Štěstí Češkám mají přinést i nové šperky

30. 10. 2012, 19:07
Aktuality 0
Náušnice a přívěšky vyvedené v trikolóře z drahých kamenů mají přinést tenistkám štěstí v nadcházejícím finále Fed Cupu. Češky hostí o víkendu v pražské O2 areně v duelu o titul Srbky a dnes dostaly blyštivé dárky.
České reprezentantky

Před loňským vítězným finále v Moskvě měly tenistky náušnice ve tvaru lvíčků, které nechala pro sebe a spoluhráčky připravit česká jednička Petra Kvitová. 

Tentokrát hráčky dostaly šperky od partnera fedcupového týmu společnosti DIC. Po tréninku přímo v hale převzaly náušnice a přívěšek z osmnáctikarátového zlata v trikolóře, kterou tvoří brilianty, modré safíry a červené rubíny. 

"Doufám, že nám to přinese úspěch jako v Moskvě," přála si osmá hráčka světa Kvitová při pohledu na znak šperku, který má být tryskajícím štěstím. 

Pokud tenistky trofej obhájí, dostanou k náušnicím a přívěšku ještě prsten. "Jsme si jisté," shodly se tenistky, že proti Srbkám o víkendu uspějí. I proto si nechaly změřit obvod prstu, aby firma mohla prsteny připravit. "Je to moc pěkné a nabídka, že za vítězství dostaneme ještě něco, je další motivací," řekla Lucie Hradecká.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist