Strýcová je po obratu posedmé ve finále! Vyzve nastupující hráčku Top 10 Keysovou

18. 6. 2016, 13:54
Aktuality 145
WTA BIRMINGHAM - Barbora Strýcová na trávě v Birminghamu zdolala osm zápasů neporaženou Coco Vandewegheovou a posedmé v kariéře postoupila do finále. O svůj druhý titul si zahraje s další Američankou Madison Keysovou, která si dnes zajistila premiérový posun do Top 10 žebříčku WTA.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová v Birminghamu porazila loňskou finalistku Karolínu Plíškovou, včera zvládla dvojzápas s Britkou Watosnovou a Bulharkou Pironkovoovu a dnes zastavila i Coco Vandewegheovou. O šest let mladší Američanku, která v neděli triumfovala v Hertogenboschi a letos na trávě vyhrála všech osm zápasů, zdolala 2-6 6-4 6-3. 

Třicetiletá Češka, jež
nastoupila se zatejpovaným pravým stehnem, přitom nezačala vůbec dobře. První game uhrála až za stavu 0-5 a po úvodním snadno prohraném setu ztratila na začátku druhé sady už počtvrté své podání a prohrávala 2-6 a 1-2. V tu chvíli ale nastartovala skvělý obrat, V rozhodujícím dějství sice nepotvrdila brejk na 3-1, ale na druhý pokus již uspěla a po proměnění čtvrtého mečbolu se ve vzájemné bilanci ujala vedení 2-1.

"Fyzicky to nebylo snadné. Ale pro ni to bylo stejné, odehrála (v pátek) dva zápasy. Psychicky to bylo taky těžké, ale zvládla jsem to o něco lépe," řekla Strýcová. "Musím říct, že to bylo jako na horské dráze. Coco hrála v prvním setu vážně dobře a hodně rychle, já se jen snažila udržet," uvedla česká tenistka s tím, že ve druhém setu se situace na kurtu začala trochu otáčet. "Bojovala jsem o každý bod a nakonec se to přiklonilo ke mně," dodala.


Strýcová postoupila do finále turnaje WTA podruhé v sezoně a posedmé v kariéře. Vůbec poprvé se jí povedlo dostat se dvakrát do finále jednoho turnaje, předloni na podniku WTA Premier v Birminghamu porhrála v boji o titul se Srbkou Anou Ivanovičovou.

Svůj jediný titul Strýcová získala už před pěti lety v hale v Québecu. O svou druhou a dosud nejcennější trofej si v neděli zahraje se světovou šestnáctkou Madison Keysovou, se kterou má bilanci 1-2. Letos s o devět let mladší Američankou prohrála dvakrát na antuce.

"V posledních třech týdnech jsem s ní (Keysovou) dvakrát prohrála, takže se prostě budu snažit hrát co nejlépe a něco oproti minulým zápasům změnit," uvedla Strýcová k plánu na nedělní finále. "Bude to ale úplně něco jiného, protože se utkáme na trávě," dodala.


Madison KeysováKeysová se posune do Top 10
Jednadvacetiletá Keysová v prvním semifinále zdolala 3-6 6-3 7-6 Španělku Carlu Suárezovou a má jistotu, že se v pondělí stane poprvé v kariéře hráčkou Top 10.

Poslední americkou hráčkou, které se to povedlo, byla v roce 1999 Serena Williamsová. V elitní desítce budou po jedenácti letech tři Američanky, devátá zůstane Venus Williamsová.

"Je to úžasné. Tvrdě a hlavně dlouho jsem pracovala na tom, abych se mezi tenisovou elitu dostala. Teď se mi to konečě povedlo a věřím, že tím to pro mě někončí," řekla Keysová.

Strýcová je i ve finále čtyřhry
Strýcová večer i do finále čtyřhy s krajankou Karolínou Plíškovou. České tenistky v semifinále porazily 6-4 6-2 domácí dvojici Naomi Broadyová a Heather Watsonová. O vítězství se utkají s americko-ruskou dvojicí Vania Kingová a Alja Kudrjavcevová.

Postoupit do finále dvouhry i čtyřhry během jednoho týdne se Strýcové povedlo podruhé. V roce 2012 na antuce v italském Palermu vyhrála čtyřhru s Renatou Vorčáovou, ve dvouhře podlehla domácí Saře Erraniové.

Strýcová si zahraje ve 29. deblovém finále a získat může 18. titul, nicméně první po čtyřech letech. Bilance Plíškové v deblových finále je 4-2.

• WTA PREMIER BIRMINGHAM •
Velká Británie, tráva, 846.000 dolarů
sobotní výsledky (18. 06. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Strýcová (ČR) - Vandewegheová (USA) 2-6 6-4 6-3
Keysová (7-USA) - Suárezová (6-Šp.) 3-6 6-3 7-6(3)
• Čtyřhra - semifinále •
Kar. Plíšková/Strýcová (ČR) - Broadyová/Watsonová (Brit.) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

145
Přidat komentář
tommr
Bára se sice snažila ale na Keysovou dneska neměla. Keysová má průměrný rány skoro o 20 kiláků rychlejší a na takový pecky prostě Bára není stavěná ... :(
Ted jen doufám, že ceremoniál nebude moc dlouhej a zbytečně nevyštaví Báru před deblem. Titul z deblu by byl taky pěknej a to hlavně pro Karolínu, která by se dostala do deblový top-20 ...
Reagovat
Fandina
Barče gratulka k finále, dneska byla horší než Madison, ta jela jako pila. Je to hráčka, která má asi nejsilnější a nejprudší rány na okruhu a dneska hrála výborně. Barče gratulka k finále a držím palce do debla s Kájou. Pojďte holky!!!
Reagovat
Lunej..
že Barča nevyužila brejk, moc jí přeju výhru nejen za to, co předvedla v posledních dvou dnech, ale vůbec za to, jak pod Krupou skvěle hraje.
Reagovat
Lunej..
Škoda, škoda, kdo ví, kdy se Barča zase dostane do finále. Ale i tak velká gratulka, jako jediná nám dělala radost až do samého konce. :)
Reagovat
d@ve
Ano, škoda.. Tak snad jim vyjde aspoň ten debl.
Reagovat
Jabadu
ten pocit, když máš tři breakbally, ale přesto víš, že při žádném se nebude hrát.
:-)
Reagovat
tommr
škoda těch promarněných BP. Keysová si ale v těžkých chvílích umí pomoct servisem ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ani ne tak v těžkých chvílích, jako spíš pořád :P
Reagovat
tommr
jj když dojde na výměny tak je hra poměrně vyrovnaná, ale s tím servisem Keysový si Bára zatím neví rady ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Báře ted šel servis a je to o něčem jiném :)
Reagovat
A.R.R.
Koukám, Mad to asi dneska padá co? Doufám, že jí začne drbat v hlavě a začne se trochu vyhazovat a Báři se chytí :-)
Reagovat
Empe
Po tomhle gamu by to mohlo třeba přijít. :) Ale je to dneska těžké...
Reagovat
A.R.R.
hm škoda tohohle gamu, Bára šance měla, ale je fakt že chytat první servis Madison je masakr. Snad ty šance přijdou :-)
Reagovat
Empe
Mohlo to být 0:2 i 2:0. Tak máme 1:1 a dál se uvidí. :D
Reagovat
tommr
Bára začla stejně špatně jako včera proti Vandeweghe. Otočit zápas proti Keysový ale bude o mnoho těžší ne-li nemožný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pesimisto...
Reagovat
tommr
to nemá s pesimismem co společnýho. Keys je prostě o třídu výš než Vandeweghe ...
Reagovat
smazaný uživatel
funguje vam stream na baru?
Reagovat
Empe
Bez problémů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
das mi odkaz prosim?
Reagovat
Empe
Koukám tady: http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi.
Reagovat
smazaný uživatel
diky moc
Reagovat
bIbec
Bára ostuda :-)
Reagovat
Empe
Dneska řádí! :)
Reagovat
Lunej..
Bára to má těžké, když Keys je ranařka, pak nemá vůbec šanci hrát svou hru. Přesně jak říkala, nejdřív by nějaký return vůbec musela chytit. :)
Reagovat
Empe
Mohla by občas zaranařit do autu. :D
Reagovat
sprchon
Jo. Prej "to je zas ostuda". :D :D

Na returnu je to zatím peklo, Madison jí bije.
Reagovat
Lunej..
JJ, to bylo vtipný. Bohužel se to dalo čekat, ale snad jí nepůjde tak podání, z druhého se už lépe returnuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Keys to tam zatím padá :/
Reagovat
PetaM
Každý vyhraný game bude pro Báru velký úspěch. A hlavně, že jí to pořád cpe do FH ...
Reagovat
smazaný uživatel
už zase zraněná, to je konec :(. Doufam, že nic extra vážného.
Reagovat
sprchon
Je to špatný... :/ To bude jak s naší Cetkou nebo Vaidiškou.
Reagovat
smazaný uživatel
snad se k nim neprida jeste Allertova
Reagovat
smazaný uživatel
Elnino když nerozumíš tak jsi hlupacek:-)
Reagovat
EllNino
dík :)
Reagovat
A.R.R.
Příteli, já tomu také nerozumím, tak nejsi hlupáček sám :-D
Reagovat
sprchon
Taky se přidávám k hlupáčkům. :D
Reagovat
Lunej..
Nedivím se, že si rozumíš s tommrem, protože jsi úplně stejný. Umíš jen kritizovat, když se nedaří. Ale abys někdy napsal nějaký koment, jak kdo hraje, jaké dává údery a jaký má styl hry, to vůbec, jen ostuda, ostuda a ostuda. Takže se můžeš zařadit ke svému stádečku odborníků.
Reagovat
tommr
no hlavně že od tebe tady člověk čte samý fundovaný odborný komentáře ty drbno. Umíš jen neustále pomlouvat ... :(
Reagovat
Lunej..
Ulevilo se ti? To je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře tak wta spokojeni?????
Reagovat
blixa
Tak jak teda ? ATP nebo WTA ? Teď v tom děláš bordel ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chyby neres já píšu rychle hlavně že je rozumět co jsem napsal
Reagovat
EllNino
no moc není :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim partyjo.chci se zastat tommra.jeho názory na Petru kvitkovou jsou naprosto adekvatni a správné . vždyť ta její hra je hrůzostrašná už delší dobu.co ji má chválit za nic?jsme tady od toho aby jsme zkrytizovali nebo pochválili.pravem patří někde okolo 50 místa jenže systém atp je tak nějak nesprávný.tommre držím ti palce a buď svůj málo kdo dokáže objektivně hodnotit výkony ať už labilky nebo jiných tenistů.v zdyt už ta strycova je lepší tenistkou.....a nezajímají mě názory typu Petra má 2wibledony atd nechť má ale formu má v řiti.profik by si ji měl udržet delší dobu.viz takový Berdych to je profesionál sice pokakal ten v Halle ale na wimblas se určitě kvalitně připraví a čtvrtfinále ho nemine.nechte tommra tommrem a ty tommre pojď do diskuse máš správné komenty custe partyjo a Kvitová ať se vzpamatuje bo fakt pomaze na kraj 50tky.
Reagovat
EllNino
tolik chyb jsem už dlouho neviděl :)
Reagovat
A.R.R.
Systém ATP? Ona Petra přestoupila na mužský okruh?
Reagovat
blixa
No hlavně že je mu rozumět :D
Reagovat
A.R.R.
Ale tím přestupem by se ledacos vysvětlilo, tedy to, že se Petře aktuálně tak nedaří, to dá rozum, že na chlapy musí ještě něco natrénovat :-D
Reagovat
blixa
Tak proto je tak hubená !!! Pohyb musí zlepšit, pohyb !! ;-)
Reagovat
A.R.R.
Peťa to zlomí a nastoupí na Noleho místo :-D
Reagovat
bIbec
tommr je moc velký optimista. Bude hůř.
Reagovat
vrabejka
Pojď Mad mas na ní tenhle titul si zasloužíš
Reagovat
George_Renel
http://revue.idnes.cz/michal-hrdlicka-karolina-pliskova-lucie-borhyova-dcera-linda-prh-/lidicky.aspx?c=A160613_213616_lidicky_jfk
Reagovat
Frick
Vědět tak, jak hrála. Ale zřejmě Magda měla handicap už od začátku a zkoušela, zda to půjde. A nešlo.

Finále kvaldy jistě náročné, ale víme, že pokud Denča má den, tak porazí i světovou dvojku....
Reagovat
Frick
No dobré, dobré. Vyhrát zápas proti favortice, ve kterém ztrácela set+brejk, to asi bude Coco žrát.

Ale to finále moc nevidim, bohužel. Proti Saře jsem to viděl lépe, dopadlo to velice zle, tak to třeba bude v opačném gardu. Co my víme.

Tak třeba tam bude jistá stoupající křivka. V Madridu hladká prohra, v Římě urvaný set, tak třeba zítra urve i ten druhý.

Nicméně asi to bude chít lepší servis než byl dnes (až v konci utkání to šlo hore).

No ale co není sranda, je ta únava. Během necelých 30 hodin (od pátečního poledne) Bára byla na kurtu 7h 12m....

Nicméně vidíte, že je dobře, že to české derby ovládla Bára. Skutečně nevěřím tomu, že by tu přidala další čtyři výhry. V ČF nejpozději by byla konečná.

Místo toto se tréninkovym deblíkem drží ve střehu před Eastbourne.
Reagovat
tommr
když dneska jasně přehrály britskej pár Broady/Watson. Bára tak bude mít zítra šanci získat dva tituly. Kdyby se to povedlo tak by to byl třetí letošní českej double (po Praze a Nottinghamu) ... :)
Karolína si díky postupu do finále taky výrazně polepší v deblovým žebříčku. Po dnešku je už na 21.místě a pokud by s Bárou zítra získaly titul tak se už dostane do deblový top-20 ... :)
Reagovat
blixa
Myslím že hoky dávají jasně najevo, jaký pár je u nás nejlepší.
Reagovat
tommr
škoda, že se spolu nepřihlásily na nějakej turnaj už dřív. Ted jim zřejmě pro nominaci na OH nebude nic platnej ani případnej titul ...
Reagovat
PetaM
Druhý nejlepší.

A hlavně je to nový pár, nikdo neví, jak hrajou. Něco jako Beth/Lucka. Chan/Chan. Hingis/Mirza ...
Reagovat
brixner
až Petra letos znovu vyhraje Wimbledon!
Ani nechci vidět, co se tady strhne!
To bude hustokrutózní :-)
Reagovat
Fandina
a když ho nevyhraje, tak také
Reagovat
blixa
Chtěl si snad říct až Kája s Bárou budou hrát finále, ne ? ;-)
Reagovat
Dobry-den
Nech si ty vlhký sny. Ta holka bude ráda za každý vyhraný gem f prvním kole ;-)
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
Fandina
Caroline Garcia je na Mallorce ve finále, super. Víc bych jí přála Sevastovou, Jankovic když jí to jde, tak hraje jako z partesu. Držím palce Caroline go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyžtak allez allez allez!!:)
Reagovat
Fandina
já fandím buďto pojď nebo go, i když někdy výjimku mám, pome
Reagovat
blixa
Baruška je nenažraná, bez dvou zápasů denně nemůže prostě být :D
Reagovat
Fandina
super. Gratulka, Kája dopodávala a jsou ve finále. Nádhera.
Reagovat
Fandina
debl a dabl pro Barču. Úžasné!!!
Reagovat
EllNino
ve 2. kole kvaldy, Magda ji skrečla za stavu 5:1 :) sice je mi Magdy líto, Ale pro Denisu je to důležitý postup ....:)
Reagovat
tommr
škoda, že ve druhým kole narazí nejspíš na nejvýše nasazenou Puigovou proti který bude asi bez šance ... :(
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Wimbledon_Championships#Ladies.27_Singles

Jak jsem už dole psal, Kvitová bude 11. nasazená, což je na GS její nejhorší příčka za posledních pět let. Z pozice 16. nasazené ve Wimbledonu odstartuje Karolína Plíšková a z 29. příčky Šafářová. Kolikátá bude Strýcová není jisté, někde mezi 20. až 25. místem.
Reagovat
Kozoroh
Je hotové deblové pořadí, Háčka budou 6. -
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Wimbledon_Championships#Ladies.27_Doubles
Reagovat
tommr
Bára se po dnešku dostala v žebříčku na 26.místo což znamená nasazení jako číslo 25. Pokud by se jí zítra podařilo získat titul tak se posune na 22.místo a bude nasazená jako číslo 21 ... :)
Reagovat
darek.vrana
Nedělají si to ve Wimbledonu po svém bez ohledu na žebříček?
Reagovat
Kytka
Právě, že dělají. Ale přihlížejí při tom k výsledkům na trávě za poslední 2 roky, tj. loňský a letošní. I tak b to pro Báru nemuselo být špatné.
Reagovat
blixa
U žen dělají změny jen velmi velmi zřídka, letos bych je nepředpokládal.
Reagovat
bIbec
Super! Báře sem dneska nevěřil a přirozeně jí nevěřím ani proti Madison. Každopádně je to bojovnice.
Snad zítřejší finále bude aspoň o malinko lepší než ty předchozí. Respektive snad o víc než malinko, ať je to aspoň trošku důstojné.
GL!
Reagovat
smazaný uživatel
kde prosim najdu los?
Reagovat
EllNino
sjeď diskuzí dolů :)
Reagovat
fera
...tak mě tak napadá otázka. Kdo že je ta "Česká lvice"?

já bych se přiklonil k Báře. Jak to dnes otočila, je fakt paráda.
Reagovat
PetaM
Lvice jsou všechny. A proč? Všechny mají ve znaku lva ...
Reagovat
FulnekUltras
a když netrhá jedna, tak nastoupí druhá - lov ve smečce, no... ;)
Reagovat
fera
však jen houšť :))
Reagovat
EllNino
nojo ...člověk hodně zapomíná
Reagovat
smazaný uživatel
dejme tomu, že teď je Bára alfa lvice :D
Reagovat
tommr
dneska to byl jeden z nejméně očekávaných obratů jaký jsem kdy viděl. Na začátku zápasu to vypadalo na zcela jednoznačnou záležitost pro Američanku a já jsem se jen modlil, aby Bára neodešla se dvěma kanárama. Od konce prvního setu ale šla hra Báry pomalu nahoru a úměrně s tím se zhoršovala hra Američanky. Báře každopádně patří velký uznání, že to po tom tragickým začátku nazabalila a hodně štěstí do finále proti tý druhý Američance ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Prožívá teď skutečný vrchol kariéry. Všechno, jak i sama říká, v optimální rovnováze - vyzrálost, zkušenosti, z pohody a pozitivního myšlení vyplývající mentální odolnost, zdraví drží...zítra věřím, že to může i s další ranařkou vyjít. Dnes Barča kvalitním "odrážením" ;) soupeřku i v jejím klasicky vysoce kvalitním travnatém laufu nakonec zlomila psychicky - zítra to bude ještě těžší, ale vůbec ne nemožné.

Pooooooooooojď až do konce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Klíče nejsou zrovna mentální titán, dají s zlomit, ale ty fyzický parametry .. no bude to těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ještě člověk?
Reagovat
EllNino
Gratulace
Reagovat
blixa
Baruška je rafan ! Tu nějaká únava hned tak nezdolá !!!
Reagovat
sprchon
Excelentní. :) Po tom, co musela zvládnout včera, kloubouk dolů.
Reagovat
George_Renel
Velká gratulace. Američanka si snad myslela, že ten postup do F přijde automaticky pro ni. Jakmile se jí trošku přestalo dařit, byla za Smitkovou :-).
Moc sympatických pocitů tedy ve mně nezanechala.
Reagovat
PetaM
CoCo je taková pořád ... Přestane se dařit, nasadí ksichtík a jede styl Petra.
Reagovat
FulnekUltras
ale dostat ji do toho stavu... ;)
Reagovat
PetaM
Jo, to je těžší. Ale zase záleží zápas od zápasu. Někdy se zlomit nenechá, někdy po tuhém boji a někdy po pár míčcích rezignuje sama :D
Reagovat
tommr
dneska mohla hrát určitou roli i únava. Vandeweghe má přece jenom v nohách 9 těžkejch zápasů v řadě (bráno i s Hertogenboschem) ...
Reagovat
PetaM
No, zase tak těžké zápasy v tom Nizozemí nehrála ... Ani jednou nešla do 3. setu ... Ztratila 6-5-4-6-10 her ... Tím to nepodceňuji, ale ultratěžké zápasy to taky úplně nebyly ...
Reagovat
aligo
jestli únava tak u Báry včera šest setů....
Reagovat
Nola
konecne sa zhodneme
Reagovat
Nola
Bara parada, hm, ale ta finalova bilancia, stane sa zazrak?
Reagovat
FulnekUltras
teraz to príde... ;)
Reagovat
tommr
už sám postup do finále je pro Báru velkej úspěch. Ve finále samotným nemá proti favoritce co ztratit a může jen získat. Tlak bude na Keysový ... :)
Reagovat
historik
paráda! Gratuluju:-)
Reagovat
Krisboy
Dobře Baru!!!!
Reagovat
Krisboy
Bára jede jak parní válec.
Reagovat
FulnekUltras
Coco teď naštěstí zkratovala...
Reagovat
majkl005
proč CoCo na lavičce, když na ni trenér mluvil, brečela jak malé děcko ? :D
Reagovat
blixa
Třeba jí říkal, co jí všechno ošklivého udělá když prohraje ? ;-)
Reagovat
majkl005
jeho tón hlasu byl pozitivní :D
Reagovat
blixa
Tak jestli se na to těšil, proč by nebyl pozitivní ? :D
Reagovat
majkl005
ježiš :D
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
tommr
ve druhým setu Bára vyrovnala hru a v závěru dost nečekaně udeřila při podání Vandeweghový. Že by se únava začala projevovat i na Američance? :)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2016&wkno=99&eventid=1052&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

Aga, Bára i CoCo musí mít určitě radost :) Hlavně Aga ...
Lucka se vešla mezi 16 nasazených, Petra má slušný los, ale známe ji, Kája má taky celkem schudnej los :) ....no uvidíme
Reagovat
PetaM
A v deblu Šafářová/Stosur!!!! Jen škoda, že hned proti Martině se Saniou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dasha-Aljona, na to se těšim. :) Petra nemá špatnej los, ale od Eastbourne nic nečekám. Určitě bude chtít stihnout Wimbledonskou party... :D
Reagovat
PetaM
Hlavně to ne!
Reagovat
EllNino
Dámy, v Eastbourne vás čeká první kolo :D :D
Reagovat
PetaM
No ale konečně dobrý los pro Češky!!!!!
Reagovat
PetaM
Samozřejmě pro Petru ne, ta potřebuje v pavouku samé Češky, takže se bude poroučet hned po prvním kole :D
Reagovat
bIbec
strašnej los pro Báru. I když v Birminghamu ten los byl dobrý, takže si nemůže úplně stěřovat. Aspoň bude odpočatá na Wimbledon. A může třeba zajít na tu wimbledonskou párty :-)
Reagovat
bIbec
ale kromě tý Báry naše holky mají celkem dobrý los. Tak snad ho některá z nich využije.
Reagovat
tommr
napodruhé už Vandeweghe nezaváhala a dopodávala první set čistou hrou. Snad ve druhým setu Bára zabere a zápas aspoň trochu zdramatizuje. Zatím je to příliš jednostranný ... :(
Reagovat
tommr
Bára se snad konečně probrala. Na záchranu prvního setu je už ale nejspíš pozdě ...
Reagovat
tommr
Bára je úplně mimo. Že by na ní konečně dolehla únava? :(
Reagovat
vrabejka
Snad bude americké finále :)
Reagovat
blixa
Víš kam běž s americkým finále ?
Reagovat
blixa
Už tam seš ? :D
Reagovat
FulnekUltras
a asi i hodně hluboko... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
A nebude!!! Paráda.
Reagovat
Kozoroh
Hm, takže Kvitová ve Wimbledonu nebude mezi 10 nejlepších nasazených. Moc se nedá čekat, že zasáhne turnajová komise a Petru na základě výsledků z minulosti ve WCh povýší na 10. příčku; narozdíl od mužské dvouhry se pořadí nasazených singlových hráček neupravuje dle výsledků na trávě, resp. činí se tak jen vyjímečně (stalo se to v roce 2011, kdy Serena byla na 25. místě, ale pořadatelé ji nasadili jako sedmičku). Pokud se nepletu, tak posledním GS turnajem, kde Kvitová nebyla TOP 10 hráčkou, bylo AO 2011.
Reagovat
PetaM
A co je na tom, že nebude mezi top 10? 10. a 9. místo je stejně špatné, jako její 11. Aspoň podle nasazení je to totálně jedno.
Reagovat
Kozoroh
Ber to jen jako statistický postřeh, který dokumentuje klesající křivku Petřiny kariéry.
Reagovat
PetaM
Teď není nasazená v top 10, za rok může být ve Wimbledonu nasazená jako č. 1. :D V jejím případě je to úplně v pohodě možné :D A křivka snad nebude klesta nadosmrti :D
Reagovat
FulnekUltras
nic neklesá věčně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Top 10 si zaslouží. Víc jsem sice přál Karličce, ale u Madison bylo jen otázkou času, kdy se do Top 10 posune.
Rychlý tříseťák, obě si neskutečně držely servis.
17 let se žádná Američanka "premiérově" nepodívala do topky. To by našinec ani nevěřil.
Reagovat
PetaM
Super Mad!!! Jen tak dále :) USA má v top 10 3 holky, a všechny jsou černé :D To se nestane každý den :) Snad se tam udržíš dlouho holka :)
Reagovat
Oin
Dobrá, v tenise to čerňochům jde. Kolk ale znáte černých šachových velmistrů?
Reagovat
fretek
Jsou tři: Solomon, Ashley a Simmutove.
Reagovat
FulnekUltras
zato v boxu se už nějak dlouho nemůžou chytit... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=K0qsQmZ2TLg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist