Stopka těsně pod vrcholem. Plíšková v životním finále podlehla Halepové

21. 2. 2015, 17:56
Aktuality 408
WTA DUBAJ - Karolína Plíšková svůj životní turnaj titulem nezakončila. V Dubaji skončila těsně pod vrcholem, když v dnešním finále podlehla světové čtyřce Simoně Halepové. Přesto bude novou českou dvojkou, ve světovém žebříčku se posune už na 12. místo.
Simona Halepová a Karolína Plíšková

Karolína Plíšková v úvodu letošní sezony navazuje na povedený loňský rok a svou skvělou formu potvrdila tento týden v Dubaji. Navzdory náročnému programu posledních tří týdnů postoupila do svého prvního finále na turnaji WTA Premier 5, v němž dnes svedla vyrovnanou, nicméně nakonec neúspěšnou bitvu se čtvrtou hráčkou světa Simonou Halepovou.

Plíšková, která předchozí tři zápasy vyhrála ve třech setech, měla v prvním setu dvě šance na brejk, ovšem za stavu 2-1 ani 3-2 neuspěla. Naopak Halepová v sedmé hře svůj jediný brejkbol proměnila a tím si zajistila zisk úvodního dějství prvního vzájemného zápasu hraného ve výborné atmosféře.

Karolína PlíškováDruhá sada už měla mnohem divočejší a dramatitější průběh. České tenistce se hned v úvodu povedlo poprvé sebrat servis světové trojky, o vedení 2-0 ale hodně rychle přišla. Když pak po ošetření v sedmé hře ztratila podání, zdálo se, že Halepová má více psychických i fyzických sil a brejk si pohlídá.

Dvaadvacetiletá Plíšková podporována hlučným publikem ale posbírala poslední zbytky sil a dál se ve svém osmém finále rvala o svou nejcennější trofej. I když totiž třikrát po sobě prohrála servis, vždy se rebrejkem vrátila zpět do hry. V desáté a dvanácté hře dokonce přežila vždy po jednom mečbolu. V tie-breaku se lounská rodačka dostala do minibrejku a vedla 4-3, následné čtyři výměny ale patřily Halepové, která tak zvítězila po boji 6-4 7-6.



"Snažila jsem se to otočit, ale i kdybych ten druhý set získala, nevím, jestli bych dokázala vyhrát celý zápas," přiznala Plíšková, jež dosud nikdy neprošla na turnaji kategorie Premier 5 ani do čtvrtfinále. "Bylo by to hodně těžké, protože ona žádný míč nevzdává a opravdu dobře běhá," dodala.

Z prohry je prý sice momentálně smutná, se svými výkony za poslední týdny ale musí být spokojená. "Odehrála jsem spoustu zápasů, porazila skvělé hráčky, takže nejsem zklamaná," prohlásila Plíšková, která si v Dubaji připsala i skalp bývalé světové jedničky Any Ivanovičové.

Plíšková má po dnešku bilanci finálových zápasů na okruhu WTA 3-5, když letos prohrála také finále v Sydney s Petrou Kvitovou. Z Dubaje si odveze šek na téměř čtvrt milionu dolarů (asi 5,5 milionu korun) a 585. bodů do světového žebříčku. V něm se posune už na 12. místo a bude novou českou dvojkou za čtvrtou Kvitovou.

Simona HalepováBývalá juniorská vítězka Australian Open Plíšková odehrála ve Spojených arabských Emirátech parádní turnaj, přestože na ní už delší dobu doléhala únava. Za posledních šest týdnů absolvovala pět akcí na čtyřech kontinentech, přičemž během uplynulých 15 dnů odehrála dokonce 12 utkání na třech světadílech: v Kanadě pomohla Česku do semifinále Fed Cupu, v hale v belgických Antverpách došla do semifinále a nyní zářila v outdoorových podmínkách na Blízkém východě.

Tam svěřenkyně Jiřího Vaňka zůstane, neboť se přesouvá na další prestižní turnaj do nedalekého katarského Dauhá. V prvním kole ji čeká kvalifikantka, v případě výhry narazí na pátou nasazenou Rusku Makarovovou, nebo Španělku Muguruzaovou, kterou zdolala po téměř tříhodinové bitvě ve včerejším semifinále. "Zítra jedu do Dauhá, tak si konečně užiju den volno," uvedla Plíšková.

Třiadvacetiletá Halepová dnes ve svém 16. finále získala jubilejní 10. titul, za který vyinkasuje 456 tisíc z celkové dotace 2,513 milionu dolarů, a v žebříčku se posune na třetí místo před Kvitovou.

"Snažila jsem se soustředit na každý okamžik a bojovala jsem o každý míč. Bylo to náročné finále a jsem šťastná, že jsem nakonec vyhrála," řekla Rumunka, jež turnaj WTA Premier 5 vyhrála podruhé. Ten první bude už v příštím týdnu obhajovat v Dauhá.

WTA PREMIER 5 DUBAJ
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.513.000 dolarů
sobotní výsledky (21. 02. 2015)
• Dvouhra - finále •
Halepová (1-Rum.) - Kar. Plíšková (17-ČR) 6-4 7-6(4)
• Čtyřhra - finále •
Babosová/Mladenovicová (8-Maď./Fr.) - Muguruzaová/Suárezová (6-Šp.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

408
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevíte někdo v kolik hodin je zítra naplánovaný zápas Kerber-Azarenka ? Díky
Reagovat
PetaM
Schedule na zítřek ještě není ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim , ale přeji si , že Angie vyhraje.
I když o tom silně pochybuji .
Reagovat
blixa
Nemůže hrát pořád blbě, třeba jí Vika nastartuje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
prave naopak, Vika zajtrajšou výhrou začne návrat do TOP10 :)
Reagovat
Cico93
Tenisová kráľovná tam patrí,;)
Reagovat
blixa
Bývalá hochu, bývalá. Jsou tu nové, mladší, lepší .. ;-)
Reagovat
Cico93
Nemyslím si..
Reagovat
blixa
Tož treba povedať, zle rozmýšľaš chalan ! :D
Reagovat
blixa
To tam bude za chvíli pěkně přecpáno :D Moc tomu nevěřím, asi ještě něco předvede, něco zajímavého i vyhraje, ale moc nevěřím v trvalou výkonnost, spíš v trvalý boj se zdravotními problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
je po 1.kole zatím na 2.místě za Mikaelou Shiffrinovou. Šárka je úžasná. Šáry pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Situace je taková, že ostatní závodnice mají šanci vyhrát jedině tehdy, pokud Mikaela udělá nějakou chybu. Jinak mezi 2. a 6. místem to je solidně našlapané (rozdíl 27 setin).
Reagovat
smazaný uživatel
je to našlapané, ale šestá Maze není v TOP formě a slalom už neumí jezdit tak jako dřív. Frída ta má relativně dobrou šanci na podium, ale.. Čtvrtá Bernadetta od ní podium nečekám to že se dostala do pětky je od ní překvapení a silně pochybuji že se na podium dostane. Bernadett nemá v sobě takový talent jako měla Marlies. Třetí Erin té také nedávám moc šancí na podium. Uvidíme
Reagovat
Cico93
Mikaela musí zabrať ak chce glóbus. Čo sa týka Tiny tam je to dosť nahoru dolu. Snáď ten veľký glóbus dá, Anna sa už doťahuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Mikaela ztrácí na Fridu v celkovém hodnocení slalomu 41 bodů...
http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/leader-board/slalom/
Reagovat
Cico93
manko z tých úvodných 3 závodov. Potom to už išlo a ide, uvidíme či to dobehne.
Reagovat
smazaný uživatel
A doběhla... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Anna se začíná až moc nebezpečně přibližovat a Týna se musí zlepšit, ale už nezbývá moc závodů do konce roku, ale je to dost závodů proto aby Anna stihla stáhnout strátu. Bude to zajímavé
Reagovat
Cico93
Tak Tina malá bombový začiatok sezony, vyrovnané výsledky vo všetkých disciplínach, a obrovský náskok v celk. hodnotení. V posledných týždňoch to je dost nevyrovnané ale snáď to udrží. Naopak Anna má teraz super formu. Uvidíme ako to dopadne, bude Načo pozerať;-)
Reagovat
Cico93
Škoda toho včerajšieho pádu.
Reagovat
Cico93
Veronika konečne;))) Mikaela v suchej kombineze. Tina;-(((
Reagovat
blixa
Kurňa, dvě setiny, to je pech !!!
Reagovat
Cico93
České šťastičko sa unavilo;-))
Reagovat
blixa
No hlavně že bylo na MS ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, aby bylo na MS v hokeji. Tohle spojení totiž Slováci nejčastěji používají v souvislosti s hokejem... :D
Reagovat
Cico93
;-))))) prvý váš útok Jagr-šťastie-náhoda.....ale srandujem.
Reagovat
blixa
Aha, to ani nevím, hokej je mi v posledních letech ukradenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Mikaela o parník a Veronika si to zaslouží. Ale velká škoda Petry Vlhové...
Reagovat
Cico93
Petru som nevidel. Čo sa stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Byla 29. po 1. kole a ve druhém jela dobře (měla náskok více než vteřinu a půl na posledním mezičase), ale ke konci udělala chybu a neprojela branku. Sice dojela do cíle, ale byla diskvalifikovaná a navíc by stejně nemohla bodovat, protože se nevešla do toho časového limitu... Je to škoda, protože se jí to stalo už podruhé. Tuším, že v Záhřebu byla dokonce jedenáctá po 1. kole...
Reagovat
Cico93
Škoda a dik za report.
Reagovat
smazaný uživatel
kterého českého hráče/hráčku nemáte rádi?
Reagovat
Frick
ze zápasu Káji jsem neviděl ani vteřinu. Ale nelituju. Tenis prostě ve mne nedokáže vzbudit takový ten jednorázový výbuch radostných emocí, jako to vzbudí to, když červenobílý uragán dával do liberecké svatyně jeden gól za druhým a já mohl tu radost sdílet se stovkami dalších soukmenovců v sektoru. Ale tenis mám jako rád. Ale ty emoce tam nejsou. Důvodem je to, že se tam neustále hýbe skore. Ani při mečbolu to nejde. Protože už předtím člověk tak nějak tuší, že se to blíží. Podobně to mám u sportů, kde se závodí pole závodníků. Existuje snad jedna vyjímka. A to když Katka Neumannová finišovala na 30 km v Turíně.

http://abload.de/img/dsc06162vju51.jpg
Reagovat
PH94
No vidíš :) Pro mě je ta naše kapr liga totální ztráta času a vrchol trapnosti..ani nepamatuji, kdy jsem se na to vydržel koukat déle než 2 minuty.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě nechápu, že tady pořád řešíš tenistky atd., když vlastně u tenisu nemáš žádné emoce. Tak choď na forum, kde ty emoce můžeš projevovat, než tady číst od tebe spoustu blbostí, které zřejmě píšeš z nudy.
Reagovat
Frick
http://myjsmetenis.cz/zajimavosti/196-exkluzivni-rozhovor-s-marketou-vondrousovou

Dobrý rozhovor. Pochopitelně, jak to jde přes ten papír (tj. není to video/audio rozhovor), tak to asi trochu zkresluje, ale působí na mne jako chytrá holka. A "holka" tady skutečně je na místě, když si člověk veme, že je téměř o (+/-) dekádu mladší než jiný mladý holky typu Kiki a Maki, Petra Kvitová nebo Gábina Soukalová...

Jinak MyJsmeTenis je zřejmě médium Černoškovic impéria. Tj., nezávislé to není.

Možná Tenis aréna je nezávislá na jakémkoliv klubu nebo ta má zase blízko k Plzni?
Reagovat
Frick
http://sport.lidovky.cz/vlasy-nevlasy-pletou-si-nas-porad-rika-ospalejsi-z-dvojcat-pliskovych-1zn-/ostatni-sporty.aspx?c=A150217_215954_ln-sport-ostatni_makr
Reagovat
smazaný uživatel
...a plete si je nejspíš i autor článku, protože Kristýna je podle mě ta napravo :-)
Reagovat
sprchon
Přesně tak. Zato my, odborníci, jak máme Káju nakoukanou, tak rozdíl vidíme hned. :)
Reagovat
blixa
Tak ! Mrknu a vidím ! :D
Reagovat
Frick
Kdo má větší šanci se dostat do destítky?

a) Lucka (je od toho kousíček)
b) Terka (ve svém mladém věku ukazuje, kolik toho v ní je)
Reagovat
smazaný uživatel
a)
Reagovat
tommr
tohle srovnání je momentálně úplně mimo. Porovnávat šance na desítku můžeš u Lucky a Karolíny, ale ne u Terezy, která má k desítce ještě "nekonečně" daleko ...
Reagovat
Frick
Reagovat
FulnekUltras
Brisbane, Melbourne, Québek, Antverpy, Dubaj, Dauhá...tak letos za první dva měsíce slušná čtyř(světa)dílná show, a to ještě WTA naštěstí nemá žádnou větší akci v Africe... ;-)
Reagovat
tommr
ještě si vynechal Sydney. Normální člověk by se úplně vyčerpal jen těma přesunama z místa na místo ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Pravda - i jako turista bych měl dost... ;-)
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Karolína Plíšková

K tomu, co předvedla, není co dodat. Po Petře je druhou Češkou od roku 2000, co se dostala do finále takto velkého podniku. Bodově je to cennější než titul z Premier podniku. Pokud opět nebudem počítat Petru, tak bodově cennějšími výsledky českých hráček jsou jen tři semifinále na GS (2x Nicole, 1x Lucka). Počítáno optikou současné bodové distribuce. Snad tedy bude v těchto výkonech pokračovat a dosáhne i nějakého titulu. A pokud to bude jen titul z Internationalu, tak to snad bude i trochu málo :-(. Nějaký Premier by to chtělo. Na titul z Elite trophy bych to letos moc neviděl. Karolína se tam totiž zřejmě nepodívá :o)

PALEC NAHORU #2 - Lucie Šafářová

O něco menší paleček dám i Lucině. Dokázala vyhrát zápas, kde to vypadalo velmi zle, toho je třeba si cenit. A pak hlavně ta destrukce Venus. :o) Nakonec tedy Lucka bohužel to Káje nevrátila. Kdo ví, jak by se jí dařilo. Můj tip je ten, že by to bylo obdobné jako u Káji. Garbine by udělala, Simonu už ne.

PALEC DOLŮ - Petra Kvitová

4 turnaje, jeden triumf a tři dosti podprůměrné výsledky. Prostě Petra. První zápas se Svitolinou ještě po špatném prvním setu otočila, s Carlou S.-N. to již ale nezvládla. Uvidíme, zda se letos zase někde chytne. V opačném případě je skutečně ve hře i možnost, že Petra na konci roku nebude českou no. 1....
Reagovat
Frick
Bára Z.-S. Nezklamala, ale bohužel dostala hrdinku tohoto týdne příliš brzy do pavouka.

Klára bohužel pokračuje v mizérii, tentokrát bych jí to ale odpustil. Pironkova je dobrá hráčka, navíc s ní odehrála bitvu na tři sety.

Terku bohužel zradilo zdraví, nemá smysl cokoliv hodnotit.

Katka Siniaková nic moc. V prvním kole kvaldy o Dubai pozici favoritky (byť ne hladce) uhájila, v druhém již ne, nakonec se jako LL dostala do hlavní souteže, kde nestačila na Casey. Je to zatím letos od Katky takové ne zcela výrazné. Ale snad to bude lepší. Je stále velice mladá. Mezi teenkami je po Belindě druhou nejlepší.

Čistě výsledkově Denisa Allertová velice zklamala. Byla na ITF 50.000 turnaji nasazenou no. 1, avšak prohrála v prvním kole 4:6 1:6. Ale nevíme, zda byla zdravotně fit. Spekulacím nahrává i to, že se z následujícího turnaje odhlásila.

Lucka Hradecká si odskočila na antuku do Ria, kde schytala hned do prvého kola těžkou přkážku v podobě Vinci. Do prvního setu vlétla jako uragán, když vedla i 4:0, nakonec ale sadu ztratila a posléze i druhou, to již jednoznačněji. Co k tomu říct. Asi škoda. I tak ale věřím, že se Lucka do TOP 100 zpět brzy podívá.

Kristýně P. se celkem povedla padestáka ve Švýcarsku, kde udělala semifinále. I jí věřím, že se do TOP 100 vrátí. Zřejmě v o něco delším časovém horizontu než Lucie.

Bára Krejčíková opět mnoho neukázala a na 25.000 v Německu se rozloučila už ve druhém kole. Těžko říct, zda se jí letos splní její cíl s TOP 100. Pokud se nezlepší, tak ne.

Andrea H. starotvala na stejném turnaji jako Denisa a Kristýna. Při svém současném rozpoložení asi se ČF nemůže být úplně nespokojena.
Reagovat
tommr
jasnej PALEC DOLŮ zaslouží tentokrát především Klára. Její další porážka v prvním kole bude tentokrát znamenat i velkej pád v žebříčku mimo první padesátku a už ted je jasný, že příští týden ten pád bude dál pokračovat až na samou hranu první stovky ...
Docela chápu, že je ti jí líto, ale takový sentimenty nemají v objektivním hodnocení co dělat ...
Reagovat
Jabadu
Takhle by to dál nešlo. Podívejte se, já chápu tu vaši formu i to, že jste pochopila slova pana Vaňka.
Ale věc má z marxistického hlediska i druhou stránku. A tou je forma ostatních českých hráček. Když vy budete vyhrávat kdeco, kam ta forma ostatních půjde?
No pude do p-dele!
A jaký pak budou ty hráčky podávat výkony?
Kurwa nižší! Nižší!! Nižší!!! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Podporučice Šafářové a generálmajor Kvitové se to samozřejmě netýká. ;-)
Reagovat
Jabadu
Naturlich!
:-)
Reagovat
PH94
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
mě potěšila, kvalitní zápas. Sice nevyhrála, ale byla rovnocennou soupeřkou. Pokud bude pokračovat a zdraví vydrží, tak ta desítka opravdu není nereálná. Ale proč jsou zase holky ve stejné polovině? To už je snad schválnost a ne náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň je větší šance, že jedna z nich bude ve finále :)
Reagovat
sprchon
Spíš menší. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Konečně hraje Vikinka. Měla hrát už v Dubaji, ale snad se jí v Dauhá podaří dojít do Finále. Moc si přeji finále Petra vs Vika
Reagovat
FulnekUltras
Skoro po 3,5 letech od TM 2011 by to teda mělo náboj...
Reagovat
smazaný uživatel
Jejich poslední 2 zápasy byli úžasné. Loni na USO byli k tomu blízko. Kdyby Petra porazila Kruničovou tak bysme měli souboj Petry s Vikinou
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle zápas je zapovězený :D Pokud bude Vika i Petra v SF, je jisté, že aspoň jedna z nich se do finále nepodívá :)
Reagovat
smazaný uživatel
černej kůň turnaje v Doha, sice tam má těžké zápasy, ty by ji ale přinejmenším mohly nastartovat do dalších turnajů, když je zvládne. Ve finále by si mohla zahrát s českou hráčkou nebo s Makarovou.
Reagovat
Jabadu
Jsi členem "ultras"? ... ??? ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, veškeré sekty, kterých jsem členem, jsou pouze jednočlenné :)
Reagovat
Jabadu
Jako můj děda! .... Zrovínka tak.
:-)
Reagovat
blixa
No nevím, její forma je velkou neznámou, z čeho soudíš že je černý kůň ?
Reagovat
smazaný uživatel
protože je bývalá světová jednička a na AO 2015 došla do Osmifinále
Reagovat
FulnekUltras
letos hraje i přes porážky dost kvalitně
Reagovat
blixa
Na "bývalé" se nehraje a od AO nehrála ..
Reagovat
smazaný uživatel
ale i tak má to v sobě. A já ji věřím že se Viki dostane do TOP 10
Reagovat
smazaný uživatel
aby ta top 10 nebyla za chvilku přetlakovaná :)
Reagovat
blixa
To už jsme řešili před sezonou, že letos bude muset mít aspoň 30 členů :D
Reagovat
blixa
Za dva roky možná. Ale spíš se obávám trvalého boje se zdravím.
Reagovat
sprchon
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že porazí Angie a to ji nabudí :) Časem se znovu dostane do formy, tomu věřím, a možná že už tady.
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že Angie dá. Ale známe svoje lidi. :D Pravděpodobně nás čeká spousta překvapení. :)
Reagovat
sprchon
http://www.myjsmetenis.cz/aktualne/tenisove-zpravodajstvi-archiv/206-exkluzivni-rozhovor-spetrem-palou

Takže dle očekávání v SF nastoupí nejsilnější tým v čele s Petrou a Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
No když holky chtějí jet, tak by byl hlupák, kdyby je nevzal. ;-) Jinak zajímavý rozhovor, díky.
Reagovat
lars
Pala predpokladal vitezstvi Francie v Italii v FC
Reagovat
gedzitka
Opravdu je aktuálně naše nejsilnější sestava Petra + Lucka?
Reagovat
tommr
z hlediska FC zkušeností ano, protože Karolína toho ještě ve FC moc nodehrála a nikdo nedokáže s určitostí říct v jaký formě bude za pár měsíců ... :)
Petra a Lucka by navíc v týmu být měly i kvůli OH ...
Reagovat
gedzitka
O té formě se dá totéž říct u Petry a Lucky. Doufám, že v týmu budou všechny tři.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale ze zkušeností už víme, že Petra i Lucka se při FC dokážou vybičovat k maximálnímu výkonu a hrajou při něm líp než na běžnejch turnajích. U Karolíny to ukáže teprve čas ... :)
Jinak doufám, že ve výběru budou všechny naše nejlepší tj. Petra, Lucka, Karolína a Bára. Jde nejen o postup do finále, ale je taky třeba aby měly všechny splněnou podmínku k účasti na OH ... :)
Reagovat
sprchon
Přesně tak. V FC dokáže hrát Petra s Luckou ještě lépe než na turnajích. :) Ale Kája by měla být taky u toho, ty zkušenosti se jí určitě budou hodit.
Reagovat
blixa
Nechte Káju vydechnout, dvě top hráčky musí na Francii stačit.
Reagovat
sprchon
Na odpočinek si Kája určitě čas najde. Stejně ale bude v tu dobu někde poblíž ČR... Hraje se Stuttgart a pak Praha. ;)
Reagovat
tommr
nejvíc mě zaujal tenhle Pálův komentář:

... Navíc jsem vždycky rád, když se daří hráčce, která absolvovala fedcupové utkání a hned poté cestovala na nějaký turnaj, jako třeba teďka Karolína. Na tom je totiž vidět, že všechno zúročila a nebylo to tak, že by se na Fed Cupu úplně vyřídila a poté nemohla hrát ...

mám na to úplně stejnej názor jako Pála a jen ještě dodám, že uškodit může často spíš neúčast na FC/DC - viz třeba špatnej výsledek Petry v Dubaji po zbytečně dlouhý pauze ... :)
Reagovat
VlS
U tý Petry teď máš možná pravdu, ta pauza byla moc dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
možná i Fed cup svým způsobem zoceluje nervy hráček :-)
Reagovat
tommr
a úspěšnej výsledek jim dodává zdravý sebevědomí ... :)
Reagovat
lars
Ale ostatnim ceskym FC hrackam se uz po FC nedarilo
Reagovat
sprchon
Zase druhou stranu - Denča první zápas po FC prohrála, Lucka Hradecká to samé a Terka skrečovala.
Kája je asi opravdu o něco odolnější (jak už ukázala ke konci minulého roku) a zvládá ty přesuny, změny klimatu a velké porce zápasů výborně. :)

Petru asi nemá cenu řešit. Jednou nahoře, jednou dole. Umí zahrát i po třítýdenní pauze (vzpomeň si na pauzu mezi loňským USO a Wuhanem).
Například minulý i předminulý rok těsně po Italkách (FC) taky nic moc neuhrála. ;)
Reagovat
tommr
ty porážky Denisy a Terezy jsou dost podezřelý - zřejmě v nich hrála roli nějaká zdravotní indispozice, která nemusí s FC vůbec souviset. Bez nějakejch podrobnějších informací se k tomu dá jen těžko něco říct ...
Co se týče Lucky tak ta je v poslední době marná skoro pořád a jestli hraje nebo nehraje FC při tom nehraje žádnou roli ...
Reagovat
EllNino
Terka má potíže s bříšními svaly, ale v Acapulku bude hrát :)
Reagovat
sprchon
To máš vlastně pravdu. ;)
Reagovat
sprchon
Na AO mi teda LucHra marná nepřišla. ;) Jinak souhlas, Terka ani Denča se k těm prohrám nijak nevyjádřily, trochu se o jejich zdraví obávám...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jabadu
JXD: Ty voe, nezdá se ti, Kvitovko456, že ta oranžová koule na nebi běhá čím dál tím rychleji?
:-)
Reagovat
Jabadu
Z pradědečků žádný dnes,
nepoznal by naši ves!
Družstevníci - mladí, staří
společně tu hospodaří!
Krávy mají po dřině
dobře je jim v kravíně!
(pardon)
:d
a jo kurwa :D
Reagovat
FulnekUltras
Sice teď nemáte češtinu, ale stejně je to (Lišáku) za jedna...a tu básničku si tam dopiš sám! ;-)
Reagovat
blixa
Milostivá ...
chtěl bych vás milovat fyzicky ...
ale třebas i manuálně !!!
Reagovat
Jabadu
To je z filmu "Metráček".
:-)
Reagovat
FulnekUltras
černobílé, ale milé... ;-)
Reagovat
blixa
Metráčka jako film si teda moc nepamatuju, ale původně určitě ne. Zkus to znovu a lépe, kulturní znalec jako ty by to měl dát. (nápověda - není to z filmu)
Reagovat
Jabadu
... špatně jsem to zařadil. Pardon, drahá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je Vodňanský
Reagovat
blixa
+1 ;-)
Reagovat
blixa
Na živo i v nahrávkách pak v nezapomenutelné interpretaci Miro Štibicha ;-)
Reagovat
Jabadu
Přiznám se, že tento humor znám jen kusově. Nejsem z Prahy a oni jsou spíše klubová záležitost. Ale všiml jsem si, že jde o áčkový humor.
Reagovat
blixa
Minulý čas je na místě. Jejich vrcholná éra byla Činoherní klub na přelomu 60-70 let. Takže dnes už jen nahrávky. Pokud jedeš v torrentech, tak klíčové věci jsou třeba zde http://tracker.cztorrent.net/torrent/3x-vodnansky-skoumal/35690
Reagovat
Jabadu
Zrovna teď jsem tě dole natřel. Ani nevím, zda-li nejsi žena. To dělám nerad. Ale do "ultras" nevandruj.
To víš, já 49 letý stařík jsem už trochu nervosní.
:-)
Reagovat
blixa
Ne, nejsem žena a musím říct, že si mě poněkud nasral, proti mě mladíku ... ;-)
Reagovat
Jabadu
Vážně? No jo vlastně, Skoumal - Vodňanský může pamatovat jen sakra star ... pardon, zkušený intelektuál.
Já to kdysi pouštěl mé partnerce (tedy o dost mladší) = nic, nula, nepochopení, anxiozita ...
Reagovat
blixa
Vnímání humoru je hrozně individuální, ani v jejich době je nebrali zdaleka všichni, ale třeba moje holky na takových věcech vyrostly. A i dneska, mám dost kamarádů/dek ve věku 20-30 a občas zkouším jim takový staroby cpát, kupodivu tak třetina to pobere a hrozně je to baví.
Reagovat
Jabadu
Snažím se chápat humor mladší generace, který je většinou založen na tom, že výsledkem dlouhého kameňáku je sprosté slovo. To není nic nového, myslím, že to je humor severského typu, ale invenční mi to moc nepřipadá.
Problém vidím v jednom. Ano, umí se zeptat německy i anglicky, kde se mohou vysrat, ale tím to většinou končí. Rodilému mluvčímu rozumí jen ti, kteří se to naučili doma, nebo jinak.
Ale zdejší humor mladých lidí se mi líbí. Je totiž pohotový. A to je vono. Nic není staršího, než včerejší vtip.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, Šárka Strachová pojede zítra s číslem 6. 1.kolo začíná v 9:45 ráno
Reagovat
Jabadu
GOGO hlásí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou body které nazbírala za určitý rok do Března
2015-816
2014-385
2013-281
2012-1100
2011-1251
2010-110
Takže Petra nezačala vůbec špatně. O proti létům 2012 a 2011 moc nezaostává. Začátek roku vcelku vyšel
Reagovat
FulnekUltras
Dobrá exaktní připomínka. Těšme se na Dauhá, Indiana Wells a Miami...
Reagovat
smazaný uživatel
já se těším na Wimbledon :) ale letos hraje mnohem mnohem lépe než v roce 2013, 2014
Reagovat
FulnekUltras
Ten posun je jasně vidět - tak už snad jen se ještě trochu víc zklidnit...
Reagovat
FulnekUltras
A i kdyby ne - ten pokrok je tam krásně vidět! ;-)
Reagovat
PH94
V Doha Petře věřím na celkové vítezství :)
Reagovat
lars
Ten rok 2013 mas spatne !!! mela vic nez 600
Reagovat
blixa
Něco málo od Káji :
http://sport.idnes.cz/tenis-dubaj-pliskova-ohlas-d06-/tenis.aspx?c=A150221_203755_tenis_rou

To zranění byl naštěstí jen sval, ne záda jak jsem se bál. To by asi mělo být dobrý.
Reagovat
sprchon
Tak super, to snad bude v pohodě. :)
Před turnajem se jí moc nechtělo hrát a přiznává, že ta únava tam znát je. Tak jsem zvědav, jestli jí tento úspěch nabudil, aby hrála v Dauhá a nebo jestli si bude chtít opravdu odpočinout. :)
Reagovat
janek_da
Takhle nějak vypadá v hudebním provedení celá kariera Karoliny, zatím je to zhruba v 1:40 :)

https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk
Reagovat
sprchon
Kéž by. :)
Ale tihle dva jsou fakt dobří.
A tahle parta taky:
https://www.youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc
Reagovat
janek_da
Na jaký hudební nástroj hrajete? Na kovadlinu.
Reagovat
sprchon
Hrát se dá na všechno. :D
Reagovat
Jabadu
Jaká je nejlepší el. kytara?
Ta, která má jeden snímač a jeden potenciometr (kolečko).
Otočíš kolečkem a hraješ. Nic jiného totiž nemůžeš udělat.
:-)
Reagovat
sprchon
Moje předpověď:

Ekaterina vs Lucka
Aga vs Vika
Reagovat
Cico93
Finale snáď Caro vs. Viktoria.
Reagovat
Oin
Vika? Vy máte dost. Ta hekna je zralá na odpis.
Reagovat
PetaM
Zrychlený nebo rovnoměrný?
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, nejmíň bych si byl jistý Agou. Lucce celkem věřím, i když má los těžkej jako prase :D
Reagovat
smazaný uživatel
bude tam Petra namiesto Ekaterin
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěě! ...
Reagovat
smazaný uživatel
mě dnes potěšila. Hrála docela dobře. Zítra ji budu sledovat a snad vyhraje titul. Moc jí to přeju :) tak come on
Reagovat
sprchon
Sara otočila z 0:3 na 6:3 a Švédka v posledních 6 gamech uhrála pouhých 7 míčků.
Tak snad to zítra Anna Karolína dá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, Glumka Sáru nedá.
Reagovat
VlS
Tragická pinkaná
Reagovat
Cico93
Koľko dala Sara winnerov?
Reagovat
VlS
Asi 3
Reagovat
Cico93
Až? Neverím.;))
Reagovat
sprchon
Počítá se dropshot jako winner?
Reagovat
VlS
2x
Reagovat
Jabadu
No, já myslím, že jen 1,5x. Musíme brát v potaz úsilí vynaložené soupeřem míč doběhnout. (Kromě Petry a Karolíny - ty to nemají, pochopitelně, zapotřebí).
:-)
Reagovat
Cico93
Karolina je single?
Reagovat
lars
Proc technicka ? :))
Reagovat
Cico93
;-) ani neviem.
Reagovat
VlS
Pokial viem, nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že má nějakýho zahraničního plavce, někde jsem to četla. Jistá si ale nejsem...
Reagovat
Cico93
Phelps?
Reagovat
smazaný uživatel
Dinko Jukic, bývalý elitní rakouský plavec chorvatského původu. Ale jestli spolu ještě jsou, netuším.
Reagovat
sprchon
Nejspíš jo, nevzpomínám si, že by o tom někde mluvila. Líbí se ti, co? :)
Reagovat
Cico93
Ano, ale to len tak zo zaujímavosti sa pýtam.
Reagovat
sprchon
Já bych ji oslovil, ale nechci jí motat hlavu, když jí to tak jde. ;) :D
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Říkali, že nikoho nemá.
Reagovat
Jabadu
"Koho jste potkali?! ... Co vám to nalhali?! ..."
:-)
Reagovat
lars
Neni , ale na veceri by sla jedine s Jagrem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten naslapany program...nevim, aby se pak nezranila z unavy. Divim se, ze tam vubec jede...mozna pro startovny a pak to vypusti s makarovou
Reagovat
sprchon
Uvidíme. Teď má dva, možná tři dny volna. Není to moc, ale známe Káju. :) 3 finále během měsíce pro ni nejsou žádný problém.
Reagovat
sprchon
Poprvé na ni koukám, nikdy dřív jsem ji hrát neviděl. To podání má snad horší než já. :D
Mohla by praktikovat tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=L3JsfD22wHQ
Reagovat
smazaný uživatel
Ruku do smyčky dává cca rok:))) Sára je ... je ... bojovnice. Mám ji v oblibě, nádherně heká.
Reagovat
sprchon
Nádherně heká? To jako fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
No:))) Prostě je mi celkově sympatická.
Reagovat
sprchon
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi též dobrý zvukomil.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si rikam, ze s tim podanim je maly zazrak jak vysoko je
Reagovat
lars
Vzdyt byla v top8 :))
Reagovat
Frick
Nevíte jak hrála Slavia v Liberci?
Reagovat
Cico93
Ale Karolína dostala krajšiu trofej.
Reagovat
freeteepek
Má sice o 200tis. USD míň, ale s tou trofejí si může připadat jako vítězka:-) Za rok by už mohla vyhrát i tu velkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara hraje velmi dobře :) jen tak dál
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.pravda.sk/tenis/clanok/346385-cibulkova-musi-ist-na-operaciu-chce-ju-vsak-odlozit/
Reagovat
VlS
No, tak přesně to znám z vlastní zkušenosti. Nejde o výrůstek na šlaše, ale na patní kosti, kde to prorůstá do úponu šlachy a vyvolává to chronickej zánět. Mě to trápilo asi tři roky, bolí to strašně, obout boty je docela tortura. Ledování, který potlačí zánět bohužel blokuje přísun živin. Výsledek - ruptura, 2 měsíce sádra a dlóóóuhá rehabilitace. Já bych to neodkládal, s bolavou nohou je to stejně o ničem, obstřiky jen zhorší stav achilovky. Aspoň tak mě to vysvětloval docent Skála, kterej mi to dával po recidivě konečně do piřádku a už 10 let mám pokoj. Ta plastika - odstranění výrůstku - je bez přerušení achilovky, je to bez sádry, za dva dny jsem s berlema chodil a za týden jsem byl doma, do práce jsem šel za 14 dní.
Reagovat
Jabadu
Nebyl náhodou Skála ten profesor přes alkoholiky?
:-)
Reagovat
VlS
Toho neznám, já znám docenta přes achilovky a sportovní traumatologii :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevolá sa to ostrova patnej kosti?
Potom by to malo ist aj Rázovou vlnou, tam je úspešnosť 95%.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostroha
Reagovat
VlS
Ne, jde o něco jiného než o ostruhu, ostruha je sranda a dá se léčit neinvazivně.
Reagovat
sprchon
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/569133232874135552/photo/1
Reagovat
mrafe
je v Riu ve finále. Gratulka.
Reagovat
VlS
je teda zase síla. To, že je to našlapaný jako blázen, to je jas, ale zas Kája, Petra a Lucka v jedný půlce, ještě že Barča je v tý druhý.
Tfuj tajbl, která mrcha to losovala?
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju Ivanovic, ta má Češkám co oplácet :)
Reagovat
VlS
Anča tam není, že by Aga?
Reagovat
lars
3 nase nejlepsi v 1.pulce s Makaronem , Mugu, a s Wozejkem
Bara muze brzo narazit na Venusi
Reagovat
PetaM
Players Representative(s):
A.Kerber / O.Jabeur
Reagovat
smazaný uživatel
To se Anglie fakt povedlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
*Angie
Reagovat
majkl005
tak právě jsem četl v diskuzi na Sport.cz, že nebýt servisu, tak Plíšek není ani v Top 100 :D :D :D
Reagovat
tommr
nejspíš si pletou Karolínu s Kristýnou ... :)
Reagovat
blixa
nejspíš jsou dementní ...
Reagovat
VlS
To je asi nejbližší možnost.
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavé, že se podobné řeči nevedou třeba i o forehandu, backhandu atd. Každá hráčka má své zbraně. Tohle sou hrozné žvásty.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba Aně Ivanovic nikdo neříká, kde by byla, kdyby neměla takový forehand, jaký má.
Prostě absolutně mimo..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že na Sportu někdo tuší, co je to forehand a backhand? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsou to zvasty, samozrejme, ale k uderu se musis nejak dostat i ten return je az druhy, servis popuzuje, protoze je "zadarmo".. :-)))
Reagovat
VlS
No, tak na kurt musíš trefit i na ten servis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mam tam uvozovky, ze ty nemuzes najit bryle.. :-)))
Reagovat
VlS
Jak to víš?
Reagovat
smazaný uživatel
protoze jsem pred chvili hledala tuzku.. ;-)
Reagovat
Jabadu
Nepsal to Jezerský? Brouk Pytlík II.
Reagovat
smazaný uživatel
zapas jsem nevidela, ale fi je obrovsky uspech, vysledek vypada o par micku... no, nekdy z nich muzou byt ucineny kameny.. :-) Ale krasne. Skody kopec, ze Kristyna svuj obrat taky nedotahla!
Reagovat
VlS
Škoda, koukni někde na stream a speciálně na návštěvy Vaňka na kurtu. Speciálně ty to oceníš a budeš nadšená. Ve srovnání s Piotrem opačná strana vesmíru. Motivátor jak hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Vanek na rozdil od Pjotra hral tenis.. :-)
Reagovat
VlS
Jasně, ale někde na to jukni. Jako nakráčel a řekl: hraješ výborně, jsem na tebe strašně pyšnej a pak drobnou radu. Prostě motivátor.
Reagovat
smazaný uživatel
to je teda frajer, ma totiz na psychologii pomerne malo casu - a chapu, ja bic taky nesnesu, obecne, hned se zapru ve smyslu "TY mi neco rikej" .. ;-)
Reagovat
VlS
Proto tě na to upozorňuju
Reagovat
freeteepek
On ten Vaněk je dost populární. Komentátoři o něm často mluví, TV si ho všímá. Je sranda poslouchat, když Karolíně radí a oni netuší, co říká. Jen se dohadují. Dnes použil slovo "pozitivní", tak ten komentátor byl nadšenej, že se konečně něčemu porozuměl:-)
Reagovat
VlS
Jojo, to byla sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Váňa má šablony "jsi lepší", "ona ti dá šanci", "hraješ dobře a je to o pár míčích". Ale zas na "nevyhraju" umí oponovat:))) S Kájou dobrá dvojka.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po odehraném finále turnaje v Dubaji a před semifinále turnaje v Riu.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Rio de Janeiro do semifinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8210 (+1815)
3. Halep 6571 (+176)
-----------------------------------
4. Kvitová 6395
-----------------------------------
5. Wozniacki 4730 (-1665)
6. Ivanovic 4425 (-1970)
7. Bouchard 4365 (-2030)
8. Radwanska, A. 4025 (-2370)
9. Makarova 3420 (-2975)
10. Petkovic 3150 (-3245)
11. Kerber 2650 (-3745)
-----------------------------------
12. Plíšková, Karolína 2620 (-3775)
-----------------------------------
13. Suarez Navarro 2585 (-3810)
-----------------------------------
14. Šafářová 2555 (-3840)
-----------------------------------
15. Pennetta 2506 (-3889)
16. Errani 2471 (-3924) *
17. Williams, V. 2366 (-4029)
18. Cibulková 2236 (-4159)
19. Keys 2100 (-4295)
20. Muguruza 2095 (-4300)
21. Peng 2080 (-4315)
-----------------------------------
22. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
-----------------------------------
23. Jankovic 2030 (-4365)
24. Cornet 1925 (-4470)
25. Stosur 1835 (-4560)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová se po nečekaným vypadnutí už ve třetím kole opět propadla na čtvrtý místo za Halepovou ...

Karolína Plíšková se díky postupu do finále stala českou dvojkou a a ve světovým žebříčku se posunula na 12.místo.
Karolína ale může být ještě předstižena Erraniovou a skončit na 13.místě pokud Erraniová získá titul v Riu ...

Lucka Šafářová sice po porážce od Karolíny v českém žebříčku klesla na třetí místo, ale ve světovém se posunula na 14.místo.
Může jí ale ještě předstihnout Erraniová pokud získá titul v Rio de Janeiro ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posuny Suarez Navarrový a Muguruzy a propady Venus Williamsový, Jankovicový a Cornetový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra spadla o jednu pozici s minimální ztrátou, to je panečku propad. :-))
Reagovat
misa
nemá rád ani miniaturní kritiku Petry, to je ovšem známá věc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším, o čem to tady mluvíš. ;-)
Reagovat
misa
Uvidíme po nějaké nehezké prohře Petry, co se bude dít...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš jako tu s CSN? :-)
Reagovat
misa
Dovedu si představit horší.
Reagovat
VlS
S CSN to bylo tak na 10% opravdu ošklivý kritiky Petry. Vždyť jí tentokrát ani nikdo nenadával.
Reagovat
FulnekUltras
Ona ta porážka zas nebyla tak hrozná...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tady byl celkem klid, řekl bych.
Reagovat
VlS
Pak nechápu dotaz v 19:02
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že erraniová nevyhraje :)
Reagovat
tommr
už včera měla namále, ale bohužel utekla tý mladý Brazilce z několika mečbolů. Larssonová jí nejspíš taky nezastaví. Mohla by jí ale porazit Schmiedlová ve finále - ta vypadá docela slušně ... :)
Reagovat
freeteepek
Petra spadla o jednu příčku, ale na Premier turnaji v Doha je nasazenou jedničkou. To už se jí dlouho nestalo! Teď by zase měla zabrat a potvrdit své postavení v top 5. Marná sláva, blbý dny si vybrala v Dubaji. Teď je třeba se dobře naladit a předvést zase svou lepší stránku. Tím spíš, že tam nebude Serena. A Simona by mohla být unavená. Karolína toho má jistě taky plný zuby.
Reagovat
VlS
Jo, a po cestě do finále může zkanibalizovat Káju a Lucy.
Reagovat
Jabadu
Tedy, ty máš dneska výrazy!
:-)
Reagovat
misa
Jak se dívám na ten tvůj žebříček, tak Lucka je strašně blízko 11. místu. Bohužel v Doha jí los zase nepomohl...
Reagovat
tommr
11. místo mají na dosah jak Karolína tak Lucka. V Doha to ještě nejspíš ani jedna z nich nedokáže, ale během IW nebo Miami by se obě měly dostat před Kerberovou ... :)
Reagovat
mikimaus321
opět Česká hráčka hraje finále a žádná česká televize nemá zájem vysílat přímý přenos na co jsou ty sportovní kanály na přenosy pinpongu šachů atd.?
Reagovat
smazaný uživatel
ČT dává MS v Severském lyžování ve Falunu ve Švédsku, takže je jasné že tenis dávat nemůžou. To samé Eurosport tam také MS a SP v Alpském lyžování. Chtělo by to, aby ČT udělala druhý sportovní kanál a nebo aby přestaly dávat akce typu mistrovství Prahy v seniorském tancování
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně potřebuje celá ČT opravdu hloubkovou reformu. Rádoby veřejnoprávní klepetkovsko-drtinovská hniloba se tam drží už moc dlouho...
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo to zaplatí? Uvědom si, že je to tak, že ČT koupí fotbal (1. liga, Evropská liga, Liga mistrů, reprezentace), hokej (MS, EHT, Extraliga) a rozpočet je z větší části rázem vyčerpaný. Ideální by bylo, kdyby komerčně úspěšné pořady přenechala soukromým subjektům, jenže to by většinový divák ČT nevydýchal.
Reagovat
FulnekUltras
Záznamy jsou levné.
Reagovat
smazaný uživatel
My ale neřešíme záznamy, ale přímý přenos.
Reagovat
FulnekUltras
Jde o to, aby tyhle zápasy naši diváci mohli v tv vůbec vidět. Na operativně zařazené přímé přenosy česky nejzajímavějších akcí by ČT jistě z konces. příjmů měla taky, jenže tohle by už chtělo Kavky personálně propláchnout skutečně fest...
Reagovat
blixa
No což o to, propláchnout by to asi chtělo, jenže kým ? A na tom už asi těžko najdeme shodu ...
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že většina současných redaktorů prakticky ve všech médiích trpí strašlivou "loajální" autocenzurou. Neotřele a pokud možno co nejobjektivněji vystupující osobnosti se v prostředí permanentního existenčního tlaku hledají dost těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Přenosy tenisu jsou poměrně drahé, a taková sledovanost jiných než grandslemových turnajů, přiznejme si, taky neni. Navíc ve velké části sportů funguje, že vysílací práva má jen jedna televize v zemi. Nova na to hold má.
Reagovat
smazaný uživatel
Nova má ATP, ne WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry to jsem nevědel, ale utvrzuje to jen informaci že to asi neni divácky lákavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ne, když to loni Eurosport pustil.
Reagovat
smazaný uživatel
Zájem by možná byl, ale vysílací práva jsou jednak drahá a jednak se kupují dlouho dopředu a určitě ne na jednotlivé zápasy. Další věc je, že český divák není zrovna sportovní nadšenec a pokud by zrovna nehrála Češka, byl by divácký zájem minimální.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ale ČT nedává kromě Biatlonu nic. Alpské lyžování kde máme Šárku Strachovou která jezdí letos senzačně, ČT nevysílá. To samé tenis, skoky na lyžích... ale mistrovství Liberce v chození na dva metry dávají
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moment - MS v alpském lyžování vysílali.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo MS v Alpském lyžování vysílali, ale jinak nic Svěťák nevysílaj. Alpské lyžování, Snowboarding, Skoky na lyžích tyto sporty ČT nezná. Dávají jen MS, ale Mistrovství Plzně v hodu míčem do vzduchu dávají
Reagovat
smazaný uživatel
Protože většinu rozpočtu sežere hokej a fotbal. Jak prosté, milý Watsone. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to hold nejchudší televize světa. Protože Eurosport i Nova Sport toho vysílají 10x více
Reagovat
smazaný uživatel
Nevysílají.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1314245464596
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musíš být dobrej blázen, skladovat skoro dva roky starý příspěvky. Které stejně nic nedokazujou. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nic neskladuju, jenom umím googlovat... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to ti to jako vyplivl Google, jo? Zkus něco věrohodnějšího. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal jsem si, že tu hlášku "Jak prosté, milý Watsone" jsem už tady někdy viděl. Tak jsem to zkusil vygooglovat a co na mě nevypadlo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, na kolika místech já tuhle hlášku už viděl, ba dokonce i slyšel? ;-))
Reagovat
sprchon
Hned třetí odkaz ;)

https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=tenisportal+jak+prost%C3%A9%2C+mil%C3%BD+watsone
Reagovat
smazaný uživatel
Taky umíš googlovat, gratuluju. Škoda, že nemám pastelky, namaloval bych ti diplom. :-))
Reagovat
sprchon
Já to pochopil tak, že nevěříš tomu, že to jde. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřil jsem. Ale přesvědčili jste mě o opaku. Bod pro vás. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hustě pěkně monty :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Cos věděl? Že monty umí googlovat? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
že jsi quesh .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem. Už zkuste něco jiného, přestává to být vtipné.
Reagovat
smazaný uživatel
jasný
Reagovat
freeteepek
To je taky lyžování, ne?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl bych pro hodinový pořad, který by neznalé veřejnosti osvětlil základy pravopisu :-)
Reagovat
FulnekUltras
Za komunistů a ČST bychom se dočkali minimálně hodinového sestřihu ze záznamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Záznam toho hnusného buržoazněimperialistického sportu? Vážně? Navíc existenci Petry a spol. by komunisté rovnou tajili, když přeci nedaní tady u nás. ;-)

Myslím, že si to lakuješ narůžovo.
Reagovat
FulnekUltras
Jaképak lakování - tak to prostě bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Navrátilová? Záznamy jejích zápasů taky ukazovali? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Navrátilovou a později Lendla jako faktické neobčany ČSSR nikoliv, ostatní ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď sice nevysílají nikoho, ale zato si záznam můžeš beztrestně najít a stáhnout z internetu. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Zkrácené záznamy v tv by určitě měly smysl jen v případě českého vítězství - např. dneska.
Reagovat
blixa
Neobčan ... krásný eufemizmus :D :D :D Kdepak, v některých hlavách se absolutně nic nezměnilo ..
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodli se dobrovolně.
Reagovat
smazaný uživatel
Oni se dobrovolně českého občanství nevzdali.
Reagovat
FulnekUltras
Nikoliv českého, ale československého, což je i můj případ. Já jsem se ovšem do americké zadnice nikdy necpal.
Reagovat
smazaný uživatel
No tebe bych spíš tipovat na tu sovětskou, ale to je jedno. Lendl taky zas tak moc emigrovat nechtěl, ale v podstatě jinou možnost neměl. Navrátilová byla trochu jiný případ, ale ani o ní bych neřekl, že utekla vyloženě dobrovolně.
Reagovat
FulnekUltras
Z pohledu současné mainstreamové masáže mozků mě tato Tvá slova nijak nepřekvapují.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že se máš na co vymluvit. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Na širší rozbor skutečné převažující motivace nejen těchto dvou emigrantů z ČSSR tady není místo - a kdo se nad ním apriori zamyslet nechce, ten ho stejně nepřijme.
Reagovat
VlS
Motivace byla jednoduchá - dělat co chci a způsobem jakým chci, je na tom něco špatného?
Reagovat
FulnekUltras
Ano - dělali si co chtěli a jak chtěli TAM, kde chtěli. Je něco špatného na tom, že se tím pádem vyvázali z práv lidí v zemi, kde už nadále být nechtěli?
Reagovat
VlS
No tak ty o tom fakt nemáš ani potuchu
Reagovat
FulnekUltras
Copak? Došly argumenty? ;-)))
Reagovat
VlS
Ne, a víš, že Ivanovi, po tom co odehrál exhibici v Jižní Africe řeklu sozdruzi, že už ho nikam bepustí a že teda beměl jinou možnost, než se nevracet?
Reagovat
FulnekUltras
Byl tehdy pouze dočasně vyřazen z daviscupového týmu a byly mu omezeny (nikoliv úplně zakázány) výjezdy na zahraniční turnaje. Vzhledem k tehdejší mezinárodní politické i sportovní izolaci JAR (i ze strany MOV či USA) to nebylo nic překvapujícího - a podobné postihy praktikovaly i jiné země.
Reagovat
VlS
Vtipné, do NDR a Bulharska by mohl. A to je jako co? Neporušil žádnej zákon, proč mu někdo chtěl zakazovat cestování? Tennis v tý době nebyl v programu OH. Mimochodem teď oba mají i české občanství zpět.
Reagovat
FulnekUltras
Na GS a některé další významnější turnaje mohl. Navíc uvedené omezení v tehdejších poměrech platilo 1-2 roky, šlo o jakési "politicko-výchovné" ;-) opatření, ovšem Ivan už stejně chtěl do USA "nafurt", polovina roku na Západě by mu jednoduše nestačila...takže JAR se coby záminka k "poslední kapce trpělivosti" se "svěrací kazajkou" jménem ČSSR znamenitě hodila. To, že Martina i Ivan v současné odlišné situaci znovu požádali o české občanství, není nic překvapivého. Může jim to opět přinést nejednu osobní výhodu, např. v oblasti zdravotního a důchodového zabezpečení.
Reagovat
smazaný uživatel
Už vidím Lendla s Navrátilovou, jak běží na českou sociálku žádat o důchod :-)))
A české zdravotní pojištění je jim taky k ničemu, když v Česku nežijou ani jeden.
Reagovat
FulnekUltras
Důchod zdaleka není jen o jistotě pravidelného měsíčního příjmu, který se na "drobné" každodenní výdaje hodí i miliardářům, ale mj. i o tom, jak a za kolik je postaráno o člověka, který už nemůže nejen běhat. Podobné to je i s rozsahem kvalitní zdravotní péče, která je u nás oproti USA zatím pořád ještě zatraceně levná...
Reagovat
smazaný uživatel
To ano. Ale samotné občanství nárok na českou zdravotní péči nezakládá. A pochybuju, že by si platili české zdravotní pojištění, když u nás nežijí.
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že změnit bydliště a uhradit potřebný rozdíl třeba i zpětně by v případě nutnosti nebyl pro zmíněné VIP problém. Ale to už je samozřejmě "jen" spekulace. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nebyl, ale otázka je, jestli by to mělo nějaký smysl. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Bude asi ještě záležet na vývoji (nejen ;-)) americké ekonomiky...
Reagovat
darek.vrana
Ty jsi demagog, mně fakt zůstává rozum stát. Do diskuze s tebou se pouštět nebudu, protože to nemá cenu a bylo by to na dlouho a ztráta času. Ale teď jsem o tom hodně četl, taky o Drobném a dalších. Doporučuju ti to samé.
Reagovat
FulnekUltras
Dobu Drobného osobně neznám, takže musím taky vycházet jenom ze zprostředkovaných informací. V době Navrátilové a Lendla jsem žil.
Reagovat
smazaný uživatel
jen zly sen.. doufam!
Reagovat
VlS
Obávám se, že spíš těžká kocovina :-((
Reagovat
blixa
Jasně, zcela dobrovolně sami rádi nakonec museli ...
Reagovat
FulnekUltras
K jejich krokům směrem k občanství USA je od samého počátku skutečně nikdo netlačil.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jen te zbavili svepravnosti! :-(((
Reagovat
FulnekUltras
Pokud požádám v nějaké zemi opravdu - nikoliv jen pro formu - o POLITICKÝ azyl, budou mi další kroky režimu, který chci opustit, naprosto volné...
Reagovat
smazaný uživatel
tu nevedomost (ze v zemi zustava rodina) a ignoraci dalsich souvislosti tady jiste jen hrajes, ze?
Reagovat
FulnekUltras
Třeba právě kvůli té rodině bych o žádný azyl nikde jinde nikdy nepožádal.
Reagovat
smazaný uživatel
hrajes na citecky nebo opravdu mas na mysli odsouzeni v nepritomnosti za opusteni republiky, ukradeni (a rozkradeni) rodinneho majetku a prakticky vysachovani rodinnych prislusniku ze zivota?
Reagovat
FulnekUltras
Mám na mysli kontakt s vlastní rodinou (a potažmo zemí).
Reagovat
smazaný uživatel
ktery je ti zakazan a to ze zlocinneho duvodu - chces chvili bydlet jinde.
Reagovat
FulnekUltras
a je to v dané chvíli - a době - moje zcela svobodná volba...
Tím nechci nijak fanaticky obhajovat tehdejší praktiky - a už vůbec ne z dnešního pohledu. Jsem přesvědčen, že kdyby komunisti povolovali volné vycestování všem, většina by se dříve nebo později stejně vrátila - ze stejného důvodu, pro který VE SKUTEČNOSTI hlavně odešli...tj. ekonomického. Dnes to na příkladu řady bývalých "politických" emigrantů vidíme víc než jasně, přestože mnozí z nich to nikdy otevřeně nepřiznají.
Reagovat
smazaný uživatel
fanaticky vystupujes veeelmi casto. Jinak z moji rodiny se nevratil nikdo a mne nikdo take uz nic nevrati!
Reagovat
FulnekUltras
Je jasné, že bezprostřední osobní zkušenost obvykle stojí nad vším ostatním.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne si diky ni nedokazu predstavit to svobodne rozhodnuti v nesvobodne zemi. Pokud ctim svobodu.
Reagovat
VlS
No smiřme se Sojko s tím, že občas zkoušíme něco, co opravdu nemá ani ten nejmenší smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
nema.
Reagovat
FulnekUltras
Necítím se dnes v této zemi podstatně svobodněji než tehdy, přestože mi tady média odevšad vtloukají do hlavy, že bych snad prý měl. A rozhoduju se pořád stejně - tak, abych důstojně přežil a zároveň si ten způsob přežití mohl srovnat i s vlastním svědomím.
Reagovat
blixa
Hochu, tvrdý stalinista tvého typu nemá ani to nejmenší ponětí o tom, co je to svoboda. Každá tvoje věta o politice nás touto skutečností tříská po hlavách. V tomto kontextu je jasné, poč se cítíš tak jak se cítíš.
Reagovat
Jabadu
Pražan rozdává rozumy?
Reagovat
blixa
Už dost dlouho nejsem Pražan a tuhle poznámku za "rozdávání rozumu" nepovažuji. Ale socialistického zřízení jsem si užil opravdu plnými doušky a tohle tvoje , pro tebe jistě "velmi vtipné" šlehnutí, za vtipné vůbec nepovažuji. Sorry.
Reagovat
FulnekUltras
Abych to tedy upřesnil - cítil jsem se relativně svobodně před rokem 1990, cítím se tak i teď, jenom mi to dnes veřejně tolik glorifikované slovo "svoboda" v jeho reálné podobě nějak moc vznešeně a dokonale nepřipadá, v mnoha případech z něj zbyla jen havlovsky vyčpělá prázdná fráze. Dříve jsem musel dávat pozor "jen" na svůj veřejný politický projev, teď zase na to, aby mně za práci zaplatili lidi, kteří velmi dobře vědí, že mi zcela "svobodně" (tedy v duchu svobody americké) zaplatit nemusejí a dohromady nic (tedy aspoň v dohledné době) se jim nestane - vždyť oni si přece "jen" "svobodně" dělají, co a jak chtějí, že? Možnost opravdu účinné právní i jiné obrany proti těmto vykořisťovatelským parazitům (to dnes bohužel není žádná marxistická či stalinistická fráze, ale holý fakt) je momentálně prakticky nulová. Přitom na ní může nejednou přímo záviset nejen obyčejná lidská důstojnost, ale i elementární existence, přítomná i budoucí (o nyní předpokládané výši důchodů za 15-20 let ani nemluvě). Dá se režim, který něco takového umožňuje, označit za "svobodný", případně "demokratický"? Na to si každý z nás jistě odpoví už sám, i když chápu, že úhel pohledu se bude v závislosti na stanovišti a především schopnosti širšího sociálního vnímání (to je ten pojem, ze kterého ultraliberálním neokapitalistům tradičně naskakuje vyrážka, aniž by si uvědomovali, že ve sračkách mohou jednoho dne klidně skončit sami) velmi pravděpodobně lišit.
Reagovat
FulnekUltras
upřesnění: místo "ultraliberálním kapitalistům" patří "vyznavačům ultraliberálního kapitalismu"...příslušníci druhé skupiny jsou samozřejmě vedeni pouhou vírou, nikoliv osobní životní praxí, takže oslavné ódy na současný systém dokážou celkem spolehlivě zapět i s holou prdelí či minimálně trvalým trendem k takovému stavu směřujícím... ;-)
Reagovat
VlS
Ty asi nepamatuješ jejich výsledky v novinách , když už to bemohli vypustit, psané způsobem Ivan Lendl, bez státní příslušnosti ..,,, Martina Navrátilová, bez státní příslušnosti .... . Připouštíš, že na cestování nějakej pas potřebuješ? Na Kubu asi nechtěli
Reagovat
FulnekUltras
viz reakce výše
Reagovat
VlS
Za peníze v Praze dům a vyřídit nákup práv nemůže trvat víc, než pár hodin. No nic, radši nakoupíme býčí rodeo, to u nás má tisíce aktivních jezdců.
Reagovat
freeteepek
Na kulečník a na golf. Vůbec ten nezájem o tenis nechápu. Spolu s biatlonem naše dva nejúspěšnější sporty současnosti!
Reagovat
darek.vrana
Pořiď si satelit. Tohle je na veřejnoprávní TV dost drahé. Pokud vím, tak nikde se takovéhle akce na veřejnoprávní TV nevysílají. Němci třeba nevidí ani své týmy v Lize mistrů, když nemají satelit.
Reagovat
misa
Žádná jiná česká hráčka v tomto století nevyhrála turnaj kategorie Premier (kdysi ekvivalentně Tier I, II) nebo vyšší. Kája hrála odvážně, tak jak je jejím zvykem. První servis měla úspěšný na 76 %, to jen ukazuje jak dobrý má Simona return a pokrytí kurtu. K. předvedla pár zbytečných chyb na síti, ale jako celek se nemá za co stydět. Líbí se mi, jak její trenér žije zápasem a neustále Karolínu povzbuzuje. Řekl bych dost důležitá věc v ženském tenisu.
Reagovat
Roger_Federer
jiste sem nezapomente zakomponovat PK..
Reagovat
misa
Nezapomeň se zase někdy označit za fanouška Petry.
Reagovat
Roger_Federer
To prece nema z Petrou a semnou co delat, nemam sni zadny problem.
Problem mam stim, ze mlada holka dosahne vybornych vysledku a uz pomalu zacinaji FFPK pomalinku okopavat, misto diskuze.
Reagovat
mrafe
Když, tě to tady nezajímá, tak jsi pod vedlejší článek řešit Rafovi trenky :-). Konečně je tady klid, tak to tady musíš rozvrtávat.
Reagovat
mrafe
jdi řešit
Reagovat
FulnekUltras
jj, Jirka Vaněk za podtrženou jedničku s hvězdičkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jak dlouho to bude trvat, než ho někteří zdejší odborníci začnou vyhazovat. :-))
Reagovat
Davor1
Tréner je fakt skvelý, tí dvaja sa spolu našli...
Reagovat
tommr
jj servis měla dneska Karolína slušnej i když už jsem jí taky viděl podávat líp. Mrzí mě jen těch pár zbytečných chyb, který Karolína udělala když jí Halepová vrátila dobrej první servis jen s vypětím všech sil a Karolína pak ten nalitej míček nedokázala zabít ...
Reagovat
freeteepek
Tak určitě. Simonu dneska zachránil return. Však taky o něm před zápasem mluvila v rozhovoru. Karolína díky tomu dala jen 5 es. I tak si ale myslím, že kdyby se šlo do třetího, tak by ta desítka zase padla:-)
Karolína udělala v zápase pár "hloupých" chyb. Především ty její dvě poslední při svém servisu v TB zamrzí. Tam to Simoně darovala. Pro mě trošku nepochopitelný výpadek, ale je jasný, že byla pod tlakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Chci se zeptat :)
Kdy se hraje IW a Miami .
Jinak Dauhá a Dubaj jsou o kategorii níže jak IW a Miami , píši to správně?
Reagovat
Cico93
12 marec IW.
Reagovat
smazaný uživatel
ano IW a Miami jsou turnaje Mandadory (1000 bodů) Dubaj je Premier 5 (900 bodů) a Dauhá Premier (470 bodů). IW je hraje 11.3 a Miami 24.3
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc napsala jsi přesně to jsem chtěl :)
Reagovat
smazaný uživatel
není zač
Reagovat
Davor1
Nie. Za Dubaj je tento rok 900 bodov, takže je trochu nižšie ako IW a Miami, za ktoré je 1000 bodov.
Dauha je na úrovni ako Sydney či Brisbane, ktoré sa hrali v januári- 470 bodov.
Reagovat
VlS
Romane, do pytle, proč se pořád dokola ptáš na takový blbosti. Už si konečně ulož www.wtatennis.com a tam si všechno najdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má v Dauhá těžký los :(
Reagovat
Cico93
Tak nech ukáže aká je dobrá.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná lepší než teď v Dubaji. Žádnou vracečku tam nevidím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ve 2.kole Jelena to je vracečka. Ale s její formou asi do 2.kola neprojde
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je sice vracečka, ale momentálně totálně z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
no právě, ale má kvalifikantku a kdo ví..
Reagovat
misa
Bude se chtít chytit na Petře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dej pokoj :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne jen Petra, ale i Kája, Lucka i Bára (i když Lisická taky letos hraje kulový)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať se snaží. :) Kdyby čistě náhodou Doba vyhrála, tak se aspoň nebude psát, že měla lehký los. Snad ...
Reagovat
misa
Bude, není tam Serena a Mařka!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová-Makarova, to je do očí bijící :D
Reagovat
lars
nebo Mugu :((
Reagovat
smazaný uživatel
jojo Petra to nebude mít lehké
Reagovat
PH94
Tohle bylo užasný představení od obou hráček :) Simča je hrozně fajn holka a vítezství si naprosto zasloužila :) Skvělý sportovní zážitek :)
Reagovat
Davor1
Tak je to tam. Ale prečo ma musíš toľko trápiť? 3 krát za sebou nepotvrdiť brejk proti hráčke s takým servisom, to nie je dobré. Našťastie, ten TB ustála a 10-ty titul je doma. Na začiatku turnaja som bol dosť skeptický, ale Simona sa postupom času zlepšovala a nakoniec dokázala v rozhodujúcich momentoch zápasov zabrať a priblížila sa k svojim najlepším výkonom.
Krásny titul, v parádnej atmosfére, tí fanúšikovia v Dubaji sú fakt fantastickí, takú podporu by nemala možno ani v Rumunsku.

Karolína heroický výkon, celý turnaj posúvala tú hranicu fyzických možností, o ktorej som si myslel, že už ju prekročiť nemôže, a stále ma vyviedla z omylu. V Sydney po víťazstve nad Angie som písal, že do konca roka bude určite v desiatke, ale že sa tam tak priblíži už do mesiaca som nečakal. Tak dať prdel trochu do poriadku a útok môže začať :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona má Simča svě věrné fandy skoro vždy s sebou. ale tady teda jí fakt vytvářeli pomalu domácí prostředí :)
Reagovat
sprchon
Jo, Kája má ve hře i ve fyzičce pořád určité rezervy, což je dobře. :) Furt je co zlepšovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je sympatický, že se obě hráčky spolu baví a není žádná napjatá atmosféra. :)
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsou obě sympatické - a ke svým výkonům nepotřebují žádné přídavné nesportovní vlivy.
Reagovat
smazaný uživatel
Víte někdo už los do Dauhá?
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1003/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Lucina se Samantou!?!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucina to vrátí se Sam i s úroky a potom si smlsne na Caro...
Reagovat
sprchon
Jo. A v semifinále zase Petra nebo Kája. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ona i Wozniacká by byla ve druhym těžký sousto
Reagovat
misa
Ano, čekám výhru Lucky ;-)
Reagovat
Cico93
to ti verim.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt trapný. Snad jí to vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Kája pojede do Dauhá, tak to pro ni bude bonbónek :D
Reagovat
Fredy
Moc pěkný tenis předváděly obě tenistky. Kája byla Simoně hodně vyrovnanou soupeřkou. Příště už jí porazí. Doufám, že Kája rychle nabere sílu na turnaj Doha. Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Congratulace, výborný turnaj! Snad i nějaké nové fanoušky si získal Plíškarlovic tímto turnajem :) V Česku určitě.
Reagovat
PetaM
Hnusné pojmenování a navíc jí to ani nevystihuje :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
není to můj výmysl, ale zaujalo mě to :D
Reagovat
PetaM
Jak říkám, vůbec jí to nevystihuje. :D

Ivo praktikuje styl servis-volej, navíc je marný na BH a na volejích občas taky (proti lépe returnujícím hráčům). A jeho pohyb? Když do něho bouchne slon, tak se omylem rozběhne do strany, jinak teda nic moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je nejspíš myšleno jen z hlediska podání :D Když už to chcete srovnávat takto, tak by se určitě našly i nápadnější rozdíly :D :D
Reagovat
PetaM
Já srovnávám jenom hru, to, že má Ivo penis, je samozřejmě zásadní rozdíl. :D
Reagovat
Jabadu
Karlovič = servis + vokres
Karolína je v mezihře skvělá.
Reagovat
freeteepek
Obě hrály skvěle. Pro nás je výkon Karolíny na tomto turnaji a zejména v dnešním finále velkým příslibem do budoucna!
Karolína dnes trochu nervozní. Halepová zřejmě také byla, ale rychle to z ní spadlo. Pak už hrála výborně. Ale kdyby Karolína zvládla ten tiebreak, mohlo to ještě dopadnout všelijak:-(
Na Karolíně nebyla ani vidět únava. Snad jí budou stačit síly ještě na pár zápasů v Dohá.
Reagovat
PetaM
Aspoň na ČF s Petrou :D
Reagovat
sprchon
Však Petra se jí vyhne. :D
Reagovat
blixa
Jako že sama ráda včas prohraje ? :D
Reagovat
sprchon
No je pravda, že Petra bude mít pravděpodobně Jelenu, které to letos moc nejde... Spíš si myslím, že si tentokrát brzo odpočine Kája. Jejich souboj v ČF by pro mě byl překvapením. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kájina by se měla odhlásit nebo její zdraví dopadne špatně. Nemá ani hezký los, sice do 1.kola kvalifikantka, ale pak Makaron a pak Kvitová. Ať si šetří síly do IW a Miami, pak už je zas FC a Pála ji bude chtít jako českou dvojku do dvouher.
Reagovat
freeteepek
Já myslím, že se to vyřeší samo. Karolína to zkusí, ale bude to těžké a odpočinek přijde brzy.
Reagovat
Jabadu
V zápase s Petrou by mohla odehrát dva gamy a skrečnout.
Ideální! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na jednu stranu souhlasím s tím, že by si měla dát voraz. Na druhou stranu - pokud chce do top 10, může si to dovolit?
Reagovat
PetaM
Jistěže. V pohodě :)
Reagovat
blixa
Může. Kája jde pomalu ale jistě ! Nic se nemá přehánět, všechno je potřeba dobře strávit ;-)
Reagovat
sprchon
Z Dubaje do Doha je to kousek, Kája bude hrát nejspíš až v úterý nebo ve středu. Pokud ta prdel není vážná, tak to určitě zkusí. ;)
Reagovat
freeteepek
Jasně. Zkusit by to měla. Teda jestli je v pořádku.
Veze se na vlně. Až to nepůjde, tak prostě prohraje a bude po problému.
Reagovat
VlS
Přesně tak, navíc nevypadá nijak zmordovaně. Spíštam asi bude narůstat psychická únava.
Reagovat
FulnekUltras
Simona měla co dělat. V samém závěru byl servis na obou stranách spíš přítěží - a dolehlo to bohužel i na Káju. Trochu jsem jen nepochopil, proč v TB vůbec nešla po hratelném FH-liftu, který znamenal vyrovnání na 3:3. Tady už přece nebylo proč chovat se "úsporně". Tak snad příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíně smekám, neuvěřitelný týden.. Jen tak dál, myslím si, že pokud by Karolína neměla v nohách naběháno za ty 2 týdny tolik, kolik měla, tak by se konal tříseťák. Přesto jsem mile překvapen, nečekal jsem takový dlouhý zápas!
Gratulka Simče :).
Reagovat
sprchon
Hrála i dneska výborně, podala zatím svůj životní výkon, ale samozřejmě tam byly i slabší chvilky... Kdyby se vyhodila dvakrát za game, bylo by to v pohodě. Ale ztratit takhle asi 8 míčků za sebou, to je fakt škoda.
Gratulace Simoně i Káje! :) Moc hezký tenis, napínavé finále jak se patří. ;)
Reagovat
sprchon
Po cestě do finále už druhý skalp Any a Lucky, to je super. Pak v SF vyhrála souboj proti druhé ze dvou nejnadějnějších mladých pušek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by tě Kájo čekal ve finále, já se přiznám, že ne. Potrápila si hodně hráček, prohrát se Simčou není vůbec žádná ostuda, je to výborná zkušenost. Tak doufám, že se zregeneruješ a půjde ti to tak dobře i dál.

Simčo - mám radost.
Reagovat
Kozoroh
Tak to nakonec urvala Simona. Doufám, že letos vyhraje GS turnaj, nejlíp RG.
Reagovat
dadaft
gratulace Simoně
gratulace Karolíně
------------------- i její zásluhou to bylo vyrovnané a napínavé finále, které rozhodlo pár míčků.
Reagovat
dadaft
P.S. výborná atmosféra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist