Štěpánek začal na trávě vítězně, zahraje si o první letošní čtvrtfinále

18. 6. 2013, 18:59
Aktuality 1
ATP EASTBOURNE - Radek Štěpánek zahájil generálku na Wimbledonu hladkou výhrou. Český tenista na trávě v Eastbourne porazil ve dvou setech Australana Marinka Matosevice a s třetím nasazeným Němcem Philippem Kohlschreiberem si zahraje o první letošní čtvrtfinále.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek na začátku roku odehrál jen dva turnaje a koncem ledna musel na operaci krční páteře. Po tříměsíční pauze se vrátil na začátku antukové sezony, vůbec se mu ale nedařilo. Až před 14 dny alespoň triumfoval na challengeru v Prostějově, kde získal především důležitý zápasový rytmus a vytížení.

Nyní už po týdnu tréninku na trávě zahájil hladkým vítězstvím generálku na Wimbledon, když v Eastbourne porazil 6-3 6-2 Australana Marinka Matosevice. Český tenista si v zápase pomáhal především podáním, po kterém i díky 8 esům a žádné dvojchybě ztratil jen 10 fiftýnů.

O první letošní čtvrtfinále si Štěpánek zahraje s třetím nasazeným Němcem Philippem Kohlschreiberem, se kterým má velmi dobrou bilanci šesti výher a jediné porážky.

- ATP 250 EASTBOURNE -
(Velká Británie, tráva, 468.460 eur)
úterní výsledky (18. 06. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Štěpánek (ČR) - Matosevic (Austr.) 6-3 6-2
Benneteau (Fr.) - Anderson (5-JAR) 7-6(4) 6-2
Tomic (Austr.) - Ward (Brit.) 6-3 6-4
F. López (Šp.) - Nieminen (Fin.) 7-6(3) 7-6(5)
Dodig (Chorv.) - Istomin (Uzb.) 6-3 6-4
Kližan (SR) - Troicki (Srb.) 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Štěpulo a jen tak dál. Držím palce. Pojď pojď pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist