Steve Simon: Šarapovová bude dostávat divoké karty

6. 10. 2016, 12:00
Aktuality 100
Dle šéfa ženské tenisové asociace Steva Simona nabídnou turnaje WTA ruské tenistce Marii Šarapovové, která si momentálně odpykává patnáctiměsíční trest za doping a na kurty se vrátí v dubnu, hned několik divokých karet. Je přesvědčen, že Šarapovová je tahákem pro diváky, a proto se budou pořadatelé předbíhat v tom, aby se právě jejich turnajů Šarapovová účastnila.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Pětinásobná grandslamová vítězka Maria Šarapovová dostala v červnu od Mezinárodní tenisové federace (ITF) dvouletý distanc za to, že měla na lednovém Australian Open pozitivní test na meldonium. Od té doby nehrála a přišla tak mimo jiné o olympijské hry v Rio de Janeiru.

Meldonium je od začátku roku na seznamu zakázaných prostředků, což devětadvacetiletá tenistka údajně nevěděla. Trest za neúmyslné porušení dopingových pravidel považovala za příliš tvrdý.

Proto se proti rozhodnutí odvolala a uspěla. Sportovní arbitrážní soud (CAS) v úterý v Lausanne rozhodl o snížení trestu na patnáct měsíců. Ruská tenistka se tak může vrátit na kurty již 26. dubna 2017.

„Maria Šarapovová může očekávat pro svůj návrat mezi tenisovou špičku smršť divokých karet,“ taková jsou slova Steva Simona, šéfa WTA. Ruska bude po návratu bez žebříčku. Simon tak naznačuje, že se Šarapovová nebude muset zpět mezi elitu prokousávat přes nejmenší turnaje.

„Myslím, že se Maria dočká vlídného přivítání a to považuji za správné. Nemohu samozřejmě mluvit za grandslamové turnaje,“ dodal Simon. „Maria je tahákem pro diváky, lidé ji chtějí vidět naživo a právě to prodává turnajům lístky, proto se o ni budou pořadatelé prát,“ zdůvodnil svůj výrok Simon.

Jako jedni z prvních oslovili Šarapovovou pořadatelé turnaje J&T Banka Prague Open v pražské Stromovce, který začíná 1. května. „O start Marie Šarapovové máme zájem,“ potvrdila ČTK ředitelka turnaje Petra Černošková informaci, kterou jako první přinesl deník Sport. „Už jsme oslovili její manažery s otázkou, zda by jí start zapadal do plánů.“

O možnosti udělení divoké karty uvažují i pořadatelé French Open, které Šarapovová v kariéře ovládla hned dvakrát v letech 2012 a 2014. „Divoké karty jsou rozdány patnáct dní před začátkem turnaje. Máme dost času o tom popřemýšlet,“ sdělili organizátoři ve středeční tiskové zprávě.

Šarapovová nebude mít do začátku French Open, jež začíná 22. května, dost bodů na to, aby se na antukový vrchol sezóny dostala přímo, tudíž její jedinou možností je od pořadatelů dostat divokou kartu.

Podle viceprezidenta ruské tenisové federace Alexeje Selivanenka má Šarapovová divokou kartu na French Open téměř jistou: „Je jasné, že Šarapovová nestihne do té doby nahnat dostatek bodů. Nicméně organizátoři turnaje jí podle mě dají divokou kartu, nebudou chtít o takovou hvězdu přijít.“

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

100
Přidat komentář
Kozoroh
"Všechna zvířata jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější."

George Orwell
Reagovat
peggy
Moc Marii preji,ze to takto dopadlo a ona bude drit.Brzy se dostane do svetove spicky,pro ni je tenis vse a zajiste se vrati i sponzori,hlavne aby drzelo zdravi.
Reagovat
Fandina
http://sport.lidovky.cz/sponzori-vzali-sarapovovou-na-milost-tenis-je-spina-zlobi-se-fanousci-1zy-/ostatni-sporty.aspx?c=A161005_231617_ln-sport-ostatni_mva

Ne každý je z Šarapové nadšen.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jde o Fencla, tak ten si mě zablokoval na Twitteru, protože jaksi neunesl, co jsem mu napsal... :D
https://twitter.com/monty025/status/783635547105456128
Reagovat
Fandina
To se máš s čím chlubit :-)
Reagovat
Krisboy
To chování HEAD je skutečně ubohé. Fencl má pravdu. Že bych teda změnil raketu? Stejně už jsem jí několikrát chtěl rozštípat :) Ale to řiťolezectví je fakt vrchol ubohosti. Marfuša musí mít anus jak vrata, aby se tam všichni ti výrobci vešli.
Reagovat
misa
Jsi čím dál větší magor.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, kámoš mi krátce po tom napsal: "Solidně si zajel Fencla." :D Mně je už delší dobu tenhle člověk nesympatickej a že se otírá o Head kvůli tomu, že stáli za Mashou v době, kdy od ní ostatní dávali ruce pryč (a po verdiktu CAS zase rádi obnovují spolupráci), to mi přijde pěkně trapný. Určitě kvůli tomu v Head nebudou spát, že už si pan Fencl nevezme jejich raketu do ruky... Jinak vážně nemůžu za to, že je Fencl neúspěšný trenér, i když sebevědomí má asi na rozdávání. Jak dlouho vede Hradeckou a kam ji dovedl? Jeho ego očividně neunáší, když mu to někdo připomene...
Reagovat
misa
Trenér, který hráčku dovede do singlové top 50, k deblovým gs. titulům a medailím z OH přece není neúspěšný. Trochu soudnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zaprvé se bavím o singlu, ten by měl být prioritní pro každou hráčku (s výjimkou těch, které už hrají jenom debla). No a zadruhé, to je právě to. Dovedl ji ze 41. místa v roce 2011 na konec druhé stovky. Jiný trenér u jiné hráčky už by dávno letěl...
Reagovat
Fandina
Tady přece jde o to, že ty, který si nikam nikoho nedovedl jemu vyčítáš jeho názor. Pochop to.
Reagovat
smazaný uživatel
Super argument, gratulki.
Reagovat
misa
Třeba loni byla Lucie v šesté desítce, což u ní není vůbec špatné. Každý nemá na top 10 nebo velké tituly.
Reagovat
VlS
Monty, a zůstane Marii řidičák? Když se nechala úředně prohlásit za blbku neschopnou nést plnou zodpovědnost za své konání - to je totiž to, co oslavuješ.
Reagovat
solim2007
Je to normální výsměch! Já bych jí nedal ani kartu na koupaliště! Ať si to pěkně vydobude zpátky, ale samozřejmě rozumím tomu, že je to marketinkový tahák, tak to bude mít bez námahy! Uvidíme v jakém stavu na tom bude! To bylo keců, jak firmy zruší kontrakty a teď jí ještě budou prosit! A tak to bylo krásný bez toho hekání!
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to bez namahy,namahala sa celu svoju uspesnu karieru
Reagovat
smazaný uživatel
bez namahy by to bolo ak by som divoku kartu dostal napr.ja
Reagovat
Frick
Fakt jsem to netušil. Myslel jsem si skutečně, že perioda je při graviditě vyloučena. Zblbli mne filmy,
Reagovat
gigin
BREAKING: Maria Sharapova has announced she will legally change her name to Martyr Sharapova upon return to WTA Tour.
Reagovat
mrafe
:D
Reagovat
janek_da
za 2000 let budou v kostelech obrazy "Máři bere meldonium". "Svatá Maria Uřvaná před tribunálem", "Maria rozdává potřebným bonbonky"
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že přijede do Práglu, WTA ve Stromovce by byl ostře sledovaný turnaj, Marfuška bude muset hrát i internationaly, na Premierech bude dostávat Top hráčky hned v úvodních kolech a přes internetionaly vede cesta, kdyby Prahu vyhrála tak je hned někde na 190. místě a to by nemusela přecházet přes nějaké "tuhé" překážky, kdyby jela hned na začátku šňůru Madrid-Řím-FO tak by možná nevyhrála ani zápas, takže musí jezdit i na int. na ITF asi neklesne, ale možná pro vybudování sebevědomí by si mohla jednou zahrát nějakou 75-100K ale uvidíme s jakou herní úrovní přijde, jestli za těch 15 měsíců šla až tak dolů
Reagovat
bubak
... takže vlastně na tom, že přes rok nehrála, ještě vydělá. Skoro by člověk řekl, že to byl supr marketingový tah, všude ji budou chtít ;) nu což, budiž ji přáno, uvidíme, jak bude připravená :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, tady je zase zapšklých českých závistivců... Je naprosto pochopitelné, že Masha jako jedna z nejlepších hráček poslední dekády bude po svém návratu dostávat divoké karty, jejichž počet je neomezený jako pro každou vítězku GS nebo TM (což třeba Knap z idnesu neví). No a nevím, proč by Masha měla být nějak nenáviděná. Přiznala chybu, svůj trest si odpyká (není první ani poslední, komu se to stalo) a tím to hasne. Pokud někdo nerespektuje objektivní verdikt CAS, tak je to jeho problém, ne její. Nenávidět ji budou možná Kikina a Cibule, ale u nich už to nikoho nepřekvapí... A co se týče diváků, tak všude možně po turnajích (naposledy v Pekingu) byly během její absence vidět transparenty a nápisy typu "Let Maria Play" apod. Ale nikde jsem teda nezaregistroval žádný nenávistný transparent na její osobu. Asi moc čtete idnes a isport...
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik těch Českých závistivců tady je? Většina lidí co jí uráží, ji uráží jen za to hekání, ale její hru vůbec neznají a myslím že tenis už vůbec ne. Já Marii nemusím, není to má oblíbená tenistka, ale musím uznat že hrála pěkný tenis a do dějin tenisu ze zapsala, bohužel bude mít i tu kaňku. Pochybuji že mi lidi v Praze Marii vypískali nebo po ní házeli splašky (sice někteří jsou toho schopní, ale někteří jsou schopní i tenistku pobodat Monika o tom ví své)
Reagovat
cheeky
Mě by zajímalo, jestli bys úplně stejně mluvil, kdyby nešlo o Marii, ale o někoho jiného...

že wc bude dostávat bylo jasný každýmu, to jen ten ten trouba z wta objevil Ameriku 600 let po Kolumbovi. Marie přitáhne davy a tím pádem vydělá prachy. Zas ale bacha ne každý, kdo tam půjde kvůli ní je její fanoušek. Někdo půjde jen ze zvědavosti a spousta si půjde vychutnat její případnou prohru. Transparenty proti ní neuvidíš, hateři přece nebudou ztrácet čas s takovou blbostí. Tak moc významná Marie zas není. Transparenty dělají jen fanoušci.

Osobně bych navracejícím se po dopingovém trestu žádné divoké karty nedával. Přijde mi to nefér vůči těm, co nedopovali. Hezky návrat podle toho kam za dobu trestu v žebříčku spadli.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se nejednalo o moji oblíbenou hráčku, tak se bych se tady pochopitelně tolik nedohadoval s jejími antifanoušky. :D Ale zastával jsem se Martiny Hingis a třeba Strýcovou nebo Kozlovu jsem nijak nehanil... Hateři sice neztrácí čas výrobou transparentů, ale na diskusích ho teda ztrácí dost. :D
Reagovat
gigin
Nedoporučuji ti honit Barunku!
Reagovat
gigin
Hanit hergot :-D
Reagovat
A.R.R.
Hanit bych Barunku nehanil, páč je to moje láska, ale honit, no to by šlo :-D
Reagovat
blixa
Monty ať si honí Dulcineu a neleze nám do zelí ;-)
Reagovat
A.R.R.
S tím souhlasím, Báři je naše, tu nedáme :-D
Reagovat
blixa
No honit taky ne !!!!! :D
Reagovat
VlS
radši ani jedno
Reagovat
smazaný uživatel
fajn, aspoň malá záplata na veľkú dieru.
Reagovat
George_Renel
Divoké karty by mohla dostávat akorát tak do kvalifikací. Nic jiného si nezaslouží.
A pokud je bude dostávat do hlavních turnajů, doufám, že dostane naloženo hned v úvodu turnajů.
Reagovat
misa
Bohužel žijeme v jiném světě. Naštěstí i pro Rusku plyne čas, a tak se vrátí o 15 měsíců starší. S tím neudělá nic, vůbec nic :-))) Navíc už předtím byla věčně zraněná. Samozřejmě to bude nejnenáviděnější hráčka na okruhu a každá tenistka se bude chtít proti ní předvést.
Reagovat
gigin
Ty jí takhle nenávidíš kvůli montymu, nebo se ti něco hrozného stalo? Moc tomu nerozumím. Ano Marfuša udělala chybu, ale prostě na okruh jednoznačně patří a je ozdobou každého turnaje. Dává tenisu tolik. To druhé baby jí nesahají v tomhle ani po kotníky.
Reagovat
George_Renel
Nějakého montyho mám na háku, ozývám se jen když je sprostý jak dlaždič jen kvůli tomu, že se někdo otře o jeho oblíbenkyni.
Na Rusku mám jiný názor, hnusí se mi její chováním. (A taky nemám rád blbost a tu předvedla do zásoby).
Z okruhu se dostala vlastní vinou a dostat se zpět by měla za stejných podmínek jako ostatní.
Reagovat
Pedronegro
to jsem netušil, že jsi takový milovník ulhané podvodnice, odporné svým nesportovním chováním a řvaním na kurtu, no na takové blby Simon míří, prý "ozdoba" ;-)
Reagovat
gigin
Mne zajímá jak hraje.
Reagovat
gigin
A toho blba si nech od cesty, šulíne.
Reagovat
Pedronegro
prosím, přečti si po sobě cos napsal, k tomu se těžko hledá jiné označení ;)
Reagovat
gigin
Aha, takže ona bude dostávat divošky, protože je to ulhaná podvodnice, odporná svým nesportovním chováním a řvaním na kurtu. Jsem blb, sorry.
Reagovat
Pedronegro
zas tak hloupý přece nejsi :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dvojdomek bych s giginkem mit nechtela, ale jeho kongnitivni schopnosti radim vysoko nad tvoje.. ;-)
Reagovat
gigin
Sojči, pokud se mnou odmítáš sdílet dvojdomek, jsou tvé, tebou zmiňované schopnosti, úplně někde jinde ;)
Reagovat
Pedronegro
nějak jsem si nevšiml, měl by je asi občas uplatnit, jinak asi platí že vrána ke "kongnitivnější" vráně sedá;)
Reagovat
Pedronegro
ještě když se chci zasmát, tak si přečtu to melodramatické "dává tenisu tolik", fakt dobrý:D
Reagovat
gigin
:-D:-D:-D:-D
Reagovat
misa
Divím se, že ten ču*rák nenavrhne, aby se Šarapova stala čestnou světovou jedničkou. De*bilní je to dost, viz jeho vize vedoucí ke zničení ženského tenisu.
Reagovat
mrafe
Já tě teda nepoznávám.Ty který tady píše tak krásné příspěvky o Lucince,najednou takové rozhořčení. Ber to z rezervou, přece tě nerozhází pár WC pro Marfušu, ta ti za to nestojí.
Reagovat
misa
Naštvalo mě, jak mnozí opěvují Šarapovou, málem jí dávají vyznamenání za to, jak úžasně dopovala. Pokud moje komentáře někoho rozhořčily, tak se omlouvám.
Reagovat
tmora
Jedná se podle FORBESu dlouhodobě o nejlépe placenou sportovkyni na světě! That's It. Debaty jaká je a není jsou úplně mimo mísu - obecně ji prostě lidi milujou a to je vše. Stačí se podívat na davy fanoušků. Facebook 15 mio, Instagram apod..
Reagovat
Krisboy
To je jako kdybys řekl: nejnavštěvovanější filmy v českých kinech Kameňák, Babovřesky, nejsledovanější seriály všechny ty Ulice, Ordinace, Nemocnice, Pojišťovny a další bezcennej ksindl...to není měřítko kvality, ale ukazatel degenerace společnosti.
Reagovat
blixa
To zase srovnáváš nesrovnatelné. Sport a kultura jsou dost odlišné věci. Jinak jo, ale degenerace asi ne, lid miluje ty nejpokleslejší sračky co je svět světem, a jinak asi nikdy nebude. Byly jen krátké výjimky z tohoto stavu, třeba 60. léta v hudbě, kdy se všeobecný vkus protnul s kvalitou, ale to jsou jen ty výjimky.
Reagovat
Krisboy
Ano, není to totéž. Ale má to leccos společného. Mediální vymývání mozků. V žádném případě nechci tvrdit, že každej fanoušek Marfuši je zdegerovanej. Ale jsem si jistej, že spousta lidí ji obdivuje (nebo "lajkuje", "followuje" nebo jak se všechny ty kraviny jmenujou) jenom proto, že to zkrátka všude okolo nich všichni tvrdí. Televize, tisk, internet - všude je Marfuša prezentovaná jako ryzí dokonalost, absolutní etalon krásy a hvězdnosti, tak ji prostě budu mít rád taky. Přece to říkali v televizi. Určitě je mezi jejími fanoušky větší procento ovcí v vymletejma mozkama, než u jiných sportovců. Čest výjimkám.
Reagovat
Lunej..
Proč vám vadí, že se někdo kouká na Ordinaci, Ulici atd.? Škodí tím někomu? Já sice taky tohle nesleduju, ale to neznamená, že jsou u mě ti, co na to koukají, blbci.
Reagovat
blixa
Nevím, mě to nevadí, ať si každej čumí na co chce. Vadí mi to jen když jsem někde odkud z nějakého důvodu nemůžu jednoduše prchnout a ostatní ty hrůzy s nadšením sledují. To pak trpím :D Ale to se stává věru jen raritně. Na druhé straně, nevím proč bych neměl nazvat sračku sračkou ;-) :D
Reagovat
Fandina
Já se na to také nedívám, ale nepovažuji to za sračku. Je to nekonečné vyprávění o někom. Když je to jeho kafe, nechť se na to dívá. Pro mě je to ztráta času.
Reagovat
Lunej..
No to jsi ty, se vším hned hotový, chtěla bych tě mít doma, teda vlastně nechtěla :) Co je sračkou pro tebe je pro druhého životní dílo.
Reagovat
blixa
No tak to nepopírám :D :D
Reagovat
slacker
souhlas, co je bylo pro blixovu mamu zivotni dilo je pro me totalni sracka :_D
Reagovat
mrafe
ty jsi taky před koncem roku v top formě.
Reagovat
janek_da
chce se ještě kvalifikovat na TM
Reagovat
VlS
Taky koukám
Reagovat
aligo
já bych jí omezil divočáky na max 5, pokud si nenasbírá body, tak smůla, z deseti turnajů může mít, i kdyby objížděla ty nejmenší, což nehrozí, klidně 1250 bodů a to na GS stačí, pak už to zvládna sama... ale ona bude dostávat karty jak na běžící páse, tudíž se ten postih jaksi vytrácí...
Reagovat
Frick
Obě se budou vracet příští rok. Obě jsou ze SSSR, obě byly no. 1, obě vyhrály několik GS, jedna byla ikona ženského sportu, druhá zase měla svůj maximální herní level asi o něco výše (min. na hardech). Ovšem teď je jasné, že na jednu se budou dívat skrtz prsty, zato té druhé bude téměř každý fandit.
Reagovat
Frick
Hm, tak už na konci roku. To by se mohly vracet skoro současně.

Ale snad musela vědět, že to nedostala. Jak to mohla zjisti až někdy v červnu, když byla už od března. :-D
Reagovat
Fandina
Nekomentuj něco, čemu nerozumíš. Je to trapné.
Reagovat
blixa
Frick rozumí přece všemu ! :D
Reagovat
A.R.R.
Rozumí všemu, ale jak koza petrželi :-D
Reagovat
blixa
No nedávno mě tommr seřval když jsem zkritizoval Frickovo hodnocení, tak jsem nabyl dojmu, že snad Frick rozumí i tenisu :-o :-o
Reagovat
Fandina
Nerozumí ničemu, ale píše o všem.
Reagovat
A.R.R.
Tak když to říkal tommr, tak tedy uznávám Fricka jako tenisového odborníka :-D
Reagovat
blixa
No jo, já jsem to už taky přehodnotil. A to jsem si až do teď myslel, že Frick je úplnej vůl :D
Reagovat
slacker
pro modrobolsecvikeho vola blixu je kdekdo volem. dedku tady o svych "pravdach" muzes uspet jen u podobne postizenych jedincich.
Reagovat
Fandina
Nesnáším shazování aktu zrození člověka. Ať si píše co chce, ale tohle mě naštvalo.
Reagovat
A.R.R.
Ty jsi fakt vůl, zkus si něco nastudovat o těhotenství a nebudeš se tak blbě divit, ona každá ženská to má jinak.
Reagovat
Frick
Ono je možný mít měsíčky i během gravidity?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano.
Reagovat
A.R.R.
V prvním trimestru to není nic neobvyklého, menstruace je třeba slabší, ale vyskytuje se. Prostě to není tak, že když žena otěhotní, tak přestane menstruovat. Ranní nevolnosti jedna má, druhá nemá. Jedna je má jen v prvním trimestru, druhá celé těhotenství. Pohyby plodu, některá žena je cítí brzy a ve vyšším stupni těhotenství jsou i bolestivé, jiná žena pohyby necítí téměř vůbec. Prostě na tohle není mustr podle kterého se jede...

Já tomu sice moc nerozumím, ale pokud máš okolo sebe občas těhotné ženy, tak to nelze nevědět.
Reagovat
PetaM
A koho by zrovna on měl jako oplodnit? Resp. která by se nechala?
Reagovat
A.R.R.
Já neříkal, že má Fricek oplodňovat, on by raději neměl vůbec,když ho tu čtu :-D
Ale tak snad tohle jsou věci, které se k člověku dostanou, pokud nežije na pustém ostrově....ať přes kámošky, kámoše, rodinu.....
Reagovat
PetaM
Pochybuju, že něco z toho, co jsi vyjmenoval, má nebo měl :D
Reagovat
A.R.R.
Já vím, jsem naivka :-D
Reagovat
cheeky
Ty vole, tohle vím i já a to mě opačné pohlaví nechává chladným.

Jestli on ten Fricek nezná ženský jenom z obrázků. Nakonec se zjistí, že můj jediný intimní zážitek s dívkou, hraní si na doktora s holkou odvedle ve 3. třídě předčí panice teoretika Fricka a já si změním nick na Dobyvatelženskýchtěl.

Sranda stranou, kdybys dával pozor ve škole při přírodopisu, tak bys věděl, že:

1) menstruace se může vyskytovat i během prvních měsíců gravidity.
2) řada žen má menstruaci velmi slabou, nepravidelnou nebo jim dokonce některé měsíce vynechá. Mezi faktory, které podněcují vynecháváni menstruce patří nepravidelný denní režim, zvýšená tělesná námaha, dlouhodobý stres, časté změny časkových pásem (všechny ty faktory se v životě profesionální tenistky vyskytují požehnaně)
Reagovat
A.R.R.
Je to prostě vůl :-D Taky mě to udivilo, jak se dospělý chlap může na takovou věc zeptat :-)
Reagovat
George_Renel
Pozor na ten nick, dá se vyložit dvojznačně. Dobyvatel těl nebo chtěl? :-)))
Reagovat
blixa
Já jsem to taky četl jako "ženský chtěl" :D :D
Reagovat
cheeky
Tak to je dobrý, to jsem si nevšiml:-D
Reagovat
PetaM
Je to správné. Mária je velká hvězda. Velká hráčka. Velká osobnost. Zaslouží si na každý turnaj Divokou kartu. Snad i ITF trochu přimhouří očko a dají ji Divošku i na GS. Moc by na nich chyběla.
Reagovat
janek_da
oni ji snad ten trest sníží, aby ještě stihla TM
Reagovat
kada.tom
Bohužel ... prachy přebijí čest a spravedlnost ... takže Rusce se divoké karty jen pohrnou a každý turnaj jí poleze do říti.

Snad jen ty GS by mohly mít rozum, když je pořádá ITF. GS mají tolik hvězd na účastnících, že by se jedna určitě ztratila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
by mal mať doživotný zákaz divokých kariet
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
blixa
Hmmm, to by ti ty chuděrky, co by ji vyfasovaly v kvaldě fakt poděkovaly :D
Reagovat
Fanda67
No podle tvé logiky by ji měli nasazovat jako č. 1, aby natrpěly hráčky v prvních kolech :-)
Reagovat
Fanda67
netrpěly
Reagovat
blixa
Tak no.1 asi ne, ale pro vracející se špičkové hráčky by měl být nějaký spec. status, kdy budou rozumně nasazovány. Jako dostat Marii do kvaldy nebo do 1 kola je fakt peklo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist