Stosurová přijde kvůli zranění o Wimbledon, hrát nemůže do srpna

17. 6. 2017, 11:53
Aktuality 5
Zraněná Australanka Samantha Stosurová se definitivně vzdala naděje, že si zahraje ve Wimbledonu. Únavová zlomenina v pravé ruce, kterou odhalilo vyšetření po Roland Garros, ji nepustí na kurt nejméně do konce července.
Profily hráčů
Samantha Stosurová

Wimbledon začne za dva týdny a třiatřicetileté Australance navíc hrozí, že se nevejde mezi nasazené hráčky pro další grandslam US Open, který v roce 2011 vyhrála. Momentálně jí patří ve světovém žebříčku 34. místo.

"Stalo se mi to v Paříži a od té doby nemůžu nic dělat, protože ruka bolí a je pořád oteklá. Nebudu moct hrát tak osm týdnů, takže až do srpna," řekla Stosurová deníku The Sydney Morning Herald.

Zkušená tenistka a bývalá světová čtyřka přeruší sérii 37 grandslamů, na kterých nechyběla od Australian Open v roce 2008. S nedávným Roland Garros se rozloučila ve čtvrtém kole po porážce od pozdější senzační šampionky Jeleny Ostapenkové z Lotyšska.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
misa
33 let a zranění pravé ruky. Tak uvidíme, jestli se Sam vůbec vrátí jako důstojná soupeřka.
Reagovat
Herbert_Hoover
Samantha a tráva si moc nerozumí. V tomto ohledu není velká škoda, že mine travnaté období. Druhá věc je ovšem ta, že zažívala jisté momentum, o které nyní přijde a půjde na oblíbenější beton s novými kartami. Snad se dá do kupy a vrátí se jako důstojná soupeřka.
Reagovat
sprchon
Snad by jí přinejhorším dali na USO WC. A i kdyby ne, hlavně ať se dá do pořádku.
Reagovat
aligo
psali že jí hrozí že se nedostane mezi nasazené a ne že bude muset do kvaldy...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist