kanál naskočí na 55, zbývající MD kanály jsou úplně na konci nabídky. Ale dnes byla MD nabídka hned na tom základu. Jak už psal kolega, mohl sis vybrat mezi Berdychem a Taškentem.
Ten systém se mi fakt líbí.
Reagovat
kada.tom
Tomáš v SF, tam se potká s Robredem, kterýho naposledy naprosto rozdrtil :-)
Reagovat
Kytka
Naštěstí musel hrát Robredu 3 sety v tom horkém a mokrém počasí co tam panuje. Tom pošetřil síly. I když Jirka zle dotíral, ale ty důležité body sebral Tom.
Reagovat
tommr
jenže to byl Robredo nějak indisponovanej. Docela se obávám, aby to tentokrát Tomášovi nevrátil i s úrokama ...
Reagovat
Kytka
Navíc se mi zdá, že kurt tu je spíš pomalejší. Rozhodně pomalejší než v Petrohradu.
Reagovat
Kytka
Na hardu vyhrál nad Tomem Robredo jen jednou v roce 2005. Ostatní zápasy na hardu patřili Tomovi. Poslední výhra Robreda nad Tomem je z roku 2013 z antuky. A dnes se mi Tom zdál, že so konečně chytil. Předchozí zápas nebyl tak dobrý.
Reagovat
darek.vrana
V roce 2009 prohrál Berdych s Robredem v hale v Paříži. To si pamatuju dobře, protože mi tím zkazil tiket s kurzem asi 150.
Reagovat
Kytka
To ale počítají jako koberec, ne přímo hard
Reagovat
smazaný uživatel
Cuntpánek by se na to měl vysrat podle mě, je příšernej a akorát dělá ostudu ten cunt.
Reagovat
Lina
Tvůj příspěvk je příšernější.
Reagovat
Kytka
Souhlas
Reagovat
Kytka
Málokterý tenista je krasavec a jsou i daleko méně pohlední než je Jirka: Ale to asi není to nejdůležitější. Kdyby se konečně rozehrál a předváděl hru, která odpovídá jeho potenciálu, budeš koukat a ten předkus ti vadit nebude. To je to poslední, co mně u něj vadí.
Reagovat
darek.vrana
On asi myslel Radka, bych řekl.
Reagovat
Kytka
Pravda. Radek má taky předkus. A té hromadě tenistek, co dostal, to vůbec nevadilo. Jirka je ještě kluk.
Reagovat
smazaný uživatel
Da se nekde koukat na Veseleho s Berdychem prosim?
Reagovat
Lenka...
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
Fandina
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3197111576392630.html
Reagovat
tommr
momentálně ne, protože zápas byl kvůli dešti přerušenej za stavu 4:2 pro Tomáše ...
Reagovat
tommr
tak už se zase hraje ... :)
Reagovat
aligo
Pojď!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Teda bída, když už ho porazí i Marek Michalička ....takovej talent
Reagovat
Fandina
Je to škoda. V prvním setu 4:3 a podání. Vypadalo to dobře. Ale potom byl Ferrer lepší. Ferrer byl těžký do druhého kola. Ale alespoň to první. A držím palce do Vídně. Radku pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist