Stephensová se na novou sezonu připravuje s Annaconem

20. 11. 2013, 18:32
Aktuality 34
Paul Annacone po odchodu od Rogera Federera dlouho bez práce nezůstal. Padesátiletý Američan připravuje na novou sezonu vycházející hvězdu amerického tenisu Sloane Stephensovou, se kterou se domluvil zatím na zkušebním období.
Profily hráčů
Sloane Stephensová

Sloane Stephensová se na okruhu WTA začala výrazněji prosazovat v loňské sezoně. Letos však šokovala postupem přes favorizovanou krajanku Serenu Williamsovou do semifinále Australian Open a i na dalších grandslamech se pak dostala vždy minimálně do 4. kola. Třikrát skončila až na pozdější šampionce, jen na Roland Garros nestačila na Šarapovovou, která prohrála ve finále.

A i když se dvacetiletá Američanka na turnajích WTA ještě nedostala ani jednou do finále, letošní sezonu zakončila na krásném 12. místě světového žebříčku.

V příštím roce už Stephensová touží po průniku do Top 10 a především po prvním titulu. I proto se už nyní v Los Angeles přpravuje na novou sezonu a v trénincích naslouchá radách zkušeného krajana Paula Annaconeho.

S padesátiletým Američanem je domluvena zatím jen na zkušební období. Bude ji trénovat do konce prosince, než Stephensová odletí do Austrálie na Hopman Cup. O další spolupráci budou teprve jednat.

Vyhlášený kouč Annacone po letošním US Open skončil po třech a půl letech jako trenér Rogera Federera, kterého přivedl zpět na post světové jedničky a pomohl mu získat i 17. grandslamový titul. Annacone v minulosti trénoval také Peta Samprase, Tima Henmana či Marata Safina.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

34
Přidat komentář
Frick
"terezamartinec Zanet achilovky...neprijemna vec ???????????? mam dost uz...konec sezony..tecka a ted lecit a odpocivat.. The last renk. 285?? na zacatku roku 520 to jde myslim..tak jedem dal nabrat sil ????a vzhuru ????????"
Zdroj: http://instagram.com/terezamartinec#
(btw: celkem "zajímavé" snímky tam dává, ona asi je celkem číslo - zná jí někdo třeba osobně? Asi žádnej tichej introvert to nebude)
Reagovat
Frick
Jo, tedy musela skrečovat zápas na ITF 25k Bucha.

Ale jak řikám - s ní by asi nuda nebyla xD
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš má nového kouče!!!
Je to Sven Groeneveld.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pro mě docela překvapivé jméno, ale zároveň si myslím, že osvědčené... Překvapilo mě to z toho důvodu, že Groeneveld v rámci nějakého programu spolupracoval hlavně s holkama, které sponzoroval Adidas. Dřív spolupracoval s Caro, nedávno taky s Aničkou nebo třeba s Laurou Robson, pokud vím... No, je to zajímavé. Tak hlavně, ať se mu s Mashou daří. Nejdůležitější ovšem je, aby Maruška byla zdravá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s Anou spolupracoval na FO 2008 a s Caro na USO 2009.. :-))
No, jestli se příští rok utkají Maria s Caro tak to bude celkem zajímavý, obě si vlastně vyměnili trenéra.. :D
Ale uvidíme, jak jim bude spolupráce fungovat, doufám, že to neskončí jako s Connersem po jediném zápase, ale jak píšeš, je hlavní aby už Maruš byla zdravá! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proboha, kolik ta Jaksic meri??? Omlouvam se predem, kazdy tu proste mame nejakou svou slabustku, Frick spicky... napriklad.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jee, mela byt reakce na montyho, pardon! Jinak Kaia me take prevezla.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Na té fotce má Jovana asi vysoké podpatky, protože podle oficiálních údajů měří 180 cm, zatímco Anička má 184 cm. :)
http://www.wtatennis.com/players/player/16459/title/jovana-jaksic
http://www.wtatennis.com/players/player/10999/title/ana-ivanovic
Reagovat
smazaný uživatel
dik, tam nahore musi byt krasne..vlastne, vzdyt umim letat.. :-))
Reagovat
tommr
Katka Siniaková dneska dokázala v zápase s osmou nasazenou Kucovou odvrátit mečbol a nakonec vydřela cenný vítězství, který jí posune už někam okolo 170.místa v žebříčku.
Ve čtvrtfinále jí čeká Ruska Victoria Kan, 212.hráčka žebříčku, která je jen o rok starší než Katka. Bude to tedy zajímavej zápas dvou vycházejících hvězdiček ... :)
Do čtvrtfinále postoupila s notnou dávkou štěstí i Tereza Smitková, který vzdala soupeřka za stavu 3:6 1:2. Tereza si tím definitivně pojistila účast v kvalifikaci na Australian Open ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kačenka jede! :) Je fajn, že to Katka zase takhle vybojovala a shodou okolností znovu proti slovenské hráčce (v Zawadě to byla Hončová)... Věřím, že může porazit i svou další soupeřku, kterou já vůbec neznám. V případném semifinále by pak na Katku čekalo nějaké známější jméno (Barrois nebo Bacsinszky).

Jinak Katka hraje v Egyptě i debla, její partnerkou je Anna Morgina z Ruska. Zatím spolu vyhrály jeden zápas, takže teď už jsou ve čtvrtfinále. Zajímavé je, že v 1. kole porazily dvojici Kučová/Schaefer, takže to pro Katku byla asi dobrá příprava na dvouhru. :)
Reagovat
tommr
já tu její soupeřku taky neznám. Letošní statistiky má podobný jako Katka, ale mezi ženama to zkouší delší dobu než Katka takže se dá vlastně říct, že Katka udělala mnohem větší pokrok. Jejich přímá konfrontace bude proto velice zajímavá. Jen se trochu bojím, aby na Katku nedolehla únava z náročnýho programu posledních dnů ... :)
Reagovat
slacker
V tom Šarm aš-Šajch se kona uz 45. turnaj v tomto roce? Co to je za kolotoc?
Reagovat
smazaný uživatel
Kaia Kanepi končí ve 2. kole, to je překvapení... Ve třech setech ji vyřadila sympatická Srběnka Jovana Jaksic (mj. kamarádka Aničky). :)
http://s.tf.rs/2013/04/02/Jovana-Jaksic.jpg
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/jovana-jaksic-i-ana-ivanovic-1364890214-290291.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No a Katka s Annou Morginou jsou v semifinále debla... :)
Reagovat
tommr
není turnaj jako turnaj. Tenhle týden se tam hrajou dokonce dva najednou a Katka hraje v tom více honorovaným kategorie ITF75+H kde je za titul víc než desetkrát tolik bodů než v tom menším ITF10. Proč se ten menší hraje opakovaně celej rok netuším, ale možná je to jakýsi lákadlo pro turisty ... :)
Reagovat
tommr
vyřazení Kanepiový je opravdu velký překvapení. Z nasazenejch hráček tak už zbývá pouze trojka Putintseva. Šance Katky na další titul tím výrazně stouply ... :)
Reagovat
dadaft
pokud jde o britky, mně se moc líbí Tara Moore, hlavně teda její forhend, o kterém si myslím, že se dokáže měřit se špičkou - nicméně teď na podzim zase prohrávala s hráčkama, se kterýma by podle mě měla vytřít kurt... - asi je tam víc problémů, než jsem mohl z pár povedených zápasů v létě vyčíst...
Reagovat
maarku
hlavne musi obmedzit tie tupe nevynutene chyby - lebo to co ona dokaze vyhadzat nad tym sa cloveku rozum zastavuje
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchardová je Nováčkem roku 2013

V anketě Bouchardová porazila Američanku Madison Keysovou a Monicu Puigovou z Portorika.

Dobře holky moje :)
Reagovat
dadaft
tak Bouchardová je Nováčkem roku (pak Puig a Keys), Simona Halep Most Improved Player Of The Year podle WTA
http://www.wtatennis.com/news/article/3544162/title/most-improved-player-of-the-year-simona

.......... a o Jamie se mlčí. ((

na druhou stranu - úplný nováček ona není a i když proti jménům velkých hráček, které letos porazila Simona (Aga, Roberta, Jelena, Svetlana...) může přidat svůj neméně zvučný seznam (Aga, Petra, Roberta, Caroline...), těch pět Simoniných titulů je hodně přesvědčivých. ))
nicméně sešla na podzim z očí a sešla i trochu z mysli - aspoň malými písmenky bych ji, aspoň teda já, uváděl jako tu, co udělala velký pokrok...
Reagovat
EllNino
http://www.festivaloftennis.co.nz/asbclassic/players/ Iveta Benešová na turnaji v Aucklandu ;)
Reagovat
Frick
http://imageshack.us/a/img20/6533/y773.jpg

No, taky žádný drobeček. Teoreticky, mohlo by jí pomoci, kdyby třeba dala (hráčka tohoto typu) pryč 3-4 kila tuku?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co pořád řešíš... Je to pěkně rostlá dívče a basta. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt všici máte s tím tukem, proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
proč se rozčiluješ? :)) Copak Frick řešil někdy něco jiného? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluju, jen se ptám :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Frick = no comment :))
Reagovat
VlS
Ona je tenistka, víš? O rachitických modelkách jsou diskuse jinde. Hezká, štíhlá sportovní holka.
Reagovat
skott
A Laura Robson má spolupracovat s jejím bývalým koučem Nickem Savianem. Během turnajů potom s Jesse Wittenem. Musím říct, že jsem očekával leccos, ale tohle rozhodně ne..:/
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim zda je spolupráce s tlustým Wittenem dobrá no.
Reagovat
skott
přesně to jsem myslel:) aby se nakonec ještě nezlepšil Witten po sparingu s Laurou...
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivil bych se, každopádně nevím, co ji může dát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na grandslamech jí to sice šlo, ale jinde nebyla ani poloviční. Jestli chce do top 10, bude to muset změnit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist