Štěpánek v Madridu nestačil na Federera, Djokovič padl s Dimitrovem

7. 5. 2013, 17:19
Aktuality 373
Porážkou z rakety obhájce titulu Rogera Federera se s turnajem Masters v Madridu rozloučil Radek Štěpánek. Ve stejné fázi soutěže skončil také Novak Djokovič, který prohrál tříhodinovou bitvu s Bulharem Dimitrovem.
Radek Štěpánek

K utkání proti Rogeru Federerovi nastoupil Radek Štěpánek téměř přesně pět let poté, co aktuální světovou dvojku dokázal naposledy porazit. Od té doby porazil Federer českého tenistu sedmkrát v řadě, aniž by ztratil set, a stejně dopadl i dnešní zápas.

Štěpánek se do problémů dostal už ve čtvrté hře, v níž jeho soupeř využil hned svůj první brejkbol. Rodák z Karviné měl vzápětí dvojnásobnou možnost srovnat krok, ale Federer si podání udržel a dál si ho kontroloval i po zbytek setu.

O servis přišel Radek Štěpánek rychle i ve druhé sadě, v níž po dalším brejku prohrával už 2-5. Ani tehdy se český reprezentant nevzdal: při Federerově podání smazal dva mečboly, snížil na 3-5 a při vlastním servisu odvrátil ještě další dva mečboly. Pátou možnost ukončit zápas už ale zdejší trojnásobný šampion a aktuální obhájce titulu Federer využil a zvítězil dvakrát 6-3.

"Nehrál jsem nijak skvostně, ale to jsem ani nečekal, ale na druhou stranu jsem nehrál ani špatně. Štěpánek je hráč, který může soupeři způsobit hodně problémů a totéž udělal v minulosti i mně, ale dnes to nebyl ten případ. Měl jsem zápas docela pod kontrolou," komentoval Federer, který po šestitýdenní pauze odehrál první letošní zápas na antuce.

Vítěz madridského turnaje z let 2006, 2009 a 2012 Federer, jenž loni ve finále porazil Tomáše Berdycha ve třech setech, se v dalším kole utká s vítězem zápasu mezi Keiem Nišikorim z Japonska a Srbem Viktorem Troickým.

Djokovič potěšil publikum, padl s Dimitrovem
Novak Djokovič hrál naposledy před třemi týdny v Monte Carlu, kde navzdory nedoléčenému zranění kotníku ukončil osmiletou nadvládu Rafaela Nadala a získal třetí titul v sezoně. Problémy s noho ho ale trápily dál a tak se minulý týden objevil i v Praze u vyhlášeného fyzioterapeuta Pavla Koláře.

O turnaj v Madridu, kde loni na nenáviděné modré antuce prohrál už ve čtvrtfinále s Tipsarevičem, ale nepřišel a letos už zase na tradičním oranžovém povrchu chtěl navázat na předloňský triumf. Hned ve svém úvodním zápase ale tvrdě narazil; v souboji s Bulharem Grigorem Dimitrovem se nevypořádal s nepřízní publika, příliš chyboval a po 3 hodinách a 4 minutách prohrál 6-7 7-6 3-6.

Srbsko-bulharský souboj sice nenabídl tenis světové extratřídy, ale o náboj a dramatické momenty nouze nebyla. V prvním setu měl Djokovič za stavu 5-4 setbol, ten však neproměnil a naopak Dimitrov následně po prvním brejku podával na vedení. Brejk sice nepotvrdil, v tie-breaku ale odvrátil další dva setboly a sám využil hned první. 

Ve druhé sadě vedl bulharský tenista 4-2, ale prolomení soupeřova servisu znovu nedokázal potvrdit udržením toho svého. Rozhodovala tak opět zkrácená, to už ale měl Djokovič za sebou dlouhé ošetření kotníku (zranění si zhoršil po uklouznutí), po kterém si proti sobě popudil velkou část publika. To čím dál více přálo úspěch jednadvacetiletému Bulharovi, kterého v závěru dějství braly křeče do nohou. Dostal se k mečbolu, ale neproměnil ho a zdálo se, že Djokovič zápas otočí.

Jenže světová jednička hned v úvodu rozhodujícího setu ztratila podání a Dimitrov poprvé v zápase brejk potvrdil, přestože musel odvracet tři brejkboly. Do konce duelu si už Bulhar podání bez problémů hlídal a zápas ukončil dokonce už při servisu soupeře.

Bývalá nejlepší junior světa Dimitrov si tak připsal premiérový skalp světové jedničky. "Dnes to byl jeden z těch zápasů, kdy jsem se na kurtu cítil skvěle. V týdnu jsem hodně trénoval a cítil jsem, že bych mohl s Novakem držet krok po celý zápas," řekl talentovaný Bulhar s přezdívkou 'baby Fed'. 

"Samozřejmě je to pro mě velké vítězství. Ale musím zůstat na zemi," uvědomuje si si Dimitrov, který si o postup do čtvrtfinále zahraje s vítězem duelu Wawrinka - Giraldo.



Haas vítězí i v Madridu
Už v osmifinále je nečekaně také domácí tenista Daniel Gimeno-Traver. Španěl, který před Madridem prohrál pět zápasů v řadě a černou sérii ukončil vítězstvím nad svým krajanem Felicianem Lópezem v úvodním kole, dnes zaskočil devátého hráče světa Richarda Gasqueta.

Gimeno-Traver zadělal na překvapení už v prvním setu, kdy se za stavu 2-5 nevzdal a ziskem pěti her za sebou vývoj sady otočil. Francouz sice v následujícím dějství neztratil servis, vynutil si třetí set a v něm ještě vedl 3-2, domácí hráč mu ale ještě dvakrát sebral podání a po téměř dvou a půl hodinách zvítězil 7-5 3-6 a 6-4.

Už v prvním kole dohrál desátý hráč světového žebříčku Janko Tipsarevič. Srb dnes v utkání s Juanem Mónakem vedl v prvním setu 5-3, Argentinec si ale vynutil zkrácenou hru, v níž proměnil svůj třetí setbol. Další sadu pak rozhodl jediný brejk za stavu 3-2 pro Mónaka, který nakonec zvítězil 7-6 6-3.

Už pátou výhru v řadě si ve španělské metropoli připsal čerstvý vítěz z Mnichova Tommy Haas. Německého tenistu čekal zápas s nebezpečným Italem Andreasem Seppim, se kterým si ale hravě poradil. První game Seppi vyhrál až za stavu 0-5 a odvrátil tak 'kanára', ale i poté na kurtu kraloval Haas. Aktuálně 13. tenista světa, který před měsícem oslavil 35. narozeniny, nemusel za celý zápas odvracet jediný brejkbol a za pouhých 51 minut zvítězil hladce 6-1 6-2.

Výsledky - Madrid - muži (antuka, dotace 4.033.254 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Mónaco (Arg.) - Tipsarevič (9-Srb.) 7:6 (7:5), 6:3, Haas (13-Něm.) - Seppi (It.) 6:1, 6:2, Wawrinka (15-Švýc.) - Copil (Rum.) 6:4, 6:4, Paire (Fr.) - Souza (Braz.) 6:1, 7:6 (7:0), Giraldo (Kol.) - Kližan (SR) 6:2, 6:4, Južnyj (Rus.) - Fognini (It.) 7:6 (7:4), 2:6, 7:6 (7:5), Troicki (Srb.) - Granollers (Šp.) 7:5, 4:6, 6:2, Robredo (Šp.) - Baghdatis (Kypr) 6:4, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Čilič/Dlouhý (Chorv./ČR) - Gimeno-Traver/Muňoz de la Nava (Šp.) 6:1, 4:6, 10:4.

Dvouhra - 2. kolo:
Federer (2-Švýc.) - Štěpánek (ČR) 6:3, 6:3, Dimitrov (Bul.) - Djokovič (1-Srb.) 7:6 (8:6), 6:7 (8:10), 6:3, A. Murray (3-Brit.) - Mayer (Něm.) 7:6 (13:11), 7:6 (7:3),  6:4, 6:4.Gimeno-Traver (Šp.) - Gasquet (8-Fr.) 7:5, 3:6, 6:4, Verdasco (Šp.) - Raonic (12-Kan.) 6:4, 2:6, 7:6 (9:7), Simon (16-Fr.) - Chardy (Fr.) 6:4, 7:6 (7:5), Andújar (Šp.) - Isner (USA).

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

373
Přidat komentář
carolyn
Táák jsem zpátky ale nestačím se divit, co se tu objevilo, to už je fakt na psychárnu tohle :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Viki uz mala napomenutie v druhom sete...hodila raketu o zem a bol tam waring...potom prislo zlomenie rakety a druhe napomenutie a tym padom trestny fiftin...dalsie napomenutie by znamenalo uz trestny gem a dalsie vylucenie z turnaja....VIki si len nebola vedoma, ze bola napominana...preto sa hadala z rozhodkynou...raketu sice hodila o zem, ale nezlomila..prve napomenutie bolo prisne, ale bolo. Druhe bolo zasluzene....nejednalo sa vobec o nadavanie smerom k divakom ani nic...jednalo sa len o to, ze hodila raketu co Alves hodnotila ako napomenutie
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je možné, že to bylo ve 2. setu. Ten jsem zrovna neviděl celý a když jsem k tomu přišel, tak Vika prohrávala 2:4... Teď je asi zbytečné hodnotit, jestli to bylo nebo nebylo přísné. Mě prostě jenom mrzí, že to Viku rozhodilo a prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
niekto musel prehrat a Makarova si to nezasluzila. Ale celkovo Viki posobi arogantne a namyslene. Casto sa hada s rozhodcom a pouziva dost ostry slovnik. Pri rozhovore povedala, ze ju chcu zabit. Ak je taka kvalitna hracka, tak by si z jedneho fiftinu nic nerobila. Piskanie divakov na Azarenku nie je ojedinele, ludia ju nenavidia aj za jej blacanie a neustale takticke finesy, co vyuziva v zapase. To prve napomenutie prislo v druhom sete, ked bola Viki na prijme, lebo som videl, ze ani nemrkla okom, co ma dost prekvapilo, lebo ona je taka, ze na napomenutia reaguje vzdy rozhorcene. Takze jej aj verim, ze to nezaregistrovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne takze to varovani prislo v druhym setu..tak to jsem si nevsimla;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, co jsi slyšel, ale já jsem Vice rozuměl "Are you kidding me?" (Děláš si srandu?) Možná jsi zaměnil "kidding" a "killing". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem 3.set a když se Vika s rozhodčí hádala, bylo jí řečeno, že první napomenutí dostala, když pronesla nějaké hanlivé slovo směrem k divákům. Takže ne kvůli raketě. A Vika se bránila, že to tak nebylo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už vím... Vika v tom rozhovoru s rozhodčí říkala: "I didn't say nothing!" Já místo "say" poslouchal "play", takže jsem to nepochopil. :D
Reagovat
Mayo
juchúú Azarenkova vypadla
Reagovat
smazaný uživatel
Odcházel jsem ve 3. setu za stavu 2:1 pro Viku a vypadala, že už si to pohlídá.. Muže mi někdo napsat, co se tam dělo? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem o tom napsal trochu níž...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo už to vidím, díky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika teda dobre nehrala, dve varovani na to by si mela dat pozor, kontrolovat emoce. Ale divaci teda jak piskaj to je humus.....
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej na FO, když někdo hraje s Francouzem a nelíbí se mu verdikt rozhodčího, tak to je taky děs!!
Reagovat
petrulinka
Já teda Viku moc nemusím, ale musím říct, že ani mně se ten pískot diváků nelíbil.
Reagovat
Mayo
na FO sa píska aj keď nehrajú Francúzi...im sa nepáčia keď sa hráč háda so sudcami alebo hádže raktety a tak tiež
Reagovat
petrulinka
Viděli jste prosím vás někdo ten moment, kdy tam měla ten hovor s rozhodčí? Ráda bych věděla o co šlo, jestli můžu někoho poprosit.
Reagovat
petrulinka
Tedy Azarenka, pokud by někdo nevěděl, na co se ptám. Díky
Reagovat
smazaný uživatel
No spis byl dulezitej ten moment pred tim. Rozmlatila si raketu, ale paradne...dostala varovani. Hral se dalsi bod, rozmlatila znova raketu a dostala dalsi varovani tim padem dva fiftyny pro Makarovou. Hadala se o to proc ji dala ten prvni, ze to vubec neslysela a ze pry rekla divakum nejaky sprosty slova....
Reagovat
petrulinka
Díky moc. Já jsem totiž na chvíli odešla, a když jsem se vrátila, tak byla zrovna ta hádka s rozhodčí a já jsem nevěděla, co se stalo.
Reagovat
dadaft
tak ten kusek jsem neviděl.
rozmlátila dvě rakety???
no fuuuuuuuuuuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda viděl rozmlácenou raketu jenom jednou. Za stavu 3:3 to bylo hned po prvním fiftýnu. Taky jsem nepostřehl, že by Vika předtím dostala nějaké varování... Já jsem prostě odpůrce trestných fiftýnů. Dávají se snad v hokeji nebo ve fotbale trestné góly? Rozhodovat mají hráčky na kurtu!
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak se omlouvam za mystifikaci, oni to prehravali porad dokola tak mozna proto....:-)
Reagovat
dadaft
ale no tak, jeden gól může rozhodnout zápas, jeden fiftýn těžko...
Reagovat
petrulinka
Monty v tom s tebou nesouhlasím. Musí se přece dodržovat nějaké pravidla, jak by to potom na tom kurtu vypadalo? Vždyť je to přece v každém sportu. Já vím, že tady často omílám squash, ale pro srovnání, ve squashi je to úplně stejné. Za jakékoliv nevhodné chování, sprostá slova, mlácení rakety, nadávání divákům nebo rozhodčímu jde prostě bod dolů a hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve fotbale se dávají žluté karty. A za dvě je padák.
V hokeji jsou menší i osobní tresty.
:)
A srovnávat sport gentlemanů s fotbale?
Reagovat
anajka
V hokeji sa vylučuje, vo futbale sa dávajú žlté a červené karty.
Aj za nešportové správanie. Každý šport to rieši nejak inak. Takže trestné fiftíny sú OK.
Reagovat
dadaft
janekda ....... sport gentlemanů je snooker, ne tenis. ))
Reagovat
petrulinka
To mně spíše přišlo nespravedlivé, když někdy vloni hrála Serena první kolo myslím že s Razzano, které prohrála, nicméně Razzano dostala 2 trestné fiftýny za to, ža údajně podle rozhodčí u výměny vykřikla. Tak to by potom Azarenka a spol. by ani nemusely na kurt chodit, protože ječí furt a trestné fiftýny nedostávají. To byla podle mě nespravedlnost a ještě to bylo v dost napjatém momentu.
Reagovat
Mayo
Azarenková sa proste nevie správať, plus ešte sprosté slová na divákov...tak jej treba :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky. Asi nejryzejším sportem gentlemanů je paradoxně ragby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bara: Já teda od toho musel trochu odbíhat, ale rozmlácenou raketu jsem viděl fakt jenom jednu... Rozhodně to nemohlo být v jednom gemu dvakrát za sebou, protože tohle bylo po prvním fiftýnu toho sedmého gemu.

dadaft: Já netvrdím, že ten jeden fiftýn musí být nutně klíčový (i když může být důležitý), ale tady šlo spíš o psychologickou stránku...

janekda: No jo, ale ten fiftýn se přímo může projevit na výsledku toho jednoho gemu... Tak si vem, že by se třeba ve fotbale dávalo za trest půl gólu. No není to blbost? :D Jinak já nedělím sport na "gentlemanský" a "buranský". Tohle bylo prostě jenom takové srovnání, které mě napadlo. Jak moc je relevantní, na to ať si udělá názor každý sám...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak založ nějakou odnož tenisu "dirty tennis". Kde po sobě hráči budou řvát, mlátit raketama atd.
Dovedu si představit, že by takový tenis byl nakonec populárnější než normální tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, ale myslim, ze nejdriv hodila raketou v jednom fiftynu dotala varovani a pak v druhem rozmlatila a za to mela trestny? Musim se na to podivat az to bude na youtube nebo nekde.
K divakum nic nekricela, jestli nadavala tak to bylo sama k sobe podle meho.

Jinak nevim hodnotiti jestli to je rpisny nebo ne. me vadilo to piskani divaku, jim nic neprovedla tak tomu nerozumim proc vejskali. Raketou haze kde kdo ne a nadava taky viz treba Serena...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíšmarjá, kdo říká, že jsem příznivcem nějakého mlácení raketami a vulgarit? Já to třeba u Viky taky nerad vidím, ale co s tím můžu dělat? Někdy to paradoxně i pomůže, že se hráčka naštve... Já prostě jenom nevyžaduju po tenistkách a tenistech, aby se všichni chovali podle Gutha Jarkovského. Jsou to lidi, ne roboti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi zastáncem, jenomže kdyby nebyly tresty, tak by se hráči tak začali chovat.
A co je účinnějšího a jednoduššího než trestný fiftýn? Přitom tomu ještě předchází varování.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to jejich rakety? Jsou, tak co. Nevidím důvod, proč zrovna za rozbití své vlastní rakety by měl být někdo trestaný. Pokud tedy nepoškodí ještě něco jiného (např. povrch, ale to se na antuce stát nemůže)...
Reagovat
petrulinka
Monty, ty to zřejmě nechápeš nebo nechceš pochopit. Tady přece nejde o raketu, ale o nevhodné chování.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom se dá celkem polemizovat, co je a není nevhodné chování. Řekl bych, že je to dost individuální... Já říkám, že když si chce někdo vybít zlost rozbitím rakety, tak je to jeho věc a ostatním do toho nic není. Často taková věc i pomůže k lepšímu výkonu.
Reagovat
dadaft
tak Vika se nám vyházela jak nějaká dorostenka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houkat nezapomněla.
Reagovat
petrulinka
No myslím, že už měla slzy na krajíčku. Ten konec vypadal, jako by už to chtěla mít rychle za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Vika se nechala rozhodit trestným fiftýnem, který dostala za stavu 3:3, 0-15 a následnou hádkou s rozhodčí... Upřímně řečeno nevím, proč ten trestný fiftýn dostala. Rozmlátila raketu a pak tam možná něco proběhlo s čárovým rozhodčím. Nedokážu to posoudit, ale podle mě by rozhodčí neměla takovým způsobem zasahovat do zápasu... Mrzí mě, že to Viku rozhodilo, protože to byl pak hlavní důvod toho, proč se vyházela.
Reagovat
petrulinka
Monty, já si nemyslím, že díky tomu, že dostala trestný fiftýn se rozhodila a prohrála. Vždyť ona hrála špatně už předtím, chovala se hrozně, dávno před hádkou s rozhodčí se tam pustila do podavače míčků, chodila tam jak býk v aréně. Jako mně se nelíbí, když diváci pískají, ale ona se fakt dnes chovala hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pěkné, že se Viky zastáváš. Ale z čistého nebe ty trestné fiftýny nebyly. Jestli byly přísné to je možné.
Nakonec to Vice může pomoct, být ponaučením. A je to lepší teď než v SF USO jako Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si naopak myslím, že jí to dost rozhodilo. Takové věci se jí stávaly tak čtyři roky zpátky... Je fakt, že od 2. setu už Vika nehrála tak dobře, ale pořád to ještě nebylo tak špatné jako ty poslední tři gemy... Vika už jiná nebude a já ji mám prostě rád takovou, jaká je. Jen mě mrzí, že se nechala tak zbytečně rozhodit. Je to škoda, protože takové zápasy by se měly vyhrávat. V prvním setu hrála Vika opravdu dobře a myslím, že Ekaterina nebyla lepší soupeřkou než Nasťa.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, nezlob se, ale to svědčí o psychické nevyrovnanosti. Rozmlátit raketu ? Nestačí jenom bouchnout ? To jí musí hned zničit ? A pak se vyházet ? Měla by zapracovat na psychice, jak je tady oblíbené téma...
Reagovat
petrulinka
Monty, já chápu, že máš potřebu se Viky zastávat, já to stejné dělám u Petry. Ale podle mě hráčka takového formátu jako je Vika, by měla umět své emoce na kurtu ovládat. Jenže ona je umí ovládat jen když vyhrává, pokud prohrává, tak dává ty negativní emoce docela hodně najevo, a to není dobré. Potom se nemůže divit, že lidi pískají, už tak docela hodně provokuje tím svým jekotem a ještě když se k tomu přidá takové chování, tak se není čemu divit.
Reagovat
smazaný uživatel
fanynka5: Jestli sleduješ Viku tak dlouho jako já, tak určitě víš, že právě na psychice dost zapracovala. V minulosti se jí tohle stávalo mnohem častěji... Kdyby na tom nezapracovala, tak by se těžko stala světovou jedničkou a dvojnásobnou vítězkou AO.

petrulinka: Já jsem si zrovna při tom bláznivém zápase s Nasťou říkal, jak je Vika v klidu. Tak si to holt nechala na dnešek... Jak říkám, ona už jiná nebude. Na druhou stranu moc dobře vím, že se z takových věcí dokáže poučit... A co se týká toho hlasitého projevu, tak to je téma, které už mě unavuje. Prostě co není zakázáno, to je povoleno. Jestli se to divákům nelíbí, tak je to pouze jejich problém... Jinak se mi taky nelíbilo, jak Razzano dostávala ty trestné fiftýny na loňském RG. Sice to tady hodně lidí obhajovalo, ale podle mě to bylo od Asderaki hodně necitlivě posouzené a mohlo to zásadně ovlivnit výsledek zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
baj-baj Vika
Reagovat
Mayo
15:15 bude hrať šampiŇón :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
to koukám, Makarova získala druhý set. Že by zase překvápko ?
Reagovat
petrulinka
Taky koukám. Azarenka tam něco křičela na podávače míčků, asi nějaká frustrace, či co? Teď jí tam domlouvá rozhodčí, ale jelikož moc nerozumím anglicky, tak nevím co? Můžete mi to prosím někdo přeložit?
Reagovat
smazaný uživatel
Vau! Tak Vika je venku...
Reagovat
Nancy_z
Tak Vika je venku, vypadá to, že lehce ustupuje ze svých pozic... Tak snad Petra večer půjde dál, ať nahraje nějaké body :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ano, další překvápko... Kátě gratulace.
Reagovat
VlS
Jekaterina, pěkné překvápko. Vika nehrála dobře.
Reagovat
dadaft
VlS ......... no ze začátku nehrála špatně - dokonce jsem si říkal, že se mi začíná líbit její pohyb na antuce..................
............. ale od půlky prvního setu začala hrát Jekaterina dobře.
(a Vika hůř a hůř)

pojď Káťo do semi. ))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ustupuje ze svých pozic? Co je to za nesmysl? Vika byla od Dauhá zraněná. Navíc antuka je každoročně povrch, kde se jí daří nejméně... Já věřím, že letos udělá na RG lepší výsledek než loni.
Reagovat
tommr
jenže ted už Vika zraněná není a její propad přesto dál pokračuje. V Madridu obhajovala lonský finále a příjde tak o dalších 620 bodů a její ztráta na první dvě hráčky opět o něco naroste ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a co? Pořád to byl její první turnaj po zranění... Já vím, že Vika má radši jiné povrchy než antuku a po herní stránce mě v Madridu rozhodně nezklamala.
Reagovat
tommr
po špatným začátku to s ním nevypadalo moc dobře, ale Janowiczova hra měla naštěstí sestupnou tendenci a v závěru to chvílema vypadalo jakoby Tomáše doslova tlačil k vítězství ... :)
Tomášovi ted stačí už jen jedno další vítězství na udržení šestýho místa. A protože v příštím kole bude každopádně hrát s oblíbeným soupeřem (s Andersonem i s Monacem má shodně bilanci 6:0) vypadá to, že by se mu to mohlo povést ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz prostě nemohl vydržet tak vysokou úroveň po celý zápas! V první setu buď super servis a na returnu tvrdé riskantní údery, které mu chodily. Líbí se mi, že Tomáš se nenechal zblbnout k nějaké přestřelce a pořád hrál svoji hru (samozřejmě druhý, třetí set o trochu líp). Takticky dobře zvládnuté, to pár roků zpět nebývalo :)
Reagovat
tommr
naštěstí pro Tomáše to Janowicz opravdu nevydržel. Je ale otázka co by Tomáš dělal kdyby to tam Janowiczovi i nadále padalo. Hráč první desítky by měl přece jen hrát trochu aktivnější tenis a ne jen pasívně čekat až soupeř odpadne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek začal dobře. Tomáš postoupil, Lucka ve čtyřhře také. Doufám, že to bude pokračovat...
Reagovat
VlS
snad má zpět psychiku ze začátku roku. Jerzy hraje moc dobře, může. bejt nebezpečnej komukoliv, hlavně až bude mít víc zkušeností, ale na kurtu je mi krajně nesympatickej.
Reagovat
tommr
jj to jeho věčný držkování mi taky leze na nervy - JJ je velice nesympatickej hráč ...
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako Berďa, kór za mlada.
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy je mi taky nesympatickej, asi je jeste moc mladej nebo co:-) Porad ma na vsechno pripominky a dela ze sebe zbytecne saska....
Reagovat
Nancy_z
To je zajímavý, že mě taky nezískal...Ještě u toho dost nepříjemně heká a jak si pořád na něco stěžuje, to mu taky body nepřidává... ale kdysi mi byl nesympatický i Nadal a nakonec mu i fandím :-)
Reagovat
George_Renel
až na pár gamů na konci prvního a začátku druhého setu odehrál velmi slušný zápas. Důležité vítězství. Snad i na té "přírodní" antuce něco vyhraje :-))).
Reagovat
Mayo
Berďa ani nevie ako vyhral...mal o 22 winnerov menej ! och škoda Jerzy
Reagovat
smazaný uživatel
Winnery nejsou všechno...Tomáš měl míň nevynucených chyb (o 9) a taky soupeře hodněkrát nutil k chybě, posílal dlouhé, nepříjemné míče... Prostě 2 sety ze 3 hrál líp a zaslouženě vyhrál.
Reagovat
Mayo
ja viem sonja :) však pánes taktiež neexceluje v počte winnerov a predsa vyhráva zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Tomáš:-)...Mrzí mě, že Jerzy prohrál, ale s takovouhle rozkosílaností by klidně mohl vypadnout už v příštím kole. Takže oboum borcům fandím, ale postup víc přeju tomu, kdo má větší šanci dostat se v turnaji dál (daleko).
Jinak od obou dobrá hra;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Než sem hodíš screen. Aź teď se dívám na zápas a šokl mě poměr 95:94 míče pro Jerzyho.
Reagovat
smazaný uživatel
:-P
http://www.q3.cz/images/55Jerzy_Tom.jpg
U obou borců hezký poměr mezi winnery a UE...
Reagovat
dadaft
v šesté hře šly holky přes 14 shod.
sympatický, útočně laděný tenis od Jekateriny.......................
............. ale nestačí...
Reagovat
dadaft
z bekhendu Káťa předvádí moc pěkné věci.
Reagovat
Fandina
Káťo ... pojď pojď pojĎ!
Reagovat
dadaft
dobrý tenis.
teď Vika udělala pár chyb a Kátě jde ve druhém do vedení 3:1.
Reagovat
Fandina
koukám teď na Slovak sport. Katka teď super BH.
Reagovat
dadaft
potvrzený brejk a vedení 4:1.
Reagovat
dadaft
5:2 a vypadá to na tři sety.
velmi sympatický výkon Makarovové.
Reagovat
dadaft
Viktorie začala dost kazit a nutně se potřebuje zvednout.
Reagovat
Fandina
tak teď 6:2 a do třetího. Jsem zvědavá, jestli bude Jekaterina pokračovat jako dosud. Podle mě Vika teď ještě přitlačí. Tak uvidíme. Káťo go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně krutej závěr pro Troickiho..
Reagovat
smazaný uživatel
Nekoukám, ale musím se zeptat: co tam samuraj vyvádí, že se tahá s Vikem až do 7-5?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No Troicki dokonce vedl 5:4 a podával a pak měl ještě 3 setboly na returnu. Ale Troicki nehraje špatně. Bude to ještě bitva.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hned na úvod brejk. Tak snad to už bude jednodušší.
Reagovat
smazaný uživatel
* Jo chybička. Vedl 5:3 a podával.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to doklepal. Gratulace.
Jinak jsem ráda, že Vik nehrál špatně, měl by se už začít sbírat:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Žádné zvedání, Samurááj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Vik, nějak přitahuje smůlu nebo co. Jak jsem mu nefandil, tak jsem to škodolibě smál. Kolikrát už letos podával na vítězství v setu, zápase, potvrzení brejku. Hodněkrát to soupeř vrátí prasetem, těsnou čárou. To by nevrátil nikdo, ale Vik tyhle míče dostává spec. často.

btw: Včera takhle Dimi odvrátil setpoint v prvním setu. Těsná čára na druhé podání, hned na to těsná čára z backhandu a nakonec dal ještě jednu těsnou čáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně "jsem" tě porazil. V poslední době to mým oblíbencům proti tvým moc nešlo. :D
Reagovat
Bob
Tak Dimitrimu ještě korunu na hlavu a žezlo do ruky a nosit cenné dary.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Vojtiik
Neskutečné zadostiučinění, uleva, hrdost:) diskuzi nectu, asi tu bude vsechno napsano už, ale ja musim, ted jsem se vzbudil, slavili jsme to do 7 do rana:D konecne zavrel vsem pochybovacum hubu, lidi, co tvrdili, ze na to nema, ze to bude dalsi utopeny talent, ze kopirovani federera nestaci, ti se muzou jit vycpat, je jedno, ze to nebyl ten nejlepsi tenis, ale mame skalp jednicky a konecne (i kdyz i ted to bylo tak tak, znovu nedopodaval set) to grisha utahnul i hlavou... a nezoufejte, bude jeste lip, grandslamy prijdou, svetova jednicka grigor bude taky, ale hlavne nas bude bavit, takovym tenisem, jaky nikdo jiny hrat nebude... musime jeste chvili pockat:)
Reagovat
dadaft
fiftýn na příjmu? - nemožné...
Reagovat
tommr
Janowicz ho přehrává úplně ve všem a Tomáš se jen (špatně) brání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekla bych, že je Tomáš hodně špatnej, Janowicz se bohužel rozehrál a těžko některý jeho bomby vracet. Asi nikdo nečekal, že to bude pro Toma procházka růžovým sadem. Věřím, že to určitě ještě nezabalil.
Reagovat
Fandina
Zatím je to přestřelka dvou ranařů. Přála bych Tomovi nějaký úspěšný výlet na síť. Třeba. Ale bude to těžké, tak Tome ... pojď pojď pojď!
Reagovat
sprchon
Podvod!!! :P
Reagovat
smazaný uživatel
nebrání se vůbec špatně, ale janowicz to tam sází opravdu parádně. Chyba je v tom, že je Tomáš zbytečně hrozně pasivní..měl by přitvrdit, ale to se mu v poslední době bohužel moc nedaří.
Reagovat
tommr
a kdo to posadil Janowicze na koně? Nebyl to náhodou Tomáš se svou pasivní a nedůraznou hrou? Janowicz není žádná neporazitelná hvězda a hraje jen to co mu soupeř dovolí a Tomáš mu toho dneska bohužel dovoluje víc než je zdrávo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi neprijde, ze by byl Tomas spatnej. Je to hodne vyrovnany. Janowiczovi to tam hold pada trosku vic....
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas to jeste otoci, nemyslim si, ze by skladal zbrane.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedka Tomas ten brejk to bylo excelentni....
Reagovat
tommr
brejk je sice hezkej, ale dokáže Tomáš doservírovat set? V prvním setu už ved 4:1 a jak to nakonec dopadlo ... :)
Reagovat
Fandina
super ... tak ještě jeden set Tome ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vim no, ale snad si ted bude vic verit po tom vyhranym setu navic pomerne hladce.....:-) A prijde mi ze Jersey vic kazi.
Reagovat
smazaný uživatel
tady máš jasnou odpověď..snad tě to trochu usadí a zabrání v produkci typických žalozpěvů
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale Janowicz hraje jen to, co mu soupeř dovolí? Právěže jeho hra je hodně útočná, nečeká, co mu soupeř dovolí... Tomáš hraje podle mého dobře, 1.set byl hodně vyrovnaný a 2. už zvládl výrazně líp. Tak uvidíme, co přinese 3. ...
Reagovat
tommr
Janowicz naštěstí Tomášovi vypomoh. Máš pravdu - jeho hra ve druhým setu byla o hodně slabší než v prvním - snad mu to vydrží i ve třetím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkní kluci, pěkný tenis...:-)
Reagovat
dadaft
škoda, že je Janowicz takové pako.
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kaia! :)
Reagovat
dadaft
jj, potvrdila, že kurz 2.72 byl naprosto mimo mísu. ))
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace, ale takovy hucak jsem necekala, Karlicky jsem se dost bala. :-)
Reagovat
gigin
Tvl, Mute slyšels to?? Prej to nemá Gulba v hlavě v pořádku a i možná proto má tolik fans!!! Jsme slavní, tvl :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
gigine, já musel :)
Reagovat
gigin
To je v absolutním pořádku :))) Děkujeme za propagaci, máš u mne půllitra slivovice :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem na rum :)
Reagovat
gigin
No ty to taky s tou hlavou nebudeš mít nějaký extra cajk...rum, tvl :)))))))))) ale budiž, máš to mít ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
smazaný uživatel
ještě nějaký zbyl? Z loňska ...
Reagovat
Roger_Federer
Z dobrych zdroju vim, že Gulbisovi je to jedno, jestli Rum nebo palenka..:)
Reagovat
Roger_Federer
Sem te včera čekal..a nic..?
Reagovat
gigin
janekda: Nevím, juknu do sklepa :))
Dominik: Moc se ti omlouvám, ale byl jsem tvl na vodítku ;)))
Reagovat
Roger_Federer
hm..:)Sonja se rozjela?
Reagovat
Roger_Federer
Tak je dobre, že potom včerejšim neuspechu vašeho chlapce..jste si vramci klubu spestřili večer dobrou zabavou...:).
Reagovat
gigin
Detaily máš ve vzkazu :)
Reagovat
gigin
Soječko, ty to samozřejmě neotvírej :))

http://www.youtube.com/watch?v=Knpf2k6ufMw
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne nebudu.. :-)
Reagovat
gigin
out bez boje. Nevíte prosím někdo, co se stalo? Děkuju.
Reagovat
smazaný uživatel
^Výboronně :D vypadá to, že mám dalšího oblíbenýho tenistu, ale ne proto že porazil Nola, ale je mi sympatický ;)
Reagovat
Alois_Mlok
Hulvátské španělské publikum se opět projevilo a ukázalo, že už od prvního kola je podělané z toho, že Djokovič toho jejich mamlase znovu vymete...
Reagovat
Roger_Federer
Oni ti divaci ve Španelsku taky nejsou moc vychovani..vzpominamsi na 1/4 Berdych-Nadal tušim 06, kdy Berdych vyhral 2:0 a cely zapas tam divaci na Berdycha pokřikovali, bučely a chovali se jako burani...Berdych si taky neodpustil jakesi gesto k divakum..:)
Reagovat
Roger_Federer
Oni ti divaci ve Španelsku taky nejsou moc vychovani..vzpominamsi na 1/4 Berdych-Nadal tušim 06, kdy Berdych vyhral 2:0 a cely zapas tam divaci na Berdycha pokřikovali, bučely a chovali se jako burani...Berdych si taky neodpustil jakesi gesto k divakum..:)
Reagovat
George_Renel
co bylo špúatně letos. Vloni to byla modrá antuka...........
Reagovat
Nola
dnes posielala pozitívnu energiu svojmu milému...a ten to nakoniec zvládol vo veľkom štýle, získal skalp svetovej jednotky, prvé dva sety ako na hojdačke, ale záver patril zamilovanému, Masha zabudla si na svoju bývalú lásku ? :D
Nole si pekne po srbsky uľavil, všetky vybrané slová použil, ale evidentne to nepomohlo, proti láske sa bojovať nedá :D
pozitívnou správou je, že ten mladík hrá pekný tenis, dá sa na neho aj pozerať... snáď sa nezloži v ďaľšom zápase, to by bola veľká škoda, už minule mal Rafa namále
Nole to už má za sebou, nevzal si vhodný outfit, čo sa mu na tej šedej tak páči? červená je farba víťazov, nezostáva mi nič iné iba pogratulovať víťazovi, chalanisko máš na to, aby si ich porazil všetkých v rade, lebo ani tie dnešné výkony ostatných z TOP 4 nestáli za nič, trápiaci sa Roger, ktorý pomaly nebol schopný ukončiť zápas proti limitovanému Radkovi.. so šťastím ubojovaný match Andyho... ešte to bude veľmi zaujímavé, Janowicz pošle domov Toma, Rafu vyradí Haas a Rogera Niskihori... nakoniec to vyhrá Andy :D
Reagovat
Berny
Kdo mel nekdy v unoru ten slavny komentar jak Djokovicova hra je naprosto neprustrelna ? Jak ted vyhraje 10 GS v nasledujicich par letech ? Jak vidno neprustrelneho Novaka sundal 21lety mladik, delpo i 35lety borec-veterán. Ano Novak muze letos dat rocni grandslam, muze vyhrat vse, ale taky nemusi uz vyhrat vubec nic :) Nicmene dnesek mu opravdu nevysel, nechci shazovat dimitrovuv vykon, nehral zle, nicmene djokovic v plne parada dimitrovova zatim vklidu bude porazet.
Reagovat
Roger_Federer
tento prorok se jmenoval MARTY28,a rači jsem přestal psat, nebo zmenil nick..
14 potom po navratu Nadala na kurty, už ale prorokoval neporazitelnort Rafaela..
Reagovat
malchar
Konecne ten srbskej simulant dostal co si zaslouzi. Ale nejvic se mi libilo jak ho divaci vypiskali jako na USO
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som len druhú polovicu zápasu a bolo sa veru na čo pozerať. Neviem, čo sa stalo v úvode, no pri burásajúcej hale v Madride kričiac DI-MI-TROV som sa musel smiať. Už som len čakal, kedy v hľadisku zaberú Rafu kričiaceho spolu s divákmi. Po druhom sete som to chcel vypnúť, no začiatok setu tretieho pozmenil moje plány. Vzhľadom na obligátne kŕče Dimitrova som neveril, že by to mohol dopodávať, no dokázal to. Jeho slzy po triumfe boli viac, než sympatické, rovnako ako veľavravné gesto uznania Djokoviča na znak pochvaly výkonu súpera. Je to veľký šampión.

Rafovi sa samozrejme tisícka bude hodiť, dúfam že ho to nabudí do blízkej budúcnosti. Zlou spravou je, že do RG sa už s Djokovičom nemusí a podľa mňa ani nestretne. V Paríži však platí, to čo som spomínal v minulosti a potvrdilo sa aj dnes. Novak má solídne šance Rafu vyradiť, no rovnako solídne šance má zaváhať na ceste do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale vsechno z divackeho ohlasu asi nebyla jen povestna tommrova zebrickova (bodova) strategie... a to "uznanie" sampiona jsme si uzili vsichni dost.. :-( Naucil se v tom chodit a palec "hore" hodit, to je cele. Ovsem i to je moc pekne, uznavam, ja nedokazu prohravat podnes ani v Clovece, treba.. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hotovo, 6:1 a 6:2 pro Mashu. Dneska se mi ty zápasy Any i Mashy moc líbily. Holkám se dařilo a pěkně to odsýpalo. Tak to mám rád. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine vs Masha

Těším se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se těším...to bude parádní zápas..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi to dělají? Sabine vs Masha a Laura vs Ana, to je jak naschvál tohleto.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že ten los vyšel docela nešťastně... Masha hraje proti Sabine většinou těžké zápasy, tak uvidíme.
Reagovat
spaniel
Tak Novak po vyhranem druhem setu rval na divaky at mu jej vykouri, samozrejme v srbstine. Nebyl zrovna nad veci.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky jsem slyšela, jak tam něco po 2.setu hulákal (mimochodem, odkud máš, že řval zrovna toto?)...ten jižanský temperament v sobě holt nikdy úplně nepotlačí, i když se v poslední době hodně spravil a uklidnil. Na druhou stranu na něj v té poslední době diváci nikdy takhle šíleně nepískali a nebyli tolik proti němu. Muselo to bejt peklo.
Reagovat
spaniel
Pise se ze rval: pushit* mi *urac *ebem vi majk*
Myslim ze daleko vic nez prohra jej bude mrzet prubeh toho zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ho mnohem víc bude mrzet průběh...stejně jako mě:-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mne osobne by zase vic vadily ty lisdske poklesky nez sportovni, zvlastni metr...
Reagovat
smazaný uživatel
lidske...
Reagovat
smazaný uživatel
? Nemluvíme náhodou o tom samém?
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, ale domnivala jsem se, ze myslis prubeh zapasu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já pochopila tvůj "sportovní poklesek" jako prohru...o který píšu, že mi nevadí, narozdíl od průběhu zápasu, v němž pro mě bylo fakt nepříjemně moc napětí...
Reagovat
smazaný uživatel
jeste pro poradek doplnim, ze mam na mysli stav, 40:15, 15:40, zkazeny BH a podobne.. :-) Omlouvam se, pokud je to jinak. Pripoustim, ze moji velkou nevyhodou je, ze oplyvam neduverivosti ke vsemu a ke kazdemu a mam, bohuzel, pamet jako slon.. :-)
Reagovat
gigin
Ten kotník si vymyslel, to je jasné. Není mu nic. Je naprosto fit. On byl v Praze s profesorem Kolářem konzultovat aktuální ekonomickou situaci Balkánu...
Já tě mám nesmírně rád, jsi Bohyně tp, ale toto už někdy přeháníš......
Reagovat
smazaný uživatel
MTTMR, giginku, ale nemuzu si pomoct - nic nezpochybnuju a ty to dobre vis, jen nesnasim tyjatr a ten je prave pricinou mych "neshod" s Djokovicem i s jakymkoliv jinym daramatickym umelcem. Na TP je vzdy zvykem posilat oponenta "jit na kurt a zkusit si to sam." Krome zlomeniny se mi uz na place stalo "vsechno", otekala jsem, vyhazovala se, rupala, kroutila si vazy i se v krecich, tekla mi krev, odvezli me z kurtu na CT hlavy.. atd. Prvni moje (zcestna) myslenka po odezneni prvotni bolesti vzdycky byla, jestli nemam delat jakoby nic a zapas prece jen nejak dohrat a "sroceni lidu" mi bylo vzdy bytostne neprijemne. JA neprehanim! Ale co uz... co s tim nadelas? ... :-)
Reagovat
Fandina
sojka ... nevím, jestli přeháníš ty, ale že gigin, to vím určitě. Například ví o mě všechno, když tady něco napíši o sobě, tak on tvrdí že lžu, že by on byl já? tak to si asi mohou myslet ostatní, ale já ne ... úsměv
Reagovat
gigin
sojka: Děkuji za odpověď. Pokud jsi teda taková Iron Maiden, pak to chápu :)
Fandina: Psalas, že tu místní diskuze neřešíš. Řešíš! A to hodně. Tak jsi lhala. Tak jako já lžu, že tu už nepolezu a nebudu psát. Prosím tě, už jednou pochop... všeci sú ožralí, všechno je z papíru..
Mut: Už aby zítra Můra hukla a já s tebou tu sázku prohrál.. budu mít klid.
Reagovat
Fandina
gigin ... samozřejmě, že teď tu píši, tak to řeším, ale co je ti do toho, když někomu napíši, že nejdřív tenis a pak psaní. To už je vrchol, tohle zpochybňovat.
Reagovat
gigin
ty píšeš pod posledním Kvítí ...."Já fandím tenisu a když je čas, dívám se na něj a diskuse neřeším. Tak fandíme fandíme fandíme."
Dělej si, co chceš, proboha!!!
Já si to přiznám, že lžu. A nejhorší je, že lžu sám sobě... Hezký den!
Reagovat
gigin
tvůj postoj, že každý má právo na svůj názor. Ale za opačné názory zdejší diskutéry vyhazuješ a stalkuješ je do vzkazů...
Reagovat
Fandina
gigine ... opakuji, nejdřív sledování tenisu a pak psaní, dokážeš to pochopit, nebo musíš mít vždycky pravdu?
Reagovat
Fandina
gigine ... omlouvám se, je vidět, že ty potřebuješ na mě nasazovat psí hlavu. Nemá to smysl, tobě kdybych napsala co chci.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra snad ještě ne.
Reagovat
a.magerova
Bože Fandino ty jsi neskutečně drzá, tak v tomhle vlákně o tobě nikdo nemluvil a ani tě nikdo nevolal, ty se sem vetřeš, navezeš se bezdůvodně do gigina a pak máš tu drzost ještě gigina osočovat?!!! Teda ty máš žaludek :-/
Reagovat
Fandina
Až někdo o tobě napíše na veřejném webu, ty lžeš. Co uděláš?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to pravda, což je, tak držím hubu.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jenže tebe je na to zbytečné se ptát. Ty když on napsal že lžu, se se k němu ještě přidala. A tvrdila si to samé.
Reagovat
tito
Asi tak
Reagovat
Fandina
tomasinho ... jenže to nebyla pravda. Napsala jsem své priroty a nikomu do toho nic není. Natož aby napsal, že lžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj naprostá pravda.
Reagovat
Fandina
Aha partička ... ta musí mít vždycky pravdu, kdyby na chleba nebylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jinak, že :-)) Nepřítel mého nepřítele je můj přítel, neznáš?
Reagovat
Fandina
tomasinho ... ono je nejlepší vědět, kdo je koho přítel. Pak je to průhledné ... úsměv
Reagovat
Fandina
a.magerova ... co se týká drzosti, tak je to oboustrané. Ty ses přidala k tomu, že někdo napíše druhému, že lže. Považuji to za drrzost. Zrovna tak, jako vstupovat tady od tebe do diskuse, když tě sem nikdo nezval.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jde vidět, kdo si svým chováním udělá kolik přátel a kdo kolik nepřátel.
Reagovat
Fandina
tomasinho ... samozřejmě se to nevylučuje. Napíšeš názory a podle toho se pak vyvrbí, kolik jich je blízkých druhým. Podle toho získáš přátele. Pokud nenajdeš stejnou notu, nezískáš je.
Reagovat
Fandina
tomasinho ... také se říká, v nouzi poznáš přítele ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Ano tady s tebou Fandino souhlasím.
Doufám, že to gigine sleduješ a budeš si pamatovat :-)))
Reagovat
gigin
Sleduju, jména si značím do bonzbloku. Za tepla. To mne naučila sojka :)))))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jsem ráda, že se v něčem shodnem. Vím, že jsi rozumná a zrovna moc mě netěší, že si můj nepřítel. Ale respektuji to ... úsměv
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/12bf.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor Dimitrov
Tonight I am a very happy (and tired) guy. Thanks everyone for believing in me!
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zapas mel vse:
Drama, kriminalni zapletku, divadelni predstaveni, komedii
a na zaver Happy end :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny zapas, Grigor je sympatak a Noleho mam rada, byko mi nejak jedno kdo vyhraje, i kdyz jsem to trochu vic prala Nolemu uz kvuki tem divakum:)
Jinak se mi libi diskuze, vsichni pisi slusne, chvali zapas. Kdyby misto Djokovice byl ted Roger, tak se tu objevi prispevky jako "at uz jde do duchodu starous" "forevr nambr van konci sotva zacal turnaj" apod:(
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, kurt v Madride je z toho čo som videl, a aj z reakcií z tenisových for rovnako zlý ako minulý rok. Počul som aj ohlasy, že ešte horší. Nuž, ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale modry neni, takze vlastne pohoda.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jej tak schválně připravili, aby si hráči přáli zpět modrou antuku.

btw: S kým vypadne zítra Nadal?
Reagovat
smazaný uživatel
Môžeš byť konkrétnejší?..AKé ohlasy, tenistov?.
Reagovat
gigin
já su aj rád, že tu hrůzu mám za sebou. Všechno špatně, včetně chování, hlavně u úvodu zápasu... Gratulka kopii Rožérka. Jeď co nejdál...
Reagovat
tito
držíš se, pěkně čelem. Hatery nečti, dej si něco dobrého před spaním a kašli na to, bodů je dostatečně. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl jsem takové nějaké tušení, že to tak dopadne. A zase jsem si nevsadil, stejně jako vloni na Rosola. Tehdy jsem dokonce před zápasem napsal, že Rosol vyhraje 3:2 na sety. No co, i velký šampion má nárok na slabší chvilku. Zápas jsem bohužel neviděl, ale snad ho NS bude opakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tú debatu a priam historické proroctvo si dodnes pamätám. Onehdy sa písalo, že Rosol vyhrá 3:2 a bude to jeden z najlepších zápasov ever. Kvalitou zrejme zaostalo, no jedným z najpamatnejších zostane.
Reagovat
Fandina
Debata tam byla, ale nikdo jste to nemyslel vážně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zase bych brzdil s těmi vyhlídkami na top10. Cesta bude ještě trnitá...
Reagovat
a.magerova
No když jsem dopoledne pomyslela na ty vánoce ani mě nenapadlo, že v noci budu mít takový vánoční pocit díky Grigorovi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
obecne usmevne, pro me spis ale znechucujici jsou vsechna ta posilani "do" a "z" top 10, 20, 30, 100... Jo a pro rychlou orientaci mam tommra.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
stastne a vesele! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá asociace s vánocemi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je trošku win-win situácia pre oboch.

Pre Dimitrova s pochopiteľných dôvodov, ktoré netreba rozpisovať.
Pre Novaka z toho dôvodu, že nepríde na RG úplne vyšťavený - dobre si oddýchne a pripraví sa na Rím, čo je skutočná generálka na French Open. Paradoxne verím Novakovi na RG po tejto prehre ešte viac. Má nejaké malé zranenie, ktoré si môže doliečiť a ku Grigorovi ... len nech neprehrá ďalšie kolo s Wawrinkom :)
Je to budúcnosť tenisu, len čo je pravda, mohol by však pridať aj nejaký väčší úspech - je na to akurátny čas. Žeby finále v Madride ? Na to je asi priskoro, ale pri dobrom žrebe by mohol urobiť na Wimbledone aspoň štvrťfinále. Davai Grisha !
Reagovat
Amputace
Na tom něco bude. Ovšem Djokovičovy šance na vítězství RG závisí především na Nadalovi, respektive na tom, zda jeho forma půjde nahoru nebo bude i nadále tak výrazně kolísavá jako byla v MC a Barceloně. Teď má Nadal relativně nemalou šanci na zisk titulu, což mu může posílit sebevědomí a v Římu kdoví - předpokládám, že tam se ti dva znovu setkají a teprve tam se uvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nam Grigi zacina vyzravat v skutecneho velkeho tenistu. Mela jsem obavy, ze Nole vyhraje o jeden break,ale Grigi to zvladl. Krehka kondicni musi zvladnout velkou praci, pripravit ho na maratonske grandslamove zapasy,protoze s kondickou ma jeste hodne velke problemy, jak mivaval Andy. Nole doplatil na svoje caste pomalejsi rozjizdeni do turnaju. Obecenstvo bylo na strane Grigiho i kvuli Rafovi i RF ma odklizeneho soupere , ktery by byl pro nej vice jak neprijemny. Obycejne po takoven heroickem vykonu dalsi utkani stastny vitez prohrava celkem jasne, tak uvidime. I kdyby se to nahodou stalo,takovy vzacny skalp mu uz nikdo nevezme.Grigi diky, nadherny zapas na zaver dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká šance pro Berdycha obhájit finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Vole, nesýčkuj, Berdycha odstraní Janowicz, Janowicze Monaco nebo Anderson, vítěze pak Andy a jsme v semifinále :D Největší šance na 1. antukové finále třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevim. Já tomu prostě nějak nevěřim. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne no, ale sranda musí být. Hlavně upinkat Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ale Andújar s Gimeno-Traverem nám asi seberou titul "Zápas dne". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, to je fakt :D
Reagovat
Mercury
Konečně to Grigor dotáhl do konce, už s Rafou si možná zasloužil vyhrát a dneska jsem mu to přál ještě víc. Dělá mi kluk velkou radost poslední dobou, od jeho 17 let mu fandím a konečně to začíná to vypadat, že by mohl jít aspoň vzdáleně v Rogerově šlépějích a dostat se třeba do top10. Ale jelikož jsem si ho vybral jako svého koně a je mu prorokována velká budoucnost, nezbývá než v budoucnu i nějáký ten grandslam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor- gratulace, přál jsem mu to!! Bylo hezký vidět, že tu výhru oplakal! :D
Ale nadruhou stranu jsem přál postup Novakovi a to jen kuli těm lidem!!
Já jednou za uherský rok kouknu na mužský tenis a při MP se mi sekne stream, no to by mě nasralo, ale ted už konečně Maruš!!
Reagovat
Padme
Grigor plakal jako by vyhrál finále :) Ale moc pěkný zápas. Pro Djokoviče trochu kruté, ale vede s přehledem žebříček, tak jeho příznivci nemusí smutnit :)
Reagovat
Mayo
no neviem či nesmutnia keď im vypadol v druhom kole
Reagovat
Padme
Určitě smutní, ale nemusí. O Djokoviče se nebojím, má tuhý kořínek. Nepřišel mi tak špatný, holt moc brzy, moc dobrý soupeř.
Reagovat
Mayo
no šak prežijú to je mi jasné, len aktuálne im je na nič rebríček lebo bolo jasné, že bude jednotka tak či tak..ale to , že nebude další titul no
Reagovat
Pe3k
Zrodila se nová hvězda! Na grigora je radost koukat. Před sezonou mě ani nenapadlo, že by mohl hrát zrovna na antuce tak dobře. Jen tak dále a třeba to bude ještě letos v top 10.

Djokovic naprostá tragedie. Nešlo mu vůbec nic. Hlavně mě překvapilo, že je horší ve výměnách od základní čáry a vůbec mu nejde příjem podání. Loni tam toho taky moc nenahrál, takže asi o moc bodů nepříde.

Mayo a Tomasinho = mimozy.
Reagovat
Fandina
To dělá ta láska. Mária mu radí, jak na to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid je ďalšou časťou mojej víťaznej mozaiky v rámci našej stávky :)
Reagovat
Mayo
Pánes :)
Reagovat
Amputace
Výborně. Zápas jsem sice neviděl celý, ale výsledek mě více než těší.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveritelny, neveril jsem, ze by zvladnul 3 set, cekal jsem, ze ho Djoko smazne za 20 minut tak 6:2.... Velka gratuace
Reagovat
spaniel
Taky jsem uz nevěřil, kor s Novakem. Zda se ze konečně naplňuje svůj potenciál, uz jsem tomu nevěřil.
Reagovat
Fandina
gratulace, krásný výkon, třetí set s přehledem ... gratulace veliká, jen tak dál. Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Bezva, bála jsem se, aby ho zase nelimitovaly křeče, ale dal to, fakt borec !!!!!!
Reagovat
Fandina
Ve třetím hrál v pohodě, jako mazák si to pohlídal. Krásný BH a čopy. Vylepší podání a bude super. Gratulace Grigorovi!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi, že Djok ty porážky umí přijímat sympatičtěji než Féďa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se naučil hrát hodně trpělivě...
A na podání podle mě nemá co vylepšovat, trefil dnes 12 (nebo víc?) es, problém byl jen s těmi dvojchybami, ale ty spíš přicházely kvůli psychickému tlaku, který nezvládal. V tomhle ohledu se každopádně zlepšuje...
Reagovat
Fandina
Roger je podle mě také v pohodě. Mě se zdá, že on je teďka nějak pořád v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
I muži mají své dny, teď je měl Djok. Ono to člověka ani nemůže bavit bejt pořád nejlepší :))))))))))) Grigor hrál obětavě, dobíhal co se dalo a za to, že vypadal jako když se vrátil z nahazování baráku si vyhrát zasloužil :)))
Reagovat
smazaný uživatel
RF - clovek se TAK dlouhodobe pozice "na Slunci" vzdava hur...
Reagovat
smazaný uživatel
i place jako stary pan.. :-) Gratulace!!!!
Reagovat
kada.tom
více než zasloužené vítězství :-)
nádherná tečka za dnešním dnem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělej Dimitrov! Snad nevypadne hned v dalším kole, jak to u takových přepvapení bývá.
Reagovat
smazaný uživatel
No paráda!!!
Reagovat
Mayo
tak som sa pomýlil...každopádne ma to teší a gratulka Grigorovi...výborne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole teď má dilema. Bude hrát divadlo a Grigor si odpočine.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně mne Novak dnes překvapil...říkala jsem si, jak na turnaj přijede sebevědomý a v pohodě po titulu z MC a on úplně naopak - nesvůj, otrávený:-( Do toho ten kotník... Ať už dnes prohraje nebo vyhraje, jsem z tohohle zápasu dost zklamaná...A gratulace Grigorovi, dnes je lepším hráčem, trpělivější než Novak, jistější...třeba ho fakt brzo uvidíme v top 10.
Reagovat
Mayo
sonja klídek...to bude dobré...tento zápas vyhrá a pôjde až do finále a výkony budú gradovať...nie každý zápas musí výjsť
Reagovat
smazaný uživatel
Z jakého vesmíru tady píšeš komentáře? :)
Reagovat
Mayo
janekda porque ? :)
Reagovat
spaniel
Ty winnery jsou neskutečné :)
Reagovat
smazaný uživatel
To áno. Pokiaľ ich však bude pravidelne striedať s tými výpadkami, nikdy ich nezúročí.
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor a Novak by měli brát v potaz, že zdržujou Marušku... :D Nevíte, jestli Masha bude ještě dneska hrát? Nepřeloží se to na zítra?

Jinak Anička super a Katka v Trnavě taky! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá, že Masha hrát dneska bude, sice začne asi tak okolo půlnoci, ale hrát bude :D
Reagovat
Fandina
Alespoň mohla teď popřát Grigorovi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
do haje.. :-( Dramatik je uz v tezke vyhode, na rozdil od Grigora je perfektne fyzicky pripraveny. No, dej se vule bozi ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už si Nole pohlídá. Jako co ten Grigor chce více? Nemůže myslet na to, že porazí světovou jedničku, když se po 2 hodinách začne plazit jak po maratonu, s takovou fyzickou připraveností na špičku mít nebude. Ke konci setu šel nahoru herně, ale bída, nalitý míč po nečistém úderu a on to podělá.

A publikum je fakt nechutně nesportovní, jakkoliv přejí komu chtějí, tohle je prostě prasárna, co předvádějí.
Reagovat
smazaný uživatel
U mě je třeba taky celkem normální, že mě chytají křeče. To nemusí být fyzičkou. Spíš bych řekl, že si musí upravit pitný režim, minerály ...
Reagovat
smazaný uživatel
to vsechno je soucasti fyzicke pripravy..
Reagovat
rod_laver
tak minerály... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Chtěl jsem říct, že Grigor může být namakaný, ale jestli mu nesedí ten pitný režim, strava, atd. Tak je to na nic. Řetěz je tak silný jako jeho nejslabší článek.
Reagovat
dadaft
proti křečím je dobrý hořčík.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano :))
http://cs.wikipedia.org/wiki/K%C5%99e%C4%8D
Reagovat
smazaný uživatel
mam.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já ho beru preventivně, piju dost. Jsem fyzicky celkem ok 1500m -5min, 10 - 38min. A přesto mě někdy z ničeho nic chytnou. Speciálně na kole, když začnu šlapat vyšší frekvencí.
Reagovat
smazaný uživatel
myslela jsem Magnex 350, na policce.. :-))
Reagovat
rod_laver
já ti rozumím, já jen, že kluci mají určitě i lepší dobroty proti křečím a na regeneraci :))
Reagovat
smazaný uživatel
no, je tam něco špatně. Přece není možné, aby špičkový tenista měl křeče po dvou setech kvůli svalové únavě. To bude víc faktorů.
A iluze o super týmech u všch tenistů si nedělám. Špičkově trénují a pak zanedbají nějakou kravinu.
Reagovat
rod_laver
je ještě mladý a ne tak trénovaný, top hráči mají okolo sebe skvělý realizační tým a jsou trénovaní na pěti setové bitvy na 4 turnajích ročně.. Dimitrov nemá ještě tolik zkušeností s velkými turnaji a na malých zase ho málo kdo tak pohonil po kurtu jako Nole apod., ale on se do toho dostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, musím říct, že jsem si 3.set ani nepřála:-(...Ošklivej, až příliš vyhecovanej zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš. Novak žárli na Grigora :)
Reagovat
Mercury
Tyhle Novakovy výlevy směrem k publiku, tomu asi fakt nepřijdu na chuť, jakkoliv ho vnitřně chápu. Jako jednička by mohl být trochu nad věcí, zvlášť když měl plnou prdel štěstí, že ten druhý set nakonec urval.
Reagovat
Mayo
to sa ani mne nepáči na ňom napríklad...je to prehnané na môj vkus
Reagovat
Mayo
mečbol nevyužil škoda...Grigor vamos :)
Reagovat
dadaft
a je po zápase.
Reagovat
Padme
Škoda :(
Reagovat
Mayo
aj ja si myslím...každopádne po Rafovi trápi aj dalšieho favorita...môže z neho niečo byť
Reagovat
smazaný uživatel
POřád je ale kurz 1.3 na Novaka
Reagovat
smazaný uživatel
A teď je 1.13. No, rači prodat :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, když se řekne "dřu jak Bulhar", jsem ušpiněnej jako prase, zatímco druhej chodí v čistým pyžámku :))))
Reagovat
dadaft
a proč ho tak nemají rádi?
Reagovat
smazaný uživatel
protože je nejlepší
Reagovat
Bob
Nedej se!!
Reagovat
spaniel
Grigor naprosto paradni! O kdyby to mel projet, tak ten posun je zjevný. Vzhledem k tomu teatru co tam predvadi Djokovic jen doufam, ze to Grigor zvladne.
Reagovat
kada.tom
a už se znova hádá :-D bože ten je směšněj, doufám, že mu teď vezme Grigor servis nebo ho znovu dá v t-b :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díváme se na to samé? Grigor je 2. set špatný, Djokovič ještě horší, přehlídka dvou příšerných výkonů od obou hráčů. Vždyť tohle je tak o 3 levely horší, než to, co předváděl proti Nadalovi v MC.
Reagovat
smazaný uživatel
Většinu úderů hraje rukama, pohyb pořád nemá dobrý, na špičkové hráče v tomhle zdaleka nemá. A i když po 2 hodinách chytá křeč, tak je to k pláči.
Reagovat
spaniel
Jo, konec druheho setu je slabsi, ale rozhodne ne cely. A ted uz vime, proč ma horsi pohyb, mel by s tim neco delat, neni mozne, aby ve druhem setu chytal krece. Jinak Djokovic je asi nejmin popularni svetova jednička a není se ani čemu divit. Je to klaun.
Reagovat
dadaft
porazit plácače je halt pěkná dřina...
Reagovat
Berny
Nechapu co kdo kritizuje na djokovicovem chovani. Kriizovat by se meli spanelsti divaci, kteri chytaji americké móresy. Delat bugr mezi servisama, a jinak nechapu to buceni po djokovicovem kratasu, proc by to nemel delat ? chci slyset argument. Neexistuje.
Reagovat
spaniel
Na zacatku proti nemu nebyli, prodělal si to sám svým projevem a starými zvyky, o kterých jsem si myslel ze jsou pryč.
Reagovat
Amputace
Zápas jsem pustil až teď. Co Djokovič předtím udělal, že se mu dostává tak chladné odezvy ze strany diváků?
Reagovat
spaniel
Dimitrov hodně trefoval lajny a Nole porad videl outy, v průběhu snad 2 gemu volal umpira snad 5x, pak uz zacal nejaky piskot. Pak si zvrtl kotnik a nechal se osetrovat v průběhu gemu, kdy Dimitrov vedl 4:2 myslím. A kdyz chytl Dimitrov křeče, tak uz mu publikum hodně fandilo, takze několik kratasu, co pak Nole dal brali jako zakernost. Celkem zvláštní.
Reagovat
smazaný uživatel
5x umpira nevolal, ale je fakt, že dostkrát...pak se tomu i sám usmál...bylo to celé divné no.
A když se nechal ošetřovat, měl breakbally (stav 15-40, respektive 30-40)...
Reagovat
smazaný uživatel
Řek bych, že ho španělé berou jako konkurenta Nadala. Takže jsou nastartováni od začátku zápasu. No a když se Novak tak choval...

Na druhou stranu přiznal jedno eso. A Grigor tuším taky přiznal jeden míč.
Reagovat
Padme
Grigor hrál a ta pauza mu očividně neprospěla :(
Reagovat
smazaný uživatel
proste se musi umet pracovat i s pauzami.. i v kreci.. :-(
Reagovat
Padme
Ještě má čas se to naučit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově ten timing nebyl během zápasu dobrý, říkal jsem si, jestli tam nebude nějaký problém, který by ho v tom limitoval, u některých úderů byl divně stejně jako ve větru v New Yorku. A teď si to asi zvrtnul znovu, snad to nebude nic vážného, raději nedohrát turnaj a být fit na RG.
Reagovat
kada.tom
ideálně nedohrát turnaj a nebýt fit na RG :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do háje:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ser na něj, on to zmákne, Kolář ho dá dokupy.
Reagovat
kada.tom
nemám ho rád a jeho styl hry taky ne, no :-)
Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
nevím proč si ho nepřejete ve formě na RG? A Rafu také ne,co? To se chcete koukat na podobné finále jako Murray vs Ferrer??
Reagovat
kada.tom
je mi úplně jedno s kým bude hrát Rafa finále RG, protože stejnak vyhraje :-) a absence Djokoviče by jen pomohla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Rafu by to tolik netěšilo bez Novaka :-)
Reagovat
kada.tom
ale mě jo! :-D a jen ať si Rafa taky zahraje finále s někým jiným :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou ty Španělé normální!!?? Novak si udělá něco s kotníkem, tak jde na lavičku si sednout a čekat na ošetření a oni začnou pískat..
Reagovat
kada.tom
vůbec se nedivím, taky bych pískal, evidentně vědí Španělé komu fandit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
priznavam na rovinu, ze jsem stejne hloupa, jako ti Spanele, take neverim Djokovicovi - ani nos mezi ocima.. Zadne "udalosti" mu neupiram, jde o jejich miru.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, zase kotník....:-(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor: zatim parada! :-) John: :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
To bude mít Roger těžký ve čtvrtfinále. Andújar/Gimeno-Traver. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, nemáš hrát v pyžámku Nole :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hned jsem věděla, že je zle, když jsem viděla, že má pyžamko...v tomhle prohrál i s Haasem, dnes to zatím vypadá, že to pro něj dopadne stejně jako tehdy - prohra předčasně a ve dvou:-(:-D
Reagovat
Roger_Federer
Ted jsem došel z prace, co to ten Srb dela na te červene antuce?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to je karma :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace, Aničko:-)...6-2 6-2, pěknej výsledek.
Novak se asi zle vyspal, kromě toho, že nehraje dobře, je i nějakej otrávenej (čemuž asi taky dost pomáhaj diváci, kteří na něj při každý příležitosti pískaj:-/)...
Reagovat
gigin
A čemu se divíš, když diskutuje o jasných míčcích...
Reagovat
smazaný uživatel
co se děje s Novakem, je nějakej vyšťavenej...
Reagovat
gigin
Prohrát ve 2.kole na antuce, kterou si s Rafou vyplakali zpátky a navíc s mladší kopií Federera... nic horšího už mne nemohlo potkat.. tak se tu mějte... už nikdy nepřijdu.. :(((
Reagovat
Padme
Ještě neplač. Ale je to hustý, jak hraje podobně. Nevědět s kým Djokovič hraje, tak se divím, jak to Rogerovi zase běhá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič si připadá jako v Matrixu. Jednoho Federera vyřídí, objeví se další.
Reagovat
Padme
:D Ten kluk je hustej! Měl by se udělat Roger Tennis, kde se budou utkávat jenom kloni :D
Reagovat
smazaný uživatel
krasa je krehka, Grigore.. ;-)
Reagovat
nitrotaj
Musí
Reagovat
smazaný uživatel
dneska hrál dobře . rozhodně se lepší každým zápasem a to je moc dobře. Zatím mu nevycházeli moc kraťasy, ale to zase do ruky dostane a předvedl pár krásných úderů (half-voleje, backhandy po lejně). Federer měl velkou porci štěstí, v prvním setu samá lajna, vnější lajna (a to rozhodně není umění, i když ho má pořád mnohem víc než spousta hráčů Top20 dohromady:) a ve druhém, v gamu, co Radka breaknul poprvé mu pomohly tři pásky... No, neříkám, že by to jinak nevyhrál, ale Radek pak viditelně rezignoval. Vypadal, že se asi smířil s tím, že mu dnes není přáno:) Každopádně představení to bylo pozitivní, jen tak dál, Radku, mnoho úspěchů a RF ať dojde co nejdále:) Howgh:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kolik bude DF?
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů, že zvládl ten TB.
Reagovat
smazaný uživatel
trhovecke handrkovani Djokovice o balony je docela jednicky nedustojne, jak ho nemusim, tak mi vic imponuje, kdyz odpovi vlastnim mickem do ruzku.. pojd, Grigore!
Reagovat
Padme
:D už je toho moc, zbytečně...
Reagovat
smazaný uživatel
A teď už ten set Grigor doklepne :)
Reagovat
Padme
Junior šlape. Nepoložilo ho to. Obdivuji! Zdá se mi to, nebo mu celé dětství visel Roger na zdi a co mohl, to od něj odkoukal?? Aji ta raketa... :D
Reagovat
smazaný uživatel
podobnost ciste nahodna.. :-)) Ne, uzasne, puvabnou shodu nachazim i v dobnych detailech.. :-)
Reagovat
Padme
Je s ním třeba někde nějaký rozhovor? Aby se člověk o něm něco dozvěděl. Já plánovala vychovat synáčka v Rogi stylu, ale už mě někdo předběhl :D
Reagovat
smazaný uživatel
urcite, ma nejake sve stranky a tak. Ja tohle nectu, jen se divam na hru.. :-) Je mi to sice uz naprosto k nicemu, ale jsem spis na nejake psycho, metodicke, technicke, strategicke atd, blbiny.. A paradicky, ted SUPER, Grigore!! :-)
Reagovat
Padme
Taky mám radši technický tenis než nějaké bušení. Každopádně u Rogera to zbytečně moc prožívám, Grigor je sympaťák, ale no stres :D
Reagovat
Padme
Ať žije sportovní chování :-( Toho mladýho Bulhara dá levou zadní, tak nechápu proč má potřebu na setball předstírat aut...
Reagovat
rubens
Dobrá práce, Andy.
Reagovat
tito
Trpělivost růže přináší, ale pěkně jsi mě Nando potrápil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Feli uz taky nemohl.. :-) Pekne, Nando!
Reagovat
gigin
Ferdíčku!! Gratuluju!! Tato výhra vystřelí tvou psychiku na Měsíc! Od teď už budeš všechny jenom kosit a pošupeš do top 10!!!! A Ernestek za tebou...
Psycho cirkus, tvl :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ernest? To těžko. Vždyť letos hraje tak špatně (především ve srovnání s loňskem), že už ani nemá cenu mu fandit. Lituju, že jsem s tím vůbec začínal.
Reagovat
smazaný uživatel
tihle pesimisti se svou vecnou vraskou tommrovkou nas (kvetouci optimisty) tak deprimujou! :-)))
Reagovat
gigin
Panebože. Od začátku sezony poskočil už skoro o 100 míst. Svádí naprosto vyrovnané zápasy s hráči první dvacítky. Už si letos připsal velmi zajímavé skalpy (Tipsarevič,Haas,Isner,Seppi). Skoro porazil Nadala. Co si jako čekal? Že bude do dvou měsíců v desítce?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se tě tak pracně zkoušim napodobit a ty mě jenom zkopíruješ? Dost ubohý.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
dobře:)
I gigina si nachytal.
Reagovat
gigin
Mut: :DDDDDDDDDDDDD
janekda: Nenachytal. Věděl jsem, kam míří. Jen jsem v nervu v Djokolandu, tak jsem ho jen zkopčil... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Buď v klidu Grigor neuservuje vítězství v setu, jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonič mi připomíná jakoby vyrostl z prcka z "Což takhle dát si špenát".
Reagovat
smazaný uživatel
Monacooo, Haaaas, Paireee i Južnyyyj. Samozřejmě Andyyy.

Jenom ten chcípák Granollers selhal. Větší omyl ve špičce jsem dlouho neviděl, neskutečně odporně vypadající (herní styl) a ještě je k ničemu, ani Trosku neporazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Simon nám odstranil Chardyho, takže world class clay tennis zajištěn :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Trosku doufám porazí Kei.
Reagovat
smazaný uživatel
Nandooooooo!

Taky doufám.
Reagovat
Padme
Zápas jsem viděla jen z poloviny, tak nemůžu hodnotit. Ale moc se mi líbilo, když ukázali v hledišti Tommyho. Šel se kouknout na své vrstevníky, jestli jim to ještě jde! Pětatřicet žádný věk, tak doufám, že to Roger zbytečně brzy nezabalí :)
Reagovat
gigin
ty už si dnes za vodou, tvl..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj 4 úspěšné TB. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to vypadalo Mute prosímtě? Já přiletěl ze školy a už byl konec, ale dost winnerů celkem, ale zase přes 2 hodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
No 1.set byl hodně špatnej. Jenom na konci TB tam poslal pár parádních FH. Druhej sem viděl jen konec. Předved dost technických úderů, což je na antuce celkem klasika. Na returnu nic moc (1/7 využití BP), ale Mayer hodně dobře podával, dal asi 12 es. Ale pořád ten pohyb je špatnej. Sem tam se sice zklouznul, ale je to takový nějaký divný. Simona přepinká, ale Berdych bude konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle očekávání. Pokud Berdycha nevystřelí z trenek polský psychoš nebo pakb Monaco, který službičku udělal i dnes už vyřazením Tipsareviče.
Reagovat
smazaný uživatel
se po dlouhem a marnem hledani trochu nasel? Je ve druhem setu brejknuty, ale hraje s Milosem dost slusne.. :-)
Reagovat
dadaft
hele Naďo, moc dobře víš, že tě mám radši než Cvetu, tak se podle toho prosím zachovej a koukej vyhrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Mayer je teda běhavej, škoda, že v tiebreaku to nedotáhl..
Reagovat
lars
Nevite, nekdo proc nehraje debla s Paesem ?
Reagovat
tommr
na mě to dělá dojem, že se už pár Paes+Štěpánek definitivně rozpad ...
Reagovat
Mayo
musí sa vydýchať
Reagovat
lars
Nevim o tom , ze by Paes hral od ledna. Asi je unaven ??
Reagovat
smazaný uživatel
Někde jsem četla, že když se nevědělo, jak to s Radkem po operaci bude, tak si Paes vybral někoho jinýho, ale nevím, dál jsem to nesledovala...
Reagovat
lars
Oprava: Tak Paes hral(je) s Melzerem
Reagovat
nouma
Radek sice prohrál ale zdá se že se nachází. Hlavně to nebyla ostuda a to je důležité. Hodně úspěchů na dalších zápasech Radku
Reagovat
Fandina
Radku přeji příště lepší los a Roger dobře. Jen tak dál oboum, Rogerovi už tady!
Reagovat
Bob
Překvapivě.
Reagovat
smazaný uživatel
Stepec dobre zablesky, ale bylo to ocekavane a nechci prudit... Come on, Roger! :-)
Reagovat
Roger4EVER
Co říkáte na Rogerův outfit? Mně se moc líbí! :)
Reagovat
Mayo
hej pekný veru...očakávam pekný aj od RN tak nech nesklame :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se taky líbil, jako vždy. Sice teď repjnu do vosího hnízda, ale mně se líbilo i Radkovo tričko, škoda jen bílých kalhot, který to zkazily. :)) Oceňuju Radkovu bojovnost, i když věděl, že to má prohraný, přesto se snažil i o pobavení diváků, viz jeho bobek u sítě, když Federer smečoval :) Je to prostě borec, to je málokdo, on to má prostě v krvi a jeho spojení s diváckou odezvou je ojedinělé :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist